uKit Review

uKit Review


uKit – är en webbplatsbyggare som är van vid lansera och hantera webbplatser för små företag och andra typer av projekt för personligt och kommersiellt bruk. Systemet har vunnit global popularitet på grund av dess fantastisk enkelhet som inte kompromissar med kvalitet och professionell strategi för webbdesign. Detta är en oumbärlig lösning för nybörjare och webbdesignproffar som är villiga att etablera professionell webb närvaro för sina företag. Denna webbplatsbyggare fungerar bra för alla representanter för små och medelstora företag, som saknar webbdesign erfarenhet och inte vill betala enorma summor pengar till webbstudior.

Du behöver inte behärska grunderna för programmering för att arbeta med uKit – systemet är enkelt och flexibelt och det slutför cirka 70% av arbetet på egen hand. Det finns ingen layoutdesign, stildiagram, Photoshop och andra dagliga problem som de flesta webbutvecklare stöter på här. Ofta uppdateringar gör tjänsten mer bekväm och funktionell.

Baserat på ett av de bästa exemplen av visuella redaktörer ger uKit en användare möjlighet att designa en tilltalande webbplats från början utan några förberedelsesteg på bara 1-2 timmar. Detta är den största fördelen med webbplatsbyggaren: varje person kan utnyttja anständigt resultat när man arbetar med det. Detta kan jämföras med en professionell webbdesigners arbete.

För-och nackdelar

uKit fungerar bra för problemfri och bekväm webbutvecklingsprocess. Således kan det användas för att starta och effektivt hantera småföretagswebbplatser, bloggar, portföljer, kampanjwebbplatser, målsidor och till och med små-till-medelstora onlinebutiker. Med tanke på överkomliga kostnader för systemet, det verkar inte ha någon nedgång alls. Men när du börjar surfa på plattformen kan du så småningom stöta på några av dess nackdelar. Det är exakt varför det är vettigt att lista alla fördelar och nackdelar med tjänsten nu för att se vad den har att erbjuda.

Fördelar:
Nackdelar:
&# X2714; Liten inlärningskurva för nybörjare;
&# X2714; Rik samling av responsiva nischspecifika mönster;
&# X2714; Gratis SSL-certifikat;
&# X2714; Omfattande integrationsalternativ;
&# X2714; Flera funktionella widgetar;
&# X2714; Gratis skapande av backup;
&# X2714; Tillfällig åtkomst till webbplatshantering.
✘ Fungerar inte bra för stora webbplatser och webbbutiker;
✘ Webbplatser som har startats med systemet ser liknar ut på grund av det enhetliga avsnittformatet;
✘ Ingen fri plan.

Vad är det bra för?

uKit är en modern, bekväm och enkel webbplatsbyggare som initialt riktar sig till små och medelstora företagare. Funktionsuppsättningen är tillräckligt kraftfull för att tillgodose behoven hos varje användare, som har en avsikt att starta och effektivt hantera professionella projekt. Det som är viktigast är att webbplatsbyggaren inte kräver kodning och webbdesignfärdigheter för att köra kvalitetsprojekt. Alla kan behärska sitt intuitiva visuella gränssnitt för att kunna designa projekt utifrån färdiga widgetar och innehållsblock.

Webbplatsbyggaren kommer med en omfattande samling av lyhörda helt anpassningsbara mönster skräddarsydda för specifika kommersiella och icke-kommersiella behov. På grund av den integrerade dra-och-släpp-funktionalitet, det är möjligt att starta projekt med vilken komplexitet som helst utan kodningsfärdighet alls. Det här är bara några av de mest uppenbara orsakerna till varför plattformen har popularitet hos entreprenörer, kreativiteter, studenter, konstnärer, fotografer, modeller, stylister och andra användare..

Enkel användning

Oavsett vilken åtgärd du tänker genomföra – vare sig det är widgetintegration, skapande av blogginlägg, anslutning av domännamn etc., så kommer det att vara enkelt och bekvämt. uKit är logiskt uppdelat i två områden: Dashboard och Builder. Den senare har fyra arbetsområden: Webbsidor, byggmästare, design och anpassningsbar webbplatsvy.

Byggaren har ett förhandsgranskningsalternativ, vilket låter dig se alla dina ändringar i åtgärden omedelbart. Dessutom kan du förhandsgranska ditt arbete när som helst genom att klicka på knappen Förhandsgranska. När du förhandsgranskar din webbplats kan du växla mellan olika enheter: skrivbord, surfplatta och mobil. Detta ger dig ett realistiskt intryck av hur din webbplats kommer att se ut på olika enheter.

Med instrumentpanelen kan du hantera dina webbplatsers huvudinställningar: anslut analys, visa besökerstatistik, få råd om marknadsföring, aktivera “under konstruktion” -läge, ladda upp ett favicon, se aviseringar, få hjälp och mer.

Komma igång

Innan du faktiskt fortsätter till webbplatsens utvecklingsprocess måste du registrera dig för plattformen. Lyckligtvis tillhandahåller webbplatsbyggaren en enkel, snabb och problemfri registreringsprocedur. Det är möjligt att välja mellan två registreringsalternativ här. Den första innebär att du använder ditt sociala konto (detta kan vara Facebook, Google+, uID eller LinkedIn), om du redan har den. Det andra registreringsalternativet är att fylla i registreringsformuläret med din e-postadress och lösenordsinfo.

