uCoz gjennomgang

uCoz – er en flerbruks nettstedsbygger med et sett med håndfull funksjoner som hjelper ikke-teknikere og nybegynnere med å lage forskjellige nettsteder fra bunnen av. Plattformen kan være av stor interesse for bloggere, eiere av små bedrifter og frilansere som tar sikte på å tjene penger på nettsteder på forskjellige måter, så vel som brukere som ønsker å starte en liten digital butikk. Programvaren er veldig enkel å bruke med en mengde moduler, enkel DIY-redigerer, e-handelsfunksjonalitet og andre alternativer du kan finne nyttige.


Nettstedsbyggeren har en modulstruktur. Det betyr at brukere ikke trenger å kode. De kan bruke redigereren til å lage strukturen de trenger ved å velge en nødvendig modul med bare et klikk. Bortsett fra typiske nettstedtyper, gjør uCoz det enkelt å lage nettbrett, attraktive landingssider eller digitale fotoalbum, etc. Funksjonaliteten er bred nok til å håndtere forskjellige oppgaver. Samtidig vil det fungere helt fint for profesjonelle nettdesignere med sikte på å bygge nettsteder for kundene sine.

La oss diskutere noen grunner, som gjør nettstedbyggeren verdt å være oppmerksom.

1. Brukervennlighet

Som det ble sagt tidligere, er uCoz en flerbruksnettstedbygger. Det betyr at det ikke bare lar brukere lage forskjellige nettstedstyper, men også det faktum at det vil passe både ikke-teknikere uten kodingsferdigheter, så vel som erfarne utviklere eller webdesignere. Systemet har både DIY-redaktør, så vel som verktøy for å redigere HTML på nettstedet for mer tilpasningsfrihet.

uCoz: Gratis nettstedbygger

Starter

For å begynne å bygge nettstedet ditt, må du fylle ut påloggingen i en prosedyre som krever telefonbekreftelse. Alt du trenger er å angi telefonnummeret ditt og oppgi bekreftelseskoden som er sendt på SMS. Etter at du har fullført dette stadiet, vil du bli bedt om å skrive inn domenet og angi nettstedets navn (det kan referere til virksomhetsnisje, bandnavn osv.).

Neste trinn er å velge et nettsteddesign eller mal. Her har du et alternativ på 258 forskjellige maler sortert etter kategorier. De viser til forskjellige nisjer fra mote & skjønnhetsindustrien til musikk, kino, sport og mer. Gode ​​nyheter er at når du først har plukket opp en mal, blir du ikke tvunget til å holde deg til den. Brukere står fritt til å endre utformingen av nettsteddesign senere ved å bruke Generelle innstillinger.

Opprett en konto

Nå må du velge nettsidens språk og merke moduler du vil se på nettstedet som standard. Her har vi en sideredigerer, fora, kontaktskjemaer, digital butikk, nyheter og andre moduler som kan komme til nytte. Velg de som refererer til din nisje. Her er vi endelig inne i dashbordet! Her har vi alle tilgjengelige moduler og sidelister i venstre dashbord.

DIY Editor and Modules

Kontrollpanelet leveres med en rekke innstillinger, verktøy og designalternativer som kan se litt skremmende ut fra starten. Det kan hende du trenger litt tid på å bli vant til grensesnittet. Etter litt tid vil du forstå at uCoz faktisk gjør jobben for at du tilbyr fullt funksjonelle moduler du har valgt under påloggingsprosessen. Hvis du føler at du trenger ekstra seksjoner for nettstedet, står du fritt til å legge til nye moduler fra katalogen.

uCoz Kontrollpanel

Utvalget av moduler ser imponerende ut. Brukere står fritt til å justere tester på stedet for bedre brukers engasjement, FAQ-delen og mer. SEO- og Online Shop-moduler vil være tilgjengelige som standard. Du vil imidlertid ikke kunne bruke e-handelsfunksjoner med mindre du oppgraderer planen din. De som trenger mer tilpasningsfrihet vil sette pris på total kontroll over siders HTML og CSS. Du får tilgang til koden for bokstavelig talt hvert sideelement og redigere den avhengig av behovet ditt.

2. Funksjoner & fleksibilitet

Kraften til nettstedbyggeren er i modulene. De definerer faktisk uCoz sterke sider. Sikre optimalisering av nettstedets SEO for bedre rangering, utvidet e-handelsfunksjonalitet som bare er tilgjengelig i Maximal- og Shop-planer. Ytterligere funksjoner inkluderer sikkerhetsmidler for å beskytte nettstedet ditt, sikkerhetskopier og mer. La oss se på kjernefordelene levert av uCoz nettstedbyggingsprogramvare:

 • Nettbutikk – systemet har sin tilpassede uShop-modul som faktisk kommer som en ferdiglagret digital butikk. Det vil passe til forskjellige behov enten du markedsfører tjenestene dine, selger fysiske varer eller nedlastinger, manus og filer. Modulen har et solid produktstyringssystem der brukere kan opprette nye kategorier, importere / eksportere prislister i forskjellige formater, aktivere eller deaktivere noen av elementene osv. Som en avansert e-handelsfunksjon lar systemet deg administrere ordrene dine, overvåke kunder og spore salg. Utvalget av betalingsalternativer for å integrere er stort. Her kan du velge mellom toppnotch-tjenester som PayPal, Stripe, Webmoney, UnitPay og mer. Fraktinnstillinger lar velge et selskap som skal sende dine produkter. Modulen lar deg også kontrollere kommisjonene dine hvis du samarbeider med forhandlere eller formidlere.
 • Markedsføring og promotering – uCoz eCommerce-funksjonen vil ikke være komplett uten spesielle rabatter og tilpassede tilbud. Modulen gjør det enkelt å opprette og starte kampanjer, tilby rabatter på bestemte produkter, sette rabatteringsregler for bestemte varer avhengig av deres priser eller andre egenskaper.
 • SEO-modul – SEO-modul er faktisk et dashbord for optimalisering av nettsteder hvor du kan bruke premiuminnstillinger for å redigere titler og beskrivelser, samt legge til fokusord. Tilleggsinnstillinger gjør det mulig å spesifisere egendefinerte innleggs- eller side-nettadresser. Dessuten tar du kontroll over indekseringen av nettstedet. Brukere kan tillate eller forby domeneindeksering, redigere robots.txt-fil med mer.
 • Sikkerhet – plattformen har et automatisert sikkerhetskopisystem som lager en kopi av nettstedet ditt for å forhindre tap av informasjon. Du kan gjenopprette den forrige nettstedversjonen i tilfelle det skulle oppstå problemer. Integrert antivirus skanner alle filene dine.

uCoz HTML Editor

Erfarne kodere og nettdesignere vil sette pris på PHP-skriptfunksjonene. Du får full tilgang til nettstedets FTP-server med muligheten til å utføre PHP-skript i filer og kataloger.

