Sitejet.io gjennomgang

Sitejet – er en høyytelsesplattform for nettstedbygging som kombinerer CMS og prosjektstyringsfunksjoner. Systemet ble opprinnelig utviklet for å dekke behovet til profesjonelle webdesignere. Det kommer som et praktisk instrument for å få liv i forskjellige kunders prosjekter og samarbeide med kunder i sanntid. Webutviklere kan generere tilbakemeldinger, slå seg sammen med andre spesialister, omgående gjøre nødvendige korrigeringer og mer innen en enkelt tjeneste.


Plattformen gir et sett med muligheter for å lage responsive webprosjekter med letthet. Det er en høyytelses CMS med robuste prosjektledelsesfunksjoner for webdesign som lar nettdesignere lage fenomenale responsive nettsteder raskt, og samtidig gi dem en plattform for å effektivt betjene disse nettstedene på.

Sitejet hjelper deg med å lage spektakulære nettsteder på kortere tid, til å administrere prosesser og kundeinteraksjon effektivt, og til å betjene disse nettstedene fra ett og samme sted. Se kort forklarende video:

Vår detaljerte Sitejet-gjennomgang vil understreke de viktigste fordeler og ulemper for å gjøre det klart om plattformen virkelig er verdt å være oppmerksom.

1. Brukervennlighet

Sitejet ser mer avansert ut sammenlignet med andre typiske nettstedbyggingssystemer. Det er opp til deg om du velger noen av de tilgjengelige maler eller designer et nettsted fra bunnen av. I begge tilfeller har du tilgang til et bredt spekter av tilpasningsverktøy.

Rengjør og slipp-funksjonen

Redigeringsprosessen starter med en enkel dra-og-slipp-funksjon. Du må velge nettstedet ditt fra listen og trykke på “rediger” -knappen. Systemet tar deg til nettstedet ditt der du kan flytte elementer, erstatte bilder eller tekstblokker, flytte tilpassede felt i kontaktskjemaet og mer.

Sitejet Dra og slipp

Hvis du vil dykke dypere i tilpasningsprosessen, kan du velge et redigeringspanel. Velg elementet du vil redigere, og klikk med høyre museknapp for å:

 • Flytt eller legg til nye elementer.
 • Legg til nye menyelementer.
 • Sett inn lenker, skyvekontroller eller gallerier.
 • Legg til sosiale knapper, kart, medieinnhold osv.

Du kan klippe, slette eller duplisere forskjellige elementer for å lage en unik sidestruktur. Selv om det kan ta litt tid å finne ut hvordan systemet fungerer, ser hele redigeringsprosessen ganske enkel ut. Nybegynnere vil tydeligvis håndtere det uten å møte viktige vanskeligheter.

Manuell koding

Hvis en dra-og-slipp-funksjon ikke er nok, eller du føler for å bli en dedikert webdesigner, gir Sitejet noen muligheter til å integrere direkte manuell koding. Brukere kan velge mellom HTML-, CSS- eller Javascript-kodingsfunksjoner avhengig av deres ferdigheter og kompetanse.

Evnen til å administrere tilbakevendende elementer på nettstedet er en viktig funksjon for de som ønsker å redusere redundansnivået og spare mye tid. Alternativ med delt skjerm er en annen tidsbesparende slik at du kan spore alle endringer og modifikasjoner her i malen uten å måtte opprette et eget stilark.

Videoopplæringer

Har ingen bekymringer når du har mistet deg. Plattformen har videoopplæringer som ser praktisk og praktiske ut sammenlignet med vanlige trinnvise guider. De gir en visuell oversikt over hvordan systemet og redigeringsfunksjonene fungerer. Dessuten har du alltid en sjanse til å tilbakestille prosjektet til forrige versjon, samt angre noen av trinnene.

2. Funksjonssett og fleksibilitet

Bortsett fra grunnleggende funksjoner, gir Sitejet noen flere muligheter for å la brukere administrere de forskjellige prosjektene samtidig, implementere effektivt teamsamarbeid og prosjektstyring, støtte og vedlikeholde kundenes nettsteder osv..

