Webasyst.com anmeldelse

Webasyst er et ikke-standardprodukt i vores forståelse. Dets udviklere tilbyder 3 produkter efter eget valg, nemlig en ramme til oprettelse af brugerdefineret CMS på dens basis, som kan downloades gratis og installeres på din egen server, et readymade CMS Shop script skrevet på basis af denne platform og en out- af-the-box-løsning til oprettelse af online-butikker – Webasyst. Dette er en CMS, der er installeret i udviklerens hosting, så den kan bruges yderligere på det betalte grundlag (leje). Hvis du ønsker det, kan du overføre dit websted til din egen hosting i fremtiden.


Brugervenlighed:6/10
Funktioner:9/10
Design:8/10
Teknisk support:9/10
Priser:8/10
Samlet resultat:8,0 / 10

Webasyst er et sæt af løsninger, der imødekommer enhver smag. Webudviklere såvel som almindelige brugere kan finde deres egne præferencer i produktet. Platformens officielle webside ser temmelig tiltalende og informativ ud. Det tilbyder masser af oplysninger om produkter og masser af udvidelser til dem. Vi diskuterer ikke rammer og CMS, og fokuserer opmærksomheden på den vigtigste løsning, der er vigtig for vores blog, nemlig webstedsbyggeren.

Alt, hvad vi i øjeblikket ved om platformen, er, at den er placeret som en løsning, der bruges til at oprette onlinebutikker. Lad os diskutere de vigtigste træk i detaljer for at drage konklusionerne.

1. Brugervenlighed

Webasyst er en CMS og en webstedsbygger, der automatisk downloades til hosting. Tjenesten leveres af scriptudviklere. Dette betyder, at du kan købe Shop Script-rettighederne, når du har installeret den på den uafhængigt valgte hosting eller leje den out-of-the-box-variant af systemet baseret på betalingsabonnementet. Hvad der fungerer bedst?

Dette afhænger af dine behov. Hvis det er mere praktisk for dig at få alt, hvad du har brug for lige fra starten uden behov for at opsætte hosting og databaser, vil webstedsbyggeren være en mere foretrukken løsning. Med hensyn til funktionaliteten af ​​begge systemer er det næsten identisk.

Webasyst betjeningspanel

Webasyst ligner ikke andre webstedsbyggere i dens struktur. Måske er det fordi det oprindeligt er CMS. Der er ikke noget for kompliceret her, men du bliver nødt til at vænne dig til det i mere end 15 minutter. Newbies kan endda blive bange efter at have set systemets instrumentbræt. Ja, det er ikke enkelt, selvom det kommer med en brugervenlig, enkel og logisk grænseflade. For at tage en sådan beslutning skal du dog bruge mindst nogen tid på at udforske programmet.

2. Funktionssæt og fleksibilitet

Webasyst er et sæt applikationer, der er beregnet til at udføre specifikke opgaver og forbundet med den samme interface. Alt her er logisk struktureret. Vi har testet den fulde version af programmet, efter installationen af ​​hvilke følgende applikationer (eller moduler, da dette er mere praktisk for brugerne) er blevet tilgængelige som standard:

    • Kontakter – kontaktinfo om alle brugere, der er registreret i systemet;

Webasyst-kontakter

    • butik – en app med de nødvendige værktøjer, der er nødvendige for at starte en online butik;

Webasyst Store

    • Hub – en app til at oprette en diskussionssektion på et websted. Dette er en kombination af en blog og et forum;

Webasyst-hub

    • HelpDesk – kommunikation med et teknisk supportteam;
    • Mailer – en builder til e-mailformat til at foretage klientemailouts;

Webasyst Mailer

    • Blog – oprettelse af blog, der kan udføres med et par klik;

Webasyst-blog

    • Billeder – et afsnit til opbevaring af fotos og album samt designopsætning til deres websider;

Webasyst-fotos

    • Huskesedler – et sted at gemme forskellige påmindelser i klistermærkeformaterne;

Webasyst Stickies

    • Filer – et lagerplads til forskellige filformater, som tillader forbindelse af Dropbox og andre skysystemer;

