Web.com anmeldelse

Web.com anmeldelse


Web.com – er en fuldcyklusplatform designet til at hjælpe små virksomheder med at gå online. Det kommer som en alt-i-en-løsning sammen med den brugerdefinerede webstedsbygger, hosting, domæneregistrering og marketingtjenester. Det Florida-baserede selskab blev lanceret i 1999 og præsenterer i øjeblikket over 3 millioner aktive abonnenter. Softwaren er god for iværksættere på udkig efter en enkel måde at udvikle deres forretning fra bunden og få den live uden teknisk baggrund.

Selvom vi hovedsageligt fokuserer på webstedets bygningsfunktioner, vil vi se nærmere på webstedets editor, skabeloner, redigering og webdesignværktøjer, der tilbydes af Web.com. Platformen lover et cool design og et intuitivt kontrolpanel med alle nødvendige instrumenter til oprette et responsivt sted på få minutter. Det er på høje tid, at vi kontrollerer, om det er sandt eller forkert.

1. Brugervenlighed

Web.com har introduceret sin WYSIWYG webstedsbygger med det formål at hjælpe newbies med at oprette websteder med ingen kodning eller webdesign færdigheder. Mens redigering af sider måske ikke er så let fra starten, er det samlede indtryk temmelig godt.

Den eneste ulempe her er, at du ikke vil være i stand til at teste systemet gratis, da der ikke er nogen gratis prøveversion. Det betyder, at du bliver nødt til at købe en plan uden at have en klar vision om, hvordan redaktøren fungerer. Det her, hvor vores anmeldelse kommer godt med.

Kom godt i gang

Proceduren til login er muligvis lidt mere tidskrævende, som nogle forventer. I modsætning til mange andre SaaS-platforme, har du ikke en chance for at teste det gratis, ligesom der ikke er nogen muligheder for problemfri registrering via sociale medier eller Google-konti. For at komme i gang med Web.com skal du udfylde flere tilstande, inden du går ind i instrumentbrættet.

Trin 1 – Vælg et domæne

Den gode nyhed er, at hver plan leveres med et gratis domæne. Det betyder, at du ikke behøver at betale for det separat. På samme måde kan brugerne frit forbinde deres allerede eksisterende domænenavne. Vælg blot den relevante mulighed i den leverede spec.

vælg domænenavn

Som vi tidligere har sagt, er Web.com ikke kun en webstedsbygger, men også en domæneregistreringstjeneste. Denne kendsgerning tilføjer brugere en vis fleksibilitet. For eksempel, hvis dit domæne allerede er taget, vil systemet tilbyde en række alternativer uden behov for at lede efter en anden variant på egen hånd. Du kan vælge det on, der mest gælder for dig, og gå videre til næste trin.

registreret domænenavn

Trin 2 – Opret Web.com-konto

Når domænenavnet er registreret, bliver du bedt om at oprette en ny konto. Proceduren er ganske typisk. Bortset fra navn, efternavn og e-mail-adresse skal du dog indsende yderligere personlige oplysninger såsom et gyldigt telefonnummer. Vi anbefaler, at du angiver reelle data, da du måske ønsker at anmode om refusion.

Trin 2 - Opret Web.com-konto

Trin 3 – Fuldfør købet

Den sidste fase er at give dine faktureringsinfo. Endnu en gang bliver brugerne bedt om at angive faktureringsadresse, postnummer og andre oplysninger for at gennemføre købet. Når transaktionen er behandlet, får du en kvittering og et bekræftelsesbrev sendt til din e-mail. Nu er du klar til at begynde at opbygge din første webside.

Fuldfør købet

Visual Editor

Systemet lader dig ikke oprette en ny webstedsformular tom, hvilket er dårligt. Den eneste måde at komme i gang er at vælge en af ​​de foruddannede skabeloner. På den ene side sparer det tid, selvom kreative sind stadig vil sætte pris på muligheden for at opbygge deres egen webstedsstruktur fra jorden. Den gode nyhed er, at foruddesignede layouts er super enkle at ændre og tilpasse til brugernes behov.

Så den første fase af bygningsprocessen inkluderer valg af en skabelon. Brugere kan vælge mellem en række kategorier, der gælder for deres nicher. I øvrigt vil du være i stand til at vælge et enkelt eller flersidet webstedlayout, hvilket er en sej funktion, som nogle få platforme har.

