Webasyst.com gjennomgang

WebAsyst er et ikke-standardprodukt etter vår forståelse. Dets utviklere tilbyr 3 produkter etter eget valg, nemlig et rammeverk for oppretting av tilpasset CMS på grunnlag av dette, som kan lastes ned gratis og installeres på din egen server, et omarbeidet CMS Shop-script skrevet på grunnlag av denne plattformen og en out- av-the-box-løsning for etablering av nettbutikker – Webasyst. Dette er en CMS, som er installert i utviklerens hosting for å bli brukt videre på betalt basis (husleie). Hvis du ønsker det, kan du overføre nettstedet ditt til din egen hosting i fremtiden.


Brukervennlighet:6/10
Funksjoner:9/10
Design:8/10
Teknisk hjelp:9/10
Priser:8/10
Total poengsum:8.0 / 10

Webasyst er et sett med løsninger for å møte enhver smak. Nettutviklere så vel som vanlige brukere kan finne sine egne preferanser i produktet. Den offisielle hjemmesiden til plattformen ser ganske tiltalende og informativ ut. Den tilbyr rikelig med informasjon om produkter og mange utvidelser for dem. Vi diskuterer ikke rammeverk og CMS, og fokuserer oppmerksomheten på den viktigste løsningen som er viktig for bloggen vår, nemlig nettstedbyggeren.

Alt vi foreløpig vet om plattformen er at den er posisjonert som en løsning som brukes til å opprette nettbutikker. La oss diskutere de viktigste funksjonene i detalj for å trekke konklusjonene.

1. Brukervennlighet

Webasyst er en CMS og en nettstedsbygger, som automatisk lastes ned til hosting. Tjenesten leveres av skriptutviklerne. Dette betyr at du kan kjøpe Shop Script-rettighetene, etter å ha installert den på uavhengig valgt hosting eller leie ut-av-boksen-varianten av systemet basert på betalingsabonnementet. Hva fungerer best?

Dette avhenger av dine behov. Hvis det er mer praktisk for deg å få alt du trenger helt fra starten uten å måtte installere hosting og databaser, vil nettstedsbyggeren være en mer foretrukket løsning. Når det gjelder funksjonen til begge systemene, er den nesten identisk.

Webasyst Dashboard

Webasyst er ikke lik andre nettstedbyggere i sin struktur. Kanskje skyldes det at det opprinnelig er CMS. Det er ikke noe for komplisert her, men du må venne deg til det i mer enn 15 minutter. Nybegynnere kan til og med bli redde etter å ha sett systemets instrumentbord. Ja, det er ikke enkelt, selv om det kommer med et brukervennlig, enkelt og logisk grensesnitt. For å ta en slik beslutning, bør du imidlertid bruke minst litt tid på å utforske programmet.

2. Funksjonssett og fleksibilitet

Webasyst er et sett med applikasjoner som er ment å fullføre spesifikke oppgaver og koblet sammen med samme grensesnitt. Alt er logisk strukturert her. Vi har testet hele versjonen av programmet, etter at installasjonen av følgende applikasjoner (eller moduler ettersom dette er mer praktisk for brukere) har blitt tilgjengelig som standard:

  • Kontakt – kontaktinfo om alle brukere som er registrert i systemet;

Webasyst-kontakter

  • butikk – en app med nødvendige verktøy for å starte en nettbutikk;

Webasyst Store

  • Hub – en app for å lage en diskusjonsdel på et nettsted. Dette er en kombinasjon av en blogg og et forum;

Webasyst Hub

  • HelpDesk – kommunikasjon med et teknisk supportteam;
  • Mailer – en e-postformatbygger for å sende ut klienter;

Webasyst Mailer

  • bloggen – blog-oppretting som kan gjøres med noen få klikk;

Webasyst-blogg

  • Bilder – en seksjon for lagring av bilder og album samt designoppsett for websidene deres;

Webasyst-bilder

  • Huskelapper – et sted å lagre forskjellige påminnelser i klistremerkeformatene;

