Webflow-gennemgang

Webflow – er en ganske usædvanlig webstedsbygger. Det ligner ikke andre tjenester, der leveres med visuelle redaktører såvel som de fleste af CMS. Tjenesten bruger formatet til præsentation af arbejdsprocesser, som ikke er unik, men ganske sjælden for SaaS-platforme.


Systemet ligner for det meste avancerede webdesignprogrammer som Adobe Dreamweaver eller endda Photoshop, hvor webudviklere foretrækker at tegne websideskabeloner. Det er ikke beregnet til bulkbrug af nybegynderne.

Webflow er placeret på følgende måde: Hvis du kan forestille dig det endelige resultat, kan du bringe det til live. Der er med andre ord et tydeligt tip om fleksibilitet og behovet for en vis oplevelse af webstedoprettelse. Målgruppen for tjenesten inkluderer webmastere, designere og freelancere.

Systemet lover at give klar kode på grundlag af din visuelle kreativitet. Du har ikke brug for nogen kodningsfærdigheder her. Det er muligt at oprette forretningswebsteder, destinationssider, online butikker, blogs, porteføljer og deres kombinationer med systemet. Er det virkelig interessant? I bekræftende fald, så hvem ønsker måske at bruge tjenesten? Lad os finde ud af det.

1. Brugervenlighed

Hvis du er interesseret i at udfylde skabeloner designet til gennemførelse af visse funktioner og logiske forbindelser med indhold, fungerer Webflow ikke for dig.

Denne webstedsbygger er ikke beregnet til dem, der ser efter enkle løsninger og kun ønsker at udgive et websted i løbet af en nat, når de er vendt tilbage fra hovedjobbet. For at få succes skal du bruge færdigheder og en klar forståelse af det endelige mål.

Systemet er orienteret mod webudviklere, der kan bruge skabeloner til at skabe den krævede struktur og udgøre logiske forbindelser mellem elementerne på egen hånd. Med andre ord tilbyder det kreativ og grundigt gennemtænkt tilgang til webbygning. Hvis en bruger aldrig har været involveret i webstedsopbygning, risikerer han / hun at være utilfreds med Webflow.

Webflow Editor

Ja, du kan bare udfylde en færdiglavet skabelon med dine egne tekster, links, billeder og andet indhold. Desværre vil den gældende mængde systemfunktioner blive ignoreret i dette tilfælde. I et sådant scenario er der andre, mere praktiske og intuitive webstedsbyggere. For at bruge dette CMS skal du arbejde hårdt for at skabe et fantastisk projekt. Det er ikke beregnet til alle.

Tjenesten handler overhovedet ikke om enkelhed. Grænsefladen er logisk, men specifik. Det er godt struktureret og endda praktisk, når du er vant til det, men nybegynderne kan overhovedet ikke mestre det hurtigt. Det er virkelig kompliceret at lære at bruge det korrekt. Dette tager normalt flere uger. Hvor lang tid tager det at blive webdesigner eller Photoshop-pro? Det samme handler om webflow. Tager det en uge, en måned, et år? Dette afhænger af dig.

2. Funktioner & Fleksibilitet

Webflow-idé handler om at give brugerne maksimal designtilpasningsfunktioner og -funktionalitet uden nogen kodning. Det er ikke en hemmelighed, at visuelle redaktører sætter grænserne for mængden af ​​widgets og deres indstillinger. Dette er ikke dårligt, da det er praktisk for alle, især for nybegynderne.

Det viser sig, at det er umuligt at redigere koden her. Så hvor kommer sådan skabelondannelsesfleksibilitet, som udviklerne er stolte af, kommer fra? Dette spørgsmål blev løst ved introduktionen af ​​listen over elementer med unikke identifikatorer – ID-vælgere. Du kan vælge deres navne, som du ønsker, men det er stadig bedre at ikke gøre det. Dette skyldes, at de som standard leveres med logisk navngivning.

