La oss se gjennom

La oss spise – er en spesialisert nettstedbygger, som ser sin oppgave i utviklingen av fullverdige restaurantnettsteder. Systemet ble grunnlagt i 2008 i Portland, Oregon, og er hovedsakelig rettet mot behovene til nybegynnere som har til hensikt å starte sin restaurantvirksomhet, men det vil også fungere bra for proffdesignere som har erfaring med å jobbe med slike prosjekter.


Å starte nettsteder med Let’sEat tar ikke mye tid og krever ingen kodingsferdigheter eller foreløpig nettdesignbakgrunn. Dette er en av de ubestridelige fordelene med systemet, som driver oppmerksomheten til brukere, som eier kafeer / restauranter og ønsker å etablere nettsted for sine virksomheter. Let’sEat gir for øyeblikket over 15000 nettsteder over hele kloden, og dette antallet fortsetter å vokse med hver måned som går.

Hva skiller nettstedbyggeren fra mange andre nettstedbyggere? Egentlig er dette plattformen i én størrelse som passer til alle fokusene – opprettelse av restaurantnettsteder. Dermed blir alle funksjonene systemet tilbyr prioritert med tanke på nisjekravene, mens selve systemet er ganske forståelig og brukervennlig.

Er du interessert i å finne ut mer om nettstedbyggeren og oppdage årsakene og parameterne som gjør at den skiller seg ut fra mengden? Det er nøyaktig hva vi skal gjøre med en gang. Så la oss komme i gang!

1. Brukervennlighet

Let’sEat er en enkel, men likevel funksjonell nettstedbygger laget for restauranteiere, som møter det daglige behovet for å oppdatere menyene sine mens du er på farten og tilby flere tjenester til kunder. Det sier seg selv at den rådende mengden av disse menneskene ikke er HTMl / CSS-eksperter, og at de dermed ikke kan bruke avansert kodingskunnskap om design high-end nettsteder. Nettstedsbyggeren innebærer således en svak læringskurve, med alle funksjonene som er tilgjengelig.

Seteplassen

Selve registreringsprosessen er rask, enkel og forståelig for alle. Bare oppgi innloggings- og passinformasjon for å bli omdirigert til systemets instrumentbord. Du trenger ikke mye tid for å bli vant til det, da alle elementene og funksjonene er tilgjengelige alt på ett sted her. Dette gjør det mulig å lære det administrative panelet nesten ved første blikk her for å kunne fortsette til videre oppretting av nettsteder.

Systemet har et logisk strukturert, enkelt og intuitivt grensesnitt som sikrer enkel navigering. Det er brukervennlig og enkelt selv for de brukerne, som aldri har jobbet med nettstedbyggere før. Let’sEat vil overraske deg med den integrerte installasjonsveiviseren som vil guide deg gjennom alle stadier av nettstedutviklingsprosessen, og gi tilgang til generell systemrelatert informasjon og må ha funksjoner.

Som nevnt ovenfor innebærer ikke Let’sEat bruk av kodingsevner, men hvis du er en programmeringsekspert, kan du gi restaurantnettstedet ditt unik og personlig design ved å integrere HTML / CSS-koder. Husk imidlertid at nettstedbyggeren ikke tillater redigering av innledende nettstedskoder. Det er ikke et problem for førstegangsfødere, men dette kan være en utfordring for brukere som ønsker å jobbe med koderedigering.

2. Funksjoner & fleksibilitet

Som en nisjespesifikk nettstedbygger fungerer Let’sEat utmerket for utvikling av alle prosjekter som tilhører matindustrien. Disse inkluderer nettsteder for restauranter, kafeer, spisesteder, tavernaer og barer, hoteller og til og med matbiler / vogner. Alt avhenger av typen virksomhet du driver og funksjonssettet du ønsker at den skal inkludere.

På grunn av det praktiske og godt strukturerte dashbordet, gir Let’sEat rask og enkel tilgang til alle innstillinger, verktøy og parametere som er nødvendige for å lage et funksjonsbelastet matindustriprosjekt. La oss se på de viktigste funksjonene nettstedbyggeren avslører for hver enkelt bruker.

 • Menybygger
 • Dette er delen, der du kan designe din egen restaurant eller kafémeny som er spesifikk for din virksomhet. Menyen er detaljert og inneholder retter og drikkevarer samt beskrivelser og prisspesifikasjoner. Dette er en fin måte å hjelpe besøkende å finne ut mer om rettene som tilbys i restauranten din og bestille de de er interessert i.

  Letseat menybygger

 • Kuponggenerator
 • Hvis du skal tilby dine potensielle og eksisterende kunder rabattkuponger, vil dette alternativet sikkert komme godt med deg. Det er her du kan designe utskrivbare online kuponger for å øke salget og tiltrekke potensielle kunder.

  Letseat kupongredaktør

 • Kalender
 • Denne funksjonen lar deg legge ut kommende arrangementer og viktig informasjon om forskjellige anledninger. Ved å lage hendelsene i kalenderen, holder du kundene dine oppmerksom på dem. Slik kan de effektivt planlegge timeplanen deres for å besøke restauranten din.

