SiteGround-gennemgang

SiteGround – er et uafhængigt hostingfirma med globale serverløsninger. De hævder at levere veludviklede hostingfaciliteter ud over tjenester af høj kvalitet, overkommelige priser og et sæt funktioner, der gør denne hosting-udbyder værd at være opmærksom.


Platformen driver 2.000.000+ domænenavne over hele kloden. Det kan prale af datacentre forskellige steder i Asien, Europa og USA. Det beviser, at hosting gør alt korrekt, mens det adresseres til en lang række problemer. SiteGround blev lanceret i 2004 og indeholdt kun en enkelt medarbejder, men formåede at vokse til en populær hostingudbyder med en masse funktioner. Lad os se nærmere på funktioner, det tilbyder, for at beslutte, om det virkelig fortjener at vælge.

1. Fordele og ulemper

Nøglen til succes er at vælge en webhostingstjeneste afhængigt af dit projekt mål. Du er nødt til at sikre, at dit websteds 100% fejlfri funktion og jævn kørsel. Denne gang skal vi finde ud af, om SiteGround er i stand til at klare opgaven.

Siteground-datacentre

SiteGround-fordele:

 • Fleksibilitet – SiteGround kommer med en række løsninger, der spænder fra delt Linux-baseret hosting til skybaserede tjenester ud over WordPress-serverløsninger. Hvis du planlægger at opbygge en enormt voksende online e-handelsplatform, tilbyder tjenesten også forhandler-serverindstilling. Yderligere muligheder gør det muligt at øge ydelsen og sikkerheden takket være CloudFare-integration.
 • God oppetid – SiteGround bruger aldrig færdige hostingløsninger. Tjenesten er helt afhængig af sine egenfremstillede interne løsninger for at levere hostingoplevelse i høj kvalitet til sine kunder. Den gennemsnitlige oppetid er 99,99%, hvilket er endda 0,05% højere, sammenlignet med hosting-industristandarder.
 • Rich Feature Set – webhostetjenesten leveres med en masse funktioner ud over integrationskapaciteter. Fra ubegrænset e-mail-konti og database til GRATIS SSL-certificering og webstedsoverførsel. Platformen leverer flere serverløsninger.
 • Udvidet kundesupport – det ser ud til, at SiteGround virkelig er fokuseret på sine kunder. Supporten er tilgængelig via flere kanaler inklusive 24/7 support via telefon, en live chat mulighed eller billetbaseret system. Desuden kan brugerne muligvis finde masser af nyttige oplysninger i en tjenestes vidensartikler, tutorials osv.

Ser ud som en perfekt webhostingudbyder. Er det virkelig så godt? Lad os se nærmere på nogle af de mulige ulemper.

SiteGround Ulemper:

 • Begrænsede planer – Den første udfordring kan komme ud, når du har undersøgt de tilgængelige planer. De ser lidt begrænsede ud, da SiteGround ikke tilbyder meget lagerplads. For eksempel indeholder en startplan kun 10 GB lagerplads. Med andre ord er det næppe den bedste idé, hvis du planlægger at have mere end 10.000 besøgende på dit websted månedligt.
 • Ingen gratis prøveperiode – I modsætning til andre hostingudbydere tilbyder SiteGround ikke en gratis prøveperiode. men det har en 30-dages pengene-tilbage-garanti.
 • Ingen Windows Server-løsninger – SiteGround repræsenterer en platform bygget på Linux-containere. Af denne grund skal du ikke stole på Windows-serverindstillinger.

Vi vil ikke skynde os og beslutte, om SiteGround er værd at være opmærksom eller ikke. Det har bestemt nogle gode funktioner, selvom ulemper også kan være afgørende for nogle websteder. Det er på høje tid, at vi dykker dybere for at undersøge platformens muligheder mere grundigt.

2. Hosting-funktioner

SiteGround leverer en ret stærk funktion ud af boksen. De inkluderer forskellige værktøjer til at udvide dit websted. Teknisk-baserede brugere vil være i stand til at tage det fulde ud af mulighederne, som platformen giver. Husk, at funktionernes pakketilgængelighed afhænger af den valgte plan:

Siteground-administratorpanel

 • Gratis webstedsoverførsel inden for 24 timer – SiteGround transporterer din konto fra den forrige hostingtjeneste til sin egen inden for 24 timer.
 • Gratis webstedsbygger – platformen har sin egen webstedsbygger, hvilket gør den til en alt-i-en-løsning for brugere, der er ivrige efter at have alt på et sted.
 • CDN-integration – Nogle brugere vil helt sikkert sætte pris på integration med CloudFares CDN. Desuden får du en gratis PCI-overholdelse.
 • Administreret WordPress Hosting – Platformen tager sig af alle dine WordPress-plugins og opdateringer med hensyn til webstedshastighed, ydeevne, sikkerhed osv. SiteGround kan prale af en række internt udformede cache-instrumenter som SuperCacher. Det er ansvarligt for indlæsningshastighed på websiden.
 • Enkle e-handelsinstallationer – Takket være SiteGround behøver du ikke installere flere eCommerce-apps for at drive webstedet. Platformen tilbyder 18 basale applikationer. Alt hvad du behøver er at vælge en der opfylder dine behov og installere det med bare et klik.
 • Gratis sikkerheds tilføjelser – bortset fra basale sikkerhedsmidler tilbyder SiteGround nogle udvidede funktioner til at holde webstedet væk fra fare. Disse midler inkluderer IP-adresselister, hotlink-beskyttelse, SpamAssassin og SpamExperts osv.