3. Design

Bortsett fra tilpassede systemtemaer, har plattformen sin egen markedsplass med profesjonelle ferdige maler og oppsett. De ser mer stilige og oppdaterte ut. Alle temaene er sortert etter forskjellige kategorier som inkluderer landingssider, kunst, mat, forretning, bil og mer. Prisen varierer fra $ 12 til $ 56. De er absolutt et bedre alternativ til systemmaler som vanligvis har utdatert design, mens kvaliteten kanskje er ganske lav.

Nye uCoz-maler

uCoz legger stor vekt på muligheten til å redigere webdesignkode. For eksempel er det mulig å redigere koden for en materiallisteside, bloggkommentarer, nettstedstilgangsskjema osv. Separat. Hver installerte modul inneholder listen over tilgjengelige blokker og elementer, der du kan gjøre endringene i designredigeringsdelen..

Dermed er alternativene for tilpasning av design nesten ubegrensede for brukere som har kodingsevner. Bruk av ekstra skript vil gjøre det mulig å benytte funksjonell skalerbarhet på nettsteder opprettet med uCoz.

4. uCoz-moduler

Tidligere nevnte jeg at systemet tilbyr et sett med ‘moduler’ som er ansvarlige for forskjellige nettstedsfunksjoner. Disse modulene fungerer som frittstående applikasjoner og kan brukes i forskjellige kombinasjoner. Hver modul kan brukes til forskjellige formål, avhengig av brukerens ønsker, og kan installeres / avinstalleres når som helst.

Bloggmodul - uCoz Nettstedsbygger

De fleste av modulene kommer gratis, mens noen få betales (som for eksempel Online Shop, for eksempel), og noen har både en gratis og en betalt versjon (for eksempel SEO-modul eller utgave av sosiale medier). La oss se på uCoz-moduler i detaljer:

Nettstedskatalog

Først må vi installere modulen. I øvre venstre hjørne av uCoz-administratorpanelet velger du Nettstedskatalog og velg “Installer modulen”. Det er tre måter å installere det på: ved å bruke et forhåndsbestemt sett med 18 kategorier; sett med 220 kategorier eller uten klare kategorier. Uansett valg, vil du kunne legge til, slette og redigere kategorier etter behov.

Modulkatalog - uCoz

For min testkatalog valgte jeg det tredje alternativet og la man tre bransjespesifikke kategorier manuelt: DIY Nettstedsbyggere, Nettstedsbyggere for profesjonelle designere og nedlastbare nettstedbyggere.

Nå er det på tide å legge til oppføringer. Det er like enkelt å legge til nettsteder i katalogen som å lage og redigere et Word-dokument. Hver oppføring kan tilpasses: du kan legge til tekstbeskrivelser, bilder, Flash-filer, tabeller, legge inn YouTube-videoer og til og med sette inn dine egne kodebiter (se skjermdump).

uCoz Site Catalog - Legge til oppføringer

Modulinnstillinger

Det er mange egenskaper du kan tilpasse i nettstedskatalogen din, slik at den ser ut og fungerer nøyaktig som planlagt. Noen av disse er:

 • Antall kolonner i kategorien-menyen.
 • Antall oppføringer på hovedsiden.
 • Maksimal lengde på nettstedbeskrivelsen.
 • Maksimal størrelse på en fil lastet opp via nettstedet.
 • Vis / skjul kategoribeskrivelse under navnet i menyen og mer.
 • Tilpass filtre for bedre brukeropplevelse.

Dessuten er det flere fine innstillinger, for eksempel ‘alltid på topp-funksjonen, la en oppføring høre til flere kategorier om gangen etc.

Inngangsblikk

Husk at du kan stille forskjellige tillatelsesnivåer til denne modulen ved å bruke brukeradministrasjonsfunksjoner til uCoz.

Annonsestyret

uCoz Ad Board - Oppføringer

Ad Board er sannsynligvis den mest funksjonsrike uCoz-modulen. Den har massevis av tilpassede funksjoner som hjelper deg med å strukturere og vise informasjon på den mest effektive og iøynefallende måten. Denne modulen kan eksistere separat som et fullstendig nettsted for Bulletin Board eller kan brukes sammen med andre uCoz-moduler.

Ad Board-modulen kan aktiveres på to måter: uten kategorier og som universal annonsetavle. Det siste alternativet vil være perfekt passform for store nettsteder i portalene, da det allerede inneholder seksjoner og kategorier for alle vanlige temaer (Auto, Business, Construction etc.). Det tidligere alternativet (uten kategorier) er beregnet på snevre spesialiserte nettsteder – i dette tilfellet må du konfigurere annonsebrettet (opprette og navnkategorier, underkategorier osv.) Manuelt.

Annonsebrett - kategorier

La oss nå lage en testannonse og se hvordan den ser ut når den blir publisert. Heldigvis for meg tilbyr uCoz gratis kontoer som aldri går ut, slik at jeg kan prøvekjør systemet gratis når som helst :). Oppriktig, ble jeg overrasket over hvor mange innstillinger de tilbyr i denne absolutt gratis modulen. Når du legger til en annonse, kan du velge en kategori, type og emne; annonser en tekst ved hjelp av en funksjonsrik redigerer (du står fritt til å illustrere kopien din med bokstavelig talt alle medier: Youtube-videoer, Flash-filer, bilder osv.). Dessuten kan du laste opp et skjermbilde, spesifisere navnet på kontaktpersonen, e-post, nettsted, telefon og andre nyttige deler av nyttig informasjon. Ser veldig lærerik ut!

Annonsebrett - Legge til en annonse

Ad Board Module har fem seksjoner som hjelper deg med å finjustere oppslagstavlen. Disse er:

 • Inngangsstyring å redigere og fjerne oppføringer.
 • Kategoriledelse å opprette, redigere og fjerne kategorier.
 • Tilpass filtre for oppretting og tilpasning av filtre. Denne funksjonen er valgfri, men veldig nyttig – den hjelper brukerne med å finne relevante oppføringer enklere og raskere.
 • Modulinnstillinger. I denne delen kan du justere generelle innstillinger. Disse inkluderer modulenavn, antall oppføringer per side, antall poster i RSS, antall kommentarer per side, maksimal lengde på annonsetekst osv..
 • Tilpassing av moduldesign. Åpne denne delen for å redigere malen.