Klasser og stilarter Management

Style manager har en udtømmende liste over elementer, der bruges i skabeloner. Er det praktisk? Så så. Det er temmelig usædvanligt. Du kan oprette dine egne klasser, tilføje nye ID-elementer. Dette leveres alt sammen med den grafiske grænseflade for at gøre det muligt at oplyse, at Webflow ikke har nogen kodning, men du kan stadig bruge dens magt.

Webflow klasser og stilarter Management

Forenkler en sådan fremgangsmåde processen? Nej. Du er stadig nødt til at forstå logikken i klasseapplikationen, husk navnene på de mest anvendte ID’er, gennemse listen på søgning efter navnene på mere sjældne vælgere. Ærligt talt er det enklere og mere nyttigt at lære HTML / CSS – dette er den universelle viden, som vil komme godt med dig i enhver webbygningsniche.

En praktisk funktion er, at ID for elementer og hele blokhierarkiet fremhæves på en skabelon, når du klikker på dem. Dette er et dejligt krybbe ark. Du kan fremhæve flere elementer og indstille generelle indstillinger for dem. Antallet af elementer er virkelig imponerende. Med andre ord, CSS-funktioner som afstand, størrelser, lag, farver, justering osv. Kan redigeres i den grafiske grænseflade. Dette kan gøres ved at ændre antallet af volumener, skyderen, ikoner og andre manipulatorer.

Webflow Display-indstillinger

Platformudviklerne har taget sig af oprettelsen af ​​webdesign. De har føjet egenskaben hvidt rum til kontroltekstindpakningen i typografisektionen, der findes i stilpanelet. Denne innovation gør det nu muligt at ændre CSS-ejendommen “white-space”.

Det “Navigator”-Afsnittet, som nu er tilgængeligt til venstre for kontrolpanelet, giver en oversigt over en trælignende blok og elementstruktur på den valgte skabelonside. Tilsvarende kan du hurtigt fortsætte med at redigere disse elementer med dens hjælp. Du vil se og forstå strukturhierarkiet. Dette gøres meget, selvom newbies bliver nødt til at vænne sig til det. Funktionen er mest rettet mod erfarne brugere.

Specifikationer for skabeloneditoren

Strukturen af ​​den webflow visuelle editor og dashboard er ret kompliceret. Dette er en blanding af en traditionel visuel editor, sektion med generelle indstillinger, et panel med standard widgets, struktur af mapper og moduler til at vise det dynamiske indhold, der kaldes “CMS Collections”. Der er også et billedbibliotek, skabelontilstandskontakt (desktop, mobil osv.), forskellige element fremhævningstilstande og andre nyttige ting.

Webflow CMS-samlinger

For øvrig er det muligt at arbejde med webstedsskabeloner i to tilstande her (skiftindstillingen er i kontrolpanelet). Den første er Designer-tilstand, hvis beskrivelse bruges som grundlag for denne gennemgang. Den anden er Editor-tilstand. Den sidstnævnte variant tillader redigering af websidens indhold – tilføj teksten, erstatt billeder, links og grafik. Bare hold markøren hen over ethvert element for at se indstillingerne med tilgængelige handlinger. Lav derefter redigeringerne, og det er det. Dette er en praktisk tilstand til hurtig redigering.

Designtilstanden tilbyder flere widgets. Du har et lærred (webside skabelon), hvor div-blokke, sektioner og mindre vigtige elementer findes. Du kan ikke bare trække widgetten til ethvert sted, som det er – du er nødt til at forstå logikken ved at interagere med strukturen. I de fleste tilfælde skal du tilføje en tom blok og udfylde den med sektionslayout, kolonner og skrive i formularer, tekst, billeder osv..

Eksempler på widgetnavne (elementer) er som følgende: div-blok, sektion, container, kolonner, liste, knap, titel, abstrakt, link, kompleks tekst, form, indtastningsfelt, afkrydsningsfelt, captcha, kodeintegration (det er muligt!), sociale netværk, standard- og pop-up-vinduer, baggrundsvideo og mere. Du kan indstille visningsparametre og egenskaber for hvert af disse elementer i detaljer, når du har føjet dem til en skabelon.

