Shopify anmeldelse

Shopify – er den mest funktionsrige eCommerce platform der ude. Så lad os tale shop. Mens enhver med den rigtige webstedsbygger kan oprette et websted, oprette et produktgalleri, tilføje knappen ‘Køb nu’ og begynde at sælge produkter online, kan det være sværere at få alle brikkerne i en komplet online butik end du tror.


Softwaren kan dække en lang række e-handelsbehov for webdesign. Ved at bruge systemet kan du opsæt din online butik og give det det ønskede udseende og ydeevne. Du kan sælge både fysiske og digitale produkter, oprette, organisere og opdatere produktgalleri, acceptere betalinger og ordrer osv. Som en fuldt integreret eCommerce-løsning fungerer Shopify godt både for nybegynderne og dygtige designere – dette er en af ​​dens store fordele.

Ved udgangen af ​​2018 udgjorde virksomhedens omsætning 29 milliarder dollars. Shopify-klienter er Tesla Motors, Wikipedia, Mozilla og Google. Efter lukningen af ​​Amazon Webstore i 2015 har onlinehandelsgiganten Amazon anbefalet deres kunder at bruge Shopify til deres salgsbehov. En mulighed for at sælge via Facebook dukkede op lidt senere. Det på hinanden følgende trin indebar PayPal-partnerskab, hvilket resulterede i væksten i popularitet og salgsmængde af Shopify webstedsbygger.

Forhåbentlig har du forstået omfanget af populariteten af ​​denne platform. Vi er også imponeret over det, men dette vil ikke påvirke vores objektivitet, når vi tester platformen. Lad os finde ud af, hvad nøjagtigt Shopify kan tilbyde os, og hvor interessant for brugerne det kan være.

1. Brugervenlighed

Hvad jeg mest kan lide ved Shopify er, at du simpelthen ikke kan gå tabt der. Når du har registreret dig (der er kun tre felter, der skal udfyldes: butiksnavn, e-mail-adresse og adgangskode), vil guiden deres guide dig gennem alle faser i oprettelsen af ​​websider.

Når du har konfigureret hovedindstillingerne i din butik, kan du finjustere dens udseende ved hjælp af Shopify Storefront Editor (ved at gå til temasiden i dit Shopify-administratorpanel). Editoren gør det nemt at foretage ændringer i din butiks design ved at opdele din skærm i to områder: en live preview og et kontrolpanel, hvor du foretager designvalg.

Shopify Dashboard

Shopify-brugere kan administrere deres butikker fra deres telefoner og endda deres ure – takket være familien af ​​gratis Shopify-applikationer til iOS og Android.

Nogle nøglefunktioner i de mobile apps inkluderer: ordrebesked, let opfyldelse (du kan sende forsendelsesmeddelelser til dine klienter lige fra postkontoret), lagerstyring (du kan tage produktbilleder, slette gamle genstande, ændre priser og mere). Alle ændringer synkroniseres automatisk med din online butik og Shopify POS.

2. Funktioner & Fleksibilitet

Funktionalitet er noget, som Shopify virkelig udmærker sig ved. ECommerce-softwaren leveres med et omfattende funktionssæt, der dækker alle brugeres shopping- og marketingbehov. Lad os se det detaljerede overblik over funktioner, der får Shopify til at skille sig ud fra mængden.

eCommerce

Kraftige synkroniseringsindstillinger

Shopify Xero-integration

Når du bruger Shopify, kan du effektivt synkronisere din konto med tredjepartsapps som f.eks. Xero eller Quickbooks og regnskabssoftware. Ved for eksempel at synkronisere din Shopify-konto med Quickbooks, kan du problemfrit arkivere dine produkt-, betalings-, skat- og kundedata til korrekte konti og hovedbøger. Forhandlere kan også drage fordel af kraftfuld regnskabsfunktion til at se kontosaldo, oprette kvitteringer og endda køre detaljerede rapporter for at analysere kundetrends, spore top-performance produkter og mere.

Blogging Engine

Shopify blogindlæg

Shopify leveres med en kraftfuld bloggingmotor, der gør det muligt at oprette lookbooks, udgive og kategorisere artikler samt indlede diskussioner mellem brugere. Der er også funktionen Future Publishing, som tillader planlægning af de indlæg, du skriver til din blog, for at få dem offentliggjort, når du er væk.

