Lad os se anmeldelse

Lad os spise – er en specialiseret webstedsbygger, der ser sin mission i udviklingen af ​​fuldt udstyrede restaurantwebsteder. Systemet blev grundlagt i 2008 i Portland, Oregon, og er hovedsageligt rettet mod behovene hos newbies, der har til hensigt at starte deres restaurantvirksomhed, men det vil også fungere godt for professionelle webdesign, der har erfaringen med at arbejde med sådanne projekter.


Det tager ikke meget tid at starte websteder med Let’sEat og kræver ingen kodningsevner eller foreløbig webdesignbaggrund. Dette er en af ​​de ubestridelige fordele ved systemet, der skaber opmærksomhed fra brugere, der ejer caféer / restauranter og ønsker at etablere webtilstedeværelse for deres forretninger. Let’sEat giver i øjeblikket over 15.000 websteder over hele kloden, og dette antal vokser fortsat med hver måned, der går.

Hvad adskiller webstedsbyggeren fra masser af andre webstedsbyggere? Faktisk er dette platformen i én størrelse, der passer til alle, der har et fokus i tankerne – oprettelse af restaurantwebsteder. Således er alle de funktioner, systemet tilbyder, prioriteret med hensyn til nichekravene, mens selve systemet er ganske forståeligt og let at bruge.

Er du interesseret i at finde ud af mere om webstedsbyggeren og opdage årsagerne og parametrene, der gør det skiller sig ud fra mængden? Det er præcis, hvad vi skal gøre med det samme. Så lad os komme i gang!

1. Brugervenlighed

Let’sEat er en enkel, men alligevel funktionel webstedsbygger lavet til restaurantejere, der står over for det daglige behov for at opdatere deres menuer på farten og tilbyde flere tjenester til klienter. Det siger sig selv, at den herskende mængde af disse mennesker ikke er HTMl / CSS-eksperter, og at de derfor ikke kan bruge avanceret kodningskendskab til design af high-end websteder. Webstedsbyggeren indebærer således en svag indlæringskurve, hvor alle de funktioner der er til rådighed her.

Lad sæde instrumentbræt

Selve registreringsprocessen er hurtig, enkel og forståelig for alle. Angiv blot dit login og videregive oplysninger, der skal omdirigeres til systemets instrumentbræt. Du behøver ikke meget tid til at vænne dig til det, da alle elementer og funktioner er tilgængelige alt sammen ét sted her. Dette gør det muligt at lære det administrative panel næsten ved første øjekast her for at kunne gå videre til yderligere oprettelse af websted.

Systemet leveres med en logisk struktureret, enkel og intuitiv interface, der sikrer nem navigation. Det er brugervenligt og enkelt, selv for de brugere, der aldrig har arbejdet med webstedsbyggere før. Let’sEat vil overraske dig med den integrerede installationsguide, der guider dig gennem alle faser i webstedsudviklingsprocessen og giver adgang til den generelle systemrelaterede information og must-have-funktioner.

Som nævnt ovenfor indebærer Let’Eat ikke anvendelse af kodningsevner, men hvis du er en programmeringsekspert, kan du give din restaurantwebsite unikt og personlig design ved at integrere HTML / CSS-koder. Vær dog opmærksom på, at webstedsbyggeren ikke tillader redigering af de indledende webstedskoder. Det er ikke et problem for første gang, men dette kan være en udfordring for brugere, der gerne vil arbejde med kodedigering.

2. Funktioner & Fleksibilitet

Som en nichespecifik webstedsbygger fungerer Let’sEat godt til udvikling af alle projekter, der tilhører fødevareindustrien. Disse inkluderer websteder til restauranter, caféer, spisesteder, taverner og barer, hoteller og endda madvogne / vogne. Alt afhænger af den type virksomhed, du driver, og det funktionssæt, du gerne vil have, at det skal indeholde.

På grund af det praktiske og velstrukturerede dashboard giver Let’sEat hurtig og nem adgang til alle de indstillinger, værktøjer og parametre, der er nødvendige for oprettelsen af ​​et funktionsfyldt fødevareindustri-projekt. Lad os se på de mest afgørende funktioner, som webstedsbyggeren afslører for enhver bruger.

 • Menu Builder
 • Dette er det afsnit, hvor du kan designe din egen restaurant eller café-menu, der er specifik for din virksomhed. Menuen er detaljeret og indeholder retter og drikkevarer sammen med deres beskrivelser og prisspecifikation. Dette er en fantastisk måde at hjælpe dine besøgende med at finde ud af mere om de retter, der tilbydes i din restaurant og bestille dem, de er interesseret i.

  Letseat menu builder

 • Kupongenerator
 • Hvis du vil tilbyde dine potentielle og eksisterende kunder rabatkuponer, vil denne mulighed helt sikkert komme godt med dig. Det er her du kan designe udskrivbare online-kuponer for at øge dit salg og tiltrække potentielle kunder.

