Microweber gjennomgang

Microweber – er en enkel plattform for å bygge nettsteder designet for å levere utvidet funksjonalitet. Det kommer som et nedlastbart innholdsstyringssystem så vel som den intuitive nettstedsbyggeren med inline-redigering. Plattformen er bra for å lage forskjellige nettsteder, inkludert småbedriftsnettsteder, blogger og små digitale butikker. Microweber har nok verktøy ikke bare for å forenkle byggeprosessen, men også administrere din nettbutikk eller bedriftens nettsted.


Den har en ganske standard WYSIWYG-editor som lar nybegynnere uten tekniske ferdigheter opprette, redigere eller tilpasse nettsteder. Bortsett fra verktøyet for nettbygging, leverer Microweber noen viktige ekstrautstyr ut av esken. De inkluderer tilleggsmoduler for Hvit etikett og videospillelister, tilpasset cPanel-plugin for å redigere nettstedet ditt i det brukervennlige kontrollpanelet og andre løsninger som brukere kan sette pris på.

Så hva har vært nytt rundt Microweber? La oss se på funksjonene og funksjonene du kan finne en håndfull.

1. Brukervennlighet

Mens han var en åpen kildekode-CMS-plattform, var Microweber hovedsakelig designet for å hjelpe ikke-teknikere med å bygge solide nettsteder og digitale butikker. Den har en dra-og-slipp-funksjonalitet i tillegg til inline-redigering, noe som betyr at du står fritt til å gjøre endringer online i sanntid uten ekstra nedlasting. Samtidig har brukere en sjanse til å laste ned MS uten kostnad og bruke den til å opprette nettsteder fritt.

Starter

Tegnet i prosedyren er litt forskjellig fra hva du kan forvente. Mens de fleste plattformer ber deg om å sette inn personlig info eller logge på via sosiale kontoer først, tilbyr Microweber å gå gjennom de tilgjengelige malene og navngi prosjektet først. Du kan velge hvilket som helst av de 15 tilgjengelige temaene, avhengig av nettstedstype. Du velger et domene og kommer i gang med en valgt plattform. Fremgangsmåten er følgende:

 1. Du kommer til nettstedet Microweber.com og starter den 14-dagers gratis prøveperioden.
 2. Når du har trykket på “start nå” -knappen, blir du overført til siden med maler. Velg den du vil, forhåndsvis den på forskjellige skjermstørrelser, og trykk på “komme i gang med denne malen” -knappen.
 3. Den siste fasen er å sjekke ut og logge på med Google- eller Facebook-kontoen din. Det er her du kan begynne å redigere nettstedet ditt.

For å være ærlig ser hele innloggingsprosedyren litt rart og misvisende ved første blikk. Du kan bli forvirret med noen av trinnene helt fra starten. Det vil ta litt tid å få full tilgang til dra-og-slipp-redigereren og til slutt begynne å tilpasse nettstedet.

WYSIWYG-redaktør

Når du har kommet deg inn i nettstedbyggeren, vil du finne deg i et typisk dra-og-slipp-miljø. Dashbordet inneholder alle nødvendige verktøy som ligger i høyre sidefelt. Her har vi et utvalg av oppsett, moduler du kan legge til på nettstedet ditt (vær oppmerksom, de er bare gratis i løpet av gratis prøveperioden), malinnstillinger og visuell redigerer.

Microweber Editor

Vi har en knapp for å legge til din tilpassede logo i øverste venstre hjørne på overskriften. Avanserte innstillinger lar deg velge mellom en tekst- eller bildelogo som både kan lastes opp fra ditt eget bibliotek eller bla. Innstillingene har en automatisert optimalisering av logostørrelser slik at den ser tydelig og sprek ut.

Oppsett gjør det enkelt å lage en passende nettstedstruktur med kategorier, mest populære produkter eller tekstblokker plassert i forskjellige posisjoner. Moduler kommer som et viktig tilpasningsinstrument med dusinvis av apper å velge mellom. De inkluderer Google Maps, ikoner, bildegallerier, sosiale delingsknapper, YouTube-lenker, kontaktskjemaer, legg til i handlekurven knapper, forskjellige typer glidebrytere og mer.

Med andre ord, Microweber har en solid liste over alternativer for å opprette en profesjonell webside eller en digital butikk. På den annen side kan signeringen i prosessen være litt enklere.

