Tailor Brands Review

Tailor Brands Review


Tailor Brands is een platform dat is ontworpen om uw merk vanaf nul op te bouwen en te promoten. Het is in eerste instantie gemaakt voor dummy’s en mensen die nog nooit met zakelijke promotie hebben gewerkt. Het systeem levert zijn aangepaste toolkit om meerdere processen tegelijkertijd af te handelen zonder speciale kennis of vaardigheden. Gebruikers zullen de op AI gebaseerde logomaker waarderen, naast het bouwen van aangepaste websites, zakelijke en marketingtools, merchandisingmogelijkheden en meer.

De tool maakt gebruik van geavanceerd AI-gebaseerde technologieën om een ​​snel en eenvoudig proces te garanderen als het gaat om het helemaal opnieuw bouwen van een website. Tegelijkertijd zullen gebruikers geavanceerde eCommerce-functies waarderen met de mogelijkheid om zowel live als online te verkopen. U profiteert van verkoopinstrumenten voor sociale media, een uitgebreide tool voor het bouwen van logo’s en andere instrumenten die nodig zijn voor elke handelaar die zijn of haar eerste stappen zet op weg naar het opbouwen van een solide merknaam.

1. Gebruiksgemak

Hoewel onze beoordeling voornamelijk is gericht op de mogelijkheden voor het bouwen van websites van het platform, zullen we beginnen met de gedetailleerde blik op de functionaliteit voor slepen en neerzetten. Daarna gaan we over op extra functies die worden geleverd door Tailor Brands. Dus om aan de slag te gaan met een nieuwe site, moet je de aangepaste editor van het systeem openen op basis van WYSIWYG-technologie.

Het vereist geen codeervaardigheden en maakt het eenvoudig om een ​​visitekaartje te maken om uw bedrijf online te vertegenwoordigen of een functionele digitale winkel met geïntegreerde betalingsgateways, productbeheersysteem, enz..

Tailor Brands Editor

Ermee beginnen

Zoals bij veel andere platforms, moet u zich aanmelden om Tailor Brand-middelen te gebruiken. U kunt zich registreren met behulp van uw sociale media- of Google-account en gewoon uw e-mailadres en wachtwoord invoeren. Het slechte nieuws hier is dat het product momenteel geen gratis proefversie biedt. Het betekent dat u vanaf het begin een abonnement moet kiezen. Dat kan de keerzijde zijn, vooral als je nieuw bent in het systeem.

Een ander nadeel is dat gebruikers geen afzonderlijke service kunnen kiezen en er alleen voor hoeven te betalen. U kunt Tailor Brand bijvoorbeeld niet alleen gebruiken om alleen het bedrijfslogo te maken en te betalen. U moet nog steeds vanaf het begin een van de beschikbare pakketten kopen. Het goede nieuws is dat de prijzen laag zijn. We zullen elk plan een beetje verder uitlichten in de prijsparagraaf.

Een logo maken

Nadat u zich heeft aangemeld, helpt het systeem u automatisch met het merklogo. U hoeft alleen de naam van het bedrijf in te voeren en verschillende stappen te volgen om het proces te voltooien en naar de bouwfase van de website te gaan. U kunt deze stap overslaan en later terugkeren naar het maken van het logo. Klik nu op “Nieuwe maken” en begin met het bouwen van uw bedrijfsproject.

Website bewerken en aanpassen

Tailor Brands is een platform voor nieuwkomers zonder enige technische of marketingvaardigheden. Als gevolg hiervan hebben we hier een supereenvoudige en duidelijke editor. Gebruik het om binnen enkele minuten sites te maken met behulp van intuïtieve drag-and-drop-technologie. Het dashboard ziet er duidelijk en eenvoudig uit. Gebruikers zien alle beschikbare opties in de zijbalk aan de linkerkant.

Tailor Brands Design

De tools bevatten instrumenten om het paginaontwerp aan te passen en sommige secties aan te passen. Hier hebben we een selectie van widgets om toe te voegen. Ze bevatten verschillende blokken die zijn ontworpen om bezoekers te laten communiceren met uw website. U kunt kiezen uit CTA-blokken, knoppen, pictogrammen, contactformulieren, fotogalerijen, afbeeldings- en tekstblokken, enz. Kies gewoon degene uit de lijst en verplaats deze naar het gebied dat u wilt weergeven. Gebruikers hebben de kans om de paginastructuur indien nodig opnieuw in te delen.

Elk pagina-element kan worden gewijzigd. Klik op het gewenste blok en open het paneel met geavanceerde instellingen. Het bevat enkele baseline-bewerkingshulpmiddelen. Ze bevatten lettertypes, formaten en formaten. Hier kunt u ook een noodzakelijke tekstrichting instellen en linkteksten wijzigen, de kopopmaak doen en meer.

