Link Whisper gjennomgang

Link Whisper Plugin Review


Link Whisper – er en WordPress plugin for å gjøre intern koblingshåndtering raskere og enklere. Det AI-drevne verktøyet er i stand til automatisk å opprette interne lenker for innleggene for å la nettstedet dra nytte av høyere rangeringer på søkemotorer. Plugin-en kommer som en enkel og intuitiv løsning for å implementere kraftige SEO-forbedringer uten spesielle ferdigheter eller kunnskaper.

Plugin bruker kunstig intelligens å gi kontekstuelle forslag om hvor du kan legge ankeret. Med andre ord kan den analysere innleggets innhold og definere den beste måten å lage interne lenker som vil være nyttige for både lesere og søkemotorbots. Bortsett fra umiddelbare forslag og automatisert tilføring, kommer verktøyet med redigerings- og administrasjonsinstrumenter for lenker.

Er det virkelig verdt å bruke? Hvordan kan det hjelpe å forbedre SEO-nettstedet? Følg med for å lære mer om vår gjennomgang.

Fordeler og ulemper

Link Whisper er et kult plugin, men det er neppe en magisk pinne eller en ultimate løsning for alle interne SEO-problemer. Dessuten er det ikke meningen at du skal bruke det som et frittstående optimaliseringsverktøy til tross for funksjonene den leverer. Men det vil helt sikkert være fornuftig når det brukes sammen med andre viktige instrumenter.

Link Whisper proffene:
Link Whisper Cons:
&# X2714; Automatisert koblingsbygg – systemet legger automatisk til interne inngående lenker, analyserer innleggets innhold og gir forslag.
&# X2714; AI-drevne teknologier – pluginen bruker kunstig intelligens for å utforske innholdet og komme med generiske ankerforslag.

&# X2714; Forbedrede rekker – Det er viktig å bruke interne lenker for å øke rangeringene i søkemotoren. Med Link Whisper er prosessen raskere og enklere for nybegynnere.
&# X2714; 100% kompatibilitet – verktøyet kan brukes med forskjellige WP-temaer. Dessuten fungerer det bra sammen med WooCommerce, Gutenberg, Kadence Blocks og mer.
&# X2714; Brukervennlighet – Fra installasjonsprosessen til intern koblingshåndtering, nettstedseiere vil knapt synes det er vanskelig å bruke plugin-modulen.
&# X2714; Analytics & rapporter – pluginen kommer med dashbordet for å spore all viktig statistikk for lenker på ett sted.

✘ I noen tilfeller kan plugin-en foreslå innholdskoblinger i alderen du ikke vil ha dem. For eksempel kan et anker vises på hjemmesiden.
✘ Noen ganger ser automatiske forslag ikke så generiske og relevante ut som du vil at de skal være.
✘ Manglende evne til å legge til lenker til forslag manuelt.
✘ Tekniske problemer når de brukes med noen WP-orienterte sidebyggere som Thrive Architect og noen andre.

Hva er Link Whisper for?

Så hjelper pluginen med å legge til interne lenker og gjøre innholdet mer brukervennlig og SEO-vennlig. Men hvem kan faktisk trenge det?

Først av alt, Link Whisper vil fungere fint for eiere av små bedrifter og innholdsmarkedsførere som vil drive mer trafikk til nettstedene sine. For det andre kan det være nyttig for bloggere og innholdsbaserte nettstedseiere som bruker søkemotoroptimalisering for å øke trafikken for ytterligere inntektsgenerering..

Den største fordelen er at du ikke skal være en SEO-guru eller ha kompetanse i å jobbe med søkemotorer. Plugin-en er veldig enkel å installere, konfigurere og administrere. Vi har et verktøy som kan være bra for nybegynnere som lansere et nytt nettsted fra grunnen av eller vil forbedre den eksisterende ved hjelp av interne lenker.

