Unicorn Platform Review

Unicorn Platform Review


Unicorn-plattform – är en typisk SaaS-mjukvara utvecklad för att skapa målsidor från grunden. Det hjälper till att marknadsföra och introducera mobilappar, andra SaaS-lösningar, startup och mer. Produkten debuterade med en integrerad HTML-baserad statisk sidgenerator. Idag kommer det med mer flexibilitet och verktyg för att skapa nya sidor, lägga till olika komponenter, redigera några av webbplatselementen, etc. Vad är viktigare, inga tekniska färdigheter krävs. Plattformen fungerar bra för nybörjare.

Användare kan inte bara bygga kreativa målsidor utan också hålla sina besökare engagerade med hjälp av olika integrationsfunktioner. Programvaran levererar också ren HTML- eller CSS-kod med varje ny mall. Vissa användare på webben kallar det “den bästa målsidebyggaren”. Men saken är att produkten tjänar smalare behov. Systemet erbjuder inte sådant typiskt för byggare på en sida A \ B-test eller analys för att spåra webbplatsstatistik. Det betyder att verktyget huvudsakligen fungerar i sin speciella nisch och inte kan diversifieras om det behövs.

Vi tvivlar på bristen på redigeringsinstrument och andra problem som kan uppstå under vår granskning. Låt oss ta en titt är Unicorn-plattformen förtjänar så hög beröm.

För-och nackdelar

Vad vi gillar med plattformen är dess snabba utveckling. Från en statisk sidegenerator har den så småningom vuxit till en fullskalig webbplatsbyggare med chansen att skapa inre sidor, redigera teckensnitt och färger, ansluta tjänster från tredje part med mera. Å andra sidan har utvecklarna fortfarande mycket arbete att göra.

Unicorn Platform proffs:
Unicorn Platform nackdelar:
&# X2714; Lätt att användaingen kodning krävs. Rensa HTML / CSS / JS-kod med varje mall.
&# X2714; Överkomliga priser – Planer är inte för höga medan det också finns ett gratis användarläge.
&# X2714; Online redaktör – alla ändringar du gör i webbläsaren sparas automatiskt.
&# X2714; Anpassningsverktyg – redigera färger och teckensnitt, ändra stilar för att skapa den sida dina besökare kommer att gilla.
&# X2714; Integration – användare kan välja mellan olika widgetar och ansluta dem sömlöst.
&# X2714; Gratis funktioner – bortsett från en gratis plan, kommer programvaran med gratis SSL och CDN. Men detta är bara för betalda prenumerationer.
✘ Begränsat designalternativ.
✘ Annonser tas bort endast i premiumplaner.
✘ Kodeksportprocessen kan vara smartare.

Vad är det bra för?

Som det påpekades tidigare i vår granskning, utvecklades programvaran för att hjälpa team att marknadsföra deras startups, mobila appar, webbutvecklingstjänster, etc. Den senaste versionen av Unicorn Platform är ännu mer start-orienterad. Till exempel är några av elementen eller funktionerna skräddarsydda med fokus på nystartade företag. Dessutom har den ytterligare alternativ som gör det till en värdig målsidebyggare.

För att förstå, hur bra det är, måste vi förtydliga viktiga målsidekomponenter och sedan se om Unicorn-plattformen kan hantera dem.

Baslinjekomponenter på en framgångsrik målsida

Vad är målsidan nödvändig för? Dess huvudsakliga uppgift är att konvertera trafiken eller driva besökare till den målprodukt eller tjänst du vill marknadsföra. Å andra sidan är varje produkt eller erbjudande unik. Så du kan inte bara ta samma mall och använda den för varje företagskompetens du har. Men baslinjekomponenterna är fortfarande nödvändiga att beakta:

 • Tvingande rubrik – det måste vara tydligt, relevant och empatiskt. Rubriken är det första du riktar in sig på målgruppen. Så det är din första och kan vara den sista chansen att göra ett gott intryck.
 • Effektiv skrivning – En högkvalitativ kopia är en annan viktig komponent. Den betraktar en felfri skrivstil och verktyg för textformatering som levereras av webbplatsredaktören.
 • Mediainnehåll – Det är det enda sättet att hålla dina besökare engagerade. Animationer, videor, bilder, GIF och andra format kan göra en skillnad.
 • Bra rykte – förtroendeindikatorer hjälper dig att öka sidans trovärdighet. Lita märken, tätningar, vittnesmål, 5-stjärniga betyg eller recensioner kan vara till stor hjälp.
 • Lead Capture – sättet att samla in så mycket information om målgruppen som möjligt och så småningom växa din e-postlista.
 • Stark CTA – Ett effektivt CT-block måste se inspirerande ut. Det bör uppmuntra besökare att göra ett köp, klicka på knappen eller följa länken.