Efter att detta steg har slutförts, kommer du att erbjudas att uppfylla registreringen genom att aktivera länken som finns tillgänglig i e-postmeddelandet. Strax efter det kommer du att omdirigeras till mallvalssidan för att välja en av de mönster som listas där. På samma sätt har du en möjlighet att skapa ett tillfälligt domännamn här på egen hand eller slumpvis skapa det. Så snart du är klar med det här steget kommer du att erbjudas att genomföra flera andra enkla och snabba steg, inklusive skapandet av ett webbplatsnamn, kontaktdata, lägga till länkar till sociala nätverkskonton osv..

Slutligen ser du webbplatsredigeraren, där du kan klicka på blocken, experimentera med bilder, färgkombinationer, integration av nya element. Sammantaget tar det flera minuter att utforska och behärska redaktören som består av fyra avsnitt som nämns ovan (dessa inkluderar “Design”, “Builder”, “Pages” och “Adaptive Site View”). Låt oss granska funktionerna hos var och en av dem i detaljer:

Obs: Adaptiv webbplatsvy granskas i avsnittet Design.

 • “Design” -läge. Det låter dig ändra din webbplatsdesign genom att välja färgschema och en webbplats. Du kan använda en enkel färgpalett, en uppladdad bild och till och med Google maps som bakgrund.
  uKit designläge
  Dessutom är det vettigt att nämna en möjlighet att aktivera parallaxeffekt för varje bild. Det kan särskilt öka användarnas intryck av webbplatser och deras innehåll. Det är också möjligt att ändra en mall till alla andra tillgängliga teman här.
 • ”Builder” -läge. WYSIWYG-redigerare och dra-och-släpp-webbplatsbyggare används som de viktigaste redigeringsmetoderna för webbplatsen här. Kombinationen av dessa metoder gör att användare kan slutföra de viktigaste åtgärderna med webbplatselement och block genom att lägga till, ta bort, ändra eller flytta dem bara med några få klick. Resultaten av dina handlingar visas omedelbart i online-läget.
  uKit Builder Mode
  Du måste arbeta med widgetar – funktionella element som läggs till på webbsidor genom att enkelt dra. Det finns många av dem här, inklusive produktkort, ljudspelare, Google-sökning, livechatt, social bar med populära tjänster, återuppringningsorder, skjutreglage, prislista, nyhetsinformatör (som faktiskt är en blogg) och mer. Du kan också använda färdiga blockkombinationer som krävs för att slutföra en viss funktion, till exempel sidhuvud / sidfot, specifikationer, produkter, kontakter, portfölj, recensioner etc..
 • ”Sidor” -läge. På grund av detta läge kan en användare genomföra olika åtgärder med webbplatssidor: lägga till nya sidor, ta bort de befintliga, ändra ordning på sidor i menyn, redigera webbsidans innehåll, duplicera, fylla i metataggar.
  uKit Pages Mode
  Alla element som du lägger till på webbsidorna kan också konfigureras: du kan ändra inre blockkomposition, välja visuell designalternativ, antal och format för visade element, bakgrund osv..

När du har bemästrat dessa avsnitt och hela utvecklingen av webbplatsen kommer det att vara lättare för dig att börja redigera ditt projekt.

Webbplatsredigering

uKit använder en av de bästa visuella redigerarna i nischen. Alla steg här kan endast slutföras med några få klick. Vad är imponerande, det är möjligt att starta en färdig webbplats endast på 1-2 timmar genom att helt enkelt dra elementen från kontrollpanelen till webbplatssidorna samt genom att skapa / justera positioner för innehållsblock. I den rådande mängden fall måste du bara redigera demoinnehållet som tillhandahålls som standard, anpassa färger, teckensnitt, layout, bakgrund etc. för att få önskat resultat.

Alla element som du kan välja och lägga till på sidan har detaljerade inställningar. Det är möjligt att välja separata designalternativ och redigera blockinnehåll för många av dem. På samma sätt kan du ställa in blockstruktur och bakgrund för varje block. Om du vill lägga till bilder för gallerier och teckensnitt behöver du inte ladda upp dem till servern. Istället kan du bara ange en länk till den bild som krävs för att låta den ladda upp automatiskt.

Tillsammans med de färdiga blocken tillåter systemet att integrera och anpassa tomma block för att ge dem unik design. Det finns också en möjlighet att kopiera de nödvändiga blocken från en sida till en annan. Detta tillåter att du lägger till ett block / widget som du redan har anpassat till en annan sida genom att klicka på pilen på blockikonen och välja den sida du vill att den ska kopieras till. Slutligen kan du lägga till blocken i ”Favoriter” avsnitt för snabb åtkomst om det är nödvändigt att ofta publicera samma formulär.