Hvordan interne lenker hjelper deg med å forbedre nettstedet ditt

Hva er interne lenker, og hvordan kan de hjelpe? Noen har hørt begrepet til tross for SEO-bakgrunn. Interne lenker ser ut til å være et av de kraftigste verktøyene når det gjelder optimalisering av nettsteder. Det gjør innholdet mer nyttig for leseren og fungerer praktisk talt på samme måte som vi pleide å sitere kilder i bibliografiseksjonen for ulike faglige oppgaver i videregående skole eller høyskole.

Så når vi sier “interne lenker”, mener vi koblinger som legger inn på websidene dine. Vi har med andre ord en side som inneholder en hyperkobling til en annen side som ligger på den samme domene. Selv om tilbakekobling er det viktigste instrumentet for de fleste online prosjekter i dag, blir interne lenker ofte undervurdert og undervurdert, noe som er feil, og det er derfor:

 • Forbedret navigering for lesere – interne lenker er med på å lage en lesers vei som guider dem fra en målside til en annen. Dessuten forbedrer viktige SEO-beregninger å ta leseren til en annen relevant side
 • Nettstedsarkitektur – interne koblinger kan se ut til å være et sterkt fundament for nettstedet. De tilbyr brukerne en oversikt med all nødvendig informasjon for å søke på ett sted.
 • Bedre rangering av Google SERPs – la oss si, du har en side som kan skryte av høye SERP-rekker. Med interne lenker kan du også spre egenkapital til andre sider.
 • Bedre Google-gjennomgang – Hvis du har et komplekst nettsted med mange seksjoner og stadig oppdatert innhold, savner Google bots cam noen av sidene (eller besøker dem sjelden). Interne lenker hjelper dem å forstå innholdet på nettstedet bedre og finne sider som er gjemt dypere i nettstedets arkitektur.

Når vi nå vet hvordan interne lenker kan hjelpe, la oss komme tilbake til Link Whisper-plugin og se hvordan det fungerer.

Brukervennlighet

Verktøyet krever ikke spesiell kunnskap. Brukere uten SEO eller tekniske ferdigheter kan få mest mulig ut av automatisert intern lenkeoppbygging. For å begynne å bruke plugin-modulen, trenger du bare å kjøpe den offisielle lisensen og få den aktivert i WordPress-dashbordet.

Plugin Activation

Som vi har nevnt tidligere, er det første du må gjøre å kjøpe en betalt lisens. Dessverre tilbyr Link Whisper ikke en gratis prøveversjon av gratis abonnement. Du må gå gjennom kassa-prosessen med en gang. Bare velg en plan som tilfredsstiller dine behov, og trykk “Kom i gang”.

Kom i gang

I kassealderen blir du bedt om å oppgi personlig og faktureringsinfo. Brukere kan velge fra et debet- / kredittkort- eller PayPal-alternativ for å fullføre kjøpet. Etter at du er ferdig med det stadiet, vil du få tilgang til en zip-fil. Last det ned. Vi vil trenge det videre sammen med lisensnøkkelen.

Neste trinn er å installere og aktivere plugin-modulen. Gå til WordPress-oversikten og klikk på “Plugins” – “Last opp plugins”. Nå må du laste opp en zip-fil vi har lastet ned tidligere. For å fullføre oppsettet, skriv inn aktiveringslisensnøkkelen. Nå kan du gå inn i plugin-rapportene og -innstillingene i WP-dashbordet.

Legg til plugin

Legge til interne lenker

Klar? Fra nå av kan du bruke programtillegget for å legge til interne lenker. Alt du trenger er å:

 1. Lag et nytt innlegg eller side. Merk: ikke publiser den! Du skal bare legge til innhold og lagre siden som et utkast.
 2. Systemet vil automatisk undersøke innholdet på nettstedet ditt og generere forslag. Bla nedover til seksjonen med Link Whisper-forslag, og velg koblingene du ønsker å ha på siden.
 3. Publiser innlegget eller siden.