Ad Board-modulen er et veldig kraftig programvare som kan hjelpe deg med å lage et funksjonsbelagt oppslagtavle. Alt du trenger er å aktivere modulen og justere innstillingene. Begynn å utforske uCoz i dag, det er gratis :).

FAQ Inngangsstyring

For å kunne legge til spørsmål og svar, må vi aktivere FAQ-modulen i uCoz-kontrollpanelet. Når den er klar, kan vi legge igjen spørsmål direkte gjennom nettstedet (takket være brukermodulen). Selv om spørsmål bare kan være tekstbaserte, kan svarene inneholde lenker, videoer, Flash-filer, tabeller, bilder og til og med dine egne HTML-kodebiter. Med andre ord kan du illustrere svaret på en hvilken som helst måte, det være seg et skjermbilde eller en videoopplæring. Som nettstedseier kan du redigere alle FAQ-oppføringer.

uCoz - Oppføring av vanlige spørsmål

Kategorihåndtering

For å holde de vanlige spørsmålene dine enkle å navigere i, kan det være lurt å opprette kategorier. Gå inn i kategorihåndteringsdelen og klikk på knappen Ny kategori. Gi den nye kategorien navn og legg til beskrivelsen, samt ønsket URL.

uCoz - Ny FAQ-kategori

Modulinnstillinger

Denne delen lar deg justere standardinnstillingene for modulen, spesielt:

 • Antall viste oppføringer per side.
 • Aktiver funksjonen “Entry rating”.
 • Maksimalt antall bilder.
 • Maksimal størrelse på et bilde.
 • Brukergruppetillatelser osv.

Tilpassing av moduldesign

Denne delen lar deg gjøre endringer i utformingen av FAQ-siden din. Husk at du må ha en grunnleggende kunnskap om HTML og CSS for å redigere maler riktig.

FAQ - Tilpassing av moduldesign

Alt i alt er entry management ganske intuitivt. Tilpasning av design krever imidlertid en teknisk bakgrunn.

tester

I uCoz-redigeringsprogrammet velger du Inaktive moduler i venstre meny, klikker på Tester og installerer deretter modulen. Nå som modulen er installert, vil du se den i listen over aktive moduler og vil kunne konfigurere dens egenskaper.

Hver test er utstyrt med et beskrivelsefelt som støtter HTML. Dette betyr at du kan lage en tilpasset test ved hjelp av forskjellige skript, for eksempel kan du legge inn musikkspillere for lydquizer. Andre egendefinerbare egenskaper inkluderer (men ikke begrenset til):

 • Opptjente poeng.
 • Maksimalt antall svar.
 • Tilpasset resultatmelding (utmerket! God jobb! Osv.).
 • Antall tester per side.
 • Kategoriledelse.
 • E-postresultat og mer.

uCoz - Test av nettstedbyggere

Når du er ferdig med den første testen, husk å justere brukergruppetillatelser (tester -> Modulinnstillinger -> Tillatelser for brukergrupper) for å definere hvem som kan se og ta tester. Dessuten kan du automatisk oppgradere brukere som tjener nok poeng. For eksempel kan sølvbrukere bli gyldne brukere (navn på brukerrangering kan også tilpasses).

uCoz - Tar online tester

Når du har finjustert modulen, kan du lagre endringer og ta testen selv for å se hvordan den fungerer. Informasjon om alle testene som er tatt gjennom nettstedet ditt (tid, brukere, resultater osv.) Vil bli lagret i det aktuelle avsnittet i administrasjonspanelet.

E-shop

uCoz - Order Management

Installasjon

E-shop kommer som en del av uCoz og er den eneste betalte modulen i byggherren. Derfor, for å installere den, må du ha en konto hos uCoz og minst $ 10 i e-lommeboka. Når du har installert modulen, vil en ny side (/ butikk) automatisk bli lagt til på nettstedet ditt. Denne siden samsvarer med den generelle stilen på nettstedet ditt.

I tilfelle du vil ha noe tilpasset, er det det Tilpassing av moduldesign seksjon. Med verktøyene kan du lage en unik visuell opplevelse for de besøkende.

Tilpassing av moduldesign

Gode ​​nyheter for de som vet en ting om to – koding – tilpasset CSS / HTML kan brukes på hvilken som helst mal (vareutseende, varekatalog, handlekurv, trykt ordreskjema osv.) Ingen bekymringer hvis du synes designen din er ødelagt etter å ha endret kode. Du kan bruke “Gjenopprett standardmal” alternativet for å gjenopprette det.

Modulinnstillinger

Nå er det på tide å justere standardmodulinnstillinger. Du vil bli overrasket over hvor fleksibel e-butikken din er. Du kan justere følgende innstillinger med bare noen få museklikk:

 • Antall varer per katalogside.
 • Husk e-butikk søkehistorikk.
 • Aktiver funksjonen “Entry rating”.
 • Aktiver funksjonen for automatisk registrering.
 • Minste summen av bestillingen.
 • Minimumsbeløpet for hver vare.
 • Visuelle effekter når du legger elementet til i handlekurven (flytende bilde, uten animasjon, flytende kant).
 • Viderekobl til nettstedet til betalingssystemet etter å ha klikket på “Send ordre”.
 • Prisformat.
 • Vektvisningsformat.
 • MVA-innstillinger.
 • Mål (bredde / høyde i piksler) for vareikonet.
 • Antall nedlastningsforsøk for en elektronisk vare.
 • Innstillinger for resultatberegning og mer.

Det er også SEO-innstillinger der du kan deaktivere bestemte undersider og sette opp omdirigeringsregler (HTTP 301).

Varestyring

Denne delen lar deg utføre forskjellige gruppeoperasjoner med elementer, for eksempel Finn og erstatt (tekst), endre pris, flytt til kategori og så videre. Du kan også legge til elementalternativer og verdiene deres, for eksempel farge (blå, hvit, gul), størrelse (S, M, L) osv. Du kan også knytte et bilde til hvert alternativ for alternativer med flere verdier.

Når vi snakker om varer, er det viktig å nevne at du både kan importere og eksportere varer. Denne funksjonen vil være nyttig for store forhandlere. For øyeblikket støtter systemet XLS og YML-import.

Rabatter, spesialtilbud, ekstrautstyr

Når høytiden nærmer seg, blir denne delen viktigere ��. Den lar deg aktivere forskjellige rabattmodus (akkumulert rabatt, rabatt for en brukergruppe, rabatt for en bruker) samt generere engangs og gjenbrukbare promo-koder.

