MotoCMS-gennemgang

MotoCMS Reviewleft


MotoCMS – er en brugervenlig webstedsbygger, der kombinerer alle gode funktioner bragt til dig af traditionelle CMS platforme og SaaS software. Med andre ord, her har vi en kombination af to forskellige tilgange til oprettelsen af ​​websteder, redigering af indhold, tilpasning og distribution.

På den ene side bruger du en typisk træk-og-slip-konstruktør og lancere et fuldt funktionelt projekt uden absolut ingen tekniske færdigheder. Du kan vælge mellem hundredvis af skabeloner og bruge lette instrumenter til at tilpasse og finjustere hver side. På den anden side vil brugerne sætte pris på CMS-fleksibilitet med muligheden for at redigere kildekoden, vælge en foretrukken hostingudbyder osv..

Webstedsbyggeren giver dig mulighed for at oprette forskellige typer sider fra blogs og websteder til små virksomheder til digitale butikker. Lad os se nærmere på, hvad det tilbyder med hensyn til funktionalitet.

Fordele og ulemper

MotoCMS er bestemt værd at være opmærksom på sin unikke tilgang til webstedets byggeproces. Det kombinerer nogle gode funktioner fra både CMS-platforme og SaaS-software, selvom nogle ulemper muligvis også finder sted.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; Fantastisk til begyndere og fordele.
&# X2714; Træk-og-slip-funktion.
&# X2714; Integrerede SEO- og e-handelsfunktioner.
&# X2714; Tusinder af lydhør og gratis skabeloner.
&# X2714; Bred vifte af ekstra tjenester at bestille.
&# X2714; Engangs betaling.
Needed Tredjepartsleverandørudbydere er nødvendige.
✘ Lidt kompliceret fra starten.

Hvad er det godt til?

MotoCMS fungerer godt til flere formål. Først og fremmest vil newbies være i stand til at skabe komplekse websteder med n tekniske færdigheder. Webstedsbyggeren har et intuitivt instrumentbræt med det nødvendige sæt instrumenter til at starte og implementere projekter på flere timer.

For det andet passer softwaren også til erfarne webudviklere. Fagfolk får en chance for at ændre kildekoden samt oprette nogle unikke elementer, der let kan implementeres på siden ved hjælp af en simpel HTML-editor.

Med hensyn til webstedstyperne kan MotoCMS muligvis være en god løsning til at oprette små virksomheder og indholdsbaserede websteder. Det leveres med avancerede indstillinger til SEO-optimering og promovering af indholdet. Derudover har softwaren e-handelsfunktionalitet til at skabe små, mellemstore og enorme digitale butikker. Brugere finder et solidt udvalg af e-handelsskabeloner med alle nødvendige funktioner, der allerede er indbygget.

Som et resultat her har vi en ultimativ platform til at håndtere projekt af enhver kompleksitet og type. Men er MotoCMS virkelig så god? Er det virkelig nemt at bruge til folk uden tekniske færdigheder? Har det nok funktioner til let at klare forskellige opgaver? Lad os tjekke, hvordan det fungerer indefra for at besvare disse spørgsmål.

Brugervenlighed

Som du allerede har forstået, er MotoCMS ikke en typisk SaaS-webstedsbygger. Det har kun nogle af softwarefunktionerne. De inkluderer færdige skabeloner, en simpel træk-og-slip-editor, intuitivt kontrolpanel, flere hurtige måder at logge på osv..

Du bør dog ikke betragte det som en alt-i-en-løsning, da platformen ikke inkluderer hosting eller planabonnement med alle funktioner i pakken.

Det betyder, at værktøjet kommer som enkeltstående software, der skal installeres i en valgt hosting. Den gode nyhed er, at MotoCMS samarbejder med nogle af de største navne i branchen, herunder Bluehost og SiteGround. Lad os starte helt fra begyndelsen og se på tilmeldingsprocessen.

