Shopify gjennomgang

Shopify – er den mest funksjonsrike e-handelsplattform der ute. Så la oss snakke. Mens alle som har den rette nettstedsbyggeren kan sette opp et nettsted, opprette et produktgalleri, legge til knappen “Kjøp nå” og begynne å selge produkter på nettet, kan det være vanskeligere å få alle brikkene til en fullverdig nettbutikk enn du tror.


Programvaren kan dekke et stort utvalg av e-handelsbehov for webdesign. Ved å bruke systemet kan du gjøre det sette opp nettbutikken din og gi den ønsket utseende og ytelse. Du vil kunne selge både fysiske og digitale produkter, opprette, organisere og oppdatere produktgalleri, godta betalinger og bestillinger. Shopify fungerer som en fullt integrert e-handelsløsning, og fungerer utmerket både for nybegynnere og dyktige designere – dette er en av dens store fordeler.

Ved utgangen av 2018 utgjorde selskapets omsetning 29 milliarder dollar. Shopify-kunder er Tesla Motors, Wikipedia, Mozilla og Google. Etter nedleggelsen av Amazon Webstore i 2015, har onlinehandelsgiganten Amazon anbefalt sine kunder å bruke Shopify til å selge behov. En mulighet til å gjøre salg via Facebook dukket opp litt senere. Det påfølgende trinnet innebar PayPal-partnerskap, noe som resulterte i veksten i popularitet og salgsvolum til Shopify nettstedbygger.

Forhåpentligvis har du forstått omfanget av populariteten til denne plattformen. Vi er imponert over det også, men dette vil ikke påvirke objektiviteten vår når vi tester plattformen. La oss finne ut hva Shopify kan tilby oss og hvor interessant det kan være for brukere.

1. Brukervennlighet

Det jeg liker mest med Shopify er at du rett og slett ikke kan gå deg vill der. Når du har registrert deg (det er bare tre felt å fylle ut: butikknavn, e-postadresse og passord), vil veiviseren deres guide deg gjennom alle faser av opprettelse av nettsteder.

Når du har konfigurert hovedinnstillingene for butikken din, kan du finjustere utseendet ved hjelp av Shopify Storefront Editor (ved å gå til temasiden i Shopify-administratorpanelet). Redaktøren gjør det enkelt å gjøre endringer i butikkens design ved å dele opp skjermen i to områder: en direktesendt forhåndsvisning og et kontrollpanel der du vil gjøre designvalg.

Shopify Dashboard

Shopify-brukere kan administrere butikkene sine fra sine telefoner og til og med klokker – takket være familien gratis Shopify-applikasjoner for iOS og Android.

Noen viktige funksjoner i mobilappene inkluderer: ordrevarsling, enkel oppfyllelse (du kan sende fraktvarsler til kundene dine rett fra postkontoret), lagerstyring (du kan ta produktbilder, slette gamle elementer, endre priser og mer). Alle endringer synkroniseres automatisk med nettbutikken din og Shopify POS.

2. Funksjoner & fleksibilitet

Funksjonalitet er noe Shopify virkelig utmerker seg med. ECommerce-programvaren kommer med et omfattende funksjonssett som dekker alle shopping- og markedsføringsbehov for brukere. La oss se den detaljerte oversikten over funksjoner som gjør at Shopify skiller seg ut fra mengden.

eCommerce

Kraftige synkroniseringsalternativer

Shopify Xero Integration

Når du bruker Shopify, kan du effektivt synkronisere kontoen din med tredjepartsapper som Xero eller Quickbooks, for eksempel, og regnskapsprogramvare. Ved å synkronisere Shopify-kontoen din med Quickbooks, for eksempel, kan du sømløst arkivere produkt-, betalings-, avgifts- og kundedataene til riktige kontoer og reskontro. Forhandlere kan også dra nytte av kraftig regnskapsfunksjonalitet for å se kontosaldoer, opprette kvitteringer og til og med kjøre detaljerte rapporter for å analysere kundetrender, spore toppresultatprodukter og mer.

Bloggmotor

Shopify blogginnlegg

Shopify kommer med en kraftig bloggmotor, som gjør det mulig å lage lookbooks, publisere og kategorisere artikler samt starte diskusjoner mellom brukere. Det er også Future Publishing-funksjonen, som gjør det mulig å planlegge innleggene du skriver for bloggen din for å få dem publisert når du er borte.