2. Funksjoner & fleksibilitet

Mikrobær er rik med forskjellige funksjoner. Det har fleksibilitet nok til å lage et engasjerende nettsted for å samhandle med potensielle besøkende i kunder på mange måter, inkludert kontaktskjemaer, blogger, White Labeling, etc. Samtidig gir det noen instrumenter for å administrere butikken eller nettstedet ditt også. Her er noen av de grunnleggende alternativene levert av Microweber:

 • Brukervennlig redaktør – vi har allerede nevnt plattformen som har en WYSIWYG-byggherre. Det gjelder både online programvare og CMS. Hvis du trenger å legge til noe nytt element, ikon eller knapp, bare hold det over fra instrumentbordet og få det på siden. Ingen tekniske ferdigheter eller koding er nødvendig.
 • Forbedret cPanel – Microweber bruker det selvlagde administrasjonspanelet som er optimalisert for smarttelefoner og nettbrett også. Med andre ord står du fritt til å administrere eller redigere nettstedet ditt mens du er på farten. Videre lar cPanel deg spore statistikk og analyser på nettstedet ditt i sanntid, overvåke nylige ordrer, inntekter og mer.
 • Microweber instrumentbord

 • eCommerce – Å sette opp en digital butikk er superenkelt med plattformen. Den har en fullt optimalisert nettbutikkskaper som som standard er tilgjengelig for alle programvarebrukere uten omkostninger. For å begynne å selge på nettet, trenger du bare å laste opp produktene, angi priser samt leveringsbetingelser. Systemet kan integreres med noen av de beste leverandørene av betalingsløsninger. De inkluderer PayPal, Stripe, Payza, VoguePay, og noen flere. Brukere har en sjanse til å lage automatiserte e-postmeldinger som sendes til kjøperne hver gang et kjøp gjøres. Funksjonen gjør det mulig å administrere leveringsbetingelsene dine avhengig av land, samt tilby fraktrabatter eller spesialtilpassede tilbud. Administrer produktet ditt ved å endre egendefinerte felt, legge til rullegardinmenyer, laste opp videoer og bilder osv. Andre fordeler inkluderer å opprette, administrere og spore, automatisert fakturering, et utvalg av valutaer du kan sette opp, integrering av sosiale medier og så videre.
 • blogging – Microweber har en god bloggfunksjon som lar deg opprette en egen blogg eller plassere den på hovednettstedet. Plattformen har forskjellige verktøy, ikke bare for å legge til nye innlegg, men også for å vedlikeholde alle sider og mediefiler. Bruk dem til å organisere gallerier, redigere tekster, legge til videoer og bilder, myke innlegg etter kategorier. Live Edit-funksjonen gjør det enkelt å oppdatere eller endre artiklene dine online rett fra bloggen.
 • Microweber Legg til en ny side

 • kompatibilitet – den nedlastbare programvaren støttes av alle større nettlesere. Den er kompatibel med de nyeste back-end-teknologiene som PHP 7+ eller Laravel Framework.
 • Hvit etikett – Microweber tilbyr sin White Label-løsning for enkeltpersoner og selskaper. Den er tilgjengelig i flere pakker avhengig av dine behov. Tilbudet skal fungere for deg som ønsker å lage nettsteder og nettbutikker for kundene sine. De 4 tilgjengelige planene passer frilansere, nettbyråer eller vertsfirmaer trenger. Sjekk den detaljerte pakkebeskrivelsen i vår prisfastsettelse gjennomgang nedenfor.

Microweber har absolutt mye å tilby når det gjelder fleksibilitet og funksjoner fra en enkel dra-og-slipp-nettstedsbygger til forbedret e-handelsfunksjonalitet og White Label-løsninger.

3. Design

Når du kommer i gang, vil brukerne ha en sjanse til å velge mellom 15 forskjellige maler. Mengden av temaer ser litt begrenset ut. Dessuten er det ingen spesifikke kategorier eller filtre. Du har alle tilgjengelige oppsett på ett sted på hovedskjermen, noe som ikke er veldig praktisk.

Mikrobølgemaler

På den annen side er hvert tema mobilvennlig og har en umiddelbar forhåndsvisningsfunksjon. Du trenger ikke å klikke på en knapp. Bare hold musen over malen for å se den automatisk rulle nedover. I tillegg vil du ha en sjanse til å se på hvordan malen vil fungere på desktop, nettbrett eller smarttelefon før du kommer i gang med den. Du kan bytte mellom modus ved å klikke på et bestemt skjermikon i øvre venstre hjørne.

