Portfoliobox gjennomgang

Portfoliobox – er en gratis nettstedsbygger som gjør det enkelt å opprette profesjonelle porteføljer rett i nettleseren din. I følge den offisielle siden er det allerede 1 000 000 nettsteder bygget med dette verktøyet. Programvaren lar brukere lage mobilvennlige småbedriftsprosjekter mens integrerte e-handelsfunksjoner kan fungere fint i tilfelle du vil selge produkter eller tjenester på nettet. Portfoliobox leveres med en enkel redaktør, som betyr problemfri byggeprosess uten koding.


Plattformen vil passe behovene til uavhengige musikere, arkitekter, fotografer, designere, sminkeartister og andre. Brukere kan tilpasse nettstedene sine ved å bruke dusinvis av ferdige temaer og stiler og redigere dem i sanntid. Portfoliobox har både en gratis og betalt plan. Begge kommer med sikre hosting muligheter.

I denne artikkelen vil vi gjennomgå alle funksjoner, inkludert design og tekniske funksjoner levert av Portfoliobox. Fortsett å lese for å lære alt det viktigste.

1. Brukervennlighet

Å bygge nettsteder med Portfoliobox er en kake selv for en bruker som aldri har brukt slik programvare før. Utviklere laget et intuitivt og enkelt dashbord med alle nødvendige instrumenter og innstillinger på ett sted. Du trenger bare å gjøre noen redigering, laste opp bilder for å introdusere virksomheten din, til slutt, gå online. Systemet er designet som en blokkbasert redaktør for rask og enkel tilpasning.

Portfoliobox

Starter

For å få tilgang til dashbordet, må du logge deg på. Den første fasen inkluderer å angi navn, e-postadresse og passord. Dessverre er det ingen sjanse til å abonnere ved å bruke sosiale medier eller Google-kontoer. Etter at du har skrevet inn den nødvendige informasjonen, blir du bedt om å velge en plan. Det kan være en gratis eller betalt pakke. Det er en gratis prøveperiode for bistandsplanen. Vi vil beskrive forskjellene litt senere.

Åh, og ikke glem å bekrefte e-postadressen din. Det er ingen hastverk, ettersom du fremdeles kan få tilgang til dashbordet uten øyeblikkelig bekreftelse. Gjør det gjerne senere. Den siste fasen er å merke obligatoriske felt for å stemme overens med bruksbetingelser og retningslinjer, så vel som det faktum at du er over 16. Når scenen er fullført, blir du ledet til dashbordet der du kan starte byggeprosessen..

Nettstedets redaktør

Portfoliobox bruker en intuitiv visuell redigerer. Imidlertid er byggekonseptet ganske annerledes hvis det sammenlignes med andre nettstedsbyggere. Her finner du ikke maler på deres tradisjonelle måte for deres videre tilpasning. Systemet tilbyr forskjellige typer ferdige utforminger i stedet for å bygge et nytt nettsted blank. En slik tilnærming kan fungere hvis du blir lei av typiske maler som alle ser like ut.

portfoliobox maler

Du vil se instrumentpanelet i høyre sidefelt på skjermen. Klikk på “Ny side” -knappen og velg layoutstilen som refererer til ditt fremtidige nettsted. her har vi gallerier, produktseksjoner eller tekstblokker. Velg en for å fjerne blokkeringen av resten av temaene. Nå kan du redigere hver seksjon eller legge til nye. Systemet lar deg laste opp bilder, endre produktbeskrivelser eller “Om meg” seksjoner, legge til gallerier, spillelister osv.

Innstillinger for nettstedet

Generelle innstillinger inneholder spesifikasjoner og egenskaper som kan være viktige for nettstedet ditt. For eksempel lar de deg koble et domene, redigere SEO-innstillinger, indikere nettstedets tid og kontaktinfo, integrere Google Analytics osv.

Du kan også laste opp Favicon, endre språket for seksjonene du trenger, slette nettstedet ditt for å starte med det nye med mer. Erfarne proffs for webdesign kan tilpasse nettstedet ved å få tilgang til CSS eller JavaScript. Det er en “Publiser” -knapp for å dele nettstedet ditt.

Portfoliobox gjør et godt inntrykk når det gjelder brukervennlighet. Det vil ta brukere som ikke er teknikere flere minutter å finne ut hvordan systemet faktisk fungerer.

2. Funksjoner & fleksibilitet

Selv om nettstedbyggeren er spesialisert på å lage profesjonelle porteføljer, har den et sett med ekstra funksjoner som lar brukere selge på nettet, lage engasjerende blogger og mer. Utvalget av instrumenter er ganske bredt med tanke på innsnevret funksjonalitet og rimelige priser.

Her er noen av de viktigste spørsmålene vi vil trekke frem:

 • Alt-i-ett-løsning – knytten av alt, Portfoliobox vil ta seg av hosting og domenet ditt. Gratis hosting og HTTPS-integrasjon er tilgjengelig i både gratis og betalt plan. Imidlertid er det bare Pro-brukere som kan koble til sine tilpassede domener, noe som er avgjørende for å øke online virksomheten.
 • Inline Editing – brukere kan tilpasse nettsidene sine og redigere innhold i sanntid. Det intuitive redigeringsverktøyet vil ta vare på nettstedets struktur og utseende.
 • Bloggfunksjon – plattformen kan skryte av en kraftig bloggfunksjon med et sett ferdige, bildebaserte bloggoppsett. Du kan velge strukturen du liker fra vanlige bloggsider til hel- eller halvskjermtekst. Gjør bloggen din enda mer engasjerende ved hjelp av tilpassede bilder levert av plattformen.
 • eCommerce – brukere kan bruke funksjonen til å selge produkter, kunst, håndverk eller tjenester. Det er veldig enkelt å sette opp din digitale butikk. Gå til innstillinger for e-handel for å indikere den fulle informasjonen om butikken din. Her kan du også angi valuta og betalingsalternativer (PayPal, stripe og fakturaer er for øyeblikket tilgjengelig). Avsnittet gjør det enkelt å angi skattesatser og fraktprovisjoner også. Det er enkelt å administrere produkter. Du kan endre beskrivelser, priser, laste opp egne bilder osv.
 • markedsføring – dashbordet har ekstra verktøy for å integrere sosiale kontoer i tillegg til å spore både ordrer og kunder etter dato, status eller total mengde bestillinger. Brukere kan også integrere Google Analytics for å overvåke trafikkilder og andre viktige parametere.

portfoliobox e-handel

Ser bra ut for en nettstedsbygger som har som mål å lage profesjonelle porteføljer. Funksjonssettet gjør det mulig for gründere å utvide virksomheten og begynne å selge musikk, kunst og andre tjenester på nettet.

3. Design

Portfoliobox tilbyr ikke noe overordnet tema, i motsetning til andre nettstedbyggere. Brukerne kan opprette nettsteder ved å bruke forskjellige sidemaler. Ved å kombinere forskjellige maler, kan de virkelig lage et nettsted som er unikt, stilig og profesjonelt.
Brukere kan velge mellom CVS, blogger, tekstbaserte nettstedmaler, musikkorps, design- og arkitekturtjenester osv. Dessuten er du ikke forpliktet til å holde deg til en eneste layoutstil. Å kombinere forskjellige temaer kan være en god idé eller lage et eksklusivt nettsted. Du kan for eksempel velge nettbutikkmalen og legge til en bloggingsdel.

Hvert tema er 100% mobil responsivt og dynamisk. Med andre ord, nettstedet ditt vil være perfekt størrelse for alle enheter til tross for skjermdimensjonene. Programvaren vil automatisk justere sider avhengig av brukerens enhet. Det er et alternativ å følge med på hvordan nettstedet ditt ser ut på smarttelefon eller nettbrett.

eksempler på portfoliobox

Portfoliobox gjør det enkelt å aktivere lys visuell representasjon av nettstedet. For å gjøre nettstedet ditt mer spennende, kan du kombinere forskjellige galleristiler, laste opp videoer, angi lysbildefremvisning og mer.

4. Kundesupport

Kundestøtte leverer forskjellige måter å holde kontakten på eller lære om systemfunksjoner. Mangelen på videoopplæringer kan se ut som en ulempe. Imidlertid vil enorm kunnskapsbase og det lokale forumet kompensere for det. De viktigste måtene å holde kontakten på inkluderer:

 • Live Chat-alternativ.
 • Tradisjonelt kontaktskjema for å sende henvendelser.
 • En detaljert kontaktside med firmaets beskrivelse og fysiske adresse.
 • Selskapets blogg med de siste nyhetene om de siste systemoppdateringene, verktøyene eller maler.

Brukere kan velge et billettsystem i tilfelle tekniske eller faktureringsproblemer. Systemet har en billettstatusseksjon der du kan spore kravet ditt. Kunnskapsbasen introduserer uendelige guider og opplæringsprogrammer som dekker alle aspekter ved å jobbe med programvaren, fra hvordan du logger på til trinn å ta i tilfelle betalingssvikt.

5. Prispolitikk

Portfoliobox tilbyr for tiden to store planer. Den første er en gratis pakke. Når vi sier “Gratis”, mener vi det. Brukere kan lage opptil 10 sider og bruke 30 tilpassede bilder. Du vil imidlertid ikke kunne koble domenet ditt og kvitte deg med “drevet av Portfoliobox” -annonser.

prising

Den betalte eller Pro-planen koster $ 6,9 per måned og tilbyr alle funksjoner du trenger, inkludert 24-timers premium-støtte, ubegrenset sider, tilgang til 1 000 bilder og mer.

6. Fordeler og ulemper

Portfoliobox kan sikkert være et godt verktøy for de som ser etter en rimelig og allsidig byggeplattform for nettsteder. Det vil passe til behovene til mindre krevende representanter for små bedrifter uten koding eller webdesign. På den annen side bør du ikke forvente at instrumenter skal utvide virksomheten din.

Pros:
Ulemper:
&# X2714; Lett å bruke og logge på.
&# X2714; Intuitiv redaktør, bildegallerier for visuell presentasjon.
&# X2714; Hundrevis av oppsett og maler.
&# X2714; Grunnleggende e-handelsfunksjoner.
✘ Nå videoguider.
✘ Begrensede markedsføringsfunksjoner.

Konklusjon

Portfoliobox er en gratis profesjonell portefølje byggherre med utvidede funksjoner og funksjonalitet tilgjengelig i sin rimelige Pro-pakke. Bortsett fra grunnleggende småbedriftsmuligheter, leverer den strømlinjeformede e-handelsalternativer for å la brukere ikke bare representere tjenestene sine, men også selge dem på nettet.

Stort kunnskapsgrunnlag, intuitivt dashbord og enkelt oppsett vil helt sikkert oppfylle nybegynneres forventninger. Større selskaper og bedrifter som ønsker å utvide virksomheten sin på nettet, kan kreve litt mer utvidet funksjonalitet. Selv om programvaren fremdeles kan være et godt alternativ for en start.

Prøv Portfoliobox nå

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map