Ucraft anmeldelse

Ucraft – er en kunstnerisk webstedsbygger, der kombinerer kreative skabeloner med en slankt og let at bruge redaktør. Det leverer nok funktioner til at oprette websteder af forskellige typer. Brugere kan muligvis starte en simpel blog samt oprette et lille forretningssted eller springe ind i eCommerce-niche med en fuldt funktionel digital butik. Oprettelse af nye sider og projekter med Ucraft er meget let takket være sin egen WYSIWYG-editor, mens de færdige skabeloner ser meget stilfulde og opdaterede ud.


Webstedsbyggeren er hovedsageligt fokuseret på kvalitet, selvom den ikke kan prale af et udvidet funktionssæt som nogle af de største industrinavne. Samtidig kan det prale af en helt gratis pakke med integrerede sikkerhedsmidler ud over dets gratis logo-maker, designerværktøjer og mere. Lad os se nærmere på, hvad Ucraft kan tilbyde sine brugere.

1. Brugervenlighed

Webstedsbyggeren er meget nem at bruge, da den har en træk-og-slip-funktion. Brugere har en chance for at starte byggeprocessen fra det tomme lærred eller vælge ethvert af de tilgængelige færdige temaer. Den anden variant er bedre for nybegynderne, da det kan være en vanskelig udfordring at oprette en tom blanket for webstedsform. Men først ting først. Lad os finde ud af, hvordan du logger ind og kommer i gang.

Kom godt i gang

Ingen overraskelser her. Registreringsprocessen er meget hurtig og enkel. Den første måde at logge på er at bruge din sociale mediekonto og logge ind med et klik. Den anden måde ser mere mursten ud til mørtel og kræver at du angiver din adgangskode og din e-mail for at oprette en ny konto. Uanset hvilken sti du vælger, vil processen næppe tage dig mere end flere sekunder.

Ucraft tilmelding

Når du er logget ind, kan du vælge mellem et udvalg af tilgængelige skabeloner eller begynde at opbygge et nyt websted fra det tomme lærred. Brugere kan forhåndsvise hvert tema, før de vælger det eller ændre det, når det er nødvendigt. Lad os nu gå videre til webstedets redaktør.

Sideeditor

Som vi tidligere har nævnt, kan redigeringsprocessen muligvis være en vanskelig proces på trods af det faktum, at Ucraft har en intuitiv træk-og-slip-editor. Først finder du det let at konstruere en ny side ved hjælp af færdige blokke. De inkluderer overskrifter, kontaktformularer, “Om os” blokke, sidefødder osv. Idéen er at lægge en blok på den anden.

Ucraft Editor

Det centrale problem her er, at du ikke kan flytte dem rundt. Tanken er at lade brugerne arbejde i sektioner. Det betyder, at hver enkelt blok antages at forblive i det foreskrevne afsnit. På den anden side kan brugerne stadig tilføje forskellige elementer for at tilpasse nogle af siderne. Dashboardet indeholder et udvalg af elementer, du kan tilføje med et klik. De inkluderer billedgallerier, tekstblokke, skydere, ikoner, mediefildistributører osv.

Going Live

Når du er færdig med at redigere sider, behøver du kun at oprette forbindelse til et domæne, få vist et eksempel på det og gå live, hvis du er helt tilfreds med den måde, det ser ud på desktop og mobile enheder på. Publicer dit websted og gør det tilgængeligt for brugerne.

På trods af faktum har alle Ucraft-planer en 14-dages gratis prøveperiode; Vi anbefaler kraftigt at vælge en gratis pakke for at kontrollere, hvordan redigeringsprogrammet og andre funktioner fungerer. Det vil afklare, om platformen passer til dine behov eller ej. Nu er det på høje tid, at vi går videre til webstedets tilpasningsproces.

2. Funktioner & Fleksibilitet

Ucraft har bestemt nogle stærke punkter med hensyn til dens funktioner. Bortset fra grundlæggende gratis SSL, SEO-app og integreret Google Analytics i hver af planerne, også inklusive den gratis pakke, kan brugere stole på udvidet funktionalitet, der leverer flere e-handels-, blogging- og tilpasningsmuligheder.