Tailor Brands Design Bewerken

In de website-instellingen kunt u een fysiek adres toevoegen, uw site verbinden met sociale-mediaplatforms, pagina-SEO instellen, de taal kiezen, URL bewerken, enz. Er is een voorbeeldmodus waarmee u alle pagina’s op het bureaublad en mobiele toestellen. Als alles goed verloopt, druk je op de knop ‘Publiceren’ om live te gaan. Tailor Brands is een alles-in-één platform voor bedrijven. Hosting is al bij de prijs inbegrepen, u hoeft dit dus niet apart te betalen.

2. Functies & Flexibiliteit

Het platform is niet alleen een websitebouwer. Het wordt geleverd als een volledige bedrijfsoplossing om uw merk online te laten groeien en op de markt te brengen. U kunt er anders gebruik van maken om uw bedrijf online te vertegenwoordigen of om een ​​product te verkopen. Bovendien zullen abonnees ook marketing- en merchandisingmogelijkheden op prijs stellen.

eCommerce-functionaliteit

Tailor Brands Store

Een winkel toevoegen aan uw site is heel eenvoudig. Het systeem wordt geleverd met een uitgebreid eCommerce-dashboard waar u nieuwe producten kunt toevoegen en hun afbeeldingen kunt uploaden. Gebruikers kunnen prijzen instellen, productnaam en beschrijving bewerken, verzendmethoden instellen, betalingsopties integreren en meer. U krijgt volledige controle over de items, evenals verkoopanalyses en statistieken. Maak productcatalogi, sorteer ze op categorieën, maak een eenvoudige zoekactie mogelijk zodat klanten snel het product kunnen vinden dat ze nodig hebben.

Verkoop via sociale media

Tailor Brands verkopen

Het platform maakt het mogelijk om producten te verkopen via top social media bronnen zoals Facebook en Instagram. Het enige wat je nodig hebt is om je Facebook-pagina te verbinden. Bovendien maakt het systeem het mogelijk goederen te distribueren via Amazon en eBay. Gebruikers zullen het waarderen om Google-advertenties te automatiseren die beschikbaar zijn in het Google Shopping-menu.

Marketing en promotie

Tailor Brands SEO

Met Tailor Brands kunnen gebruikers Google- en Facebook-advertenties inschakelen om via verschillende bronnen en kanalen meer bezoekers naar de website te halen. U kunt nieuwe loyaliteitsprogramma’s maken, kortingsbonnen instellen of verkopen voor een bepaalde productcategorie inschakelen. Er is een kans om uw mailinglijst te laten groeien en e-mails te genereren met nieuwsbrieven.

Personalisatiehulpmiddelen

Tailor Brands Personalisatie

Een geweldige manier om een ​​inTailorbrandsdual-benadering voor sommige van uw klanten vast te stellen. Met de personalisatiefunctie kunt u een unieke gebruikerservaring bieden met behulp van:

 • Meldingsbalk – het geeft meldingen weer voor de specifieke doelgroep van de website, afhankelijk van hun unieke voorkeuren.
 • Op locatie gebaseerde targeting – bereik uw lokale doelgroep op basis van de locatie met de functie Bezoekers in de buurt.
 • Aanpasbare pop-ups – vergroot de betrokkenheid van gebruikers en maak pop-upformulieren om hogere inkomsten te genereren en interactie te hebben met uw bezoekers.

Op AI gebaseerde logo-maker

Tailor Brands Create Logo

Tailor Brands heeft zijn eigen flexibele logo-generator die logo-indelingen maakt op basis van de stijlvoorkeuren van de gebruiker. Om verschillende logo-voorbeelden te krijgen, hoeft u alleen de basisstappen te volgen tijdens het inloggen. Het systeem zal u vragen om de naam en de zakelijke niche van het bedrijf op te geven. Vervolgens moet u de gewenste lettertypestijl selecteren en uw logovoorbeelden krijgen. De generator heeft een seizoensfunctie. Het maakt het mogelijk om logo’s te maken voor een specifieke gelegenheid of vakantie.

Merchandising

Een geweldige functie voor ondernemers die hun logo nodig hebben om op kledingstukken (T-shirts, hoeden, enz.) Of andere items zoals kopjes te worden afgedrukt. Tailor Brands werkt samen met Zazzle dat het printen op alle mogelijke manieren verzorgt. Daarnaast kunnen gebruikers visitekaartjes bestellen.

3. Ontwerp & Sjablonen

De websitebouwer van het platform biedt niet veel webdesign. Er zijn geen geavanceerde visuele tools of coderingsmogelijkheden, aangezien de tool zelf is gemaakt voor nieuwkomers. Gebruikers zullen geen verzameling kant-en-klare sjablonen vinden. Aan de andere kant ben je vrij om elke lay-out helemaal opnieuw te maken.