Betalings- og leveringsmetoder, valutaer og priser

Her kan du legge til valutaer og sette valutakurser, legge til betalings- og leveringsmetoder. Du kan spesifisere beskrivelser og legge til flere alternativer for hver betalings- / leveringsmetode.

Subagent Management

uCoz har et fantastisk brukerstyringssystem, så det er ingen tilfeldighet at E-shop Module bruker denne funksjonaliteten på sitt beste. Spesifikt kan du legge til flere subagents – brukere som kan legge til egne elementer og utføre andre operasjoner som er forbeholdt nettstedadministratorer.

Order Management

Gå til denne delen for å justere varslingsinnstillinger. For administratorer: varsel om ny ordre; betalingsvarsel etc. For brukere: varsel om ny ordre; varsel om ordrestatus osv. Det er også varsler for subagenter. Alle disse varslene kan leveres enten via e-post eller SMS.

uCoz eshop

Denne delen lar deg også enkelt spore ordrene dine. Standardtabellen viser antall ordrer, omsetning, fortjeneste, ordrestatus og mer. Du kan også eksportere og skrive ut ordrelisten med ett klikk på en knapp. Tabellen kan tilpasses – du kan legge til og omorganisere felt, samt velge antall ordrer per side og forkorte kolonnenavn.

Statistikk og rapporter

I denne delen kan du overvåke ufullstendige bestillinger, bestille innsendingstid, e-shop-modulsøkedata og få annen verdifull innsikt.

For mer informasjon om E-Shop-modulen, gå til offisielt uCoz Community.

uCoz devs jobber fortsatt med å finjustere alt, og vil gjøre mange flere små endringer i løpet av de kommende månedene til denne modulen. For øyeblikket koster denne modulen $ 9,99 per måned. Når du betaler for hele året, får du et gratis domenenavn som en bonus. Alle transaksjoner er avgiftsfrie.

Utgiver av sosiale medieruCoz slipper utgiver av sosiale medierPer i dag, Utgiver av sosiale medier kan synkroniseres med to moduler av uCoz: Site News og Blog. Det gjør det mulig for nettstedseiere å dele innleggene sine automatisk – ingen brukerinngrep kreves. Det bare skjer – utgiveren sender innleggene dine til de valgte sosiale nettverk. Nedenfor er en kort trinn-for-trinn-guide for hvordan du får uCoz Publisher til å fungere:

1. Aktiver utgivermodulen for sosiale medier.

2. Koble til sosiale mediekontoer.

Koble dine sosiale kontoer

Klar! Oppføringene blir automatisk lagt ut en gang per 20 minutter. I tilfelle du ikke kan vente med å dele et nytt innlegg, kan du alltid gjøre dette manuelt :).

Den nye modulen vil definitivt gi deg et ben i tilfelle ditt uCoz-drevne nettsted behandler mange innlegg hver dag. Det er imidlertid ikke et alternativ for brukerne som har nok tid til å dele innleggene sine manuelt.

brukere

Gå til ‘Brukere’ -modulen i kontrollpanelet for å se antall registrerte brukere, søke etter brukere, legge til nye kontoer og administrere profilinnstillingene. I denne modulen kan du tilpasse følgende egenskaper:

 • Brukergrupper. Dette alternativet eksisterer først og fremst for å bestemme tilgangsrettigheter. Som standard vil du få syv grupper: brukere, venner, administratorer, gjester, moderatorer osv. Alle gruppene kan tilpasses fullt ut: du kan endre brukergruppenavn, laste opp et ikon og justere andre viktige innstillinger: registrere deg, kommentarer osv..

uCoz-moduler - brukertest

 • Modulinnstillinger. Gå inn i dette avsnittet for å endre metoder for brukergodkjenning, felt på registreringsskjemaet, maksimal størrelse for opplastede avatarer, e-postvarsling om registrering, brukerrangeringsfunksjon, maksimal lengde på brukersignatur og mer. Du kan til og med regulere måten koblingen er dannet for å åpne brukerprofiler: enten i en ny fane eller i et aktivt vindu.
 • Bruker rangerer. Dette alternativet lar deg opprette forskjellige brukerranger basert på brukeraktivitet på nettstedet. Spesifikt kan du opprette ditt eget sett med rangeringer, velge ikontype og justere kravene for hver rangering (antall foruminnlegg).

Brukere - Brukerrekke

 • Massepostforsendelse. Når du har slått på funksjonen ‘e-postabonnement’ i delen ‘Modulinnstillinger’, kan du sende massemail til abonnentene dine via systemet. Bare fyll ut skjemaet og klikk på knappen ‘Start mailout’. Husk at dette alternativet ble utviklet for å hjelpe deg med å informere brukerne dine om oppdateringer og andre viktige hendelser, ikke for spamming. Derfor er det mulig å sende ut en gang per 5 timer. Du kan lage opptil 20 emner (kategorier) for adresselistene dine: Nyheter, spesialtilbud osv.

Brukere - masseutsendelse

 • Massebrukeroverføring / fjerning. Administratorer kan flytte brukere til forskjellige grupper i henhold til de angitte kriteriene. Du kan for eksempel fjerne alle inaktive brukere.
 • Regler for brukerregistrering. Gå inn i dette avsnittet for å skrive regler for brukerregistrering – disse vil vises for brukerne dine under registreringen.
 • Avatar ledelse. Besøk denne delen for å lage en tilpasset avatar-samling.
 • Tilpassing av moduldesign. Denne delen lar deg gjøre pikselnøyaktige endringer på sider relatert til denne modulen, nemlig brukerpåloggingsside, tilgang nektet side, private meldinger osv..

Brukeradministrasjon er en viktig funksjon for interaktive nettsteder og fora. Brukermodulen er gratis, så du kan sjekke den ut uten risiko akkurat nå. La de besøkende ikke bare glede seg over, men også administrere nettstedssidene!