Online butikker

Ucraft gør det let at lancere og administrere din nye butik på trods af dens størrelse. Uanset om du har flere produkter at sælge eller vil skabe en enorm markedsplads med ubegrænsede varer, kommer webstedsbyggeren e-handelsfunktioner godt med. Her er hvad du får:

 • Færdige skabeloner – Det er meget let at lancere en butik med Ucraft. Vælg en skabelon med indbyggede blokke og relevante elementer og produkter, og udgiv din butik.
 • Enkel produktstyring – tilføj nye elementer med et enkelt klik, tilpas produktsiden ved at uploade billeder, tilføje produktbeskrivelser, redigere felter osv.
 • Alsidige betalingsmuligheder – platformen understøtter i øjeblikket over 70 forskellige betalingstjenester, der er tilgængelige til problemfri integration. Tilslut metoden og få fordel af øjeblikkelige betalinger ud over integrerede forsendelsesmuligheder.
 • Flere sælgende kanaler – du kan bruge forskellige salgskanaler til at øge dine indtægter. Systemet giver dig mulighed for at komme ind på nogle af de største markedspladser og sælge dine produkter på eBay, Google Shopping Feed, Amazon, Facebook osv. Den dårlige nyhed er, at funktionen kun er tilgængelig med BigCommerce-plan, som er den dyreste.
 • Ucraft Tilføj et produkt

ECommerce-pakken inkluderer desuden SEO-indstillinger for produktsider, analyseværktøjer og promoveringer. Butikkejere kan oprette personlige tilbud, rabatkuponer eller andre kampagner for at øge dine kunders loyalitet.

Designerværktøjer

Selvom Ucraft-skabeloner ser temmelig godt ud, vil brugerne stadig have en chance for at tilføje et prikken over i’et for at gøre webstedets design mere eksklusivt. Designerværktøjer giver en enkel måde at skille sig ud takket være følgende:

 • Typografisk redigering – værktøjet gør det nemt at redigere tekster, ændre skrifttype og implementere forskellige farver, dimensioner og størrelser. Brugere kan frit redigere overskrifter såvel som hele afsnittene.
 • UIKit – et værktøj til at ændre eller redigere nogen af ​​de tilpassede blokke og elementer. Du er velkommen til at ændre knappen og ikonernes farver, stilarter eller dimensioner. Skift skyderstørrelser, så det passer til det samlede sidedesign.
 • Mockup-indstillinger – gå til avancerede indstillinger og ændre, hvordan dit layout ser ud. For eksempel kan brugere redigere afstanden mellem hvert element, tilpasse dimensionerne til den mobile webstedsversion osv.
 • Ucraft Designerværktøjer

Gratis logo maker

Webstedsbyggeren leveres med en gratis og super nem logo-maker. Det giver dig mulighed for at oprette en unik brandrepræsentation på få minutter. Alt hvad du behøver er at gennemføre tre enkle trin:

 1. Vælg et ikon fra et stort udvalg af gratis billeder, der er tilgængelige (over 1 million ikoner).
 2. Tilpas logoet ved at strække eller indsnævre ikonet. Tilføj nogle farver eller rediger dimensioner.
 3. Gem logoet i et hvilket som helst af de tilgængelige formater (.PNG eller .SVG).
 4. Ucraft Logo Maker

Du kan bruge logoet ikke kun på webstedet, men også på de fysisk solgte varer og genstande for at øge din butiks anerkendelse.

Gratis skabelse af destinationsside

En gratis destinationssidebygger er en anden stor funktion fra Ucraft. Det er tilgængeligt for alle abonnenter på trods af planen. Du kan drage fordel af det, selvom du bruger en gratis pakke. Sådan fungerer det:

 1. Du synger ind, vælger en plan og vælger en gratis destinationsside-funktion.
 2. Gennemse færdige temaer og layouts på én side for at vælge det bedst matchende tema.
 3. Tilpas landingssidestrukturen, tilføj yderligere elementer eller blokke.
 4. Brug SEO-indstillinger til at oprette SEO-venligt indhold.
 5. Tilslut et brugerdefineret domæne gratis, og offentliggør din destinationsside.