Webasyst Stickies

  • filer – et lagringssted for forskjellige filformater, som gjør det mulig å koble Dropbox og andre skysystemer;

Webasyst-filer

  • oppgaver – en notisbok for alle nettstedrelaterte oppgaver;

Webasyst oppgaver

  • Nettstedet – en applikasjon som brukes til å lage promoteringsnettsteder med alle nødvendige elementer;
  • Installer – det er her du kan finne ekstra applikasjoner, widgets og plugins som skal lastes ned til nettstedet ditt;

Webasyst Installer

 • Sky – et sett med forskjellige alternativer. Dette er stedet hvor du kan se statuskontoen din, forlenge Webasyst-tjenester, sette opp domener, e-postmeldinger, optimalisere hastigheten på nettstedarbeid (CDN) og legge til cron-kommandoer som må oppfylles.

Hver applikasjon har sine innstillinger og kan sees separat, men vi vil nettopp fokusere på det viktigste aspektet – nettbutikken. Den er virkelig kraftig og en av de beste vi har sett. Nedenfor er en liste over alternativer for denne applikasjonen:

  • Ordrene”Er en seksjon som inneholder en uttømmende gjennomgang av alle ordretypene, inkludert nye, bekreftede, betalte, sendte, fullførte, returnerte og slettede ordrer. Det er her du kan se gjennom produktdistribusjonskanalene, sette opp rabattkuponger og manuelt opprette en ny ordre om nødvendig;

Webasyst Store-bestillinger

  • kunder”Er en seksjon der alle kundene og deres underavdeling når det gjelder kilder til sosiale nettverk (Twitter, Facebook) er vervet. Du kan også se dataene etter regioner og henvisninger her;

Webasyst Store kunder

  • Produkter“Er der du kan finne og legge til kategorier, produkter, sette opp promo-handlinger, lage ekstra felt, angi merker som” Hit! ” eller “Rabatt!”, skriv koder, produkttyper, juster synlighetsinnstillingene og utfør andre handlinger relatert til din nettbutikk produktlager og lagerkontroll. Dette er også delen hvor du kan laste opp masseprodukter fra CSV-filer. De detaljerte instruksjonene for hvordan du fyller dem ut er også tilgjengelig her;

Webasyst Store-produkter

  • rapporter”Inneholder detaljert salgsstatistikk etter kilden (sosiale nettverk, geografiske enheter, kampanjekampanjer, distribusjonskanaler, visningsvinduer osv.). Dette er også delen, hvor du kan sette opp A / B-tester, se gjennom markedsberegningen, ROI og andre diagrammer. Andre innstillinger er også tilgjengelige her. Det er mange av dem (individuell hoveddel av kundenes rapporter, produkter, produktbestillingsskjemaer osv.);

Webasyst Store Rapporter

  • Storefront”Er en seksjon, der du kan sette opp statiske sider, velge showvindu-malen, redigere den, få tilgang til koden, sette opp sosiale nettverk-widgeter og et rikt utvalg av mindre parametere. Dette er også stedet, hvor du kan finne SEO for din nettbutikk, vennlige URL-parametere, velge betalings- og leveringsalternativer og aktivere sikker tilkobling når du bestiller, hvis du trenger det.

Webasyst Store Storefront

Bortsett fra seksjonene beskrevet over, har Webasyst-butikker også generelle innstillinger. Det er mange av dem her – produkttyper / egenskaper, anbefalinger, aksjer, bestillingsstatus, frakt / betalingsalternativer, rabatter, valutatyper, avgifter, trykte skjemaer, analyser, triggerkoblinger osv. Listen kan videreføres og hver seksjon har sin eget sett med opsjoner. Det er fornuftig å bla gjennom dem uavhengig, da du virkelig kan bli forvirret når du leser om funksjonene. En mulighet til å sette opp SMS-levering angående innkommende ordre er verdt å være oppmerksom.