Live View-funksjon

Med Live View kan du nå spore ytelsen til nettbutikken i sanntidsmodus. Ved å bruke verktøyet kan du kontrollere antall besøkende og lokasjoner de kommer fra, se konverteringsfrekvensene, salgsvolumet, overvåke daglig besøk, salg og ordrer, se antall sider kunder viser osv..

Produktomtaler

Shopify produktanmeldelser

Som en kraftig e-handelsprogramvare tilbyr Shopify en mulighet til å legge til, opprette og administrere flere produktlister. Det du kan gjøre her er å legge til detaljerte produktanmeldelser, gjøre bruk av CSV-filproduktens import / eksportfunksjoner, lage tiltalende showvinduer med bilder, produktvariasjoner og beskrivelser av dem osv..

Støtte for flere kanaler

Flerkanalsfunksjonen fortjener spesiell oppmerksomhet. Hvis du er en travel selger, som selger på forskjellige plattformer, har du førstehånds kunnskap om hvor komplisert og tidkrevende synkronisering av kundedatabaser, varelager og økonomi kan være. Shopify hjelper deg med å gjøre disse prosessene automatiserte for å unngå det unødvendige manuelle arbeidet ved å introdusere flerkanalsstøtte.

Synkronisering av Shopify-kontoen din med Amazon Marketplace hjelper til med å øke salgsvolumet og øke kundegrunnlaget effektivt. På samme måte har Shopify partnerskap med eBay, Facebook, Instagram og andre topp salgskanaler som kan øke salget ditt rundt om i verden., / P>

Gjenopprettet utsjekking

Det er ikke lett for eiere av en nettbutikk å spore alle ordrene i tide, da det kan være flere titalls eller hundrevis av dem hver dag. Samtidig er det avgjørende å sikre de beste tjenestene for å beholde kundenes oppmerksomhet.

Det er her funksjonen Abandoned Checkout Recovery er til stor hjelp. Den sender automatiske e-postmeldinger som oppfordrer kundene til å fullføre kjøpene sine, hvis de har lagt igjen noen produkter i handlekurven uten å plassere og bestille.

SSL-sertifisering

All Shopify-kredittkort- og transaksjonsinformasjon er beskyttet av samme sikkerhetsnivå som bankene bruker: et 256-bits SSL-sertifikat. Dette sikrer også maksimal konfidensialitet for din personlige og økonomiske informasjon for å forhindre uautorisert tilgang fra tredjeparts brukere.

Bedrageribeskyttelse for Shopify-betalinger

Fraud Protect-funksjonen er tilgjengelig for amerikanske selgere. Dette er den automatiske måten å beskytte kundenes bestillinger mot uredelige handlinger, slik at du kan fokusere på effektiv gjennomføring av dem. Bedrageribeskyttelse innebærer en liten ekstra kostnad for alle sikrede ordrer. Hvis det skjer svindel, vil en kunde automatisk få tilbakeførsel. Dette er en flott måte å sikre dine kjøp i tillegg.

Innføring av butikkode

Butikkoder (QR-koder) er tilgjengelige i Shopify App Market for å forenkle prosessen med mobil shopping. Shopcodes henviser kunder til de nødvendige produktsidene eller til kassen for å forenkle prosessen. Hver kode er unik, og du kan bruke den til å kjøpe et bestemt produkt fra Shopify nettbutikk.

Flerspråklig støtte

Shopify utvider stadig sine grenser, med nye språk som blir integrert i plattformen. ECommerce-programvaren gjør det nå mulig å lage flere språkversjoner av eCommerce-nettstedet ditt for å sikre den eksepsjonelle og praktiske handleopplevelsen.

Shopify Augmented Reality (AR)

Den avanserte funksjonen Augmented Reality gjør shopping mye mer underholdende for små bedrifter. Det har revolusjonert hele mobil shoppingopplevelsen ved å tilby 3D-bilder av produkter kundene kan størrelse opp, plassere i omgivelsene og undersøke detaljer fra alle sider.

Betalinger og frakt

ECommerce-programvaren integreres for tiden med over 100 betalingsportaler fra hele verden. Betalingsmuligheter spenner fra bitcoins og opp til iDEAL-systemet basert på landet du handler i. Systemet lar butikkeiere godta kredittkort, inkludert Visa, Mastercard, Discover og American Express helt fra de starter sitt nettbutikk. Det er ingen skjulte gebyrer for transaksjoner som gjøres med systemet, mens den opprinnelige kredittkortsatsen er lav nok for en person som nettopp starter virksomheten. Hvis det er behov for å tilbakebetale hele bestillingen eller dens del, kan du gjøre det med hensyn til den valgte betalingsmåten. Inventaret oppdateres i automatisk modus i dette tilfellet.

