Portfoliobox gennemgang

Portfoliobox – er en gratis webstedsbygger, der gør det nemt at oprette professionelle porteføljer lige i din webbrowser. Ifølge den officielle side er der allerede 1.000.000 websteder bygget med dette værktøj. Softwaren giver brugerne mulighed for at oprette mobilvenlige små virksomhedsprojekter, mens integrerede e-handelsfunktioner muligvis fungerer fint, hvis du vil sælge produkter eller tjenester online. Portfoliobox leveres med en simpel editor, hvilket betyder problemfri byggeproces uden kodning.


Platformen passer til behovene hos uafhængige musikere, arkitekter, fotografer, designere, make-up artister og andre. Brugere kan tilpasse deres websteder ved at bruge snesevis af færdige temaer og stilarter og redigere dem i realtid. Portfoliobox har både en gratis og betalt plan. Begge kommer med sikkert hosting muligheder.

I denne artikel gennemgår vi alle funktioner, herunder design og tekniske funktioner leveret af Portfoliobox. Bliv ved med at læse for at lære alt det væsentlige.

1. Brugervenlighed

Bygning af websteder med Portfoliobox er en kage, selv for en bruger, der aldrig har brugt sådan software før. Udviklere oprettede et intuitivt og enkelt instrumentbræt med alle nødvendige instrumenter og indstillinger på et sted. Du skal kun foretage nogle redigeringer, uploade billeder for at introducere din virksomhed, til sidst gå online. Systemet er designet som en blokbaseret editor til hurtig og enkel tilpasning.

Portfoliobox

Kom godt i gang

For at få adgang til dashboardet skal du logge på. Den første fase inkluderer angivelse af dit navn, e-mail-adresse og adgangskode. Desværre er der ingen chance for at abonnere ved hjælp af dine sociale medier eller Google-konti. Når du har indtastet de krævede oplysninger, bliver du bedt om at vælge en plan. Det kan være en gratis eller betalt pakke. Der er en gratis prøveperiode for støtteplanen. Vi beskriver forskellene lidt senere.

Åh, og glem ikke at bekræfte din e-mail-adresse. Der er ingen hast, da du stadig kan få adgang til betjeningspanelet uden øjeblikkelig verifikation. Gør det gerne senere. Den sidste fase er at markere de påkrævede felter for at blive enige med brugsbetingelser og politikker såvel som det faktum, at du er over 16. Når scenen er afsluttet, vil du blive ledet til instrumentbrættet, hvor du muligvis kan starte byggeprocessen.

Websted Editor

Portfoliobox bruger en intuitiv visuel editor. Bygningskonceptet er dog ganske anderledes, hvis man sammenligner det med andre byggepladser. Her finder du ikke skabeloner på deres traditionelle måde til deres yderligere tilpasning. Systemet tilbyder forskellige typer færdige layouts i stedet for at opbygge en ny webstedsform blank. En sådan tilgang fungerer muligvis, hvis du er træt af typiske skabeloner, der alle ser ens ud.

portfoliobox skabeloner

Du vil se instrumentpanelet i højre side af skærmen. Klik på knappen “Ny side”, og vælg den layoutstil, der refererer til dit fremtidige websted. her har vi gallerier, produktsektioner eller tekstblokke. Vælg en for at fjerne blokering af resten af ​​temaerne. Nu kan du redigere hvert afsnit eller tilføje nye. Systemet giver dig mulighed for at uploade billeder, ændre produktbeskrivelser eller “Om mig” sektioner, tilføje gallerier, afspilningslister osv.

Webstedsindstillinger

Generelle indstillinger indeholder specifikationer og egenskaber, der kan være vigtige for dit websted. For eksempel giver de dig mulighed for at linke et domæne, redigere SEO-indstillinger, angive webstedets tid og kontaktoplysninger, integrere Google Analytics osv.

Du kan også uploade Favicon, ændre sproget for de sektioner, du har brug for, slette dit websted for at starte med det nye og mere. Erfarne webdesignprofæer kan tilpasse webstedet ved at få adgang til CSS eller JavaScript. Der er en “Publicer” -knap for at dele dit websted.

Portfoliobox gør et godt indtryk med hensyn til brugervenlighed. Det vil tage ikke-teknikere brugere flere minutter at finde ud af, hvordan systemet rent faktisk fungerer.

2. Funktioner & Fleksibilitet

Selvom webstedsbyggeren er specialiseret i at oprette professionelle porteføljer, har den et sæt ekstra funktioner, der lader brugere sælge online, skabe spændende blogs med mere. Udvalget af instrumenter er temmelig bredt i betragtning af indsnævret don-funktionalitet og overkommelige priser.

Her er nogle af de centrale spørgsmål, vi gerne vil fremhæve:

 • Alt-i-én-løsning – knytnæve for alt, Portfoliobox vil tage sig af dit hosting og dit domæne. Gratis hosting og HTTPS-integration er tilgængelig i både gratis og betalt plan. Dog er kun Pro-brugere i stand til at forbinde deres brugerdefinerede domæner, hvilket er vigtigt for voksende online forretning.
 • Inline Editing – brugere kan tilpasse deres webstedssider og redigere indhold i realtid. Det intuitive redigeringsværktøj tager sig af webstedsstrukturen og udseendet.
 • Blogging-funktion – platformen kan prale af en kraftfuld blogging-funktion med et sæt færdige billedbaserede blog-layout. Du kan vælge den struktur, du kan lide, fra almindelige blogsider til hele eller halve skærmoverskrifter. Gør din blog endnu mere engagerende ved hjælp af brugerdefinerede billeder leveret af platformen.
 • eCommerce – brugere kan bruge denne funktion til at sælge produkter, kunst, håndværk eller tjenester. Det er meget let at opsætte din digitale butik. Gå til e-handelsindstillinger for at indikere den fulde information om din butik. Her kan du også indstille valuta og betalingsmuligheder (PayPal, stripe og fakturaer er i øjeblikket tilgængelige). Afsnittet gør det nemt at angive skattesatser og forsendelsesprovisioner også. Det er let at administrere produkter. Du kan ændre beskrivelser, priser, uploade dine egne billeder osv.
 • Marketing – instrumentbrættet har ekstra værktøjer til at integrere dine sociale konti samt spore både ordrer og kunder efter dato, status eller det samlede antal ordrer. Brugere kan også integrere Google Analytics til at overvåge trafikkilder og andre vigtige parametre.

portfoliobox e-handel

Ser temmelig godt ud for en webstedsbygger, der sigter mod at oprette professionelle porteføljer. Funktionssættet gør det muligt for iværksættere at vokse deres forretning og begynde at sælge musik, kunst og andre tjenester online.

3. Design

Portfoliobox tilbyder ikke noget overordnet tema i modsætning til andre webstedsbyggere. Dets brugere kan oprette deres websteder ved hjælp af forskellige sideskabeloner. Ved at kombinere forskellige skabeloner kan de virkelig oprette et websted, der er unikt, stilfuldt og professionelt.
Brugere kan vælge mellem CVS, blogs, tekstbaserede webstedsskabeloner, musikbånd, design- og arkitekturtjenester osv. Desuden er du ikke forpligtet til at holde dig til en eneste layoutstil. Det kan være en god ide at kombinere forskellige temaer eller oprette et eksklusivt websted. For eksempel kan du vælge onlinebutikskabelonen og tilføje en blogsektion.

Hvert tema er 100% mobilsvarende og dynamisk. Med andre ord vil dit websted være perfekt størrelse til enhver enhed på trods af skærmdimensionerne. Softwaren justerer sider automatisk afhængigt af brugerens enhed. Der er en mulighed for at holde øje med, hvordan dit websted ser ud på smartphone eller tablet.

eksempler på portfoliobox

Portfoliobox gør det nemt at aktivere lys visuel webstedsrepræsentation. For at få dit websted til at se mere spændende ud kan du kombinere forskellige galleristiler, uploade videoer, indstille lysbilledshow og mere.

4. Kundesupport

Kundesupport leverer forskellige måder at holde kontakten eller lære om systemfunktioner. Manglen på videotutorials kan se ud som en ulempe. Imidlertid vil en enorm videnbase og det lokale forum kompensere for det. De vigtigste måder at holde kontakten på inkluderer:

 • Live Chat mulighed.
 • Traditionel kontaktformular for at sende forespørgsler.
 • En detaljeret kontaktside med virksomhedens beskrivelse og fysiske adresse.
 • Virksomhedens blog med de seneste nyheder om de seneste systemopdateringer, værktøjer eller skabeloner.

Brugere kan vælge et billetsystem i tilfælde af tekniske eller faktureringsproblemer. Systemet har en billetstatussektion, hvor du kan spore dit krav. Vidensbasen introducerer utallige guider og tutorials, der dækker alle aspekter ved arbejde med softwaren, fra hvordan man logger på til trin, der skal udføres i tilfælde af betalingssvigt.

5. Prispolitik

Portfoliobox tilbyder i øjeblikket to større planer. Den første er en gratis pakke. Når vi siger “Gratis”, mener vi det virkelig. Brugere kan oprette op til 10 sider og bruge 30 brugerdefinerede billeder. Du vil dog ikke være i stand til at linke dit domæne og slippe af med “powered by Portfoliobox” -annoncer.

prisfastsættelse

Den betalte eller Pro-plan koster $ 6,9 pr. Måned og tilbyder alle funktioner, du har brug for, inklusive 24/7 premium support, ubegrænset sider, adgang til 1.000 billeder og mere.

6. Fordele og ulemper

Portfoliobox kan bestemt være et godt værktøj for dem, der leder efter en overkommelig og alsidig platform til websidebygning. Det passer til behovene hos mindre krævende repræsentanter for små virksomheder uden kodning eller webdesign. På den anden side bør du ikke forvente, at instrumenter vokser din virksomhed.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; Let at bruge og logge på.
&# X2714; Intuitiv editor, billedgallerier til visuel præsentation.
&# X2714; Hundredvis af layouts og skabeloner.
&# X2714; Grundlæggende e-handelsfunktioner.
✘ Nu videoguider.
✘ Begrænset marketingfunktioner.

Konklusion

Portfoliobox er en gratis professionel portefølje-webstedsbygger med udvidede funktioner og funktionalitet tilgængelig i sin overkommelige Pro-pakke. Bortset fra baseline små forretningsmuligheder leverer det strømlinjeformede e-handelsindstillinger for at lade brugerne ikke bare repræsentere deres tjenester, men også sælge dem online.

Enorm videnbase, intuitivt dashboard og enkel installation vil helt sikkert imødekomme newbies forventninger. Større virksomheder og virksomheder, der ønsker at udvide deres forretning online, kræver muligvis en lidt mere udvidet funktionalitet. Selvom softwaren stadig kan være en god mulighed for en start.

Prøv Portfoliobox nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map