Tictail anmeldelse

Tictail – er et system, der er kendt som en gratis eCommerce-webstedsbygger med hovedkvarter i Stockholm, Sverige. Lanceret i 2012 fik det hurtigt popularitet hos brugere, der var villige til at bygge visuelt tiltalende og funktionelle webbutikker. Det centrale mål med webservicen var at hjælpe enhver, der har et fantastisk produkt, med let at sælge det online.


For nylig er virksomheden blevet en del af den verdensberømte eCommerce-software – Shopify og det kan således ikke længere betragtes som et uafhængigt produkt. Det giver dog stadig mening at skitsere de vigtigste Tictail-funktioner, den havde i slutningen af ​​2018. Disse oplysninger kan være nyttige for brugere, der er involveret i eCommerce-webstedsudvikling, såvel som for dem, der er interesseret i webstedsbyggere og webdesign generelt . Lad os komme i gang nu.

1. Brugervenlighed

Tictail interface er en af ​​de enkleste du kan finde derude. Det er bare umuligt at blande noget her oppe – så intuitivt og forståeligt, det er. Hvad du forventes at gøre er:

 • angiv navn og beskrivelse af din webshop;
 • vælg det land, du gerne vil sælge dine produkter i;
 • forbinde sociale netværkskonti (hvis nogen);
 • Begynd at tilføje dine produkter.

Når du har tilmeldt dig tjenesten, vil du blive tilbudt at opsætte din online butik på det gratis underdomæne som mystore.tictail-dot-com, men du har også en mulighed for at vælge et domæne eller bruge det, der tilbydes af tredjepart domæneudbyderen. Dette kan gøres i systemets instrumentbræt.

Tictail Marketplace Front

Når det kommer til indholds upload og konfiguration af indstillinger, er alt intuitivt. Når det kommer til ændringer i designet, bliver tingene dog komplicerede. For at redigere dit tema bliver du nødt til at få dine hænder beskidte med HTML og CSS.

I modsætning til Wix eller Weebly, Tictail giver ikke en visuel måde at ændre dit websteds design på. Det understøtter ikke træk og slip. Hvis du ikke kender nogen HTML / CSS, men vil tilpasse din butik, foreslår Tictail at du: bede om hjælp kolleger Tictail brugere; spørg nogen i dit personlige netværk; leje en webudvikler eller endda lære at gøre det selv. Du skal være fleksibel for at bruge Tictail.

2. Funktioner & Fleksibilitet

Tictail er rettet mod opbygning af e-handelswebsteder, så dets funktionssæt tilbyder et anstændigt valg af handelsspecifikke apps og indstillinger. Generelt vil det gøre alle slags ting, som du kunne forvente, at en eCommerce-webstedsbygger gør: uploade produkter og oprette produktgallerier, indstille forskellige betalingsmetoder, herunder Stripe og PayPal, administrere din beholdning, tilpasse forsendelsesmuligheder og mere.

Du har ikke engang brug for en PayPal-konto for at begynde at sælge. Efter dit første salg via dit Tictail-websted e-mailer PayPal dig med den e-mail, du angiver under aktivering, med instruktioner om, hvordan du opretter en konto og kræver dine penge.

Tictail Custom Shop Editor

Generelt kan funktionssættet opdeles i to dele: en gratis, grundlæggende del og applikationer. Det grundlæggende funktionssæt er tilgængeligt gratis, og det er nok at starte og administrere en dejlig onlinebutik. Hvis du imidlertid ønsker at give din platform ekstra ydelse og funktionalitet, skal du overveje at integrere nogle af de tilgængelige apps på Tictail-appmarkedet. Det er her du kan finde både gratis og betalte applikationer til at supercharge din webshop.

 • Blandt de gratis apps kan du gøre brug af Klarna, Yotpo produktanmeldelser, Kudobuzz sociale udtalelser, Omnisend, Printful, Easy Social Shop, Easy Social Ads, Fortnox af Sharespine.
 • Når du taler om betalte apps, kan du vælge mellem Sendikat ($ 12 / mo), Produktudsalg ($ 7,50 / mo), Udvalgte produkter ($ 2 / mo), Facebook Shop ($ 8,99 / mo), Sælg på Facebook ($ 9 / mo), Salgsfremstød ($ 4 / mo), Produktfodereksportør ($ 7,50 / mo), Enkel meddelelse ($ 5 / mo) og mere. Desuden giver Tictail dig magten i kodning, men i en let at bruge visuel brugergrænseflade.

