Pixpa.com anmeldelse

Pixpa – er en webstedsbygger, der har fundet sin målgruppe lige fra starten på grund af nichespecialiseringen. Systemet skiller sig ud fra mængden som en specialiseret webstedsbygger for annoncer og kunstnere – dem, der har brug for imponerende og hiqh kvalitetsporteføljer, personlige og forretningswebsteder, blogs eller endda webbutikker for appellerende at præsentere deres værker for potentielle kunder.


Tjenesten blev grundlagt i 2013 i Indien og fik hurtigt popularitet som en anstændig repræsentant for webbygningsniche. De største publikumrepræsentanter inkluderer fotografer, kunstnere, malere, billedhuggere, illustratører og alle de brugere, hvis værker ser bedst ud, når de vises i det visuelle digitale format. Faktisk betyder dette meget i den moderne internetdrevne verden, hvor de fleste af forretningsprocesserne og tilbudene sker via det globale netværk. Derfor besluttede vi at gennemgå dette system i detaljer og hjælpe dig med at finde ud af, om det fungerer godt til dine særlige kreative behov eller ej.

Hvad er de funktioner, der gør Pixpa til en værdig investering? Er der nogen potentielle erstatninger til den service, der kan sejre over den med hensyn til fleksibilitet og designtilpasning? Eller skiller Pixpa sig stadig fra mængden og har meget at tilbyde moderne kunstnere? Det er på høje tid at finde ud af det og besvare de mest brændende spørgsmål vedrørende systembrug.

1. Brugervenlighed

Pixpa fanger oprindeligt opmærksomheden på grund af dets friske design og unikke tilgang til webbygning. Du behøver ingen ekstra færdigheder eller tid til at tilmelde dig tjenesten – så enkel, hurtig og praktisk er det. Så snart du er færdig med registrering og skabelonvalg, vil du automatisk blive omdirigeret til instrumentbrættet, der ser ud (og det er virkelig) meget enkelt og intuitivt for de fleste første gang og erfarne brugere.

Pixpa Dashboard

Alle de krævede must-have-sektioner er samlet i det venstre kontrolpanel, der hver giver adgang til underkategorier og vigtige webstedselementer og designtilpasningsværktøjer. Dette er stedet, hvor du kan justere generelle webstedsindstillinger, e-handel og mobilgallerier, indstillinger for webshop, design, marketing og SEO-egenskaber. Du behøver ikke at kigge efter disse sektioner andetsteds – instrumentbrættet præsenterer dem alle ét sted for at give dig hurtig adgang til dem, når det er nødvendigt.

Førstegangsbrugere kan se introduktionskursen her for at få det grundlæggende ved brug af systemet. Der er også webstedsdesign og branding-opsætningsmuligheder, e-handelsgallerier, webshop og klientindstillinger her samt generelle webstedsindstillinger til at tilpasse dit websted (vedligeholdelsestilstand, sociale medieforbindelser, SEO-parametre, domæneforbindelsesmulighed osv.).

Pixpa Editor

Når du arbejder med Pixpa, beskæftiger du dig med den visuelle editor. Systemet er fri for meningsløse og forvirrende funktioner. Det er klart målrettet mod begyndere, der er villige til at skaffe sig en dejlig portefølje på den hurtigste måde.

Hvad du også skal vide, er, at websteder af denne type har det mindste tekstindhold. Grundlæggende er alt hvad du skal gøre forberede fotos til offentliggørelse. Vælg derefter et gallerilayout, du kan lide, upload fotos, og dit websted er næsten færdig. Ekstremt let og overkommelig for alle.

2. Funktionssæt og fleksibilitet

Ved første øjekast skaber Pixpa et indtryk af en dejlig, men kørt tjeneste. Bare en anden webstedsbygger på markedet. I virkeligheden viste det sig, at alt var anderledes, da vi begyndte at undersøge dets funktionalitetsaspekter. Lad os få et overblik over dets vigtigste funktioner nu.

eCommerce

Det er vigtigt at forstå, at Pixpa er et værktøj ikke kun til at fremvise personlige værker, men også til at sælge for eksempel tryk, malerier og andre kunstværker. Systemet har en kraftfuld integreret e-handelsmotor.

Pixpa e-handel

Der er en mulighed for at behandle online-betalinger, oprette gallerier, der er beskyttet med adgangskoden, som kun kan opnås efter betalingen, foretage aftaler osv. Med andre ord giver platformen dig ikke kun frihed til at søge efter klienter gennem fremvisning af dine kunstværker, men også direkte tjene penge på din kreativitet.

Blogging

Pixpa tilbyder et anstændigt indbygget blogværktøj til at komme i kontakt og kommunikere med dine nuværende og potentielle kunder. Dette er en effektiv måde at øge dit salg og vokse kundebase på.

