Listing Village Review

Listing Village Review


Listing Village – on verkkosivustojen rakennusalusta, joka on suunniteltu ammattimaisille välittäjille. Alusta ei vaadi erityisiä teknisiä taitoja. Se tarjoaa joukon kiinteistöihin reagoivia malleja, joita on helppo muokata ja mukauttaa ilman koodausta. Kiinteistönvälittäjät saavat mahdollisuuden selvittää läsnäolonsa verkossa, yhdistää verkkotunnuksen ja käyttää joitain välttämättömiä kiinteistönvälittäjän työkaluja kiinteistökorttien, luetteloiden jne. Luomiseen..

Lukuun ottamatta samaa tyyppiä, Listauskylässä on edistyneitä vaihtoehtoja, kuten Homebuyers-hallinta, jotta pysyt yhteydessä nykyisiin tai potentiaalisiin asiakkaisiin tai luodaan jopa viiteverkkoja yritykseesi mainostamiseksi. Lisäinstrumentteihin sisältyy integroitu CRM, Facebookiin kohdistetut mainoskampanjat, ilmoitukset hälytyksistä, mobiililaitteille sopivia kiinteistökarttoja ja paljon muuta.

Ohjelmisto näyttää olevan lopullinen ratkaisu välittäjille. Mutta onko se todella niin hyvä? On aika löytää se.

Hyvät ja huonot puolet

Yhtäältä täällä on all-in-one-alusta, jonka avulla välittäjät voivat luoda ja käynnistä verkkosivusto tyhjästä. Toisaalta Listing Village -ominaisuudet ovat keskittyneet pääasiassa kiinteistövälille. Mallit näyttävät samanlaisilta ja niitä on muutama. Mukautusvaihtoehdot ovat myös melko rajalliset.

Ohjelmisto toimii kuitenkin hienosti integroidessaan tai hallinnoidessaan kiinteistöluetteloita. Listing Village -sovelluksella saat täysimittaisen online-hakualustan, jossa on modernit brändäys- ja mainontaalgoritmit.

Kyläluokkien luettelointi:
Listat kylähaitat:
&# X2714; All-in-One-palvelu – merkintä sisältää kaikki välineet täysin varustellun kiinteistöverkkosivuston luomiseksi. Sinun on vain kytkettävä verkkotunnus.
&# X2714; Integroitu CRM – intuitiivinen ja helppokäyttöinen CRM sisältää luettelohälytykset, asuntorakentajien hallintatyökalut, viittausverkkovaihtoehdot jne..
&# X2714; MLS-päivitykset – Käyttäjät voivat hyötyä MLS: n automatisoiduista päivityksistä 10 minuutin välein tarkemman tiedon toimittamiseksi laatikosta.
&# X2714; Ilmainen hosting – se sisältyy merkintähintaan ilman lisäkustannuksia.
&# X2714; Mainontavaihtoehdot – Välittäjät voivat mainostaa verkkosivujaan Facebook-mainoskampanjoiden kautta.
✘ Sekava hintapolitiikka.
✘ Rajoitettu mallivaihtoehto.
✘ Mukauttamis- ja verkkosuunnittelutyökalujen puute.
✘ Ei sovelluksia tai lisäosia.

Mihin se sopii??

Jos tarkastelemme instrumenttiluetteloa, käy selväksi, että Listing Village on tarkoitettu ammattimaisille välittäjille, jotka etsivät edistyneitä MLS-listalle integrointiominaisuuksia ja tapoja mainostaa brändinsä..

Toisaalta käyttäjät eivät välttämättä kuluta tunteja yrittäessään selvittää, kuinka kaikki toimii. He pystyvät luomaan ja ottamaan käyttöön valmiita sivustoja alle 15 minuutissa. Seurauksena on, että meillä on yksinkertainen mutta ammattimainen ohjelmisto kiinteistönvälittäjille, jotka eivät halua vain rakentaa web-läsnäoloa, vaan myös hallita yrityksen omaisuutta ja mainostaa tuotemerkkiä verkossa.

Helppokäyttöisyys

Listing Village on erittäin suuri helppokäyttöinen. Tällainen yksinkertaisuus näyttää kuitenkin olevan tärkein haittapuoli. Toisaalta muokkausprosessi on hyvin yksinkertainen. Valitset mallin, teet joitain muutoksia, lisäät luetteloita ja siirryt toimimaan.