Log ind

Ligesom mange andre SaaS-webstedsbyggere tilbyder MotoCMS en problemfri registreringsproces. Brug simpelthen din Google- eller Social Media-konto. Hvis du ikke har en, skal du blot angive det ønskede brugernavn, e-mail og adgangskode. At have en gyldig Google- eller Facebook-konto vil stadig gøre tingene meget lettere i fremtiden. Bare tænk over det.

Den næste fase er at bekræfte din e-mail. Systemet sender automatisk et forglasningsbrev. Alt hvad du behøver er at gå ind i din indbakke og følge linket fra meddelelsen. Ellers får du ikke adgang til kontrolpanelet.

Skabelonredigering

Når du har afsluttet signeringsfasen med succes, vil du automatisk finde dig selv i webstedsbyggeren i kontrolpanelet. Den første ting, du skal gøre, er at vælge en skabelon eller bruge den, der tilbydes som standard. Brugere vil være i stand til at skifte mellem skabeloner, når de vil.

MotoCMS Dashboard

Dashboardet ser meget enkelt ud. På trods af at du her finder snesevis af forskellige funktioner, møder og instrumenter, er de alle logisk placeret. Du ved altid, hvad du skal trykke på, og hvor du skal klikke på. Dashboardet tilbyder 4 hovedindstillinger fra starten. De omfatter:

 • Sideeditor – du kan se listen over alle dine sider til venstre. Klik på den, og rediger den, fjern tekster og tilføj nyt indhold, udskift elementer, upload unikke billeder med mere. Brugere kan forhåndsvise hver side, før de offentliggøres. Der er 4 forhåndsvisningstilstande inklusive tablets og smartphones. For hver side har du en række ekstra indstillinger til redigering af webstedsnavn, webadresser, metatitler og beskrivelser. Her kan du også skjule nogle af dine sider for søgemaskiner.
 • MotoCMS-sideditor

 • Blog Editor – hver skabelon har en integreret blogging-funktion. Som et resultat tilbyder instrumentbrættet et simpelt instrument til at administrere alle blogindlæg og artikler fra et enkelt kontrolpanel. Du kan tilføje nye materialer. Slet gamle, opdater eksisterende poster, anvend kategorier og tags, indstil SEO-indstillinger og mere.
 • MotoCMS blogindlægsredaktør

 • Webstedsindstillinger – sektionen giver adgang til en liste over generelle webstedsindstillinger, hvor du kan indstille startsiden, vælge webstedets sprog, uploade favicon eller ændre oversigtsformatet.
 • Hjælpecenter – her kan du finde praktiske artikler og svar på alle de spørgsmål, du måtte have under byggeprocessen.

Panelet har et separat mediebibliotek, der gemmer alle dine billeder, fotos, musik eller lyde divideret med sider. Derudover kan du bruge specielle knapper til at uploade nye mediefiler og hente dem fra biblioteket, når det er nødvendigt.

Det samlede indtryk er meget godt. MotoCMS ser temmelig enkel ud til nybegynder, mens dedikerede professionelle måske sætter pris på ekstra tilpasningsopgaver. For eksempel er de i stand til at gøre skabelondesignet lidt mere eksklusivt med HTML-redigering. De kan indsætte deres eget stykke kode eller ændre det eksisterende.

Going Live

Som det blev nævnt tidligere, adskiller MotoCMS sig fra typisk SaaS-software. Det tilbyder ikke en alt-i-en-pakke, hvor du kun behøver at kopiere og indsætte indhold for at blive live. Systemet har ikke sin egen hostingløsning. Det betyder, at det kræver manuel installation og opsætning.

Den gode nyhed er, at platformen samarbejder med de største industrinavne. Det har slået sig sammen med sådan hæderlige hostingudbydere som Bluehost, SiteGround, og nogle andre. For brugere betyder det problemfri integration uden behov for at opsætte webstedet manuelt. Du skal dog stadig registrere et domænenavn, hvilket betyder, at nogle nybegynder stadig kan forveksles et øjeblik.

Når du har afsluttet tilpasningsprocessen, giver systemet dig mulighed for at gemme ændringer, mens du gennemgår hostingudbydere for at vælge. Brugere kan også se en forhåndsvisning af det færdige websted, før det går live.