  Letseat-kalender

 • Marketplace
 • Let’sEat Marketplace tilbyr en samling nyttige tredjepartsapplikasjoner for å forbedre restaurantens nettstedytelse og holde kundene fornøyde. Disse appene er delt inn i kategorier for å forenkle søket. Dette er online bestilling, reservasjoner, jobbstyring, e-postmarkedsføring, sosiale medier og annet. Appene kan enkelt integreres i din egen restaurantnettsted fra andre nettsteder uten å måtte kopiere og lime inn kodene.

  Det er også gode markedsføringsverktøy her for å utfylle din restaurant online og offline. Faktisk har plattformen få innfødte restaurantrelaterte applikasjoner. De fleste av de bransjespesifikke appene blir levert av deres partnere i bransjen, for eksempel Guestful, EatStreet, SeatMe og andre.

  Letseat markedsplass

 • Statistisk seksjon
 • Statistisk tilgang er også tilgjengelig i systemets instrumentbord, men det er ganske primitivt også. Det du kan gjøre her er å spore mengden unike besøkende, mobiltrafikk, beste henvisningskilder og antall websidevisninger, ikke mer.

 • Tilpasset domene
 • Hvis du allerede eier et nettsted med et tilpasset domenenavn, kan du bruke det mens du registrerer deg for Let’sEat. Egendefinert domenetilkoblingsfunksjon gjør det mulig å holde målgruppens interesse for tjenestene engasjert, mens du surfer på det nye nettstedet.

 • Tredjepartsintegrasjoner
 • Bortsett fra extensie Marketplace-integrasjoner, lar Let’sEat legge til en rekke andre gratis og betalte tredjepartsapper som har alvorlig innvirkning på systemytelsen. Dermed kan en bruker legge til et lysbildefremvisningsgalleri på nettstedet for å presentere rettene som er inkludert i menyen i det mest gunstige lyset. Det er også mulig å integrere Google Maps for å la brukere raskt finne plasseringen av restauranten / kafeen og korrigere veibeskrivelser til den.

 • Online bestilling
 • Let’sEat samarbeider med OpenDining-tjenesten, som gjør det mulig for besøkende på nettstedet å legge inn bestillinger online gjennom dette systemet. Det tar bare noen minutter å integrere OpenDining-widgeten i prosjektet ditt for å aktivere denne funksjonen, som er et must for alle matrelaterte prosjekter.

 • Epost markedsføring
 • Nettstedsbyggeren tar seg av rettidige brukervarsler om deres tjenester, spesialfunksjoner og oppdateringer. Dette gjøres via alternativet markedsføring via e-post, som gjør det mulig å sende nyhetsbrev til de brukerne som har abonnert på dem.

 • Integrasjoner av sosiale medier
 • Let’sEat er kjent for sine omfattende integrasjonsalternativer for sosiale medier. Nettstedsbyggeren tillater bruk av sosiale medienettverk som et effektivt verktøy for å samhandle med kundene. Med nettstedsbyggeren er det raskt og enkelt å legge til disse og andre sosiale mediekilder.

 • Tilfredshetsundersøkelser
 • Nettstedets byggherre tillater i tillegg å legge ut tilfredshetsundersøkelser for å fortelle andre brukere om deres opplevelse av å besøke en bestemt restaurant eller kafé, for eksempel. Jo mer positive anmeldelser og undersøkelser nettstedet (og tilsvarende restauranten) har, jo større er sjansene for å bygge et rikt kundegrunnlag og øke tilfredshet / lojalitetsraten.

 • Tilgjengelighet for flere språk
 • Nettstedsbyggeren er tilgjengelig i flere språklokaliseringer. For å være nøyaktig kan du bla gjennom systemet på følgende språk: engelsk, fransk og spansk. Brukere i Storbritannia, Canada, Australia og andre land kan også lokalisere koblingene (eller til og med endre dem fullstendig) for å matche ordforrådet til området de bor i.

 • Online reservasjoner
 • Kunder kan bestille online-reservasjoner på grunn av systemets partnerskap med følgende tjenester: OpenTable, Rez by UrbanSpoon, ReservationGenie og SeatMe. Integrering av disse widgetene er enkel, rask og forståelig for alle, mens resultatet er verdt det.

3. Design

Antall temaer:45
Gratis temaer:&# X2714; JA
Responsiv utforming:✘ NEI
Sorter etter bransje:✘ NEI
CSS-kode redigering:✘ NEI

Let’sEat designkolleksjon er ikke så rik, og kvaliteten på temaene er ganske middelmådig. De er for like til å lage personlig nettdesign. Egentlig er det bare en layout presentert i forskjellige stiler (skrifter, bakgrunn, farge osv.). Uansett hvilken mal du vil gå for, vil nettstedet ditt fremdeles se ut som de som er bygget av andre brukere. Heldigvis tillater systemet brukere å finjustere CSS / HTML (denne funksjonen er bare tilgjengelig for Pro-brukere).