Når det gjelder leveringsbetingelsene, lar Shopify deg øke den gjennomsnittlige bestillingsstørrelsen ved å tilby gratis frakt. Det er opp til deg å velge prisklasse, der gratis frakt starter. Du kan også sette opp fraktsatser etter lagdelt pris, plassering, vekt og andre parametere. Om nødvendig er det mulig å fastsette faste avgifter for visse produkter og grupper av produkter. Det er veldig praktisk for enhver gründer. I tillegg lar plattformen få automatiske fraktpriser fra de mest populære transportørene, for eksempel USPS, FedEx, UPS og mer. En annen praktisk funksjon er at Shopify automatisk bruker og oppdaterer skattesatser for land og stat basert på stedsaspektet.

Nettbutikkadministrasjon

Kundeprofiler

Shopify tillater gjennomgang av kundeprofiler sammen med shoppingpreferanser og aktivitet. Systemet gir tilgang ikke bare til informasjonen som sendes inn av en bruker, når du registrerer seg for systemet, men også ordrehistorikken og andre shoppingrelaterte data.

Kundekontoer

Systemet oppfordrer automatisk hver bruker til å fortsette å handle ved å tilby en mulighet til å opprette en kundekonto under utsjekkingsprosedyren. Imidlertid kan en bruker fremdeles velge å fullføre kassen i gjestemodus uten å registrere en egen konto. Det er en valgfri variant.

Kundegrupper

Du kan sortere kundeprofiler i grupper for å kunne eksportere listen om nødvendig. Du kan opprette gruppene basert på flere parametere, for eksempel ordrehistorikk, plassering osv.

dropshipping

Shopify gir mulighet for å etablere dropshipping-virksomheten ved hjelp av integrasjon med Inventory Source, Ordoro, eCommHub og andre tjenester. Dette er en ganske god mulighet for vellykket og sikker forretningsstart.

Rask ordreoppfyllelse

Plattformen gjør det mulig å oppfylle en eller flere ordrer samtidig med ett klikk. Dette bidrar til at det er enkelt med daglig ordrehåndtering og generering av overskudd. I tillegg kan du enten sette opp din egen oppfyllingsløsning eller koble til et av de tilgjengelige oppfyllingssentrene (for eksempel Rakuten Super Logistics, Amazon, Shipwire etc.) for raskere fullføring av ordre.

E-postmaler

Systemet lar deg opprette og tilpasse automatiserte e-postadresser i nettbutikken, ved å bruke parametrene (språk, design, merkevarebygging osv.) Du foretrekker.

markedsføring

Programvare for salg

Shopify salgssted

Shopify tillater ikke bare å opprette og administrere små-til-store nettbutikker, men det lar deg også selge i butikken. Denne funksjonen er kjent som Point of Sale-programvare. Den kan brukes til å bruke den tilgjengelige eksterne kortterminalen, godta ordrer i frakoblet modus (de synkroniseres med din Shopify-konto som standard), oppretter og administrerer flere sikre personalkontoer osv..

Kundeprofiler

Denne funksjonen lar brukere sortere ut kundene sine etter forskjellige parametere for å effektivt administrere nettbutikkene sine. Dermed kan du segmentere kundeprofiler etter kjøpsaktivitet, kontostatus, beliggenhet og mer for å lage effektive kampanjekampanjer. For eksempel kan du sende en spesiell kupong til kunder som har brukt over $ 100 i butikken din.

Shopify Ping

Shopify er en fullverdig e-handelsprogramvare, som er ideell optimalisert for mobil handel. Det er nå mulig å oppdatere og administrere din Shopify-baserte nettbutikk fra hvilken som helst mobil enhet du har til disposisjon. Dette er veldig praktisk for gründere som har blitt vant til å jobbe mens du er på farten.

Med Shopify Ping – en ny mobilapp – kan du drive virksomheten din fra et hvilket som helst sted du befinner deg, ved å aktivere kundesamtaler, markedsføringsflyt og andre alternativer. Dette er også din integrerte assistent, som kan hjelpe deg effektivt å planlegge, lage og administrere markedsføringsaktivitetene dine.

Shopify App Store

Shopify-apper

Den oppdaterte Shopify App Store lar deg oppdage allsidige apper for effektivt å utvide virksomheten din. Dette er stedet hvor du kan komme over og integrere flere gratis og betalte applikasjoner for å hjelpe deg i gang med nettbutikken din, øke salget og nå andre e-handels- og markedsføringsmål. Med Shopify App Store kan du velge mellom tusenvis av høykvalitetsapper for nettbutikken din. Alternativ for søkefilter og smarte appanbefalinger forenkler valget av de beste appene som er skreddersydd spesielt for din virksomhet.