Webasyst-filer

    • Opgaver – en notesbog til alle de webstedsrelaterede opgaver;

Webasyst-opgaver

    • webstedet – en applikation, der bruges til at oprette promo-websteder med alle de nødvendige elementer;
    • installatør – det er her du kan finde ekstra applikationer, widgets og plugins, der skal downloades til dit websted;

Webasyst Installer

  • Sky – et sæt forskellige muligheder. Dette er stedet, hvor du kan se din statuskonto, forlænge Webasyst-tjenester, opsætte domæner, e-mails, optimere hastigheden af ​​webstedsarbejde (CDN) og tilføje cron-kommandoer, der skal udføres.

Hver applikation leveres med dens indstillinger og kan ses separat, men vi vil netop fokusere kun på det vigtigste aspekt – online butikken. Det er virkelig magtfuldt og en af ​​de bedste, vi har set. Nedenfor er en liste over indstillinger til denne applikation:

    • Ordre:% s”Er et afsnit, der indeholder en udtømmende gennemgang af alle ordretyper, herunder nye, bekræftede, betalte, sendte, udfyldte, returnerede og slettede ordrer. Det er her du kan se gennem produktdistributionskanalerne, oprette rabatkuponer og manuelt oprette en ny ordre, hvis nødvendigt;

Webasyst Store-ordrer

    • kunder”Er et afsnit, hvor alle kunder og deres underafdeling med hensyn til de sociale netværks omdirigeringskilder (Twitter, Facebook) er vervet. Du kan også se dataene efter regioner og henvisninger her;

Webasyst-butikskunder

    • Produkter”Er, hvor du kan finde og tilføje kategorier, produkter, opsætte promo-handlinger, oprette ekstra felter, indstille badges som” Hit! ” eller “Rabat!”, skriv tags, produkttyper, juster synlighedsindstillinger og udfør andre handlinger relateret til din online butiks produktbeholdning og lagerkontrol. Dette er også det afsnit, hvorfra du kan uploade masseprodukter fra CSV-filer. De detaljerede instruktioner om, hvordan de udfyldes, findes også her;

Webasyst-butiksprodukter

    • Rapporter”Indeholder detaljerede salgstatistikker efter kilden (sociale netværk, geografiske enheder, promo-kampagner, distributionskanaler, show windows osv.). Dette er også det afsnit, hvor du kan oprette A / B-tests, gennemgå marketingberegningen, ROI og andre diagrammer. Andre indstillinger er også tilgængelige her. Der er mange af dem (individuel hovedparten af ​​kunderapporter, produkter, produktbestillingsformularer osv.);

Webasyst Store rapporter

    • storefront”Er et afsnit, hvor du kan opsætte statiske sider, vælge din show-vinduesskabelon, redigere den, få adgang til koden, oprette sociale netværks widgets og et rigt udvalg af mindre parametre. Dette er også stedet, hvor du kan finde SEO til din online butik, venlige URL-parametre, vælge betalings- og forsendelsesmuligheder og aktivere sikker forbindelse, når du afgiver en ordre, hvis du har brug for det.

Webasyst Store Storefront

Bortset fra de ovenfor beskrevne sektioner har Webasyst-butikker også generelle indstillinger. Der er mange af dem her – produkttyper / egenskaber, anbefalinger, lagre, ordrestatus, forsendelses- / betalingsmuligheder, rabatter, valutatyper, afgifter, trykte formularer, analyser, trigger-links osv. Listen kan videreføres og hvert afsnit har sit eget sæt af muligheder. Det giver mening at gennemse dem uafhængigt, da du virkelig kan blive forvirret, når du læser om funktionerne. En mulighed for at konfigurere SMS-levering vedrørende de indkommende ordrer er værd at være opmærksom på.

