SiteGround gjennomgang

Siteground – er et uavhengig hostingfirma med globale serverløsninger. De hevder å levere velutformede vertsfasiliteter i tillegg til tjenester av høy kvalitet, rimelige priser og et sett med funksjoner som gjør denne hosting-leverandøren verdt å være oppmerksom.


Plattformen driver 2.000.000+ domenenavn over hele kloden. Det kan skryte av datasentre på forskjellige steder i Asia, Europa og USA. Det beviser at hosting gjør alt riktig mens det adresseres til et bredt spekter av problemer. SiteGround ble lansert i 2004, og inneholdt bare en enkelt ansatt, men klarte å vokse til en populær hostingleverandør med en mengde funksjoner. La oss se nærmere på funksjoner den tilbyr for å bestemme om den virkelig fortjener å velge.

1. Fordeler og ulemper

Nøkkelen til suksess er å velge en webhotell avhengig av prosjektets mål. Du må sørge for at nettstedets 100% feilfri drift og jevn drift. Denne gangen skal vi finne ut om SiteGround klarer å takle oppgaven.

Siteground datasentre

Prosjekter med SiteGround:

 • fleksibilitet – SiteGround kommer med en rekke løsninger som spenner fra delt Linux-basert hosting til skybaserte tjenester i tillegg til WordPress-serverløsninger. Hvis du planlegger å bygge en enormt voksende online e-handelsplattform, tilbyr tjenesten også Reseller-serveralternativ. Ytterligere funksjoner gjør det mulig å øke ytelsen og sikkerheten takket være CloudFare-integrasjon.
 • God oppetid – SiteGround bruker aldri ferdige hostingløsninger. Tjenesten er helt avhengig av sine egenproduserte interne løsninger for å levere hostingopplevelse av høy kvalitet til kundene. Gjennomsnittlig oppetid er 99,99%, noe som til og med er 0,05% høyere sammenlignet med vertsindustriens standarder.
 • Rich Feature Set – webhotellstjenesten har en rekke funksjoner i tillegg til integrasjonsmuligheter. Fra ubegrenset e-postkontoer og database til GRATIS SSL-sertifisering og nettstedoverføring. Plattformen leverer flere serverløsninger.
 • Utvidet kundesupport – det virker som SiteGround virkelig er fokusert på kundene. Støtten er tilgjengelig via flere kanaler inkludert 24/7 support via telefon, et live chat alternativ eller billettbasert system. Dessuten kan brukere finne mange nyttige opplysninger i en tjenestes kunnskapsartikler, opplæringsprogrammer osv.

Ser ut som en perfekt leverandør av webhotell. Er det virkelig så bra? La oss se nærmere på noen av de mulige ulempene.

SiteGround Cons:

 • Begrensede planer – Den første utfordringen kan komme ut når du har undersøkt de tilgjengelige planene. De ser litt begrensede ut, da SiteGround ikke tilbyr mye lagring. For eksempel inneholder en startplan bare 10 GB lagringsplass. Det er med andre ord neppe den beste ideen hvis du planlegger å ha mer enn 10.000 besøkende på nettstedet ditt månedlig.
 • Ingen gratis prøveversjoner – I motsetning til andre hostingleverandører tilbyr SiteGround ikke en gratis prøveperiode. men det har en 30-dagers pengene tilbake-garanti.
 • Ingen Windows Server-løsninger – SiteGround representerer en plattform bygd på Linux-containere. Av denne grunn bør du ikke stole på Windows-serveralternativer.

Vi har ikke tenkt å skynde oss og bestemme om SiteGround er verdt å være oppmerksom eller ikke. Det har absolutt noen gode funksjoner, selv om ulemper også kan være avgjørende for noen nettsteder. Det er på høy tid at vi dykker dypere for å undersøke plattformens funksjoner grundigere.

2. Hostingfunksjoner

SiteGround leverer en ganske sterk funksjon satt ut av boksen. De inkluderer forskjellige verktøy for å utvide nettstedet ditt. Teknisk baserte brukere vil kunne dra full nytte av mulighetene plattformen gir. Husk at tilgjengeligheten av pakken er tilgjengelig avhengig av den valgte planen:

Siteground-administratorpanel

 • Gratis nettstedoverføring på 24 timer – SiteGround vil transportere kontoen din fra den forrige hosting-tjenesten til sin egen innen 24 timer.
 • Gratis nettstedbygger – plattformen har sin egen nettstedbygger, som gjør den til en alt-i-ett-løsning for brukere som er ivrige etter å ha alt på ett sted.
 • CDN-integrasjon – Noen brukere vil garantert sette pris på integrasjon med CloudFares CDN. Videre vil du få gratis PCI-samsvar.
 • Administrert WordPress Hosting – Plattformen vil ta vare på alle dine WordPress-plugins og oppdateringer med tanke på nettstedets hastighet, ytelse, sikkerhet osv. SiteGround kan skryte av en rekke egne, lagede cache-instrumenter som SuperCacher. Det er ansvarlig for lasting hastighet på websiden.
 • Enkle installasjoner av e-handel – Takket være SiteGround, trenger du ikke å installere flere e-handelsapper for å drive nettstedet. Plattformen tilbyr 18 grunnleggende applikasjoner. Alt du trenger er å velge en som tilfredsstiller dine behov og installere den med bare et klikk.
 • Gratis sikkerhetstillegg – bortsett fra grunnleggende sikkerhetsmidler, tilbyr SiteGround noen utvidede funksjoner for å holde nettstedet borte fra fare. Disse midlene inkluderer IP-adresselister, hotlink-beskyttelse, SpamAssassin og SpamExperts osv.