I vissa fall bör en målsida också innehålla lite e-handelsfunktioner om du vill sälja produkter eller tjänster direkt.

Nu är det dags att vi kontrollerade om Unicorn-plattformen levererar tillräckligt med verktyg för att hantera ovan nämnda uppgifter och om programvaran kan ha några exklusiva funktioner.

Enkel användning

Målsidebyggaren fungerar bra för användare på alla nivåer. Antingen är du en helt nybörjare utan den minsta aning om vad HTML är eller en erfaren programmerare med viljan att redigera källkoden, plattformen kommer att tjäna bra.

Ett gratis registreringsläge är för dem som fortfarande tvivlar på det verktyg som uppfyller deras krav. Den goda nyheten här är att du inte kommer att behöva ange din faktureringsinformation. De dåliga nyheterna är en avgörande brist på nyckelfunktioner som endast finns tillgängliga i betalda planer.

Komma igång

Först av allt måste du öppna ett nytt konto eller logga in. Registreringsprocessen ser typisk ut. En användare ombeds att ange ett namn och e-postadress med ett lösenord för att logga in senare. Vi blev förvånade över att INTE se inloggningsfunktionen på sociala medier. Det skulle säkert göra processen mycket enklare.

Unicorn-plattformsregistrering

För tillfället får du bara använda de medföljande fälten. När du har angett önskad information måste du kontrollera din e-postinkorg och bekräfta lösenordet. Där hittar du också ett välkomnande brev med hälsningar från Unicorn-teamet.

Unicorn-plattformen mina webbplatser

Sidredigerare

Din första webbplats kommer att bestå av hemsidan och avsnittet Om oss. Användare är fria att lägga till andra inre sidor om det behövs. För att börja skapa layouten, tryck helt enkelt på knappen “Redigera sida”. Du kommer att överföras till en separat skärm där du kan lägga till nya komponenter.

Unicorn Platform sidredigerare

Unicorn-plattformen har en ganska stor samling av olika element och block. De är alla indelade i kategorier och innehåller rubriker, knappar, formulär, foton, funktioner, pristabeller, reglage, vittnesmål och mer. Med andra ord, programvaran erbjuder alla väsentliga element som en framgångsrik målsida bör ha.

Det finns en sak som gör denna plattform annorlunda än andra webbplatsbyggare. Du får en chans att redigera en komponent FÖR du lägger till den i din layout. Om det inte uppfyller dina behov, ta bort det och välj ett annat. Användare kan ändra rubriken och beskrivningen, lägga till nya texter i knappavsnittet, ändra stilar eller ladda upp nya bakgrundsbilder.

Unicorn Platform editor

När du är klar med redigeringen och du är helt säker på att elementet uppfyller webbplatsens behov klickar du på knappen “Get it” så att det visas i din mall. Om mockupen består av flera block kan användarna fritt ändra sin position genom att klicka på “pil” -knappen. Den kan användas för att flytta en komponent upp eller ner. En annan bra funktion här är att du kan testa hur knapplänkar fungerar i verkligheten. Allt du behöver är att publicera sidan och öppna den i en ny flik.

Den övergripande redigeringsprocessen är mycket enkel. Det kommer knappast att ta dig mer än en timme att bygga upp en klar landningsålder med tanke på att du redan har behövt innehåll och mediefiler för att ladda upp.

Webbplatsinställningar

Webbplatsinställningar inkluderar allmänna problem att ändra. Här kan du också välja en sida du vill eller inte vill publiceras. Användare kan ansluta sina egna domäner (endast i betalda planer) eller använda anpassat Unicorn Platform-underdomän som standard. Här kan användare ladda upp favicon, bilder på sociala medier, redigera källkod, ändra styling, exportera HTML eller arbeta med SEO.

Unicorn-plattformens webbplatsinställning

När du är klar med inställningarna kan du bli kär genom att trycka på “Publicera” -knappen. Även om målsidor handlar om användarengagemang och interaktion, har Unicorn-plattformen en enorm nackdel. Det finns inget mobil förhandsvisningsläge för att kontrollera hur sidorna körs på olika enheter. Den enda lösningen är att publicera webbplatsen och ange den från din smartphone eller surfplatta.

