Sellfy anmeldelse

Sellfy anmeldelse


Sellfy – er en skybaseret software udviklet til at imødekomme e-handelsbehov. Platformen kommer som et brugervenligt værktøj, der gør det nemt og hurtigt at oprette, opsætte og distribuere din nye digitale butik. Bloggere, virksomhedsejere og enkeltpersoner kan bruge det til at begynde at sælge både digitale og fysiske varer via varusplatforme, herunder YouTube, SoundCloud, Instagram, Facebook eller din egen hjemmeside. Sellfy kommer som et instrument til at styre, repræsentere og sælge produkter samt til at drive målgruppen.

Den nøgleplatforms funktion er det faktum, at det kan bruges enten som en separat butikskontor såvel som med dit allerede eksisterende websted. Du kan oprette en online shop fra bunden, tilpas det, tilføj produkter, og lad det derefter integreres på dit websted. Som en alt-i-én-løsning til e-handel tilbyder Sellfy betalingsintegrationsfunktioner ud over et brugerdefineret domæne og andre indstillinger afhængigt af den plan, du vælger. Lad os se på, hvordan det fungerer, og hvad det har inde i den smukke kasse.

1. Brugervenlighed

Sellfy er meget nem at bruge. Du behøver ikke at være ekspert for at starte og etablere din egen online shop. Det leveres med et simpelt produktstyringssystem såvel som nemme værktøjer til tilpasning af selve butikken. Ingen kodning eller webdesignfærdigheder er nødvendige.

Newbies kan få deres nyetablerede butikker i gang på flere minutter. Desuden tilbyder platformen en 14-dages gratis prøveversion for at kontrollere, hvordan systemet fungerer. Det kan være en god ide at prøve alle fordele uden at betale en krone. For at få mest muligt ud af gratis adgang skal du kun logge ind.

Sellfy main

Registreringsproceduren inkluderer flere enkle trin:

 1. Indsæt din e-mail.
 2. Indtast adgangskoden.
 3. Indtast butiksnavnet.

Systemet sender dig et bekræftelsesbrev for at bekræfte dit kodeord. Det kan være nødvendigt at få fuld adgang til kontrolpanelet. Desværre er der ingen måde at logge ind ved hjælp af Facebook eller Google-konto for at gøre processen endnu hurtigere.

Den næste fase er at give et par fakta om dit fremtidige projekt. Det vil lade platformen hjælpe dig med yderligere tilpasning og opsætning. Brugere bliver nødt til at vælge mellem forskellige forretningskategorier afhængigt af hvilket produkt de vil sælge. Disse kategorier inkluderer softwareudvikling, musik & lyd, fotografering, grafisk design osv.

Sellfy om webstedet

Derefter skal du vælge den type, du vil bruge softwaren. Vil det være en Sellfy brugerdefineret butik? Eller har du dit eget websted, og hvad skal du forbinde den fremtidige butik med dit eksisterende projekt? Vælg den, der opfylder dine krav, og fuldfør processen ved at vælge den forventede webstedstrafik. Angiv publikumstørrelse, og gå videre til Sellfy-butikseditoren.

Gem opsætning

Sellfy instrumentbræt

Når du først har fundet dig selv i instrumentbrættet, vil du indse, hvor let det er at bruge. Kontrolpanelet tilbyder flere vigtige handlinger, der skal udføres, før du offentliggør din butik. Brugere kan:

 • Tilføj produkter – du kan vælge en bestemt produkttype samt redigere varebeskrivelser.
 • Tilpas butikken – få din online shop til at se eksklusiv ud; tilføj nogle oplysninger om butikken, sociale links osv.
 • Aktivér betalinger – en hurtig måde at integrere PayPal eller Stripe ved at angive dine personlige data.
 • Vælg en plan – aktiver nogen af ​​de tilgængelige betalte planer for at blive live.

Før du begynder at oprette din fremtidige butik, anbefaler vi at indtaste generelle indstillinger for at forbinde dit domæne, indstille den krævede valuta, vælge indlejringsindstillingerne eller aktivere skatteindstillinger. Nu er det på høje tid, at vi har tilføjet vores første produkt og gjort noget tilpasning.

Sellfy indstilling

Tilføjelse af nye produkter med Sellfy

Systemet har et super let produktstyringsværktøj. For at tilføje nye varer behøver du kun at vælge den type god form på listen, der leveres. Enten er det et digitalt eller fysisk produkt, abonnement eller freebie, klik på den mulighed, du har brug for, og udfyld hullerne. Her kan du trække og slippe varebilleder og -billeder, angive produktbeskrivelser, linke det til en bestemt kategori, indstille priser og det tilgængelige beløb på lager.

