Web.com gjennomgang

Web.com gjennomgang


Web.com – er en full-syklus plattform designet for å hjelpe små bedrifter å gå online. Det kommer som en alt-i-ett-løsning sammen med den tilpassede nettstedbyggeren, hosting, domeneregistrering og markedsføringstjenester. Det Florida-baserte selskapet ble lansert i 1999, og har nå over 3 millioner aktive abonnenter. Programvaren er bra for gründere på jakt etter en enkel måte å utvikle virksomheten sin fra bunnen av og få den levende uten teknisk bakgrunn.

Mens vi hovedsakelig er fokusert på nettstedets bygningsfunksjoner, vil vi se nærmere på redigeringsprogrammet, maler, redigering og webdesignverktøy som tilbys av Web.com. Plattformen lover et kult design og et intuitivt kontrollpanel med alle nødvendige instrumenter til opprette et responsivt nettsted på få minutter. Det er på høy tid at vi sjekker om det er sant eller usant.

1. Brukervennlighet

Web.com har introdusert sin WYSIWYG nettstedsbygger med det formål å hjelpe nybegynnere å lage nettsteder med ingen koding eller webdesign ferdigheter. Selv om redigering av sider kanskje ikke er så lett fra starten, er helhetsinntrykket ganske bra.

Den eneste ulempen her er at du ikke vil kunne teste systemet gratis, ettersom det ikke er noe gratis prøveversjon. Det betyr at du må kjøpe en plan uten å ha en klar visjon om hvordan redaktøren fungerer. Dette der vår anmeldelse vil komme godt med.

Starter

Innloggingsprosedyren kan være litt mer tidkrevende som noen forventer. I motsetning til mange andre SaaS-plattformer, har du ikke sjansen til å teste den gratis, så det er ingen muligheter for sømløs registrering via sosiale medier eller Google-kontoer. For å komme i gang med Web.com, må du fullføre flere stater før du går inn i dashbordet.

Trinn 1 – Velg et domene

Den gode nyheten er at hver plan har et gratis domene. Det betyr at du ikke trenger å betale for det separat. På samme måte står brukere fritt til å koble til sine allerede eksisterende domenenavn. Bare velg det aktuelle alternativet i spesifikasjonen som følger med.

Velg domenenavn

Som vi har sagt tidligere, er Web.com ikke bare en nettstedsbygger, men også en domeneregistreringstjeneste. Dette faktum gir brukerne litt fleksibilitet. For eksempel, hvis domenet ditt allerede er tatt, vil systemet tilby en rekke alternativer uten å måtte se etter en annen variant på egen hånd. Du kan velge den på som gjelder deg mest og gå videre til neste trinn.

registrert domenenavn

Trinn 2 – Opprett Web.com-konto

Når domenenavnet er registrert, vil du bli bedt om å opprette en ny konto. Prosedyren er ganske typisk. Bortsett fra navn, etternavn og e-postadresse, må du imidlertid sende inn ytterligere personlig informasjon, for eksempel et gyldig telefonnummer. Vi anbefaler at du indikerer ekte data, ettersom du kanskje vil be om refusjon.

Trinn 2 - Opprett Web.com-konto

Trinn 3 – Fullfør kjøpet

Den siste fasen er å oppgi faktureringsinfo. Nok en gang vil brukerne bli bedt om å oppgi faktureringsadresse, postnummer og annen informasjon for å fullføre kjøpet. Etter at transaksjonen er behandlet, vil du få en kvittering og et bekreftelsesbrev sendt til din e-post. Nå er du klar til å begynne å bygge din første webside.

Fullfør kjøpet

Visual Editor

Systemet lar deg ikke opprette et nytt nettstedskjema blankt, noe som er dårlig. Den eneste måten å komme i gang er å velge noen av de forhåndslagde malene. På den ene siden sparer det tid selv om kreative sinn fortsatt vil sette pris på sjansen for å bygge sin egen nettstedstruktur fra bakken. Den gode nyheten er at forhåndsdesignede oppsett er superenkle å endre og tilpasse for å dekke brukernes behov.

Så det første trinnet i byggeprosessen inkluderer valg av en mal. Brukere kan velge mellom en rekke kategorier som gjelder deres nisjer. Forresten, vil du være i stand til å velge en enkelt- eller flersiders hjemmesideoppsett, som er en kul funksjon som noen få plattformer har.

