Ucraft gjennomgang

Ucraft – er en kunstnerisk nettstedbygger som kombinerer kreative maler med en elegant og brukervennlig redigerer. Den leverer nok funksjoner til å lage nettsteder av forskjellige typer. Brukere kan starte en enkel blogg i tillegg til å sette opp et lite forretningssted eller hoppe inn i e-handelsnisjen med en fullt funksjonell digital butikk. Det er veldig enkelt å lage nye sider og prosjekter med Ucraft takket være den egenutviklede WYSIWYG-redigereren, mens de ferdige malene ser veldig stilige og oppdaterte ut.


Nettstedsbyggeren er hovedsakelig fokusert på kvalitet, selv om den ikke kan skryte av et utvidet funksjonssett som noen av de største bransjenavnene. Samtidig kan den skryte av en helt gratis pakke med integrerte sikkerhetsmidler i tillegg til sin gratis logoprodusent, designerverktøy og mer. La oss se nærmere på hva Ucraft kan tilby sine brukere.

1. Brukervennlighet

Nettstedsbyggeren er veldig enkel å bruke, ettersom den har en dra-og-slipp-funksjonen. Brukere har en sjanse til å starte byggeprosessen fra det tomme lerretet eller velge et av de tilgjengelige ferdige temaene. Den andre varianten er bedre for nybegynnere, da det kan være en vanskelig utfordring å lage et nytt tomt blankett. Men først ting først. La oss finne ut hvordan du kan logge på og komme i gang.

Starter

Ingen overraskelser her. Registreringsprosessen er veldig rask og enkel. Den første måten å logge på er å bruke din sosiale mediekonto og logge på med et klikk. Den andre måten ser mer murstein ut til mørtel og krever å angi passord og e-post for å opprette en ny konto. Uansett hvilken vei du velger, vil prosessen neppe ta deg mer enn flere sekunder.

Ucraft registrering

Når du har logget deg på, kan du velge mellom et utvalg tilgjengelige maler eller begynne å bygge et nytt nettsted fra det tomme lerretet. Brukere kan forhåndsvise hvert tema før de velger det eller endre det når det er nødvendig. La oss nå gå til nettstedredigereren.

Side Editor

Som vi har nevnt før, kan redigeringsprosessen være en vanskelig til tross for at Ucraft har en intuitiv dra-og-slipp-redigerer. Først finner du det enkelt å konstruere en ny side ved hjelp av ferdige blokker. De inkluderer topptekster, kontaktskjemaer, “Om oss” -blokker, bunntekster, etc. Tanken er å legge en blokk mot en annen.

Ucraft Editor

Det viktigste problemet her er at du ikke kan flytte dem rundt. Tanken er å la brukerne jobbe i seksjoner. Det betyr at hver eneste blokk er ment å holde seg i den foreskrevne delen. På den annen side kan brukerne fortsatt legge til forskjellige elementer for å tilpasse noen av sidene. Dashbordet inneholder et utvalg av elementer du kan legge til med et klikk. De inkluderer bildegallerier, tekstblokker, skyvekontroller, ikoner, distributører av mediefiler osv.

Going Live

Etter at du har fullført redigering av sider, trenger du bare å koble til et domene, forhåndsvise det og gå live i tilfelle du er helt fornøyd med hvordan det ser ut på stasjonære og mobile enheter. Publiser nettstedet ditt og gjør det tilgjengelig for brukerne.

Til tross for det faktum, har alle Ucraft-planer en 14-dagers gratis prøveperiode; Vi anbefaler på det sterkeste å velge en gratis pakke for å sjekke hvordan redaktøren og andre funksjoner fungerer. Det vil avklare om plattformen passer dine behov eller ikke. Det er på høy tid at vi går videre til tilpasning av nettstedet.

2. Funksjoner & fleksibilitet

Ucraft har absolutt noen sterke poeng når det gjelder funksjonene. Bortsett fra grunnleggende gratis SSL, SEO-app og integrert Google Analytics i hver av planene, inkludert gratispakken, kan brukerne stole på utvidet funksjonalitet som gir flere muligheter for e-handel, blogging og tilpasning..

