Unicorn-plattformgjennomgang

Unicorn-plattformgjennomgang


Unicorn-plattform – er en typisk SaaS-programvare utviklet for å lage destinasjonssider fra grunnen av. Det hjelper med å markedsføre og introdusere mobilapper, andre SaaS-løsninger, oppstart med mer. Produktet debuterte med en integrert HTML-basert statisk sidegenerator. I dag kommer det med mer fleksibilitet og verktøy for å lage nye sider, legge til forskjellige komponenter, redigere noen av sideelementene, etc. Det som er viktigere, ingen tekniske ferdigheter er nødvendig. Plattformen fungerer utmerket for nybegynnere.

Brukere kan ikke bare bygge kreative destinasjonssider, men også holde besøkende engasjert ved hjelp av forskjellige integrasjonsfunksjoner. Programvaren leverer også ren HTML eller CSS-kode med hver nye mal. Noen brukere på nettet kaller det “den beste destinasjonssidebyggeren”. Men saken er at produktet tjener smalere behov. Systemet tilbyr ikke så typisk for en-side utbyggere A \ B-testing eller analyse for å spore statistikk for nettstedet. Det betyr at verktøyet hovedsakelig fungerer i sin spesielle nisje og ikke kan diversifiseres i tilfelle det er nødvendig.

Vi er i tvil med hensyn til mangelen på redigeringsinstrumenter og noen andre problemer som kan oppstå under vår gjennomgang. La oss ta en titt er Unicorn-plattformen fortjener så stor ros.

Fordeler og ulemper

Det vi liker med plattformen er dens raske utvikling. Fra en statisk sidegenerator har den etter hvert vokst seg til en fullskala nettstedbygger med sjansen til å lage indre sider, redigere skrifter og farger, koble til tredjeparts tjenester og mer. På den annen side har utviklerne fortsatt mye arbeid å gjøre.

Unicorn Platform proffs:
Unicorn Platform ulemper:
&# X2714; Lett å brukeingen koding er påkrevd. Tøm HTML / CSS / JS-kode med hver mal.
&# X2714; Overkommelige priser – planene er ikke overpriset mens det også er en gratis brukermodus.
&# X2714; Online redaktør – alle endringer du gjør i nettleseren lagres automatisk.
&# X2714; Tilpasningsverktøy – rediger farger og skrifter, endre stiler for å lage siden de besøkende vil like.
&# X2714; Integrering – brukere kan velge mellom forskjellige widgets og koble dem sømløst.
&# X2714; Gratis funksjoner – bortsett fra en gratis plan, kommer programvaren med gratis SSL og CDN. Men dette er bare for betalte abonnement.
✘ Begrenset designalternativ.
✘ Annonser som bare er fjernet i premiumplaner.
✘ Kodeeksportprosessen kan være smartere.

Hva er det godt for?

Som det ble sagt tidligere i vår gjennomgang, ble programvaren utviklet for å hjelpe team med å markedsføre startups, mobilapper, webutviklingstjenester osv. Den siste versjonen av Unicorn Platform er enda mer oppstartsorientert. For eksempel er noen av elementene eller funksjonene skreddersydd med fokus på oppstart hovedsakelig. Dessuten har den flere alternativer som gjør det til en verdig landingssidebygger.

For å forstå, hvor bra det er, må vi avklare viktige destinasjonssidekomponenter og deretter se om Unicorn-plattformen er i stand til å håndtere dem.

Grunnleggende komponenter for en vellykket landingsside

Hva er destinasjonssiden nødvendig? Hovedoppgaven er å konvertere trafikken eller drive besøkende til det målproduktet eller tjenesten du ønsker å markedsføre. På den annen side er hvert produkt eller tilbud unikt. Så du kan ikke bare ta den samme malen og bruke den for hver virksomhetskompetanse du har. Men grunnlinjekomponentene er fremdeles nødvendige å vurdere:

 • Tvingende overskrift – det må være tydelig, relevant og empatisk. Overskriften er det første du målretter mot publikum. Så det er din første og kan være den siste sjansen til å gjøre et godt inntrykk.
 • Effektiv skriving – en kopi av høy kvalitet er en annen viktig komponent. Den vurderer en feilfri skrivestil og tekstformateringsverktøy levert av nettstedredaktøren.
 • Medieinnhold – det er den eneste måten å holde besøkende engasjert. Animasjoner, videoer, bilder, GIF-er og andre formater kan utgjøre en forskjell.
 • Godt rykte – tillitsindikatorer vil hjelpe deg med å øke troverdigheten til siden. Tillitsmerker, seler, attester, 5-stjerners rangeringer eller omtaler kan være svært nyttig.
 • Lead Capture – måten å samle inn så mye informasjon om målgruppen som mulig og etter hvert utvide adresselisten din.
 • Sterk CTA – en effektiv CT-blokkering må se inspirerende ut. Det bør oppmuntre besøkende til å kjøpe, klikke på knappen eller følge lenken.

