Microsoft.com gjennomgang

Microsofts nettstedbygger var en av de anerkjente nisjelederne folk søkte om å designe forskjellige typer nettsteder. Etter hvert som tiden gikk har nisjekonkurransen blitt mye sterkere, noe som gir vei for mer avanserte og funksjonelle nettstedbyggere – de som for tiden nyter verdensomspennende popularitet.


Når det gjelder moderne nettstedutvikling, jobber mange brukere imidlertid sammen med Microsoft-drevne nettstedbyggere for å lage allsidige prosjekter for å imøtekomme deres krav og behov for webdesign. Så hva gjør disse produktene så populære? Hvorfor forblir de etterspurt hos brukere, og er det noen bedre alternativer til dem? La oss prøve å finne ut av det nå.

Microsoft Website Builder i 2018

Per i dag har Microsoft ikke egen nettbyggingstjeneste for å lage enkle til komplekse nettsteder. Hvis du noen gang har jobbet med produktene fra systemet før eller hørt så mye om det for å få lysten til å prøve det, kan du bruke løsningene som er tilgjengelige i plattformens appmarked.

For å begynne å bygge et nettsted med en Microsoft-basert nettstedsbygger, bør du opprinnelig få en Microsoft-konto. Hvis du ikke har den, kan du enten registrere deg for den eller bruke Skype-kontoen din. Dette vil gi tilgang til alle applikasjonene som er tilgjengelige i Microsoft-merkevarebutikken.

Det er forskjellige verktøy for nettbygging du kan bruke til universelle og spesialiserte formål, men det mest populære av dem er Wix. Denne nettstedsbyggeren er absolutt verdt oppmerksomheten til brukere, som har til hensikt å lansere anstendige nettsteder selv uten spesifikke nettbyggingsevner og nisjekunnskaper. La oss finne ut hva systemet har å tilby moderne brukere, og hva som får det til å skille seg ut fra mengden.

Wix – Det beste valget for Microsoft-brukere

Wix nettsted byggherre

Wix er den verdenskjente nettstedbyggeren, som har vunnet popularitet på grunn av overfloden av designtilpasningsverktøy, omfattende funksjoner, praktisk dra-og-slipp-redigeringsprogram, rik samling av responsive nettstedsmaler av høy kvalitet, gode markedsføring og markedsføringsalternativer, rimelig prispolitikk.

Nettstedsbyggeren gjør det mulig å lage forskjellige typer nettsteder, alt fra små personlige porteføljer og opp til nettbutikker som gjenspeiler merkeidentiteten din i det mest gunstige lyset. Kundebasen for tjenesten utgjør i dag over 130 millioner brukere, som er bosatt i 190 land. Dette er det beste beviset på selskapets anerkjennelse, som absolutt er verdt å være oppmerksom.

 • Brukervennlighet. Wix sikrer en utrolig enkel og praktisk opplevelse av nettbygging for alle som har til hensikt å designe kvalitets- og funksjonelle nettsteder. Enten du er en nybegynner som gjør dine første skritt i nettbyggingsnisjen eller en profesjonell nettutvikler som er involvert i nettdesigns kundeorientert virksomhet, vil ikke bruke Wix være et problem for deg.

  Nettstedsbyggeren har et intuitivt WYSIWYG-grensesnitt og dra-og-slipp-redigereren. Avansert Wix ADI verktøyet vil automatisk designe et nettsted for ditt basert på innholdet du sender inn.

  Wix ADI Editor

  Wix jobber under SaaS-modell, noe som forenkler prosessen med å opprette nettsteder for brukere, som oppretter nettsteder på sine mobile og stasjonære enheter, etter å ha meldt seg på plattformen. Det er en bruker som har full kontroll over nettbyggingsprosessen og kan se resultatet for å gjøre endringene i tide.

 • Funksjonssett. Når det gjelder funksjonssettet, vil Wix overgå forventningene dine. Nettstedsbyggeren har mye å tilby hver eneste bruker, uavhengig av webdesignopplevelsen han / hun har fått. Det kommer med kraftige e-handels- og bloggmotorer, som lar deg lage små til mellomstore nettbutikker eller blogger uten problemer.

  Wix ADI e-handel

  Det er her du kan selge og annonsere produkter, oppdatere sortimentet, tilby rabatter, spesialfunksjoner, legge til, planlegge og oppdatere blogginnlegg og utføre andre handlinger for å drive en vellykket blogg eller en nettbutikk.

  Wix-kode er et annet høydepunkt for nettstedbyggeren, som lar deg lage webapplikasjoner på en enkel og effektiv måte. Du trenger ikke å ha kodingsferdigheter for å bruke verktøyet – Wix-koden er intuitiv og forståelig for alle. Denne nett app-byggherren gjør det mulig å lage innhold og legge det til den nødvendige siden.