Det er en fantastisk måde at skabe mere trafik og holde kunderne opmærksomme på dine nye produkter eller specialtilbud.

Blogging-platform

Kreative bloggere, der har til hensigt at lancere og administrere fuldt udstyrede og visuelt tiltalende blogs, vil helt sikkert sætte pris på en mulighed for at bruge artiklen App, der tilbydes af Ucraft. Applikationen giver mulighed for at oprette en blog eller udgive en nyhedsafdeling på et websted for at tiltrække bruger opmærksomhed. Hele processen tager ikke længere tid end flere minutter og er generelt afsluttet i et par lette trin.

Ucraft artikler

Ved at bruge applikationen vil du være i stand til at oprette en blogsideslayout til så mange indlæg, som du har brug for. Gå videre for at forbinde knapper på sociale medier til hvert indlæg for at give brugerne mulighed for at dele artiklerne med abonnenter.

Glem ikke at optimere den nyoprettede blog ved at udfylde metakoder. Dette er den bedste måde at øge din blogs søgemaskine ranking. Juster systemet med kommentarer ved at tilføje Disqus-kommentaren-tilføjelsen. Endelig skal du bruge WYSIWYG Ucraft Text Editor for at gøre indholdsredigering enklere og mere fleksibel.

Hvis du takler opgaven på et højt niveau, vil du benytte flere fordele fra din blog. Det vil hjælpe dig med at drive trafik, markedsføre dine tjenester eller produkter, dele din oplevelse med abonnenter, etablere en pålidelig webtilstedeværelse, øge din autoritet, generere kundeemner og opmuntre din målgruppe til kommunikation.

3. Design

Antal temaer:63
Professionelle skabeloner:&# X2714; JA
Gratis temaer:&# X2714; JA
Responsiv design:&# X2714; JA
Sorter efter branche:&# X2714; JA
Injektion af kildekode:&# X2714; JA

Ucraft tilbyder en rig samling skabeloner, og af dem kan de bruges til at oprette destinationssider, mens de andre er gode til forretningswebsteder. Alle af dem ser imidlertid ganske tiltalende ud med deres flade design, fuldskærmsformater, branchespecifikt indhold af høj kvalitet og andre funktioner, som du helt sikkert vil sætte pris på. Generelt er kvaliteten af ​​disse skabeloner over gennemsnittet her.

Hvert tema leveres med en beskrivelse og en eksempelindstilling. Det tager ikke lang tid at vælge den rigtige skabelon. Mangfoldigheden af ​​temaer er noget begrænset, men enhver skabelon kan tilpasses til dine specifikke forretningsbehov.

Når du har valgt en skabelon, vil du blive tilbudt at se en kort, men detaljeret og nyttig video, der giver et indblik i systemets grundlæggende. Så det allerede? Så er du klar til at tilpasse din skabelon ved hjælp af en visuel træk-og-slip-redaktion, hvilket resulterer i tilgængeligheden. Du kan vælge mellem en bred vifte af foruddesignede blokke og widgets, der kan hjælpe dig med at udvikle strukturen på dit websted.

Ucraft blokke

Bare træk et påkrævet element til siderne for at ændre dets farve, placering, afstand, størrelse, indhold, så får du det ønskede resultat på kort tid! Hver blok eller widget har flere indstillinger: baggrundsbillede, opacitet, blokposition (lodret eller vandret), justering, farve osv. På grund af disse og andre funktioner vil du være i stand til at gøre enhver skabelon til din egen, der opfylder dine mål og krav.

Hvad mere?, Du kan desuden bruge Designer-værktøjerne sektion placeret på instrumentbrættet. Værktøjet gør det muligt at justere typografien (overskriftsformater, skrifttype, størrelse, bogstavafstand osv.), Bruge knappen og formularbyggeren samt at redigere webstedets layout (dets bredde, indrykk for desktop og mobilvisning, etc.).

