Novi Builder Review

Novi Builder – is een krachtige HTML-websitebouwer met een pakket handige functies waarmee gebruikers in een oogwenk online kunnen gaan. Het systeem biedt eenvoudige bewerkingsinstrumenten op basis van slepen-en-neerzetten-functionaliteit, naast een lijst met sjablonen, een enorme selectie aan plug-ins en andere essentiële elementen voor uw toekomstige website.


Het platform zal zeker werken voor ervaren webontwerpers met een goede HTML-achtergrond die zich bezighouden met de webprojecten van klanten of sites voor klanten maken. Novi is eigenlijk de enige website builder die gebruikers laat werken met de broncode. Dit maakt de software zo uniek en innovatief. Tegelijkertijd is het systeem goed voor niet-technici. Het is nog steeds vrij eenvoudig te gebruiken dankzij kant-en-klare blokken die beschikbaar zijn voor montage, naast een enorme selectie aan plug-ins, visuele elementen en andere geweldige functies die u op prijs stelt in deze nieuwe innovatieve websitebouwer.

Laten we eens kijken wat Novi u kan bieden vanuit de perspectieven voor het bouwen van websites.

1. Gebruiksgemak

Werken met HTML is eenvoudiger in vergelijking met de meer gecompliceerde website builder en systemen, vooral als je een technische achtergrond en enige ervaring hebt. HTML-gebaseerde websites zijn eenvoudig te uploaden met behulp van traditionele bestandsbeheerders of FTP. Breng de website naar de gewenste map en publiceer deze onmiddellijk.

Tegelijkertijd zijn HTML-gebaseerde websites minder veeleisend wat betreft hostingfaciliteiten, wat resulteert in een snellere laadsnelheid van de pagina. Wat het gebruiksgemak betreft, is Novi de juiste keuze voor zowel toegewijde webontwikkelaars als beginners.

Novi Builder Editor

 • Editor Ontwerpmodus – Het is aan jou of je een kant-en-klare sjabloon kiest of de bewerking van de broncode aanpakt. Wat je ook kiest, het bouwproces is vrij eenvoudig dankzij het intuïtieve dashboard met alle benodigde tools op één plek. U kunt met één klik schakelen tussen ontwerp- en bewerkingsmodus.
 • Eenvoudige bewerkingsmodus – deze is een goede oplossing voor niet-technici. Het enige dat u nodig heeft, is de sjabloon kiezen en beginnen met bewerken. Het systeem heeft een slepen-en-neerzetten-functionaliteit en een eenvoudig bedieningspaneel met alle benodigde knoppen om nieuwe afbeeldingen voor uw schuifregelaar te uploaden, lagen te dupliceren, elementen, blokken en secties toe te voegen of te verwijderen met één klik. Gebruikers kunnen links naar menu’s toevoegen, fotogalerijen bewerken en meer.
 • Voorbeeldmodus – u kunt de resultaten van uw werk naadloos bekijken voordat u online gaat. Bekijk de site en beslis over cruciale veranderingen die de indruk van gebruikers zullen verbeteren.
 • Geavanceerde paginabeheerder – u kunt een nieuwe pagina maken en deze openen met een enkele klik. U kunt met de instellingen werken om een ​​aantal nieuwe acties naar de gewenste pagina te brengen en deze te vervangen of te verwijderen met behulp van een gebruiksvriendelijk contextmenu.

Zodra u het ontwerp van uw toekomstige website heeft voltooid, kunt u online gaan door simpelweg op de knop te drukken. Novi bewaart uw sitegegevens op een eigen server, zodat u niet hoeft te zoeken naar serveroplossingen van derden. Hoewel het systeem in eerste instantie is ontworpen voor gebruikers met enige basisvaardigheden voor het ontwerpen van websites, zal het voor beginners nauwelijks veel tijd kosten om erachter te komen hoe het systeem werkt.

2. Functies & Flexibiliteit

Novi Builder biedt een rijke functionaliteit naast een pakket plug-ins en functies die u mogelijk nodig heeft. Het systeem heeft voldoende mogelijkheden om een ​​perfecte webdesign-werkruimte te creëren en met verschillende soorten websites te komen. U kunt binnen een paar uur een functionele HTML-gebaseerde website maken met een hoge laadsnelheid en SEO-vriendelijke inhoud.

