Tictail gjennomgang

Tictail – er et system som har blitt kjent som en gratis eCommerce-nettstedbygger med hovedkvarter i Stockholm, Sverige. Lansert i 2012, og ble raskt populært blant brukere som var villige til å bygge visuelt tiltalende og funksjonelle nettbutikker. Det viktigste målet med nettjenesten var å hjelpe alle som har et flott produkt, enkelt å selge det på nettet.


Nylig har selskapet blitt en del av den verdensberømte eCommerce-programvaren – Shopify og dermed kan det ikke betraktes som et selvstendig produkt lenger. Imidlertid er det fortsatt fornuftig å skissere de viktigste Tictail-funksjonene den hadde på slutten av 2018. Denne informasjonen kan komme til nytte for brukere som er involvert i eCommerce-nettstedutvikling, så vel som for de som er interessert i nettstedbyggere og webdesign generelt . La oss komme i gang nå.

1. Brukervennlighet

Tictail-grensesnittet er noe av det enkleste du kan finne der. Det er bare umulig å blande noe her oppe – så intuitivt og forståelig det er. Det du forventes å gjøre er:

 • oppgi nettbutikkens navn og beskrivelse;
 • Velg landet du vil selge produktene dine i;
 • koble sosiale nettverkskontoer (hvis noen);
 • begynn å legge til produktene dine.

Når du har registrert deg for tjenesten, vil du bli tilbudt å sette opp nettbutikken din på det gratis underdomenet, som mystore.tictail-dot-com, men du har også en mulighet til å velge et domene eller bruke det som tilbys av tredjeparts domeneleverandør. Dette kan gjøres i dashbordet til systemet.

Tictail Marketplace Front

Når det gjelder innholdsopplasting og konfigurering av innstillinger, er alt intuitivt. Når det gjelder å gjøre endringer i designen, blir ting imidlertid kompliserte. For å redigere temaet ditt, må du bli møkkete med HTML og CSS.

I motsetning til Wix eller Weebly, Tictail gir ikke en visuell måte å endre nettstedets design. Den støtter ikke dra og slipp. Hvis du ikke kjenner noen HTML / CSS, men vil tilpasse butikken din, foreslår Tictail at du: be om hjelp andre Tictail-brukere; spør noen i ditt personlige nettverk; ansett en webutvikler eller til og med lære hvordan du gjør det selv. Du må være fleksibel for å bruke Tictail.

2. Funksjoner & fleksibilitet

Tictail er rettet mot å bygge e-handelsnettsteder. Funksjonssettet tilbyr et anstendig utvalg av handelsspesifikke apper og innstillinger. Generelt vil det gjøre alle slags ting du kan forvente at en eCommerce-nettstedbygger vil gjøre: laste opp produkter og opprette produktgallerier, sette opp forskjellige betalingsmetoder, inkludert Stripe og PayPal, administrere varebeholdningen, tilpasse forsendelsesalternativer og mer.

Du trenger ikke engang en PayPal-konto for å begynne å selge. Etter ditt første salg gjennom Tictail-siden, sender PayPal deg en e-post på e-postmeldingen du spesifiserer under aktivering, med instruksjoner om hvordan du oppretter en konto og krever pengene dine.

Tictail Custom Shop Editor

Generelt kan funksjonssettet deles i to deler: en gratis, grunnleggende del og applikasjoner. Det grunnleggende funksjonssettet er tilgjengelig gratis, og det er nok til å starte og administrere en fin nettbutikk. Imidlertid, hvis du ønsker å gi plattformen din ekstra ytelse og funksjonalitet, bør du vurdere å integrere noen av appene som er tilgjengelige i Tictail-appmarkedet. Det er her du kan finne både gratis og betalte applikasjoner for å lade opp nettbutikken din.

 • Blant gratisappene kan du benytte deg av Klarna, Yotpo produktomtaler, Kudobuzz sosiale uttalelser, Omnisend, Printful, Easy Social Shop, Easy Social Ads, Fortnox av Sharespine.
 • Når du snakker om betalte apper, kan du velge mellom Sendikat ($ 12 / mo), Produktoppsalg ($ 7.50 / mo), Utvalgte produkter ($ 2 / mo), Facebook-butikk ($ 8.99 / mo), Selg på Facebook ($ 9 / mo), Promoteringslinje ($ 4 / mo), Produktfôreksportør ($ 7.50 / mo), Enkel melding ($ 5 / mo) og mer. Dessuten gir Tictail deg kraften i koding, men i et brukervennlig visuelt brukergrensesnitt.