Side Editor

Denne modulen er ansvarlig for å administrere nettsider som kan inneholde alle typer innhold (sammenlignet med blogg- eller fotoalbummoduler hvor du kun kan legge til henholdsvis blogginnlegg eller fotografier). Gå inn i denne modulen for å legge til, redigere og fjerne sidesider (for eksempel nettstedinfo, om oss, kontakt oss osv.).

uCoz - Side Editor

Hver side kan redigeres i Visual eller HTML editor. Mange konfigurasjonsinnstillinger ligner de som brukes i Word og lignende tekstredigerere (fet, kursiv osv.). Hvis du vil gjøre endringer i utformingen av disse sidene, går du til fanen ‘Moduldesigntilpassing’. Med uCoz vil du kunne gjøre pikselnøyaktige endringer i hvilken som helst del av siden hvis du er praktisk med koder. I tillegg kan du legge til forskjellige utvidelser – klikk på ‘Widgets’ -ikonet i verktøylinjen ‘Module Design Customization’ og velg en passende widget for å få en unik kode. Sett inn denne koden i den relevante delen av siden og lagre endringer. Jeg har bestemt meg for å legge inn en kalkulator �� – se skjermdumpen nedenfor. Hele prosessen tok meg omtrent 1 minutt.

Page Editor Module Test

Alle widgeter er gruppert etter kategori for enklere surfing. Kategorien ‘Nettstedets funksjonalitet’ inneholder for eksempel følgende widgeter: Rullelinje, Meny med visuelle effekter, Nedtelling til begivenhetens start, tastatur på skjermen og mer.

Denne modulen er som standard aktiv, det er ikke nødvendig å aktivere den manuelt (mens Forum, Online Chat og andre “tillegg” -moduler bør slås på for hånd. Prøv det selv ved å opprette en gratis uCoz-konto.

Forum

Med uCoz nettstedbygger kan du opprette et eget Forum-nettsted, eller knytte det til ditt nåværende nettsted bare ved å aktivere Forum-modulen i kontrollpanelet. Denne modulen er gratis og forblir gratis til du bestemmer deg for å oppgradere kontoen din.

Den største enheten i forumstrukturen er Seksjon. Så, jeg har laget tre seksjoner i testet uCoz-forumet: Photography Website Builders, eCommerce Website Builders og Forum Website Builders. Hver seksjon består av fullverdige funksjoner Forums (i testforumet mitt er disse ‘IM Creator’, ‘Wix’ og ‘MotoCMS’) – se skjermdump.

uCoz - Forummodul

Hvert forum har en hel pakke med egenskaper å sette:

 • Forumstatus: Aktiv, lukket (skrivebeskyttet, arkiv) osv.
 • Unike forumregler.
 • Unike forumikoner (det tok meg omtrent 30 sekunder å legge til unike ikoner for hver nettstedsbygger).
 • Passordinnstillinger (for private fora).
 • Brukeradministrasjon.

Modulinnstillinger

Gå til dette avsnittet for å justere egenskaper i forumet. Disse er:

 • Knapper og ikoner.
 • Antall tråder / innlegg per side.
 • Antall oppføringer i RSS-strøm.
 • Maksimalt antall filer som er lastet opp samtidig.
 • Maksimal lastet opp filstørrelse.
 • Brukergruppetillatelser osv.

Du kan laste opp ditt eget sett med ikoner og knapper. Husk å redigere forumregler.

uCoz - Forummodulinnstillinger

Moduldesign og tilpasning

I likhet med modulene for brukere og sideredigeringsprogrammer, gjør “Moduldesign og tilpasning” -seksjonen at nettstedseiere kan gjøre endringer i nettsteddesignen på en profesjonell måte. uCoz gir brukerne full kodekontroll, så hvis du er praktisk med koder, kan du gjøre pikselnøyaktige endringer i forumet ditt og se disse live umiddelbart.

uCoz - Ny tråd

Filkatalog

Denne modulen vil være nyttig både for nettstedseiere som har et levende samfunn bygd rundt sitt produkt eller sin tjeneste, og de som trenger å distribuere filer uten å måtte bruke fildelingstjenester, på en effektiv og godt organisert måte. Så her kan du dra nytte av å bruke denne modulen.

Å legge filkatalog til nettstedet ditt fungerer på samme måte som å legge til en hvilken som helst annen modul – på venstre side av kontrollpanelet klikker du på kategorien ‘Inaktiv’, velger du ‘Filkatalog’ og klikker på knappen ‘Installer’. Det er det! Modulen din er klar til bruk.

Modulinnstillinger

Avhengig av målene dine, juster katalogens brukergruppetillatelser. Som standard er det fire brukergrupper som kan laste opp filer til nettstedet ditt. Du kan både begrense og utvide tallet.

Nå kan du endre oppføringsskjemaet, angi maksimal filstørrelse, beskrivelseslengde, endre oppføringslayout samt aktivere noen ‘fine alternativer’. Du kan for eksempel aktivere funksjonen ‘Alltid på toppen’ eller tillate at en oppføring tilhører flere kategorier om gangen. I tillegg kan du tilpasse filtre.

Nå kan du legge til den første oppføringen. Alle oppføringer blir lagt til via frontend.

uCoz filkatalog uCoz filkatalog

For å gjøre store endringer i modulens utseende, må du minst ha en grunnleggende kunnskap om HTML / CSS.

bloggen

uCoz Blog Module er et flott sted å lage din egen blogg. Enten du starter en blogg for å markedsføre en virksomhet eller dele personlige mønstre, bli med oss ​​og oppdag plattformens fulle potensiale.

Starter

Når du har opprettet en gratis konto hos uCoz og aktivert Blog-modulen (hele prosessen tar mindre enn 2 minutter), kan du legge til den første testoppføringen. I uCoz blir alle bloggoppføringer lagt til direkte via nettstedet (ikke administrasjonspanelet), i What-You-See-Is-What-You-Get-modus. Om nødvendig kan du bytte fra visuell redigering til HTML.

Redaktøren deres gir en imponerende verktøykasse som hjelper deg med å formatere og illustrere innleggene dine. Spesifikt kan du laste opp bilder, Flash-filer, tabeller, Youtube-videoer, kodebiter og mer.

uCoz Blog Module - Legge til en oppføring

Kategorihåndtering og modulinnstillinger

I kategorihåndteringsdelen kan du opprette, redigere og fjerne bloggkategorier. Du kan også organisere bestillingen på nytt. Nå som du har strukturert bloggen din, kan du konfigurere hovedinnstillingene. Noen av disse er:

 • Antall kolonner i kategorien-menyen.
 • Antall oppføringer på hovedsiden.
 • Antall poster i RSS-feed.
 • Plassering av sideveksler (bunn, topp, bunn og topp).
 • Kommentarer (tillat / lukk).
 • Antall kommentarer per side og deres plassering.
 • Inngangsangivelsesfunksjon.

Det finnes også avanserte alternativer, som for eksempel ‘Alltid på topp’.

