Showit gjennomgang

Showit.co gjennomgang


Showit – er en plattform for bygging av nettsteder som opprinnelig ble designet for profesjonelle fotografer. Basert på dra-og-slipp-funksjonalitet, denne programvaren er perfekt for nybegynnere som ikke ønsker å være involvert i tekniske problemer. Produktet har dessuten flere webdesignfunksjoner for å lage fantastiske profesjonelle fotografeporteføljer samt stilige nettsteder for små bedrifter.

Nettstedbyggeren har utviklet seg gjennom årene. Det er ikke så snevert fokusert som noen år før. Den avanserte teknologien fungerer bra for hundrevis av gründere, bloggere osv. Brukere vil sette pris på en samling flotte maler som er enkle å tilpasse eller redesigne i tillegg til å lage et eget lerret uten å drastisk kode. I tillegg tilbyr systemet flere ekstra funksjoner og funksjoner for å etablere en solid online tilstedeværelse.

Fordeler og ulemper

På den ene siden viser Showit til no-code nettstedbyggere med en dra-og-slipp-funksjon som drastisk forenkler byggeprosessen. Du kan velge en mal for å tilpasse eller starte prosessen fra det blanke. Imidlertid gjelder redaktøren hovedsakelig mobile enheter. Det betyr at du aldri vil vite hvordan nettstedet ser ut på et skrivebord. Showit fungerer også bare med Chrome. Hvis du bruker en annen nettleser, vil ikke programvaren være tilgjengelig for redigering.

Prosit fordeler:
Showit Cons:
&# X2714; Lett å bruke – Nettstedsbyggeren krever ikke en læringskurve for å mestre redigeringsprosessen.
&# X2714; Ferdige maler – når du jobber med Showit, kan du bruke forskjellige forhåndsbygde maler og oppsett som kommer med blokker og sideelementer som er enkle å flytte, endre eller tilpasse.
&# X2714; Stilig design – Plattformens maler ser nydelige ut. Dessuten får brukere full frihet over designverktøy for å lage sine tilpassede mockups.
&# X2714; Gjenbrukbare maler – Showit lar deg jobbe med hvilken som helst mal og bruke den igjen når du trenger den. Plattformen kommer med støtte for tilleggsmaler.
&# X2714; Omfattende støtte – Showit kan skilte med et voksende online fellesskap i tillegg til utvidet kunnskapsbase og profesjonelt team.
Noen funksjoner er vanskelige – med den komplette designfriheten kommer nettstedets bygningskompleksitet. Noen av plattformens verktøy er vanskelige å bruke for nybegynnere helt fra starten.
Mindre skjerm – programvaren vil ikke tilpasse seg skjermstørrelsen. Redigeringsprosessen vil foregå på en mindre skjerm.
Chrome-bare programvare – du må laste ned den nyeste Chrome-versjonen for å kunne bruke nettstedbyggeren, ettersom den ikke er kompatibel med noen annen nettleser.
Ingen e-handel – mens produktet har begynt å posisjonere seg som en plattform for gründere og små bedrifter, ser fraværet av minst baseline eCommerce-funksjoner rart ut.

Brukere kan også ikke like måten Showit ordner sine betalte planer på. Du må kanskje betale for hver ekstra widget eller tilleggspakke eller når du vil integrere en WordPress blogg (vi vil diskutere funksjonen litt senere). Men helhetsinntrykket er ikke så ille.

Hva er det godt for?

Nettstedsbyggeren ble opprettet med fokus på profesjonelle fotografer. Enten skyter du bryllup og firmaarrangementer for å tjene penger eller lage bilder bare for moro skyld, er programvaren et perfekt valg. Showit brukes av noen av bransjens største navn som Jasmine Star og andre. Et sett med alternativer dekker alle viktige funksjoner en profesjonell online portefølje bør ha:

 • Enkel, men stilig design – et fotograf nettsted må ikke være overbelastet med animasjon, effekter eller seksjoner. Gallerier må være lett tilgjengelige mens sider skal lastes raskt. En fotografportefølje handler ikke om en enorm mengde sider. Det handler om generell kvalitet. En hjemmeside, portefølje, Om meg og Blogg-delen er mer enn nok.
 • Fantastiske gallerier – Hvis du vil fremheve verkene dine, må du gjøre det mest attraktivt. Det er her forskjellige galleristiler, glidebrytere og bildesamlinger kan gjøre susen. Forsikre deg om at en valgt nettstedbygger har dem.
 • Om meg seksjon – hold de besøkende oppmerksom på hvem du er, hva som inspirerer deg eller hvordan du engasjerte deg i fotografering.
 • Kontaktinfo – la folk kontakte deg, spesielt hvis du er rettet mot å tilby betalte tjenester.
 • Sosiale medier – brukere må ha en sjanse til å dele verkene dine via store sosiale plattformer. Det vil utvide ditt potensielle publikum. Dessuten får fotografer en sjanse til å vokse sitt fellesskap av likesinnede entusiaster.
 • En blogg – det kan brukes enten til SEO-formål eller bare for å dele noen av fotografens opplevelser, spesielle triks, begynnertips, så videre.