Nettbutikker

Ucraft gjør det enkelt å lansere og administrere den nye butikken til tross for størrelsen. Enten du har flere produkter å selge eller ønsker å skape en enorm markedsplass med ubegrensede varer, vil e-handelsfunksjonene for nettstedsbygger komme til nytte. Dette er hva du får:

 • Ferdige maler – Det er veldig enkelt å starte en butikk med Ucraft. Velg en mal med innebygde blokker og relevante elementer, og produkter, og publiser butikken din.
 • Enkel produktadministrasjon – legge til nye elementer med et enkelt klikk, tilpasse produktsiden ved å laste opp bilder, legge til produktbeskrivelser, redigere felt osv.
 • Allsidige betalingsalternativer – plattformen støtter for tiden over 70 forskjellige betalingstjenester som er tilgjengelige for sømløs integrasjon. Koble til metoden og dra nytte av direktebetalinger i tillegg til integrerte fraktalternativer.
 • Flere selgende kanaler – Du kan bruke forskjellige salgskanaler for å øke inntektene. Systemet lar deg komme inn på noen av de største markedsplassene og selge produktene dine på eBay, Google Shopping Feed, Amazon, Facebook osv. Den dårlige nyheten er at funksjonen kun er tilgjengelig med BigCommerce-plan, som er den dyreste.
 • Ucraft Legg til et produkt

E-handelspakken inkluderer i tillegg SEO-innstillinger for produktside, analyseverktøy og kampanjer. Butikkeiere kan lage personlige tilbud, rabattkuponger eller andre kampanjer for å øke kundenes lojalitet.

Designerverktøy

Selv om Ucraft-maler ser ganske bra ut, vil brukerne fortsatt ha en sjanse til å legge til et finpuss for å gjøre nettsteddesignen mer eksklusiv. Designerverktøy gir en enkel måte å skille seg ut takket være følgende:

 • Typografi redigering – verktøyet gjør det enkelt å redigere tekster, endre skriftstiler og implementere forskjellige farger, dimensjoner og størrelser. Brukere står fritt til å redigere overskrifter så vel som hele avsnittene.
 • UIKit – et verktøy for å endre eller redigere noen av de tilpassede blokkene og elementene. Endre gjerne knappen og ikonene farger, stiler eller dimensjoner. Endre glidestørrelser slik at den passer til det generelle sidedesignet.
 • Mockup-innstillinger – gå til avanserte innstillinger og endre hvordan oppsettet ditt ser ut. For eksempel kan brukere redigere avstanden mellom hvert element, tilpasse dimensjonene for den mobile nettstedversjonen osv.
 • Ucraft Designerverktøy

Gratis logo maker

Nettstedsbyggeren leveres med en gratis og superenkelig logoprodusent. Det lar deg lage en unik merkepresentasjon på få minutter. Alt du trenger er å fullføre tre enkle trinn:

 1. Velg et ikon fra et stort utvalg av tilgjengelige bilder tilgjengelig (over 1 million ikoner).
 2. Tilpass logoen ved å strekke eller begrense ikonet. Legg til noen farger eller rediger dimensjoner.
 3. Lagre logoen i et av de tilgjengelige formatene (.PNG eller .SVG).
 4. Ucraft Logo Maker

Du kan bruke logoen ikke bare på nettstedet, men også på fysisk solgte varer og gjenstander for å øke butikkens anerkjennelse.

Gratis landingssideskaper

En gratis destinasjonssidebygger er en annen flott funksjon fra Ucraft. Det er tilgjengelig for alle abonnenter til tross for planen. Du kan ha nytte av det selv om du bruker en gratis pakke. Slik fungerer det:

 1. Du synger inn, velger en plan og velger en gratis destinasjonssidefunksjon.
 2. Bla gjennom ferdige temaer og oppsett på én side for å velge det som passer best.
 3. Tilpass landingssidestrukturen, legg til flere elementer eller blokker.
 4. Bruk SEO-innstillinger for å lage SEO-vennlig innhold.
 5. Koble et tilpasset domene gratis og publiser destinasjonssiden.