Funktioner & Flexibilitet

Huvudtanken med målsidan är att göra en lång historia kort och konvertera trafik. Dessutom kan det hjälpa till att få viktig information om din målgrupp, växa adresslistan och använda några av marknadsföringsteknikerna för att hålla kunderna medvetna. Unicorn Platform har en uppsättning funktioner som låter dig hantera olika uppgifter:

Integration

Produkten har ingen anpassad App Store. Men du kommer att kunna ansluta webbplatskomponenter med olika tjänster från tredje part. De inkluderar e-postmarknadsföringsverktyg (MailChimp), CRM-plattformar (Salesforce och Pipedrive), budbärare (Slack och Telegram) och andra instrument för att hålla kontakten med dina besökare, samla feedback och mer.

Unicorn-plattformsintegration

SEO

Unicorn-plattformen erbjuder inte så mycket SEO-verktyg. Men det har fortfarande basinställningar här du kan redigera URL: er, ändra metatitel, beskrivning och några andra parametrar. Dessutom bör vi notera att webbplatser med en sida främst främjas med hjälp av annonskampanjer men inte SEO.

Unicorn Platform seo

Kodredigering och export

Det finns en chans att lägga till dina egna kodkoder och ha den inbäddad på hela webbplatsen eller bara i några av dess komponenter. Systemet har stöd för HTML, CSS och JS. Här är också en exportfunktion som gör det möjligt att ladda ner valfri webbplats som HTML-version.

Unicorn-plattforms kodredigering

Betalningen behandlas

En bra funktion för startups som letar efter en chans att acceptera betalningar direkt från målsidan. Den enda nackdelen med detta är att systemet stöder Stripe som den enda tillgängliga betalningsportalen. Det fungerar dock bra för både engångs- eller återkommande betalningar.

Gratis alternativ

Varje användare får gratis SSL även när man använder programvaran till nollkostnad. Distribueras via CDN för att säkerställa dataskydd och solid prestanda. Det finns inget behov av att aktivera funktionen manuellt. Den aktiveras när du har publicerat webbplatsen.

Design & mallar

Plattformen har inte typiska mallar. Det erbjuder färdiga målsidekomponenter så att du kan skapa en egen layout. Alla element ser ganska attraktiva ut för den potentiella användaren och enkla att interagera med. Dessutom är du fri att ändra webbplatsens allmänna styling eller redigera varje komponent separat.

Systemet låter dig ändra färgpall, ladda upp nya bakgrundsbilder, redigera teckensnitt, knappstorlekar, etc. Den enda nackdelen är bristen på ett förhandsvisningsalternativ för mobilen, även om plattformen lovar målsidor för mobil respons.

Kundsupport

Det är svårt att föreställa sig varför du någonsin ska kontakta supportteamet. Byggprocessen är kristallklar. Om du fortfarande behöver hjälp kan du använda en Live Chat-funktion för att direkt kontakta chefer. Samtidigt finns det ett hjälpcenter med några artiklar om hur du kommer igång, ansluter formulär eller integrerar betalningsalternativ.

Unicorn Platform kundsupport

Dessutom kommer användarna att hitta massor av instruktioner i redigeraren. Till exempel när du går in i komponentsamlingen för första gången och automatiserad hjälp kommer att ge råd om det bästa elementet att välja för en start, och så vidare. Sammanfattningsvis denna punkt är stödet tillräckligt bra för en så enkel plattform att använda.

Plans & Prissättning: Hur mycket kostar Unicorn-plattformen?

När du är klar med den kostnadsfria prövningen och behöver gå live med en målsida kommer det att finnas tre olika betalda planer till din tjänst. De kommer alla med gratis HTML-export, SSL och anpassad kodredigering. De inkluderar:

 • Maker kostar $ 8 per månad och kommer med anpassade Unicorn-plattformsannonser.
 • Uppstartskostnader $ 18 utan annonser utan endast för en webbplats.
 • Affärskostnader $ 28 per månad. Inga annonser, alla funktioner inkluderade för tre målsidor.

Unicorn-plattformsprissättning

Unicorn-plattformssexempel

Chatbirds Startwebbplats

Chatbirds Startwebbplats

HR-destinationssida

HR-destinationssida

Exempel på huvudgeneralsida

Exempel på huvudgeneralsida

Slutsats om Unicorn Platform Review

Unicorn-plattformen är verkligen ett bra verktyg för att skapa engagerande målsidor. Den har en rik komponentkollektion för att skapa olika block och sektioner. Dessutom har programvaran några bra funktioner för att marknadsföra och sälja tjänster online. Det har stöd för olika integrationstjänster och widgets förutom anpassad kodredigering och HTML-exportfunktion.

Å andra sidan ser programvaran lite smal ut när det gäller specialisering. Det fungerar bra bara för nystartade eller utvecklingslag. Det erbjuder inte mycket flexibilitet att skapa målsidor för andra affärsnischer. Det är dock fortfarande värt att betala de pengarna.

Skapa en webbplats GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map