Pixpa-blog

Du kan vælge mellem flere billedvægtslayouts, der bedst matcher dit blogdesign, tilføje videoer og fotos til dine blogindlæg, aktiver Diskqus-kommenteringsmuligheder, oprette, slette, planlægge indlæg og begivenhedsopsætning af SEO-parametre.

Kontaktformularbygger

Det kan tage lidt tid at oprette en kontaktformular, der er tilgængelig under navnet “Kom i kontakt” (du kan omdøbe det bagefter), men dette er virkelig en værdig investering og en praktisk funktion.

Pixpa-kontaktformular

Kontaktformularbyggeren kan tilpasses, så du kan tilføje så mange felter, du har brug for, aktivere / deaktivere mærkebanneret, opsætte det fremhævede billede, tags, overskrift og beskrivelse samt SEO-egenskaber.

Tredjepartsintegrationer

Med Pixpa kan du integrere snesevis af sociale mediekonti og andre eksterne tjenester på dit websted for at lade brugerne følge dine nyheder, opdateringer, begivenheder og andre fakta fra dit kreative liv.

Blandt de sociale medier, der er tilgængelige til integration, skal følgende være de første til at nævne: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, WhatsApp, Vimeo, Tumblr, LinkedIn, GitHub, Pinterest, Dribble, Gplus, Snapchat, Reddit, Flickr, PayPal , Google Maps, Stripe, Google Translate, SoundCloud og mere. Det er også muligt at integrere andre must-have-værktøjer og webstedelementer, nemlig kalendere, gæstebøger, adgangskodebeskyttede sider, eksterne scripts og hvad mere.

Apps til mobilgallerier

Webstedsbyggeren giver dig mulighed for at oprette og integrere personaliserede mobile galleri-apps for at øge kundens engagementhastighed og forbedre hjemmesidens ydelse. Ved at bruge funktionen kan du dele dine apps med andre brugere, opbygge og udvikle dit brand name og anerkendelse, levere merværdi til din virksomhed.

Valg af fil upload

Valg af fil upload er i øjeblikket tilgængeligt for premium-planbrugere. Det gør det muligt at uploade alle filer, du er klar til at dele med andre brugere (genoptage, prislister, brochurer, udskrivbare filer osv.) Og endda aktivere downloadindstillingen for at lade dem gemme dem på deres mobile og desktop-enheder. Filstørrelsen må ikke overstige 20 MB og skal kun være tilgængelig i flere tilladte formater (JPEG / PNG / GIF / PDF / ZIP).

Uddragsudvidelse

For at gøre dit webstedsdesign alsidigt, funktionelt og tiltalende for alle brugerkategorier kan du tilføje alle uddrag, der er tilgængelige i Pixpa-galleriet. Valget er ret rigt og inkluderer separatorer, Instagram, tekst med / uden billeder, opfordring til handling, video, social, vidnesbyrd, kontakt og kort, e-handel, billedbannere og skyder osv..

SEO-optimering

For at øge din websteds søgemaskine placering giver Pixpa mulighed for at oprette SEO-parametre. For hver side kan du udfylde metatags og konfigurere URL-slug ved at navigere til afsnittet Egenskaber. Du kan også kontrollere aktuelle webstedsstillinger for at løse de potentielle problemer. Dette kan gøres via installationen og udforskningen af ​​Google Analytics, der giver dig de vigtigste statistiske data vedrørende dit websted.

For at opsummere det, blev jeg behageligt overrasket, når jeg testede tjenesten. Det kan bruges til udvikling af fulde blogs og forretningswebsteder med alle de nødvendige attributter. I kombination med HTML-kode og JS-scripts-integration kan Pixpa ses som et seriøst værktøj i hænderne på den teknisk-erfarne bruger.

3. Design

Antal temaer:38
Gratis temaer:&# X2714; JA
Responsiv design:&# X2714; JA
Sorter efter branche:✘ NEJ
CSS-kode redigering:✘ NEJ

Pixpa-designs tiltrækker opmærksomheden fra første blik. Fra i dag tilbyder systemet 38 af dem. Dette er ikke meget, især sammenlignet med de anerkendte ledere inden for webdesignniche. Skabelonkvaliteten er dog på et anstændigt niveau. Hvert tema er fuldt tilpasselig og klar til mobil.

I preview-tilstanden kan du udforske alle detaljerne i det design, du gerne vil vælge, og alligevel er det muligt at skifte mellem skabeloner på ethvert trin i webudviklingsprocessen uden at miste det indsendte indhold.

For brugervenlighed er alle skabeloner tilgængelige i flere tematiske kategorier, nemlig porteføljer, forretninger, personlige, bryllupper og blogs. Du skal dog ikke blive overrasket over at finde ud af, at den gældende mængde skabeloner hører til porteføljekategorien. Dette er ganske åbenlyst i betragtning af systemets kreative fokus.