Live View-funktion

Med Live View kan du nu spore din webbutiks ydelse i realtidstilstand. Ved at bruge værktøjet kan du styre antallet af besøgende og placeringer, de kommer fra, se konverteringsfrekvensen, salgsvolumen, overvåge det daglige antal besøg, salg og ordrer, se antallet af sider, kunder ser osv..

Produktanmeldelser

Shopify produktanmeldelser

Som en stærk e-handelssoftware tilbyder Shopify en mulighed for at tilføje, oprette og administrere flere produktlister. Hvad du kan gøre her er at tilføje detaljerede produktanmeldelser, gøre brug af CSV-filproduktens import / eksportfunktioner, oprette tiltalende showvinduer med fotos, produktvariationer og deres beskrivelser osv..

Multikanals support

Multikanal-funktionen fortjener særlig opmærksomhed. Hvis du er en travl købmand, der sælger på tværs af forskellige platforme, har du første kendskab til, hvor kompliceret og tidskrævende synkronisering af kundedatabaser, beholdning og økonomi kan være. Shopify hjælper dig med at gøre disse processer automatiserede for at undgå unødvendigt manuelt arbejde ved at introducere multikanals support.

Synkronisering af din Shopify-konto med Amazon Marketplace hjælper med at øge dit salgsvolumen og effektivisere kundebasen. Shopify har ligeledes partnerskabsforbindelser med eBay, Facebook, Instagram og andre top salgskanaler, der kan øge dit salgsmængde rundt om i verden., / P>

Gendannet checkout gendannelse

Det er ikke nemt for en webbutiksejer at spore alle ordrer til tiden, da der kan være snesevis eller endda hundreder af dem hver dag. Samtidig er det vigtigt at sikre de bedste tjenester til at bevare kundens opmærksomhed.

Det er her funktionen Abandoned Checkout Recovery er til stor hjælp. Den sender automatiske e-mails, der opfordrer kunderne til at gennemføre deres køb, hvis de har efterladt nogle produkter i indkøbskurven uden at placere og bestille.

SSL-certificering

Alle Shopify-kreditkort- og transaktionsoplysninger er beskyttet af det samme sikkerhedsniveau, som bankerne bruger: et 256-bit SSL-certifikat. Dette sikrer også maksimal fortrolighed af dine personlige og økonomiske oplysninger for at forhindre uautoriseret adgang fra tredjepartsbrugere.

Bedrageribeskyttelse for Shopify-betalinger

Fraud Protect-funktionen er tilgængelig for amerikanske handlende. Dette er den automatiske måde at beskytte kundernes ordrer mod falske handlinger, så du kan fokusere på deres effektive gennemførelse. Bedrageribeskyttelse indebærer et lille gebyr for alle de sikrede ordrer. Hvis der opstår svig, får en kunde automatisk en tilbageførsel. Dette er en fantastisk måde at yderligere sikre dine køb.

Indføring af butikskode

Shopcodes (QR-koder) er tilgængelige i Shopify App Market for at forenkle processen med mobil shopping. Shopcodes henviser kunder til de krævede produktsider eller til kassen for at forenkle processen. Hver kode er unik, og du kan bruge den til at købe et bestemt produkt fra Shopify webshop.

Flersproget support

Shopify udvider fortsat sine grænser, hvor nye sprog integreres i platformen. ECommerce-softwaren gør det nu muligt at oprette flere sprogversioner af dit eCommerce-websted for at sikre den enestående og bekvem shoppingoplevelse.

Shopify Augmented Reality (AR)

Den avancerede Augmented Reality-funktion gør shopping meget mere underholdende for små virksomheder. Det har revolutioneret hele den mobile shoppingoplevelse ved at levere 3D-billeder af produkter, som kunderne yderligere kan størrelse op, placere i det omgivende miljø og undersøge detaljer fra alle sider.

Betalinger og forsendelse

ECommerce-softwaren integreres i øjeblikket med over 100 betalingsportaler fra hele verden. Betalingsmuligheder spænder fra bitcoins og op til iDEAL-system baseret på det land, du handler i. Systemet giver butiksejere mulighed for at acceptere kreditkort, inklusive Visa, Mastercard, Discover og American Express helt fra det første minut, de starter deres webshops. Der er ingen skjulte gebyrer for de transaktioner, der er foretaget med systemet, mens den oprindelige kreditkortsats er lav nok for en person, der lige starter virksomheden. Hvis der er behov for at tilbagebetale den komplette ordre eller dens del, kan du gøre det med hensyn til den valgte betalingsmetode. Beholdningen opdateres i den automatiserede tilstand i dette tilfælde.