Prosessen er veldig intuitiv og enkel. Ingen manuelle innstillinger er nødvendige, mens noen av funksjonene kan kreve et dypere engasjement.

Funksjonssett

Som vi sa tidligere, er Link Whisper ikke en magisk plugin som vil administrere all intern optimalisering for deg. Den har noen få funksjoner som hovedsakelig fokuserte på automatisk bygging og rapportering av koblinger. Erfarne brukere vil også sette pris på noen ekstra alternativer som kan komme til nytte.

Automatiserte forslag

Plugin-en kommer som et smart AI-basert instrument som analyserer sideinnholdet og begynner å foreslå relevante lenker når du har begynt å skrive innlegget eller artikkelen. Antall foreslåtte lenker vil avhenge av det totale volumet av innholdet, antall nettsider, deres relevans osv. Alle forslag vises i den separate boksen. Du kan velge lenker du liker og trykke “Lagre”.

Auto-linking-funksjon

Automatisk kobling

Et flott verktøy for deg som vil lage interne lenker basert på de nødvendige søkeordene. Alt du trenger er å skrive inn nøkkelfrasen for den fremtidige lenken og spesifisere siden den vil videresende lesere til. Programtillegget finner alle tidligere nevnte søkeord og genererer lenken automatisk.

rapportering & Statistikk

Rapportering og statistikk

Plugin-enheten leveres med et spate-instrumentbord der du kan spore all statistikk og holde alle interne lenker under kontroll. I tillegg gir funksjonen en total nettstedoversikt i tillegg til både interne og eksterne koblingsvolumer for hver separate artikkelside eller blogginnlegg. Rapportering inkluderer innsikt om mulige feil i tillegg til ødelagte koblinger.

Ødelagte koblinger redigering

Bortsett fra å oppdage ødelagte koblinger og 404 sider, lar plugin-en deg enkelt redigere eller fjerne dem.

Kundeservice

Link Whisper har sitt kundesupportteam. Brukere vil dra fordel av et omfattende hjelpesenter med dusinvis av videoopplæringer. De dekker alle aspekter ved bruk av programtillegget fra å aktivere det i WordPress til rapporter oversiktsmetoder, måter å legge til lenker etter nøkkelord, osv..

Link Whisper Support

I tillegg er det en egen støtteside der du kan kontakte Link Whisper-representanter direkte. På denne siden finner du også en kort FAQ-seksjon med et ofte stilte spørsmål. Det offisielle plugin-nettstedet har en blogg med noe verdifull informasjon som også kan hjelpe.

planer & Prising: Hvor mye koster koblingsviss?

Brukere kan velge mellom tre forskjellige pakker. Alle har samme funksjonssett. Prisen vil variere avhengig av antall nettsteder du trenger å søke. Pakkene inkluderer:

 • Enkelittelisens som koster $ 52 per år.
 • 3 Nettstedslisenser som koster $ 92 per år.
 • 10 Nettstedslisenser som koster $ 142 per år.

Brukere blir fakturert årlig til lisensen er kansellert. Alle planer kommer med smart rapportering og automatiserte koblingsforslag.

Priser

Konklusjon av Link Whisper Review

Link Whisper er en verdig plugin for å forbedre SEO-nettstedet. Det kommer som et raskt og enkelt instrument for å legge til interne lenker uten spesiell kunnskap eller ferdigheter. På den ene siden hjelper det å skape brukervennlig og engasjerende innhold. På den annen side er nettstedet ditt bedre rangert på søkemotorer.

Bortsett fra flotte funksjoner plugin-en leverer, er den ikke en endelig løsning. Det bør brukes nøyaktig, ettersom det fortsatt oppstår noen små ulemper. For mye av den interne koblingen er dessuten ikke bra. Hold koblingene dine relevante, og ikke legg til for mange av dem for å unngå spammy sider.

Prøv Link Whisper nå

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map