Jeg kan ikke sige, at designtilpasningsmulighederne er omfattende, men de er mere end nok til at få webstedet til at se ud som du ønsker. Indstillingerne er tilgængelige under fanen Design og gør det muligt at vælge (eller skifte) skabeloner og styre indstillingerne for Style Editor. Den sidstnævnte funktion tillader tilpasning af dine webstedsskrifter, mellemrum, farver, logo, titel, overskrift, sidemarginer, tekst, menu, forhåndsindstillinger af galleri, sidefod og andre visuelle elementer. Det er også muligt at få vist eksempelvis desktop-, tablet- og mobilversioner af dit websted her.

Pixpa-skabeloner

Derudover vil jeg gerne fremhæve muligheden for at oprette brugerdefinerede sider fra de færdige blokke. Nogle webstedsbyggere bruger denne metode som det vigtigste værktøj til oprettelse af websteder. Du trækker bare blokke med forskellige funktioner til arbejdsområdet og konfigurerer deres indhold.

Faktisk kan du oprette din brugerdefinerede skabelon ikke kun til en portefølje, men også til andre websitetstyper som visitkort og landinger. Sidebyggeren udvider mulighederne og de områder, hvor Pixpa muligvis anvendes, markant.

4. Kundesupport

Uanset om du lige er begyndt at udforske systemet og ønsker at finde ud af det grundlæggende ved at bruge det, eller der er noget, du gerne vil rydde for dig, er Pixpa Help Center det rigtige sted at starte! Det bugner af sammenhængende og informative tutorials, artikler og manualer med en let søgemulighed til at sortere spørgsmålene.

Det er her du finder svar på omkring 99% af dine systemrelaterede spørgsmål. Er der noget, du ikke har formået at finde ud af? Så kontakt med onlineassistenten via den live chat, der er tilgængelig 24/7.

5. Prispolitik

Pixpa har ikke en helt gratis plan. Den gode nyhed er, at du kan teste dens funktionalitet med en gratis prøveperiode på 15 dage, som giver adgang til den gældende mængde af systemets funktioner. Når prøveperioden udløber, skal du opgradere til en af ​​tre abonnementsmuligheder, der gælder for standardwebsteder, webbutikker og klientgallerier. Hver af disse indstillinger tilbyder flere planer at vælge imellem.

Internet side:

 • Start ($ 8 / mo);
 • Vækst ($ 12 / mo).

eCommerce:

 • Plus Store ($ 20 / mo);
 • Plusbilleder ($ 20 / mo).

Forskellen mellem planerne kommer hovedsageligt ned på antallet og typen af ​​produkter, der er tilgængelige til offentliggørelse og specialtjenester, der indebærer ved hvert abonnement. For øvrigt, hvis du beslutter at foretage den årlige betaling, reduceres omkostningerne for hver plan med ca. 20-25% afhængigt af de oprindelige omkostninger og abonnementstype.

Derudover tilbyder systemet 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis der er noget, en bruger ikke er tilfreds med. I betragtning af brugervenligheden og funktionssættet, der er godt for sin klasse, ser priserne overkommelige ud.

6. Fordele og ulemper

Under hensyntagen til det indledende fokus og den omfattende række funktioner, kan Pixpa prale af mange fordele. På samme tid er der et par ulemper, der kan påvirke brugerens valg. Lad os se på listen over fordele og ulemper nu:

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; Alsidige tredjepartsintegrationer;
&# X2714; Fleksible SEO-indstillinger;
&# X2714; Flere prisindstillinger til at dække forskellige brugers behov;
&# X2714; e-handel og blogging inkluderet.
✘ Begrænset valg af skabelon;
✘ Fravær af billedredigeringsindstillinger;
✘ Intet valg af integreret domæne tilgængeligt.

Bundlinie

Brugervenlighed:8/10
Funktioner:7/10
Design:8/10
Teknisk support:8/10
Priser:8/10
Samlet resultat:7,8 / 10

Pixpa er mere end bare en avanceret webstedsbygger af høj kvalitet – der er bestemt mere ved det, end det møder øjet. På trods af systemets enkelhed og brugervenlighed har det noget at tilbyde avancerede brugere.

Pixpa er en fantastisk løsning til udvikling af responsive websteder i små skalaer som visitkort, porteføljer, promo-websteder, blogs og landinger. Dit indhold vil se meget præsentabelt. Systemet tilbyder et generøst valg af design til gallerier og publikationer.

Webstedsbyggeren er en god værdi for sine penge. Et sæt kvalitetsskabeloner (som dog er en smule begrænset til systemet på dette niveau), designtilpasningsværktøjer, indbyggede e-handels- og blogplatforme, tredjepartsintegrationer og overkommelig pris, gør Pixpa til en af ​​de bedste webstedsopbyggere i sin niche. Hvis du er en kreativ på udkig efter en anstændig webstedsbygger til at lancere en imponerende og funktionsrig portefølje eller ethvert andet projekt til at vise dine kunstværker, er Pixpa bestemt værd at prøve.

Prøv Pixpa nu

Det er nemt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map