Det er også muligt at bruge identifikatorer (symboler) – gemte blokke med klargjort design til at komme op til enhver opgave. Antag, at du har oprettet en vellykket gennemgangsblok eller en formular til noget. Du kan oprette identifikatorer på deres basis og tilføje dem yderligere fra bogmærkerne. Du kan justere synligheden for forskellige typer enheder og for separate elementer.

Webflow-containerindstillinger

Alle de gemte websider er struktureret i mapper. Der kan for eksempel være flere skabeloner på hjemmesiden, kontakter og andre sider i en skabelon. Det er muligt at oprette nye mapper eller sider som et tomt lærred for at arbejde videre med det. Generelt skaber Webflow et indtryk af en avanceret grafisk webeditor. Der er flere færdige elementer her, mens antallet af dem, du manuelt kan oprette fra bunden, er meget mere imponerende.

Der er også triggerelementstyringssystemet. Dette er de handlinger, du kan foretage, når du holder musepekeren, klik, ruller osv. Over et bestemt element. Du kan manuelt indstille tegnet på en hvilken som helst mængde af separate elementer og websidesider. For eksempel er det muligt at få vist det animerede dialogvindue, når websiden indlæses på smartphones. Editoren giver dig mulighed for at konfigurere ganske komplicerede og alsidige scenarier for interaktion på webstedet med besøgende.

Oprettelse af dynamisk indhold

Samlinger er det største webflow-højdepunkt. De gør det muligt at skabe dynamiske strukturer fra kombinationer af felter med forskelligt indhold. De bruger databaser til at opdatere og gemme information. Fleksibiliteten i indstillingerne er imponerende. Ved at bruge dem kan du oprette formularer, blogfeedsformater, gallerier, begivenhedsplakater, menuer osv. Applikationsscenarier er mange. Der er færdiglavede skabeloner af feltsæt, der bruges til at løse forskellige opgaver. Det er muligt at øge dette antal, da denne funktion hjælper med at løse specifikke opgaver med kreativ tilgang.

Webflow giver også mulighed for at oprette dynamiske eCommerce- og CMS-gallerier ved at uploade, fremvise og style videoer og billeder. Dette kan gøres på en af ​​tre måder. Den første gør det muligt at uploade op til 25 fotos med et enkelt klik med det nye felt med flere billeder. For at gøre det kan du bare indtaste alle skud eller endda GIF’er (husk dog, at deres samlede størrelse ikke bør overstige 4 MB), nå indstillingsmenuen for en hvilken som helst samling, klik på knappen “Tilføj nyt felt” og vælg feltypet for flere billeder. Derefter skal du udfylde en etiket, tilføje tekst om nødvendigt og gemme indstillingerne for samling for at kunne uploade billederne.

En anden måde at oprette et dynamisk billednet er at bruge den forbedrede CSS grid 2.0-version. Det tilbyder det forbedrede autoflow-koncept, der hjælper med at gøre det uploadede indhold mere fleksibelt, da gitteret automatisk placerer det i de tilgængelige celler for bedre visning. For at oprette et sådant gitter ved hjælp af det dynamiske indhold, skal du trække en samleliste til en webside, vælge det foretrukne gitterlayout og derefter tilpasse kolonnerne, rækkerne og afstanden mellem dem.

Endelig giver Webflow mulighed for at fremvise dine dynamiske videoer og billeder ved hjælp af lightboxes. Disse komponenter giver dig mulighed for at vise dine fotos i fuldskærmstilstand, hvilket sikrer den spændende og fuldt opslukende brugeroplevelse. Funktionen tillader også at forbinde lightbox-elementer til din e-handels- og CMS-videoer og -foto. Hvis du vil oprette et lightbox-galleri, skal du oprindeligt oprette en samlingsliste og derefter forbinde den til billedkilden – enten en video eller et multibilledfelt. Træk derefter de emner, du gerne vil placere, i samlingslisten, og link til lightbox-komponenterne.