Kjøp en, få en (BOGO) rabatter

Shopify rabattkoder

Du kan opprette Buy One, Get One (BOGO) -rabatter med Shopify for å oppfordre kundene til å kjøpe fra deg. Når du har opprettet en rabatt, kan du dele lenken for å markedsføre tilbudet og lede besøkende til ønsket side. En fin løsning er å tilby dine nyopprettede BOGO-rabatter til spesielle kunder for å øke oppbevaringsgraden og holde effektive lojalitetsprogrammer. BOGO-funksjonen er tilgjengelig på mobile og stasjonære enheter.

Dynamisk utsjekking

Dette er en ett-trinns kasseprosedyre, som gjør det mulig å tilpasse shoppingopplevelsen til kundene, sikre en jevn kasseprosess og tilby dem å betale direkte på hjemmesiden. Dette forenkler handleprosessen og gjør den mye mer praktisk enn før.

Shopify Tap & Chip Reader

Dette er en helt ny Shopify-markedsføringsfunksjon, som gjør det mulig for kunder å gjøre kontaktløse “trykk” -betalinger via Apple Pay og Google Play-apper. Systemet gjør det også mulig å bruke unike chip-aktiverte kredittkort for å sikre avanserte sikkerhetsbetalinger og bygge sterke forbindelser med kundene.

Integrert PCI- og EMV-brikketeknologi sikrer sikre betalingstransaksjoner. Den nye Tap & Chip Reader har synkronisering med Shopify POS slik at du kan foreta og motta betalinger og administrere lager og produkter alt på ett sted.

Avanserte detaljfunksjoner

Med Shopify kan du nå administrere varelager på flere steder, godta online utveksling og retur fra Shopify POS. Det er også mulig å aktivere tippealternativ, som lar kundene tilby konkrete og umiddelbare tilbakemeldinger på besøkene sine.

For å gjøre kasseprosessen enklere og mer kundeorientert, kan du bruke en annen Shopify POS-app – Customer View – som lar detaljister starte en sekundær mobil enhet, som vil møte kunder under kasseprosessen for å gi dem en mer tydelig produktvisning, prisklasser, kvitteringer og tippealternativer. Som et resultat vil brukerne dra nytte av en mer transparent kasseprosess som lar deg forhindre feilene og setter kundene ansvarlig for shoppingprosessen.

Google Pay for Shopify

Brukere av Google-kontoer har fått en mulighet til å utføre Shopify-betalinger ved å få tilgang til betalings- og fraktinformasjon som er lagret i kontoene sine. Dette er nødvendig for å få raskere utsjekkingsprosessen og la brukere bare fullføre kjøpene sine med noen få klikk. Dette bidrar også til å redusere prosentandelen av forlatte handlekurver og øke konverteringsfrekvensene.

Rapporter om markedsaktivitet og salgsattribusjon

Shopify har nylig lansert et sett med markedsføringsaktiviteter og salgsattribusjonsrapporter. De gir en dyp forståelse av effektiviteten din i markedsføringsstrategien og identifiserer poengene som krever forbedring. Med nye Marketing Analytics-verktøy kan du kjøre flere markedsføringskampanjer ved å bruke en rekke verktøy, for eksempel Facebook, Google, MailChimp, Kit osv..

Ved å bruke funksjonen vil du kunne finne ut de mest solgte produktene dine, mest aktive kunder, gjennomsnittlig ordreverdi, salgs- og ordrestatistikk, kundeoppførsel, konverteringsdetaljer, sammenligning av attribusjonsmodeller, konverteringer etter første og siste interaksjon osv..

UPS for Shopify Shipping

Med den avanserte UPS Shopify Shipping-funksjonen, vil du kunne benytte deg av konkurrerende fraktpriser, garanterte leveringsdato-parametere, eksklusive rabatterte tilbud (som er spesielt viktig for klumpete varer), ferie fraktbonuser, hjelp med utviklingen av leveringsstrategien og annet privilegier.

Shopify SEO

Å starte en nettbutikk er en avgjørende prosess, men det er ikke det eneste trinnene du trenger for å gjøre e-handelsnettstedet vellykket og lønnsomt. Effektiv promotering er det du bør ta vare på rett etter at nettstedet er klart til å være tilgjengelig på nettet. Det er her du ikke kommer uten en avansert SEO-strategi.