Tictail har en Android- og iOS-applikation, der giver dig ikke kun mulighed for at gennemse og søge i mere end 75.000 Tictail-butikker, men også styre dit eget websted fra lommen.. Når du har installeret en af ​​apps, vil du begynde at modtage øjeblikkelige underretninger om nye ordrer og få muligheden for at uploade nye produkter, se statistikker og ændre dit websteds udseende, angive specifikt en forside, opdatere rabatter og kopiere.

Hvad mere er, tillader webstedsbyggeren at bygge flere butikker på en og samme konto. Der er endda en mulighed for at etablere en og samme online butik til forskellige placeringer, hvilket øger din popularitet, mængden af ​​salg og øger din kundebase.

Med hensyn til resten af ​​funktionerne finder du ikke mange af dem her. Imidlertid vil dem, der er tilgængelige, være nok til at bygge en anstændig webshop. Således kan du forbinde dit eget brugerdefinerede domænenavn her (mod ekstra gebyr), tilføj et ubegrænset antal produkter, angiv forsendelsesoplysninger, valuta og skatter, tilslut sociale netværkskonti, få ubegrænset mængde båndbredde, opret rabatter, administrer produkter og ordrer osv..

3. Design

Tictail har en dejlig samling af moderne e-handelsskabeloner, men valget efterlader stadig meget at ønske. Systemet kan ikke prale af et omfattende udvalg af temaer i modsætning til de berømte eCommerce-webbygningsplatforme. Dog er designet af de tilgængelige skabeloner rent, smukt og let at tilpasse i nødvendigt tilfælde. Alle temaerne er designet med kommercielle behov i tankerne. Takket være tjenestens smarte arkitektur kan skabeloner skiftes når som helst.

Tictail skabeloner

Når det kommer til skabelontilpasning, vil du blive forbløffet over processens enkelhed. Der er meget plads til at tilføje og administrere produkterne her, som er logisk struktureret og organiseret i et praktisk praktisk gitterformat. Det er muligt at oprette en webshop med en responsiv grænseflade, men denne funktion er valgfri, og det er op til dig at beslutte, om du vil tænde den eller ikke.

Teknisk-erfarne brugere kan oprette deres egne, tilpassede temaer ved hjælp af Tictail-dokumentation. Du finder alt, hvad du har brug for for at oprette en virkelig personaliseret butik: detaljerede retningslinjer for oprettelse af temaer, et gennemgang af en typisk Tictail-skabelonstruktur og et komplet indeks over alle tilgængelige skabelonvariabler.

4. Kundesupport

Webstedsbyggeren tilbyder en ret flot og informativ kundesupport service. Der er et Hjælp og en blog her, hvor du kan finde nyttige e-handelsfokuserede artikler. Kundesupportteamet for tjenesten hjælper dig med at komme i gang med din online butik og køre den effektivt bagefter.

Hjælpecentret leveres med populære ofte stillede spørgsmål. For brugernes søgefunktion er det opdelt i Hjælp til butiksejere (retningslinjer, indstillinger, markedsplads, produkter, ordrer, forsendelse, betalinger, apps og fakturering, tilpasning, Tictail mobilapp og marketing) og Hjælp til shoppere (ved hjælp af Tictail, shopperprofil, butikker på Tictail, bestillingsspørgsmål og tekniske problemer). Ved at gennemse disse emner finder du svar på alle de spørgsmål, du er interesseret i.

Hvis der stadig er noget, du ikke har fundet i Hjælp, kan du bruge søgemuligheden. Skriv blot dit svar og vent, indtil supportteamet besvarer det. Der er også e-mail-support og live chat her, men det kan tage lidt tid at få et svar fra kundesupport-teamet.