Förutom blockintegration kan uKit byta till avsnittet Widgets, där du får tillgång till flera widgetar. Deras urval är ganska omfattande, medan processen med att plocka de nödvändiga artiklarna är enkel och snabb. Det finns till och med ett bekvämt sökfilteralternativ här som låter dig sortera tillgängliga widgetar och välja de du tänker integrera. De viktigaste widgetkategorierna är följande:

 • Grundläggande (Rubrik, text, bild, galleri, reglage, knapp, ikon);
 • Strukturera (Separator, rymd);
 • Innehåll (Citat, kort, tabell, PRO-tabell, recensioner, steg, tidslinje, prislista, timer, HTML-kod, Google-sökning, nyhetswidget, galleri);
 • Webbutik (Produkt);
 • Yttre (Ecwid, AddThis Sidebar, Cost Calculator);
 • Media (Fil, video, SoundCloud, SlideShare);
 • Kontakt (Kontaktinformation, kontaktformulär, återuppringning, karta, mailchimp, LiveChat, JivoChat);
 • Social (Dela knappar, sociala nätverk, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, VK, Disqus).

uKit har allt som en användare kan behöva för att starta en fullständig webbplats – välj bara de block / widgets som krävs för att få den som passar dina webbdesignbehov. Den integrerade verktygssatsen för tjänsten räcker för att starta både en modern marknadsföringssida och en liten webbutik.

Går live

När du arbetar med din webbdesign kan du skapa reservversioner av ditt projekt för att kunna återställa tidigare. Så snart du är klar med din webbplatsanpassning kan du förhandsgranska resultatet före publiceringen. Detta gör att du kan se detaljerna på webbplatsen och de befintliga buggarna / felen för att kunna fixa dem i tid. Klicka till slut på “Publicera” knappen för att gå live.

Funktioner & Flexibilitet

uKit webbplatsbyggare kommer med ett intuitivt och modernt gränssnitt. Det saknar onödiga funktioner och stadier som bromsar webbdesignprocessen. Detta gör tjänsten mycket effektiv.

uKit Widgets

Bloggar och landningssidor

Förutom affärswebbplatser tillåter uKit att skapa bloggar och målsidor med maximal effekt. Det första alternativet realiseras här genom att lägga till en “Nyheter Informer”Widget till webbplatsen. Du ställer bara in nyhetsvisningsformatet i flera klick (det är också möjligt att göra en bloggsida till en hemsida, naturligtvis). Strax efter det har alla inlägg från “Nyheter”Kommer att publiceras här i installationsformatet.

uKit News Widget

Alla uKit-mallar fungerar bra för målsidor: de är bredbildsdelade, indelade i block och visuellt tilltalande. Det finns en möjlighet att aktivera ankarmenyn här (menylänkar hänvisar till de valda webblocken). Dessutom är det möjligt att fixa menypositionen så att den blir statisk när du bläddrar på sidan. Uppenbarligen är knappen “Upp” tillgänglig också här, precis som timer-widgeten som en webbplats med en sida är otänkbar utan. Timeruppsättning tar inte så mycket ansträngning och tid också.

Schemalagd nyhetspublikation är ett annat intressant alternativ. Du kan till exempel förbereda nyheterna, schemalägga publikationerna och åka på semester. Materialen läggs automatiskt till webbplatsen enligt schemat medan du är borta. Bloggägare kommer säkert att se det verkliga värdet på den här funktionen.

e-handel

Förutom resten av funktionerna, glöm inte möjligheten att skapa webbbutiker i uKit med hjälp av det integrerade Ecwid Shop funktionalitet. För att tillämpa det måste du registrera dig på modulens webbplats. Showfönstren ser explicita och snygga ut här.

Du lyckas dock inte starta en stor stormarknad. Det här är inte riktigt bekvämt eftersom du kommer att behöva skapa en ny webbsida för varje kategori, ställa in dess design etc. Om du har tid och önskan kan du naturligtvis utnyttja ett anständigt resultat.

uKit Ecwid Widget

Men du kommer inte att få problem när du startar en söt mini-internetbutik. Det finns en möjlighet att lägga till en beställningsknapp för återuppringning, prislistor, annonsbannrar, “Lägg till detta” panelen som låter användare dela länkarna till de webbsidor som krävs via flera sociala nätverk. På samma sätt finns det en möjlighet att utnyttja ”USocial.pro” panel som används som en knappkonstruktör. Det låter dig skapa panellayout som kommer att omfatta alla nödvändiga tjänster för att ytterligare lägga till den till webbplatsen på den plats där du behöver för att kunna samla in webbplats-klickrelaterad statistik. Detta är ett av de mest kraftfulla verktygen som hjälper dig att öka sökmotorns ranking av ditt projekt tillsammans med SEO-verktygstillämpning.

Förutom Ecwid-plugin-programmet har uKit det integrerade verktyget för att skapa webbutiker. Det tillhandahålls out-of-the-box och det kommer säkert att tilltala många användare. Det här är “Produkt” widget. Du kan lägga till det obegränsade antalet produkter som är till salu eller tjänster med beskrivningar och kvalitetsfoton. Webbutiken består av tre delar, nämligen en kundvagn och produkter, popup-fönster som används för att registrera en beställning och inställningar av produktkortsdesign i instrumentpanelen. Så här ser det ut: en flik med en produktfoto, beskrivning och beställningsknapp.

uKit Online Store

Du kan också lägga till 3 alternativ med det obegränsade antalet värden för varje produkt. Det är möjligt att tilldela din egen detaljhandelsmarginal i procent eller ett fast belopp för varje alternativ. Om du sätter ett «-» -tecken före detaljhandelsmarginalvärdet kommer kostnaden att sänkas med procenten eller det angivna beloppet jämfört med basräntan. Den här funktionen finns i inställningarna för varje separat produkt, nämligen i “Lägg till alternativ” sektion.