Dashboardstruktur

Alle dine projekter vises i Dashboard: redigere, duplikere, dele og sortere dem i mapper. Du kan også se på den imponerende liste over knappekombinationer, der er tilgængelige til brug i editoren, når du åbner systemet for første gang. Hvert projekt har et stort antal indstillinger – fra et webstedsnavn og favicon og op til kodeintegration, forbindelse af eksterne tjenester, SEO og backup-arbejde.

Webflow Dashboard

Der er mange nyttige og simpelthen interessante indstillinger i projektindstillingerne. For eksempel kan disse brugere, der arbejder med udvikling af klientwebsteder, give webstedsadgang til deres kunder, så de kunne styre projektet og foretage ændringer inden for de grænser, du angiver.

Du kan indstille projekt branding ved at fjerne servicelogoet eller oprette forbindelse Google-skrifttyper / Adobe Typekit og vælg de skrifttyper, du vil bruge med hensyn til projektet. En anden mulighed er at uploade dine egne skrifttyper.

eCommerce

Webflow leveres med en værdig e-handelsmotor, der giver dig mulighed for at designe og skalere din webbaserede virksomhed. Platformen giver dig ansvaret for webdesignprocessen – fra tilpasning af hjemmesiden og op til kassen, hvilket giver et omfattende udvalg af eCommerce-funktioner og -værktøjer, der er tilgængelige i instrumentbrættet. Ingen kodning er påkrævet for at starte og administrere en fuldt udstyret webshop med tjenesten.

Webstedsbyggeren giver dig mulighed for at tilpasse den integrerede indkøbsvogn, inklusive dens layout, animationseffekter og positionering. Du kan også oprette produktlister ved at specificere deres navne, beskrivelser, priser, kategorier, spore inventarværktøjer og designindstillinger (farver og deres variationer), aktuelle status. Derudover er det muligt at oprette produktsamlinger og kategorier, liste salgspriser, tildele specielle funktioner og brugerdefinerede produktfelter til dem. Systemudviklerne har ret i at introducere en mulighed for at sælge digitale produkter såvel som at oprette kampagner og kuponkoder snart.

Webflow e-handel

Nylig webflow-innovation har gjort det muligt for webshopsejere at fange deres kundeoplysninger, der blev indsendt under kassen. Dette giver på sin side dig mulighed for at bruge informationen til yderligere webshopmarketing og kundeopmuntring.

Så snart du er færdig med oprettelsen af ​​din webshop, kan du offentliggøre den og følge dens ydeevne i afsnittet “Bestillinger”. Hvad du også kan gøre i Webflow er at tilpasse transaktionelle e-mails, oprette interaktioner og animationer for at få dit eCommerce-websted til at skille sig ud fra mængden. Systemet giver dig desuden mulighed for at integrere rullebaseret parallax-animationer og -effekter, opbygge mikrointeraktioner omkring musebevægelser, oprette rige tidsstyrede animationer, tilføje forudindstillede interaktioner osv. For at få brugerens opmærksomhed og skabe den uovertrufne og engagerende webbygningsoplevelse.

Webflowet med flere billeder er for nylig lanceret til e-handel, og CMS har gjort det muligt at skabe billedgallerier af høj kvalitet til hver produktvariant. Hvad du kan gøre nu, er med visse parametre (størrelse, farve, model osv.) for alle produkter, du tilbyder til salg i din webshop, så brugerne tydeligt kan se, hvad de vil købe. Alt i alt kan du uploade op til 25 billeder pr. Produkt.

Webflow giver praktisk og let betalings- og forsendelsesmuligheder. Systemet accepterer flere betalingstyper, herunder kreditkortbetalinger, Apple Pay og Google Pay. PayPal-funktionen vil blive introduceret i den nærmeste fremtid. På grund af det integrerede Stripe-værktøj sikrer Webflow den ultimative sikkerhed for alle transaktioner, der foretages i systemet.

