Microsoft.com-gennemgang

Microsoft webstedsbygger var en af ​​de anerkendte nicheledere, folk brugte til at designe forskellige typer websteder. Efterhånden som nichekonkurrencen er blevet meget stærkere, hvilket giver plads til mere avancerede og funktionelle webstedsbyggere – dem, der i øjeblikket nyder verdensomspændende popularitet.


Når det kommer til moderne webstedsudvikling, arbejder imidlertid mange brugere sammen med Microsoft-drevne webstedsbyggere for at skabe alsidige projekter, der imødekommer deres krav til webdesign og behov. Så hvad gør disse produkter så populære? Hvorfor forbliver de efterspurgt hos brugerne, og er der bedre alternativer til dem? Lad os prøve at finde ud af det nu.

Microsoft Website Builder i 2018

Fra i dag har Microsoft ikke sin egen webbygningstjeneste til at oprette enkle til komplekse websteder. Hvis du nogensinde har arbejdet med systemets produkter før eller hørt så meget om det for at få lysten til at prøve det, kan du bruge de tilgængelige løsninger på platformens appmarked.

For at begynde at opbygge et websted med en Microsoft-baseret webstedsbygger, skal du oprindeligt få en Microsoft-konto. Hvis du ikke har den, kan du enten tilmelde dig den eller bruge din Skype-konto. Dette giver adgang til alle de tilgængelige applikationer i Microsoft brand store.

Der er forskellige webbygningsværktøjer, du kan bruge til universelle og specialiserede formål, men det mest populære af dem er Wix. Denne webstedsbygger er bestemt værd at være opmærksom på brugere, der agter at lancere anstændige websteder, selv uden specifikke webbygningsfærdigheder og nichevidenheder. Lad os finde ud af, hvad systemet har at tilbyde moderne brugere, og hvad der får det til at skille sig ud fra mængden.

Wix – Det bedste valg for Microsoft-brugere

Wix webstedsbygger

Wix er den verdenskendte webstedsbygger, der har vundet popularitet på grund af overfloden af ​​designtilpasningsværktøjer, omfattende funktionssæt, praktisk træk-og-slip-redigeringsprogram, rig samling af responsive webstedsskabeloner af høj kvalitet, god website-promovering og markedsføringsmuligheder, overkommelige prispolitik.

Webstedsbyggeren gør det muligt at oprette forskellige typer websteder, lige fra små personlige porteføljer og op til online butikker, der reflekterer din brandidentitet i det mest gunstige lys. Kundegrundlaget for tjenesten udgør i øjeblikket over 130 millioner brugere, der er bosiddende i 190 lande. Dette er det bedste bevis på virksomhedens anerkendelse, hvilket bestemt er værd at være opmærksom.

 • Brugervenlighed. Wix sikrer en forbløffende enkel og praktisk oplevelse af webbygning for alle, der har til hensigt at designe kvalitets- og funktionelle websteder. Uanset om du er en nybegynder, der laver dine første skridt i web building niche eller en professionel webudvikler involveret i webdesign kundeorienteret forretning, vil brug af Wix ikke være et problem for dig.

  Webstedsbyggeren leveres med en intuitiv WYSIWYG-interface og træk-og-slip-editoren. Fremskreden Wix ADI værktøj vil automatisk designe et websted til dit baseret på det indhold, du sender.

  Wix ADI Editor

  Wix arbejder under SaaS-model, hvilket forenkler oprettelsen af ​​websitet for brugere, der opretter websteder på deres mobile og stationære enheder, når de har tilmeldt sig platformen. Det er en bruger, der har fuld kontrol over webbygningsprocessen og kan se resultatet for at foretage ændringerne til tiden.

 • Funktionssæt. Når det gælder funktionssættet, vil Wix overgå dine forventninger. Webstedsbyggeren har meget at tilbyde enhver bruger, uanset den webdesignoplevelse, han / hun har fået. Det leveres med kraftfulde e-handels- og bloggingmotorer, som lader dig oprette små til mellemliggende online butikker eller blogs uden besvær overhovedet.

  Wix ADI e-handel

  Det er her du vil være i stand til at sælge og annoncere produkter, opdatere deres sortiment, tilbyde rabatter, specialfunktioner, tilføje, planlægge og opdatere blogindlæg og udføre andre handlinger for at køre en vellykket blog eller en webshop.

  Wix-kode er et andet højdepunkt i webstedsbyggeren, som giver dig mulighed for at oprette webapplikationer på en enkel og effektiv måde. Du behøver ikke at have kodningsevner for at bruge værktøjet – Wix-kode er intuitiv og forståelig for alle. Denne web-app-builder gør det muligt at oprette indhold og føje det til den krævede webside.