Med hensyn til forsendelsesbetingelser giver Shopify dig mulighed for at øge din gennemsnitlige ordrestørrelse ved at levere gratis forsendelse. Det er op til dig at vælge den prisklasse, hvor gratis forsendelse starter. Du kan også indstille forsendelsespriser efter niveauerne priser, placering, vægt og andre parametre. Hvis det er nødvendigt, er det muligt at fastsætte faste gebyrer for visse produkter og produktgrupper. Det er meget praktisk for enhver iværksætter. Derudover giver platformen mulighed for at få automatiske forsendelsespriser fra de mest populære transportører, såsom USPS, FedEx, UPS og mere. En anden bekvem funktion er, at Shopify automatisk anvender og opdaterer skattesatser for land og stat baseret på placeringsaspektet.

Web Store Management

Kundeprofiler

Shopify tillader gennemgang af kundeprofiler sammen med deres shoppingpræferencer og aktivitet. Systemet giver ikke kun adgang til de oplysninger, der er indsendt af en bruger, når du tilmelder dig systemet, men også til ordrehistorikken og andre shoppingrelaterede data.

Kundekonti

Systemet opfordrer automatisk hver bruger til at fortsætte med at handle ved at tilbyde en mulighed for at oprette en kundekonto under kassen. Imidlertid kan en bruger stadig vælge at afslutte kassen i gæsttilstand uden at registrere en separat konto. Det er en valgfri variant.

Kundegrupper

Du kan sortere kundeprofiler i grupper for at kunne eksportere listen om nødvendigt. Du kan oprette grupperne baseret på flere parametre, såsom ordrehistorik, placering osv.

dropshipping

Shopify giver mulighed for etablering af dropshipping-forretningen ved hjælp af integration med Inventory Source, Ordoro, eCommHub og andre tjenester. Dette er en temmelig god mulighed for en succesrig og sikker forretningsstart.

Hurtig ordreopfyldelse

Platformen gør det muligt at udføre en eller flere ordrer på én gang med et enkelt klik. Dette bidrager til den lette daglige ordestyring og generering af overskud. Derudover kan du enten konfigurere din egen opfyldelsesløsning eller oprette forbindelse til et af de tilgængelige opfyldelsescentre (såsom Rakuten Super Logistics, Amazon, Shipwire osv.) For hurtigere ordreafslutning.

E-mail-skabeloner

Systemet giver dig mulighed for at oprette og tilpasse automatiserede e-mails i webshoppen ved hjælp af de parametre (sprog, design, branding osv.), Du foretrækker.

Marketing

Point-of-Sale-software

Shopify salgssted

Shopify tillader ikke kun oprettelse og styring af små-til-store webbutikker, men det giver dig også mulighed for at sælge på din retails butik. Denne funktion kaldes Point of Sale-software. Det kan bruges til at bruge den tilgængelige eksterne kortterminal, acceptere ordrer i offline-tilstand (de synkroniseres som standard med din Shopify-konto), oprette og administrere flere sikre personalkonti osv..

Kundeprofiler

Denne funktion giver brugerne mulighed for at sortere deres kunder efter forskellige parametre for effektivt at styre deres webbutikker. Således kan du segmentere kundeprofiler efter købsaktivitet, kontostatus, placering og mere for at oprette effektive promo-kampagner. For eksempel kan du sende en speciel kupon til kunder, der har brugt over $ 100 i din butik.

Shopify Ping

Shopify er en komplet e-handelssoftware, der ideelt er optimeret til mobil handel. Det er nu muligt at opdatere og administrere din Shopify-baserede webshop fra enhver mobilenhed, du har til rådighed. Dette er meget praktisk for iværksættere, der har vænnet sig til at arbejde på farten.

Med Shopify Ping – en ny mobilapp – kan du køre din virksomhed fra ethvert sted, du er i, ved at aktivere kundesamtaler, marketingarbejdsgange og andre muligheder. Dette er også din integrerede assistent, der kan hjælpe dig med effektivt at planlægge, oprette og styre dine marketingaktiviteter.

Shopify App Store

Shopify-apps

Den opdaterede Shopify App Store giver dig mulighed for at opdage alsidige apps til effektivt at udvide din virksomhed. Dette er stedet, hvor du kan støde på og integrere flere gratis og betalte applikationer for at hjælpe dig med at komme i gang med din webshop, øge salget og nå andre e-handels- og marketingmål. Med Shopify App Store kan du vælge mellem tusinder af apps af høj kvalitet til din online butik. Valg af søgefilter og intelligente appanbefalinger forenkler valget af de bedste apps, der er skræddersyet specielt til din virksomhed.