 • Gratis HTML-sjablonen – Er is niets mis met het kiezen voor HTML-gebaseerde sjablonen. Ze zijn compatibel met alle bestaande browsers. Ze hebben een duidelijke code waardoor ze sneller kunnen laden. Gebruikers kunnen ze naadloos integreren met services en codes van derden. De lijst met sjablonen bevat verschillende opties voor kleine bedrijven, non-profitorganisaties, zorgverleners, enz. Het platform biedt momenteel meer dan 40 verschillende sjablonen die ook mobielvriendelijk zijn.
 • Novi Builder-sjablonen

 • Gratis essentiële plug-ins – U krijgt toegang tot de hele lijst met beschikbare plug-ins, ondanks het plan dat u kiest. Of je nu een premium lid bent of alleen het toegangsplan hebt, het systeem levert alle benodigde instrumenten die je nodig hebt om naadloze MailChimp-integratie te vormen met camerasliders, countdowns, Google Maps, Social Media-knoppen en meer. Het goede nieuws is dat sjablonen worden geleverd met al ingebouwde plug-ins. U hoeft uw tijd niet te verspillen aan het zoeken naar de add-on die u mogelijk nodig heeft.
 • SEO-vriendelijke websites – Ga gewoon naar de instellingen in uw dashboard om te werken met metatags en focuszoekwoorden om uw toekomstige website-SEO te verbeteren. We moeten ook een redelijk goede laadsnelheid van de pagina vermelden die ook van invloed is op de rangorde van uw site. Het verlaagt het bouncepercentage en verbetert de indruk van gebruikers.
 • Novi Builder SEO

 • Maandelijkse updates – Novi Builder is een goed voorbeeld van de samenwerking van ontwikkelaars met de klanten. Elke maand beoordeelt het Novi-team alle aanbiedingen en claims van hun gebruikers om tot de meest verwachte en gewenste systeemupdates te komen.
 • Tools voor ontwikkelaars – vanaf nu kunt u het meeste halen uit de kracht van het bewerken van de broncode. Gebruikers hebben toegang tot de CSS-, HTML- of JS-editor om de pagina of elk blok in het bijzonder aan te passen. Met het systeem kunt u fragmenten opslaan en met letterlijk elk element op de pagina werken.
 • Novi Builder Code Editor

Extra functies zijn voornamelijk voor webontwerpers die zich bezighouden met de websites van klanten. U kunt bijvoorbeeld het projectsjabloon downloaden om het aan uw klanten te laten zien zonder het te publiceren, of u kunt het projectprototype eenvoudig opslaan om het verder te gebruiken.

3. Ontwerpen

Aantal thema’s:26
Gratis thema’s&# x2714; JA
Sorteren op branche:&# x2714; JA
Reagerend ontwerp&# x2714; JA
CSS-code bewerken:&# x2714; JA

Alles ziet er eenvoudiger uit in termen van webdesign wanneer u de kans heeft om de broncode van het systeem te bewerken. Hetzelfde geldt voor Novi Builder. Gebruikers zijn vrij om verschillende trends in webdesign en UI / UX-functies te implementeren om hun projecten gebruiksvriendelijker en opvallender te maken. De belangrijkste ontwerpkenmerken zijn als volgt:

 • Stijlvolle kant-en-klare sjablonen – Novi-sjablonen zien er best gaaf uit. Bovendien moet u er rekening mee houden dat ze allemaal worden geleverd met een open source-code, wat eindeloze bewerkingsmogelijkheden betekent. De vooraf gemaakte website-indelingen worden geleverd met ingebouwde secties en blokken, evenals alle benodigde plug-ins.
 • Uitgebreide ontwerpmogelijkheden – ervaren webdesigners hebben toegang tot de ontwerpmodus om met de broncode te werken. Gebruikers kunnen kiezen uit HTML, SCC of JS-bewerking. U kunt niet alleen de code bewerken, maar ook werken met plug-ins en vooraf ingestelde elementen. Het proces is heel eenvoudig en intuïtief.
 • Geavanceerde visuele bewerking – gebruikers hebben tegelijkertijd toegang tot twee verschillende sjabloonversies. De eerste is eigenlijk de Novi-editor met alle basiselementen. Het wordt geleverd met WYSIWYG-bewerkingsfunctionaliteit, waardoor nieuwkomers gemakkelijk het gewenste ontwerp kunnen bedenken. De tweede versie bevat een standaard HTML-code en alle gerelateerde bestanden op één plek.
 • Verander de resolutie functie – u kunt uw toekomstige website bekijken via verschillende mobiele apparaten zonder er daadwerkelijk tussen te wisselen. Wijzig resolutie modus biedt verschillende opties van smartphone en tablet portret / landschap schermafmetingen naast laptop en desktop FULL HD versies.