Showit har nok funksjoner til å takle noen av de ovennevnte punktene. Samtidig posisjonerer den seg som en nettstedsbygger for små bedrifter og gründere. Det mangler imidlertid noen viktige funksjoner som brukeranskaffelse, e-handel og andre verktøy. Av denne grunn kan vi anbefale det bare for fotografer, mens eiere av små bedrifter kan velge mer fleksible løsninger som Wix, for eksempel.

Nå er det på høy tid at vi så på nettstedets byggeprosess fra innsiden.

Brukervennlighet

Som vi har nevnt tidligere, ble Showit opprinnelig lansert som en nettsted byggherre for nybegynnere. Det var meningen at det ikke skulle kreve tekniske ferdigheter. Den har en intuitiv dra-og-slipp-redigeringsprogram som er ganske enkel å bruke. Imidlertid resulterte designen og tilpasningsfriheten gitt av programvaren i en liten kompleksitet. Brukere kan trenge litt tid på å finne ut hvordan alt fungerer her. Heldigvis er det en 14-dagers gratis prøveperiode for å teste systemet.

Starter

Registreringsprosessen ser litt tidkrevende ut. På den ene siden er det ikke nødvendig med faktureringsinfo for å bruke testmodus. På den annen side må du opprette en ny Showit-brukerkonto og oppgi ikke bare en e-post og passord, men også personlig informasjon inkludert telefon, fullt navn, bransjetype osv. Til slutt må du avklare hvor du fant ut om plattformen.

Showit Komme i gang

Når du er ferdig med trinnene ovenfor, vil du få innbydende og bekreftelsesbrev. Koblingen inni vil overføre deg til nettstedredigereren. Det er her du møter din første utfordring når du jobber med Showit med mindre Chrome som standard er nettleseren din. Ellers vil du se noe slikt.

Showit Opprett konto

Systemet ber deg laste ned den nyeste Chrome-versjonen. Når en nettleser er installert, vil du kunne begynne å bygge et nytt nettsted. Brukere kan velge mellom flere ferdige maler eller begynne å utvikle en ny portefølje fra blankt.

Showit nedlasting krom

Nettstedets redaktør

Når du kommer inn i nettstedbyggeren, kan du føle deg litt forvirret med hvordan oppsettet vises. Systemet tilbyr en mobil- og stasjonær skjerm samtidig som standard. Imidlertid har du fremdeles en sjanse til å velge dimensjonene du vil redigere. Det gode her er at alle endringer blir brukt på alle skjermversjonene automatisk. Den dårlige nyheten er at skrivebordsvisningen leveres med en mindre skjerm. Det gjør redigeringsprosessen litt vanskelig.

Showit nettstedredaktør

Alle redigeringsverktøyene er plassert i venstre sidefelt. Den inneholder listen over alle websidene og elementene som er gratis å redigere. Brukere kan velge enten fra den listen eller bare bla siden ned til en nødvendig blokk og endre den. Tilpasningsmulighetene er uendelige. Du begynner kanskje med menyen.

Showit menykostnad

I motsetning til andre dra-og-slipp-nettstedbyggere, forbinder Showit deg ikke til en enkelt sidestruktur med bare en sjanse til å flytte blokker opp og ned. Brukere kan velge hvilket som helst sted, endre størrelse på og omorganisere sideelementer, legge til nye bilder, redigere tekster, endre bakgrunn, skrifter osv. Det er her vi absolutt liker måten Showit håndterer prosessen på.

Showit side editor

Generelle innstillinger

Når nettstedet er klart, og du vil leve med det, må du sørge for å gjøre det generelle oppsettet. Her må du indikere generell websideinformasjon, domene, URL osv. Brukere må også laste ned et favicon-bilde. Nå kan du forhåndsvise nettstedet ditt på forskjellige enheter bare for å sikre at alle elementene ser fine ut og publiser den.

Innstilling for showit

Funksjoner & fleksibilitet

Showit kan ikke skryte av et rikt funksjonssett. Imidlertid gir det nok alternativer til å lage en profesjonell portefølje. Selvfølgelig kan brukerne hente etter mer fleksibilitet i det lange løp, spesielt når det gjelder småbedriftsprosjekter. Foreløpig må Showit tilby følgende:

Ferdiglagde lerretsprøver

Bortsett fra dra-og-slipp-redigereren, leverer Showit forhåndsdesignede lerreter. Du trenger ikke en gang å legge til nye elementer fra bunnen av. Bare velg lerretet du liker, rediger sider og publiser nettstedet. Den samme funksjonen gjelder for hver side.