Siden uCoz har sitt eget brukerhåndteringssystem, kan du endre tillatelsesinnstillinger for brukergrupper og lukke visse bloggkategorier fra å se og kommentere. Eller tvert imot, du kan la visse brukere / brukergrupper bidra med egne blogginnlegg i tillegg til moderate kommentarer.

Du kan også aktivere alternativet Planlagt innlegg for denne modulen.

Bloggoppføringsutseende - uCoz

I tilfelle du vil gå utover Coz-maler, kan du gjenoppbygge en av dem ved hjelp av systemets HTML / CSS-redigeringsprogram. Fra et ikke-teknisk kunnskapsperspektiv er det dessverre ingenting å tilpasse – du må ha en grunnleggende kunnskap om HTML / CSS for å redigere den valgte malen riktig.

Selv om alle med riktig nettstedsbygger kan starte en blogg, kan det være vanskeligere å dedikere deg til blogging enn du tror. Blogging er ikke en engangsoppgave, men et kontinuerlig engasjement. Før du starter en blogg, må du derfor sørge for at det er noe du vil investere tid, penger og krefter på.

Fotoalbum

Fotoalbum er en meget tilpassbar uCoz-modul for å lage bildegallerier. Modulen lar deg ikke bare gruppere bilder etter kategorier og vise dem på forskjellige måter, men også redigere bilder direkte i nettleseren din.

uCoz - Fotokonfigurasjon

Starter

Som med alle andre uCoz-moduler, må du først legge til Fotoalbum på nettstedet ditt. Dette kan enkelt gjøres gjennom kontrollpanelet i delen Moduler. Når du har installert modulen, er det din å konfigurere. Spesifikt kan du:

1. Opprett og organiser kategorier (spesifiser kategoribeskrivelse, passordbeskytt bestemte kategorier, endre URL samt angi brukergruppetillatelser).

2. Tilpass filtre for å hjelpe besøkende med å finne oppføringer av interesse raskere og enklere.

3. Angi følgende egenskaper:

 • Antall bilder på hovedsiden.
 • Demobildestørrelse.
 • Maksimale dimensjoner på et bilde i full størrelse.
 • Størrelsesreduksjonsmetode for å lage et demobilde (beskjæring / skalering).
 • Egendefinerte felt for å legge til bilder.
 • Maksimalt antall bilder i multilasteren og så videre.

uCoz - Photo Editor

For å aktivere kommentarer for denne modulen, gå til Verktøy-delen, og åpne deretter ‘Sosiale kommentarer’ og aktivere denne funksjonen for Fotoalbum-modulen. I noen få tilfeller vil besøkende på nettstedet ditt kunne legge til kommentarer ved bruk av forskjellige sosiale medienettverk, så vel som det opprinnelige autorisasjonssystemet til uCoz (uID).

uCoz - Kommentarer til fotoalbum

Som standard er hvert fotografi utstyrt med følgende egenskaper:

 • Visningsdisk.
 • Vurdering.
 • Bildeforfatter (lagt til av).

Du kan også redigere alle opplastede bilder ved å bruke en grunnleggende innebygd fotoredigerer. Det lar deg rotere bilder, bruke det svart-hvite filteret, merke personer og objekter, og også legge til koder.

Book

Å legge gjestebok til nettstedet ditt fungerer på samme måte som å legge til en hvilken som helst annen inaktiv uCoz-modul – bare klikk på den og merk av for ‘Installer modulen’. Når du har installert modulen, kan du forhåndsvise siden for å se hvordan standardversjonen ser ut og fungerer. Gjesteboken din er klar til bruk.

Vil du gjøre noen tilpasninger? Du kan enkelt finjustere standardversjonen av modulen gjennom kontrollpanelet. For eksempel vises som standard hver nye gjestebokoppføring helt øverst på siden, og skyver eldre innlegg lenger ned på siden. Etter at de besøkende legger til 15 oppføringer på siden, vil eldre innlegg bli flyttet fra siden for lett tilgjengelige arkivsider. Du kan endre antall synlige innlegg, samt posisjonen deres (nederst / øverst) ved å klikke på Modulinnstillinger knappen i kontrollpanelet.

I tillegg kan du velge hvor oppføringsskjemaet skal vises (på en egen side; på samme side); aktiver funksjonen ‘Entry rating’; justere oppføringsfelt; angi maksimal meldingslengde.

For å forhindre at postoppføringer blir lagt ut på nettstedet ditt, kan du begrense tilgangen til skjemaet ved å gjøre endringer i nettstedets brukergruppetillatelser. Du kan angi disse tillatelsene på en slik måte at bare godkjente brukere kan legge igjen meldinger.

Designtilpasning av modulen krever en grunnleggende kunnskap om HTML / CSS. Hvis du vet en ting eller to om koding, kan du fullstendig renovere utseendet på gjesteboken din.

Nettstedsøk

Fordelene ved å ha et internt nettstedssøk er åpenbare for både nettstedseiere og besøkende, så la oss hoppe over lange forklaringer og komme til virksomheten. I dag skal vi teste Site Search, en enkel å tilpasse men likevel veldig praktisk uCoz-modul. Logg deg på uCoz-kontoen din for å være på samme side.

Modulinnstillinger

For å aktivere Site Search-modulen, åpner du kategorien ‘Inaktive moduler’ i kontrollpanelet, velger ønsket modul og klikker på ‘Installer modulen’ -knappen. En søkeboks blir lagt til nettstedet ditt i løpet av få sekunder.

Nå som modulen er aktivert, kan du justere hovedinnstillingene. Heldigvis er uCoz ganske fleksibel med tanke på tilpasning, selv når det gjelder så tilsynelatende ikke tilpassbare funksjoner som Søk. Med uCoz kan du justere følgende innstillinger:

 • Antall oppføringer per side.
 • Maksimalt antall søkeresultater.
 • Moduler å søke i.
 • Maksimalt antall tegn i resultatbeskrivelsen.

Du kan også sjekke alternativet “supplement search results with tags”.

Nå er det på tide å oppdatere testnettstedet vårt og se hvordan denne modulen fungerer (se skjermdump).

uCoz - Site Search Module

E-postskjemaer

Nå som jeg har vist deg at det er så viktig å ha et kontaktskjema, la oss lage et ved å bruke uCoz nettstedbygger.