  Wix Code Editor

  Et andet højdepunkt ved webstedsbyggeren er App-marked med masser af udvidelser, apps og tilføjelser for at give dit websted avanceret ydelse. Apps er udviklet af tredjepartsdesignere og kan være gratis og betalt baseret på deres applikations sfære og egenskaber.

 • Skabeloner og design. Wix tilbyder masser af skabeloner og designs i høj kvalitet, som gør det muligt at oprette forskellige typer websteder, såsom forretningssteder, blogs, fora, online butikker, porteføljer, destinationssider og hvad ikke.

  Alt i alt har Wix en samling, der omfatter over 550+ temaer af høj kvalitet, der passer til forskellige nicher. Udviklerne af tjenesten opdaterer regelmæssigt skabelongalleriet med friske og ajourførte temaer. For de brugere, der ikke kan finde en passende skabelon, er der en mulighed for at vælge og tilpasse et tomt tema til at designe et websted fra bunden.

 • Koste. Du kan bruge Wix uden beregning overhovedet så længe du har brug for. Systemet har en gratis plan, der aldrig udløber, der giver mulighed for at teste de funktioner, det tilbyder, og kan være en god løsning til alle typer websteder. Hvis du stadig har brug for et websted med et personligt domæne, er du velkommen til at vælge en af ​​Wix premium-planer, hvis omkostninger starter fra $ 4,5 / mo.

  Vær opmærksom på, at Wix tilbyder pengene tilbage-garanti til brugere, der ikke er tilfredse med nogle af dens funktioner. Du kan få din pengene refusion i løbet af 2 uger efter din betaling. Systemets prispolitik er ganske klar og overkommelig.

Opret et gratis websted

WebMatrix 3

Webmatrix3

WebMatrix 3 er en gratis, let, sky-forbundet webstedsbygger, der fungerer som en webudviklingsapplikation til Windows. Builder giver udviklere mulighed for at oprette websteder ved hjælp af færdige, indbyggede skabeloner eller populære open source-applikationer. Det er vigtigt at bemærke, at systemet hovedsageligt er rettet mod fagfolk, der opretter websteder til deres klienter (i modsætning til webstedsbyggere, der er målrettet mod slutbrugeren).

Formålet med Webmatrix 3 er at give webudviklere mulighed for kodning, tilpasning og publicering alt sammen ét sted. Platformen blev frigivet i 2011, men Microsoft er allerede stoppet med at støtte WebMatrix. Det giver dog mening at få et hurtigt overblik over produktet for at se, hvordan Microsoft har ændret deres tilgang til webbygningsprocessen.

 • Brugervenlighed. WebMatrix har en meget brugervenlig grænseflade, smarte guider og mange andre seje ting som til en webudviklingsapp. Men det er selvfølgelig ikke så simpelt og intuitivt som DIY, kodefri online webstedsbyggere. Det fungerer kun godt for en bestemt gruppe af kunder. Det ligner en almindelig webstedsbygger, men den er hovedsageligt rettet mod professionelle behov og færdigheder.

  WebMatrix 3 mobilwebsteder

  Appen giver et sofistikeret udviklingsmiljø til dine projekter, der er udviklet på forskellige programmeringssprog, så du ikke behøver at få separate programmer. Mens de fleste DIY-site builders er software i browseren, der kan nås fra enhver enhed via tilmeldingsformularen, er Webmatrix et downloadbart program, der kræver en foreløbig installation.

 • Funktionssæt. Builder tilbyder flere faciliteter til at hjælpe udviklere med at opbygge websteder på en hurtigere og lettere måde. Det gør det muligt at oprette websteder ved hjælp af klar ASP.NET, PHP, Node.js eller HTML5 skabeloner og drager fordel af de nyeste webstandarder (CSS3, HTML5) og populære JavaScript-biblioteker såsom jQuery.

  CSS3 WebMatrix

  WebMatrix tilbyder support til PHP-rammer, herunder WordPress og Drupal, blandt andre. Ved at vælge WordPress-rammen, for eksempel, installerer og konfigurerer WebMatrix et fuldt udbygget WordPress-websted, der kører lokalt. Når den er konfigureret, kan du sætte dit websted sammen på din computer og derefter uploade det til en kompatibel vært ved hjælp af Microsofts Web Deploy-teknologi. Du kan bruge denne mulighed til at oprette WordPress-websteder til udvikling af plugins og temaer eller til at teste ny kode, før de implementeres på dit live websted.