Du kan välja valuta (alla nödvändiga valutor finns tillgängliga här), online-beställningsformulärsbyggare (uppsättningen av fält och deras volymer), frakt- och betalningsalternativ i kundvagnens inställningar. Utformningen av en kundvagn kan också anpassas (färger, standardtexter, nyanser). Meddelanden om nya beställningar kommer att levereras till den angivna e-postadressen. Från och med nu finns det inget behov av att investera mycket pengar i skapandet av onlinebutiker för att börja sälja på webben.

Online-kalkylator

Systemet erbjuder en mycket användbar “Online Calculator” widget baserad på uCalc-funktionalitet. När du har lagt till en online-kalkylator för att definiera kostnaden för en tjänst på din webbplats får du ett effektivt verktyg för att samla in order. Användare gillar vanligtvis sådana saker: en person kan anpassa en beställning och ta reda på dess eventuella kostnad i taget. Detta uppmuntrar användare att köpa.

uKit Gratis onlinekalkylator

Tabellblad

uKit erbjuder en avancerad widget för PRO-tabeller, som är mycket mer funktionell än dess standardalternativ och gör det möjligt att skapa och finjustera tabellerna genom att visa / dölja gränser / rubriker, slå samman / kopiera celler, välja anpassade färger för tabellelement, justera fältstorlekar etc. Dessutom kan du också välja den önskade celltypen – antingen normal eller stilar textknapp. Det är upp till dig nu att konfigurera de viktigaste knappparametrarna och ställa in dess vy genom att justera design, storlek och andra tillgängliga konfigurationer.

Oavsett om du behöver lägga till och ändra tabeller, ställa in förhandsvisningsbilder för sociala nätverk eller populära budbärare, kommer den avancerade tabellwidgeten att hjälpa dig göra det enkelt. Det kommer också att påskynda hela uKit-prestanda. Att arbeta med widgeten är lika enkelt och snabbt som att använda vanliga Google eller Excel-kalkylblad. Om du har gjort det tidigare kommer du att behärska processen på några minuter.

typsnitt

uKit-editor gör det möjligt att ställa in teckensnitt för en webbplats och beskära de överförda bilderna. En användare kan välja två teckensnitt manuellt (för en rubrik och resten av texten) och ställa in deras visningsalternativ i detaljer (interline avstånd, storlek, typsnitt, avstånd mellan bokstäver). Dessa inställningar finns i avsnittet “Design”.

Varför är det tillåtet att endast använda två teckensnitt? Det är inte en hemlighet att en blandning av olika designade bokstäver förstör hela intrycket av en webbplats. Så denna begränsning kommer att bidra till ett anständigt resultat – oavsett vad du väljer, det kommer att se trevligt ut. Använd inte alltför inställningsreglaget för att dra det till slutpositionerna. Med ett sådant verktyg kan du förbättra webbplatsdesign med några få klick – teckensnitten har märkbar inverkan på intrycket som sidorna skapar.

Bilder och video

En möjlighet att beskära bilder när du lägger till dem i ett galleri eller ett skjutreglage, till exempel, gör det möjligt att visa önskat element, undvika vattenmärken och andra onödiga detaljer. Detta är en mindre men ändå ganska användbar funktion. Din webbplats grafik kommer att bli mer imponerande med det.

Integrerad “Video” -widget tilltalar också många användare. Genom att använda den kommer du att kunna lägga till en videolänk, ställa in automatisk visningsläge, visning av liknande videor i slutändan, presentation av en videotitel och spelarens kontrollpanel. Dessa funktioner kan bara aktiveras / inaktiveras med några få klick genom att använda reglagen i widgetinställningarna.

Med uKit kan du ställa in videobakgrund för alla tillgängliga block. Ingen installation av skript från tredje part eller komplicerad kodintegration behövs för att göra det – alla kan hantera uppgiften på några minuter. Några klick räcker för att göra din webbsida mer underhållande, interaktiv och dynamisk. Videobakgrunden kommer levande att visas bakom informationsblock, och därmed locka användarnas uppmärksamhet till önskat innehåll.

För att ställa in videobakgrunden behöver du bara öppna fliken Bakgrund tillgänglig i blockinställningarna, lägga till en länk från videokällan du använder (antingen YouTube eller Vimeo) och konfigurera de viktigaste visningsparametrarna (överlägg, intensitet, justering, zoom, videouppspelningshastighet, effekter osv.).

Fästade block

Funktionen gör det möjligt att välja och fästa innehållsblock på en viss webbplatsplats högst upp på sidan eller längst ner på den. Du kan tillämpa funktionen på alla block som finns tillgängliga på din webbsida, utom för sidfot och sidhuvud. Processen med blockfästning är enkel och tillräckligt enkel för att kunna slutföras av användarna kommer att ha olika webbdesignkompetenser. Tänk dock på att du inte ska fästa blocket, om dess dimensioner överstiger den totala skärmhöjden eller om det finns en fast meny på din webbplats som rör sig nedåt när du bläddrar ner på sidan. Annars kan detta ha negativ inverkan på användarnas surfupplevelse.