Tailor Brands Phone

Wat nog belangrijker is, met Tailor Brands kunt u 100% mobielvriendelijke sites maken. Afgezien van de voorbeeldmodi voor smartphones en tablets, kunnen gebruikers de mobiele versie van hun sites gebruiken. U hoeft alleen maar tussen de modi te wisselen, enkele pagina-elementen toe te voegen of te verwijderen of de volledige websitestructuur te wijzigen.

Wat betreft de logogenerator, u zult enkele van de lay-outontwerpen die het biedt waarderen. De tool genereert alleen logo’s in 5 verschillende talen in het Latijn. Dat is misschien een nadeel voor Aziatische klanten. Aan de andere kant heeft het een enorme verzameling verschillende pictogrammen die beschikbaar zijn in de aangepaste bibliotheek. Als u de aangeboden lay-outs niet leuk vindt, kunt u doorgaan met het genereren van nieuwe stijlen totdat u degene vindt die aan uw voorkeuren voldoet.

4. Klantenservice

Ondanks een dergelijke mix van functies die door het platform worden geleverd, lijkt de selectie van contactmethoden een beetje beperkt. Gebruikers kunnen alleen rekenen op Live Chat en e-mailtechnologie om het probleem of de claim in te dienen.

Tailor Brands Support

Aan de andere kant is er een uitgebreide kennisbank met tal van artikelen en materialen, waaronder veelgestelde vragen, algemene vragen, prijzen of een aantal smallere onderwerpen, waaronder vectorlogo, analytische integratie en meer. Er is geen telefonische ondersteuning of video-tutorials. De indruk van klantenondersteuning is dus een beetje tegenstrijdig.

5. Prijzen & Promotiecode

Zoals we eerder hebben vermeld, kunnen gebruikers het systeem niet testen, omdat er geen gratis proefperiode is. Dit is slecht. Het prijskaartje is echter betaalbaar genoeg om bij het proces betrokken te raken. Het platform biedt in eerste instantie drie grote plannen. Als u van plan bent Tailor Brands te gebruiken, raden we u aan om te beginnen met een jaar- of 2-jarig abonnement, omdat deze met enorme kortingen komen. Bovendien is het toegangsplan niet beschikbaar voor klanten die zich abonneren op een maandelijks pakket.

Notitie: U kunt 30% Tailor Brands-korting krijgen met superbwebsitebuilders30 coupon code!

Tailor Brands Prijs

Dus de plannen en prijzen zijn als volgt:

 • Basissterren bij $ 3,99 met functies die alleen verwijzen naar de logogenerator.
 • Standaardkosten $ 5,99 met alle functies van het basisplan plus webontwerptools en onbeperkte opslag.
 • Premium prijs is $ 12,99 met alle functies van eerdere plannen naast analyse en optimalisatie van sociale media.

Houd er rekening mee dat het Basic-abonnement alleen beschikbaar is als u kiest voor een 1- of 2-jarig abonnement.

6. Voordelen & Nadelen

Het platform is goed om uw online bedrijf op te bouwen en te ontwikkelen zonder speciale vaardigheden. Het is gemakkelijk te gebruiken terwijl de selectie van functies rijk genoeg is om een ​​succesvol project uit te voeren. Aan de andere kant zijn er nog enkele voor de hand liggende nadelen.

Voordelen:
Nadelen:
&# x2714; Goed voor beginners.
&# x2714; Een merkpakket met volledige cyclus.
&# x2714; AI-logogenerator.
&# x2714; Custom website builder.
&# x2714; Marketing- en promotietools.
&# x2714; eCommerce-functionaliteit.
&# x2714; Merchandising en printdiensten.
✘ Beperkte aanpassingsmogelijkheden.
✘ Geen gratis proefperiode.
✘ Geen maandelijks abonnement op het basisplan.

Conclusie

Tailor Brands is een uitgebreide oplossing om vanaf het begin nieuwe merken te vestigen. Het werkt geweldig voor individuen zonder marketing of zakelijke achtergrond. Nieuwkomers zullen het gebruiksgemak en de eenvoud waarderen als het gaat om het maken van websites of het gebruik van de logogenerator. Het systeem levert een heleboel extra marketingtools om uw merk online te laten groeien en klanten betrokken te houden. eCommerce-functionaliteit is voldoende ontwikkeld om online te verkopen.

Aan de andere kant zal het nooit werken voor gerenommeerde bedrijven die op zoek zijn naar diversificatie. Organisaties en bedrijven hebben mogelijk wat meer geavanceerde tools nodig. Tegelijkertijd, als je vooral gefocust bent op het online verkopen van producten, Shopify of Wix zou een betere oplossing kunnen zijn gezien hun geavanceerde instrumenten en tools voor productbeheer voor marketing en promotie.

Probeer nu Tailor Brands

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map