MotoCMS gjennomgang

MotoCMS Reviewleft


MotoCMS – er en brukervennlig nettstedbygger som kombinerer alle gode funksjoner brakt til deg tradisjonelle CMS-plattformer og SaaS programvare. Med andre ord, her har vi en kombinasjon av to forskjellige tilnærminger til prosessen med å lage nettsteder, redigering av innhold, tilpasning og distribusjon.

På den ene siden bruker du en typisk dra-og-slipp-konstruktør og lansere et fullt funksjonelt prosjekt uten absolutt ingen tekniske ferdigheter. Du kan velge mellom hundrevis av maler og bruke enkle instrumenter for å tilpasse og finjustere hver side. På den annen side vil brukerne sette pris på CMS-fleksibilitet med muligheten til å redigere kildekoden, velge en foretrukket hostingleverandør, osv..

Nettstedsbyggeren lar deg lage forskjellige typer nettsteder fra blogger og små bedriftsnettsteder til digitale butikker. La oss se nærmere på hva det tilbyr med tanke på funksjonalitet.

Fordeler og ulemper

MotoCMS er absolutt verdt å ta hensyn til den unike tilnærmingen til byggeprosessen på nettstedet. Den kombinerer noen gode funksjoner fra både CMS-plattformer og SaaS-programvare, selv om noen ulemper også kan finne sted.

Pros:
Ulemper:
&# X2714; Flott for nybegynnere og proffer.
&# X2714; Dra-og-slipp-funksjonalitet.
&# X2714; Integrerte SEO- og e-handelsfunksjoner.
&# X2714; Tusenvis responsive og gratis maler.
&# X2714; Stort utvalg av ekstra tjenester å bestille.
&# X2714; Engangsbetaling.
Needed Tredjepartsleverandører som trengs.
✘ Litt komplisert fra starten.

Hva er det godt for?

MotoCMS vil fungere utmerket til flere formål. Først av alt, nybegynnere vil være i stand til å lage komplekse nettsteder med ingen tekniske ferdigheter. Nettstedsbyggeren har et intuitivt instrumentbord med det nødvendige settet med instrumenter for å starte og distribuere prosjekter på flere timer.

For det andre vil programvaren også passe erfarne webutviklere. Fagpersoner vil få en sjanse til å endre kildekoden, samt lage noen unike elementer som enkelt kan implementeres på siden ved hjelp av en enkel HTML-redigerer.

Når det gjelder nettstedstypene, kan MotoCMS være en god løsning for å lage småbedrifter og innholdsbaserte nettsteder. Det kommer med avanserte innstillinger for å gjøre SEO-optimalisering og markedsføre innholdet. I tillegg har programvaren e-handelsfunksjonalitet for å lage små, mellomstore og enorme digitale butikker. Brukere vil finne et solid utvalg av e-handelsmaler med alle nødvendige funksjoner som allerede er innebygd.

Som et resultat har vi her en ultimat plattform for å håndtere prosjekt av enhver kompleksitet og type. Men er MotoCMS virkelig så bra? Er det virkelig enkelt å bruke for mennesker uten tekniske ferdigheter? Har den nok funksjoner til å takle forskjellige oppgaver enkelt? La oss sjekke hvordan det fungerer fra innsiden for å svare på disse spørsmålene.

Brukervennlighet

Som du allerede har forstått, er MotoCMS ikke en typisk SaaS nettstedbygger. Den har bare noen av programvarefunksjonene. De inkluderer ferdige maler, en enkel dra-og-slipp-redigerer, intuitivt kontrollpanel, flere raske måter å logge på osv..

Du bør imidlertid ikke betrakte det som en alt-i-ett-løsning, ettersom plattformen ikke inkluderer hosting eller planabonnement med alle funksjoner i pakken.

Det betyr at verktøyet kommer som frittstående programvare som må installeres i en valgt hosting. Den gode nyheten er at MotoCMS samarbeider med noen største navn i bransjen, inkludert Bluehost og Siteground. La oss starte helt fra begynnelsen og se på påloggingsprosessen.