Novi ziet er behoorlijk flexibel en veelzijdig uit qua ontwerp. Het beschikt in ieder geval over alle noodzakelijke instrumenten waarmee gebruikers up-to-date en gebruiksvriendelijke websites kunnen maken.

4. Klantenservice

Wat betreft klantenondersteuning, het is moeilijk om iets te zeggen over de betrouwbaarheid en efficiëntie ervan, aangezien het systeem onlangs is gelanceerd. Aan de andere kant heeft het platform een ​​enorme kennisbasis die alle essentiële functies beschrijft, van aan de slag gaan met het systeem tot serververeisten, installatieproces, plug-ins, enz. De belangrijkste opties om in contact te komen zijn:

 • Ticketsysteem – een traditionele manier om via e-mail contact op te nemen met klantenondersteuning. U moet uw gegevens invoeren om het ticket in te dienen.
 • Novi Gemeenschap – de community is beperkt met slechts één Facebook-groep. Abonnees zijn daar echter behoorlijk actief.
 • Tutorials en gidsen – het platform biedt gedetailleerde tutorials en stapsgewijze handleidingen voor gebruikers, ondanks hun ervaringsniveau. Ze zijn heel gemakkelijk te begrijpen en te volgen.

Het ontbreken van een Live Chat-functie kan vreemd opkomen, hoewel Novi-ontwikkelaars beweren maandelijkse updates te verwerken op basis van de claims van klanten. Het betekent dat gebruikers het in de nabije toekomst kunnen zien.

5. Prijzen

Novi Builder ziet er zeer betaalbaar uit door zijn lidmaatschap aan te bieden voor de prijs van een traditionele op HTML gebaseerde sjabloon. Het enige verschil is dat je voor een heel redelijke prijs een alles-in-één oplossing krijgt met een klantenserver, gratis sjablonen en plug-ins. Professionele webdesigners profiteren van een levenslang lidmaatschap tegen lage kosten. De plannen zijn als volgt:

 • Beginnen kost $ 29 per jaar met gratis updates en pluggen, onbeperkte projecten en 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.
 • Geavanceerd kost $ 49 per jaar met dezelfde functies van Startup + meer dan 20 gratis HTML-sjablonen.
 • Ontwikkelaar kost $ 140 een keer om een ​​levenslange Novi-partner te worden en gratis toegang te krijgen tot alle Novi-functies.

Samenvattend is het systeem zeer betaalbaar gezien de functionaliteit en flexibiliteit.

6. Voors en tegens

Novi Builder is zeker een waardig platform, hoewel het relatief nieuw is. Het heeft zeker enkele cruciale voordelen in vergelijking met traditionele websitebouwers. Bekijk de basis voor- en nadelen:

Voordelen:
Nadelen:
&# x2714; Betaalbare prijzen.
&# x2714; Uitgebreide ontwerpfunctionaliteit.
&# x2714; Gratis plug-ins en sjablonen.
✘ Is misschien een beetje moeilijk te gebruiken voor nieuwkomers.
✘ We hopen dat het een Live Chat-functie zal hebben om contact op te nemen.

Conclusie

Novi Builder is een innovatief platform dat voornamelijk zal werken voor professionele webdesigners die sites voor hun klanten maken. Het biedt duidelijke open source-sjablonen en ontwerpt tools om met de broncode te werken. Het systeem is redelijk betaalbaar met geweldige levenslange mogelijkheden voor een redelijke prijs.

Nieuwkomers kunnen ook profiteren van deze gebruiksvriendelijke websitebouwer met kant-en-klare sjablonen en geïntegreerde plug-ins, een eenvoudig dashboard met alle bewerkingsinstrumenten op één plek. Hoewel het enige tijd kan duren om de functies te leren, komen gedetailleerde videogidsen en tutorials zeker van pas.

Probeer Novi Builder nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map