Dette er systemets grundlæggende funktionalitet. Det kan især udvides ved hjælp af opsætning af plugins, hvis antal overstiger 400. Plugins er gratis og betalt. For at gennemgå de udvidelser, der er tilgængelige til download, skal du åbne afsnittet “Installationsprogram”. Det er her du kan købe applikationer, skabeloner, plugins og widgets, som er helt gratis. Plugins og apps kan kun købes en gang, eller du kan indstille dem til et abonnementsgebyr. Den første variant er meget mere fordelagtig for dig. Selvom det er lidt dyrere, står du ikke over behovet for at betale ekstra gebyrer, hver gang du planlægger at bruge det.

Det er værd at nævne, at omkostningerne ved installation af et dusin nyttige udvidelser kan svare til (eller overstige) de årlige udgifter til leje af platformen til billigere planer. Generelt giver valg af plugins mulighed for at gøre systemindstillingerne mere komplicerede og detaljerede. Det appellerer til de brugere, der vil starte et hypermarked med alle mulige funktioner.

Webasyst-plugins

Hver plugin / skabelon har en detaljeret beskrivelse og anmeldelser, så du ved, hvad du betaler for. Der er masser af løsninger, der kan imødekomme ethvert behov. De fleste af dem er ganske nyttige, selvom nogle plugins tilbyder funktionaliteten, som er standard for andre systemer, såsom glidere, formbuildere, bannere, anmeldelser osv. Ja, nogle af disse elementer er alternativer til systemværktøjer, mens nogle af disse enkle elementer har desværre ikke systempartikler. Antallet af anmeldelser er det største bevis på et stort Webasyst-samfund, hvilket skaber et positivt indtryk af systemet.

Lad os tale om domænenavne nu. Den lokale politik er standard: hvis du har et eget domæne, kan du forbinde det; hvis ikke, vil den blive givet til dig som en gave, efter at du har købt planen (.ru). Hvis du foretrækker et andet domæneområde, skal du købe det fra et andet register eller direkte fra instrumentbrættet, hvis dette er mere praktisk for dig. Det er op til dig at tage valget.

Udviklerne har også været opmærksomme på integration med sociale netværk (Facebook, Twitter, Instagram). Du kan vise deres widgets og konfigurere synkronisering af titler / beskrivelser af produkter med dit websted.

Webasyst er en platform for professionelle webdesignere. Det fungerer bedst til oprettelse af online-butikker, men det kan også bruges effektivt til at lancere blogs og promo-websteder. Newbies kan være bange for instrumentbrættet, der virker kompliceret ved første øjekast såvel som af platformens avancerede funktionalitet. Professionelle vil dog hurtigt mestre systemet, skrive eller købe deres egne plugins og vil begynde at oprette specialfremstillede online butikker eller dem, der skal udvikle deres egne forretninger. Den største fordel er, at det er ret let at begynde at arbejde med systemet, mens nuancerne, der vil dukke op under processen, effektivt kan løses i kundesupport-sektionen med din opmærksomhed på detaljer.

3. Design

Antal temaer:77
Professionelle skabeloner:&# X2714; JA
Gratis temaer:&# X2714; JA
Betalte temaer:$ 20- $ 119
Responsiv design:&# X2714; JA
Sorter efter branche:✘ NEJ
HTML-kode redigering:&# X2714; JA

I betragtning af online-butiks specialisering af platformen er antallet af skabeloner, den tilbyder, ganske imponerende og overstiger 77 temaer. Desværre betales de fleste af dem. Der er kun 9 gratis skabeloner her. De er af god kvalitet, men betalte temaer ($ 20- $ 119) er mere tiltalende og alsidige. Tematisk underafdeling samt preview af skabeloner er også tilgængelige her. Det er ikke svært at vælge, hvad du har brug for. Du kan installere flere skabeloner i systemet ad gangen og ændre dem efter behov.

Hvert design kan tilpasses efter din smag, skønt tilpasningsmulighederne ikke er så brede her. Hvad du kan gøre er at ændre farvepalet og hovedskrifttype, men disse indstillinger vil næppe være nok for fagfolk. Heldigvis kan du redigere skabelonkoder for at imødekomme dine personlige behov for webdesign. Det er muligt at gemme flere varianter af en og samme skabelon ved at teste deres effektivitet på praksis. Du kan downloade skabelonen på din computer for at redigere den der eller uploade din egen version.