Toisaalta jokaisella teemalla on vain kolme päävaihtoehtoa, jotka sisältävät itsensä kotisivun, kiinteistökorttiosuuden ja kartta-asetukset. Toisin sanoen, mitään ei voida mukauttaa. Käyttäjien on käsiteltävä ennalta suunniteltuja ulkoasuja, jotka näyttävät samalta. Voit tehdä vain muuttaa sisältöä ja lisätä omia kuviasi ilman mahdollisuutta muuttaa ikärakennetta tai jopa lisätä widgettejä. Hyvä uutinen on, että on olemassa 14 ilmainen kokeiluversio, jolla voit kokeilla verkkosivuston rakentajaa ja päättää, sopiiko sinulle.

Päästä alkuun

Yllättäen se voi viedä käyttäjiä enemmän aikaa kirjautumiseen sen sijaan, että rakentaisi käyttövalmis verkkosivusto. Aloitaksesi Listing Village -sovelluksen, sinun on lisättävä vaadittavat tiedot, joihin sisältyy käyttäjän etunimi, sukunimi ja välittäjän nimi. Sinun on myös ilmoitettava sähköpostiosoitteesi ja valittava salasana.

Listakylän rekisteröinti

Tärkein haaste tässä on vahvistaa itsesi kiinteistönvälittäjäksi. Käyttäjien on valittava MLS-luettelo käytettävissä olevista vaihtoehdoista tai otettava yhteyttä tukitiimiin, jos et löydä yritystietosi. Se voi viedä myös aikaa. Seuraavassa vaiheessa käyttäjillä on toinen syy pettymykseen.

Voit aloittaa 14 päivän ilmaisella kokeiluversiolla (kirjautumislomake vahvistaa tämän tosiasian), sinun on silti ilmoitettava laskutustietosi. Tilausmaksu lunastetaan automaattisesti kokeilun päättyessä. Jotkut saattavat ajatella ”Aa, viimeinkin! Rekisteröinti on ohi! ”. Ehei! Nyt sinun on vahvistettava välittäjätilisi. Kun järjestelmä vastaa käyttäjää asianmukaisella MLS-luettelolla, vahvistusviesti lähetetään. Seuraa sisäistä linkkiä siirtyäksesi seuraavaan vaiheeseen.

Verkkotunnuksen valitseminen

Et voi valita tai muokata asettelua, ennen kuin valitset a verkkotunnus. Se näyttää myös erittäin omituiselta verrattuna muihin verkkosivustojen rakentajiin, mikä antaa käyttäjien sukeltaa syvälle muokkausprosessiin ja linkittää verkkotunnuksen vain julkaistaessa verkkosivustoa.

Järjestelmä tuottaa automaattisesti useita nimivaihtoehtoja annettujen tietojen perusteella (nimi, kaupunki ja muut tiedot). Kun olet löytänyt sinulle parhaiten sopivan, napsauta ”Tee siitä minun!” -painiketta ja odota, kunnes verkkotunnus on rekisteröity.

Luulet todennäköisesti: “Tämä on se! Nyt voin luoda verkkosivun! ”. Jälleen, ei. Kun verkkotunnuksen rekisteröinti on suoritettu loppuun, saat vahvistuskirjeen linkin avulla, joka vie sinut verkkosivuston rakennustyökaluun. Prosessi on niin ylivoimainen ja aikaa vievä kuin miltä se kuulostaa. Mutta onko se sen arvoista? Katsotaanpa tätä verkkosivustojen rakentajan sisällä.

Teeman muokkaaminen

Teeman valitseminen on ensimmäinen ja tärkein askel verkkosivustojen rakennusprosessissa. Näet kaikki asetteluvaihtoehdot kojelaudan sisällä vasemmalla sivupalkissa. Jokaisessa teemassa on välitön esikatselu, joka on melko kätevä, vaikka mallien valinta on erittäin rajallinen. Lisäksi kaikilla niistä on melkein samanlainen rakenne ja elementit.

Listakylän teeman muokkaaminen

Kun olet valinnut teeman, voit muokata kotisivun mukautettuja kenttiä. Verkkosivun suunnitteluun ei voi tehdä paljon. Käyttäjät voivat ladata logon, kirjoittaa verkkosivun nimen, muuttaa banderollikokoja, muokata tekstin värejä, ilmoittaa sivustossa näytettäviä yhteystietoja jne. Sitten voit siirtyä kiinteistökortille ja lisätä siellä ominaisuuksia.