Køb en, få en (BOGO) rabat

Shopify rabatkoder

Du kan oprette Buy One, Get One (BOGO) -rabatter med Shopify for at tilskynde kunder til at købe fra dig. Når du har oprettet en rabat, kan du dele linket for at markedsføre tilbuddet og lede besøgende til den krævede side. En dejlig løsning er at tilbyde dine nyoprettede BOGO-rabatter til specielle kunder for at øge fastholdelsesgraden og afholde effektive loyalitetsprogrammer. BOGO-funktionen er tilgængelig på mobile og stationære enheder.

Dynamisk kasse

Dette er en procedure i ét trin til kassen, som gør det muligt at tilpasse kundernes shoppingoplevelse, sikre en jævn checkproces og tilbyde dem at foretage en betaling direkte på hjemmesiden. Dette forenkler shoppingprocessen og gør den meget mere praktisk end før.

Shopify Tap & Chip Reader

Dette er en splinterny Shopify-marketingfunktion, der gør det muligt for kunder, der foretager kontaktløse “tryk” -betalinger via Apple Pay og Google Play-apps. Systemet gør det også muligt at bruge unikke chip-aktiverede kreditkort for at sikre avancerede sikkerhedsbetalinger og opbygge stærke forbindelser med kunderne.

Integreret PCI- og EMV-chipteknologi sikrer sikre betalingstransaktioner. Den nye Tap & Chip Reader har synkronisering med Shopify POS for at lade dig foretage og modtage betalinger og styre lager og produkter alt sammen ét sted.

Avancerede detailfunktioner

Med Shopify kan du nu styre lagerbeholdning på tværs af flere placeringer, acceptere onlineudvekslinger og returneringer fra Shopify POS. Det er også muligt at aktivere tippefunktion, som giver kunderne mulighed for at give konkrete og øjeblikkelige feedback på deres besøg.

For at gøre kasseprocessen enklere og mere kundeorienteret kan du bruge en anden Shopify POS-app – kundevisning – der lader detailhandlere starte en sekundær mobilenhed, som vil møde kunder under kasseprocessen for at give dem en mere tydelig produktvisning, prisklasser, kvitteringer og tipoptioner. Som et resultat vil brugerne drage fordel af en mere gennemsigtig checkout-proces, der giver dig mulighed for at forhindre fejlene og sætter kunderne ansvarlig for shoppingprocessen.

Google Pay for Shopify

Brugere af Google-konti har fået en mulighed for at foretage Shopify-betalinger ved at få adgang til deres betalings- og forsendelsesoplysninger gemt på deres konti. Dette er nødvendigt for at fremskynde kasseprocessen og lade brugerne kun gennemføre deres køb med et par klik. Dette hjælper også med at reducere procentdelen af ​​forladte indkøbsvogne og øge konverteringsfrekvensen.

Rapporter om markedsaktivitet og salgsattribution

Shopify har for nylig lanceret et sæt marketingaktiviteter og salgsattributionsrapporter. De giver en dyb forståelse af din markedsføringsstrategis effektivitet og identificerer de punkter, der kræver forbedring. Med nye Marketing Analytics-værktøjer kan du køre flere marketingkampagner ved hjælp af en række forskellige værktøjer, såsom Facebook, Google, MailChimp, Kit osv..

Ved at bruge funktionen vil du være i stand til at finde ud af dine bedst sælgende produkter, mest aktive kunder, gennemsnitlig ordreværdi, salgs- og ordrestatistikker, kundeadfærd, konverteringsdetaljer, sammenligning af attributmodellen, konverteringer ved første og sidste interaktion osv..

UPS til Shopify forsendelse

Med den avancerede UPS Shopify Shipping-funktion vil du være i stand til at gøre brug af konkurrencedygtige forsendelsespriser, garanterede leveringsdato-parametre, eksklusive rabatterede tilbud (hvilket er specielt vigtigt for omfangsrige varer), ferie forsendelsesbonuser, hjælp til din forsendelsesstrategiudvikling og andet privilegier.

Shopify SEO

Start af en webshop er en vigtig proces, men det er ikke det eneste must-have skridt for at gøre dit eCommerce-websted vellykket og rentabelt. Effektiv forfremmelse er det, du skal passe på lige efter webstedet er klar til at være tilgængeligt på nettet. Det er her du ikke kommer uden en avanceret SEO-strategi.