Logg inn

Akkurat som mange andre SaaS-nettstedbyggere, tilbyr MotoCMS en sømløs registreringsprosess. Bruk Google- eller sosiale mediekontoer enkelt. Hvis du ikke har et, angir du bare ønsket brukernavn, e-postadresse og passord. Fortsatt vil det å ha en gyldig Google- eller Facebook-konto gjøre ting mye lettere i fremtiden. Bare tenk på det.

Neste trinn er å bekrefte e-posten din. Systemet vil automatisk sende et vitrifiseringsbrev. Alt du trenger er å gå inn i innboksen og følge lenken fra meldingen. Ellers får du ikke tilgang til kontrollpanelet.

Malredigering

Etter at du har fullført signeringsfasen, vil du automatisk finne deg inne i nettstedbyggeren i kontrollpanelet. Det første du trenger å gjøre er å velge en mal eller bruke den som tilbys som standard. Brukere vil kunne veksle mellom maler når de vil.

MotoCMS Dashboard

Dashbordet ser veldig enkelt ut. Til tross for at du her vil finne dusinvis av forskjellige funksjoner, sittinger og instrumenter, er de alle logisk plassert. Du vet alltid hva du skal trykke og hvor du skal klikke. Dashbordet tilbyr fire hovedalternativer fra starten. De inkluderer:

 • Side Editor – Det kan hende du ser listen over alle sidene dine til venstre. Klikk på den og rediger den, fjern tekster og legg til nytt innhold, erstatt elementer, last opp unike bilder og mer. Brukere kan forhåndsvise hver side før de publiseres. Det er 4 forhåndsvisningsmodus inkludert nettbrett og smarttelefon. For hver side har du en rekke ekstra innstillinger for å redigere nettstedets navn, nettadresser, metatitler og beskrivelser. Her kan du også skjule noen av sidene dine for søkemotorer.
 • MotoCMS-sideditor

 • Bloggredaktør – hver mal har en integrert bloggfunksjon. Som et resultat tilbyr dashbordet et enkelt instrument for å administrere alle blogginnlegg og artikler fra et enkelt kontrollpanel. Du kan legge til nye materialer. Slett gamle, oppdater eksisterende innlegg, bruk kategorier og koder, angi SEO-innstillinger og mer.
 • MotoCMS blogginnlegg redaktør

 • Innstillinger for nettstedet – delen gir tilgang til en liste over generelle nettstedinnstillinger der du kan angi hjemmesiden, velge nettsidens språk, laste opp favoritter eller endre overskriftformatet.
 • Hjelpesenter – her kan du finne nyttige artikler og svar på alle spørsmålene du måtte ha under byggeprosessen.

Panelet har et eget mediebibliotek som lagrer alle dine bilder, bilder, musikk eller lyder delt på sider. I tillegg kan du bruke spesielle knapper for å laste opp nye mediefiler og hente dem fra biblioteket når det er nødvendig.

Helhetsinntrykket er veldig bra. MotoCMS ser ganske enkel ut for nybegynnere, mens dedikerte profesjonelle kanskje setter pris på ekstra tilpasningsfordeler. For eksempel er de i stand til å gjøre malutformingen litt mer eksklusiv med HTML-redigering. De kan lime inn sin egen kode eller endre den eksisterende.

Going Live

Som det ble nevnt tidligere, skiller MotoCMS seg fra typisk SaaS-programvare. Den tilbyr ikke en alt-i-ett-pakke der du bare trenger å kopiere og lime inn innhold for å komme live. Systemet har ikke sin egen hostingløsning. Det betyr at det krever manuell installasjon og konfigurering.

Den gode nyheten er at plattformen samarbeider med de største bransjenavnene. Det har gått sammen med slikt anerkjente hostingleverandører som Bluehost, Siteground, og noen andre. For brukere betyr det sømløs integrasjon uten behov for å sette opp nettstedet manuelt. Imidlertid må du fortsatt registrere et domenenavn, noe som betyr at noen nybegynnere fremdeles kan forveksles et øyeblikk.