Tictail har Android- og iOS-applikasjoner som lar deg ikke bare bla gjennom og søke i over 75 000 Tictail-butikker, men også administrere din egen webside fra lommen.. Etter å ha installert en av appene, vil du begynne å motta umiddelbare varsler om nye ordrer og få muligheten til å laste opp nye produkter, se statistikk og endre nettstedets utseende, spesifikt angi en forside, oppdatere rabatter og kopiere.

Nettstedsbyggeren tillater dessuten å bygge flere butikker på en og samme konto. Det er til og med en mulighet til å sette opp en og samme nettbutikk for forskjellige lokasjoner, og dermed øke populariteten, salget og øke kundegrunnlaget.

Når det gjelder resten av funksjonene, finner du ikke mange av dem her. Imidlertid vil de som er tilgjengelige være nok til å bygge en anstendig nettbutikk. Dermed kan du koble ditt eget tilpassede domenenavn her (mot ekstra avgift), legge til et ubegrenset antall produkter, angi forsendelsesdetaljer, valuta og avgifter, koble sosiale nettverkskontoer, få ubegrenset mengde båndbredde, opprette rabatter, administrere produkter og bestillinger osv..

3. Design

Tictail har en fin samling av moderne e-handelsmaler, men valget etterlater fortsatt mye å være ønsket. Systemet kan ikke skilte med et omfattende utvalg av temaer i motsetning til de anerkjente eCommerce-nettplattformene. Imidlertid er utformingen av de tilgjengelige malene rene, vakre og enkle å tilpasse i tilfelle det er nødvendig. Alle temaene er designet med tanke på handelsbehov. Takket være tjenestens smarte arkitektur kan maler byttes når som helst.

Tictail maler

Når det gjelder maltilpasning, vil du bli overrasket over enkelhet i prosessen. Det er mye plass til å legge til og administrere produktene her, som er logisk strukturert og organisert i et praktisk praktisk rutenettformat. Det er mulig å opprette en nettbutikk med responsivt grensesnitt, men denne funksjonen er valgfri og det er opp til deg å bestemme om du vil slå den på eller ikke.

Tekniske kunnskapsrike brukere kan lage sine egne, tilpassede temaer ved å bruke Tictail-dokumentasjon. Du finner alt du trenger for å lage en virkelig personlig butikk: detaljerte retningslinjer for å lage temaer, et gjennomgang av en typisk Tictail-malstruktur og en full oversikt over alle tilgjengelige malvariabler.

4. Kundesupport

Nettstedsbyggeren tilbyr en ganske fin og informativ kundesupporttjeneste. Det er et hjelpesenter og en blogg her, hvor du kan finne nyttige e-handelsfokuserte artikler. Kundesupportteamet for tjenesten hjelper deg med å komme i gang med nettbutikken din og drive den effektivt etterpå.

Hjelpesenteret inneholder populære vanlige spørsmål. For å gjøre det lettere å søke blant brukerne, er det delt inn i Hjelpeavdeling for butikkeiere (retningslinjer for fellesskap, innstillinger, markedsplass, produkter, bestillinger, frakt, betalinger, apper og fakturering, tilpasning, Tictail mobilapp og markedsføring) og Hjelp for kjøpere (ved hjelp av Tictail, shopperprofil, butikker på Tictail, bestillingsspørsmål og tekniske problemer). Ved å bla gjennom disse emnene finner du svar på alle spørsmålene du er interessert i.

Hvis det fremdeles er noe du ikke har klart å finne i brukerstøtten, kan du bruke søkealternativet. Skriv inn svaret ditt og vent til supportteamet svarer på det. Det er også e-poststøtte og live chat her, men det kan ta litt tid å få svar fra kundesupportteamet.