Shopify leveres med alle de funktioner, der kræves til vellykket promovering af online butikker. Disse inkluderer:

 • integreret statistik,
 • en mulighed for at oprette eksterne tjenester til indsamling af statistikken,
 • udvikling af effektiv SEO-strategi i alle faser i promoveringsprocessen i webshoppen (udfyldning af metakoder til alle sider og deres sektioner, definition af nøgleord til bedre reklame, tildeling af alt-tags til billeder, kontrol af konkurrenter osv.),
 • overflod af marketingapplikationer, som kan hjælpe dig med at tiltrække, vende tilbage og arbejde med potentielle og regelmæssige klienter.
 • automatisk genererede sitemaps, der leveres med websider, produkter og opdaterede blogindlæg.

Når det kommer til SEO, har Shopify slet ingen problemer. Da den er populær over hele kloden, sikrer denne eCommerce-software anstændig promovering af hver webshop, der er udviklet med den. Du skal bare være opmærksom på de største SEO-nuancer for effektivt at bruge flere systemindstillinger. Hvis du formår at gøre det, vil du helt sikkert få succes med dine ønsker – ligesom andre steder.

Valg af produktstyring

Produktvariationer

Shopify-brugere kan tilbyde flere produktvariationer afhængigt af det produktsortiment, de tilbyder til salg. Hver variation kan indeholde størrelsesparametre, SKU, lagerfunktioner, omkostninger, materialer, farver og andre indstillinger. Derudover kan du organisere produkter efter type, kategori, pris, sæson og andre krævede parametre.

Du vil også blive imponeret over funktionen smarte samlinger, som giver dig mulighed for automatisk at sortere produkter baseret på deres specielle parametre, herunder omkostninger, leverandør, lagerbeholdning og mange flere. Endelig har du en mulighed for at tilføje flere billeder til produkter og deres samlinger for at præsentere dem i det mest gunstige lys fra forskellige sider.

Lagerstyring

Bortset fra produktvariationer giver softwaren dig mulighed for at administrere lagerlisten for at holde styr på de tilgængelige produkter på lager. Hvad der er imponerende, funktionen giver dig mulighed for at konfigurere den mulighed, der tillader at stoppe med at sælge de produkter, der er udsolgt. Dette bidrager tilsvarende til højere kundeopbevaringsgrad og din virksomheds troværdighed ad gangen.

Analytics

Med Shopify kan du spore din webbutikanalyse på forskellige måder. Et praktisk og handlingsbart betjeningspanel på systemet leverer dataene om dit salg, trafik og ordrer, så du kan bemærke de potentielle problemer og iværksætte særlige forholdsregler til tiden.

Du kan også analysere og få indsigt i udviklingen af ​​din webshop ved at gennemgå produktrapporter. De hjælper dig med at finde ud af de produkter, der sælger godt, og dem, der ikke er. Hvis du har et sådant behov, kan du eksportere rapporterne i det valgte regneark for at kunne se dataene og foretage yderligere analyse. Disse rapporter kan ligeledes sendes til din regnskabsfører eller enhver anden person, der er ansvarlig for resultatanalyse af webshoppen.

Shopify giver mulighed for at integrere Google Analytics i din online butik. Værktøjet hjælper med at spore salg, trafikdata, ordrer, besøg, henvisninger og andre vigtige aspekter. Baseret på disse data kan du oprette trafik- og henvisningsrapporter for at se, hvor dine kunder kommer fra, og hvordan de formår at finde dit websted.

Mobilapp

ECommerce-softwaren leveres med den mobile app, der giver dig mulighed for at foretage de vigtigste handlinger for at kontrollere din webbutiks ydeevne selv på farten.

Hvad du kan gøre her, er at spore ordreudførelse, acceptere betalinger og sende forsendelsesmeddelelser fra postkontoret. Praktisk og intuitivt mobilt dashboard giver dig mulighed for at se de aspekter, der kræver din nøjagtige opmærksomhed, samt følge de nyeste branche tendenser.

Shopify iOS-app

Du vil også få adgang til kundeprofiler og sende e-mail-meddelelser til dem. Derudover vil du være i stand til at nå flere lagerværktøjer, der giver dig mulighed for at tilføje / administrere produkter, tage fotos af dine produkter, ændre priser på webstedet osv.. Det vigtigste er, at alle dine ordrer, faktureringshistorik, lagerværktøjer, produkter og kunder synkroniseres mellem din webshop og Shopify-mobilappen i den automatiserede tilstand. Dette er kun et par fordele, som du vil benytte, når du downloader og installerer applikationen på din mobile enhed.

