Weblium gjennomgang

Weblium gjennomgang


Weblium – er et superenkelt å bruke nettstedbyggingsverktøy designet for å hjelpe folk med å bygge små bedriftsnettsteder av høy kvalitet som hovedsakelig består av en enkelt side. Plattformen vil være varer for de som leter etter bruksklare maler som kjører like bra på alle enheter til tross for OS-type, transportør eller skjermoppløsning. Samtidig kan Weblium være en god løsning for brukere som vil bygge og publisere nettstedene sine fra bunnen av på ingen tid i det hele tatt.

Systemet har en AI Design Supervisor som hjelper deg å følge med på en matchende nettstil på alle blokker i tillegg til en gratis plan. Det vil være bra bare for små og lette prosjekter. Weblium tilbyr flere betalte planer for de som ønsker å starte små digitale butikker for å selge produkter på nettet.

Når det gjelder profesjonelle porteføljer, blogger, visittkort eller små bedriftsnettsteder, vil Weblium trolig ordne seg. La oss se nærmere på funksjoner og instrumenter den tilbyr.

Fordeler og ulemper

Weblium er verdt å ta hensyn til brukere som ikke trenger mange funksjoner eller utvidet funksjonalitet. Selv om det ser litt begrenset ut med tanke på fleksibilitet og ytterligere utvidelse, kan det likevel ha noen fordeler.

Pros:
Ulemper:
&# X2714; Stilig design.
&# X2714; Enkel og rask redigeringsprosess.
&# X2714; Gratis plan og gratis alternativer som SSL, netthosting og domene.
&# X2714; Profesjonelle maler med et adaptivt design.
&# X2714; AI Design Supervisor.
✘ Bare bra for små nettsteder og sider.
✘ Begrensede integrasjonsmuligheter.
Plans Pricy Web Studio planer.

Hva er det godt for?

Plattformen oppfyller både enkeltpersoners og gründers behov. På den ene siden fungerer det utmerket for personlig bruk når du trenger å lage en stilig portefølje eller representere din lille bedrift på nettet. Programvaren er også bra for å lage fengende landingssider. Systemet har nylig lagt til noen e-handelsfunksjoner for å bygge og starte små nettbutikker.

Som et resultat kjegler Weblium seg som en fleksibel nettstedbygger som kan være et godt valg for bedriftseiere, enkeltpersoner, markedsførere og frilansere som er ivrige etter å lage flotte nettsteder for sine kunder. Nettstedsbyggeren krever ikke spesiell teknisk kunnskap. Det vil for eksempel ta en ikke-tekniker omtrent en time å lage en klar-til-gå-destinasjonsside.

Så vi kan si med sikkerhet at Weblium kan brukes til forskjellige prosjekter og nettstedtyper mens teknisk tilbakemelding ikke er nødvendig.

Brukervennlighet

Du vet allerede at Weblium ikke krever tekniske ferdigheter eller koding. Dessuten brukte den AI-basert funksjonalitet å lage ferdige nettsteder mens du er på farten. Byggeprosessen fra bunnen av vil ikke ta deg mer enn 3 timer, verken du velger en forhåndsdesignet mal eller begynner å bygge en ny side fra bunnen av.

Weblium-redaktør

Men før du går inn på nettstedredigereren, må du fullføre en enkel registrering og svare på flere spørsmål angående det fremtidige prosjektet.

Starter

Først av alt, en bruker må registrere seg. Prosessen kan fullføres ved å logge på med en Google- eller Facebook-konto. En annen måte er å indikere e-post og passord. Den første varianten er raskere, ettersom du umiddelbart kan flytte til byggeprosessen for nettstedet.

Weblium-registrering

På neste trinn blir en bruker bedt om å gi grunnleggende informasjon om prosjektet. Systemet tilbyr flere typiske alternativer for å identifisere hvem du er. Disse alternativene inkluderer:

 • markedsfører.
 • Bedriftseier.
 • Webdesigner.
 • Annen.

Weblium-informasjon om prosjektet trinn 1

Neste trinn er å identifisere om du har minst grunnleggende tekniske ferdigheter eller om du er en helt nybegynner. Hvis du for eksempel er flink til å designe og kode på nettet, må du velge “Bygge nettsteder profesjonelt”. De som har litt kunnskap om koding vil sette pris på “Brukt WordPress noen få ganger”. Brukere som har ingen tekniske ferdigheter, bør velge “Aldri bygget et nettsted før”.

Weblium-informasjon om prosjektet trinn 2

Til slutt må du oppgi hvem du skal bygge nettstedet. Enten planlegger du å bygge nettsteder for kunder som frilanser eller gjennom byrået eller bygge et nettsted for personlig bruk eller representere virksomheten online.

Weblium-informasjon om prosjektet trinn 3

For å være ærlig, spiller det ingen rolle hvilke alternativer du velger under registreringsprosessen. Du vil få tilgang til de samme redigeringsverktøyene og listen over maler helt fra starten. Funksjonene vil endres etter planen du vil kjøpe senere. En gratis prøveperiode fungerer på samme måte for alle brukere til tross for deres mål.

Nettstedsredigering

Så nå kan du se listen over maler. Brukere kan begynne å bygge et nettsted fra det blanke. Men hvis du trenger et nettsted for personlig bruk, er det ingen mening å kaste bort tid, siden Weblium tilbyr et mangfoldig utvalg av oppsett. Her kan du finne responsive maler delt inn i flere kategorier, alt fra butikker og porteføljer til arrangementer og eiendomsmodeller.