Dette er den grunnleggende funksjonaliteten til systemet. Det kan utvides særlig ved å sette opp plugins, hvis antall overstiger 400. Plugins er gratis og betalt. For å se gjennom utvidelsene som er tilgjengelige for nedlasting, bør du gå til delen “Installer”. Det er her du kan kjøpe applikasjoner, maler, plugins og widgets, som er helt gratis. Plugins og apper kan kun kjøpes en gang, eller du kan sette dem opp for et abonnementsgebyr. Den første varianten er mye mer gunstig for deg. Selv om det er litt dyrere, vil du ikke møte behovet for å betale ekstra avgifter hver gang du planlegger å bruke det.

Det er verdt å nevne at kostnadene for installasjon av et dusin nyttige utvidelser kan være lik (eller overstige) de årlige kostnadene for leie av plattformen til rimeligere planer. Generelt muliggjør valg av plugins å gjøre systeminnstillingene mer kompliserte og detaljerte. Det vil appellere til de brukerne som skal lansere et hypermarked med alle mulige funksjoner.

Webasyst-plugins

Hver plugin / mal kommer med en detaljert beskrivelse og anmeldelser, så du vet hva du betaler for. Det er mange løsninger for å imøtekomme alle behov. De fleste av dem er ganske nyttige, selv om noen plugins tilbyr funksjonaliteten, som er standard for andre systemer, for eksempel glidebrytere, formbyggere, bannere, anmeldelser osv. Ja, noen av disse elementene er alternativer til systemverktøyene, mens noen av disse enkle elementene har dessverre ikke systempartikler. Antall anmeldelser er det viktigste beviset på et stort Webasyst-samfunn, noe som skaper et positivt inntrykk av systemet.

La oss snakke om domenenavn nå. Den lokale policyen er standard: Hvis du har et eget domene, kan du koble det til; hvis ikke, vil den bli gitt til deg i gave etter at du har kjøpt planen (.ru). Hvis du foretrekker et annet domeneområde, kan du kjøpe det fra et annet register eller direkte fra dashbordet, hvis dette er mer praktisk for deg. Det er opp til deg å ta valget.

Utviklerne har også lagt merke til integrasjon med sosiale nettverk (Facebook, Twitter, Instagram). Du kan vise widgetene deres og konfigurere synkronisering av titler / beskrivelser av produkter med nettstedet ditt.

Webasyst er en plattform for profesjonelle nettdesignere. Det fungerer best for opprettelse av nettbutikker, men det kan også brukes effektivt til å lansere blogger og promoteringsnettsteder. Nybegynnere kan bli redd av instrumentbordet som virker komplisert ved første blikk samt av plattformens avanserte funksjonalitet. Fagpersoner vil imidlertid raskt mestre systemet, skrive eller kjøpe egne plugins og vil begynne å lage skreddersydde nettbutikker eller de som skal utvikle sine egne virksomheter. Den største fordelen er at det er ganske enkelt å begynne å jobbe med systemet, mens nyansene, som vil dukke opp under prosessen, effektivt kan løses i kundesupportdelen med oppmerksomhet på detaljer.

3. Design

Antall temaer:77
Profesjonelle maler:&# X2714; JA
Gratis temaer:&# X2714; JA
Betalte temaer:$ 20- $ 119
Responsiv utforming:&# X2714; JA
Sorter etter bransje:✘ NEI
HTML-kode redigering:&# X2714; JA

Med tanke på nettbutikkens spesialisering av plattformen, er antall maler den tilbyr ganske imponerende og overstiger 77 temaer. Dessverre blir de fleste av dem betalt. Her er det bare 9 gratis maler. De er av fin kvalitet, men betalte temaer ($ 20- $ 119) er mer attraktive og allsidige. Tematisk inndeling samt malforhåndsvisning er også tilgjengelig her. Det er ikke vanskelig å velge hva du trenger. Du kan installere flere maler i systemet om gangen og endre dem etter behov.

Hver design kan tilpasses etter din smak, selv om tilpasningsalternativene ikke er så brede her. Det du kan gjøre er å endre fargepaletten og hovedtypen, men disse alternativene vil neppe være nok for profesjonelle. Heldigvis kan du redigere malkoder for å dekke dine personlige behov for webdesign. Det er mulig å lagre flere varianter av en og samme mal, og teste effektiviteten deres på praksis. Du kan laste ned malen på datamaskinen din for å redigere den der eller laste opp din egen versjon.