  Wix Code Editor

  Et annet høydepunkt for nettstedbyggeren er App-markedet med mange utvidelser, apper og tilleggsprogrammer for å gi nettstedet ditt avansert ytelse. Appene er utviklet av tredjepartsdesignere og kan være gratis og betalt basert på applikasjonsfære og egenskaper.

 • Maler og design. Wix tilbyr mange maler og design av høy kvalitet, som gjør det mulig å lage forskjellige typer nettsteder, for eksempel forretningsnettsteder, blogger, fora, nettbutikker, porteføljer, destinasjonssider og hva ikke.

  Alt i alt har Wix en samling som omfatter over 550+ temaer av høy kvalitet for å passe til forskjellige nisjer. Utviklerne av tjenesten oppdaterer regelmessig malegalleriet med ferske og oppdaterte temaer. For de brukerne, som ikke finner en passende mal, er det en mulighet til å velge og tilpasse et tomt tema for å designe et nettsted fra bunnen av.

 • Koste. Du kan bruke Wix uten kostnad i det hele tatt så lenge du trenger. Systemet har en gratis plan som aldri går ut, som gjør det mulig å teste funksjonene det tilbyr og kan være en god løsning for alle typer nettsteder. Hvis du fremdeles trenger et nettsted med et personlig domene, er du velkommen til å velge en av Wix premiumplaner, hvis kostnad starter fra $ 4,5 / mo.

  Husk at Wix tilbyr pengene tilbake-garanti til brukere som ikke er fornøyd med noen av funksjonene. Du kan få pengene dine tilbakebetalt i løpet av to uker etter betalingen. Prispolitikken til systemet er ganske tydelig og rimelig.

Lag et gratis nettsted

WebMatrix 3

Webmatrix3

WebMatrix 3 er en gratis, lett, sky-tilkoblet nettstedsbygger som fungerer som en webutviklingsapplikasjon for Windows. Byggherren gjør det mulig for utviklere å lage nettsteder ved hjelp av ferdige, innebygde maler eller populære open source-applikasjoner. Det er viktig å merke seg at systemet hovedsakelig er rettet mot fagpersoner, som oppretter nettsteder for sine kunder (i motsetning til nettstedbyggere som retter seg mot sluttbrukeren).

Formålet med Webmatrix 3 er å gi webutviklere koding, tilpasning og publiseringsfunksjoner alt på ett sted. Plattformen ble utgitt i 2011, men Microsoft har sluttet å støtte WebMatrix allerede. Det er imidlertid fornuftig å få en rask oversikt over produktet for å se hvordan Microsoft har endret tilnærming til nettbyggingsprosessen.

 • Brukervennlighet. WebMatrix har et veldig brukervennlig grensesnitt, smarte guider og mange andre kule ting som for en nettutviklingsapp. Men selvfølgelig er det ikke så enkelt og intuitivt som DIY, kodefrie nettstedsbyggere. Det fungerer utmerket for en bestemt gruppe kunder. Det er omtrent som en standard nettstedsbygger, men den er hovedsakelig rettet mot proffers behov og ferdigheter.

  WebMatrix 3 mobile nettsteder

  Appen gir et sofistikert utviklingsmiljø for prosjektene dine som er utviklet på forskjellige programmeringsspråk, slik at du ikke trenger å få separate programmer. Mens de fleste DIY-nettstedbyggere er programvare i nettleseren som kan nås fra hvilken som helst enhet gjennom registreringsskjemaet, er Webmatrix et nedlastbart program som krever foreløpig installasjon.

 • Funksjonssett. Byggherren tilbyr flere fasiliteter for å hjelpe utviklere med å bygge nettsteder på en raskere og enklere måte. Det gjør det mulig å lage nettsteder ved å bruke ferdige ASP.NET-, PHP-, Node.js- eller HTML5-maler, og dra nytte av de nyeste nettstandardene (CSS3, HTML5) og populære JavaScript-biblioteker som jQuery.

  CSS3 WebMatrix

  WebMatrix tilbyr støtte for PHP-rammer inkludert WordPress og Drupal, blant andre. Ved å velge WordPress-rammeverket, for eksempel, vil WebMatrix installere og konfigurere et fullverdig WordPress-nettsted som kjører lokalt. Når du er konfigurert, kan du sette nettstedet sammen på datamaskinen din og deretter laste det opp til en kompatibel vert ved å bruke Microsofts Web Deploy-teknologi. Du kan bruke denne muligheten til å lage WordPress-nettsteder for å utvikle plugins og temaer, eller teste ny kode før du distribuerer til ditt live nettsted.