Shopify har alle funksjonene som kreves for vellykket markedsføring av nettbutikker. Disse inkluderer:

 • integrert statistikk,
 • en mulighet til å sette opp eksterne tjenester for å samle inn statistikken,
 • utvikling av effektiv SEO-strategi i alle faser av promoteringsprosessen for nettbutikk (utfylling av metakoder for alle sidene og seksjonene deres, definering av nøkkelord for bedre markedsføring, tildeling av alt-koder for bilder, sjekk ut konkurrentene osv.),
 • overflod av markedsføringsapplikasjoner, som kan hjelpe deg med å tiltrekke, returnere og jobbe med potensielle og faste kunder.
 • automatisk genererte nettstedkart som følger med websider, produkter og oppdaterte blogginnlegg.

Når det gjelder SEO, har ikke Shopify noen problemer i det hele tatt. Denne eCommerce-programvaren er populær over hele verden og sikrer anstendig markedsføring av hver nettbutikk som er utviklet med den. Du trenger bare å være klar over de viktigste SEO-nyansene for effektivt å bruke flere systemalternativer. Hvis du klarer å gjøre det, vil du absolutt lykkes med dine ambisjoner – akkurat som andre steder.

Alternativer for produktstyring

Produktvariasjoner

Shopify-brukere kan tilby flere produktvarianter avhengig av produktsortimentet de tilbyr for salg. Hver variant kan inneholde størrelsesparametere, SKU, lagerfunksjoner, pris, materialer, farger og andre alternativer. Dessuten vil du kunne organisere produkter etter type, kategori, pris, sesong og andre nødvendige parametere.

Du vil også bli imponert av funksjonen smarte samlinger, som lar deg automatisk sortere ut produkter basert på spesielle parametere deres, inkludert pris, leverandør, lagerstyring og mange flere. Til slutt vil du ha en mulighet til å legge til flere bilder for produkter og deres samlinger for å presentere dem i det mest gunstige lyset fra forskjellige sider.

Lagerstyring

Bortsett fra produktvariasjoner, lar programvaren deg administrere varelisten for å holde oversikt over tilgjengelige produkter på lager. Hva er imponerende, funksjonen lar deg sette opp alternativet som gjør det mulig å slutte å selge produktene som er utsolgt. Dette bidrar tilsvarende til høyere kundebeholdningsgrad og bedriftens pålitelighet om gangen.

Analytics

Med Shopify kan du spore analysene av nettbutikkene dine på en rekke måter. Et praktisk og handlingsbart instrumentbord på systemet gir data angående salg, trafikk og ordre for å hjelpe deg med å merke potensielle problemer og iverksette spesielle tiltak i tide.

Du kan også analysere og få innsikt i utviklingen av nettbutikken din ved å se gjennom produktrapporter. De vil hjelpe deg med å finne ut av produktene som selger godt og de som ikke er det. Hvis du har et slikt behov, kan du eksportere rapportene i regneark etter eget valg for å kunne se dataene og foreta ytterligere analyse. Disse rapportene kan også sendes til din regnskapsfører eller til enhver annen person som er ansvarlig for resultatanalyse av nettbutikken.

Shopify lar integrere Google Analytics i nettbutikken din. Verktøyet hjelper med å spore salg, trafikkdata, bestillinger, besøk, henvisninger og andre viktige aspekter. Basert på disse dataene kan du opprette trafikk- og henvisningsrapporter for å se hvor kundene dine kommer fra og hvordan de klarer å finne nettstedet ditt.

Mobilapp

ECommerce-programvaren kommer med mobilappen som lar deg gjøre de viktigste handlingene for å kontrollere nettbutikkens ytelse selv mens du er på farten.

Det du kan gjøre her er å spore ordreoppfyllelse, godta betalinger og sende forsendelsesvarsler fra postkontoret. Praktisk og intuitivt mobilt dashbord lar deg se aspektene som krever din nøyaktige oppmerksomhet samt følge de nyeste bransjetrendene.

Shopify iOS-app

Du vil også få tilgang til kundeprofiler og sende e-postvarsler til dem. Bortsett fra det vil du kunne nå flere lagerverktøy som lar deg legge til / administrere produkter, ta bilder av produktene dine, endre priser på nettstedet osv.. Det som betyr mest er at alle bestillinger, faktureringshistorikk, lagerverktøy, produkter og kunder vil synkronisere mellom nettbutikken din og Shopify mobilappen i automatisk modus. Dette er bare noen få fordeler du vil benytte deg av når du laster ned og installerer applikasjonen på din mobile enhet.