Brug af afsnittet Designerværktøjer er faktisk ikke påkrævet – Ucraft-skabeloner ser flotte ud som de er, mens standardredigeringsværktøjerne er godt nok til at give webstedet et individuelt og enestående udseende.

En anden interessant ting ved Ucraft er en mulighed for at opdele sektioner inden for en blok efter farver. Dette muliggør brugen af ​​duoton, en frisk tendens i webdesign, når hver halvdel af en blok har sin egen farve, mens deres proportioner og størrelser kan ændres. Mange brugere kan synes denne funktion er nyttig, når de udvikler deres websteder.

For at opsummere, på trods af det begrænsede antal skabeloner, ser Ucraft godt ud fra designperspektivet. Skabeloner i høj kvalitet, der leveres med en række praktiske værktøjer, gør det muligt at opnå et fantastisk resultat. Ingen kodning nødvendig. Perfekt til begyndere.

4. Kundesupport

Ucraft har en udvidet kyndig repræsenteret ved detaljerede vejledninger og artikler. De dækker alle de væsentlige emner. Du lærer, hvordan du begynder at bruge et websted ud over tiptaster, app-integration osv. Artiklerne beskriver også alle e-handelsfunktioner, White Label-løsning osv..

Platformen har en separat Marketing Guide. Det er en trinvis vejledning til virksomhedsejere, virksomheder og iværksættere. Brugere vil lære, hvordan man finjusterer SEO-indstillinger, udfører effektive SMM-strategier, bruger PPC, e-mail- og indholdsmarkedsføring osv.

Ucraft har et voksende samfund af brugere repræsenteret med en lokalt forum og flere tråde at diskutere. Her kan du finde nyttige eksperttips, nylige opdateringsudgivelser og noter, oprette nye tråde for at stille spørgsmål om ethvert spørgsmål.

Live Chat-funktionen er den sidste, men ikke mindst, hvis du har brug for en hurtig løsning på et problem. Det tager et par minutter, før supportteamet kommer tilbage med et svar. Sammenfattende er støtten her meget god.

5. Prispolitik

PrisindstillingKosteFunktioner
Gratis websted:Gratis✓ Grundlæggende elementer;
✓ Brugerdefineret domæne;
✓ Gratis hosting.
Pro-websted:$ 10 / mo✓ 50 produkter;
✓ Integrer HTML / CSS / JS;
✓ Flersproget hjemmeside.
Pro Shop:$ 21 / mo✓ 1000 produkter;
✓ 0% Transaktionsgebyr;
✓ Rabatkuponer.
BigCommerce:$ 39 / mo✓ Ubegrænsede produkter;
✓ Sælg på EBAY og Facebok;
✓ Omvendt moms.

Webstedsbyggeren er tilgængelig i 4 forskellige planer. Brugere vælger muligvis den bedste pakke afhængigt af webstedstypen, dens kompleksitet og generelle mål. Den første plan er 100% gratis. Det kan være en god mulighed for en-sides projekter såvel som destinationssider at generere kundeemner eller føre trafik til den nødvendige produktside. Det leveres med alle grundlæggende elementer til tilpasning af sider ud over gratis SSL, integreret Google Analytics og muligheden for at forbinde et brugerdefineret domæne gratis.

Hvad angår de betalte planer, er de som følger:

 • Pro-websted starter ved $ 10 pr. måned og er godt til websteder med små virksomheder og små digitale butikker med op til 10 produkter.
 • Pro Shop er en mere omfattende pakke, der koster $ 21 per måned for voksende mobilbutikker med op til 1.000 varer, der kan sælges online. Det inkluderer en tore management-app, skattefritagelse og mere.
 • BigCommerce er en ultimativ e-handelsplan med alle ubegrænsede funktioner ud over flere salgskanaler inklusive eBay, Amazon og nogle andre.

6. Opløsning med hvid etiket

For de brugere, der har til hensigt at bruge systemet til webstedsbyggeres forretningsopsætning, tilbyder Ucraft en skalerbar White Label-opløsning giver flere fordele. Tjenesten gør det muligt at bruge dens funktioner og værktøjer under dit mærkenavn for at øge din marketing succes og opbygge kundernes tillid.