  Det er enkelt å installere, tilpasse og publisere webapper med WebMatrix. Det gjør det mulig å lage nettsteder optimalisert for mobilvisning og gir flere integrerte funksjoner som gjør oppgaven mer praktisk for webdesignere. Produktet kommer med mobilvennlige maler, enhetsemulatorer, fullføring av kode for jQuery mobile og mer osv. Det er også mulig å ekstern redigere nettsteder med det.

  Nettsteder bygget med WebMatrix er ikke knyttet til noen spesiell hostingleverandør – du står fritt til å publisere dem hvor du vil. For bedre ytelse tilbyr WebMatrix en liste over deres partnere der du kan registrere deg for en gratis hosting-konto. Du kan også velge mellom mange andre overbevisende hostingløsninger på Microsoft Hosting Gallery.

 • Maler og design. WebMatrix har du dekket med flere integrerte maler som fungerer som et fint grunnlag for nettstedutviklingen din. Startmaler tilbys på flere språk og fungerer utmerket for standard personlige nettsteder. Husk imidlertid at etter at produktet er avsluttet, kan det hende at noen maler ikke er kompatible med nettleserversjonen din.

  En annen måte å få en WebMatrix-mal på er å designe den på egen hånd. For å lage et nytt tema, kan kodere velge en av de eksisterende prøvene i den tilsvarende WebMatrix-malmappen og redigere den med hensyn til deres behov. Dette krever imidlertid dyp forståelse av emnet.

Forside

Microsoft Frontpage

Forside pleide å være et av disse verktøyene som la grunnlaget for moderne webdesign. Det var virkelig vanskelig å finne et nettsted som ikke ble drevet av systemet i begynnelsen av Internett-epoken. FrontPage er en WYSIWYG nettstedsbygger og HTML-editor som er inkludert i Microsoft Office-pakken siden 1997. Produktet ble imidlertid avviklet i 2003, men den nyter fortsatt popularitet hos dyktige webdesignere, som ønsker å få mest mulig ut av programmeringsferdighetene sine.

Etter seponering av produktet ble det erstattet av SharePoint Designer og Microsoft Expression Web, men disse to appene støttes ikke lenger siden 2006 også. Fra i dag kan brukere installere og jobbe med nettbasert versjon av SharePoint Designer.

 • Brukervennlighet. SharePoint kan ikke kalles en enkel nettbyggingsapp, ettersom den krever dypt ferdigheter i webdesign. Dette begrenser imidlertid ikke fordelene til WYSIWYG-redigereren av systemet, som tar sikte på å hjelpe brukere med å overvinne intrikatene i HTML-kodingsprosessen med maksimal effektivitet.

  For å bruke FrontPage effektivt, er det behovet for å installere ekstra plugins, som opprinnelig ble kjent som IIS Extensions og senere ble beriket med et sett av spesialiserte FrontPage Server Extensions. Uansett hvilket sett utvidelser du trenger, må du installere dem for å få mest mulig ut av funksjonaliteten deres.

 • Funksjonssett. FrontPage er funksjonsladet, som avdekker flere fordeler for dyktige webdesignere. Den siste versjonen av appen tilbyr et Split View-alternativ, som gjør det mulig å kode et prosjekt i kodevisningsmodus for å forhåndsvise resultatet i designvisningsmodus uten å måtte bytte mellom dem. Appen har også tilgang til interaktive knapper, som gjør det mulig å lansere nettgrafikk for navigasjonsfordeler, og eliminerer behovet for å bruke mer kompliserte bilderedigeringsverktøy.

  Dessuten har programvaren tilgjengelighetssjekken som gir en mulighet til å finne ut om nettstedkoden din er i samsvar med gjeldende standarder og kan brukes av personer med begrensede evner..

  FrontPage inkluderer en HTML-optimalisering, som gjør kodeoptimalisering mye raskere og mer leselig sammenlignet med tidligere appversjoner. Et av høydepunktene ved produktet er dets Intellisense (autofullførelse) -funksjon, som hjelper brukere med å forenkle kodedigeringsprosessen når de arbeider i kodevisningsmodus. Funksjonen antyder de mest egnede kodeegenskapene og kodene som genereres mens en bruker skriver det. Dette hjelper til slutt med å spare tid og krefter. Endelig kommer FrontPage med kodebiter, som gjør det mulig for brukere å lage og lagre kodestykker de lager og kan trenge i fremtiden.