Således er CMS-funktioner synlige her. Du kan få ethvert design, du har brug for, forudsat at du har de nødvendige færdigheder. Desværre fungerer dette ikke for nybegynder, da avancerede færdigheder er nødvendige for at klare alle disse opgaver med succes. Ellers bliver du nødt til at arbejde med de lagervarianter, der indeholder mindre ændringer. Dette er ikke rigtig praktisk.

Webasyst-temaer

Indstillinger for online butiksdesign er tilgængelige i afsnittet “Vis vindue” / “Design”. Du kan ændre skabelonen når som helst i sektionen “Designtemaer”, mens indstillingen til designkodedigering som standard er tilgængelig i afsnittet “Skabelon”.

Konklusionen er som følger: Webasyst har mange skabeloner, men de bedste prøver er ret dyre. For at give dine projekter individuelt design, skal du kæmpe med koder. Indstillinger for tilpasning af systemdesign er ret dårlige. Den generelle skabelonkvalitet er imidlertid over gennemsnittet.

4. Kundesupport

Kundesupport sektionen er imponerende. Uanset hvilket problem du har, finder du den detaljerede tutorial i det tilsvarende afsnit. En blog med mange nyttige artikler er også tilgængelig her. Newbies vil sætte pris på kundesupport-sektionen: systemet er multifunktionelt og komplekst, selvom det er logisk struktureret. Det er muligt at finde en erfaren webdesigner til at implementere nye indstillinger som skabelonredigering / oprettelse, modulopgradering og oprettelse, justering af indstillinger. Dette er dog tilgængeligt til en omsættelig pris.

5. Prispolitik

Systemet ser ud til at være dyrt ved første øjekast, men det er ikke helt sandt. Fra den anden plan har du adgang til at oprette op til 5 websteder til en pris. De faktiske omkostninger for hvert websted vil ikke være så høje. På den anden side er hovedtilgangen til oprettelse af websteder orienteret om erfarne klienter, der lancerer specialfremstillede websteder. Dette er et seriøst system for seriøse webudviklere. For nybegynder vil den første plan være mere end nok, selv uden plugins. Lad os gennemgå omkostningerne ved månedlige planer, som systemet tilbyder:

  • Plus ($ 7 / mo) – online butik og mailout apps, 5 GB hosting plads, en mulighed for at oprette 1 websted, SSL-adgang, .ru bonusdomæne;
  • Pro ($ 23 / mo) – oprettelse af 5 websteder, 10 GB plads, gratis CDN-forbindelse (hastighed på webstedets funktionalitet), avancerede analytiske værktøjer;
  • Præmie ($ 63 / mo) – ekstra opgavemoduler, henvisningsprogram, SSL-gavekort. Denne plan tillader oprettelse af 10 websteder.

Enkle beregninger gør det muligt at se, at omkostningerne ved at oprette et websted med avancerede planer er ganske moderate. Nye funktioner, indstillinger og mængde websteder, der skal oprettes, tilføjes. Newbies anbefales at få den første plan, mens de, der ønsker at blive involveret i professionel webstedsoprettelse, bør vælge den anden og den tredje plan. Sidstnævnte plan appellerer til webdesignteam med bevist omdømme. Omkostningerne ved brug af Webasyst kan øges, hvis du køber nye skabeloner, applikationer, plugins eller bestiller tjenester fra andre webudviklere.

Systemet er beregnet til at skabe store onlinebutikker og påvirkes ikke alvorligt af den indkommende trafikvækst. Det betyder, at din økonomiske investering snart kan betale sig. Det giver mening at bruge tjenesten til udvikling af seriøse projekter. Du har en gratis prøveperiode til at teste systemet. Alle indstillinger bortset fra de betalte udvidelser vil være tilgængelige i løbet af dette tidsrum. Dette vil være nok til at teste alt, hvad du ønsker.