  Letseat kuponredaktør

 • Kalender
 • Denne funktion tillader udstationering af kommende begivenheder og vigtig information om forskellige lejligheder. Ved at oprette begivenhederne i kalenderen holder du dine kunder opmærksomme på dem. Sådan kan de effektivt planlægge deres tidsplan for at besøge din restaurant.

  Lad pladsen kalender

 • Marketplace
 • Let’sEat Marketplace tilbyder en samling nyttige tredjepartsapplikationer til at forbedre din restaurantwebstedets ydeevne og holde kunderne tilfredse. Disse apps er opdelt i kategorier for at forenkle søgningen. Disse er online bestilling, reservationer, jobstyring, e-mail-marketing, sociale medier og andet. Apps kan nemt integreres i dit eget restaurantwebsted fra andre websteder uden behov for at kopiere og indsætte koderne.

  Der er også fremragende marketingværktøjer her til at supplere din restaurant online og offline. Faktisk har platformen få oprindelige restaurantrelaterede applikationer. De fleste af de branchespecifikke apps leveres af deres partnere i branchen, såsom Guestful, EatStreet, SeatMe og andre.

  Letseat markedsplads

 • Statistikafsnit
 • Statistikadgang er også tilgængelig i systemets betjeningspanel, men det er også ganske primitivt. Hvad du kan gøre her, er at spore antallet af unikke besøgende, mobil trafik, kilder til de bedste henvisninger og antallet af websidevisninger, ikke mere.

 • Brugerdefineret domæne
 • Hvis du allerede ejer et websted med et brugerdefineret domænenavn, kan du bruge det, mens du tilmelder dig Let’sEat. Funktion med brugerdefineret domænetilslutning gør det muligt at holde målgruppens interesse for dine tjenester engageret, mens du gennemser dit nye websted.

 • Tredjepartsintegrationer
 • Bortset fra extensie Marketplace-integrationer giver Let’sEat mulighed for at tilføje en række andre gratis og betalte tredjeparts-apps, der har alvorlig indflydelse på systemets ydelse. Således kan en bruger tilføje et lysbilledshow-galleri til webstedet for at præsentere de retter, der er inkluderet i menuen i det mest gunstige lys. Det er også muligt at integrere Google Maps for at lade brugerne hurtigt finde placeringen af ​​restauranten / caféen og rette rutevejledning til den.

 • Onlinebestilling
 • Let’sEat samarbejder med OpenDining-tjenesten, som gør det muligt for besøgende på webstedet at placere ordrer online gennem dette system. Det tager kun et par minutter at integrere OpenDining-widgeten i dit projekt for at aktivere denne funktion, som er et must-have for alle madrelaterede projekter.

 • E-mail-marketing
 • Webstedsbyggeren tager sig af rettidige brugerunderretninger om deres tjenester, specialfunktioner og opdateringer. Dette gøres via e-mail-marketingmuligheden, der giver mulighed for at sende nyhedsbreve til de brugere, der har abonneret på dem.

 • Integration af sociale medier
 • Let’sEat er kendt for sine omfattende integrationsmuligheder på sociale medier. Webstedsbyggeren tillader at bruge sociale medienetværk som et effektivt værktøj til at interagere med kunderne. Med webstedsbyggeren er det hurtigt og nemt at tilføje disse og andre sociale mediekilder.

 • Tilfredshedsundersøgelser
 • Webstedsbyggeren giver desuden mulighed for at sende tilfredshedsundersøgelser for at lade andre brugere vide om deres oplevelse af at besøge en bestemt restaurant eller café, for eksempel. Jo mere positive anmeldelser og undersøgelser webstedet (og tilsvarende restauranten) har, jo større er chancerne for at opbygge et rigt kundegrundlag og øge tilfredshed / loyalitet.

 • Tilgængelighed i flere sprog
 • Webstedsbyggeren er tilgængelig i flere sproglokaliseringer. For at være præcis kan du gennemse systemet på følgende sprog: Engelsk, Fransk og Spansk. Brugere i England, Canada, Australien og andre lande kan også lokalisere linkene (eller endda helt ændre dem) for at matche ordforrådet for det område, de bor i.

 • Online reservationer
 • Kunder kan placere online-reservation på grund af systemets partnerskab med følgende tjenester: OpenTable, Rez by UrbanSpoon, ReservationGenie og SeatMe. Integration af disse widgets er let, hurtigt og forståeligt for alle, mens resultatet er det værd.

3. Design

Antal temaer:45
Gratis temaer:&# X2714; JA
Responsiv design:✘ NEJ
Sorter efter branche:✘ NEJ
CSS-kode redigering:✘ NEJ

Let’sEat designkollektion er ikke så rig, og kvaliteten af ​​temaer er ret middelmådig. De ligner for at skabe personlig webdesign. Der er faktisk kun et layout præsenteret i forskellige stilarter (skrifttyper, baggrund, farve osv.). Uanset hvilken skabelon du vil gå til vil din hjemmeside stadig ligner den, der er bygget af andre brugere. Heldigvis tillader systemet brugere at finpusse CSS / HTML (denne funktion er kun tilgængelig for Pro-brugere).