I noen tilfeller bør en destinasjonsside også inneholde litt e-handelsfunksjonalitet i tilfelle du vil selge produkter eller tjenester med en gang.

Nå er det på tide at vi sjekket om Unicorn-plattformen leverer nok verktøy til å håndtere de ovennevnte oppgavene, og om programvaren kan ha noen eksklusive funksjoner.

Brukervennlighet

Landingssidebygger vil fungere helt fint for brukere på alle nivåer. Enten er du en helt nybegynner uten den minste anelse om hva HTML er, eller en erfaren programmerer med vilje til å redigere kildekoden, plattformen vil tjene bra.

En gratis registreringsmodus er for de som fremdeles er i tvil om verktøyet som oppfyller deres krav. Den gode nyheten her er at du ikke trenger å oppgi faktureringsinfo. Den dårlige nyheten er en avgjørende mangel på viktige funksjoner som kun er tilgjengelige i betalte planer.

Starter

Først av alt må du åpne en ny konto eller logge på. Registreringsprosessen ser typisk ut. En bruker blir bedt om å oppgi et navn og e-postadresse med et passord for å logge på senere. Vi ble overrasket over å IKKE se påloggingsfunksjonen på sosiale medier. Det vil absolutt gjøre prosessen mye enklere.

Unicorn-plattform registrering

Foreløpig kan du bare bruke de oppgitte feltene. Etter at du har angitt de nødvendige dataene, må du sjekke e-postboksen og bekrefte passordet. Der vil du også finne et innbydende brev med hilsener fra Unicorn-teamet.

Unicorn plattform mine nettsteder

Side Editor

Det første nettstedet ditt vil bestå av hjemmesiden og delen Om oss. Brukere står fritt til å legge til andre indre sider om nødvendig. For å begynne å lage oppsettet, trykk ganske enkelt på “Rediger side” -knappen. Du blir overført til et eget skjermbilde der du kan legge til nye komponenter.

Unicorn Platform sideditor

Unicorn Platform kommer med en ganske enorm samling av forskjellige elementer og blokker. De er alle delt inn i kategorier og inkluderer overskrifter, knapper, skjemaer, bilder, funksjoner, pristabeller, glidebrytere, attester og mer. Med andre ord, programvaren tilbyr alle viktige elementer en vellykket destinasjonsside burde ha.

Det er en ting som gjør denne plattformen annerledes enn andre nettstedbyggere. Du får en sjanse til å redigere en komponent FØR du legger den til i oppsettet. Hvis det ikke tilfredsstiller dine behov, slett det og velg et annet. Brukere kan endre overskrift og beskrivelse, legge til nye tekster i knappdelen, endre stiler eller laste opp nye bakgrunnsbilder.

Unicorn Platform editor

Når du er ferdig med redigeringen, og du er helt sikker på at elementet tilfredsstiller nettstedets behov, klikker du på “Få det” -knappen for å få det til å vises i malen. Hvis mockupen består av flere blokker, står brukerne fritt til å endre sin posisjon ved å klikke på pilknappen. Den kan brukes til å flytte en komponent opp eller ned. En annen flott funksjon her er at du er i stand til å teste hvordan knappelinkene fungerer i det virkelige liv. Alt du trenger er å publisere siden og åpne den i en ny fane.

Den samlede redigeringsprosessen er veldig enkel. Det vil knapt ta deg mer enn en time å bygge en klar landingsalder med tanke på at du allerede har trengt innhold og mediefiler for å laste opp.

Innstillinger for nettstedet

Innstillinger for nettstedet inkluderer generelle problemer som skal endres. Her kan du også velge en side du ønsker eller ikke ønsker å bli publisert. Brukere kan koble sine egne domener (bare i betalte planer) eller bruk tilpasset Unicorn Platform-underdomen som standard. Her kan brukere laste opp favicon, bilder på sosiale medier, redigere kildekode, endre styling, eksportere HTML eller jobbe med SEO.

Unicorn Platform nettstedinnstilling

Når du er ferdig med innstillingene, kan du bli forelsket ved å trykke på “Publiser” -knappen. Mens destinasjonssider handler om brukermedvirkning og interaksjon, har Unicorn Platform en enorm ulempe. Det er ingen forhåndsvisningsmodus for mobil for å sjekke hvordan sidene kjører på forskjellige enheter. Den eneste løsningen er å publisere nettstedet og legge det inn fra smarttelefonen eller nettbrettet.

Funksjoner & fleksibilitet

Hovedideen med destinasjonssiden er å gjøre en lang historie kort og konvertere trafikk. Dessuten kan det hjelpe å skaffe viktige data om målgruppen din, utvide adresselisten og bruke noen av markedsføringsteknikkene for å holde kundene oppmerksom. Unicorn Platform har et sett med funksjoner som lar deg takle forskjellige oppgaver:

Integrering

Produktet har ikke en tilpasset App Store. Imidlertid vil du kunne koble nettstedskomponenter med forskjellige tredjeparts tjenester. De inkluderer verktøy for markedsføring via e-post (MailChimp), CRM-plattformer (Salesforce og Pipedrive), budbringere (Slakk og telegram) og andre instrumenter for å holde kontakten med de besøkende, samle tilbakemeldinger og mer.