Ominaisuuksien lisääminen on sama kuin työskentely alkuperäisen tuotesivun kanssa. Objektin näyttämiseksi käyttäjien on ilmoitettava välittäjien yhteystiedot, ladattava kiinteistöprofiili ja lisättävä CTA-lohko. On galleria, johon voit lisätä kuvia, suunnan ja kartoitusosioita. Kaikki on täällä hyvin yksinkertaista.

Listataan kylän muokkauskentät

Verkkosivustosi on melkein valmis menemään. Viimeinen vaihe on työskennellä kartta-asetusten kanssa ja lisätä mukautettuja sijainteja. Molemmat prosessit kuvataan ominaisuuksissa & Joustavuusosa.

Ominaisuudet ja joustavuus

Kuten olemme aiemmin maininneet, Listing Village on kapea suuntautunut kiinteistövälitysverkkosivustojen rakentaja. Käyttäjien ei pitäisi odottaa edistyneitä (tai ainakin vähäinen) SEO-asetukset, mukautetut widgetit, loputtomat integrointiominaisuudet jne. Alustalla on rajoitettu markkinarakoihin suuntautunut työkalusarja. Mutta nuo työkalut toimivat hyvin.

Kartta-asetukset

Tärkeä ominaisuus kiinteistövälitteisille verkkosivustoille. Käyttäjät eivät voi vain integroida mobiiliystävällisiä karttoja avattavassa valikossa lueteltuihin ominaisuuksiin, vaan myös järjestää sijainteja valitsemalla luettelon aloittamista varten. Välittäjät voivat valita kaupungin, jonka he haluavat olla lähtökohta sekä tapa, jolla kaikki kiinteistöt näytetään (hintalappuilla tai ilman).

Listauskyläkartta-asetus

Lisäksi käyttäjillä on pääsy valtavaan valikoimaan mukautettuja kuvakkeita. Niitä voidaan käyttää joidenkin ominaisuuksien ja muiden verkkosivustojen merkitsemiseen, tiettyjen alueiden ja vyöhykkeiden tunnistamiseen kartalla, kiinteistön ympäristön infrastruktuurin korostamiseen jne..

Listauskyläkartta-asetus

Mukautettujen sijaintien lisääminen

Listauskylän avulla on helppo lisätä mukautettuja sijainteja, joita MLS-luettelo ei määrittele. Toiminnallisuus on erittäin helppoa. Sinun on määritettävä vain vyöhyke tietyssä naapurustossa, piirrettävä alue ja lisättävä se luetteloon. Käyttäjät löytävät tarvittavat työkalut mukautettujen sijaintien hallintaan (lisätä, poistaa, nollata tai tallentaa).

Listakylät lisäämällä mukautettu sijainti

Kiinteistönvälittäjän kojelauta

Ominaisuus kuukausittaisten tai viikoittaisten tilastojen seuraamiseen, mukaan lukien asiakkaiden sitoutuminen, katselukertojen kokonaismäärä ja vierailijat. Kiinteistöt voivat seurata kutakin kiinteistöä erikseen ja tarkkailla kokonaistilastoja tarvittavan ajan kuluessa. Hallintapaneeli kuvaa asiakkaita, jotka ovat olleet vuorovaikutuksessa tietyn kiinteistön kanssa, ja heidän yhteystietonsa ja kyky jakaa joitain sijainteja suoraan hallintapaneelista.

Listauskyläkaupunkien välittäjien kojelauta

Homebuyer hallinta

Työkalu tulee osana integroitua CRM: ää. Se parantaa kontaktien hallintaa ja tekee asiakkaiden viiteverkkojen luomisesta helppoa. Kaikki alkaa uuden homebuyerin lisäämisestä – sellaiseen, joka on koskaan käynyt verkkosivustosi tai omaisuutesi kanssa.

Kortti sisältää yhteystietoja, yksityiskohtia ja yksinkertaisia ​​tapoja pitää yhteyttä. Verkkosivuston omistajat voivat seurata kotiostajan vierailijaistuntoja, seurata hälytyksiä ja seurata suosikkeihinsa lisättyjä koteja.

