Strikingly.com anmeldelse

Påfaldende – er en populær, brugervenlig og mangesidet webstedsbygger, der er målrettet mod forskellige brugerkategorier, uanset deres færdigheder og ekspertiseniveau. Systemet fungerer godt til udvikling af hjemmesider på én side og standard, der lader brugerne fokusere på specifikke forretnings / personlige mål. Systemet kræver ikke dyb indlæringskurve eller programmeringskendskab.


Grundlagt i 2012 har Strikingly oprindeligt været fokuseret på at imødekomme behovene hos ikke-teknikere, der manglede kompetencer inden for webdesign og alligevel havde brug for enestående projekter for at opbygge pålidelig webtilstedeværelse af deres tjenester eller produkter og for at kunne præsentere dem til fordel. Siden tidspunktet for lanceringen har platformen ændret sig meget, hvilket giver plads til mere avancerede teknikker, webdesignmetoder og alsidige brugerkrav.

Har du besluttet at oprette et websted med en side? Ønsker du, at det skal være imponerende og funktionelt ad gangen? Hvorfor overvejer du ikke at bruge Slående til dette formål? Deltag i os med at gennemgå systemet nu for at finde ud af de funktioner, der gør det skiller sig ud fra mængden og nye muligheder, det har introduceret siden den sidste opdatering. Det er på høje tid at komme i gang nu!

1. Brugervenlighed

Brugervenlighed er et af markante højdepunkter. Enkelheden afsløres på hvert trin i webbygningsprocessen: start fra registreringsproceduren og frem til den endelige webstedspublikation. For at tilmelde dig systemet skal du bare angive dit fornavn, e-mail og adgangskode. Det er det.

Påfallende giver en intuitiv redaktør, der gør processen med webskabelse engagerende og sjov. Det er enkelt, smukt og underholdende. Redaktøren tilbyder en super hurtig tur til at demonstrere alle systemnyancer, så du finder ud af, hvordan du får mest muligt ud af at bruge det.

Slående Editor

Start af et websted med tjenesten kan tage så lidt som en time og kræver ingen kodningskendskab, medmindre du beslutter at bruge deres avancerede HTML / CSS-editor, der lader proplan-brugere foretage ændringer i webstedets header og sidefod.

Hele webstedet består af sektioner, som du kan ændre til din smag (redigere, tilføje eller slette dem, du har brug for) direkte i instrumentbrættet. Der er også Styles og Settings-områder her. Den første giver dig mulighed for at vælge og ændre din webstedsstil eller ændre den valgte skabelon på ethvert trin i webdesignprocessen.

Afsnittet Indstillinger giver på sin side dig mulighed for at konfigurere din websteds URL, domænenavn, vælge webstedskategori, ændre sidehoved og sidefod, se og opsætte analyser og udføre andre must-have handlinger. En af de nylige funktioner er Layout-switcher, der giver dig mere fleksibilitet i at justere placeringen af ​​tekst og medier inden for sektioner. Så snart du er færdig med dit webstedsdesign, skal du ikke glemme at aktivere knappen “Publicer” for at synliggøre alle ændringer for en bruger.

2. Funktionssæt og fleksibilitet

På nuværende tidspunkt kan prale med et temmelig imponerende og rigt funktionssæt, og det har bestemt alt hvad du har brug for for at starte og ændre et anstændigt stort websted.

Du kan uploade dit eget indhold, tilføje brugerdefineret domæne, aktivere forskellige ‘sektioner’ (medieblokke, infoboks, kontaktformularer og mere) og også foretage små ændringer i webstedets design. Du kan også tilføje metakoder og få vist dine webstatistikker ved hjælp af systemets oprindelige overvågningsprogram.

Du kan også starte en simpel blog og tilføje en indkøbskurv. De vigtigste funktioner i systemet omfatter følgende aspekter:

Blogging Engine

For at starte en blog skal du blot tilføje blogafsnittet til siden, og den vil linke til de enkelte indlægssider. Når du opretter et nyt blogindlæg, kan du indsætte en række inline medier, herunder billeder, videoer, opfordring til handling-knapper, social bogmærke og citater.