Den gode nyhed er dog, at alle skabeloner som mobil er responsive som standard. Webstedsbyggeren tilbyder over 40 designs, som er specielt udviklet med fokus på fødevareindustrien i tankerne.

Det er ikke nødvendigt at starte et projekt fra bunden, da alle skabeloner kommer med foruddesignet indhold, som du yderligere kan tilpasse med hensyn til dine forretningsbehov. Der er endda en mulighed for at uploade dit restaurantlogo direkte til hjemmesiden, hvis du selvfølgelig har det. Hvis du ikke gør det, giver systemet dig mulighed for at designe dit websteds logo fra bunden eller vælge en af ​​de tilgængelige lagervarianter.

Webstedsbyggeren gør det muligt at tilpasse de vigtigste webstedselementer, herunder logo, farvepalet, stil, skrifttyper, baggrund osv. Der er snesevis af trendy skrifttyper, du kan vælge imellem, når du arbejder med din projekttilpasning.

Letseat skabeloner

Det træk-og-slip-funktion tillader ændring af den valgte skabelon, men processen går ikke længere end at redigere webstedets baggrund / fontfarve. Systemfunktionaliteten er for primitiv sammenlignet med de magtfulde nichekonkurrenter.

Bortset fra standarddesigneditoren tilbyder Let’sEat også Mobile Design-funktionen. Det giver mulighed for at matche udseendet og funktionaliteten af ​​en mobil webstedsversion til den af ​​din restaurants branding ved at justere indstillingerne. Når du imidlertid får en dybere indsigt i det, vil du indse, at processen med designtilpasning kun går ned til farveskema-redigering. Når det kommer til design, er der bestemt meget, der skal forbedres her.

4. Kundesupport

Let’sEat kundesupport er utilstrækkelig til en nybegynder. Der er en helpdesk, hvor du kan finde informative, hvordan man gør artikler, der giver generelle oplysninger om brugen af ​​systemet. Det er også muligt at komme i kontakt med supportteamet for tjenesten via e-mail. Ingen live chat eller telefonkommunikation er tilgængelig her, hvilket er en alvorlig ulempe for ikke-teknikere.

Let'sEat Help

5. Prispolitik

Let’sEat har ikke en gratis plan. I stedet tilbyder webstedsbyggeren en betalt Pro-pakke, hvis omkostninger udgør $ 10 / mo eller $ 99 / år. Denne plan leveres med en gratis prøveperiode på 2 uger, der låser op for hele funktionaliteten af ​​tjenesten for at give en bruger mulighed for at teste systemet til fordel. Vær dog opmærksom på, at webstedsbyggeren i øjeblikket ikke accepterer nye brugerregistreringer.

Lad os spise prissætning

6. Fordele og ulemper

Let’sEat er en nichewebsite-builder, der har sine fordele og ulemper, der påvirker dens ydeevne. Således skal hver bruger, der vil starte et websted med systemet, være opmærksom på alle fordele og underskud, han / hun mange støder på, mens de arbejder med platformen. Det er på høje tid at optage dem nedenfor.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; Stærkt fokus på fødevareindustrien;
&# X2714; Nichespecifikke funktioner og værktøjer;
&# X2714; Responsive design;
&# X2714; Overkommelig prisfastsættelse;
&# X2714; Lad os spise markedsplads;
&# X2714; Omfattende valg af tilføjelser.
✘ Begrænset skabelonsamling, dårlig designtilpasning og redigeringsmuligheder;
✘ Forældede og lignende temaer;
✘ Mangel på funktionalitet og fleksibilitet;
✘ Ingen gratis plan;
✘ Fraværet af den visuelle redaktør;
✘ Dårlig kundesupport;
✘ Ingen nye tilmeldinger tilladt.

Konklusion

Let’sEat er en pæn, velstruktureret webstedsbygger, der imødekommer behovene hos restaurantejere, der ønsker at oprette og vedligeholde et forretningswebsted på egen hånd. Det er let, hurtigt og effektivt. Systemet leveres med et skabelongalleri og et sæt tilpasningsværktøjer, der giver et websted unikt udseende og korrekt funktionalitet. Disse funktioner er imidlertid ikke nok til at nå målet. Skabelonerne er ikke lydhøre, og de ser for ens ud til at sikre unik design af dit restaurantwebsted.

For at opsummere det, fungerer Let’sEat muligvis godt for almindelige restaurantwebsteder, men det vil næppe få dit websted til at skille sig ud fra mængden. Sættet med funktioner, som systemet tilbyder, ligner det universelle webstedsbyggerne, mens manglen på nichespecifikke funktioner gør det en smule forældet. For at imødekomme brugernes behov kræver systemet fleksibilitet og funktionalitetsforbedring. Desuden accepterer systemet i øjeblikket ikke nye tilmeldinger, hvilket udgør et problem for de brugere, der ønsker at starte deres egen restaurantwebsted. Som et resultat skifter de bare til en af ​​systemets konkurrenter Wix, for eksempel.

Opret et gratis restaurantwebsted

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map