Avansert dashbord

Sitejet-oversikten er ikke bare for å vise alle tilgjengelige redigeringsinstrumenter. Det kommer som et fleksibelt administrasjonsverktøy som lar deg håndtere følgende:

 • Arbeid med flere nettsteder samtidig.
 • Endre prosjektstatus avhengig av beredskapen.
 • Lag en oppgaveliste og følg hvert trinn i byggeprosessen.
 • Spor prosjektets livssyklus fra å hente malen til den første inntekten etter å ha gått online.

Sitejet Dashboard

Dashbordet sikrer nøyaktig og trinnvis oppretting av nettsteder med alle nødvendige oppgaver på ett sted.

Forhåndsvisningsmodus for nettstedet

Hvis du er i tvil om det riktige utseendet til nettstedet på forskjellige enheter, tilbyr Sitejet en enkel forhåndsvisningsfunksjon. Du kan se hvordan prosjektet skal kjøres på forskjellige typer mobiloperatører med forskjellige skjermoppløsninger og skjermstørrelser:

 • Forhåndsvisning av skrivebord – se på hvordan nettstedet vil fungere på PCer og bærbare datamaskiner.
 • Forhåndsvisning av nettbrett – viser hvordan nettstedet ditt vil se ut på både iPad og Galaxy Tab med forskjellige skjermspesifikasjoner.
 • Forhåndsvisning av smarttelefon – modusen er kompatibel med iPhone 5 og X-serien samt Galaxy Note og S9.

Brukere kan veksle mellom stående og liggende layout.

Teamsamarbeid

Teamsamarbeidsfunksjon lar Sitejet skille seg ut fra de fleste av de typiske nettstedbyggere. Du kan velge mellom to hovedmodus, enten å samarbeide med kollegaene eller med kundene.

 • Kundenes samarbeid – et godt alternativ for webdesignere å lage nettsteder for andre selskaper. Funksjonen lar deg invitere en kunde til å legge igjen kommentarer, rettelser og andre typer tilbakemeldinger for prosjektet under bygging. Kunder kan spore arbeidsflyten. Når du har fullført et nytt trinn og logg, vil systemet automatisk deaktivere tidsdisken som gir utvidede tidsstyringsfunksjoner.
 • Kollegas samarbeid – en effektiv funksjon for webdesignbyråer til å jobbe i et team, endre nettstedselementer, erstatte gammeldagse bilder og legge til nytt innhold når det trengs uten behov for å opprette hundrevis av pålogginger og passord for hver lagkamerat.
 • Selvbetjeningsportal – en enkel måte å støtte og vedlikeholde kundenes nettsteder som blir overlevert til eierne. Du kan fortsatt beholde kontrollen og begrense den mulige skaden som er gjort av klienten.

Hvit etikett

Nettdesignere og selskaper har en sjanse til å etablere sin egen merkevareidentitet ved hjelp av Sitejet-plattformen. White Label-funksjonen lar deg laste opp din egen logo, angi høydepunktfarge for plattformen, lage bedrifts-e-post for å holde kontakten med kundene osv..

Integrert hosting

Plattformen leverer CDN, SSL og kraftig hosting som en enkelt nettbyggingsløsning. Du står fritt til å koble til ditt eget domene, så vel som å kjøpe det fra Sitejet, og om nødvendig kan du også eksportere siden.

Ekstra funksjoner

Tilleggsfunksjoner inkluderer opprettelse av flerspråklige nettsteder, viktige SEO-innstillinger, sikkerhetskopiering og gjenoppretting, bedriftsidentitetsdeteksjon, nettstedgenerator basert på kundedata og mye mer.

3. Design

Antall temaer:70+
Responsiv utforming&# X2714; JA
Sorter etter bransje:✘ NEI
CSS-kode redigering:&# X2714; JA

Systemet har tilstrekkelig designfleksibilitet takket være de manuelle kodingsfunksjonene. Som det ble nevnt før, kan brukere velge mellom HTML, CSS eller JavaScript for å tilpasse nettstedet eller implementere sine egne designideer.