Bare tag dig tid til at designe de skabeloner og sektioner, der yderligere tilbydes dine kunder, og gør dig klar til at sælge websteder under dit virksomheds navn. Denne løsning er praktisk for freelancere, iværksættere og webdesignbureauer, der er villige til at få mest muligt ud af deres forretningsfremme.

Den hvide etiketopløsning findes i øjeblikket i to forskellige modeller. De omfatter:

 • SaaS-model – du får faktisk din egen brand-navngjorte webstedsbygger til at oprette en lille virksomhedswebsted, landingssider eller digitale butikker til dine kunder på vegne af dit eget studie. Desuden giver du muligvis adgang til webstedsbyggeren for klienterne, så de kan bygge deres egne projekter. Modellen leveres med et simpelt betjeningspanel, hvor du kan indstille prispolitikken eller administrere ordrer.
 • Tilpasset løsning – denne vil arbejde for større virksomheder og tjenesteudbydere, der vil have webstedsbyggeren integreret i deres virksomheds økosystem. Udviklere er frie til at oprette eksklusive elementer og blokke, mens virksomhedsejere muligvis lancerer tilknyttede programmer eller fungerer som forhandlere.

Hver model har en separat plan:

 • Partnerpakke starter ved $ 799 pr. Måned. Det fungerer muligvis for uafhængige designere og webmastere samt marketingbureauer.
 • Selvhostepakke starter ved $ 1899 pr. Måned. Det er godt for hostingudbydere, domæneregistratorer, forhandlere osv.

Blandt de fordele, du vil få, når du bruger værktøjet, vil du helt sikkert sætte pris på en simpel træk-og-slip-editor, integreret Google Cloud-hosting, tilgængelighed af over 15 tredjepartsintegrationer (Google Maps, Vimeo, Disqus, Mail Chimp, YouTube, SoundCloud, PayPal, Instagram, Twitter, Google Analytics osv.), domæne forhandler, forståeligt og brugervenligt admin dashboard, flere betalingsgateways, hvile API, dedikeret kontoadministrator og mere.

7. Fordele og ulemper

Ucraft er en webstedsbygger, der er god til nybegynder, da der ikke kræves kodning færdigheder. Det leverer nok funktioner ud af boksen til at oprette forskellige webstypetyper på få minutter. Platformen har overkommelige planer og masser af ekstra funktioner at drage fordel af. På den anden side kan nogle brugere kræve mere fleksibilitet med hensyn til tilpasning af sider, mens udvælgelsen af ​​skabeloner stadig ser en smule begrænset ud.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; Stilfulde skabeloner og kraftfulde designerværktøjer.
&# X2714; God til nybegynder takket være dens drag-and-drop-editor.
&# X2714; Masser af gratis funktioner inklusive Logo og Landing Page Maker.
&# X2714; Anstændig gratis pakke.
&# X2714; Integrerede Google-analyser og sikkerhedsmidler.
&# X2714; Udvidet kundesupport.
✘ Et begrænset udvalg af skabeloner (63 temaer).
✘ Blokredigering i afsnit uden mulighed for at flytte elementer rundt.

Bundlinjen

Ucraft – er en stilfuld, moderne og tiltalende webstedsbygger, som helt sikkert vil være til stor hjælp for nybegynderne. Platformen er også en god løsning til at oprette komplekse og store websteder (undtagen fora).

Denne webstedsbygger er et rart valg på grund af den vifte af funktioner, den tilbyder. Oprettelse af en dejlig forretningswebsted er et stykke kage med denne platform. Der er alt hvad du muligvis har brug for til formålet: et rigt udvalg af widgets og træk-og-slip-blokke, der kan tilpasses med et par klik, SEO-parametre til yderligere promovering af webstedet og førsteklasses skabeloner.

Derudover kan du teste systemet gratis, selvom der stadig er specifikke begrænsninger. Prøv det, det vil ikke skade det at tjekke det ud. Leder du stadig efter en overkommelig og funktionel webstedsbygger? Vær ikke det, for Ucraft er virkelig værd at være opmærksom på!

Prøv Ucraft gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map