Sellfy tilføj produkt

Butikstilpasning

For at gøre din fremtidige butik lidt mere unik og skille sig ud, kan du bruge nogle af de tilgængelige tilpasningsfunktioner. Sellfy har en simpel webstedsbygger. Det er lidt ligetil og begrænset med funktioner. Ikke desto mindre kan du uploade din eksklusive header, redigere butikstitel og beskrivelse, tilføje links til sociale konti, ændre stilarter med mere.

Sellfy butikkostumering

Betalingsindstillinger

Nu har du tilføjet alle produkter og selve butikken tilpasset. Den sidste fase er at konfigurere dine betalingsmuligheder og gå live. Systemet tilbyder i øjeblikket to større betalingsportaler. De inkluderer PayPal og Stripe. Alt hvad du behøver er at kopiere og indsætte din e-mail, der er knyttet til PayPal eller indsætte personlig ID og en hemmelig nøgle.

Sellfy betalingsindstilling

Gem ændringer, vælg en plan, betal for den og start med at sælge produkter via flere kanaler eller få den tilsluttet dit eget websted.

2. Sellfy funktioner, fleksibilitet & integrationer

Som du måske tilbyder Sellfy a enkel måde at komme i gang med online butikken. Men hvad med de funktioner, det tilbyder? Systemet leveres med forskellige instrumenter til at gøre produktstyringsprocessen meget enkel. Du finder nogle marketing- og promoveringsløsninger samt appmarkedet og tredjepartsintegrationsfunktioner. Lad os se på nogle kernefunktioner, som Selfly har bragt til dig.

Produktstyringsproces

Bortset fra den enkle proces med tilføjelse af nye produkter gør værktøjet det muligt at indstille priser, tilføje beskrivelser og fremhævede billeder. Her kan du sortere alle dine produkter efter kategorier. En simpel træk-og-slip-editor kan du uploade billeder af nye elementer med et klik.

Sellfy produktadministrationsproces

Brugere kan frit oprette så mange nye kategorier, som de vil, og få dem knyttet til specifikke produkter fra butikken. Herudover har du allerede integreret indkøbsvogn og betalingsmuligheder. Brugere kan også indstille butikssprog og gøre det tilgængeligt for kunder fra forskellige lande.

Integrer indstillinger

Som vi har nævnt tidligere, giver Sellfy dig mulighed for at sælge produkter via flere kanaler. Platformen afhænger af den produkttype, du tilbyder. Virksomhedsejere kan sælge musik på SoundCloud, videoer på YouTube, digitale og fysiske produkter, abonnementer og mere.

Selffy Integrer indstillinger

På samme tid er du fri til at bruge dit eget websted eller din blog til at sælge online. Alt hvad du behøver er at bruge de tilgængelige indlejringsindstillinger i dashboardindstillingerne. Vælg blot knaptypen, vælg produktet fra listen og få købsknappen på dit websted ved hjælp af det genererede script.

Marketing og promovering

Sellfy Marketing og promovering

Systemet har integrerede marketingværktøjer. Sættet med instrumenter repræsenterer nogle basislinjemuligheder, der inkluderer:

 • E-mail-marketing – lav dine egne e-mails for at informere kunderne om den nye produktlancering, opdatering, særlige tilbud eller rabatter osv.
 • Rabatter – opret en ny rabat for at øge kundernes loyalitet med kuponer eller salg. Administrer programmet og anvend det på det produkt, du har brug for.
 • mersalg – øg din gennemsnitlige check og generer flere indtægter med funktionen opsalg.

Her kan du spore dine markedsføringsresultater og statistikker for at overvåge nye abonnenter, e-mails sendt med mere.

Indbyggede analytiske værktøjer

Sellfy indbyggede analytiske værktøjer

Sellfy kommer som en alt-i-en butikbygger. Det betyder, at det også tilbyder integrerede analytiske instrumenter til at spore trafikkilder, transaktioner og andre afgørende e-handelsrater. Ikke kun værktøjet viser basisstatistikker med kunder og mest populære produkter, men også besøg, konverteringsfrekvens, indtægter osv. Du kan sortere alle besøgende efter land eller overvåge en bestemt dato eller periode.

Apps og integration

Platformen har sit eget appmarked med widgets og tredjepartsudvidelser, du kan have i din digitale butik. Valget af apps som standard er temmelig begrænset. Her har vi nogle baseline-integrationsmuligheder som Facebook Pixel og Chat, Google Analytics, Zapier og nogle andre.