Velg en mal

Endelig her hos visuelle redaktøren. Det ser ganske tydelig og intuitivt ut med alle kjerneinnstillinger og verktøy som ligger i venstre sidefelt. Her har vi noen bygningselementer og blokker i tillegg til generelle innstillinger, sidehåndteringsalternativer, temainnstillinger og digitale butikkintegrasjonsknapper.

visuell redaktør

Hvis du trenger å legge til et nytt element, klikker du bare på “Bygg” -knappen med et kryss og velger fra listen over forhåndsdesignede blokker. Brukerne vil finne alt som er nødvendig for å lage et mer engasjerende og interaktivt nettsted. Blokkene inkluderer kontakt- og abonnementsskjemaer, gallerier, lysbildefremvisning, CTA-blokker, topptekst, bunntekst, knapper på sosiale medier og mer.

visuell redaktør

Hvis du vil legge til en blokkering på siden, bare dra og slipp den til plassen du trenger. Hvert element kan redigeres i tillegg. Klikk på den for å åpne et nytt vindu med generelle og avanserte innstillinger. Her kan vi endre layout, noen av elementets designfunksjoner, arbeide med typografi endre skrifter, bakgrunn osv.

visuell redaktør

Til tross for at forhåndslagde maler tilbyr en fast struktur, kan du plassere flere blokker hvor du vil. Samtidig kan brukerne administrere alle blokker de har på siden og omorganisere dem uansett. Funksjonene er også drevet av dra-og-slipp-teknologi. Bare hold det nødvendige elementet til ønsket plass i et enkelt grensesnitt.

visuell redaktør

De som leter etter avanserte redigeringsfunksjoner vil sette pris på en egen blokk for å ha koden innebygd. Alt du trenger er å plassere beholderen til plass på nettstedet, trykk “rediger” -ikonet for å kopiere og lime inn kodestykket.

Sideansvarlig

De som velger en flersiders oppsett, vil kunne administrere hver side separat på samme måte som vi har beskrevet tidligere. Bare gå til sideseksjonen hvor du finner dem alle på ett sted. Klikk på siden du vil redigere og legge til ekstra blokker, endre eksisterende elementer eller omorganisere seksjoner ved hjelp av de samme visuelle redigeringsverktøyene.

Sideansvarlig

Forhåndsvis og gå live

Etter at du har opprettet et nettsted, kan du forhåndsvise det på forskjellige mobile enheter, inkludert smarttelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner. Ikke glem å besøke generelle innstillinger for å legge til favoritter, nettstedtittel og beskrivelse og andre viktige konfigurasjoner. Systemet lar deg legge til en nettbutikk eller blogg med et klikk for å selge produkter online og samhandle med potensielle kunder. Vi vil gå gjennom begge alternativene litt videre i funksjonene & Fleksibilitetsseksjon. Nå kan du forhåndsvise nettstedet ditt og trykke på “Publiser” -knappen for å gå live.

Den viktigste ulempen her er at Web.com ikke har sin app-markedsplass. Det er ingen egendefinerte widgeter å legge til. Brukere kan bare stole på tredjeparts tjenester inkludert Google Analytics og noen av de populære betalingsportene som fremdeles er enkle å integrere. Brukere vil hovedsakelig stole på innebygde blokker og elementer som plattformen tilbyr.

2. Funksjoner & fleksibilitet

Siden Web.com hovedsakelig var designet for eiere og gründere av små bedrifter, kommer systemet med tilleggsfunksjoner for å la brukere selge varer på nettet eller markedsføre sine prosjekter. Selskapet tilbyr en rekke tjenester som inkluderer markedsførings- og optimaliseringsløsninger i tillegg til tilpasset webutvikling. Hvis du fortsatt vil styre byggeprosessen på egen hånd, er her noen avgjørende funksjoner du kan trenge på sikt.

e-handel og produktstyring

Å integrere en fullt utstyrt digital butikk er superenkelt med Web.com. Det kan implementeres med et enkelt klikk rett fra dashbordet. Systemet vil automatisk legge til “Store” -siden i nettstedstrukturen din sammen med den brukervennlige handlekurven. Gå til butikksiden og brukerinnstillinger for å administrere produktene dine.

eCommerce

Produktledelse

Plattformen lar deg skildre produktene dine på den mest fordelaktige måten. Brukere kan legge til varebilder, titler og beskrivelser. Du kan opprette produktkategorier og forene dem i grupper. For å begrense søket, bare angi varedimensjoner.

