Liste over landsbyanmeldelse

Liste over landsbyanmeldelse


Listing Village – er en platform til opbygning af websteder designet til professionelle ejendomsmæglere. Platformen kræver ikke særlige tekniske færdigheder. Det tilbyder en række reaktioner på fast ejendom, der er nemme at redigere og tilpasse uden kodning. Mæglere får en chance for at etablere deres online tilstedeværelse, forbinde et domæne og bruge nogle vigtige ejendomsmæglerværktøjer til at oprette ejendomskort, lister osv..

Bortset fra hjemmeside bygherrer af samme type, Listing Village leveres med avancerede muligheder såsom Homebuyers management for at holde kontakten med eksisterende eller potentielle kunder eller endda oprette henvisningsnetværk for at markedsføre din virksomhed. Yderligere instrumenter inkluderer integreret CRM, Facebook-målrettede annoncekampagner, liste over advarsler, mobilvenlige ejendomskort med mere.

Softwaren ser ud til at være den ultimative løsning for ejendomsmæglere. Men er det virkelig så godt? Det er på tide, at vi fandt det ud.

Fordele og ulemper

På den ene side har vi her en alt-i-en-platform, der lader ejendomsmæglere oprette og lancere hjemmesiden fra bunden. På den anden side er Listing Village-funktioner hovedsageligt koncentreret omkring ejendomsniche. Skabelonerne ser ens ud, og der er et par af dem. Tilpasningsmuligheder er også temmelig begrænsede.

Softwaren fungerer dog bare godt, når man integrerer eller administrerer ejendomsfortegnelser. Med Listing Village får du en fuldskala online søgeplatform med moderne branding og reklamealgoritmer.

Liste over landsby-fordele:
Liste over landsby Ulemper:
&# X2714; Alt-i-en-service – Abonnementet inkluderer alle instrumenter til at oprette et fuldt udstyret websted for ejendom. Du behøver kun at oprette forbindelse til et domæne.
&# X2714; Integreret CRM – en intuitiv og brugervenlig CRM leveres med fortegnelse over advarsler, huskøberes styringsværktøjer, henvisningsnetværksindstillinger osv..
&# X2714; MLS-opdateringer – brugere kan drage fordel af automatiserede MLS-opdateringer hvert 10. minut for at levere de mest nøjagtige data ud af boksen.
&# X2714; Gratis hosting – det er inkluderet i abonnementsprisen uden ekstra gebyrer.
&# X2714; Annonceringsmuligheder – mæglere vil være i stand til at markedsføre deres websteder gennem Facebook-annoncekampagner.
✘ Forvirrende prispolitik.
✘ Begrænset skabelonindstilling.
✘ Mangel på tilpasnings- og webdesignværktøjer.
✘ Ingen apps eller tilføjelser.

Hvad er det godt til?

Hvis du ser på listen over instrumenter, bliver det tydeligt, at Listing Village er til professionelle ejendomsmæglere, der ser efter avancerede MLS-listes integrationsfunktioner og måder at promovere deres brand på.

På den anden side bruger brugerne måske ikke timer på at finde ud af, hvordan alt fungerer. De er i stand til at oprette og distribuere klar-til-gå-websteder på mindre end 15 minutter. Som et resultat har vi en enkel, men alligevel professionel software til ejendomsmæglere, der bare ikke ønsker at opbygge web-tilstedeværelse, men også styre forretningsaktiver og promovere mærkenavnet online.

Brugervenlighed

Listing Village er ekstremt let at bruge. Imidlertid ser sådan enkelhed ud til at være den største ulempe her. På den ene side er redigeringsprocessen meget ligetil. Du vælger en skabelon, foretager nogle ændringer, tilføjer lister og går live.

På den anden side har hvert tema kun tre hovedindstillinger, der inkluderer en hjemmeside i sig selv, et ejendomskortsektion og kortindstillinger. Med andre ord er der intet at tilpasse. Brugere bliver nødt til at beskæftige sig med forudindstillede layout, der ser ens ud. Alt du kan gøre er at ændre indhold og tilføje dine egne billeder uden mulighed for at omorganisere aldersstrukturen eller endda tilføje widgets. Den gode nyhed er, at der er en 14-gratis prøveversion til at prøve webstedsbyggeren og beslutte, om det passer dig.

Kom godt i gang

Overraskende kan det tage brugere mere tid at logge på snarere end at opbygge et websted, der er klar til at gå. For at komme i gang med Listing Village skal du tilføje de krævede detaljer, der inkluderer brugerens første, sidste og mæglernavn. Du skal også angive din e-mail og vælge en adgangskode.