Listauskyläkoti-ostajien hallinta

Sosiaalisen median jakaminen

Tämän alustan välityksellä kiinteistönvälittäjät voivat jakaa kiinteistöjä sosiaalisessa mediassa. Tärkein etu on, että käyttäjät voivat jakaa paitsi yhden sijainnin, mutta luettelon noin 4 esitellystä kiinteistöstä, jotka täyttävät asunnon ostajien mieltymykset. Ohjelmisto luo automaattisesti kiinteistön sosiaalisen esikatselun ja antaa sinun jakaa sen muilla sosiaalisilla alustoilla, kuten Twitterissä, Pinterestissä jne.

Listauskylä sosiaalisen median jakamiseen

Design & Mallit

Listing Village -suunnittelusta ei voi tehdä paljon. Siinä on useita hyvännäköisiä malleja. Mutta he ovat kaikki melkein samoja. Tärkein haittapuoli on, että käyttäjillä on vain vähän selviytymistä asiasta. Sinun ei pitäisi odottaa edistyneitä web-suunnittelu- tai räätälöintityökaluja. Alusta kehitettiin luomaan kiinteistövälityspaikkoja muutamassa minuutissa (rekisteröintiprosessia ei mainita).

Listauskylämalleja

Suoraan sanottuna, mallit eivät ole yhtä huonoja. Jokainen teema viittaa tiettyyn suunnitteluun. Ne ovat mobiiliystävällisiä, ja kaikki tarvittavat ominaisuudet ovat jo sivulla. Kuka on syyllinen siihen, että kiinteistönvälittäjät eivät tarvitse monia heistä? Varmasti, ei Listing Village.

Asiakaspalvelu

Listing Village tarjoaa erinomaisen asiakastuen. Vaikka alustan testaamiseksi ei ole olemassa demoversiota, video-oppaat opettavat käyttäjälle kirjaimellisesti jokaisen pienen asian kirjautumisesta vaiheisiin lisättäessä mukautettuja sijainteja. Videotietokanta on valtava eri osioineen, mukaan lukien:

 • Verkkosivun editointi;
 • Hallintapaneeli ja suositeltu listaus;
 • Sosiaalinen jakaminen, asunnon ostajien hallinta ja paljon muuta.

Live Chat -ominaisuus on toinen tapa ottaa yhteyttä. Lisäksi käyttäjät voivat ottaa yhteyttä tukitiimiin puhelimitse tai sähköpostitse. Alustalla on myös kasvava Facebook-yhteisö

Listingvillage asiakastuki

suunnitelmat & Hinnoittelu: Kuinka paljon kylän listalleotto maksaa?

Onko Listing Villagessa ilmainen kokeilu? Kyllä. Mutta ilmainen kokeilu ei oikeastaan ​​ole ilmainen, koska sinun on silti annettava laskutustietosi. Joten järjestelmä lunastaa varat kortilta ilmoittamatta siitä. Maksullisen version osalta tilaus maksaa sinulle 49 dollaria sisältäen kaikki ohjelmisto-ominaisuudet, verkkotunnus, isännöinti + 10 dollaria Facebook-mainoskampanjaan.

Oikea listauskylän verkkosivustoesimerkkejä

Kiinteistövälitystoimisto

Kiinteistövälitystoimisto

Kiinteistöhaun verkkosivusto

Kiinteistöhaun verkkosivusto

Listauskyläkatsauksen päätelmä

Listing Village on kapearajainen verkkosivustojen rakentaja. Se palvelee kiinteistövälittäjiä luotaessa käyttäjäystävällisiä ja toimivia kiinteistövälitysverkkosivustojen rakentajia. Vaikka ohjelmisto ei tarjoa käyttäjille tarpeeksi SEO-välineitä, web-suunnittelu- tai räätälöintityökaluja, se palvelee tehtäväänsä hyvin.

Käyttäjät arvostavat helppoa muokkausprosessia ilman koodaustaitoja. Järjestelmä tekee kiinteistöjen lisäämisestä ja hallinnasta jonkin verran, kun taas integroitu CRM antaa sinun hyödyntää yhteystietoluettelosi ja viiteverkostosi parhaiten. Hinta näyttää melko kohtuuhintaiselta, jos vertaamme Listing Villageä muihin kiinteistöjen verkkosivujen rakentajiin. Saatat kuitenkin löytää joustavamman ja halvempi ratkaisu edessä Wix (helpoin verkkosivustojen rakentaja mihin tahansa tarkoitukseen) tai WordPress (avoimen lähdekoodin CMS loputtomalla verkkosuunnittelulla ja integrointiominaisuuksilla).

Kokeile Listing Village Now

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map