Vælg en skabelon

Endelig her hos den visuelle redaktør. Det ser temmelig klart og intuitivt ud med alle kerneindstillinger og værktøjer, der findes i venstre sidepanel. Her har vi nogle bygningselementer og blokke ud over generelle indstillinger, sidehåndteringsindstillinger, temaindstillinger og digital butikintegrationsknapper.

visuel redaktør

Hvis du har brug for at tilføje et nyt element, skal du blot klikke på “Build” -knappen med et kryds og vælge fra listen over foruddesignede blokke. Brugere finder alt, hvad der er nødvendigt for at skabe et mere engagerende og interaktivt websted. Blokkene inkluderer kontakt- og abonnementsformularer, gallerier, lysbilledshows, CTA-blokke, overskrifter, sidefødder, knapper på sociale medier og mere.

visuel redaktør

For at tilføje en blok til siden skal du blot trække og slippe den til det plads, du har brug for. Hvert element kan yderligere redigeres. Klik på det for at åbne et nyt vindue med generelle og avancerede indstillinger. Her kan vi muligvis ændre layout, nogle af elementets designfunktioner, arbejde med typografi ændre skrifttyper, baggrunde osv.

visuel redaktør

På trods af at foruddannede skabeloner tilbyder en fast struktur, kan du placere yderligere blokke, hvor du vil. På samme tid kan brugerne administrere alle de blokke, de har på siden, og omarrangere dem under alle omstændigheder. Funktionerne er også drevet af træk-og-slip-teknologi. Du skal blot holde det nødvendige element til det krævede rum i en simpel grænseflade.

visuel redaktør

De, der leder efter avancerede redigeringsfunktioner vil sætte pris på en separat blok for at få koden indlejret. Alt hvad du behøver er at placere containeren til plads på webstedet, trykke på ikonet “rediger” for at kopiere og indsætte kodestykket.

Sidemanager

De, der vælger et flersidet layout, vil være i stand til at administrere hver side separat på samme måde som vi har beskrevet tidligere. Gå bare til sidesektionen, hvor du finder dem alle ét sted. Klik på den side, du vil redigere, og tilføj ekstra blokke, ændre de eksisterende elementer eller omarranger sektioner ved hjælp af de samme visuelle redigeringsværktøjer.

Sidemanager

Se eksempel på og gå live

Når du har oprettet et websted, kan du forhåndsvise det på forskellige mobile enheder, herunder smartphones, tablets og laptops. Glem ikke at besøge generelle indstillinger for at tilføje favoritter, webstittitel og beskrivelse og andre vigtige konfigurationer. Systemet giver dig mulighed for at tilføje en online butik eller blog med et klik for at sælge produkter online og samarbejde med potentielle kunder. Vi gennemgår begge indstillinger lidt mere i funktionerne & Fleksibilitetsafsnit. Nu kan du forhåndsvise dit websted og trykke på knappen “Publicer” for at komme live.

Den største ulempe her er, at Web.com ikke har sin app-markedsplads. Der er ingen brugerdefinerede widgets at tilføje. Brugere kan kun stole på tredjeparts tjenester inklusive Google Analytics og nogle af de populære betalingsportaler, som stadig er lette at integrere. Brugere vil hovedsageligt stole på indbyggede blokke og elementer, der tilbydes af platformen.

2. Funktioner & Fleksibilitet

Da Web.com hovedsageligt var designet til ejere og iværksættere af små virksomheder, leveres systemet med ekstra funktioner til at lade brugerne sælge varer online eller promovere deres projekter. Virksomheden tilbyder en række tjenester, der inkluderer marketing og optimeringsløsninger ud over tilpasset webudvikling. Hvis du stadig ønsker at styre byggeprocessen på egen hånd, er her nogle vigtige funktioner, du muligvis har brug for i det lange løb.

e-handel og produktstyring

Det er super let at integrere en fuldt udstyret digital butik med Web.com. Det kan implementeres med et enkelt klik højre fra instrumentbrættet. Systemet tilføjer automatisk “Store” -siden til din webstedsstruktur sammen med den klar-til-brug indkøbskurv. Gå til butiksiden og brugerindstillinger for at administrere dine produkter.

eCommerce

Produktstyring

Med platformen kan du skildre dine produkter på den mest fordelagtige måde. Brugere kan tilføje varebilleder, titler og beskrivelser. Du kan oprette produktkategorier og forene dem i grupper. For at indsnævre søgningen skal du blot angive varedimensioner.