De fleste brukere vil også sette pris på at SiteGround er fokusert på så populære CMS-systemer som WordPress og Joomla.

Les også: Hvordan lage WordPress-nettsted for nybegynnere.

3. Ytelse

Webhotell-tjenestene ser ganske bra ut når det gjelder hastighet på nettstedet. SDD-plattformen kan skryte av rask serverytelse som sikrer rask TTFB. Selskapet har datasentre lokalisert i forskjellige deler av verden. Du bør aldri undervurdere dette faktum, ettersom hastigheten kan være lavere hvis nettstedfilene dine må reise en lengre fysisk avstand.

Siteground Site Scanner

SiteGround er bra for prosjekter rettet mot forskjellige målgrupper fra forskjellige land. Vi bør også nevne plattformens generøse tildelinger utført av de nyeste webteknologiene og programvaren. Det hele resulterer i 714 ms sidetid, noe som er raskere sammenlignet med gjennomsnittlig hastighet på 890 ms utført av de fleste hostingleverandører.

Les også: Hvordan finne webhotell – en detaljert instruksjon for å finne domeneverten.

4. Sikkerhet

Som det ble sagt før, foretrekker SiteGround å implementere egenprodusert programvare fremfor bruksklare løsninger. Av denne grunn kan eiere av nettsteder dra nytte av følgende:

 • Stabil drift av stedet under uventede trafikksprang og pigger.
 • Kontoisolasjonsteknologi for å holde kundene beskyttet. For øvrig var plattformen den første blant andre hosting-tjenester som introduserte denne teknologien.
 • Nettstedsovervåking hvert 0,5 sekund. SiteGround kan skryte av en proaktiv sporingsteknologi som holder øye med serverne og sjekker dem hvert halvt sekund. Av denne grunn er rask oppetid blant fordelene med nøkkelplattformen.

Du kan slå opp noen ekstra sikkerhetsmidler i listen over gratis sikkerhetstillegg.

5. Kundestøtte

Å ha et dedikert supportteam er viktig for hostingleverandører. SiteGround tilbyr flere måter å holde kontakten i tilfelle du trenger å løse forskjellige problemer. De kan være relatert til tekniske sider av prosessen, så vel som prisproblemer, konsultasjoner, etc. Brukere kan kontakte supportteamet via:

 • Telefon tilgjengelig 24/7.
 • Billettbasert system.
 • Live Chat-funksjon.

Siteground-støtte

Brukere kan i tillegg stole på opplæringsprogrammer for å komme i gang i tillegg til et stort utvalg av artikler som utgjør plattformens kunnskapsbase. Det virker som om du neppe vil få problemer når du finner en løsning på noe problem.

6. Prispolitikk

SiteGround tilbyr tre store planer. Plattformen har ikke en gratis prøveperiode. Imidlertid tilbyr det en 30-dagers pengene-tilbake-garanti i tilfelle du bestemmer deg for å bytte webhotell. Du må imidlertid fortsatt betale først. Ellers får du ikke tilgang til tilgjengelige funksjoner.

Planene er som følger:

Siteground-priser

 • Oppstartplan kalkulasjon $ 3,95 per måned med 10 GB lagringsplass + viktige funksjoner.
 • GrowBig-plan kalkulasjon 5,95 dollar per måned med 20 GB lagringsplass + viktige og førsteklasses funksjoner.
 • GoGeek-plan kalkulasjon $ 11,95 per måned + essensielle, premium og avanserte funksjoner.

SiteGround tilbyr sin prisbelønte cloud-base hosting-løsning for brukere som søker forbedrede hostingtjenester. Cloud Hosting er bra for små og mellomstore prosjekter så vel som store nettsteder med en komplisert struktur. Det kommer som en ultra-rask plattform med VIP-støtte, serveradministrasjon og plantilpasningsmuligheter, muligheten til å være vert for opptil 8 CPU-kjerner med 120 GB SDD-plass. Planene er som følger:

Siteground Cloud Prising

 • Entry Plan koster $ 64,00 per måned for 2 CPU-kjerner med 40 GB SDD-plass.
 • Forretningsplan som koster $ 96,00 per måned for 3 CPU-kjerner med 60 GB SDD-plass.
 • Business Plus-plan som koster $ 128,00 per måned for 4 CPU-kjerner med 80 GB SDD-plass.
 • Super Power koster $ 192,00 per måned for 8 CPU-kjerner med 120 GB SDD-plass

Brukere kan registrere seg domenenavn også. Prisen starter fra $ 9,95 for et domene. Vær så snill, ikke at SiteGround ikke tilbyr hosting-løsninger fra måned til måned. Du må betale for ett år i forveien. Ellers vil prisen gå høyere.

Les også våre SiteGround-sammenligninger:
SiteGround vs Hostinger.
SiteGround vs Bluehost.

Bunnlinjen

Siteground kan være et godt alternativ for de som kommer i gang med nettstedet sitt eller søker muligheter for å utvide nettrepresentasjonen. Plattformen har et bredt spekter av funksjoner. Noen av dem er ikke nye, selv om fokuset på større CMS kan være et godt pluss til fordel for tjenesten.

Det har generelt alt du måtte trenge fra gode sikkerhetsmidler til et utvidet supportteam og moderne teknologier som sikrer god oppetid og rask nettstedhastighet. På den annen side vil du kanskje ha mer frihet når det gjelder lagringsplass i tillegg til noen rimeligere servermuligheter.

Start med SiteGround

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map