5. Prispolitikk

Prispolitikk for tictail er et av problemene som appellerer til de fleste brukere. Teknisk sett er plattformen gratis. Det kommer med gratis hosting, ubegrenset antall produkter som kan legges gratis, ubegrenset båndbredde og fravær av kasseavgifter. Alt i alt tilbyr Tictail to prisplaner. Disse er:

 • Markedsplass (gratis) – inkluderer funksjoner som det ubegrensede antallet produkter, gjenoppretting av handlekurv, innebygd e-postmarkedsføring, automatisert annonsering, rabattkoder, avansert analyse.
 • Din tilpassede butikk ($ 9 / mo) – inkluderer alle de ovennevnte funksjonene pluss muligheten til å opprette din egen tilpassede butikk, avanserte tilpasningsmuligheter, individuelt domenetilkoblingsalternativ, Facebook og Google-sporing, gratis HTTPS-sertifikat.

Når du bruker en gratis plan, kan det hende du fortsatt må betale for å integrere noen apper for å øke ytelsen på nettstedet ditt. De blir imidlertid lagt til hver måned, og hvis du bestemmer deg for at du ikke trenger dem et øyeblikk, kan du melde deg av når som helst. Bortsett fra det, kan det hende du må betale noen transaksjonsgebyrer, når du bruker Klarna, PayPal eller Stripe. Husk dette når du tar ditt valg.

6. Fordeler og ulemper

Akkurat som enhver annen eCommerce nettstedbygger, kommer Tictail med sine fordeler og ulemper du bør være klar over før du lanserer en nettbutikk med systemet. Blant fordelene med tjenesten er det fornuftig å nevne følgende:

 • Enkel og rask konfigurering;
 • Fravær av noteringsgebyr (husk imidlertid provisjonsgebyrene ved salg via markedsplassen samt betalingstransaksjoner);
 • Brukervennlig grensesnitt, som er intuitivt, enkelt og praktisk for nybegynnere og proffs for webdesign;
 • Flere opprettingsalternativer for nettbutikker;
 • Tilgjengeligheten til applikasjoner som kan legge til funksjonalitet på nettstedet ditt.

Når det gjelder ulempene med systemet, er det ikke mange av dem, men de eksisterer fortsatt. Disse er:

 • Fravær av integrerte fraktalternativer, som ofte bremser leveringsprosessen (spesielt i tilfelle bulk salg);
 • Manglende evne til å opprette en anstendig nettbutikk gratis (hvis du fokuserer på funksjonalitet, vil du ikke gå uten å oppgradere til en betalt plan eller legge til betalte applikasjoner);
 • Mangel på tilpassingsverktøy for nettbutikker (du kan ikke endre mye her, selv ikke med den betalte planen);
 • Fravær av en blogg, som er et nyttig verktøy for enhver nettbutikk (selv om det er mulig å integrere en blogg fra andre eksterne tjenester, som ofte tar mye krefter og tid).

Hvis du er ute etter en dra-og-slipp-nettstedbygger, er ikke Tictail det beste alternativet. Du kan ikke endre bunnteksten på nettstedet ditt slik du gjør dette med Weebly eller Wix. For å gjøre det, må du komme deg under panseret. Tictail har et anstendig funksjonssett som hjelper deg med å sette opp en enkel butikk. Men den kan ikke konkurrere med Shopify og Volusion som er mer funksjonstunge.

Konklusjon

At Tictail ikke lenger er en uavhengig nettstedbygger, men en del av Shopify, reduserer ikke alle de mange fordelene det pleide å ha. Systemet har vunnet brukertillit på grunn av sin enkelhet, greihet og rimelighet som bare ikke kunne bli lagt merke til. Vi likte det også.

Tictail målrettet mot kreative fagpersoner som leter etter en enkel måte å bygge og vedlikeholde et nettsted som vil maksimere deres merkeidentitet. Den tilbød nok verktøy til å lage en anstendig nettbutikk for en liten biz eller hobby.

Med gratis hosting, båndbredde og fint malgalleri, sikret det en ganske fin start for enhver uerfaren bruker, som ønsket å etablere pålitelig online tilstedeværelse i detaljhandelen og lære hvordan dette skulle gjøres. Samtidig kom systemet med begrensninger som ikke tillot å bruke det til å lansere store internasjonale nettbutikker med alle klokkene og fløytene som moderne e-handel kan tilby. Forhåpentligvis vil Tictail-funksjonalitet bli et verdig bidrag til Shopify-nettsteder.

Start nettbutikk gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map