Sitejet.io anmeldelse

Sitejet – er en højtydende platform til opbygning af websteder, der kombinerer CMS og projektstyringsfunktioner. Systemet blev oprindeligt udviklet for at imødekomme behovet hos professionelle webdesignere. Det kommer som et praktisk instrument til at bringe forskellige kunders projekter til live og samarbejde med kunder i realtid. Webudviklere kan generere feedback, slå sig sammen med andre specialister, straks foretage de nødvendige rettelser og mere inden for en enkelt tjeneste.


Platformen bringer et sæt muligheder for let at oprette lydhøre webprojekter. Det er en højtydende CMS med robuste projektforvaltningsmuligheder for webdesign, der lader webdesignere oprette fænomenal responsive websteder hurtigt, samtidig med at de giver dem en platform til effektiv service af disse websteder på.

Sitejet hjælper med at oprette spektakulære websteder på kortere tid, til effektivt at styre processer og kundeinteraktion og til at servicere disse websteder fra et samlet sted. Se kort forklarende video:

Vores detaljerede Sitejet-gennemgang vil understrege de vigtigste fordele og ulemper for at gøre det klart, om platformen virkelig er værd at være opmærksom.

1. Brugervenlighed

Sitejet ser mere avanceret ud sammenlignet med andre typiske webstedsbygningssystemer. Det er op til dig, om du vælger en af ​​de tilgængelige skabeloner eller designer et websted fra bunden. I begge tilfælde har du adgang til en lang række tilpasningsværktøjer.

Rens træk og slip-funktion

Redigeringsprocessen starter med en simpel træk-og-slip-funktion. Du skal vælge dit websted fra listen og trykke på knappen “rediger”. Systemet fører dig til dit websted, hvor du kan flytte elementer, udskifte billeder eller tekstblokke, flytte tilpassede felter inde i kontaktformularen og mere.

Sitejet træk og slip

Hvis du vil dykke dybere ned i tilpasningsprocessen, kan du vælge et redigeringspanel. Vælg det element, du vil redigere, og klik på højre museknap for at:

 • Flyt eller tilføj nye elementer.
 • Tilføj nye menupunkter.
 • Indsæt links, skyder eller gallerier.
 • Tilføj sociale knapper, kort, medieindhold osv.

Du kan klippe, slette eller kopiere forskellige elementer for at oprette en unik sidestruktur. Selvom det kan tage nogen tid at finde ud af, hvordan systemet fungerer, ser hele redigeringsprocessen temmelig enkel ud. Newbies vil naturligvis håndtere det uden at have alvorlige vanskeligheder.

Manuel kodning

Hvis en træk-og-slip-funktion ikke er nok, eller du har lyst til at blive en dedikeret webdesigner, bringer Sitejet nogle muligheder for at integrere direkte manuel kodning. Brugere kan vælge mellem HTML-, CSS- eller Javascript-kodningsfunktioner afhængigt af deres færdigheder og kompetence.

Evnen til at styre tilbagevendende webstedselementer er en vigtig funktion for dem, der ønsker at reducere redundansniveauet og spare meget tid. Valg af delt skærm er en anden tidsbesparende, der lader dig spore alle ændringer og ændringer lige her i skabelonen uden behov for at oprette et separat typografiark.

Video-tutorials

Vær ikke bekymret, når du er gået tabt. Platformen har videotutorials, der ser praktiske og praktiske ud, sammenlignet med typiske trin-for-trin-guider. De giver en visuel oversigt over, hvordan systemet og redigeringsfunktionerne fungerer. Derudover har du altid en chance for at vende projektet tilbage til den forrige version samt fortryde nogle af trinnene.

2. Funktioner sæt og fleksibilitet

Bortset fra grundlæggende funktioner bringer Sitejet nogle flere muligheder for at lade brugerne styre det forskellige projekt på samme tid, implementere effektivt teamsamarbejde og projektstyring, støtte og vedligeholde kundernes websteder osv..