3. Design

Antall temaer:45
Gratis temaer&# X2714; JA
Kostnad for betalte temaer:$ 140- $ 180
Responsiv utforming&# X2714; JA
Sorter etter bransje:&# X2714; JA
CSS-kode redigering:&# X2714; JA

Rett etter registreringen vil du bli omdirigert til kontrollpanelet uten å måtte velge en mal som i mest tradisjonelle nettstedbyggere. Debut-temaet velges som standard her. Dette er den grunnleggende malen, som ikke inneholder noe demoinnhold. Dette er designet med et klassisk sett med blokker som brukes til opprettelse av nettbutikker. Det er enkelt å tilpasse det, noe som gjør det mulig å få anstendig materiale å jobbe med i en fremtidig nettbutikk.

Du kan helt sikkert endre startmal til et hvilket som helst annet tema du ønsker. Alt i alt er det mer enn 70 profesjonelle maler for mobil handel klar her som er utviklet av verdens populære designere, for eksempel Happy Cog, Clearleft og Pixel Union og mer. Du trenger bare å komme til delen “Nettbutikk – Temaer – Besøk temabutikk”. Alle malene faller inn i samlinger (eller kategorier), og det er mulig å filtrere dem etter nyhet, popularitet, gratis eller betalt natur osv. Dessverre er det bare 10 gratis maler her, men kvaliteten er på et anstendig nivå. Generelt er det mulig å finne den som vil tilfredsstille dine behov etter tilpasning. Bare velg valget basert på den nødvendige strukturen og ikke bry deg om demo-innholdet. Det er enkelt å erstatte det.

Antall betalte maler utgjør for øyeblikket 45. Kostnadene varierer fra $ 100 og opp til $ 180. Generelt er de mye mer interessante sammenlignet med gratis temaer på grunn av deres allsidighet og rike valg av brukte designverktøy. Det er imidlertid ingen stor forskjell mellom betalte og gratis maler. Betalte temaer er mer kreative, men det er enkelt å kompensere forskjellen ved å forbedre en gratis prøve.

Shopify Maler

Hver mal kommer med beskrivelse, 2-3 designstiler og et forhåndsvisningsalternativ i sanntid, eksempler på nettsteder opprettet med den samt brukeranmeldelser. Generelt er valget av Shopify-maler en hyggelig prosess. Alt er konsistent her, og det er vanskelig å ta feil valg.

Du kan angi flere maler om gangen, etter å ha valgt en av dem som et hovedtema. Det er mulig å bytte til ønsket mal når som helst du trenger det. Det er også en mulighet til å laste opp dine egne temaer. Hver av dem har fleksible innstillinger. Du kan endre blokkeringsrekkefølgen en mal består av og lage generelle innstillinger, inkludert farger, typografi, sosial stolpeposisjon og favoritt. Hver seksjon har også sine innstillinger – velg bilde, tekst, juster dem etter behov, aktiver / deaktiver knapper, meny, sett opp størrelsene på separate elementer osv..

Tilpasningsalternativer er spesielt forskjellige i forskjellige maler, avhengig av format og sett med seksjoner. Den eneste generelle egenskapen er at alle er ganske store. Til og med en grunnmal kan tilpasses det ideelle temaet. Direkte kodetilgang kan også være nyttig her. Du kan laste ned filer fra alle installerte datamaskinmaler og jobbe med dem så lenge du trenger. Kunnskap om HTML, CSS, JavaScript og PHP er imidlertid nødvendig her.

Hvis dette er din første webdesignopplevelse, gjør Shopify det mulig å samarbeide med en av plattformens eksperter, som vil hjelpe deg med å tilpasse og sette opp nettbutikken din fra bunnen av, med spesiell oppmerksomhet på dine krav og preferanser. Hvis du allerede er en webdesignproff, kan du få tilgang til nettbutikkoden for å lage unik webdesign som vil skille seg ut fra mengden.

Konklusjonen er som følger: betalte systemmaler er ganske dyre, men det er også fine gratis design. Kvaliteten på begge maltypene er på et anstendig medium / høyt nivå. Tilpasningsalternativer er over gjennomsnittet, mens innstillingsgrensesnittet også er praktisk. Det generelle merket er 9 av 10.