 • Maler og design. FrontPage tilbyr integrerte maler du kan velge og tilpasse etter eget ønske. Det er også en mulighet til å surfe på nettet og velge FrontPage-temaer, som er spesielt laget av tredjepartsutviklere for å gi unik og kreativ webdesign. Disse malene er ikke alltid lydhøre, så hvis du trenger den som vil gjøre nettstedet ditt tilgjengelig online, må du huske å sjekke det på forhånd. Det interessante er at FrontPage tilbyr dynamiske webmaler, som lar brukerne lage det eneste temaet de vil bruke på flere websider eller hele nettstedet..

Microsoft Expression Web 4

Microsoft Expression Web 4

Microsoft Expression Web 4 er et profesjonelt nettbyggingsverktøy som du kan bruke til å designe og publisere kvalitets-, overbevisende og funksjonelle nettsteder, som samsvarer med generelt aksepterte webdesignstandarder. Lanseringen av Expression Web 4 går tilbake til 2010, mens Microsoft kunngjorde fullstendig avslutning i 2012.

Systemet ble opprinnelig betalt, men nå er det tilgjengelig for gratis nedlasting. Imidlertid kan de brukerne, som har kjøpt Expression Web før, fortsatt benytte teknisk støtte for sine nettsteder. Den samme tjenesten er ikke lenger tilgjengelig for de som laster ned systemet gratis.

 • Brukervennlighet. Microsoft Expression Web 4 er et fint valg for profesjonelle proffs for webdesign, som har en ide om å lage og administrere et prosjekt for profesjonell eller forretningsbruk. Produktet fungerer ikke bra for nybegynnere, som ikke aner hva prosessen med å lage nettsteder innebærer.

 • Funksjonssett. Appen kommer med Microsoft Silverlight, Deep Zoom Composer-bilder, ASP.NET, PHP, AJAX og Silverlight videostøtte. Det er også mulig å importere Adobe Photoshop-filer her for å publisere komplekse nettsteder med mange filoverføringsstrømmer og sikre FTP på en rask og enkel måte.

  Produktet har flere forhåndsvisningsmodus for å få mest mulig ut av nettutviklingsprosessen. Den mest utbredte av dem er Snapshot Preview for å se hvordan nettstedet ditt vil se ut i en nettleser og SuperPreview-modus for å sammenligne nettsider i flere nettlesere om gangen..

  Microsoft Expression Web 4 har en SEO Checker-funksjon som lar deg analysere markedsføringseffektiviteten til nettstedet ditt og benytte deg av eksisterende standarder. Dette vil bidra til å øke rangeringen av søkemotorene på nettstedet, justere SEO-alternativer, lage SEO-rapporter osv. Denne versjonen av appen har en ny designet dialogboks, med spesialtegn og symboler som kan settes inn på en webside som HTML-karakterenheter. Den leveres også med jQuery IntelliSense-støtte, administrasjonspanel for kodebiter, kodevisningsfunksjon for kommentarer / uncomment, interaktivt snapshot-panel samt flere alternativer for tilpasning av verktøylinje og arbeidsområde.

 • Maler og design. Microsoft Expression Web 4-maler er tilgjengelige i den spesielle mappen til systemet etter installasjonen. De brukerne, som ønsker å få mest mulig ut av webdesignopplevelsen, kan bla på nettet for å laste ned maler som ble designet av tredjeparts brukere. Temaene passer til forskjellige nisjer og kan tilpasses via kodebehandling etter behov.

Bunnlinjen

Det er forskjellige alternativer for å bygge et kvalitetsnettsted, og noen av dem er levert av Microsoft. Valget av det mest passende systemet avhenger av kompetansehastigheten du har og kompleksiteten i et prosjekt du planlegger å starte.

Hvis du er en webdesignekspert, som vet hvilket resultat du akkurat trenger og hva du kan gjøre for å nå det, kan det å bruke WebMatrix 3 eller Microsoft Expression Web 4 være en rimelig løsning. Disse produktene støttes ikke lenger av Microsoft, men mange brukere foretrekker fremdeles dem når det gjelder utvikling av kompliserte prosjekter.

Hvis dine ferdigheter med webdesign derimot etterlater mye å være ønsket, eller du bare ikke ønsker å takle komplekse kodingsnyanser, vil Wix fungere best for prosjektet ditt. Denne nettstedsbyggeren er for tiden den beste i nisjen, og gir tilgang til flere funksjoner, verktøy og webdesignalternativer.

Wix styrker millioner av nettsteder rundt om i verden, og er den førsteklasses destinasjonen for brukere med forskjellig webdesignbakgrunn. Ved å bruke systemet kan du starte forskjellige typer prosjekter nesten på kort tid. Det er dette som gjør plattformen til en anstendig moderne nettbyggingsløsning.

Lag et nettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map