Ikonanimationer

uKit gör det nu möjligt att använda Ikon-widgeten som kommer med en uppsättning animationseffekter för mer lockande webbplatspresentation. Sammantaget har systemutvecklarna lagt till fyra nya animationseffekter som du kan välja och använda på ikonerna på webbsidan. Varje effekt kommer i sin tur med en lista med inställningar som låter dig experimentera med din webbplatsvy. Om det finns ett sådant behov kan du välja och tillämpa flera effekter på samma ikon åt gången för att uttrycka din kreativitet och öka kundernas engagemangsgrad. Animationshastigheten såväl som visningsalternativen kan justeras separat baserat på dina webbdesignbehov.

Användbara widgetar

”Tidslinjen” och “Steg” är de bästa proverna av intressanta specifika uKit-widgetar. De hjälper till att visa information om varje sekvens av handlingar i det mest gynnsamma ljuset, vare sig det är en händelseskema, steg som behövs för att nå ett visst resultat, händelseposter.

uKit Steps Widget

Skillnaden mellan widgets är i innehållsorienteringen, som kan vara antingen vertikal eller horisontell. Inställningarna gör det möjligt att välja ikondesign för att markera steg, avdelare, signaturer osv. Sådana element ser ganska naturliga ut på företagswebbplatser, vilket betyder mycket, eftersom de flesta värderar kvalitet infographics.

Webbplatsbyggaren har också uppdaterat sin Sociala nätverk widget genom att utöka det med en uppsättning av nya trendiga tjänster, inklusive WhatsApp, Telegram, Viber och mer. Dessa appar kommer att vara praktiska för de flesta användare, som kommer att möta behovet av att ange länkar till dessa välkända budbärare och sociala mediesystem, samtidigt som de skapar sina webbplatser.

SendPulse-integration

uKit har meddelat sin integration med SendPulse. Den populära widgeten är nu tillgänglig för alla som vill lägga till och justera bekväma meddelanden om webb push för webbplatsbesökare med bara några klick. Det är enkelt och snabbt att ansluta SendPulse-widgeten. Bara nå instrumentpanelen, välj motsvarande element och aktivera dina push-aviseringar. Hela processen tar mindre än en minut.

värd

Det obegränsade fillagringsutrymmet och automatisk optimering av användarfoton är en anmärkningsvärd fördel med tjänsten. Det finns inga många nybörjare som förstår vikten av komprimering av bilder, som kommer att användas på webbplatsen. Alla 6 MB-foton från spegelservern förstör prestandan på webbsidor som de kommer att publiceras på.

Laddningshastighet på webbplatsen är en anmärkningsvärd rankingfaktor för sökmotorerna. Detta innebär att webbplatser, som laddar långsamt, har sämre resultat i sökmotorerna jämfört med de som laddar snabbare, även om resten av egenskaperna förblir desamma. Bilder är emellertid de mest tunga sidelementen och utgör den största megabitvolymen på webbsidan.

När det gäller uKit gör systemet flera kopior av foton direkt efter att de har laddats upp med hjälp av Progressive JPEG och Progressive PNG algoritmer.. Kopiorna har olika storlekar för att matcha Bootstrap-kolumner som ska laddas ner i olika dimensioner och på olika enheter. Detta innebär att systemet automatiskt optimerar bilderna, vilket särskilt kan öka belastningen på webbsidor. Så här löses ett av de mest utbredda problemen som nybörjare möter idag. En webbplats fungerar snabbt, oavsett kamerans ström.

Befordran

uKit-marknadsföringsalternativ för webbplatser realiseras på det intressanta sättet. Genom att starta instrumentpanelen kan du granska systemrekommendationerna om effektiv projektmotoroptimering. Nybörjare kommer att värdera sådan hjälp.

uKit SEO - uKit Webbplatsbyggare

SEO är bra här: Du kan fylla i metataggar för varje webbsida. Google Analytics-synkronisering hjälper till att spåra statistiken och hantera marknadsföringsstrategin effektivt. Ett alternativ som tillåter att lägga till din organisation på Google maps kommer också att bidra till marknadsföring av sökmotorer och användarinställning.

uKit gör det också möjligt att anpassa 404-sidan med avseende på dina behov. Vad du kan göra här är att lägga till unikt textmeddelande eller bild, till exempel som kommer att visa din varumärkesidentitet. För att förenkla anpassningsprocessen kan du använda en av tre tillgängliga designade mallar. Det här alternativet finns i avsnittet Sidor / tjänst.

Serviceverktyg

En möjlighet att aktivera en webbplatsversion för synskadade personer med ett klick är en annan höjdpunkt i tjänsten. Du hittar det här alternativet i avsnittet “Design”. Det fungerar bra för de användare som behöver det skapa en pedagogisk webbplats (skola, universitet osv.) eller ett projekt för någon annan statlig institution. Det finns specifika lagkrav för dessa typer av webbplatser: de kommer säkert att erbjuda speciella versioner för synskadade användare. uKit tillåter att göra det med lätthet: dina webbplatsbesökare kan välja ett teckensnitt, ett färgschema och bildvisningsalternativ i panelen som finns under webbplatshuvudet.