Etter at du har fullført tilpasningsprosessen, lar systemet deg lagre endringer mens du går gjennom hostingleverandører for å velge. Brukere kan også forhåndsvise det ferdige nettstedet før det går live.

Funksjoner & fleksibilitet

MotoCMS er veldig rik med funksjoner. Den tilbyr noen innebygde funksjoner i tillegg til tillegg du kanskje ønsker å integrere, avhengig av nettstedstypen. Som vi har nevnt før, er plattformen bra for forskjellige prosjekter, enten du vil lansere et innholdsbasert eller e-handelsnettsted.

Enorme malsamling

Plattformen tilbyr for tiden over 2.500 forskjellige maler. Alle av dem er klare til å gå. Det betyr at du bare kan velge den, legge til relevant innhold, ha det installert på vertskapet og ønske de første besøkende velkommen.

Brukere kan velge mellom mer enn 40 forskjellige nisjer og kategorier. De spenner fra eiendommer, restauranter og industrielle felt eller helsetjenester. Alle temaene har oppdatert design. De ser veldig stilige ut og kjører bra på alle typer mobile enheter.

Når det gjelder malkvalitet og stil, ser de nydelige ut. For å gjøre det enkelt for brukerne, er det en spesiell søkefelt som lar deg navigere i alle layoutene etter nøkkelordene som beskriver din nisje best av alt.

e-handelsfunksjonalitet

MotoCMS har en kraftig motor for å skape engasjerende nettbutikker. Den viktigste fordelen her er at du ikke trenger å koble deg til eller integrere deg selv. Systemet tilbyr e-handelsmaler med allerede innebygd funksjonalitet. Det inkluderer:

MotoCMS e-handel

 • Produktstyringssystem – legg til nye produkter, fjern eksisterende, legg til filtre for enklere navigasjon, lag kataloger og mer.
 • eHandel Essentials – med en mal, får du også integrerte betalings- og fraktalternativer, avgiftsberegningsfunksjonalitet og verktøy for å administrere produktpriser.
 • Plattformen støtter opprinnelig PayPal, Post Finance og 2Checkout. Du står imidlertid fritt til å integrere andre tjenester for å gjøre butikken din mer fleksibel for kundene. Nettstedet ditt vil ha et trygt å gå til kassesystem, SSL og andre beskyttelsesmidler.
 • Tilpassing av produktsider – du kan endre utseendet på produktsiden, implementere eksklusive funksjoner eller koble til widgeter eller tillegg for å utvide adresselisten, aktivere brukerinnsamlingsverktøy og mer.

Verktøy for å øke SEO

MotoCMS kommer med integrerte SEO-verktøy for å sette nettstedet ditt høyere i søkemotorrangene. Fra starten er du i stand til å redigere nettadresser, metakoder, titler og beskrivelser for hver side. Dessuten gjør redaktøren det mulig å legge til alt-tekster og SEO-beskrivelser til bildene eller bildene dine.

MotoCMS SEO

Hele funksjonaliteten er også tilgjengelig med den integrerte bloggfunksjonen for å gjøre blogginnleggene dine mer SEO-vennlige. I tillegg vil brukerne sette pris på en enorm optimaliseringsveiledning tilgjengelig i brukerstøtten med trinn og tips brakt til deg av SEO-eksperter.

Plugins og tilleggsprogrammer

Selv om MotoCMS ikke kan skryte av et så stort utvalg som WordPress eller Wix, for eksempel tilbyr utviklerne fremdeles noen gode tillegg. For eksempel kan brukere koble tilpassede kontaktskjemaer, integrere Google Maps med en egen widget, opprette popup-skjemaer, dele innlegg på Instagram eller lage tidsplaner med tilpassede apper.

Ekstra tjenester

MotoCMS er ikke bare en nettstedsbygger. Det representerer bassenget med eksperter som leverer forskjellige webtjenester. De spenner fra malinstallasjon for å hjelpe nybegynnere med å lage profesjonelle logoer, annonse bannere, skrive kopier, White Labelling og mer.