Dermed er CMS-funksjoner tydelige her. Du kan få hvilket som helst design du trenger, gitt at du har de nødvendige ferdighetene. Dessverre fungerer dette ikke for nybegynnere da avanserte ferdigheter er nødvendige for å takle alle disse oppgavene vellykket. Ellers må du jobbe med aksjevariantene som inneholder mindre endringer. Dette er ikke veldig praktisk.

Webasyst-temaer

Innstillinger for nettbutikkdesign er tilgjengelige i delen “Vis vindu” / “Design”. Du kan endre malen når som helst i avsnittet “Designtemaer”, mens alternativet for designkoderedigering som standard er tilgjengelig i “Mal” -delen.

Konklusjonen er som følger: Webasyst har mange maler, men de beste prøvene er ganske dyre. For å gi prosjektene dine individuell design, må du kjempe med koder. Alternativer for tilpasning av systemdesign er ganske dårlige. Generell malkvalitet er imidlertid over gjennomsnittet.

4. Kundesupport

Kundesupport-delen er imponerende. Uansett hvilket problem du har, vil du finne den detaljerte opplæringen i den tilsvarende delen. En blogg med mange nyttige artikler er også tilgjengelig her. Nybegynnere vil sette pris på kundesupportdelen: systemet er multifunksjonelt og komplekst, selv om det er logisk strukturert. Det er mulig å finne en erfaren webdesigner som kan implementere nye alternativer som malredigering / oppretting, moduloppgradering og oppretting, justering av innstillinger. Dette er imidlertid tilgjengelig til omsettelig pris.

5. Prispolitikk

Systemet virker dyrt ved første blikk, men dette er ikke helt sant. Fra og med den andre planen, vil du få lov til å lage opptil 5 nettsteder til en pris. De faktiske kostnadene for hvert nettsted vil ikke være så høye. På den annen side er hovedtilnærmingen til etablering av nettsteder orientert om erfarne kunder, som lanserer skreddersydde nettsteder. Dette er et seriøst system for seriøse nettutviklere. For nybegynnere vil den første planen være mer enn nok, selv uten plugins. La oss se på kostnadene for månedlige planer systemet tilbyr:

 • I tillegg til ($ 7 / mo) – nettbutikker og mailout-apper, 5 GB vertsplass, en mulighet til å lage en webside, SSL-tilgang, .ru bonusdomen;
 • Pro ($ 23 / mo) – oppretting av 5 nettsteder, 10 GB plass, gratis CDN-tilkobling (hastighet på nettstedets funksjonalitet), avanserte analyseverktøy;
 • Premium ($ 63 / mo) – ekstra oppgavemoduler, henvisningsprogram, SSL-gavekort. Denne planen gjør det mulig å lage 10 nettsteder.

Enkle beregninger gjør det mulig å se at kostnadene for å opprette ett nettsted med avanserte planer er ganske moderate. Nye funksjoner, alternativer og mengde nettsteder som skal opprettes, legges til. Nybegynnere anbefales å få den første planen, mens de som ønsker å bli involvert i profesjonell nettstedsoppretting, bør velge den andre og den tredje planen. Sistnevnte plan vil appellere til webdesignteam med bevist omdømme. Kostnaden for å bruke Webasyst kan økes hvis du kjøper nye maler, applikasjoner, plugins eller bestiller tjenester fra andre nettutviklere.

Systemet er ment å skape store nettbutikker og påvirkes ikke seriøst av den innkommende trafikkveksten. Dette betyr at din økonomiske investering snart kan lønne seg. Det er fornuftig å bruke tjenesten for utvikling av seriøse prosjekter. Du vil ha en gratis prøvemåned til å teste systemet. Alle alternativene, unntatt de betalte utvidelsene, vil være tilgjengelige i løpet av denne tiden. Dette vil være nok til å teste alt du ønsker.