Slående Blog

Det er også let at omarrangere dit indhold takket være redaktørens træk-og-slip-funktion. Blogmanageren har en simpel grænseflade, der giver mulighed for at tilpasse, hvordan dine indlæg vises i det nye Blog-afsnit. Strikingly’s Simple Blog har også social deling, kommenteringsmekanisme og SEO-funktionaliteter.

e-handelsplatform

Bortset fra at tilføje en Blog-sektion til dit websted, kan du også tilføje en webshop til den ved at administrere den tilsvarende sektion. Aktiver det bare, tilføj dine produkter og prøv forskellige layout for at tilpasse din butikstil. Indstil derefter din betalingsmetode (PayPal eller Stripe) og tjek kontrolpanelet for ordrehåndtering.

Slående butik

Påfaldende tager ikke transaktionsgebyrer fra købene. Du skal kun betale det almindelige gebyr for PayPal / Stripe-transaktion. Du kan sælge et produkt under den gratis plan, op til 5 produkter under den begrænsede plan og op til 300 produkter under Pro-planen og op til 500 produkter under VIP-planen.

Integration af sociale medier

Påfaldende kommer med en praktisk social feed-sektion, som du kan tilføje og oprette forbindelse til dine sociale mediekonti. Dette giver dig handlingsfriheden, når det kommer til at styre og promovere dit nybyggede projekt, tiltrække målgrupper fra de sociale netværk.

Slående Socials

Ved hjælp af integration af sociale medier kan du hjælpe dit publikum med at følge webstedopdateringer, nyheder og kommende begivenheder. Vær opmærksom på, at nogle af disse funktioner kun er tilgængelige med hensyn til de betalte planer.

Webstedsanalyse

Funktionen giver dig mulighed for at se og analysere din webstedsstatistik og foretage de nødvendige ændringer til tiden. Du kan se antallet af brugere, der besøger dit websted i en bestemt periode (24 timer, sidste 7 dage, sidste 30 dage, sidste 90 dage), de placeringer, trafikken kommer fra, de mest besøgte sider, kilder, som brugerne foretrækker til når du besøger dit websted (mobil eller desktop), produkter eller kategorier og andre aspekter, der betyder meget for effektiv webstedsstyring og promovering.

Omfattende SEO muligheder

Webstedsbyggeren giver dig mulighed for at udfylde metatags til dit websted eller dets separate sider (titler, beskrivelser, nøgleord), sæt kategori, favorit og socialt delingsbillede til dit websted samt giver den detaljerede SEO-tjekliste for at give dig et tip om hvilke aspekter du skal vælge for at øge Google-rangering på webstedet.

Slående SEO

SEO-indstillinger er tilgængelige i afsnittet Indstillinger på betjeningspanelet. De avancerede værktøjer gør det muligt at øge dit projekt synlighed ved at aktivere Google-webstedsverifikation, tilføje nøgleord til overskriftstekster, tildele ALT-tags osv..

Marketingfunktioner og værktøjer

Påfallende har også meget at tilbyde med hensyn til markedsføring. Fra i dag er e-mail-marketingværktøjet kun tilgængeligt for Pro Plan-brugere og indebærer en mulighed for at integrere det eksterne MailChimp-system i dit projekt.

Det er også muligt at tilføje kontaktsider og brugerformularer i specielle webstedsfelter for at komme i kontakt med dine besøgende.

Sikkerhedsforanstaltninger

Påtager sig påfaldende brugernes sikkerhed og tilbyder flere sikkerhedsforanstaltninger til at beskytte færdige websteder fra tredjepartsadgang. Med webstedsbyggeren kan du aktivere og bruge SSL-certifikat (Secure Sockets Layer) på ethvert tilpasset domæne, der giver dine besøgende adgang til webstedsindholdet via HTTPS-protokollen.

SSL-certificering leveres som standard. Hvad mere er, gemmer slående automatisk dit websted kopier, når du redigerer dem, så du kan gendanne sikkerhedskopieringsversionerne når det er nødvendigt.

Mobiloptimering

Slående er mobilvenlig: hvert tema reagerer fra starten. Der er mobilspecifikke indstillinger som klik for at ringe osv. Der er også iOS-appen, der gør det muligt for dig at opdatere og administrere dit websted mens du er på farten.