Webflow-brugere har mulighed for at tilpasse forsendelsesdestinationer, skatteindstillinger samt opdatere deres webshopdetaljer når som helst på dagen. Det er op til dig at påpege forsendelsesregler og placeringer, udskrive forsendelsesetiketter via integration med Zapier, MailChimp, ShipStation, QuickBooks og nogle andre tjenester. Brugere kan også indstille og koordinere automatiske realtidsforsendelsespriser. Automatisk afgiftsberegning og moms leveres for kunder fra USA, Canada, Australien og Den Europæiske Union.

Lightbox Galleri

En af de nylige opdateringer af Webflow takler oprettelsesprocessen for Lightbox-galleriet. Systemudviklerne har gjort det muligt at oprette sådanne gallerier ud fra eCommerce og CMS videoer og fotos. Komponenten gør det muligt at oprette fuldskærms og helt fordybe oplevelser for at vise dine mediefiler til fordel.

Tidligere kunne webflow-lysbokse bruges til at arbejde med statisk indhold – de video- og billedfiler, du uploade eller linkede til uafhængigt. Fra nu af er det blevet muligt at oprette gallerier og gitre, der indeholder ethvert design ud af lysbokse og filsamlinger for at organisere og gruppere videoer og billeder med hensyn til en bestemt parameter (som f.eks. en musikblog eller et porteføljealbum). Derudover kan du oprette webstedsdesign ved hjælp af lysbokse på en samling med skabelon-sider, der kommer op til indholdet af dine galleriemner.

Forbindelsen af ​​lightbox-galleriet til dit dynamiske indhold kan afsluttes på en af ​​to måder. Den første indebærer at integrere en lightbox direkte i siden med design af samlingsskabelon. Den anden mulighed giver dig mulighed for at oprette en liste over billeder / videosamlinger hvor som helst og derefter føje lightbox-komponenten til siden.

After Effects og Lottie Integration

Webflow er for nylig integreret med After Effects og Lottie, som tillader webdesignere at kontrollere afspilningen af ​​vektoranimationer ved hjælp af flere webflow-interaktioner. Som et resultat får du en mulighed for at oprette et websted, der både er visuelt tiltalende, professionelt og funktionsbelastet.

SEO

Meget opmærksomhed er viet til projektoptimering af SEO. Det er muligt at opsætte indholdet af titel, beskrivelse og nøgleord metatags for hver side. Du kan også arbejde på indholdsdisplayet i Åben graf. Alt-tags til billeder kan også indstilles her.

Sitemap.xml dannes automatisk – ligesom metataggene til blogfeedsindlæg. Under hensyntagen til hurtig indlæsning af websider, høj kodekvalitet og optimering for mobile enheder kan webstedsbyggeren betragtes som en dejlig løsning til effektiv webstedsfremme..

Webflow SEO

Webflow giver API-adgang til webudviklere. Du kan forbinde Google, Facebook-tjenester, tilføje Webhooks, indstille parametrene for brugeroplysningssamling fra formularerne, aktivere anonymisering af bruger-IP-adresser, tilføje din HTML / CSS-kode, sprogkode osv. Websteder vil blive offentliggjort på serviceunderdomænerne af standard, men det er også muligt at delegere domænet eller endda eksportere skabelonkoden (separate HTML / CSS / JS / aktiver). CMS-filer gemmes ikke i dette tilfælde.

Generelt er Webflow en dyster blanding af Photoshop, SaaS-service med en visuel websideditor, værktøjer til at arbejde med databaser og kode i noget specifik tilstand. Dette er en fleksibel kombination af indstillinger pakket i en kompliceret, men ret logisk grænseflade. Systemet kan bruges til at oprette webside-skabeloner til andre CMS som WordPress på grund af kodeeksportindstillingen. Produktet er åbenlyst magtfuldt, interessant, orienteret om designere og udviklere af klientwebsteder.