Produktstyring

Systemet gør det nemt at indstille en startpris og en salgspris. Brugere kan også angive produktets tilgængelighed såvel som holde kontrol med lageret.

Betalingsmuligheder

Web.com understøtter forskellige populære betalingsportaler, herunder PayPal, Square og Stripe. Hver af dem kan aktiveres og forbindes med et klik. Desuden kan virksomhedsejere bruge manuelle betalinger via det telefonordresystem, der er aktiveret som standard.

Betalingsmuligheder

Marketing

For at øge kundernes loyalitet kan små virksomheder lancere specielle kampagner og marketingkampagner. Indstillingen gør det muligt at oprette forskellige rabatkuponer, specielt salg og links til de separate produkter eller kategorier fra din indkøbsliste.

Læs også: Bedste e-handelswebbygere.

Blogging-funktion

Det er nemt at forbinde en blog til dit websted som at forbinde en digital butik. Gå blot til de generelle indstillinger og klik på knappen Blog. Derefter skal du aktivere det, mens systemet automatisk tilføjer det til listen over webstedssider, du muligvis redigerer. Her kan brugere vælge indlægsformat, aktivere eller deaktivere kommentarer, angive antallet af kommentarer pr. Indlæg, tilføje og redigere knapper på sociale medier osv..

Blogging-funktion

Læs også: Bedste webstedsbyggere til at oprette en blog.

Marketing og promovering

Som en fuldcyklusvirksomhed hjælper Web.com med at få anerkendelse og forbedre rækkerne i søgemaskinerne. Det har en pool af eksperter inden for SEO og marketing. Tjenesterne inkluderer:

 • SEO-optimering – funktionen består af indledende konsultation, nøgleplanlægningsstrategi, websted, der er opført i Google-mapper og andre databaser, linkudvikling, indholdsformatering, analyse osv..
 • PPC-annoncer – lokale specialister konfigurerer og finjusterer PPC-annoncekampagner til at bringe et målrettet publikum til dit websted.

Webstedsudvikling og design

Som vi har nævnt tidligere, har Web.com ikke sin brugerdefinerede markedsplads. Det kan være en udfordring, når du tilpasser et websted. Den eneste løsning på problemet er at vælge et tilpasset webudviklings- og designteam. De opretter fuldt funktionelle digitale butikker, designer websteder på WordPress, tilpasser allerede eksisterende projekter osv.

Sammenfattende er det sæt funktioner ikke så rig. Systemet tilbyder kun baselineelementer til at oprette, køre og vedligeholde websteder med små virksomheder med eCommerce-funktionalitet.

3. Design & Skabeloner

Web.com kan prale af et stort udvalg af stilfulde skabeloner. Der er flere hundreder af cool layouts, der refererer til forskellige nicher. Brugere kan vælge mellem forretningsskabeloner, porteføljetemaer, kunst & design, mad & restaurant, sundhed & skønhed osv. I alt tilbyder systemet 13 forskellige kategorier. Skabelonerne ser temmelig godt ud. De kræver ikke yderligere tilpasning, da de indeholder alle nødvendige blokke og elementer. Alt hvad du behøver er at indsætte teksten, tilføje medieindhold og gå live.

Skabeloner

Inline mobilredigering er en fantastisk funktion for dem, der ønsker at have 100% responsive websteder. Brugere kan skifte mellem forskellige mobiltilstande og ændre siderne og sektionerne i denne tilstand. Med andre ord, hvis du redigerer en smartphone-version, gemmes alle ændringer automatisk for den bestemte version. Bestemt en stor funktion.

Adaptive skabeloner

Hvis du stadig har brug for noget ekstra tilpasning, kan du drage fordel af temaindstillinger. De gør det muligt at implementere forskellige farver og stilarter, ændre knapdesign, redigere skrifttyper, administrere typografiske indstillinger for overskrifter og almindelige tekster osv. Derudover har vi allerede nævnt muligheden for at tilføje indlejret kode.

indlejret kode

4. Kundesupport

Web.com har flere måder, hvorpå brugerne kan komme i kontakt. Desuden har platformen en ret hjælpsom pakke guider og tutorials, der automatisk aktiveres, når du først er gået ind i webstedsbyggeren. Derudover kan brugerne generere nødvendige oplysninger under redigeringsprocessen og opslag for svaret i vidensbasen, der dækker forskellige aspekter for webstedsstyring for at blokere konfiguration og forbinde domæner.