Domæneregistrering og overførselsmuligheder

Siden efteråret 2018 har Strikingly gjort det muligt at overføre det tilgængelige domænenavn fra en anden registrator. Det er også muligt at få et nyt inden i systemet, uanset hvilken plan du skal bruge (selvom dette er et gratis abonnement). Domæneregistreringsperioden strækker sig i 10 år. I slutningen af ​​terminen kan du enten låse domænenavnet eller forny det på baggrund af de tilgængelige forhåbninger.

Slående domæne

Endelig tilbyder Strikingly nu et mere omfattende udvalg af topniveau-domæner som f.eks .shop. Som et resultat kan dit websted have en mere tiltalende og mindeværdig adresse til at skille sig ud fra mængden.

3. Design

Antal temaer:19
Gratis temaer:&# X2714; JA
Responsiv design:&# X2714; JA
Sorter efter branche:&# X2714; JA
CSS-kode redigering:✘ NEJ

På nuværende tidspunkt tilbyder på nuværende tidspunkt et bibliotek med 29 smukke moderne design optimeret til mobilvisning fra starten. Du kan filtrere dem ved at skifte mellem kategorier: forretning, start, personlig, portefølje, butik og blog.

I modsætning til mange andre populære webstedsbyggere, kommer Strikingly med Template Switcher-værktøjet, der giver dig mulighed for at udforske og teste nogen af ​​skabeloner uden at miste det indsendte indhold. Der er ingen grænse for, hvor mange gange du kan ændre skabeloner. Valgmuligheden Eksempel giver dig mulighed for at se, hvordan dit websted vil se ud, hvis du vælger det til yderligere tilpasning.

Du kan tilføje en brugerdefineret HTML-kode til dit Slående websted, men denne mulighed er kun tilgængelig i betalte versioner. Den eneste ulempe ved denne funktion er, at du kun kan injicere en side- og sidefodskode, men ikke websitetskroppen.

Slående skabeloner

Du kan ikke ændre den oprindelige CSS-kode. Det er ganske vanskeligt at se, om dette er en alvorlig ulempe eller ej, da den nuværende mængde af systembrugere ikke engang ved, hvad CSS faktisk er. For øvrigt er kodeindsprøjtningsmulighed tilgængelig for Pro Plan-brugere. Den samme kategori af systemabonnenter kan benytte sig af samarbejdsindstillingen. Det giver dig mulighed for at tildele samarbejdspartnere til at arbejde med projektudviklingen, hvilket også er praktisk og tidsbesparende.

4. Kundesupport

Kundesupport er det, som Slående virkelig udmærker sig ved. Uanset webstedsbyggerens tilsyneladende enkle karakter tilbyder det en stærk videnbase med omfattende hjælp og supportressourcer, der er nemme at gennemse og navigere på.

En nyttig tjekliste til forudgivelse (virkelig praktisk!) Og Idéforum, hvor du kan dele dine forslag til, hvordan du kan forbedre slående, vil også være til stor hjælp for nybegynderne. Det samme handler om tutorials for startvideo, som du kan støde på i supportcentrets videnbase. Community-afsnittet af webstedsbyggeren består af Blog, Idea Forum og Talk of the Town-områder med mange nyttige oplysninger om, hvordan man får mest muligt ud af at bruge platformen.

Hvis der stadig er spørgsmål tilbage, kan du kontakte supportteamet via e-mail. 24/7 live chat-hjælp hjælper også med at få dine spørgsmål og behov tildækket til tiden. Supportteamets medlemmer er altid klar til at hjælpe dig med at løse alle de problemer, du potentielt kan støde på, når du arbejder med Slående. Således fortjener kundesupportindstillingerne særlig opmærksomhed her.

5. Prispolitik

Der er en gratis plan, der giver dig mulighed for at udgive et dejligt websted på én side ved hjælp af Slående underdomæne. For at vedhæfte et brugerdefineret domænenavn og låse avancerede redigeringsværktøjer op, skal du opgradere din konto.

Der er tre betalte pakker her: Begrænset, Pro og VIP. Disse abonnementer leveres med en risikofri 14-dages prøveversion, så du kan teste de muligheder, som hvert system tilbyder.

Slående priser

Prisen for den begrænsede plan udgør i øjeblikket $ 12 / mo, Pro-planen koster dig $ 20 / mo når den faktureres månedligt, Vip – $ 49 / mo. Hvis du beslutter at foretage en engangs årlig betaling, kan du spare op til $ 48.