Det er en flott måte å drive mer trafikk og holde kundene oppmerksom på de nye produktene eller spesialtilbudene dine.

Bloggplattform

Kreative bloggere, som har til hensikt å lansere og administrere fullverdige og visuelt tiltalende blogger, vil sikkert sette pris på en mulighet til å bruke Articles-appen som tilbys av Ucraft. Applikasjonen gjør det mulig å opprette en blogg eller publisere en nyhetsdel på et nettsted for å tiltrekke brukerens oppmerksomhet. Hele prosessen tar ikke lengre tid enn flere minutter, og er vanligvis fullført i noen få enkle trinn.

Artikler fra Ucraft Dashboard

Ved å bruke applikasjonen, vil du kunne opprette en bloggsideoppsett for så mange innlegg du trenger. Gå videre for å koble sosiale medieknapper til hvert innlegg, slik at brukere kan dele artiklene med abonnenter.

Ikke glem å optimalisere den nyopprettede bloggen ved å fylle ut metakodene. Dette er den beste måten å øke rangering av søkemotorer på bloggen. Juster systemet med kommentarer ved å legge til Disqus-kommentarfeltet. Til slutt, bruk WYSIWYG Ucraft Text Editor for å gjøre innholdsredigering enklere og mer fleksibelt.

Hvis du takler oppgaven på et høyt nivå, vil du benytte flere fordeler fra bloggen din. Det vil hjelpe deg med å drive trafikk, markedsføre tjenestene eller produktene dine, dele opplevelsen med abonnenter, etablere en pålitelig nettsted, øke autoriteten din, generere potensielle kunder og oppmuntre målgruppen til kommunikasjon.

3. Design

Antall temaer:63
Profesjonelle maler:&# X2714; JA
Gratis temaer:&# X2714; JA
Responsiv utforming:&# X2714; JA
Sorter etter bransje:&# X2714; JA
Kildekodeinjeksjon:&# X2714; JA

Ucraft tilbyr en rik samling maler, og av dem kan du bruke til å lage destinasjonssider, mens de andre er bra for forretningsnettsteder. Alle av dem ser imidlertid ganske tiltalende ut, med deres flate design, fullskjermformater, industrispesifikt innhold av høy kvalitet og andre funksjoner du absolutt vil sette pris på. Generelt er kvaliteten på disse malene over gjennomsnittet her.

Hvert tema har en beskrivelse og et forhåndsvisningsalternativ. Det vil ikke ta deg lang tid å velge riktig mal. Variasjonen av temaer er noe begrenset, men alle maler kan tilpasses dine spesifikke forretningsbehov.

Når du har valgt en mal, vil du bli tilbudt å se en kort, men detaljert og nyttig video som gir et innblikk i systemets grunnleggende. Så det allerede? Da er du klar til å tilpasse malen din ved hjelp av en visuell dra-og-slipp-redigerer, noe som resulterer i tilgjengeligheten. Du kan velge mellom et bredt utvalg av forhåndsdesignede blokker og widgets som kan hjelpe deg med å utvikle strukturen på nettstedet ditt.

Ucraft blokker

Bare dra et nødvendig element til sidene for å endre farge, plassering, avstand, størrelse, innhold, så oppnår du ønsket resultat på kort tid! Hver blokk eller widget har flere innstillinger: bakgrunnsbilde, opacitet, blokkposisjon (vertikal eller horisontal), justering, farge, etc. På grunn av disse og andre funksjoner, vil du kunne lage en hvilken som helst mal til å oppfylle dine mål og krav..

Hva mer, Du kan i tillegg bruke Designerverktøyene delen som ligger på dashbordet. Verktøyet vil gjøre det mulig å justere typografien (overskriftsstiler, font, størrelse, bokstavavstand osv.), Bruke knappen og skjemautvikleren, samt redigere nettstedets layout (bredde, innrykk for skrivebord og mobilvisning, etc.).