Det finns också andra uKit-funktioner du kommer att bli imponerad av. Till exempel kommer du att kunna skapa din egen intressanta och tilltalande 404 webbsidesdesign (”Sidor” /”Tjänster”), aktivera blockanimering när du bläddrar (huvudinnehållet visas medan du bläddrar) eller installera många kartmärken (upp till 10), om ditt företag har filialer på andra platser. Det blir lättare att påskynda utformningen av liknande block på olika webbplatssidor genom att kopiera och lägga till dem i avsnittet “Favorit” för att få snabb åtkomst till dem. Så här fungerar det: du väljer bara ett block, klickar på pilen på dess parameterikon och väljer sedan en webbsida där den ska placeras. Det är allt!

Pop-up Windows

Det finns en annan användbar funktion som uKit erbjuder: detta är en möjlighet att ställa in hur popup-fönstren kommer att dyka upp. Du bör öppna menyn “Sidor” och välja punkten “Pop-up-fönster”. Pop-up-fönster kan dyka upp direkt efter att du klickar på knappen, enligt timer schema, när du bläddrar (direkt efter att 75% av rullningen är klar) eller när du stänger en sida. Du kan lägga till specialerbjudanden, annonser eller andra element i popup-fönsterinnehållet.

CRM-integration

uKit har också AmoCRM-integration, som kan hittas i kärnnivån för instrumentpanelen. AmoCRM är ett enkelt och intuitivt system för redovisning av potentiella kunder och erbjudanden som hjälper till att kontrollera och öka din försäljning. För att starta datasynkronisering behöver du kontot som kommer att registreras på tjänstens officiella webbplats. CRM-uppsättning hjälper till att hålla mer effektiva kampanjkampanjer.

uKit SSL CRM-integration

Systemet samlar in uppgifterna om varje klient (namn, adress, e-post, telefon), skickar aviseringar om nya händelser till din e-post. Detta är synkroniserat med formulär i popup-fönster, återuppringningsformulär och webbutikwidget. Du kan granska statistiken via e-postmeddelandet eller direkt i AmoCRM-instrumentpanelen. Alternativet kommer särskilt att vara användbart för ägarna av onlinebutiker byggda med uKit.

Företagskunder kommer att värdesätta en möjlighet att bifoga en affärs-e-post direkt i instrumentpanelen. Du behöver bara ansluta en domän till webbplatsen. Strax efter det har du möjlighet att registrera ett e-postmeddelande som ser ut som “name @ your domain”. Det här är ganska trevligt och enkelt.

domäner

Låt oss tala lite om domäner. En gratis underdomän som youwebsite.ukit [dot] me kommer först att tilldelas din nyregistrerade webbplats. Det fungerar bra under en provperiod när du utforskar / testar systemet. Det säger sig självt att du måste ändra det efteråt, om du bestämmer dig för att fortsätta använda uKit och designa en webbplats med den.

Strax efter att du prenumererar på “Premium” -planen kan du ansluta alla domäner du önskar eller köpa en ny via gränssnittet till en webbplatsbyggare (i vilken zon du föredrar). Detta kommer att kräva några klick i “Dashboard”. Domänen kommer att ändras inom cirka 15 minuter efter att du skickat en beställning.

SSL-säkerhet

Du kan också ansluta SSL-certifikat till din domän gratis. För att ansluta HTTPS, behöver du bara komma åt instrumentpanelen, välja motsvarande widget och domännamn från listan. Om ungefär en halvtimme får du ett meddelande om framgångsrik process slutförd. I allmänhet klickar du på 2 knappar och din webbplats fungerar på det säkrade HTTPS-protokollet utan extra pengarinvestering!

SSL är initialt ett måste för webbplatser som accepterar betalningar online. Google, till exempel, markerar redan webbplatser utan detta certifikat som osäkra. Tillgängligheten till säkrat HTTPS-protokoll påverkar också rankningen av webbplatsens sökmotorer såväl som kundernas förtroende. Hur som helst är att använda certifikatet bättre än att köra en webbplats utan det. Dessutom är det gratis – det finns inget att tänka på här. Bara använda det!

Tillfällig åtkomst till webbplatshantering

uKit gör det möjligt att ge tillfällig tillgång till din webbplats till alla som kan vara involverade i dess hantering. Genom att använda funktionen kommer en rättighetsinnehavare att kunna redigera / uppdatera webbdesign, lägga till / ta bort sidor och widgetar, komma åt Google Analytics för att bläddra på webbplatsstatistiken, konfigurera SEO-parametrar. Sådana rättigheter som visning av faktureringshistorik och betalningshantering är inte tillgängliga för en person som du har delat tillfällig webbplatsåtkomst med.

Det som är viktigt, systemet skapar automatiskt säkerhetskopieringen av en webbplats så snart du ger tillfällig åtkomst. En tredjepartsanvändare kan inte ta bort den. Om något händer under webbplatshanteringsprocessen kan en ägare återställa den ursprungliga webbplatsversionen. Det är också möjligt att avbryta åtkomsträttigheter när som helst. Den maximala tillfälliga åtkomstvarigheten varar i 999 dagar.

uKit-funktionsuppsättning kommer verkligen att tillåta oerfarna användare att starta effektiva webbplatser (och detta är inte en promo-slogan). Det finns inget att tvivla på här alls.