Funktioner & Fleksibilitet

MotoCMS er meget rig med funktioner. Det tilbyder nogle indbyggede funktioner såvel som ekstraudstyr, som du muligvis ønsker at integrere, afhængigt af din webstedstype. Som vi har nævnt før, er platformen god til forskellige projekter, enten du vil starte et indholdsbaseret eller e-handelswebsted.

Kæmpe skabelonsamling

Platformen tilbyder i øjeblikket over 2.500 forskellige skabeloner. Alle af dem er klar til at gå. Det betyder, at du kun kan vælge den, tilføje relevant indhold, få det installeret på hosting og byde dine første besøgende velkommen.

Brugere kan frit vælge mellem mere end 40 forskellige forretningsnicher og kategorier. De spænder fra ejendomsmægler, restauranter og sportsgrene inden for industri- eller sundhedsområdet. Alle temaer har ajourført design. De ser meget stilfulde ud og kører godt på alle typer mobile enheder.

Med hensyn til skabelonens kvalitet og stil ser de smukke ud. For at gøre det lettere for brugerne er der en speciel søgefelt, der lader dig navigere i alle layouts efter de nøgleord, der bedst beskriver din niche.

e-handelsfunktionalitet

MotoCMS har en kraftfuld motor til at skabe spændende online butikker. Den vigtigste fordel her er, at du ikke behøver at oprette forbindelse eller integrere dig selv. Systemet tilbyder e-handelsskabeloner med allerede indbygget funktionalitet. Det omfatter:

MotoCMS e-handel

 • Produktstyringssystem – tilføj nye produkter, fjern eksisterende, tilføj filtre til enklere navigation, opret kataloger og mere.
 • e-handels Essentials – Med en skabelon får du også integreret betalings- og forsendelsesmuligheder, skatteberegningsfunktionalitet og værktøjer til styring af produktpriser.
 • Platformen understøtter oprindeligt PayPal, Post Finance og 2Checkout. Du er dog fri til at integrere andre tjenester for at gøre din butik mere fleksibel for kunderne. Dit websted har et klar-til-gå-sikkert kassasystem, SSL og andre beskyttelsesmidler.
 • Tilpasning af produktside – du kan ændre udseendet på produktsiden, implementere eksklusive funktioner eller forbinde widgets eller tilføjelser for at udvide adresselisten, aktivere brugeranskaffelsesværktøjer og mere.

Værktøjer til at øge SEO

MotoCMS leveres med integrerede SEO-værktøjer, der sætter dit websted højere i søgemaskinens rækker. Fra starten er du i stand til at redigere webadresser, metatags, titler og beskrivelser for hver side. Desuden gør redaktøren det muligt at tilføje alt-tekster og SEO-beskrivelser til dine billeder eller fotos.

MotoCMS SEO

Hele funktionaliteten er også tilgængelig med den integrerede blogging-funktion for at gøre dine blogindlæg mere SEO-venlige. Derudover vil brugerne sætte pris på en enorm optimeringsguide, der er tilgængelig i hjælpecentret med trin og tip, der er bragt til dig af SEO-eksperter.

Plugins og tilføjelser

Selvom MotoCMS ikke kan prale af et så stort udvalg som WordPress eller Wix, for eksempel tilbyder dens udviklere stadig nogle gode tilføjelser. For eksempel kan brugere forbinde tilpassede kontaktformularer, integrere Google Maps med en separat widget, oprette pop-up-formularer, dele indlæg på Instagram eller oprette skemaer med brugerdefinerede apps.

Ekstra tjenester

MotoCMS er ikke kun en webstedsbygger. Det repræsenterer sin pool af eksperter, der leverer forskellige webtjenester. De spænder fra skabeloninstallation til at hjælpe nybegynder med at oprette professionelle logoer, annoncebannere, skrive kopier, hvid mærkning og mere.