Når du betaler for 2, 5 eller 10 år med en engangsbetaling, kan du tilsvarende spare op til $ 144, $ 528 og $ 1224. Jo længere varigheden af ​​dit betalte abonnement er, jo mere overkommeligt bliver det til sidst. Hvad mere er, prisen på domænenavnet er $ 24,95 pr. År, mens prisen på den tilpassede e-mail c udgør $ 25 / år.

6. Fordele og ulemper

Uanset hvilken webstedsbygger du vælger til dit personlige eller kommercielle projekt, vil det stadig have sine fordele og ulemper. Det er et must at være opmærksom på dem, inden du tager det endelige valg af systemet for at vide, hvad du kan forvente af det og fra hele webudviklingsprocessen.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; Brugervenlighed;
&# X2714; Out-of-the-box mobiloptimering;
&# X2714; Intuitivt dashboard, smart startguide;
&# X2714; Omfattende vidensbase og multifacetteret kundesupport.
Tilgængelighed af annoncebannere på en af ​​de betalte planer;
✘ Mangel på SEO-optimerings- og marketingværktøjer;
✘ Utilstrækkelige muligheder for redigering af kode;
✘ Begrænset anvendelse af websider på én side, der er bygget med systemet.

7. Sammenligning med konkurrenter

Når det gælder valget af den mest passende webstedsbygger, giver det altid mening at sammenligne det med de største konkurrenter. Med hensyn til slående, er det smart at sammenligne de vigtigste aspekter af systemet med dem fra Weebly og Squarespace, da begge platforme er målrettet næsten det samme publikum og tilbyder lignende funktionssæt.

Weebly vs slåendeSquarespace vs slående

Hvis vi dykker ned i den markante sammenligning med Weebly-sammenligningen, vil vi tydeligt se de åbenlyse fordele ved sidstnævnte system. Det er ikke kun mere populært, men det er også mere fuldt udstyret. Mens Strikingly hovedsageligt bruges til at oprette websteder på én side, giver Weebly dig mulighed for at oprette og tilføje så mange sider, som du har brug for til dit projekt. Systemet er også mest omkostningseffektivt og tilbyder mere fleksible og dybere designtilpasningsmuligheder. Det tilbyder også mere høje kvalitet responsive skabeloner.

Når vi taler om markant sammenligning med Squarespace-sammenligning, hænger den første også noget bag Squarespace. Mens Strikingly kan prale af mere tiltalende skabeloner til blogs på én side, landingssider, porteføljer og små webbutikker, er Squarespace placeret som en komplet webstedsbygger, hvis muligheder og værktøjer gør det muligt at sammenlign det med et CMS til oprettelse af mellemstore og store websteder for annoncer og iværksættere.

Bundlinie

Brugervenlighed:9/10
Funktioner:7/10
Design:7/10
Teknisk support:8/10
Priser:9/10
Samlet resultat:8/10

Påfaldende er en webstedsbygger, der omfatter brugervenlighed, bekvemmelighed og funktionalitet. De fleste brugere foretrækker det frem for mange mere populære systemer på grund af dens enkelhed. Systemet fokuserer for det meste på ikke-teknikere, og dets funktionssæt, dashboard og interface er således rettet mod netop dette behov.. Ingen kodning er nødvendig for at bruge systemet. Hvis du imidlertid er en Pro Plan-bruger og har programmeringskendskab, kan du få adgang til CSS / HTML sidefod og header redigeringsmuligheder.

Webstedsbyggeren kan ikke prale af en rig samling af webstedsskabeloner, men de, der er tilgængelige i systemet, kan tilpasses og som mobile svar som standard. Derudover kan slående prale af fantastisk kundesupport, der kan hjælpe dig med at løse ethvert platformrelateret problem.

Ved at bruge webstedsbyggeren kan du effektivt starte og administrere websider på én side, forbinde blogs og endda webbutikker til dem. Der er ingen mening i at forvente stor ydelse fra sådanne websteder, men de vil helt sikkert opfylde dine mål og forventninger. Alt i alt er Slående en anstændig værdi for dine penge!

Prøv slående nu

 Kom i gang i dag, det er let!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map