Kunde support

Hvad angår de direkte måder at kontakte supportteamet inkluderer de:

 • International support via telefon.
 • Ticketsystem til at sende anmodninger via e-mail.

Der er også en blog med nogle typiske artikler med forretningsidéer, ledertips osv.

5. Planer & Prisfastsættelse

Systemet har i øjeblikket tre større planer for forskellige websitetstyper og brugernes forventninger. De omfatter:

 • Startomkostninger $ 13 om måneden. Det er godt for små projekter for enkeltpersoner, der er ivrige efter at komme live.
 • Webstedet koster $ 20 om måneden. Det er godt til større og fuldt udstyrede projekter.
 • Marketingomkostninger $ 27 om måneden med alle e-handels- og marketingfunktioner inkluderet i pakken.

Ovennævnte priser er angivet ved fakturering månedligt. Dog kan brugerne spare op til 45%, hvis de køber et årligt abonnement. I dette tilfælde vil planer koste henholdsvis $ 10, $ 15 og $ 20.

Prisfastsættelse

Der er en 30-dages refusionspolitik. Vi stødte på adskillige negative anmeldelser, når det kom til refusionspolitik. For at se det med vores egne øjne har vi krævet en fuld refusion via billetsystemet. Det tog ledere nogen tid at komme med et svar. Du kan ikke forvente, at kontoudanering er en tur i parken.

Først og fremmest, for at få dine penge tilbage, bliver du tvunget til at logge ind på et separat Hjælp til netværksløsninger efter linket. Dette er faktisk den eneste måde at kræve refusion for brugere uden for USA og Canada, medmindre du er klar til at betale for et dyrt internationalt opkald.

penge tilbage

Vi forsøgte at sende en anmodning flere gange, men mislykkedes, fordi de ikke var i stand til at behandle anmodningen af ​​ukendte årsager. Alt tilbage til at fortsætte med at prøve med det hele, de vil vende tilbage med svar. Det ser ud til, at det vil være en hård udfordring at få en refusion.

penge tilbage

Der er gået en måned, og der er intet tegn på refusion fra Web.com. Derudover opkræver de stadig månedlige gebyrer på trods af det faktum, at vi hævdede at kalde abonnementet via e-mail. Billetsystem fungerer ikke, mens telefonen til ikke-canadiske brugere ser ud til at koste en formue.

Vi gjorde den sidste indsats for at slette kontoen, og det syntes også at være en udfordring. Du vil ikke være i stand til at logge ud, indtil det nuværende abonnement udløber. Hvis du ikke ønsker at komme ind i en finansiel Web.com-fælde, kan du prøve at afvise dine faktureringsinfo så hurtigt som muligt.

6. Fordele og ulemper

Web.com kan kun være en god mulighed, hvis du ikke er generet af manglen på nogle tilpasningsfunktioner og pricy planer. I det store og hele er systemet temmelig let at bruge med baseline-funktionalitet til at oprette klar til at gå små virksomheder og e-handelswebsteder.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; Brugervenlighed;
&# X2714; Stilfulde skabeloner;
&# X2714; Alt-i-en-platform;
&# X2714; Mobil redigering;
&# X2714; Responsive websteder;
&# X2714; e-handel og marketing.
✘ Ingen gratis prøveperiode;
✘ Ingen widgetmarked;
✘ Dyrt startplan.

Konklusion

Sammenfattende kan platformen være en god løsning til at dække små forretningsbehov med dens brugervenlighed og nogle indbyggede grundlæggende teknologier. Brugere vil sætte pris på cool og lydhør layout, enkel produktstyring og tredjeparts serviceintegration. At arbejde med den visuelle editor er næppe besværet, selv for ikke-teknikere.

På den anden side mangler Web.com bestemt nogle afgørende muligheder. Derudover ser indgangsplaner for dyre ud. I betragtning af dette kan brugere muligvis se efter en mere fleksibel og overkommelig løsning til at oprette små virksomhedswebsteder som f.eks Wix.

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map