3. Design

Antal temaer:200
Professionelle skabeloner:&# X2714; JA
Gratis temaer:&# X2714; JA
Betalte temaer:$ 24- $ 79
Responsiv design:&# X2714; JA
Sorter efter branche:&# X2714; JA
CSS-kode redigering:&# X2714; JA

Webflow skiller sig ud fra mængden på grund af sættet med fantastiske færdiglavede skabeloner. De er meget alsidige og tiltalende. De udløser ægte interesse på preview-scenen.

Alt i alt er der mere end 200 skabeloner her. 40 af dem er gratis, mens prisen for andre temaer spænder mellem $ 24 og $ 79. Der er ingen markant forskel i kvaliteten på premium- og standardskabeloner – alle er imponerende på deres egen måde. Antallet af betalte temaer er større, og sortimentet er bredere. Hver skabelon har en beskrivelse af funktioner, og der er også en forhåndsvisningsmulighed.

Systemet giver mulighed for at tegne en skabelon fra bunden ved at bruge et tomt lærred. Det er også muligt at vælge generelt design uden demoindhold – det, der f.eks. Kommer med et skematisk layout til et forretningswebsted eller en portefølje. Mange skabeloner har flere varianter af webside-præsentation – de tilbyder 5-10 hjemmesidetemaer, kontakter osv. Designet adskiller sig meget, og det er muligt at skifte mellem skabeloner med et enkelt klik. Hvert tema kommer med en instruktion – beskrivelsen af ​​dets struktur og vigtigste funktioner.

Webflow-skabeloner

Webflow er en designfokuseret webstedsbygger. Skabelonvariabilitet er virkelig slående. Det er muligt at redigere hvert element i adskillige aspekter: størrelse, placering, effekter, rotation, opacitet, lag, farve, baggrund osv. Der er millioner af kombinationer her. Du kan se på andre designers værker i Dashboard – der er meget at se og blive imponeret her. Tjenesten får den højeste pris for et avanceret potentiale inden for skabelonudvikling. Dette er værktøjet til professionelle, som kan imponere alle med udvalget af tilpasningsmuligheder for webstedsdesign.

4. Kundesupport

Webflow giver perfekte betingelser for uddannelse af nybegynder. Der er Universitet, en imponerende vidensbase, flere videotutorials her. Alle disse indstillinger er tilgængelige direkte i editoren. Kvaliteten af ​​materialer er på øverste niveau. Der er også en blog og et forum med et stort antal nyttige indlæg / diskussioner, grupper på sociale netværk, tutorials, bøger osv. – du vil ikke gå tabt her.

Teknisk support leveres via e-mail og online chat. Det er kvalificeret, brugervenligt og 24/7. Webflow-samfund er ret bredt og venligt. Det er ikke et problem at finde kontakter fra de bedste designere eller betroede webudviklere her. Økosystemet er levende og lydhør. Systemet har gjort alt til brugernes komfort og endnu mere.

5. Prispolitik

Webflow kan bruges gratis med et sæt begrænsninger: servicens underdomæne, annoncebanner, ingen kodeeksportfunktion og andre forenklinger. Denne plan er gratis og udløber aldrig. Betalte planer er opdelt i “Site” og “Account” planer, men hver af disse abonnementstyper falder også ind i grupper. Du kan betale med et kreditkort månedligt eller årligt. Forskellen i omkostningerne er mærkbar – 20-50% afhængigt af den valgte plan. Vi giver omkostningerne for en måned, der er tildelt, at en bruger foretager en årlig betaling (dette er en fordelagtig variant). Dermed, Site-planer inkluderer websteds- og e-handelsplaner. Webstedsplaner er som følger:

 • Grundlæggende – $ 12 / mo (fungerer godt til enkle websteder, der ikke har brug for et CMS) – domæneforbindelse, inkluderet CDN, 500 formularindgivelser, gratis SSL-certifikat.
 • CMS – $ 16 / mo (rart valg til blogs og andre indholdsdrevne websteder) – 1000 formularindgivelser, 2000 CMS-emner, begrænset CMS API, 3 indholdsredaktører, webstedsøgning.
 • Forretnings- $ 36 / mo, (bedst til et websted med høj trafikmarkedsføring eller en fuldt udstyret blog) – avanceret global CDN, ubegrænset formularindsendelser, fuld CMS API, 10 indholdsredaktører osv.

e-handelsplaner omfatter på sin side:

 • Standard – $ 29 (perfekt til nye virksomheder, der kommer væk fra jorden) – alle funktioner i CMS-planen plus tilpasset kasse og indkøbskurv, e-mail-tilpasning, integreret CMS til blogs, 2% transaktionsgebyr.
 • Plus – $ 74 (fungerer godt til virksomheder med større volumen, der har brug for yderligere funktioner) – alle funktioner i forretningsplanen plus umærkede e-mails, nul transaktionsgebyr, 10 personalkonti.
 • Avanceret – 212 $ (bedst for brugere, der agter at skalere og nå nye højder for deres online forretninger) – alle funktioner i forretningsplanen plus 15 personalkonti, ubegrænset årligt salgsmængde og mere.

Kontoplaner falder også i to abonnementstyper. Dette er individuelle planer og teamplaner. Individuelle planer inkluderer:

 • Gratis – $ 0 (inkluderer alt hvad du har brug for for at komme i gang med Webflow) – 2 projekter, kundefakturering, gratis iscenesættelse.
 • Lite – $ 16 (tillader at eksportere din websteds kode og låse op flere sider til dine uhostede projekter) – 10 projekter, forbedret iscenesættelse, kodeeksport, ubegrænset projektoverførsel.
 • Pro – $ 35 (fantastisk valg til for aktive freelancere og designere, der har brug for flere projekter og premium-funktioner) – ubegrænsede projekter, hvid mærkning, kodeordbeskyttelse.

Hvad angår holdplanerne, er disse som følger:

 • Hold – $ 35 pr. Person (giver mulighed for delt webstedsadgang og samarbejdende teamarbejde) – alle funktioner i Pro-planen plus klientfakturering, kodeeksport, forbedret iscenesættelse, teamets instrumentbræt osv.
 • Enterprise – omkostningerne diskuteres individuelt med Webflow-eksperter (for teams på 25 brugere og mere) – alle funktioner i teamplanen plus ubegrænsede projekter, hvid mærkning, beskyttelse af webstedsadgangskode, team-dashboard osv.

For øvrigt kan freelancere bruge Webflow gratis på grund af kundefaktureringsmuligheden. Det betyder, at du ikke behøver at betale for motoren, når du arbejder med udvikling af klientwebsteder. I stedet kan du diskutere omkostningerne ved værktøjet med en klient på forhånd, så han / hun kan foretage en betaling. En klient får adgang til systemet for at kunne se fremskridtene med webdesign.

Således kan du bruge Webflow på en Lite-plan til at oprette skabeloner til anden CMS på grund af kodeeksportindstillingen. Med andre ord kan du betragte tjenesten som en kombination af en grafisk editor og et værktøj til at designe websider. Du kan benytte denne mulighed til $ 16 eller $ 24, hvis du foretager månedlige betalinger. Du kan ikke fjerne annoncen her. Derfor kan denne plan ikke overvejes til offentliggørelse af klient- eller personlige kommercielle projekter.

6. Fordele og ulemper

Webflow er en bestemt tjeneste, der er målrettet mod det erfarne publikum. Det er kvalitet, fleksibelt og indeholder adskillige brandfunktioner, der kan tiltrække opmærksomheden fra kundens webstedsudviklere. Systemet fungerer ikke godt til personlig brug – her er der for mange ekstra og uklare funktioner til nybegynder. Webdesignfærdigheder er åbenlyst påkrævet. Læringskurven er høj. Dette er slet ikke rentabelt. Det er mere fordelagtigt at oprette den eneste portefølje eller forretningswebsted i uKit, Wix, XPRS eller enhver anden passende service.