3. Design

Antal temaer:45
Gratis temaer&# X2714; JA
Omkostninger til betalte temaer:$ 140- $ 180
Responsiv design&# X2714; JA
Sorter efter branche:&# X2714; JA
CSS-kode redigering:&# X2714; JA

Lige efter registreringen bliver du omdirigeret til kontrolpanelet uden behov for at vælge en skabelon som i mest traditionelle webstedsbyggere. Debut-temaet vælges som standard her. Dette er den grundlæggende skabelon, der ikke indeholder noget demoindhold. Dette er designet med et klassisk sæt blokke, der bruges til oprettelse af online-butikker. Det er let at tilpasse det, hvilket gør det muligt at få anstændigt materiale at arbejde med i en fremtidig webshop.

Du kan helt sikkert ændre startskabelonen til ethvert andet tema efter eget valg. Alt i alt er der mere end 70 professionelle skabeloner til mobil handel, som er udviklet af verdens-populære designere, såsom Happy Cog, Clearleft, og Pixel Union og mere. Du skal bare komme til sektionen «Online butik – Temaer – Besøg temabutik». Alle skabeloner falder i samlinger (eller kategorier), og det er muligt at filtrere dem efter nyhed, popularitet, gratis eller betalt karakter osv. Desværre er der kun 10 gratis skabeloner her, men deres kvalitet er på et anstændigt niveau. Generelt er det muligt at finde den, der kommer til dine behov efter tilpasning. Bare vælg baseret på den krævede struktur og husk ikke på demo-indholdet. Det er let at udskifte det.

Antallet af betalte skabeloner udgør i øjeblikket 45. Omkostningerne spænder fra $ 100 og op til $ 180. Generelt er de meget mere interessante sammenlignet med gratis temaer på grund af deres alsidighed og rige valg af brugte designværktøjer. Der er dog ingen stor forskel mellem betalte og gratis skabeloner. Betalte temaer er mere kreative, men det er let at kompensere forskellen ved at forbedre en gratis prøve.

Shopify skabeloner

Hver skabelon leveres med beskrivelse, 2-3 designformater og en forhåndsvisning af realtid, webstedseksempler oprettet med den samt brugeranmeldelser. Generelt er valget af Shopify-skabeloner en behagelig proces. Alt er konsistent her, og det er vanskeligt at tage det forkerte valg.

Du kan indstille flere skabeloner ad gangen, når du har valgt en af ​​dem som et primært tema. Det er muligt at skifte til den krævede skabelon, hver gang du har brug for det. Der er også en mulighed for at uploade dine egne temaer. Hver af dem har fleksible indstillinger. Du kan ændre blokeringsrækkefølgen, som en skabelon består af og foretage generelle indstillinger, herunder farver, typografi, social bjælkeposition og favicon. Hvert afsnit har også sine indstillinger – vælg billedet, teksten, juster dem efter behov, aktiver / deaktiver knapper, menu, opsæt størrelserne på separate elementer osv..

Tilpasningsmulighederne er især forskellige i forskellige skabeloner afhængigt af format og sæt af sektioner. Den eneste generelle funktion er, at alle af dem er ganske betydelige. Selv en grundlæggende skabelon kan tilpasses til det ideelle tema. Direkte kodeadgang kan også være nyttig her. Du kan downloade filer fra alle installerede computerskabeloner og arbejde på dem, så længe du har brug for. Viden om HTML, CSS, JavaScript og PHP er dog nødvendig her.

Hvis dette er din første webdesignoplevelse, gør Shopify det muligt at samarbejde med en af ​​platformens eksperter, som vil hjælpe dig med at tilpasse og oprette din webshop fra bunden og være særlig opmærksom på dine krav og præferencer. Hvis du allerede er en webdesignpro, kan du få adgang til webshopkoden for at oprette unikt websteddesign, der skiller sig ud fra mængden.

Konklusionen er som følger: betalte systemskabeloner er ganske dyre, men der er også pæne gratis design. Kvaliteten af ​​begge skabelontyper ligger på et anstændigt medium / højt niveau. Tilpasningsmuligheder er over gennemsnittet, mens indstillingsgrænsefladen også er praktisk. Det generelle mærke er 9 ud af 10.