Bruken av seksjonen Designerverktøy er faktisk ikke nødvendig – Ucraft-maler ser bra ut som de er, mens standardredigeringsverktøyene er godt nok til å gi nettstedet et individuelt og enestående utseende.

En annen interessant ting med Ucraft er en mulighet til å dele seksjoner i en blokk med farger. Dette tillater bruk av duoton, en fersk trend innen design av nettsteder, når hver halvdel av en blokk har sin egen farge, mens deres proporsjoner og størrelser kan endres. Mange brukere kan synes denne funksjonen er nyttig når de utvikler nettsteder.

For å oppsummere, til tross for det begrensede antallet maler, ser Ucraft flott ut fra designperspektivet. Maler av høy kvalitet som kommer med en rekke praktiske verktøy, gjør det mulig å oppnå et fantastisk resultat. Ingen koding nødvendig. Perfekt for nybegynnere.

4. Kundesupport

Ucraft har en utvidet kunnskapsrik representert med detaljerte veiledninger og artikler. De dekker alle de essensielle temaene. Du lærer hvordan du begynner å bruke et nettsted i tillegg til tips om dashbord, appintegrasjon osv. Artiklene beskriver også alle e-handelsfunksjoner, White Label-løsning, osv..

Plattformen har en egen Markedsføringsveiledning. Det er en trinnvis instruksjon for bedriftseiere, selskaper og gründere. Brukere vil lære å finjustere SEO-innstillinger, gjennomføre effektive SMM-strategier, bruke PPC, e-post og markedsføring av innhold osv.

Ucraft har et voksende fellesskap av brukere som er representert med en lokalt forum og flere tråder å diskutere. Her kan du finne nyttige eksperttips, nylige oppdateringsutgivelser og notater, lage nye tråder for å stille noen spørsmål.

Live Chat-funksjonen er den siste, men ikke minst hvis du trenger en hurtig løsning på et problem. Det tar noen minutter for supportteamet å komme tilbake med et svar. Oppsummert er støtten her veldig god.

5. Prispolitikk

PrisalternativKosteFunksjoner
Gratis nettsted:Gratis✓ Grunnleggende elementer;
✓ Tilpasset domene;
✓ Gratis hosting.
Pro nettsted:$ 10 / mo✓ 50 produkter;
✓ Legge ned HTML / CSS / JS;
✓ Flerspråklig nettsted.
Pro Shop:$ 21 / mo✓ 1000 produkter;
✓ 0% Transaksjonsgebyr;
✓ Rabattkuponger.
BigCommerce:$ 39 / mo✓ Ubegrensede produkter;
✓ Selg på EBAY og Facebok;
✓ Omvendt moms.

Nettstedsbyggeren er tilgjengelig i 4 forskjellige planer. Brukere kan velge den beste pakken avhengig av nettstedstype, dens kompleksitet og generelle mål. Den første planen er 100% gratis. Det kan være et godt alternativ for en-sides prosjekter så vel som destinasjonssider å generere potensielle kunder eller føre trafikk til den nødvendige produktsiden. Den kommer med alle grunnleggende elementer for tilpasning av sider i tillegg til gratis SSL, integrert Google Analytics og muligheten til å koble til et tilpasset domene gratis.

Når det gjelder de betalte planene, er de som følger:

 • Pro nettsted starter på $ 10 per måned og er bra for småbedriftsnettsteder og små digitale butikker med opptil 10 produkter.
 • Pro Shop er en mer omfattende pakke som koster $ 21 per måned for voksende mobilbutikker med opptil 1000 varer å selge på nettet. Den inkluderer en tore management-app, skattefritak og mer.
 • BigCommerce er en ultimate e-handelsplan med alle ubegrensede funksjoner i tillegg til flere salgskanaler inkludert eBay, Amazon og noen andre.

6. White Label Solution

For de brukerne, som har til hensikt å bruke systemet for virksomhetsoppsett av nettstedbyggere, tilbyr Ucraft en skalerbar White Label løsning gir flere fordeler. Tjenesten gjør det mulig å bruke dens funksjoner og verktøy under merkenavnet ditt for å øke markedsføringssuksessen og bygge kundenes tillit.