Ligesom flertallet af andre webstedsopbygere tilbyder Webasyst standard SEO-funktioner, herunder en mulighed for at udfylde metatags for hele websitet, produktkategorier, separate produkter og sider, vælge en venlig URL-dannelsestype, justere 301 omdirigeringer og robots.txt indstillinger, opsæt tæller og Google analytics. Dette er temmelig rart, men der er ikke noget specielt ved dette på samme tid. Situationen ændrer sig positivt, efter at du har konfigureret flere plugins for at forbedre SEO-resultater.

6. Fordele og ulemper

Da vi udforskede Webasyst-indstillinger, blev vi imponeret over dens kvalitet og funktionalitet. Systemet har en lang liste over fantastiske fordele, nemlig:

  • Anstændig skabelonkvalitet
  • Stort udvalg af widgets, plugins og applikationer, der skal installeres, inklusive gratis
  • Dejligt sæt SEO-værktøjer
  • Rimelige planer
  • God kvalitet af teknisk support tilgængelig 24/7
  • Meget informativ kundesupportsektion
  • En mulighed for at bestille brugerdefineret funktionalitet fra en professionel.

Tjenesten ser ganske kraftig ud, men den er ikke blottet for svage punkter, såsom:

  • Næsten alle skabeloner betales, og omkostningerne er ret høje
  • Indstillinger for designtilpasning er utilstrækkelige uden kodning
  • Kompleksitet for nybegynderne
  • Nogle betalte plugins leverer funktionalitet, som oprindeligt skal være i systemet (hvis sammenlignet med andre platforme).

Platformen fungerer godt for erfarne webdesignere, men det vil bestemt kræve, at ekstra økonomiske investeringer bruges effektivt (skabeloner, plugins osv.). Det vil ikke være let for nybegynderne at mestre det, men det er muligt at vænne sig til det usædvanlige instrumentbræt og den rige mængde indstillinger på et par dage. Det, der virkelig betyder noget, er, at Webasyst giver mulighed for at få kvalitetsresultat.

Der er selvfølgelig forskellige alternativer til systemet, men du bliver nødt til at kigge efter dem i CMS-niche. Størstedelen af ​​webstedsbyggerne hænger bag denne platform med hensyn til effektiviteten af ​​webstedsindstillinger. Undtagelsen er kun Shopify. Volusion kan også være en anstændig konkurrent. Resten af ​​systemerne er mere praktiske til nybegynder, men de er enklere med hensyn til funktionalitet.

Konklusion

Webasyst er en meget stærk webshopbygger af online butikker. Det har alt hvad du muligvis har brug for for at lancere en handelsplatform af ethvert kompleksitetsniveau. Som en bonus får du en mulighed for at oprette en blog eller en promo-webside, men disse muligheder er ikke så seriøse og tiltalende som eCommerce-funktionaliteten i systemet. Det er mere praktisk og overkommeligt at oprette små websteder på andre platforme. Webasyst er en service til seriøse webudviklere og kraftfulde projekter.

Vi kunne ikke lide mængden af ​​gratis skabeloner og prisen på betalte. På den anden side er det muligt at redigere koden her, som tillader at omdanne enhver færdiglavet skabelon til ethvert tema, du har brug for, uden at investere i dets køb. Som du sandsynligvis har bemærket, er websteder stærke fra alle synsvinkler her. Derudover er deres SEO-funktioner også på øverste niveau, når man tager plugin-installation i betragtning.

En betydelig ulempe for nybegynderne er dashboardets kompleksitet. Cirka en tredjedel af indstillingerne (hvis ikke mere) vil virke underlige for dig. Når du træner lidt og studerer sektionen for kundesupport, vil gåderne være på deres pladser, og du vil blive en dejlig specialist i niches oprettelse af online-butikker. Dette system er en honeypot for professionelle webudviklere. Hvis du fokuserer på seriøst arbejde, anbefaler vi at bruge Webasyst. Når du har mestret systemet, vil du helt sikkert kunne lide det, mens de finansielle investeringer hurtigt lønner sig.

Prøv Webasyst nu

 Det er gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map