Avanceret betjeningspanel

Sitejet-instrumentbrættet er ikke kun til visning af alle tilgængelige redigeringsinstrumenter. Det kommer som et fleksibelt styringsværktøj, så du kan håndtere følgende:

 • Arbejd med flere websteder på samme tid.
 • Skift projektstatus afhængigt af dets beredskab.
 • Opret en opgaveliste og følg hvert trin i byggeprocessen.
 • Spor projektets livscyklus fra opsamling af skabelonen til dens første indtægt efter at have været online.

Sitejet Dashboard

Dashboardet sikrer nøjagtig og trin-for-trin webstedsoprettelse med alle nødvendige opgaver ét sted.

Visning af webstedets tilstand

Hvis du er i tvivl om det rette udseende af webstedet på forskellige enheder, tilbyder Sitejet en simpel preview-funktion. Du kan se, hvordan projektet kører på forskellige typer mobiltelefoner med forskellige skærmopløsninger og skærmstørrelser:

 • Skrivebordseksempel – se på, hvordan webstedet kører på pc’er og laptops.
 • Forhåndsvisning af tablet – viser, hvordan dit websted vil se ud på både iPad og Galaxy Tab med forskellige skærmspecifikationer.
 • Preview til smartphone – tilstanden er kompatibel med iPhone 5 og X-serien samt Galaxy Note og S9.

Brugere kan skifte mellem stående og liggende layout.

Holdsamarbejde

Holdsamarbejdsfunktion giver Sitejet mulighed for at skille sig ud fra de fleste af de typiske webstedsbyggere. Du kan vælge mellem to hovedtilstande enten arbejde sammen med kollegerne eller med kunderne.

 • Kundernes samarbejde – en god mulighed for webdesignere at oprette websteder til andre virksomheder. Funktionen giver dig mulighed for at invitere en kunde til at efterlade kommentarer, rettelser og andre typer feedback til projektet under opførelse. Kunder kan spore din arbejdsgang. Når du har afsluttet et andet trin og log, deaktiverer systemet automatisk tidsdisken og giver mulighed for udvidet tidsstyring.
 • Kollegas samarbejde – en effektiv funktion for webdesignbureauer til at arbejde i et team, ændre webstedets elementer, udskifte gammeldags fotos og tilføje nyt indhold når det er nødvendigt uden nødvendigheden af ​​at oprette hundredvis af login og adgangskoder til hver teamkammerat.
 • Selvbetjeningsportal – en enkel måde at støtte og vedligeholde kunders websteder, der afleveres til deres ejere. Du kan stadig beholde kontrollen og begrænse den mulige skade, der er gjort af klienten.

Hvid label

Webdesignere og virksomheder har en chance for at etablere deres egen brandidentitet ved hjælp af Sitejet-platformen. White Label-funktion giver dig mulighed for at uploade dit eget logo, indstille fremhævningsfarve til platformen, oprette virksomheds-e-mail for at holde kontakten med kunderne osv..

Integreret hosting

Platformen leverer CDN, SSL og kraftfuld hosting som en enkelt webbygningsløsning. Du er fri til at linke dit eget domæne såvel som at købe det fra Sitejet, og om nødvendigt kan du også eksportere siden.

Ekstra funktioner

Yderligere funktioner inkluderer oprettelse af flersprogede websteder, væsentlige SEO-indstillinger, sikkerhedskopiering og gendannelse, registrering af virksomhedsidentitet, webstedsgenerator baseret på kundedata og meget mere.

3. Design

Antal temaer:70+
Responsiv design&# X2714; JA
Sorter efter branche:✘ NEJ
CSS-kode redigering:&# X2714; JA

Systemet leveres med tilstrækkelig designfleksibilitet takket være de manuelle kodningsmuligheder. Som det blev nævnt før, kan brugere vælge mellem HTML, CSS eller JavaScript for at tilpasse webstedet eller implementere deres egne designideer.