Design & Skabeloner

Antal temaer:2500+
Gratis temaer:&# X2714; JA
Responsiv design:&# X2714; JA
Sorter efter branche:&# X2714; JA
CSS-kode redigering:&# X2714; JA

Som vi har diskuteret tidligere, kan MotoCMS prale med en lang række skabeloner. Listen indeholder mere end 2.500 layouts relateret til alle mulige forretningsnicher. Alle skabeloner er 100% lydhøre, hvilket betyder fejlfri betjening på enhver mobil eller desktop enhed. For at sikre det, kan du bruge forhåndsvisningstilstanden for mobil og desktop og kontrollere, hvordan webstedet kører på en tablet eller smartphone.

Bortset fra erhvervskategorier er du fri til at vælge fra traditionelle webstedslayouts såvel som skabeloner til landingssider med alle nødvendige formularer og widgets, der allerede er integreret. Brugere får også yderligere styling og designværktøjer. De er frie til at ændre skemaer, farver, skrifttyper i instrumentbrættet. Desuden arbejder du med typografi for at gøre indholdet mere attraktivt.

motocms skabeloner

Upload af mediefiler er også meget let. Brug træk-og-slip-funktionen, eller gå til mediebiblioteket og upload de nødvendige filer fra det lokale ældre. Systemet tilbyder forskellige galleri-widgets og slideshows for at gøre webstedet til at se mere spændende og stilfuldt ud. Avancerede professionelle kan anvende et stykke af deres egen kode i tilfælde af brug af HTML-temaer.

Kunde support

Systemet kan prale af omfattende support ud over det udvidede vidensgrundlag. Brugere kan kontakte supportspecialister lige fra instrumentbrættet ved hjælp af knappen Hjælp til højre. Det åbner et nyt vindue, hvor du kan stille ethvert spørgsmål og sende anmodningen via LiveChat, telefon eller billettsystem.

Et traditionelt billetsystem er en anden måde at komme i kontakt med MotoCMS-specialister på. Du skal angive din e-mail, angive en afdeling, du vil kontakte, tilføje et emne og beskrive problemet i de angivne rum. Hele processen ser temmelig tidskrævende og kompleks ud.

Af denne grund kan øjeblikkelig hjælp være en bedre løsning. Det tilbyder visuelle guider og enkle tutorials, der forklarer alle afgørende trin fra upload af nye billeder og redigering af tekster til oprettelse af nye mediemapper osv..

Platformen har et enormt vidensgrundlag med masser af artikler og vejledninger. Desuden kan du også melde dig ind i lokalsamfundet. Her kan du stille spørgsmål eller hjælpe andre MotoCMS-brugere. Systemet informerer også webstedsejere om hver nye opdatering, der er rullet ud af dens udviklere. Alt hvad du behøver er at holde sig indstillet.

Planer & Prissætning: Hvor meget koster MotoCMS?

Prispolitikken kan virke lidt forvirrende fra starten. Det afhænger af de funktioner, du vil inkludere i pakken. De endelige omkostninger afhænger af typen af ​​skabelon og de ekstra tjenester, du har brug for. Den gode nyhed er, at den endelige pris vises, før du går til kassen. Derudover er brugere frie til at aktivere eller deaktivere nogle af de valgfri tjenester afhængigt af deres behov.

Skabelonenes prismærker varierer fra $ 36 til $ 171. Lad os sige, du har også brug for en 1-års hosting, skabeloninstallation og tilpasning. Det vil desuden koste dig henholdsvis $ 27 om året, $ 49 og $ 139. Brugere har muligvis også brug for yderligere hjælp til at gå live med et afsluttet projekt.

Valgfrie funktioner inkluderer:

 • Installationshjælp koster $ 49.
 • Skabelontilpasning koster $ 139.
 • SEO-optimeringstjenester starter ved $ 59 for en grundlæggende SEO-revision op til $ 299 for en fuld SEO-optimering på siden.
 • Google Ads-tjenester koster fra $ 199 for oprettelse og lancering af konti samt kørsel af kampagner til $ 549 for en komplet Google Ads-pakke med kampagnestyring, oprettelse af mål osv..
 • Tilpassede logo-designtjenester koster $ 149 for et klar-til-brug logo leveret i flere formater.
 • Copywriting-tjenester spænder fra $ 79 for det originale webindhold eller omskrivning af de eksisterende sider til $ 299 for SEO-optimerede produktbeskrivelser og tekster til destinationssiden.