Dynamiske oppsett er absolutt funksjonen verdt å være oppmerksom på. Du har faktisk en sjanse til å velge, endre størrelse på eller gjøre om på hvilke layouter som er tilgjengelige i dashbordet. Du kan strekke blokkene, endre skrifter, omforme knapper eller ikoner, osv. Den visuelle redigereren i dashbordet tilbyr avanserte innstillinger for å redigere typografi, bakgrunner og rammer, så vel som angi dimensjoner som indikerer den nøyaktige størrelsen på blokken eller seksjonen.

4. Kundesupport

Når det gjelder kundestøtte, vil brukere knapt få vanskeligheter med å finne ut hvordan alt fungerer. For eksempel kan du se gjennom videoopplæringer under sideinnlastingen. Videoer vises automatisk hver gang du går fra side til side når du kommer i gang. Microweber har et enormt kunnskapsgrunnlag som inkluderer:

 • Academy med videoguider og tutorials.
 • Forum med forskjellige tråder og kommentarer fra ekte brukere.
 • Blogg med artikler som dekker ulike problemer du måtte trenge å løse.

Brukere er velkomne til å foreslå sine egne endringer og forbedringer i delen “Foreslå en funksjon”. Føl deg fri til å tilby ideene dine og spore om de er blitt brakt til live. Plattformen har også en Live Chat-funksjonalitet for øyeblikkelig støtte.

5. Prispolitikk

Vi bestemte oss for å dele opp alle prisplaner i to hovedkategorier. De inkluderer grunnleggende planer for tilfeldige brukere som vil lansere sine nettsteder eller digitale butikker og White Label-planer for nettbyråer, frilansere og vertselskaper.

Grunnleggende planer inkludere:

 • Personlig koster $ 5 / måned med et gratis domene, tilgang til alle maler, Live Support og mer.
 • Premium koster $ 10 / måned er perfekt for små gründere. Det kommer med SSL-sikkerhet, ubegrensede maler, 15 GB lagringsplass, markedsføringsverktøy og førsteklasses modulinstallasjoner.
 • Virksomhet koster 25 dollar er bra for små og mellomstore digitale butikker. Den kommer med alle ubegrensede funksjoner i tillegg til fullt integrert e-handelsfunksjonalitet, forlatte vogner, kupongkampanjer og mer.

Plattformen tilbyr en 14-gratis prøveperiode for å sjekke hvordan systemet fungerer.

Hvite etikettplaner er som følger:

 • Grunnleggende hvit etikett koster $ 5 per måned for personlig bruk.
 • Pro White Label koster $ 20 per måned for nettbyråer.
 • Hosting Pro White Label koster $ 50 per måned for hosting selskaper.

Den har også en plan for store bedrifter og store selskaper. Prisen forhandles separat.

6. Fordeler og ulemper

Microweber har flere treff enn underganger. Den leverer utvidet funksjonalitet, mange flotte funksjoner, fantastiske e-handelsfunksjoner og mer. Imidlertid bør den absolutt gjøre noe med malenes design.

Pros:
Ulemper:
&# X2714; Enkel dra-og-slipp-redigeringsprogram.
&# X2714; Bra for små og mellomstore digitale butikker.
&# X2714; Ingen tekniske ferdigheter kreves.
&# X2714; White Label løsning.
&# X2714; Rimelige planer.
&# X2714; Et bredt utvalg av moduler.
&# X2714; Dynamiske oppsett.
✘ Litt forvirrende å logge på prosedyren.
✘ Kjedelige maler.

Bunnlinjen

Mikrobær er en god løsning for lite firma og små og mellomstore nettbutikker blandet med solid fleksibilitet og et rikt funksjonssett. Plattformen gjør det enkelt å sette opp eCommerce fungerer og begynne å selge online i løpet av et par timer. Programvaren har også et bredt utvalg av design- og tilpasningsverktøy.

Microweber er verdt pengene du vil investere i det – ikke mer og ikke mindre. Live Edit-modus gjør at systemet skiller seg ut fra mengden, spesielt sammenlignet med konkurrentene. I denne forbindelse gjør funksjonen tjenesten lik WYSIWYG nettstedbyggere. Det er ikke rart at plattformen har fått mange prestisjetunge priser. Den har en anstendig pris / kvalitetskorrelasjon. Vi anbefaler det til nybegynnere, som har en intensjon om å opprette nettbutikker med opptil 1000 produkter.

Prøv Microweber nå

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map