  Det er let at installere, tilpasse og udgive webapps med WebMatrix. Det gør det muligt at oprette websteder, der er optimeret til mobilvisning og giver flere integrerede funktioner, der gør opgaven mere praktisk for webdesignere. Produktet leveres med mobilvenlige skabeloner, enhedsemulatorer, kodekonfiguration til jQuery-mobil og mere osv. Det er også muligt at eksternt redigere websteder med det.

  Websteder bygget med WebMatrix er ikke bundet til nogen bestemt hostingudbyder – du er fri til at offentliggøre dem, hvor du vil. For bedre ydelse tilbyder WebMatrix en liste over deres partnere, hvor du kan tilmelde dig en gratis hosting-konto. Du kan også vælge mellem mange andre overbevisende hostingløsninger på Microsoft Hosting Gallery.

 • Skabeloner og design. WebMatrix har du dækket med flere integrerede skabeloner, der tjener som et dejligt grundlag for din websideudvikling. Startskabeloner tilbydes på flere sprog og fungerer godt til standard personlige websteder. Vær dog opmærksom på, at nogle af skabeloner muligvis ikke er kompatible med din browserversion efter afslutningen af ​​produktet.

  En anden måde at få en WebMatrix-skabelon på er at designe den på egen hånd. For at oprette et nyt tema kan kodere vælge en af ​​de eksisterende eksempler i den tilsvarende WebMatrix-skabelonmappe og redigere den med hensyn til deres behov. Dette kræver dog dyb forståelse af emnet.

Forside

Microsoft-forside

Forside plejede at være et af disse værktøjer, der lagde grundlaget for moderne webstedsdesign. Det var virkelig svært at finde et websted, der ikke blev drevet af systemet i begyndelsen af ​​Internet-epoken. FrontPage er en WYSIWYG webstedsbygger og HTML-editor, der er inkluderet i Microsoft Office-pakken siden 1997. Produktet blev imidlertid afbrudt i 2003, men det nyder stadig popularitet hos dygtige webdesignere, der ønsker at få mest muligt ud af deres programmeringsevner.

Efter seponering af produktet blev det erstattet af SharePoint Designer og Microsoft Expression Web, men disse to apps understøttes ikke længere siden 2006. Fra i dag kan brugere installere og arbejde med en webbaseret version af SharePoint Designer.

 • Brugervenlighed. SharePoint kan ikke kaldes en let webopbygning-app, da det kræver dyb dygtighed til webdesign. Dette mindsker dog ikke fordelene ved WYSIWYG-redigereren af ​​systemet, der sigter mod at hjælpe brugerne med at overvinde vanskelighederne i HTML-kodningsprocessen med maksimal effektivitet.

  For at bruge FrontPage effektivt er der behov for at installere ekstra plugins, der oprindeligt blev kendt som IIS Extensions og senere blev beriget med et sæt specialiserede FrontPage Server Extensions. Uanset hvilket sæt udvidelser du har brug for, skal du installere dem for at få mest muligt ud af deres funktionalitet.

 • Funktionssæt. FrontPage er funktionsladet, som afslører flere fordele for dygtige webdesignere. Den nyeste version af appen tilbyder en split-visning, som gør det muligt at kode et projekt i kodevisningstilstand for yderligere at forhåndsvise resultatet i designvisningstilstanden uden at skulle skifte mellem dem. Appen har også adgang til interaktive knapper, som gør det muligt at starte webgrafik til navigationsfordele, hvilket eliminerer behovet for at bruge mere komplicerede billedredigeringsværktøjer.

  Desuden har softwaren tilgængelighedscheck, der giver mulighed for at finde ud af, om din websteds kode overholder de nuværende standarder og kan bruges af personer med begrænsede evner.

  FrontPage inkluderer en HTML-optimizer, der gør kodeoptimering meget hurtigere og mere læselig sammenlignet med tidligere appversioner. Et af produktets højdepunkter er dets Intellisense (autocompletion) -funktion, som hjælper brugere med at forenkle kodedigeringsprocessen, når de arbejder i kodevisningstilstand. Funktionen foreslår de mest passende kodeegenskaber og tags genereret, mens en bruger skriver det. Dette hjælper til sidst med at spare tid og kræfter. Endelig kommer FrontPage med kodestykker, som gør det muligt for brugere at oprette og gemme kodestykker, de opretter og muligvis har brug for i fremtiden.