5. Prispolitik

Tictail-prispolitik er et af de problemer, der appellerer til de fleste brugere. Teknisk set er platformen gratis. Det leveres med gratis hosting, ubegrænset antal produkter, der tilføjes gratis, ubegrænset båndbredde og fravær af checkout gebyrer. Alt i alt tilbyder Tictail to prisplaner. Disse er:

 • Markedsplads (gratis) – inkluderer funktioner som det ubegrænsede antal produkter, gendannelse af indkøbskurv, indbygget e-mail-marketing, automatiseret reklame, rabatkoder, avanceret analyse.
 • Din brugerdefinerede butik ($ 9 / mo) – inkluderer alle de ovennævnte funktioner plus en mulighed for at oprette din egen tilpassede butik, avancerede tilpasningsmuligheder, individuel domæneforbindelsesmulighed, Facebook og Google-tracking, gratis HTTPS-certifikat.

Når du bruger en gratis plan, er du muligvis stadig nødt til at betale for at integrere nogle apps for at øge dit websteds ydelse. De tilføjes dog hver måned, og hvis du beslutter, at du ikke har brug for dem et øjeblik, kan du afmelde ethvert øjeblik. Derudover skal du muligvis betale nogle transaktionsgebyrer, når du bruger Klarna, PayPal eller Stripe. Husk dette, når du træffer dit valg.

6. Fordele og ulemper

Ligesom enhver anden eCommerce-webstedsbygger kommer Tictail med sine fordele og ulemper, du skal være opmærksom på, inden du lancerer en online butik med systemet. Blandt fordelene ved tjenesten giver det mening at nævne følgende:

 • Nem og hurtig opsætning;
 • Fravær af noteringsgebyrer (husk dog på gebyrerne ved salg via markedet samt betalingstransaktioner);
 • Brugervenlig grænseflade, hvilket er intuitivt, enkelt og praktisk til nybegynder og webdesign-proffs;
 • Mulighed for oprettelse af flere webshops;
 • Tilgængelighed af applikationer der kan tilføje funktionalitet til dit websted.

Når det gælder ulemperne ved systemet, er der ikke mange af dem, men de findes stadig. Disse er:

 • Fravær af integrerede forsendelsesmuligheder, som ofte bremser leveringsprocessen (især i tilfælde af bulk salg);
 • Manglende evne til at oprette en anstændig webshop gratis (hvis du fokuserer på funktionalitet, går du ikke uden at opgradere til en betalt plan eller tilføje betalte applikationer);
 • Manglende værktøjer til tilpasning af webshop (du kan ikke ændre meget her, selv ikke med den betalte plan);
 • Fravær af en blog, hvilket er et praktisk værktøj til enhver online butik (selvom det er muligt at integrere en blog fra andre eksterne tjenester, som ofte tager meget kræfter og tid).

Hvis du leder efter en træk-og-slip-webstedsbygger, er Tictail ikke den bedste mulighed. Du kan ikke ændre sidefoden på din webside, som du gør det med Weebly eller Wix. For at gøre det, skal du komme under hætten. Tictail har et anstændigt funktionssæt, der hjælper dig med at oprette en enkel butik. Men det kan ikke konkurrere med Shopify og Volusion som er mere funktionstunge.

Konklusion

Det faktum, at Tictail ikke længere er en uafhængig webstedsbygger, men en del af Shopify mindsker ikke alle de mange fordele, det plejede at have. Systemet har vundet brugertillid på grund af dets enkelhed, ligetilhed og overkommelige priser, som bare ikke kunne forblive ubemærket. Vi kunne godt lide det også.

Tictail målrettede primært kreative fagfolk på udkig efter en enkel måde at opbygge og vedligeholde et websted, der maksimerer deres brandidentitet. Det tilbød nok værktøjer til at oprette en anstændig webshop til en lille biz eller hobby.

Med gratis hosting, båndbredde og flot skabelongalleri, sikrede det en temmelig dejlig start for enhver uerfaren bruger, der ønskede at etablere pålidelig online detail tilstedeværelse og lære, hvordan dette skulle gøres. På samme tid kom systemet med begrænsninger, der ikke tillader at bruge det til lancering af store internationale webbutikker med alle de klokker og fløjter, som moderne e-handel kan tilbyde. Forhåbentlig vil Tictail-funktionaliteten blive et værdigt bidrag til Shopify-websteder.

Start online butik gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map