Nybegynnere kan velge fra et sett med mobile responsive maler eller starte med at blanke siden redigerer og legger til blokker, skjemaer, bilder, gallerier osv..

Du bør ikke forvente mye av Sitejet-maler. Alle av dem refererer hovedsakelig til en liten virksomhetskategori og ser ganske like ut. På den annen side har de profesjonell stil og kan være et godt alternativ for en start.

“Generer nettsted” -funksjon

Klienter kan laste opp data i kundeportalen, og webdesigneren kan hjelpe dem (eller klienten gjør det alene) med å fylle ut orienteringen. Hvis alt lastes opp (innhold, bilder osv.) Kan webdesigneren klikke på knappen for å generere et komplett nettsted basert på dataene som er gitt. Det kan spare arbeidstimer, og nettstedet er klart for individualisering. Brukere kan også velge ferdige landingssider eller velge en egendefinert skjermbygger.

4. Kundesupport

Brukere kan dra nytte av utvidet kundesupport. Det inkluderer mange tutorials, video guider, og annet læringsmateriell for å løse bokstavelig talt ethvert problem som starter fra å ta første trinn og lære funksjoner i dashbordet til publisering av nettsteder og suksessovervåking. Samtidig kan du kontakte supportteamet direkte via:

 • Live Chat-funksjon – supportteamet er tilgjengelig døgnet rundt.
 • meldinger – de hevder å svare på mindre enn 1 time.

Uansett vil du aldri føle deg forlatt når du tar hensyn til videoopplæringsprogrammer, vanlige spørsmål, guider osv.

5. Prising

Sitejet tilbyr tre grunnleggende planer. De inkluderer profesjonell, team og virksomhet. Profesjonell plan kan være et godt valg å komme i gang. Vær imidlertid oppmerksom på at teamsamarbeidets funksjoner bare er tilgjengelige i team- og forretningsplaner. La oss se nærmere på planpriser og funksjoner:

PrisalternativKosteFunksjoner
Profesjonell:$ 5 / mo✓ Opptil 5 prosjekter;
✓ Automatisk nettstedgenerator;
✓ Gratis hosting.
Team:$ 19 / mo✓ Hvite etikettverktøy;
✓ Alle profesjonelle funksjoner;
✓ tillatelse til flere brukere (opptil 3 brukere).
Byrå:$ 89 / mo✓ Eksport av nettsteder;
✓ alle profesjonelle funksjoner;
✓ Opptil 10 brukere.

6. Fordeler og ulemper

Systemet ser relativt nytt ut sammenlignet med det vi vanligvis er vant til når det gjelder nettstedbyggere. På den annen side ser et sett med funksjoner det ganske lovende ut, men med noen åpenbare glipp.

Pros:
Ulemper:
&# X2714; Flere prosjektledelser for webdesign.
&# X2714; Automatisk nettstedgenerator.
&# X2714; Avansert redaktør med en forenklet CMS.
&# X2714; White Label-funksjonen.
✘ Dyrere sammenlignet med andre.
✘ Mangelen på widgeter og tilleggsprogrammer.
✘ Ingen markedsplass for Sitejet-apper.
✘ Begrensede profesjonelle planfunksjoner.

Bunnlinjen

Brukervennlighet:8/10
Funksjoner:8/10
Design:8/10
Teknisk hjelp:9/10
Priser:8/10
Total poengsum:8.2 / 10

Oppsummert har Sitejet absolutt et stort potensiale med tanke på det intuitive forenklede redigeringssystemet. CMS-plattformen gir flere muligheter til webdesignere og selskaper som leverer tjenestene sine til kundene. Samtidig kan det være et godt valg for småbedriftsprosjekter.

På den annen side kan prisen være litt lavere med tanke på mangelen på widgets og tilleggsprogrammer og noen andre åpenbare problemer. Likevel har Sitejet flere fordeler enn ulemper, noe som fremdeles gjør det til en god verdi for pengene.

Prøv Sitejet nå

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map