4. Kundesupport

Shopify kundesupport er absolutt verdt abonnementskostnaden. Forutsatt 24/7, vil det effektivt hjelpe deg å finne svar på alle spørsmålene du vil støte på under oppretting og administrasjonsprosess av nettbutikken. Shopify brukerstøtte ikke forlater deg ansikt til ansikt med problemene dine.

Det er et enormt forum med tusenvis av emner (inkludert et eget forum for diskusjoner utenfor temaet), veiledningsveiledninger, e-poststøtte og Live Chat med en Shopify Guru. Men det mest nyttige (som for meg) er Shopify forum. Det er et sted hvor du ikke bare kan finne svar på tekniske problemer, men det er mange gode tilbakemeldinger fra Shopify-brukere, både positive og negative.

Det dedikerte supportteamet er alltid her når du trenger dem. Du kan samhandle med Shopify-eksperter, inkludert utviklere, e-handelsdesignere, markedsførere og andre spesialister, hvis hjelp for øyeblikket er en prioritet for deg. Endelig gir programvaren en mulighet til å besøke eCommerce University for å forbedre din online markedsføring og forretningskunnskap. Dette er stedet, hvor du kan finne mange e-bøker, webinarer, videoserier og andre nyttige online kilder.

5. Prispolitikk

Denne funksjonsbelastede nettstedsbyggeren kommer til å bli konsekvent dyrere måned til måned enn en egenhotellbutikk. Den billigste Shopify-planen er $ 9 / måned. Denne planen kalles Shopify Lite og lar deg legge til e-handel til ethvert nettsted du allerede eier. Denne planen inkluderer ubegrensede produkter, 70+ betalingsportaler akseptert, global skatte- og valutasupport og salgsporing, blant andre funksjoner.

Shopify Payments Review
PrisalternativKosteFunksjoner
Lite:$ 9 / mo✓ “Kjøp” -knappalternativ.
Basic Shopify:$ 29 / mo✓ Nettsted og blogg;
✓ Gratis SSL-sertifikat.
Shopify:$ 79 / moI tillegg:
✓ Gavekort;
✓ Profesjonelle rapporter.
Advanced Shopify:$ 299 / moI tillegg:
✓ Avansert byggherre;
✓ Transport i realtid.

Andre planer inkluderer Basic ($ 29 / mo), Shopify ($ 79 / mo) og Advanced ($ 299 / mo). Planene er differensiert basert på lagring, tilgjengelighet av gavekort, gjenvinning av vogn og noen andre funksjoner.

Det er bemerkelsesverdig at Shopify er transaksjonsfri, men likevel belaster kredittkorttransaksjoner (Online: 2,6-2,9% + 30 ¢; Personlig: 2,2-2,7% + 0 ¢) hvis du bruker Shopify Payments for å godta kredittkort gjennom butikk. Du kan prøve Shopify i 14 dager gratis.

Alt i alt kan du prøve nesten alle Shopify-funksjonene på grunn av prøveperioden som er 14 dager lang. Men etter det må du velge en av abonnementsplanene. Noen brukere kan tro at fraværet av gratisplanen er en ulempe, men de som ønsker å markedsføre virksomheten sin på nettet, må vite at det er umulig å lage den gratis med kvalitet.

6. Fordeler og ulemper

Shopify er en kraftig og funksjonsrik nettstedsbygger. Akkurat som alle andre systemer har det sine sterke og svake punkter som kan ha positiv eller negativ innflytelse på e-handelsopplevelsen din.

Pros:
Ulemper:
&# X2714; Rent, brukervennlig grensesnitt med intuitiv navigering som fungerer bra for brukere med mangfoldig nettoppbyggingserfaring.
&# X2714; Samling av responsive maler av høy kvalitet som passer til forskjellige e-handelsnisjer.
&# X2714; PayPal-integrasjon.
&# X2714; Tilgjengeligheten av gratis Shopify-applikasjoner for iOS og Android.
&# X2714; Avansert Shopify POS-programvare.
&# X2714; Integrasjon med Amazon Marketplace.
&# X2714; Kraftig innebygd bloggplattform.
&# X2714; Forlatt kassegjenoppretting.
&# X2714; 70+ betalingsportaler.
&# X2714; Automatisk skatt.
&# X2714; Støtte for flerspråklig og flerkanalig.
&# X2714; Augmented reality support.
✘ Dyre prisplaner.
Transaction Kredittkorttransaksjonskostnader.
✘ Systemet er ikke så lett å bruke for nybegynnere.
✘ Rapporteringsfunksjonen er kun tilgjengelig på avanserte planer.