Unicorn Platform integrasjon

SEO

Unicorn-plattformen tilbyr ikke ganske mye SEO-verktøy. Men det har fremdeles basisinnstillinger her du kan redigere nettadresser, endre metatittel, beskrivelse og noen andre parametere. Dessuten bør vi merke oss at sider på en side hovedsakelig fremmes ved hjelp av annonsekampanjer, men ikke SEO.

Unicorn Platform seo

Kode redigering og eksport

Det er en sjanse for å legge til dine egne koder og ha den innebygd i hele nettstedet eller bare noen av komponentene. Systemet leveres med støtte for HTML, CSS og JS. Her er også en eksportfunksjon som gjør det mulig å laste ned ethvert nettsted som HTML-versjon.

Unicorn-plattformkode redigering

Betalings prosessering

En flott funksjon for startups som ser etter en sjanse til å akseptere betaling direkte fra destinasjonssiden. Den eneste ulempen her er at systemet støtter Stripe som den eneste betalingsporten som ennå er tilgjengelig. Det fungerer imidlertid bra for både engangsbetalinger eller gjentagende betalinger.

Gratis alternativer

Hver bruker får gratis SSL selv når du bruker programvaren til null kostnader. Distribuert via CDN for å sikre databeskyttelse og solid ytelse. Det er ikke nødvendig å aktivere funksjonen manuelt. Den aktiveres når du har publisert nettstedet.

Design & maler

Plattformen har ikke typiske maler. Det tilbyr ferdige destinasjonssidekomponenter som lar deg lage din egen layout. Alle elementene ser ganske attraktive ut for den potensielle brukeren og enkle å samhandle med. Dessuten står du fritt til å endre nettstedets generelle styling eller redigere hver komponent separat.

Systemet lar deg endre fargepalett, laste opp nye bakgrunnsbilder, redigere skrifter, knappestørrelser osv. Den eneste ulempen er mangelen på et forhåndsvisningsalternativ for mobilen, selv om plattformen lover landingssider som er responsive på mobilen.

Kundeservice

Det er vanskelig å forestille seg hvorfor du noen gang skulle kontakte supportteamet. Byggeprosessen er krystallklar. Hvis du fortsatt trenger hjelp, kan du bruke en Live Chat-funksjon for å kontakte ledere umiddelbart. Samtidig er det et brukerstøtte med noen få artikler om hvordan du kommer i gang, koble til skjemaer eller integrerer betalingsalternativer.

Unicorn Platform kundesupport

I tillegg vil brukerne finne mange spørsmål i redaktøren. For eksempel når du går inn i komponentsamlingen for første gang, og automatisk assistanse vil gi råd om det beste elementet du kan velge for en start, og så videre. Oppsummering av dette avsnittet, støtten er god nok til at en så enkel plattform kan brukes.

planer & Prising: Hvor mye koster enhjørningsplattform?

Når du er ferdig med den gratis prøveversjonen og trenger å gå live med en destinasjonsside, vil det være tre forskjellige betalte planer til tjeneste for deg. De har alle gratis HTML-eksport, SSL og redigering av tilpasset kode. De inkluderer:

 • Maker koster $ 8 per måned og leveres med tilpassede Unicorn Platform-annonser.
 • Oppstart koster $ 18 uten annonser, men kun for et nettsted.
 • Virksomhetskostnader $ 28 per måned. Ingen annonser, alle funksjoner inkludert for tre destinasjonssider.

Unicorn-plattformpriser

Unicorn-plattformeksempler

Chatbirds Oppstartnettsted

Chatbirds Oppstartnettsted

HR landingsside nettsted

HR landingsside nettsted

Eksempel på ledergeneralside

Eksempel på ledergeneralside

Unicorn-plattformgjennomgang Konklusjon

Unicorn-plattformen er absolutt et godt verktøy for å lage engasjerende destinasjonssider. Den har en rik komponentkolleksjon for å lage forskjellige blokker og seksjoner. I tillegg har programvaren noen gode funksjoner for å markedsføre og selge tjenester på nettet. Den har støtte for forskjellige integrasjonstjenester og widgets i tillegg til tilpasset kodebehandling og HTML-eksportfunksjon.

På den annen side ser programvaren litt smal ut i forhold til spesialisering. Det fungerer bra bare for startups eller utviklingsteam. Det gir ikke mye fleksibilitet å lage destinasjonssider for andre virksomhetsnisjer. Det er imidlertid fortsatt verdt å betale pengene.

Lag et nettsted GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map