Design & mallar

Alternativ för anpassning av uKit-design är också ganska omfattande. Webbplatsbyggaren gör det möjligt att välja mellan flera mönster som har modernt och elegant utseende. Det är upp till dig att välja det tema du gillar mest och ge det unika tilltalande. Vad du bör veta är att uKit-mallar skiljer sig inte bara i rubrikfärgscheman och bilder, utan också i deras struktur såväl som designmetoder.

Sidmallar

Mallkvalitet och mångsidighet är vad användarna märker först när de utforskar uKit. Alla mallar är indelade i 40 ämnen och nischer, som innehåller över 500 lyhörda teman för att möta varje smak. Designen för varje tema är inte slutgiltig. Du kan ordna om, skapa och ta bort färdiga block, ändra reglagebilder, färger på alla element, teckensnitt, menysekvens etc. Om det behövs kommer du att kunna ändra den valda mallen till någon annan.

uKit förser användarna med flexibelt och kvalitetsmaterial. Efter att ha arbetat med det kan du så småningom få en fantastisk webbplats med alla nödvändiga funktioner (se riktigt uKit webbplatsexempel). För att förenkla webbdesignprocessen är det önskvärt att välja en nischmall. Det här kan vara fotografering, konstruktion, lag, godstransport, turism, finans, utbildning (detta är en nyligen tillagd mallkategori) och mer. Detta är ett säkert sätt att få en lämplig webbplatsstruktur och demoinnehåll. Genom att redigera innehållet kan du designa hälften av en webbplats på mindre än 20 minuter, justera bakgrunden, färgen och kanske standardpositionen för block och widgets.

uKit gratis mallar

Om du vill kan du ändra mallen under webbdesignprocessen. Det spelar ingen roll vilken kategori en ny mall kommer att hänvisa till, den kommer med demoinnehållet i det ursprungligen valda exemplet. Det här är bekvämt eftersom du inte kommer att kunna förstöra någonting i webbplatsens ämne, även om du använder en konstruktionsmall för en fotografihemsida. Detta är också en extra anledning att välja design från din kategori.

Mallens lyhördhet är en annan höjdpunkt i systemet – teman är flexibla och kan automatiskt anpassas till vilken smartphone-, surfplatta- eller lapbokskärm som helst. “Sandwich” -menyer ser bra ut på alla skärmar medan block flexibelt ändrar storlek.

Djup designanpassning

Det finns inga avgörande sätt att anpassa uKit-mallar eftersom alla ser ganska lika ut i form av struktur och layout. Detta beror på att systemet mestadels är inriktat på nybörjars behov, som ofta saknar grundläggande kunskaper om webbdesign och kodning. Block mångsidighet och anpassningsbarhet är det som ger varje mall personlig look.

Men när det gäller djup designanpassning kan du börja med tillgängliga bakgrundsinställningar för varje block. Vad är imponerande, du kan välja och integrera även en Google / Bing-karta som bakgrund. Inställningar för överlagring och opacitet gör det möjligt att ställa in kartan med avseende på övergripande webbdesign så att den kan vara läsbar och tydlig.

Uppenbarligen kan du också använda standardbilder för att skapa önskad blockbakgrund. uKit gör det möjligt att aktivera bakgrundsparallaxeffekt för att ge din webbplats utsökt utseende. Tänk på att tillgång till Depositphotos ges här som standard. Dessutom kan du ställa in struktur för varje block genom att klicka på motsvarande knapp i det övre webbplatshörnet. Vad du kan göra här är att välja skärmbredd med avseende på det skickade innehållet, justera justeringsparametrar för separata element samt välja den lämpligaste blocktypen.

Adaptiv webbplatsvy

För att förbättra användarnas mobila surfupplevelse gör uKit det möjligt att finjustera mobil- och surfplattans webbplatsutseende. Du kan dölja blocken du inte vill visas i mobilläget, ändra antalet widgetkolumner och blockera bakgrunder. Det är också möjligt att konfigurera widgetpositionerna så att de delas upp i två kolumner, när de visas på surfplattor.

Tänk på att den mobila webbplatsversionen automatiskt synkroniseras med den ursprungliga skrivbordswebbyn. Emellertid förlorar skrivbordsinställningarna för blockbakgrund synkroniseringen med den mobila versionen så snart du aktiverar funktionerna specifika för mobil surfning.

Kundsupport

uKits kundsupportalternativ är tillräckligt mångsidiga för att möta behoven hos de flesta systemanvändare. Oavsett vilka problem du står inför när du utforskar och behärskar systemet kommer du att kunna välja mellan följande supportlösningar:

 • Kraftfull kunskapsbas – detta är den främsta destinationen för alla användare som stöter på webbdesign eller problem med webbplatshantering när de arbetar med systemet. uKit erbjuder dussintals av de mest utbredda frågorna och svaren som är indelade i ämnen för att förenkla användarsökningen. Detta är också platsen, där du kan läsa informativa artiklar som täcker de vanligaste problemen som användare är intresserade av;
 • Skype och e-post – Om du inte hittar svar på dina systemrelaterade frågor i kunskapsbasen, ta dig tid att kontakta uKit-experter via Skype eller e-post med hjälp av ett feedbackformulär på den officiella webbplatsen;
 • blogg – Du kan också kolla in officiell uKit-blogg bläddra bland artiklar om webbplatsutveckling som hjälper dig att hålla dig medveten om moderna industritrender;
 • Live chat – uKit livechatsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge systemabonnenterna hjälp i tid varje gång de stöter på problem, när de arbetar med deras projektutveckling, ledning eller ytterligare marknadsföring.