Newbies kan vælge mellem et sæt mobil-responsive skabeloner eller starte med at redigere den tomme side og tilføje blokke, formularer, billeder, gallerier osv..

Du skal ikke forvente meget af Sitejet-skabeloner. Alle henviser hovedsageligt til en kategori af små virksomheder og ser temmelig ens ud. På den anden side har de professionel stil og kan være en god mulighed for en start.

“Generer websted” -funktion

Kunder kan uploade data i kundeportalen, og webdesigner kan hjælpe dem (eller klient gør det alene) med at udfylde briefingen. Hvis alt uploades (indhold, billeder osv.) Kan webdesigner klikke på knappen for at generere et komplet websted baseret på de leverede data. Det kan spare arbejdstimer, og webstedet er klar til individualisering. Brugere kan også vælge klar-til-brug landingssider eller også vælge en tilpasset formbygger.

4. Kundesupport

Brugere kan drage fordel af udvidet kundesupport. Det inkluderer adskillige tutorials, videoguider, og andet læringsmateriale til bogstavelig talt at løse ethvert problem, der starter fra at tage første trin og lære instrumentbrættets funktioner til webstedsudgivelse og succesovervågning. På samme tid kan du kontakte supportteamet direkte via:

 • Live chat-funktion – supportteamet er tilgængeligt døgnet rundt.
 • Beskeder – de hævder at svare på mindre end 1 time.

I hvert fald vil du aldrig føle dig forladt under hensyntagen til videotutorials, ofte stillede spørgsmål, guider osv.

5. Prissætning

Sitejet tilbyder tre grundlæggende planer. De inkluderer professionel, team og forretning. Professionel plan kan være et godt valg for at komme i gang. Du skal dog bemærke, at teamsamarbejdsfunktioner kun er tilgængelige i team- og forretningsplaner. Lad os se nærmere på planpriser og funktioner:

PrisindstillingKosteFunktioner
Professionel:$ 5 / mo✓ Op til 5 projekter;
✓ Automatisk websidegenerator;
✓ Gratis hosting.
Hold:$ 19 / mo✓ Hvid etiketværktøj;
✓ Alle professionelle funktioner;
✓ tilladelse til flere brugere (op til 3 brugere).
Bureau:$ 89 / mo✓ Eksport af websteder;
✓ alle professionelle funktioner;
✓ Op til 10 brugere.

6. Fordele og ulemper

Systemet ser relativt nyt ud, sammenlignet med hvad vi generelt er vant til, når det kommer til webstedsbyggere. På den anden side ser et sæt funktioner, det ser ret lovende ud, men med nogle åbenlyse fejl.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; Flere webdesign projektstyring.
&# X2714; Automatisk websidegenerator.
&# X2714; Avanceret editor med et forenklet CMS.
&# X2714; White Label-funktion.
✘ Dyrere sammenlignet med andre.
✘ Manglen på widgets og tilføjelser.
✘ Intet markedsplads for Sitejet-app.
✘ Begrænsede professionelle planfunktioner.

Bundlinie

Brugervenlighed:8/10
Funktioner:8/10
Design:8/10
Teknisk support:9/10
Priser:8/10
Samlet resultat:8,2 / 10

Sammenfattende har Sitejet bestemt et stort potentiale i betragtning af dets intuitive forenklede redigeringssystem. CMS-platformen bringer flere muligheder for webdesignere og virksomheder, der leverer deres tjenester til kunder. På samme tid kan det være et godt valg for små virksomhedsprojekter.

På den anden side kan prisen være lidt lavere i betragtning af manglen på widgets og tilføjelser og nogle andre indlysende problemer. Ikke desto mindre har Sitejet flere fordele end ulemper, hvilket stadig gør det til en god værdi for pengene.

Prøv Sitejet nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map