Design & maler

Antall temaer:2500+
Gratis temaer:&# X2714; JA
Responsiv utforming:&# X2714; JA
Sorter etter bransje:&# X2714; JA
CSS-kode redigering:&# X2714; JA

Som vi har diskutert tidligere, kan MotoCMS skryte av et stort utvalg av maler. Listen inkluderer mer enn 2500 oppsett relatert til alle mulige forretningsnisjer. Alle maler er 100% lydhøre, noe som betyr feilfri drift på enhver mobil eller stasjonær enhet. For å sikre at du kan bruke forhåndsvisningsmodus for mobil og skrivebord og sjekke hvordan nettstedet fungerer på et nettbrett eller smarttelefon.

Bortsett fra virksomhetskategorier, kan du velge mellom tradisjonelle nettstedoppsett og maler for destinasjonssider med alle nødvendige skjemaer og widgets som allerede er integrert. Brukere får også ekstra styling og designe verktøy. De står fritt til å endre ordninger, farger, skrifter i dashbordet. Dessuten jobber du med typografi for å gjøre innholdet mer attraktivt.

motocms maler

Det er også veldig enkelt å laste opp mediefiler. Bruk dra-og-slipp-funksjonen eller gå til mediebiblioteket og last opp nødvendige filer fra det lokale eldre. Systemet tilbyr forskjellige galleri-moduler og lysbildefremvisning for å gjøre nettstedet mer spennende og stilig. Avanserte proffer kan bruke et stykke av sin egen kode i tilfelle bruk av HTML-temaer.

Kundeservice

Systemet har omfattende støtte i tillegg til det utvidede kunnskapsgrunnlaget. Brukere kan kontakte supportspesialister rett fra dashbordet ved hjelp av Hjelp-knappen til høyre. Det åpner et nytt vindu der du kan stille spørsmål og sende forespørselen via LiveChat, telefon eller billettsystem.

Et tradisjonelt billettsystem er en annen måte å komme i kontakt med MotoCMS-spesialister på. Du må oppgi e-postmeldingen din, angi en avdeling du vil kontakte, legge til et emne og beskrive problemet på de tilgjengelige mellomrommene. Hele prosessen ser ganske tidkrevende og kompleks ut.

Av denne grunn kan øyeblikkelig hjelp være en bedre løsning. Det tilbyr visuelle guider og enkle opplæringsprogrammer som forklarer alle viktige trinn fra å laste opp nye bilder og redigere tekster til å lage nye mediemapper osv..

Plattformen har et enormt kunnskapsgrunnlag med mange artikler og veiledninger. Dessuten kan du også bli med i lokalsamfunnet. Her kan du stille spørsmål eller hjelpe andre MotoCMS-brukere. Systemet informerer også nettstedseiere om hver nye oppdatering som rulles ut av utviklerne. Alt du trenger er å holde deg oppdatert.

planer & Prising: Hvor mye koster MotoCMS?

Prispolitikken kan virke litt forvirrende fra starten av. Det avhenger av funksjonene du vil inkludere i pakken. Den endelige kostnaden vil avhenge av typen mal og tilleggstjenester du trenger. Den gode nyheten er at den endelige prisen vises før du går til kassen. Ved siden av står det s brukere gratis å aktivere eller deaktivere noen av de valgfrie tjenestene avhengig av deres behov.

Malenes prislapper varierer fra $ 36 til $ 171. La oss si at du også trenger en 1-års hosting, malinstallasjon og tilpasning. Det vil i tillegg koste deg henholdsvis $ 27 per år, $ 49 og $ 139. Brukere kan også trenge ekstra hjelp for å komme i live med et fullført prosjekt.

Valgfrie funksjoner inkluderer:

 • Installasjonshjelp koster 49 dollar.
 • Maltilpasning som koster $ 139.
 • SEO-optimaliseringstjenester starter på $ 59 for en grunnleggende SEO-revisjon opp til $ 299 for en full SEO-optimalisering på siden.
 • Google Ads-tjenester koster fra $ 199 for oppretting og lansering av kontoer samt å kjøre kampanjer til $ 549 for en full Google Ads-pakke med kampanjeadministrasjon, oppretting av mål osv..
 • Tilpassede logo-designtjenester koster $ 149 for en bruksklar logo levert i flere formater.
 • Copywriting-tjenester varierer fra $ 79 for det opprinnelige nettinnholdet eller omskriving av de eksisterende sidene til $ 299 for SEO-optimaliserte produktbeskrivelser og tekster for destinasjonssiden..