Som ni ser har uKit-användare flera supportalternativ att välja mellan. Allt beror på komplexiteten i problemet de möter samt deras grad av medvetenhet om webbdesign.

Plans & Prissättning: Hur mycket kostar uKit?

När det gäller prissättningen har systemet mycket att erbjuda – betalade planer är mycket prisvärda här. När du betalar för 3, 6 månader eller 1-2 år åt gången kommer du dessutom att erbjudas en fin rabatt – -5%, -10%, -20% и -30% på motsvarande sätt. Ju längre abonnemangsperiod är, desto större blir rabatten. Förresten, systemet erbjuder dessutom rabatter till de användare som kör flera webbplatser samtidigt med en av dess planer.

För närvarande har uKit 4 betalda prenumerationer:

pris prissättning

 • “Minimal” ($ 5 / mo) – erbjuder alla nödvändiga verktyg och funktioner du kan använda för att starta en fantastisk webbplats. Planen kommer med anpassningsalternativ för domännamnsanslutning, obegränsat antal sidor, besökare och diskutrymme, obegränsat SMS-meddelanden, 24/7 support, gratis värd, backup-alternativ och över 200 professionella mönster.
 • “Grundläggande” (10 $ / mo) – ger avancerad statistik och obegränsad tillgång till premiummallar. Förutom de funktioner som tillhandahålls i Minimalplanen, kommer Basic-prenumerationen med livechatsupport, frånvaro av systemets copyright, kraftfulla statistikspårningsverktyg, Google Analytics-mål och tillgång till premiumdesign. Detta är det bästa valet för ditt företag!
 • “E-handel” (12 $) – gör det möjligt att skapa en webbutik med integrerad kundvagn och flera kassalternativ. Planen erbjuder en kostnadsfri 14-dagars testversion såväl som flera nischspecifika funktioner. Dessa inkluderar mångsidiga leverans- och betalningsalternativ, inställningar för kundvagn, val av valutor, acceptering av onlinebetalningar (PayPal, Wallet One osv.).
 • “Proffs” (15 $) – avslöjar massor av extra kodning och kreativa fördelar för proffs, till exempel anpassad kodintegration eller anpassad färgschemaapplikation. e-handelsfunktioner finns också här

Webbplatsbyggaren har inget helt gratis alternativ, men det kommer med en 14-dagars gratis provversion som ger obegränsad tillgång till funktionsuppsättningen som ingår i Minimalplanen. Så snart försöket löper ut kommer din webbplats att lagras på systemservrarna under ett år. Under denna tid kommer du att kunna uppgradera till den plan som passar dina behov mest av allt och sedan publicera en webbplats när som helst.

Utöver detta har uKit ett erbjudande som täcker den aktuella lusten för alla företag att ha en webbplats. Om du behöver en mer professionell företagswebbplats, men du inte har tid eller önskan att arbeta med dess utveckling på egen hand, kan du beställa nyckelfärdigt projekt för 100 $ från systemutvecklarna. Detta är ett mycket försökande erbjudande för människor som är upptagna med att slutföra sina affärsuppgifter och göra vinst.

slutsats om uKit-granskning

uKit är utan tvekan den främsta webbplatsbyggaren för småföretag. Systemet har den funktionsuppsättning som krävs för att skapa affärswebbplatser, personliga kampanjwebbplatser, portföljer, små onlinebutiker eller tilltalande målsidor. Tjänsten har vunnit förtroende hos många fans, varav huvuddelen är unga företagare och erfarna företagare som vill utvidga sin närvaro online. Vi kan stöta på uKit-webbplatser oftare nu och det finns många anständiga prover där ute.

Med tanke på det stora affärsinriktningen för webbplatsbyggaren och dess bekvämt organiserade funktionsuppsättning är uKit definitivt värt pengarna. Systemet ger ofta fördelaktiga rabatter på upp till 50%. Utvecklarna erbjuder dem på nästan alla helgdagar. Som ett resultat kan du använda plattformen till lägsta kostnad.

Pågående utveckling, implementering av ny teknik, integration med användbara tjänster är projektets starka punkter. Från och med idag fortsätter den aktivt att expandera den nya funktionsuppsättningen. Titta bara på möjlighet att konvertera Facebook-sidor till uKit-webbplatser. Om du börjar arbeta med tjänsten kommer du att använda ännu mer imponerande alternativ på ungefär ett år. Systemutvecklarnas uppmärksamhet på projektet är en allvarlig fördel för kunderna. Din webbplats kommer att fortsätta utvecklas. Och så kommer ditt företag att göra.

Skapa en webbplats GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map