4. Kundesupport

Shopify kundesupport er bestemt værd at abonnementsomkostningerne. Forudsat 24/7, vil det effektivt hjælpe dig med at finde svar på alle de spørgsmål, du vil støde på under oprettelsen og administrationsprocessen af ​​webshoppen. Shopify Hjælp vil ikke forlade dig ansigt til ansigt med dine problemer.

Der er et kæmpe forum med tusindvis af emner (inklusive et separat forum til diskussioner uden for emnet), vejledninger, e-mail-support og Live Chat med en Shopify Guru. Men det mest nyttige (som for mig) er Shopify forum. Det er et sted, hvor du ikke kun kan finde svar på tekniske problemer, men der er masser af reelle Shopify-brugers feedback, både positive og negative.

Det dedikerede supportteam er altid her, når du har brug for dem. Du kan interagere med Shopify-eksperter, herunder udviklere, e-handelsdesignere, marketingfolk og andre specialister, hvis hjælp i øjeblikket er en prioritet for dig. Endelig giver softwaren en mulighed for at besøge eCommerce University for at forbedre din online marketing og forretningskendskab. Dette er stedet, hvor du kan finde masser af e-bøger, webinarer, videoserier og andre nyttige online kilder.

5. Prispolitik

Denne funktionsladede webstedsbygger vil være konsekvent dyrere måned til måned end en butik med selvhosting. Den billigste Shopify-plan er $ 9 / måned. Denne plan kaldes Shopify Lite og giver dig mulighed for at tilføje e-handel til ethvert websted, du allerede ejer. Denne plan inkluderer ubegrænsede produkter, 70+ betalingsportaler accepteret, global skatte- og valutasupport og salgsporing, blandt andre funktioner.

Shopify Payments Review
PrisindstillingKosteFunktioner
Lite:$ 9 / mo✓ “Køb” -knapindstilling.
Grundlæggende Shopify:$ 29 / mo✓ Hjemmeside og blog;
✓ Gratis SSL-certifikat.
Shopify:$ 79 / moUd over:
✓ Gavekort;
✓ Professionelle rapporter.
Avanceret Shopify:$ 299 / moUd over:
✓ Avanceret rapportbygger;
✓ Transport i realtid med transportør.

Andre planer inkluderer Basic ($ 29 / mo), Shopify ($ 79 / mo) og Advanced ($ 299 / mo). Planerne er differentierede baseret på opbevaring, tilgængelighed af gavekort, gendannelse af vogn, og nogle andre funktioner.

Det er bemærkelsesværdigt, at Shopify er gebyrfri for transaktioner, men alligevel opkræver kreditkorttransaktioner (Online: 2,6-2,9% + 30 ¢; Personligt: ​​2,2-2,7% + 0 ¢), hvis du bruger Shopify Betalinger til at acceptere kreditkort gennem din butik. Du kan prøve Shopify i 14 dage gratis.

Alt i alt kan du prøve næsten alle Shopify-funktioner på grund af prøveperioden, der er 14 dage lang. Men derefter skal du vælge en af ​​abonnementsplanerne. Nogle brugere synes måske, at fraværet af den gratis plan er en ulempe, men de, der ønsker at markedsføre deres forretning online, skal vide, at det er umuligt at gøre det gratis med kvalitet.

6. Fordele og ulemper

Shopify er en kraftfuld og funktionsrig eCommerce-webstedsbygger. Ligesom ethvert andet system har det sine stærke og svage punkter, der kan have positiv eller negativ indflydelse på din e-handelsoplevelse.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; Ren, brugervenlig grænseflade med intuitiv navigation, der fungerer godt for brugere med forskellige webopbygningsoplevelser.
&# X2714; Samling af responsive skabeloner i høj kvalitet, der matcher forskellige e-handelsnicher.
&# X2714; PayPal-integration.
&# X2714; Tilgængelighed af gratis Shopify-applikationer til iOS og Android.
&# X2714; Avanceret Shopify POS-software.
&# X2714; Integration med Amazon Marketplace.
&# X2714; Kraftfuld indbygget blogging-platform.
&# X2714; Forladt check-opsving.
&# X2714; 70+ betalingsportaler.
&# X2714; Automatiske skatter.
&# X2714; Multilangs-understøttelse og multikanal.
&# X2714; Augmented reality support.
✘ Dyre prisplaner.
✘ Kreditkorttransaktionsgebyrer.
✘ Systemet er ikke så let at bruge til nybegynder.
✘ Rapporteringsfunktionen er kun tilgængelig på avancerede planer.