7. Konkurrenter

Her samlet vi sammenligninger med viktigste Shopify-konkurrenter blant populære SaaS-nettstedbyggere:

Weebly vs ShopifyShopify vs SquarespaceVolusion vs ShopifyShopify vs WixShopify vs GoDaddyShopify vs WordPress3dcart vs ShopifyEcwid vs ShopifyEtsy vs ShopifyBigCommerce vs ShopifyShopify vs WooCommerce

Oppriktig sagt er de ‘rene’ Shopify-konkurrentene her BigCommerce og Volusion – ettersom disse nettstedbyggerne er fokusert på e-handel. Selvfølgelig kan du opprette en e-butikk med Wix, Weebly eller Square, men Shopify har mye mer handelsløsninger.

8. FAQ

Spørsmål: Hvor enkelt er det å sette opp Shopify-butikk?

Svar: Å sette opp en nettbutikk med Shopify er enkelt og raskt. Det du trenger er å registrere deg med systemet, velge en plan (systemet tilbyr en gratis 14-dagers prøveperiode), velge og tilpasse en mal som samsvarer med e-handelsbehovene dine og begynn å legge til produkter. Systemet vil tilby trinnvise anbefalinger og kraftig kundesupport for å hjelpe deg i gang.

Spørsmål: Hvor mye koster Shopify per måned?

Svar: Shopify har en gratis 14-dagers prøveversjon og fire betalte planer, som avviker i rekke funksjoner som tilbys. Dette er Lite, Basic Shopify, Shopify og Advanced Shopify. Den månedlige kostnaden utgjør tilsvarende $ 9, $ 29, $ 79 og $ 299.

Spørsmål: Er Shopify Safe?

Svar: Ja, Shopify sikrer maksimal sikkerhetsbeskyttelse ved å tilby den forbedrede 256-bit SSL-sertifiseringen. Det beskytter nettbutikken din og personlig informasjon mot uautorisert tredjeparts tilgang.

Spørsmål: Er Shopify-betalingene sikre?

Svar: Du bør ikke bekymre deg for betalingssikkerheten til Shopify, da systemet sikrer den ultimate beskyttelsen av kredittkort- og transaksjonsdataene dine. SSL-sertifisering er en sikker måte å beskytte betalingene dine mot alle typer online-svindel.

Spørsmål: Kan du selge en tjeneste på Shopify?

Svar: Shopify lar salg av fysiske og digitale produkter samt tjenester. Enten du er webdesigner, tekstforfatter, fitness-coach osv., Kan du vise og selge tjenestene dine i en profesjonell nettbutikk lansert med Shopify for å øke omdømmet, øke kundebasen og tjene penger.

Konklusjon

Vel, etter den dyptgående Shopify-gjennomgangen kan jeg konkludere med at det er den superfunksjonsbelagte eCommerce-programvaren som tilbyr et smorgasbord av fantastiske eCommerce (mCommerce) -spesifikke alternativer som lar deg lage en perle av en nettbutikk. Systemet er fullpakket med funksjoner, verktøy og alternativer som kan bringe nettbutikkfunksjonaliteten din til det splitter nye nivået, hjelpe deg med å tiltrekke kunder, øke salgsvolumet ditt og nå flere e-handelsmål.

Enten du planlegger å bygge en liten eller en midt-nettbutikk for lokal bruk eller et stort internasjonalt hypermarked som selger tusenvis av produkter, vil Shopify takle oppgaven på best mulig måte. Dens avanserte e-handel, markedsføring og SEO-funksjoner fortjener spesiell oppmerksomhet fra brukere som planlegger å få mest mulig ut av virksomhetene sine.

Markedsføring av Shopify-baserte nettbutikker er ikke noe problem i det hele tatt. Så hvis du mangler ferdigheter i SEO og webdesign, bør du ikke bekymre deg for det. Saken er at Shopify kommer med en kraftig SEO-motor, som gjør det mulig å automatisk fylle ut metakodene og justere de nødvendige SEO-parametrene for å sikre effektiv markedsføring av det nyopprettede eCommerce-nettstedet.

Shopify fortjener rettferdig tittelen til den beste spesialiserte e-handelsprogramvaren. Nettbutikker opprettet med den er funksjonelle og logisk strukturerte. De har intuitiv navigering som resulterer i høyt engasjement og oppbevaring av kunder. Hvis du har langsiktige e-handelsmål, er Shopify absolutt verdt å prøve! Jeg anbefaler på det sterkeste at du sjekker denne nettstedsbyggeren selv for å se om det passer best for prosjektet ditt.

Prøv Shopify nå

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map