Listingvillage-registrering

Den største udfordring her er at bekræfte dig selv som ejendomsmægler. Brugere skal vælge MLS-listen fra de tilgængelige indstillinger eller kontakte supportteamet, hvis du ikke finder din fortegnelse. Det kan også tage tid. På det næste trin vil brugerne have en anden grund til skuffelse.

Selvom du kan starte med en 14-dages gratis prøveperiode (tilmeldingsformularen bekræfter dette), skal du stadig angive dine faktureringsinfo. Abonnementsgebyret indløses automatisk, når prøveperioden udløber. Nogle tænker måske ”Ah, endelig! Registreringen er forbi! ”. Nix! Nu skal du bekræfte din ejendomsmæglerkonto. Når systemet matcher en bruger med en passende MLS-liste, sendes et bekræftelsesbrev. Følg linket inde for at gå videre til næste trin.

Valg af domæne

Du vil ikke være i stand til at vælge eller redigere layout, før du vælger a domænenavn. Det ser også meget mærkeligt ud, hvis man sammenligner med andre webstedsbyggere, som lader brugere dykke dybt ind i redigeringsprocessen og kun knytte et domæne, når de udgiver et websted.

Systemet genererer automatisk flere navneindstillinger baseret på den angivne info (navn, by og andre data). Når du har fundet den der passer bedst til dig, skal du klikke på “Make it Mine!” knappen, og vent, indtil domænet er registreret.

Du tænker sandsynligvis, ”Dette er det! Nu kan jeg oprette et websted! ”. Igen, nej. Når domæneregistreringen er afsluttet, modtager du et bekræftelsesbrev med det link, der til sidst fører dig ind i Webstedsbyggeren. Processen er så overvældende og tidskrævende, som den lyder. Men er det værd? Lad os se på webstedets builder.

Tema redigering

Valg af tema er det første og vigtigste trin i webstedets byggeproces. Du vil se alle layoutindstillinger inde i instrumentbrættet i venstre sidepanel. Hvert tema kommer med en øjeblikkelig forhåndsvisning, hvilket er temmelig praktisk, selvom udvalget af skabeloner er meget begrænset. Desuden har alle næsten ens struktur og elementer.

Listingvillage tema redigering

Når du har valgt et tema, kan du redigere tilpassede felter på hjemmesiden. Det er ikke meget, du kan gøre ved webstedsdesignet. Brugere kan uploade et logo, indtaste webstedets navn, ændre bannerstørrelser, redigere tekstfarver, angive kontaktdata, der skal vises på webstedet osv. Så kan du gå til ejendomskortet og tilføje egenskaber der.

Tilføjelse af egenskaber er det samme som at arbejde med en elementær produktside. For at få vist objektet skal brugerne angive ejendomsmæglernes kontaktoplysninger, downloade ejendomsprofil og tilføje CTA-blok. Der er et galleri, hvor du kan tilføje billeder, retning og kortlægning. Alt er meget enkelt her.

Listingvillage redigeringsfelter

Din hjemmeside er næsten klar til at gå. Den sidste fase er at arbejde med kortindstillinger og tilføje tilpassede placeringer. Begge processer vil blive beskrevet i funktionerne & Fleksibilitetsafsnit.

Funktioner og fleksibilitet

Som vi tidligere har nævnt, er Listing Village en smalorienteret ejendomswebbygger. Brugere bør ikke forvente avanceret (eller i det mindste mindre) SEO-indstillinger, brugerdefinerede widgets, uendelige integrationskapaciteter osv. Platformen har et begrænset nicheorienteret sæt værktøjer. Men disse værktøjer fungerer godt.

Kortindstillinger

En vigtig funktion for ejendomswebsteder. Brugere kan ikke kun integrere mobilvenlige kort med egenskaber, der er anført i rullemenuen, men også organisere placeringer, der vælger det, der skal starte listen. Mæglere kan vælge en by, de vil være udgangspunktet for, samt hvordan alle ejendomme vises (med eller uden prismærker).

Indstilling af oversigtskortkort

Desuden har brugerne adgang til en enorm samling af tilpassede ikoner. De kan bruges til at markere nogle af egenskaberne og andre webstedselementer, identificere specifikke områder og zoner på kortet, fremhæve infrastruktur omkring ejendommen osv..

Indstilling af oversigtskortkort

Tilføjelse af tilpassede placeringer

Listing Village gør det let at tilføje tilpassede placeringer, der ikke er specificeret af MLS-listen. Funktionaliteten er meget let. Du behøver kun at definere en zone inden for det givne kvarter, tegne området og føje det til listen. Brugere finder de nødvendige værktøjer til at administrere tilpassede placeringer (tilføje, slette, nulstille eller gemme).