Starter

Først må vi aktivere e-postskjema-modulen i kontrollpanelet vårt (det må være to seksjoner i modulfeltet: Aktiv og inaktiv). Når vi har installert modulen (ganske enkelt ved å merke av for ‘Aktiver’ -ruten), vil ingenting skje med utseendet til nettstedet vårt. For å synliggjøre skjemaet, må vi sette det inn manuelt på ønsket side (ved å bruke koden som er generert etter å ha klikket i avmerkingsboksen ‘Aktiver’).

uCoz - E-postskjemaer

Puh. Selv om det var vanskelig å forklare, var det veldig enkelt å gjøre ��. Nå kan vi gå videre og benytte oss av den genererte koden. La oss først lage en egen side og gi den navnet Kontakt oss. Nå kan vi kopiere og lime inn den foreslåtte koden i den relevante delen av vår nyopprettede side. Når vi har lagret og oppdatert siden, ser vi et standard uCoz-e-postskjema (se skjermdump).

uCoz - Send melding

Sjansen er for at du kanskje liker og lagrer den, logger deg ut av kontrollpanelet og ringer det om dagen. Men hvis du vil ha noe tilpasset, er det ingenting som hindrer deg i å gjenopprette standardskjemaet fra grunnen av. Du kan legge til, fjerne, flytte opp / ned og gi nytt navn til hvert enkelt felt som brukes i kontaktskjemaet. Du kan også opprette “påkrevde” felt og endre feltype (tekst, avkrysningsrute, sikkerhetskode og mer).

I likhet med alle andre uCoz-moduler, kan e-postskjemaer også bygges fullstendig ikke bare med tanke på funksjonalitet, men også design. Hvis du er praktisk med koder, vil det være en cakewalk å tilpasse skjemaet til dine behov. I motsetning til konkurrentene, åpner uCoz kodene for brukere og gir dem full kodekontroll som er avgjørende selv om du ikke aner hva HTML-kode er – hvis det er full kodekontroll kan du leie en proff eller spør en teknisk kunnskapsrik venn av deg for å få ideene dine til live. E-postskjemaer trenger ikke nødvendigvis å være kjedelige, uten resultatbokser – du kan gjøre dem enda mer effektive og engasjerende ved å legge til en rullegardin som inneholder populære spørsmål / emner.

Når du er ferdig med å pusse opp kontaktskjemaet ditt, kan det være lurt å aktivere funksjonen ‘Fortell en venn’. Denne funksjonen lager spesielle delingsformer som lar besøkende dele oppføringer via e-post på en enkel og rask måte – bare angi vennens e-post og klikk på ‘Send’ -knappen.

uCoz - Tips en venn

Testen vår ville være ufullstendig uten mobiltesting. Så jeg har tilgang til testnettstedet fra smarttelefonen min og til og med sendt en e-post til meg selv ��. Store, mobiloptimaliserte knapper, lett å navigere meny, smart layout – 5 stjerner av 5!

Mobil skjermbilde - uCoz e-postskjemaer

Kombinert med vanlige sider, detaljerte produkt- / tjenestebeskrivelser, nøyaktige kontaktdata og brukbart grensesnitt, vil e-postskjemaer hjelpe deg med å lage en ekte perle av et nettsted.

Nettmålinger

Som standard er hvert uCoz-nettsted allerede utstyrt med en undersøkelse, nemlig ‘Ranger nettstedet mitt’. Anta at jeg vil vite hvilken nettstedstype de besøkende vil bygge. La oss se hva som skal til for å lage en slik avstemning ved å bruke uCoz:

 • Aktiver Web Polls-modulen.
 • Åpne seksjonen Polls Management.
 • Klikk på knappen ‘Ny avstemning’.
 • Skriv inn spørsmålet (hvilken nettstedstype ønsker du å bygge?).
 • Spesifiser noen sannsynlige svar.
 • Juster innstillinger (knappetekst, utløpsdato for avstemning, type avstemningsform osv.) Og lagre endringer.

Når du er ferdig med disse trinnene, går du til nettstedet ditt, oppdater det og sjekker utseendet og ytelsen til den nystekte avstemningen. Nedenfor er testundersøkelsen min.

uCoz-moduler - Nettmålinger

For å gjøre endringer i Web Polls ‘design og hovedinnstillinger (e-postvarsler, brukergruppetillatelser, timeout osv.), Gå til henholdsvis moduldesigntilpassing og modulinnstillinger..

hint

Takket være plattformens fleksibilitet kan du sette inn bilder som svarvalg. For å gjøre det, setter du bare inn lenker til de nødvendige bildene i de nødvendige feltene (i stedet for de vanlige tekstvariantene). Husk at systemet ikke reduserer bilder automatisk, så det er bedre å endre bildestørrelsen på forhånd.

Nettmålinger med bilder

For å la de besøkende velge flere alternativer, velger du avmerkingsboksen ‘Avmerkingsboks’. Hvis du ikke ønsker å tøffe nettstedområdet ditt med for mange svarvalg, kan du vurdere å aktivere ‘Velg’ webavstemningstype. Denne undersøkelsen vil presentere alternativer i form av en rullegardinliste.

Avstemmingsresultater

For å se resultatene fra undersøkelsen, klikker du enten på “Avstemningsresultater” -ikonet i kontrollpanelet eller åpner nettstedet ditt og klikker på koblingen “Resultater” som ligger under avstemningen. Resultatene vises som et lettlest histogram.

SEO-modul - uCoz Nettstedsbygger

5. Kundestøtte

Plattformen mangler noen av midlene for brukere å holde kontakten. Det er ingen Live Chat-funksjon eller telefon for å kontakte supportledere direkte. Du kan velge et billettsystem som er tilgjengelig i gratis og betalte alternativer. Det gratis alternativet er bare for tekniske problemer. Dessuten vil det ta ledere opptil 48 timer å svare.

Betalt eller premium support vil koste brukere $ 0,50 per billett. Den tilbyr en raskere oppløsning innen 24 timer og dekker ikke bare tekniske, men også andre problemer, inkludert betalingsproblemer. uCoz har en offisiell blogg med en mengde artikler. De publiserer jevnlig informasjon om siste oppdateringer samt brukernes forbedringstilbud og ønsker. Du kan også være glad for å bidra til plattformens utvikling.

6. Prispolitikk

Programvaren er tilgjengelig i 4 store panner, avhengig av dine mål og formål. Det er en gratis versjon som kommer med et tilpasset uCoz-domene, tilleggsannonser og begrenset diskplass på bare 400 MB. Det er bra bare for å teste byggherrens logikk og noen av grunnleggende verktøyene. Hvis du trenger flere fasiliteter, kan du velge:

PrisalternativKosteFunksjoner
Basic:$ 3 / mo✓ 2 GB diskplass;
✓ Ubegrenset båndbredde;
✓ 24/7 support.
optimal:$ 4 / mo✓ 10 GB diskplass;
✓ Premium Antivirus;
✓ PHP-skript.
maksimal:$ 8 / mnd✓ 20 GB diskplass;
✓ Mobilmal;
✓ Nettbutikk.
Butikk:$ 5 / mo✓ e-handel;
✓ Eksport av produkter;
✓ Rabatter & Spesialtilbud.