 • Skabeloner og design. FrontPage tilbyder integrerede skabeloner, du kan vælge og tilpasse, som du ønsker. Der er også en mulighed for at surfe på nettet og vælge FrontPage-temaer, som er specielt oprettet af tredjepartsudviklere for at give unik og kreativ webdesign. Disse skabeloner er ikke altid lydhøre, så hvis du har brug for den, der gør dit websted tilgængeligt online, skal du sørge for at kontrollere det på forhånd. Hvad der er interessant, FrontPage tilbyder dynamiske webskabeloner, der giver brugerne mulighed for at oprette det eneste tema, de vil bruge på flere websidesider eller på hele websitet.

Microsoft Expression Web 4

Microsoft Expression Web 4

Microsoft Expression Web 4 er et komplet professionelt webbygningsværktøj, du kan bruge til at designe og udgive kvalitets-, overbevisende og funktionelle websteder, der er i overensstemmelse med almindeligt anerkendte webdesignstandarder. Lanceringen af ​​Expression Web 4 går tilbage til 2010, mens Microsoft annoncerede, at det blev afsluttet i 2012.

Systemet blev oprindeligt betalt, men nu er det tilgængeligt til gratis download. De brugere, der har købt Expression Web før, kan dog stadig benytte teknisk support til deres websteder. Den samme service er ikke længere tilgængelig for dem, der downloader systemet gratis.

 • Brugervenlighed. Microsoft Expression Web 4 er et dejligt valg til professionelle professionelle webdesign, der har en idé om at oprette og styre et projekt til professionel eller forretningsbrug. Produktet fungerer ikke godt for nybegynder, der ikke har nogen idé om, hvad processen med oprettelse af websteder involverer.

 • Funktionssæt. Appen leveres med Microsoft Silverlight, Deep Zoom Composer-billeder, ASP.NET, PHP, AJAX og Silverlight video support. Det er også muligt at importere Adobe Photoshop-filer her for at offentliggøre komplekse websteder med adskillige filoverførselsstrømme og sikre FTP på en hurtig og nem måde.

  Produktet har flere preview-tilstande for at få mest muligt ud af webudviklingsprocessen. Den mest udbredte af dem er Snapshot-forhåndsvisning for at se, hvordan dit websted vil se ud i en browser, og SuperPreview-tilstand for at foretage sammenligning af websider i flere browsere ad gangen..

  Microsoft Expression Web 4 har en SEO Checker-funktion, der giver dig mulighed for at analysere effektiviteten af ​​dit webstedsfremme ved at bruge de eksisterende standarder. Dette vil hjælpe med at øge din websteds søgemaskine ranking, justere SEO muligheder, oprette SEO rapporter osv. Denne version af appen har en ny designet dialogboks med specialtegn og symboler, der kan indsættes på en webside som HTML-karakterenheder. Det leveres også med jQuery IntelliSense-understøttelse, styrepanel for kodestykker, kommentar / uncomment Code View-funktionalitet, interaktivt snapshot-panel samt flere værktøjslinjer og tilpasningsindstillinger for arbejdsområde.

 • Skabeloner og design. Microsoft Expression Web 4-skabeloner er tilgængelige i den specielle mappe på systemet efter installationen. Disse brugere, der ønsker at få mest muligt ud af deres webdesignoplevelse, kan surfe på nettet for at downloade skabeloner, der er designet af tredjepartsbrugere. Temaerne passer til forskellige nicher og kan tilpasses via kodedigering, som du har brug for.

Bundlinie

Der er forskellige muligheder for at opbygge et kvalitetswebsted, og nogle af dem leveres af Microsoft. Valget af det mest passende system afhænger af den ekspertise, du har, og kompleksiteten i et projekt, du planlægger at starte.

Hvis du er en webdesignekspert, der ved, hvilket resultat du nøjagtigt har brug for, og hvad du kan gøre for at nå det, kan det at bruge WebMatrix 3 eller Microsoft Expression Web 4 muligvis være en rimelig løsning. Disse produkter understøttes ikke længere af Microsoft, men mange brugere foretrækker dem stadig, når det kommer til udvikling af komplicerede projekter.

Hvis dine webdesignfærdigheder imidlertid overlader meget at ønske, eller du bare ikke ønsker at håndtere komplekse kodningsnyancer, fungerer Wix bedst til dit projekt. Denne webstedsbygger er i øjeblikket den bedste i niche og giver adgang til flere funktioner, værktøjer og webdesignmuligheder.

Wix styrker millioner af websteder rundt om i verden og er den øverste destination for brugere med forskellig webdesignbaggrund. Ved at bruge systemet kan du næsten på kort tid starte forskellige typer projekter. Dette er, hvad der gør platformen til en anstændig moderne web-bygningsløsning.

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map