Akkurat som de fleste andre nettstedbyggere, tilbyr Webasyst standard SEO-funksjoner, inkludert en mulighet til å fylle ut metakoder for hele nettstedet, produktkategorier, separate produkter og sider, velge en vennlig URL-formasjonstype, justere 301 viderekoblinger og robots.txt innstillinger, sette opp teller og Google Analytics. Dette er ganske fint, men det er ikke noe spesielt med dette samtidig. Situasjonen endres positivt etter at du har satt opp flere plugins for å forbedre SEO-resultatene.

6. Fordeler og ulemper

Da vi utforsket Webasyst-alternativene, ble vi imponert over kvaliteten og funksjonaliteten. Systemet har en lang liste over kjempefine fordeler, nemlig:

 • Grei malkvalitet
 • Stort utvalg av widgets, plugins og applikasjoner som skal installeres, inkludert gratis
 • Fint sett med SEO-verktøy
 • Rimelige planer
 • God kvalitet på teknisk support tilgjengelig 24/7
 • Svært informativ kundesupport seksjon
 • En mulighet til å bestille tilpasset funksjonalitet fra en profesjonell.

Tjenesten ser ganske kraftig ut, men den er ikke blottet for svake punkter, som for eksempel:

 • Nesten alle malene er betalt, og kostnadene er ganske høye
 • Alternativer for designtilpasning er utilstrekkelige uten koding
 • Kompleksitet for nybegynnere
 • Noen betalte plugins gir funksjonalitet, som i utgangspunktet må være i systemet (hvis sammenlignet med andre plattformer).

Plattformen fungerer utmerket for erfarne webdesignere, men det vil helt sikkert kreve ekstra økonomiske investeringer for å bli brukt effektivt (maler, plugins etc.). Det vil ikke være lett for nybegynnere å mestre det, men det er mulig å venne seg til det uvanlige instrumentbordet og rike mengden innstillinger i løpet av et par dager. Det som virkelig betyr noe er at Webasyst tillater å få kvalitetsresultat.

Det er selvfølgelig forskjellige alternativer til systemet, men du må se etter dem i CMS-nisjen. Flertallet av nettstedbyggere henger etter denne plattformen når det gjelder effektiviteten av nettstedinnstillinger. Unntaket er bare Shopify. Volusjon kan også være en anstendig konkurrent. Resten av systemene er mer praktiske for nybegynnere, men de er enklere med tanke på funksjonalitet.

Konklusjon

Webasyst er en veldig kraftig nettbutikkbygger. Den har alt du måtte trenge for å lansere en handelsplattform på alle nivåer av kompleksitet. Som en bonus vil du få en mulighet til å opprette en blogg eller en kampanjeside, men disse alternativene er ikke så seriøse og tiltalende som eCommerce-funksjonaliteten til systemet. Det er mer praktisk og rimelig å lage små nettsteder på andre plattformer. Webasyst er en tjeneste for seriøse nettutviklere og kraftige prosjekter.

Vi likte ikke mengden gratis maler og kostnadene for betalte maler. På den annen side er det mulig å redigere koden her, som gjør det mulig å transformere alle ferdige maler til ethvert tema du trenger uten å investere i kjøpet. Som du sikkert har lagt merke til, nettsteder er sterke fra alle synsvinkler her. Dessuten er SEO-funksjonene deres også på toppnivå, med tanke på installasjon av plugin.

En betydelig ulempe for nybegynnere er dashbordets kompleksitet. Rundt en tredjedel av alternativene (hvis ikke mer) vil virke rart for deg. Når du øver litt og studerer kundesupport-delen, vil gåtene være på deres steder, og du vil bli en fin spesialist innen nettbutikkopprettingsnisje. Dette systemet er en honeypot for profesjonelle webutviklere. Hvis du fokuserer på seriøst arbeid, anbefaler vi å bruke Webasyst. Etter å ha mestret systemet, vil du absolutt like det, mens de økonomiske investeringene raskt lønner seg.

Prøv Webasyst nå

 Det er gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map