Bare ta deg tid til å designe malene og seksjonene som skal tilbys videre til kundene dine, og gjør deg klar til å selge nettsteder under firmaets navn. Denne løsningen vil være nyttig for frilansere, gründere og webdesignbyråer som er villige til å få mest mulig ut av sin markedsføring.

Den hvite etikettløsningen er for tiden tilgjengelig i to forskjellige modeller. De inkluderer:

 • SaaS-modell – du får faktisk din egen merkevarenavnede nettstedbygger for å opprette et lite forretningsnettsted, destinasjonssider eller digitale butikker for kundene dine på vegne av ditt eget studio. Videre kan du gi tilgang til nettstedbyggeren for kundene å la dem bygge sine egne prosjekter. Modellen har et enkelt dashbord der du kan angi prispolitikk eller administrere bestillinger.
 • Tilpasset løsning – denne vil trene for større selskaper og tjenesteleverandører som ønsker å få nettstedbyggeren integrert i bedriftens økosystem. Utviklere står fritt til å lage eksklusive elementer og blokker mens bedriftseiere kan starte tilknyttede programmer eller operere som forhandlere.

Hver modell har en egen plan:

 • Partnerpakken starter på $ 799 per måned. Det kan fungere for uavhengige designere og webansvarlige så vel som markedsføringsbyråer.
 • Selvverten pakke starter på $ 1899 per måned. Det er bra for vertsleverandører, domeneregistratorer, forhandlere osv.

Blant fordelene du vil benytte deg av når du bruker verktøyet, vil du absolutt sette pris på det en enkel dra-og-slipp-redigerer, integrert Google Cloud-hosting, tilgjengelighet av over 15 tredjepartsintegrasjoner (Google Maps, Vimeo, Disqus, Mail Chimp, YouTube, SoundCloud, PayPal, Instagram, Twitter, Google Analytics osv.), domene forhandler, forståelig og brukervennlig admin dashbord, flere betalingsportaler, hvile API, dedikert kontoadministrator og mer.

7. Fordeler og ulemper

Ucraft er en nettstedsbygger som er bra for nybegynnere, da det ikke kreves kodingsevner. Den leverer nok funksjoner utenfor boksen til å lage forskjellige nettsteder på noen få minutter. Plattformen har rimelige planer og mange ekstra funksjoner å dra nytte av. På den annen side kan det hende at noen brukere krever mer fleksibilitet når det gjelder tilpasning av sider, mens utvalget av maler fremdeles ser litt begrenset ut.

Pros:
Ulemper:
&# X2714; Stilige maler og kraftige designerverktøy.
&# X2714; Bra for nybegynnere takket være dra-og-slipp-redigereren.
&# X2714; Massevis av gratis funksjoner inkludert logo og Landing Page Maker.
&# X2714; Grei gratis pakke.
&# X2714; Integrerte Google-analyser og sikkerhetsmidler.
&# X2714; Utvidet kundesupport.
✘ Et begrenset utvalg maler (63 temaer).
Block Blokkering i seksjoner uten sjanse til å flytte elementer rundt.

Bunnlinjen

Ucraft – er en stilig, moderne og tiltalende byggherre, som absolutt vil være til stor hjelp for nybegynnere. Plattformen er også en god løsning for å lage komplekse og store nettsteder (unntatt fora).

Denne nettstedsbyggeren er et fint valg på grunn av rekke funksjoner den tilbyr. Å lage en fin forretningsnettsted er et stykke kake med denne plattformen. Det er alt du trenger for formålet: et rikt utvalg av widgets og dra-og-slipp-blokker som kan tilpasses med noen få klikk, SEO-parametere for videre promotering av nettstedet og førsteklasses maler.

Dessuten kan du teste systemet gratis, selv om det fremdeles vil være spesifikke begrensninger. Prøv det, det skader ikke å sjekke det ut. Leter du fremdeles etter en rimelig og funksjonell nettstedbygger? Ikke vær det, for Ucraft er virkelig verdt å være oppmerksom!

Prøv Ucraft gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map