Merk at du i tillegg vil betale for hosting levert av tredjepartsbedrifter, da MotoCMS ikke har egne serverløsninger. Systemet går sammen med Bluehost, SiteGround og noen andre populære selskaper. Hosting av høy kvalitet vil koste deg $ 3,95 per måned. Det ser ut som et skikkelig kupp.

MotoCMS FAQ

La oss se nærmere på MotoCMS nettstedsbygger, siden det skiller seg mye fra konkurrentene og dermed reiser mange spørsmål.

Spørsmål: Hva skiller MotoCMS fra andre populære nettstedbyggere?

Svar: I motsetning til Wix, Weebly, uKit og andre hostede nettstedprodusenter. MotoCMS er en frittstående nettstedbygger som ikke er tilknyttet noen webhotellleverandør, og eksisterer uavhengig, i form av CMS-maler. Kort sagt: Hvis du bygger et nettsted med Wix, er det ingen måte å flytte nettstedet ditt til andre steder – Wix nettstedbygger fungerer utelukkende på selskapets servere. Med MotoCMS kan du bruke en webhotell etter eget valg.

Spørsmål: Hva er CMS-maler?

Svar: CMS-maler er nesten klare nettsteder: de er utstyrt med et admin-panel, verktøy for nettstedsbygging og widgets.

Spørsmål: Kan jeg bruke en MotoCMS-mal for flere nettsteder?

Svar: Dessverre kan du ikke gjøre det. Hvert domene (nettsted) krever en egen lisens.

Spørsmål: Hvor mye koster det å starte og vedlikeholde et nettsted ved hjelp av MotoCMS?

Svar: Med mindre det er rabatter, starter MotoCMS-maler fra $ 199 per stykk. Sammen med selve malen får du et innebygd adminpanel, gratis CMS-oppdateringer og levetid teknisk support. MotoCMS krever ingen fornyelser. Du betaler bare en gang for malen. Utgifter til vedlikehold av nettsteder vil avhenge av leverandøren av webhotellet ditt.

Spørsmål: Er det mulig å redigere nettstedets mobilvisning?

Svar: Ja, det er det. Hvis du vil forhåndsvise og redigere nettstedets mobilvisning, bytter du til Mobile Editor. Den bruker de samme praktiske What-You-See-Is-What-You-Get og dra-og-slipp-redigeringsprinsippene. Ingen koding kreves.

Spørsmål: Er det noen måter å utvide funksjonaliteten til nettstedet mitt?

Svar: Hver MotoCMS-mal inneholder et sett med forhåndsbestemte widgeter for å forbedre nettstedet ditt. Dette er kart, gallerier, kontaktskjemaer, Paypal og mange andre utvidelser. Hver mal har en detaljert beskrivelse og kan vises i demomodus. I tillegg kan avanserte utviklere lage sine egne widgeter og integrere dem i kontrollpanelet for å forbedre MotoCMS-funksjonaliteten.

Konklusjon av MotoCMS-gjennomgang

MotoCMS er et kraftig instrument for å lage nettsteder av alle typer. Det vil passe nybegynnere uten absolutt ingen tekniske ferdigheter, så vel som webdesign- og programmeringseksperter som ønsker å implementere noen funksjoner og elementer av seg selv.

Plattformen har forbedret funksjonalitet. Den introduserer sine integrerte funksjoner for e-handelsprosjekter samt forbedrede SEO-verktøy for å bygge og markedsføre nettsteder på nettet. Bortsett fra tradisjonelle byggherrer på nettet, tilbyr MotoCMS ikke pakkeløsninger, noe som kan være et problem med det første.

På den annen side gir den mer fleksibilitet når det gjelder hostingleverandører, selv om det først og fremst er en god løsning for de som allerede er vert for kjøpte planer.

Prøv MotoCMS nå

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map