Sellfy apps og integrationer

Brugere kan også problemfrit integrere deres butikker med platforme som SoundCloud, YouTube og andre. Derudover har hver bruger en chance for at anmode om en eksklusiv integration for at imødekomme hans eller hendes særlige behov. Sellfy-udviklere får din anmodning og forsøger at bringe integrationsideen til live.

3. Design & Skabeloner

Desværre har platformen ikke sin egen samling af butikskabeloner. På den anden side er de næppe nødvendige, især hvis du planlægger at sælge via dit eget websted. Desuden tilbyder platformen stadig et sæt grundlæggende redigeringsværktøjer til stil, så din butik ser lidt mere eksklusiv ud.

Sellfy design

Brugere kan frit ændre standardlayouten. Her har vi forskellige indholdsspaltestilarter, værktøjer til at ændre baggrundsfarve, indstille antallet af produkter pr. Side osv. Forresten, når du først har oprettet et nyt produkt, vises det automatisk i butikken. Her kan du ændre knapfarve, implementere kompakt visning eller sort overlay osv. Med Sellfy kan du bygge responsive butikker. Tryk på “vis butik” -knappen for at se på den.

4. Kundesupport

Brugere vil næppe have vanskeligheder, når de bruger platformen. Det leverer nok materialer og dokumentation til at komme i gang med bogstaveligt talt ingen tekniske færdigheder. Der har vi et enormt helpcenter med en artikel, der dækker alle trin fra at komme i gang og tilføje produkter til spørgsmål, der er mere komplicerede. De kan omfatte tredjepartsintegration, indlejring og mere.

Hvis du har brug for et hurtigt svar, kan du drage fordel af Live Chat-funktionen, der kombinerer øjeblikkelige svar og billet-e-mail-system. Se gennem listen med generelle svar, brug e-mail for at komme i kontakt eller stille dine spørgsmål via live chat. Supportteamet hævder at vende tilbage med svaret om et par timer. Platformen har også sin blog med snesevis af artikler, der også kan være nyttige.

5. Planer & Prissætning: Hvor meget koster Sellfy pris?

Sellfy tilbyder tre større planer tilgængelige i to prismodeller. Brugere kan frit betale hver måned eller købe årlige planer. Den anden mulighed giver dig mulighed for at spare op til 34%. Hvis du planlægger at bruge softwaren i et stykke tid, er det bestemt en klog løsning at betale årlige gebyrer. Planerne er som følger:

Sælgende prisfastsættelse

 • Startplan starter kl $ 19 / måned med ubegrænsede produkter til salg og nul transaktionsgebyrer.
 • Forretningsplan starter kl $ 39 / måned med yderligere 10.000 e-mail-kreditter og opsalgsfunktioner.
 • Præmieplanomkostninger $ 89 per måned med alle funktioner fra tidligere planer plus gratis butiksmigrering og prioriteret support.

Prisen går højere, hvis du beslutter at betale månedligt.

6. Fordele og ulemper

Platformen vil være et værdigt værktøj til forskellige behov såvel som for brugere uden e-handel eller teknisk erfaring. Det kommer som en alt-i-en-løsning med alle baseline-funktioner i pakken. Nogle krævende kunder kan dog betragte som et begrænset hit.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; Meget let at bruge.
&# X2714; Enkel produktstyring og butiksopsætning.
&# X2714; Forskellige salgskanaler.
&# X2714; Indlejringsmuligheder og integreret analyse.
&# X2714; Marketing- og promoveringsværktøjer.
&# X2714; Intuitiv Store Editor.
✘ Ingen tilpassede online shop-skabeloner.
✘ Et par apps er tilgængelige i app store.
✘ Begrænset værktøj til tilpasning af butikker og webdesign.
✘ Planerne ser temmelig pricy ud

Sellfy anmeldelse Konklusion

Sellfy er en nem og hurtig måde at indstille din butik på flere minutter. Det fungerer for nybegynder uden deres egne websteder at sælge forskellige produkttyper gennem andre kanaler. De, der allerede har en blog eller et lille forretningssted, kan have butikken indlejret med et par klik uden behov for at ansætte sideudviklere til at oprette online shoppingfunktionalitet fra bunden af.

Platformen leveres med et sæt vigtige integrerede funktioner, herunder betalingsgateways, analyse, e-mail-marketingværktøjer osv. De er nok til at starte en lille eller mellemstor butik. Større og længere kørende projekter kræver muligvis en lidt mere forbedret funktionalitet med hensyn til funktioner.

Prøv Sellfy nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map