Listingvillage tilføjer tilpasset placering

Realtor’s Dashboard

En funktion til at spore månedlige eller ugentlige statistikker inklusive kunders engagement, samlede visninger og besøgende. Mæglere kan overvåge hver ejendom separat såvel som at observere totalstatistik inden for en nødvendig periode. Dashboardet viser kunder, der har interageret med en given ejendom med deres kontaktoplysninger og muligheden for at dele nogle af placeringerne direkte fra dashboardet.

Listingvillage mæglere instrumentbræt

Homebuyer Management

Værktøjet kommer som en del af den integrerede CRM. Det forbedrer kontaktadministration og gør det enkelt at oprette kunders henvisningsnetværk. Det hele starter med at tilføje en ny homebuyer – den der nogensinde har engageret sig på dit websted eller din ejendom.

Kortet indeholder kontaktoplysninger, detaljer og enkle midler til at holde kontakten. Webstedsejere vil være i stand til at spore homebuyer’s besøgssessioner, spore alarmerne og observere hjem tilføjet til deres favoritter.

Listingvillage homebuyer management

Deling af sociale medier

Med denne platform kan ejendomsmæglere dele ejendomme på sociale medier. Den vigtigste fordel her er, at brugere ikke kun kan dele et enkelt sted, men en liste med omkring 4 fremhævede egenskaber, der opfylder huskøbernes præferencer. Softwaren genererer automatisk ejendommens sociale forhåndsvisning såvel som at du kan dele den på andre sociale platforme, herunder Twitter, Pinterest osv.

Listingvillage sociale medier deling

Design & Skabeloner

Vi kan ikke analysere meget om Listing Village-design. Det har adskillige flotte skabeloner. Men de er alle næsten de samme. Den største ulempe er, at brugerne har lidt at klare det. Du skal ikke forvente avanceret værktøj til webdesign eller tilpasning. Platformen blev udviklet til at oprette ejendomswebsteder på få minutter (ikke at nævne registreringsprocessen).

Listingvillage-skabeloner

For at være ærlig er mockups ikke så dårlige. Hvert tema henviser til en bestemt designstil. De er mobilvenlige med alle de nødvendige funktioner, der allerede findes på siden. Hvem har skylden for, at ejendomsmæglere ikke har brug for mange af dem? Bestemt ikke Listing Village.

Kunde support

Listing Village kan prale af stor kundesupport. Selvom der ikke er nogen demo-version til at teste platformen, lærer videotutorials en bruger bogstaveligt talt alle små ting fra, hvordan man logger ind på trin, når man tilføjer tilpassede placeringer. Video-videnbasen er enorm med forskellige sektioner, herunder:

 • Webstedsredigering;
 • Dashboard og fremhævet liste;
 • Social deling, homebuyers management og mere.

En Live Chat-funktion er den anden måde at komme i kontakt på. Desuden kan brugerne kontakte supportteamet telefonisk eller via e-mail. Platformen kan også prale af et voksende Facebook-community

Listingvillage kundesupport

Planer & Prissætning: Hvor meget koster en liste over landsbyer?

Har Listing Village en gratis prøveperiode? Ja det gør. Men den gratis prøveversion er faktisk ikke gratis, da du stadig skal angive dine faktureringsinfo. Så systemet indløser midler fra kortet uden at give besked. Hvad angår den betalte version, vil abonnementet koste dig $ 49 inklusive alle softwarefunktioner, domæne, hosting + $ 10 for Facebook-annoncekampagnen.

Eksempler på ægte liste over landsbyers websted

Ejendomsmægler

Ejendomsmægler

Websted med ejendomssøgning

Websted med ejendomssøgning

Konklusion om fortegnelse over landsbyanmeldelse

Listing Village er en smal-niche webstedsbygger. Det serverer ejendomsmæglere, når du opretter brugervenlige og funktionelle ejendomswebbygere. Selvom softwaren ikke giver brugerne tilstrækkelige SEO-instrumenter, webdesign eller tilpasningsværktøjer, tjener den dens opgave godt.

Brugere vil sætte pris på en let redigeringsproces uden kodningsevner. Systemet gør ejendoms tilføjelse og styring nogle, mens integreret CRM kan lade dig få mest muligt ud af din kontaktliste og henvisningsnetværk. Prisen ser temmelig overkommelig ud, hvis vi sammenligner Listing Village med andre ejere af ejendomswebsteder. Dog kan du stadig finde en mere fleksibel og billigere løsning overfor Wix (den nemmeste webstedsbygger til ethvert formål) eller WordPress (open source CMS med endeløs webdesign og integrationsfunktioner).

Prøv at registrere landsby nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map