Showit ferdige lerretsprøver

WordPress Blog

Plattformen kommer med støtte for WordPress-bloggfunksjon. Du finner en bloggmal inne i Showit-redigereren. Brukere står fritt til å redigere og publisere innhold på dashbordet eller ved å bruke WP CMS. Hvis du allerede har en blogg, vil Showit-teamet hjelpe deg med den gratis migreringen.

Showit WordPress Blog

WP-kompatibel programvare

Bortsett fra bloggfunksjonene, kan du dra nytte av den integrerte WPEngine-drevne løsningen som sikrer god ytelse. Ved siden av WordPress vert er også inkludert i pakken.

Eiendomsforvaltning

Plattformen har en samling tilpassede bilder. Imidlertid står brukere fritt til å lage sine egne biblioteker som du kan få tilgang til rett fra redaktøren. Lag en ny mappe, navngi den og last opp bilder og bilder fra den lokale enheten. En rask og enkel måte å lage nye bildesamlinger eller fremheve aktuelle porteføljer.

Showit Assets Management

Som du kan se er funksjonssettet ikke så rikt. Men det ser nok ut til å imøtekomme hovedfotografens behov.

Design & maler

Showit kan skilte med en samling stilige og oppdaterte maler. Det er her plattformen knapt har konkurrenter. Selv gratis temaer ser veldig attraktive ut. Systemet tilbyr et utvalg av premiumtemaer også. Akkurat som med WordPress, er maler bygget av tredjepartsutviklere. De er alle delt inn i flere kategorier, avhengig av layouttype eller stil du ser etter. Betalte maler er veldig dyre. Prisen kan variere fra $ 200 til $ 750 per mal.

Showit maler

Unødvendig å si, alle temaer er det mobil responsiv. Dashbordet tilbyr flere forhåndsvisningsmodus som inkluderer en smarttelefon, nettbrett og skrivebordsrevisjon. Dessuten har systemet tilpassede designverktøy. De inkluderer en bred fargepall med sjanse til å endre mønster og tonn, skriv innstillinger for å jobbe med tekstfonter, størrelse, avstand, justering og mer.

Showit stil

Kundeservice

Hver gang du trenger hjelp med Showit, kan du dra nytte av flere informasjonskilder. Først av alt er det et brukerstøtte med alle grunnleggende problemer beskrevet. Her finner du detaljerte guider for hvordan du kommer i gang og bygger din første webside med Showit. Artiklene inneholder informasjon om hvordan du oppretter en blogg fra bunnen av eller bruker designfunksjoner.

Showit kundesupport

De som trenger akutt hjelp, kan ha fordel av Live Chat-funksjonen eller kontakte supportteamet via sosiale medier. Plattformen har et voksende samfunn på Facebook, Twitter og Instagram. Det er også en Showit YouTube-kanal med dusinvis av videoer, opplæringsprogrammer og annen nyttig info.

planer & prising; Hvor mye koster Showit?

Når den 14-dagers gratis prøveperioden er over, må du velge hver av de tre tilgjengelige planene. De inkluderer:

 • Showit koster $ 19 med tilgang til alle redigeringsfunksjoner med unntak av blogging.
 • Showit + Basic Blog koster $ 24 for brukere som vil migrere mindre enn 50 innlegg. Forhåndsinstallerte plugins er inkludert i prisen.
 • Showit + Advanced Blog koster $ 34 for blogger med mer enn 50 innlegg, tilpassede plugins og SEO-støtte fra Showit-eksperter.

Priser for showit

Det er også to separate planer for enorme blogger med økt trafikk som koster $ 64 per måned (50 000 brukere) og $ 124 per måned (100 000 brukere).

Showit Hight Traffic Blog Prising

Showit-eksempler på nettstedet

Wedding Studio nettsted

Wedding Studio nettsted

Profesjonell fotograf nettsted

Profesjonell fotograf nettsted

Fotografens portefølje Wobsite

Photographer’s Portfolio Wobsite

Konklusjon av Showit Review

Showit er en nettstedbygger som tjener profesjonelle fotografer godt. Det kan være en god løsning for erfarne proffer som allerede har en solid kundebase og ønsker å bringe sin profesjonelle portefølje til et nytt nivå. Nybegynnere kan synes plattformen er litt for kompleks når det gjelder prispolitikk og noen redigeringsfunksjoner. Dessuten ser planene litt for dyre ut sammenlignet med andre plattformer av samme type.

Selv om programvaren er posisjonert som nettsted byggherre for gründere og eiere av små bedrifter, vil du helst ikke bruke det til disse spesielle formålene. Showit mangler absolutt e-handel og promoteringsfunksjoner. Det er her Wix eller uKit kan være et bedre og billigere alternativ.

Lag et nettsted GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map