Bemærk, at du desuden betaler for hosting leveret af tredjepartsfirmaer, da MotoCMS ikke har sine egne serverløsninger. Systemet samarbejder med Bluehost, SiteGround og nogle andre populære virksomheder. Hosting af høj kvalitet koster dig $ 3,95 pr. Måned. Det ligner en rigtig god handel.

Ofte stillede spørgsmål om MotoCMS

Lad os se nærmere på MotoCMS-webstedsbyggeren, da det adskiller sig meget fra sine konkurrenter og dermed rejser mange spørgsmål.

Spørgsmål: Hvad adskiller MotoCMS fra andre populære webstedsbyggere?

Svar: I modsætning til Wix, Weebly, UKIT og andre hostede webstedsproducenter MotoCMS er en uafhængig webstedsbygger, som ikke er tilknyttet nogen webhostingudbyder og eksisterer uafhængigt i form af CMS-skabeloner. Kort sagt: Hvis du bygger et websted med Wix, er der ingen måde at flytte dit websted andetsteds – Wix webstedsbygger fungerer udelukkende på virksomhedens servere. Med MotoCMS kan du bruge en webhost efter eget valg.

Spørgsmål: Hvad er CMS-skabeloner?

Svar: CMS-skabeloner er næsten klar websteder: De er udstyret med et adminpanel, webstedsbygningsværktøjer og widgets.

Spørgsmål: Kan jeg bruge en MotoCMS-skabelon til flere websteder?

Svar: Desværre kan du ikke. Hvert domæne (websted) kræver en separat licens.

Spørgsmål: Hvor meget koster det at starte og vedligeholde et websted ved hjælp af MotoCMS?

Svar: Medmindre der er rabatter, starter MotoCMS-skabeloner fra $ 199 pr. Stykke. Sammen med selve skabelonen får du et indbygget admin-panel, gratis CMS-opdateringer og levetid teknisk support. MotoCMS kræver ingen fornyelser. Du betaler kun én gang for skabelonen. Udgifter til vedligeholdelse af websteder afhænger af din webhostingudbyder.

Spørgsmål: Er det muligt at redigere mit websteds mobilvisning?

Svar: Ja det er. Hvis du vil se et eksempel på og redigere dit websteds mobilvisning, skal du skifte til Mobile Editor. Det bruger de samme praktiske What-You-See-Is-What-You-Get og træk-og-slip-redigeringsprincipper. Ingen kodning kræves.

Spørgsmål: Er der nogen måder at udvide min webstedsfunktionalitet?

Svar: Hver MotoCMS-skabelon indeholder et sæt forudbestemte widgets til at forbedre dit websted. Dette er kort, gallerier, kontaktformularer, Paypal og mange andre udvidelser. Hver skabelon har en detaljeret beskrivelse og kan ses i demotilstand. Desuden kan avancerede udviklere oprette deres egne widgets og integrere dem i kontrolpanelet for at forbedre MotoCMS-funktionaliteten.

Konklusion om anmeldelse af MotoCMS

MotoCMS er et kraftfuldt instrument til at oprette websteder af enhver art. Det passer nybegynder uden absolut ingen tekniske færdigheder såvel som webdesign- og programmeringseksperter, der ønsker at implementere nogle funktioner og elementer i deres egne.

Platformen leveres med forbedret funktionalitet. Det introducerer sine integrerede funktioner til e-handelsprojekter såvel som forbedrede SEO-værktøjer til at opbygge og promovere dine websteder online. Bortset fra traditionelle online webstedsbyggere tilbyder MotoCMS ikke pakkeløsninger, hvilket kan være et problem i starten.

På den anden side leverer det mere fleksibilitet med hensyn til hostingudbydere, selvom det primært er en god løsning for dem, der allerede er vært for købte planer.

Prøv MotoCMS nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map