Produktledelse

Systemet gjør det enkelt å sette inn startpris og pris på salg. Brukere kan også indikere produkttilgjengeligheten i tillegg til å holde kontroll over lageret.

Betalingsalternativer

Web.com støtter forskjellige populære betalingsportaler inkludert PayPal, Square og Stripe. Hver av dem kan aktiveres og kobles til med et klikk. For øvrig kan bedriftseiere benytte seg av manuelle betalinger via telefonbestillingssystemet som er aktivert som standard.

Betalingsalternativer

markedsføring

For å øke kundenes lojalitet kan små bedrifter starte spesielle kampanjer og markedsføringskampanjer. Innstillingen gjør det mulig å opprette forskjellige rabattkuponger, spesialsalg og lenker til de separate produktene eller kategoriene fra handlelisten din.

Les også: Beste e-handelsbyggere.

Bloggfunksjon

Å koble en blogg til nettstedet ditt er det samme som å koble til en digital butikk. Bare gå til generelle innstillinger og klikk på Blogg-knappen. Da må du aktivere det mens systemet automatisk legger det til i listen over websidene du kan redigere. Her kan brukere velge postformat, aktivere eller deaktivere kommentarer, angi antall kommentarer per innlegg, legge til og redigere sosiale medieknapper, osv..

Bloggfunksjon

Les også: Beste nettstedbyggere for å lage en blogg.

Markedsføring og promotering

Som et fullsyklusfirma hjelper Web.com med å få anerkjennelse og forbedre rangeringene i søkemotoren. Det har et basseng av eksperter på SEO og markedsføring. Tjenestene inkluderer:

 • SEO Optimalisering – funksjonen består av innledende konsultasjon, strategi for nøkkelordplanlegging, nettsted som er oppført i Google-kataloger og andre databaser, koblingsutvikling, innholdsformatering, analyse osv..
 • PPC-annonser – lokale spesialister vil konfigurere og finjustere PPC-annonsekampanjer for å bringe et målrettet publikum til nettstedet ditt.

Nettstedsutvikling og design

Som vi har nevnt tidligere, har Web.com ikke sin tilpassede markedsplass. Det kan være en utfordring når du tilpasser et nettsted. Den eneste løsningen på problemet er å velge et tilpasset webutviklings- og designteam. De oppretter fullt funksjonelle digitale butikker, designer nettsteder på WordPress, tilpasser allerede eksisterende prosjekter osv.

Oppsummert, settet med funksjoner er ikke så rikt. Systemet tilbyr bare basiselementer for å opprette, drive og vedlikeholde nettsteder for små bedrifter med e-handelsfunksjonalitet.

3. Design & maler

Web.com kan skryte av et stort utvalg av stilige maler. Det er flere hundre kule oppsett som refererer til forskjellige nisjer. Brukere kan velge mellom forretningsmaler, porteføljetemaer, kunst & design, mat & restaurant, helse & skjønnhet osv. Totalt sett tilbyr systemet 13 forskjellige kategorier. Malene ser ganske bra ut. De krever ikke ekstra tilpasning, ettersom de har alle nødvendige blokker og elementer. Alt du trenger er å lime inn teksten, legge til medieinnhold og gå live.

maler

Inline mobilredigering er en flott funksjon for deg som vil ha 100% responsive nettsteder. Brukere kan bytte mellom forskjellige mobilmodus og endre sidene og seksjonene i den modusen. Med andre ord, hvis du redigerer en smarttelefonversjon, lagres alle endringene automatisk for den aktuelle versjonen. Gjerne en flott funksjon.

Adaptive maler

Hvis du fortsatt trenger litt ekstra tilpasning, kan du ha fordel av temainnstillinger. De gjør det mulig å implementere forskjellige farger og stiler, endre knappdesign, redigere skrifter, administrere typografiske innstillinger for overskrifter og vanlige tekster, etc. I tillegg har vi allerede nevnt muligheten til å legge til innebygd kode.

innebygd kode

4. Kundesupport

Web.com har flere måter for brukere å komme i kontakt med. Dessuten har plattformen en ganske nyttig pakke med guider og opplæringsprogrammer som automatisk aktiveres når du har kommet inn på nettstedbyggeren for første gang. I tillegg kan brukere generere nødvendig informasjon under redigeringsprosessen og oppslag for svaret i kunnskapsbasen som dekker forskjellige aspekter for administrasjon av nettsteder for å blokkere konfigurasjon og tilkobling av domener.