7. Konkurrenter

Her har vi samlet sammenligninger med de vigtigste Shopify-konkurrenter blandt de populære SaaS-webstedsbyggere:

Weebly vs ShopifyShopify vs SquarespaceVolusion vs ShopifyShopify vs WixShopify vs GoDaddyShopify vs WordPress3dcart vs ShopifyEcwid vs ShopifyEtsy vs ShopifyBigCommerce vs ShopifyShopify vs WooCommerce

Ærligt talt er de ‘rene’ Shopify-konkurrenter her BigCommerce og Volusion – da disse webstedsbyggere er fokuseret på e-handel. Selvfølgelig kan du oprette en e-butik med Wix, Weebly eller Squarespace, men Shopify har meget flere handelsløsninger.

8. FAQ

Spørgsmål: Hvor nemt er det at etablere Shopify-butik?

Svar: Det er nemt og hurtigt at oprette en webshop med Shopify. Hvad du har brug for, er at tilmelde dig systemet, vælge en plan (systemet tilbyder en gratis 14-dages prøveperiode), vælge og tilpasse en skabelon, der matcher dine e-handelsbehov og begynde at tilføje produkter. Systemet tilbyder trinvise anbefalinger og kraftfuld kundesupport, der hjælper dig med at komme i gang.

Spørgsmål: Hvor meget koster Shopify pr. Måned?

Svar: Shopify har en gratis prøveperiode på 14 dage og fire betalte planer, der adskiller sig i række af de leverede funktioner. Disse er Lite, Basic Shopify, Shopify og Advanced Shopify. De månedlige omkostninger udgør $ 9, $ 29, $ 79 og $ 299 tilsvarende.

Spørgsmål: Er Shopify Safe?

Svar: Ja, Shopify sikrer maksimal sikkerhedsbeskyttelse ved at tilbyde den forbedrede 256-bit SSL-certificering. Det beskytter effektivt din webshop og personlige oplysninger mod uautoriseret tredjepartsadgang.

Spørgsmål: Er Shopify-betalinger sikre?

Svar: Du skal ikke bekymre dig om din Shopify-betalingssikkerhed, da systemet sikrer den ultimative beskyttelse af dine kreditkort- og transaktionsdata. SSL-certificering er en sikker måde at beskytte dine betalinger mod alle typer online-svig.

Spørgsmål: Kan du sælge en service på Shopify?

Svar: Shopify tillader salg af fysiske og digitale produkter samt tjenester. Uanset om du er en webdesigner, en tekstforfatter, en fitnesscoach osv., Kan du vise og sælge dine tjenester i en professionel online butik, der er lanceret med Shopify for at øge sit omdømme, vokse kundebasen og tjene profit.

Konklusion

Nå, efter den dybtgående Shopify-gennemgang kan jeg konkludere, at det er den superfunktionsbelastede eCommerce-software, der tilbyder et smorgasbord af fantastiske eCommerce (mCommerce) -specifikke muligheder, der giver dig mulighed for at oprette en perle af en webshop. Systemet er fuldpakket med funktioner, værktøjer og muligheder, der kan bringe din online butiks funktionalitet til det splinterny niveau, hjælpe dig med at tiltrække kunder, øge dit salgsvolumen og nå flere e-handelsmål.

Hvad enten du planlægger at bygge en lille eller en mellemliggende webshop til lokal brug eller et stort internationalt hypermarked, der sælger tusinder af produkter, vil Shopify klare opgaven bedst muligt. Dens avancerede e-handels-, marketing- og SEO-funktioner fortjener særlig opmærksomhed fra brugere, der planlægger at få mest muligt ud af deres forretninger.

Markedsføring af Shopify-baserede webbutikker er slet ikke et problem. Så hvis du mangler SEO- og webdesignfærdigheder, skal du ikke bekymre dig om det. Sagen er, at Shopify leveres med en kraftfuld SEO-motor, som gør det muligt automatisk at udfylde metataggene og justere de krævede SEO-parametre for at sikre effektiv promovering af dit nyoprettede eCommerce-websted.

Shopify fortjener med rette titlen på den bedste specialiserede e-handelssoftware. Webbutikker oprettet med det er funktionelle og logisk strukturerede. De har intuitiv navigation, der resulterer i højt kundeengagement og fastholdelsesfrekvens. Hvis du har langsigtede e-handelsmål, er Shopify bestemt værd at prøve! Jeg anbefaler stærkt, at du selv tjekker denne webstedsbygger for at se, om det passer bedst til dit projekt.

Prøv Shopify nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map