Webflow er beregnet til fans af webdesign, der ønsker at tjene penge med deres evner. Dette er ikke et kugletog på udvikling af lignende websteder, men et sted for kreativitet, der designer unikke temaer for dem, der er klar til at betale for dette arbejde. Så det giver mening at bruge tjenesten til de brugere, der allerede har et bestemt omdømme for webdesign. Systemet fungerer også godt for brugere, der er villige til at tegne og sælge færdige skabeloner til andre CMS. Det er let at påpege fordele og ulemper ved tjenesten:

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; To arbejdsområde tilstande – designer og redaktør.
&# X2714; CMS-samlinger – arbejde med formularer og databaser for at generere dynamisk indhold.
&# X2714; Interessant erkendelse af elementklasser til deres hurtige tilføjelse og redigering.
&# X2714; Fantastiske skabeloner, bred mulighed for kreativitet og designe skabeloner af enhver kompleksitet.
&# X2714; Mulighed for at eksportere koden for design, der er under udvikling, som gør det muligt at bruge redaktøren til at oprette / sælge kvalitetsskabeloner.
&# X2714; Ganske kraftfuld SEO.
&# X2714; Konkurrencedygtig e-handelsmotor.
&# X2714; Levende websidestruktur i formatet af elementhierarki.
✘ Høj kompleksitet i systemudforskning for nye brugere.
✘ Brug af elementer og grafiske præsentationsklasser i stedet for kodning.
✘ Forholdsvis høje omkostninger for dem, der kun har brug for 1 websted til personlig brug.

Webflow er et anstændigt produkt for sit publikum. Dette er ikke en bulk-løsning for kederede newbies og fans af eksperimenter. Den største ulempe er, at udviklerne har indført et effektivt, men ikke universelt skema med at arbejde med ID-elementer og CSS-klasser, drevet af ønsket om at gøre grænsefladen mere brugervenlig. Uanset hvad har de efterladt en kode redigeringsindstilling. Det ville være bedre, hvis de integrerede redigering af websidekoder sammen med andre funktioner. Med hensyn til resten af ​​indstillingerne er de på et anstændigt niveau.

7. Kompetitorer

Der er ikke mange konkurrenter eller alternativer for en service som denne. De nærmeste rivaler er WordPress, Adobe Muse og Webydo. Men vi sammenlignede også editoren med nogle af de mest populære valg af webstedsoprettelse, så du kan se de forskellige faktorer.

webstrøm vs webydowebstrøm vs adobe musewebflow vs wordpresswebstrøm kontra firkantWix vs webflow

Bundlinie

Webflow er en ekstraordinær webstedsbygger af kvalitet for designere og freelancere. Det giver dig mulighed for at oprette websteder på flere sider med ret kompliceret funktionalitet på grund af brugen af ​​komplicerede, dynamisk skiftende indholdsformer – se levende eksempler lavet af Webflow-brugere. Databaser, integrationer, identifikatorer, forskellige redigeringsindstillinger, mulighed for at redigere hver blok og element hver for sig, eksport af skabelonkoder – alle funktioner gør Webflow til en rigtig kæmpe.

Gode ​​tutorials gør det muligt at anbefale systemet til entusiaster. Når du har arbejdet med det, vil du sandsynligvis lære at designe tiltalende websider uden at kode. Dette garanterer pæn fortjeneste fremover. Hvis du allerede har oplevelsen, skal du bestemt overveje Webflow. Dette er et sjældent nicheprodukt af høj kvalitet – blandingen af ​​Photoshop, Dreamweaver og CMS leveret i form af en SaaS-platform. Tjenesten er bestemt værdien af ​​dens omkostninger, men den fungerer ikke for alle. Vi anbefaler det til vurdering af målgruppen.

Prøv webflow nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map