Kundeservice

Når det gjelder de direkte måtene å kontakte supportteamet, inkluderer de:

 • Internasjonal support via telefon.
 • Ticketing system for å sende forespørsler via e-post.

Det er også en blogg med noen typiske artikler som inneholder forretningsidéer, ledertips osv.

5. Planer & Priser

Systemet har for øyeblikket tre hovedplaner for forskjellige nettstedstyper og brukernes forventninger. De inkluderer:

 • Starter koster $ 13 per måned. Det er bra for bittesmå prosjekter for enkeltpersoner som ønsker å gå live.
 • Nettstedet koster $ 20 per måned. Det er bra for større og fullt utstyrte prosjekter.
 • Markedsføringskostnader $ 27 per måned med alle e-handels- og markedsføringsfunksjoner inkluderer i pakken.

Ovennevnte priser er angitt når faktureres månedlig. Imidlertid kan brukere spare opptil 45% hvis de kjøper et årlig abonnement. I dette tilfellet vil planene koste henholdsvis $ 10, $ 15 og $ 20.

Priser

Det er en 30-dagers refusjonspolicy. Vi kom over flere negative anmeldelser når det gjaldt refusjonspolitikk. For å se det med egne øyne, har vi krevd full refusjon via billettsystemet. Det tok ledere litt tid å komme med et svar. Du kan ikke forvente at kansellering av kontoer vil være en tur i parken.

For det første, for å få pengene tilbake, blir du tvunget til å logge deg på et separat hjelpesenter for Network Solution følge lenken. Dette er faktisk den eneste måten å kreve refusjon for brukere utenfor USA og Canada med mindre du er klar til å betale for en kostbar internasjonal samtale.

pengene tilbake

Vi prøvde å sende en forespørsel flere ganger, men mislyktes på grunn av at de ikke kunne behandle forespørselen av ukjente årsaker. Alt er igjen for å fortsette å prøve med helheten de vil komme tilbake med respons. Det hele virker som om å få tilbakebetaling vil være en tøff utfordring.

pengene tilbake

En måned har gått, og det er ingen tegn til tilbakebetaling fra Web.com. Dessuten krever de fortsatt månedlige avgifter til tross for at vi hevdet å ringe abonnementet via e-post. Ticketing-systemet fungerer ikke mens telefonen for ikke-kanadiske brukere ser ut til å koste en formue.

Vi gjorde den siste innsatsen for å slette kontoen, og det så ut til å være en utfordring. Du vil ikke kunne logge av før det nåværende abonnementet utløper. Hvis du ikke vil komme i en finansiell Web.com-felle, kan du prøve å avvise faktureringsinformasjonen din så snart som mulig.

6. Fordeler og ulemper

Web.com kan være et godt alternativ bare hvis du ikke plages av mangelen på noen tilpasningsfunksjoner og dyre planer. I det store og hele er systemet ganske enkelt å bruke med basisfunksjonalitet for å lage klare til små bedrifter og e-handelsnettsteder.

Pros:
Ulemper:
&# X2714; Brukervennlighet;
&# X2714; Stilige maler;
&# X2714; Alt-i-ett-plattformen;
&# X2714; Mobil redigering;
&# X2714; Responsive nettsteder;
&# X2714; e-handel og markedsføring.
✘ Ingen gratis prøveperiode;
✘ Ingen widgetmarked;
✘ Dyrt startplan.

Konklusjon

Oppsummert kan plattformen være en god løsning for å dekke småbedriftsbehov med sin brukervennlighet og noen innebygde grunnleggende teknologier. Brukere vil sette pris på kule og responsive oppsett, enkel produktadministrasjon og tredjeparts serviceintegrasjon. Å jobbe med den visuelle redaktøren vil neppe være noe problem, selv for ikke-teknikere.

På den annen side mangler Web.com absolutt noen avgjørende alternativer. Dessuten ser inngangsplaner overpriset ut. Tatt i betraktning dette, kan brukere se etter en mer fleksibel og rimelig løsning for å lage nettsteder for små bedrifter som Wix.

Lag et nettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map