Den gode nyheten er imidlertid at alle malene er mobile responsive som standard. Nettstedbyggeren tilbyr over 40 design, som er spesielt utviklet med fokus på matindustrien i tankene.

Det er ikke nødvendig å starte et prosjekt fra bunnen av, da alle malene har forhåndsdesignet innhold du kan tilpasse videre med hensyn til dine forretningsbehov. Det er til og med en mulighet for å laste opp restaurantlogoen din direkte til nettstedet, hvis du selvfølgelig har den. Hvis du ikke gjør det, lar systemet deg designe din logo fra grunnen av eller velge en av de tilgjengelige aksjevariantene.

Nettstedsbyggeren gjør det mulig å tilpasse de viktigste nettstedelementene, inkludert logo, fargepalett, stil, skrifter, bakgrunn osv. Det er dusinvis av trendy skrifter du kan velge mellom når du arbeider med prosjekttilpassingen.

Letseat maler

De dra-og-slipp-funksjonen tillater å endre den valgte malen, men prosessen går ikke lenger enn å redigere bakgrunns / fontfargen på nettstedet. Systemfunksjonaliteten er for primitiv sammenlignet med de kraftige nisjekonkurrentene.

Bortsett fra den vanlige designredigereren, tilbyr Let’sEat også Mobile Design-funksjonen. Det gjør det mulig å matche utseendet og funksjonaliteten til en mobil versjon av nettstedet til restaurantens merkevare ved å justere innstillingene. Når du imidlertid får en dypere innsikt i det, vil du innse at prosessen med designtilpasning bare går ned til fargevalgredigering. Når det gjelder design, er det absolutt mye som må forbedres her.

4. Kundesupport

Let’sEat kundesupport er utilstrekkelig for en nybegynner. Det er en Help Desk, hvor du kan finne informative hvordan du gjør artikler, og gir generell informasjon om bruk av systemet. Det er også mulig å komme i kontakt med brukerstøtteteamet for tjenesten via e-post. Ingen live chat eller telefonkommunikasjon er tilgjengelig her, noe som er en alvorlig ulempe for ikke-teknikere.

La oss få hjelp

5. Prispolitikk

Let’sEat har ikke en gratis plan. I stedet tilbyr nettstedsbyggeren en betalt Pro-pakke, hvis kostnad utgjør $ 10 / mo eller $ 99 / år. Denne planen kommer med en gratis prøveperiode på 2 uker, som låser opp hele funksjonaliteten til tjenesten for å gjøre det mulig for en bruker å teste systemet til fordel. Husk imidlertid at nettstedsbyggeren foreløpig ikke godtar nye brukerregistreringer.

La oss spise priser

6. Fordeler og ulemper

Let’sEat er en nisjebygger som har fordeler og ulemper som påvirker ytelsen. Dermed bør hver bruker, som skal starte en nettside med systemet, være klar over alle fordeler og underganger han / hun mange møter, mens de arbeider med plattformen. Det er på høy tid å verve dem nedenfor.

Pros:
Ulemper:
&# X2714; Sterkt fokus på næringsmiddelindustrien;
&# X2714; Nisjespesifikke funksjoner og verktøy;
&# X2714; Responsive design;
&# X2714; Rimelig prising;
&# X2714; La oss spise markedet;
&# X2714; Omfattende valg av tillegg.
✘ Begrenset malsamling, dårlig designtilpasning og redigeringsalternativer;
✘ Utdaterte og lignende temaer;
✘ Mangel på funksjonalitet og fleksibilitet;
✘ Ingen gratis plan;
✘ Fravær av den visuelle redaktøren;
✘ Dårlig kundesupport;
✘ Ingen nye påmeldinger tillatt.

Konklusjon

Let’sEat er en ryddig, godt strukturert nettstedbygger som ivaretar behovene til restauranteiere, som ønsker å sette opp og vedlikeholde en bedriftsnettsted på egen hånd. Det er enkelt, raskt og effektivt. Systemet har et malgalleri og et sett med tilpasningsverktøy for å gi et nettsted unikt utseende og riktig funksjonalitet. Disse funksjonene er imidlertid ikke nok til å nå målet. Malene er ikke lydhøre, og de ser for like ut til å sikre unik design av restaurantnettstedet ditt.

For å oppsummere det, kan Let’sEat fungere bra for vanlige restaurantnettsteder, men det vil neppe gjøre at nettstedet ditt skiller seg ut fra mengden. Sett med funksjoner som systemet tilbyr gjør det likt universelle byggherrer på nettstedet, mens mangelen på nisjespesifikke funksjoner gjør det litt utdatert. For å imøtekomme behovene til brukerne, krever systemet fleksibilitet og funksjonalitetsforbedring. Dessuten aksepterer systemet for øyeblikket ikke nye påmeldinger, noe som utgjør et problem for de brukerne som ønsker å starte en egen restaurantnettsted. Som et resultat vil de bare bytte til en av systemets konkurrenter, som Wix, for eksempel.

Lag et gratis restaurantnettsted

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map