De fleste brugere vil også sætte pris på, at SiteGround er fokuseret på så populære CMS-systemer som WordPress og Joomla.

Læs også: Sådan opretter du WordPress-websted for begyndere.

3. Ydeevne

Webhostingtjenesterne ser temmelig godt ud, når det kommer til webstedets hastighed. SDD-platformen kan prale af hurtig serverydelse, hvilket sikrer hurtig TTFB. Virksomheden har datacentre beliggende i forskellige dele af verden. Du skal aldrig undervurdere netop denne kendsgerning, da hastigheden kan være lavere, hvis dine webstedsfiler skal rejse en længere fysisk afstand.

Siteground site scanner

SiteGround er god til projekter rettet mod forskellige målgrupper fra forskellige lande. Vi skal også nævne platformens generøse tildelinger udført af de nyeste webteknologier og software. Det hele resulterer i 714 ms sideindlæsningstid, hvilket er hurtigere sammenlignet med den gennemsnitlige sats på 890 ms, der udføres af de fleste hostingudbydere.

Læs også: Sådan finder du webstedshosting – en detaljeret instruktion for at finde domæneværten.

4. Sikkerhed

Som det blev sagt før, foretrækker SiteGround at implementere sin egenfremstillede software snarere end klar til brug-løsninger. Af denne grund kan webstedsejere drage fordel af følgende:

 • Stabil drift af stedet under uventede trafik spring og pigge.
 • Kontoisoleringsteknologi for at beskytte kunder. For øvrig var platformen den første blandt andre hostingtjenester, der introducerede denne teknologi.
 • Webstedsovervågning hvert 0,5 sekund. SiteGround kan prale af en proaktiv sporingsteknologi, der holder øje med serverne og kontrollerer dem hvert halve sekund. Af denne grund er hurtig oppetid blandt nøgleplatformens fordele.

Du kan slå nogle ekstra sikkerhedsmidler op på listen over gratis ekstraudstyr til sikkerhed.

5. Kundesupport

At have et dedikeret supportteam er afgørende for hostingudbydere. SiteGround tilbyder flere måder at holde kontakten i, hvis du har brug for at løse forskellige problemer. De kan være relateret til tekniske sider af processen såvel som prisproblemer, konsultationer osv. Brugere kan kontakte supportteamet via:

 • Telefon tilgængelig 24/7.
 • Billetbaseret system.
 • Live chat-funktion.

Siteground Support

Brugere kan desuden stole på tutorials for at komme i gang ud over et enormt udvalg af artikler, der udgør platformens videnbase. Det ser ud til, at du næppe vil få problemer, når du finder en løsning på noget problem.

6. Prispolitik

SiteGround tilbyder tre større planer. Platformen har ikke en gratis prøveperiode. Det tilbyder dog en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du beslutter at skifte web-hosting. Du skal dog stadig betale først. Ellers får du ikke adgang til tilgængelige funktioner.

Planerne er som følger:

Priser på siteground

 • StartUp-plan omkostningsberegning $ 3,95 per måned med 10 GB lagerplads + væsentlige funktioner.
 • GrowBig-plan omkostningsberegning $ 5,95 per måned med 20 GB lagerplads + væsentlige og premium funktioner.
 • GoGeek-plan omkostningsberegning $ 11,95 per måned + væsentlige, premium og avancerede funktioner.

SiteGround tilbyder sin prisbelønnede cloud-base hosting-løsning til brugere, der søger forbedrede hosting-tjenester. Cloud Hosting er godt til små og mellemstore projekter såvel som enorme websteder med en kompliceret struktur. Det kommer som en ultrahurtig platform med VIP-support, serverstyring og plantilpasningsfunktioner, muligheden for at være vært for op til 8 CPU-kerner med 120 GB SDD-plads. Planerne er som følger:

Siteground Cloud-prissætning

 • Indgangsplan koster $ 64,00 per måned til 2 CPU-kerner med 40 GB SDD-plads.
 • Forretningsplan koster $ 96,00 per måned til 3 CPU-kerner med 60 GB SDD-plads.
 • Business Plus-plan koster $ 128,00 pr. Måned til 4 CPU-kerner med 80 GB SDD-plads.
 • Super Power koster $ 192,00 per måned til 8 CPU-kerner med 120 GB SDD-plads

Brugere kan registrere domænenavne såvel. Prisen starter fra $ 9,95 for et domæne. Vær opmærksom på, at SiteGround ikke tilbyder hostingløsninger fra måned til måned. Du skal betale for et år i forvejen. Ellers går prisen højere.

Læs også vores SiteGround-sammenligninger:
SiteGround vs Hostinger.
SiteGround vs Bluehost.

Bundlinjen

SiteGround kan være en god mulighed for dem, der kommer i gang med deres hjemmeside eller søger muligheder for at udvide webrepræsentationen. Platformen kan prale af en lang række funktioner. Nogle af dem er ikke nye, selvom dens fokus på større CMS kan være et godt plus til fordel for tjenesten.

Det har generelt alt hvad du muligvis har brug for, fra gode sikkerhedsmidler til et udvidet supportteam og moderne teknologier, der sikrer god oppetid og hurtig webstedshastighed. På den anden side ønsker du måske mere frihed når det kommer til lagerplads samt nogle mere overkommelige servermuligheder.

Start med SiteGround

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map