Hvis du trenger å lansere en enkel blogg, er grunnleggende plan nok når Shop Plan er bra for å starte e-handelsprosjekter. Som det ble sagt før, bør du også vurdere ekstrakostnader på profesjonelle maler og premium billettsystem.

 • Grunnleggende plan koster $ 3 / måned med 2 GB lagringsplass, grunnleggende sikkerhetsfunksjoner og gratis støtte.
 • Optimal plan koster $ 4 / måned uten annonser, gratis domene, 10 GB lagringsplass og premium antivirus.
 • Maksimal plan koster $ 8 / måned med 20 GB lagringsplass, premiumfunksjoner + Online Shop.
 • Butikkplan koster $ 5 / måned med alle førsteklasses funksjoner og Online Shop-funksjonalitet, men 10 GB lagringsplass.

7. uCoz FAQ

Spørsmål: Hvem er det for?

Svar: I motsetning til Wix og Jimdo som er helt visuelle nettstedbyggere som er målrettet mot et nybegynnere publikum, uCoz er hovedsakelig beregnet på nettpersoner som vet en ting om to nettsteder. Den tilbyr nok klare løsninger til å hjelpe deg med å sette opp nettstedet ditt, men det viktigste er utvidbarheten og fleksibiliteten: du kan tilpasse nettstedet ditt på kodenivå – det er ingen design- eller funksjonalitetsbegrensninger.

Dessverre gjør uCoz uegnet til nybegynnere. Hvis du forventer å få en total WYSIWYG-opplevelse, sjekk ut uKit.

Spørsmål: Er det virkelig gratis?

Svar: Ja, det er det. Du kan opprette en konto med uCoz gratis og publisere flere nettsteder med samme profil. Alle nettstedene dine vil forbli gratis så lenge du oppdaterer dem. Du kan til og med knytte ditt eget andre nivå-domene (Eks .: mysitename.com) uten å måtte oppgradere kontoen din.

Som en gratis bruker av uCoz vil du få tilgang til alle modulene (tilpassbare konstruksjonsblokker), bortsett fra eCommerce-funksjonene. E-shop-modulen leveres med Shop-planen ($ 9.99 / mo).

Så hvordan tjener disse karene nøyaktig? – lurer du kanskje på. Ved å plassere annonser på gratis nettsteder. Annonsefrie kontoer starter på $ 5,99 per måned eller mindre, hvis du velger å betale forskuddsvis for en lengre periode (3 måneder / 6 måneder / år …).

Med andre ord kan du bygge et profesjonelt, annonsefrie nettsted med et tilpasset domenenavn og inkludert hosting for omtrent $ 5 / mo. Eller du kan få det samme nettstedet, men med annonser, uten å bruke en krone.

Spørsmål: Kan jeg få tilgang til nettstedets kildekode?

Svar: Ja det kan du. Full kodekontroll er det som gjør at uCoz skiller seg ut blant konkurrentene. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i de fleste av de beste nettstedbyggere. Full kodekontroll lar deg gjøre pikselnøyaktige endringer i nettsteddesignen, samt legge til dine egne skript. Så hvis du er praktisk med koder, kan du lage et superfunksjonelt nettsted med uCoz – den eneste grensen er fantasien �� .

uCoz kodekontroll

Spørsmål: Kan jeg opprette et responsivt nettsted ved å bruke uCoz?

Svar: Ja det kan du. Bare sørg for at du har valgt en av de nye responsive malene for nettstedet ditt (du kan endre din nåværende uCoz-mal lett, hvis den ikke er responsiv).

Testing av uCoz-maler - HTC View

Spørsmål: Hva slags nettsted kan jeg bygge med uCoz?

Svar: uCoz ble opprinnelig utviklet som en multifunksjonsplattform basert på et modulsystem som kan brukes til å lage nettopp en hvilken som helst nettstedstype: nettbutikk, blogg, forum, bedriftsnettsted, portefølje osv. Du kan bruke så mange moduler som kreves samtidig : Forum + fotoalbum + tester + gjestebok + nettprat og så videre. Du kan leke med moduler og deres innstillinger som du ønsker til du finner den perfekte blandingen av funksjoner.

8. Fordeler og ulemper

uCoz er en plattform for å oppfylle forventningene til både nybegynnere og erfarne kodere. Den kommer med en modulstruktur som tilbyr bruksklare løsninger på stedet inkludert e-handel, SEO, blogging osv.

Pros:
Ulemper:
&# X2714; Brukervennlighet og dype tilpasningsmuligheter.
&# X2714; Rimelige planer.
&# X2714; Forbedret e-handelsfunksjonalitet.
&# X2714; Markedsførings- og promoteringsverktøy.
&# X2714; Tilgang til side HTML og CSS.
✘ Det kan ta litt tid å finne ut logikken.
Xt xtra kostnader for premium billettstøtte.

9. Konkurrenter

Nettstedets byggemarked tilbyr mange plattformer å velge mellom. Jeg har utarbeidet flere sammenligninger av uCoz kontra det er mest populære konkurrenter, som Wix, Weebly og WordPress.

uCoz vs WixuCoz vs WeeblyuCoz vs WordPress

uCoz er kraftigere og funksjonsrikere enn Wix og Weebly, mens sistnevnte er mer brukervennlig. WordPress er mer fleksibelt enn uCoz, men krever mer tid og ferdigheter for å bygge et nettsted. Les hele sammenligningene for detaljer.

10. uKit og uID.me

uCoz nettstedsbygger er ikke det eneste produktet som er utviklet av uCoz-teamet. Selskapet eier også en profilprodusent på én side uID.me og en kodefri nettstedsbygger for virksomheten uKit.com. I motsetning til uCoz som tilbyr full HTML- og CSS-kontroll, følger uKit en helt annen tilnærming. Systemet gir en intuitiv dra-og-slipp-redigeringsprogram som ikke krever koding i det hele tatt.

Konklusjon

uCoz har mange sterke poeng, som gjør at den skiller seg ut fra mengden, spesielt sammenlignet med konkurrentene. Dette er nøyaktig hva som kan være et avgjørende kriterium når du velger denne nettstedbyggeren.

Moderne ergonomisk oversikt.

Prøv uCoz Now

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map