Weblium opprette et tomt nettsted

Hver layout kan forhåndsvises og tilpasses senere under redigeringsprosessen. Velg den du lyver og trykk på “rediger” -knappen for å komme inn i nettstedbyggeren. Weblium er en fullt utstyrt dra-og-slipp-programvare. En bruker kan velge mellom et utvalg tilpassede blokker, legge dem til på siden, redigere og omorganisere. Systemet har en egen funksjon for å administrere alle nettstedsblokker på en enkelt skjerm. Du er fri til å flytte dem dit du trenger, så vel som endre størrelse. Ser veldig lett ut.

Weblium-forhåndsvisning

Hvis du trenger en ny blokk, klikk på krysset. Plattformen vil omdirigere deg til modulbiblioteket med forskjellige elementer på siden. Her har vi noen fine overskrifter, funksjonsseksjoner, CTA-blokker, kontaktskjemaer, “Om” moduler, osv. Det er en egen samling av tilleggselementer med belønning, nedtelling eller feeds for markedsføringsbehov (for eksempel for en produktlandingsside eller spesialtilpasset tilbud).

Weblium add block

Når du endelig har satt sammen alle nødvendige blokker, kan du redigere og tilpasse dem ved å legge til teksten, endre bilder, endre størrelse på og endre innholdet på nytt. Weblium kommer med et enkelt verktøy for å administrere nettstedmenyen. Du kan enkelt legge til menyelementer, legge til ankerkoblinger, endre klikkhandlinger og mer. Brukere kan velge elementet de vil skjule eller vise.

Weblium menyredigerer

Den samlede redigeringsprosessen ser veldig enkel ut. Den eneste ulempen her er at noen av funksjonene er tilgjengelige på separate skjermer. Det betyr at du må bytte mellom forskjellige vinduer hver gang du vil legge til en ny modul eller ordne den ordentlig på oppsettet. På den annen side lar du med inline-redigering lagre alle endringer automatisk uten å måtte publisere alle sidene på nytt.

Going Live

Nettstedet ditt er klart til å gå. Det er bare en ting du trenger å gjøre. Gå til nettstedinnstillingene og fyll ut generell info. Brukere kan angi tittel og beskrivelse av nettstedet, laste opp favicon og koble til domene. For øvrig har plattformen en 1-års domenefri funksjon. Det er imidlertid bare tilgjengelig i Pro-planen. Vi vil beskrive Weblium-priser litt lenger. Så følg med.

Weblium går live

Når du har fullført alle handlingene, kan du forhåndsvise nettstedet ditt og trykke på “publiser” -knappen.

Funksjoner & fleksibilitet

Weblium-brukere vil kunne prøve nettstedsbyggeren i en testmodus. Det er en gratis plan for å komme i gang. Dessverre gir den ikke nok funksjoner, så du vil uunngåelig måtte bytte til en Pro-plan med en full pakke med plattformens funksjonalitet. Hva vil du få med en oppgradert plan?

Bloggfunksjon

Det er superenkelt å lage en blogg med Weblium. Bare sett opp forfatterens navn, velg innleggutkastet, eller begynn å lage en ny artikkel fra bunnen av. Dashbordet vil vise antall allerede publiserte innlegg, så vel som mengden klar til bruk.

Weblium-blogging

Avanserte innleggsinnstillinger gjør det mulig å redigere SEO-tittelen eller angi tilpasset overskrift. Dessuten kan du endre innleggets nettadresse, angi et forhåndsvisningsbilde, skrive inn innleggsbeskrivelse osv. Hvis du ikke vil at søkemotorer skal rangere det, kan du skjule artikkelen fra søkeresultatene med et klikk.

Weblium rediger innlegg

eCommerce

Selv om Weblium ikke tilbyr sin egen e-handelsløsning, vil brukerne fortsatt ha en sjanse til å bygge digitale butikker og begynne å selge produkter på nettet. Det er her tredjepartsintegrasjon kan gjøre susen. Husk at nettstedbyggeren har alternativet for kodeinnføring. Med andre ord kan du lime inn hvilket som helst stykke kode hvor som helst du ønsker på nettstedet.

En av de enkleste måtene å integrere en brukervennlig nettbutikk på er å velge Ecwid. ECommerce-pluginen er ikke bare enkel å implementere, men lar deg også legge til opptil 10 produkter, noe som er nok til å komme i gang med en liten nettbutikk. Sterkt anbefalt!

Sosiale følger

Hver Weblium-mal eller nettsted har en integrert “Følg oss” -boks der du kan indikere lenker til de tilkoblede sosiale kontoer. Alt du trenger er å velge plattformtype fra rullegardinlisten og sette inn en lenke til den. Boksen med en kobling til sosiale medier vises automatisk på nettstedet ditt. Bortsett fra store sosiale nettverk her, har vi musikk- og videostreamingstjenester, messenger og andre verktøy. De vil hjelpe deg med å holde besøkende engasjert hele tiden.

Weblium sosiale koblinger

Analytiske apper

Brukere kan overvåke nettstedstrafikk og andre viktige parametere ved hjelp av integrerte analytiske apper. Du kan velge fra alle større sporingsplattformer etablert av Google og Yandex i tillegg til Facebook-piksel (for å spore engasjement i sosiale medier) og andre. For å aktivere tjenesten, trenger du bare å angi appens ID.

Weblium analitics

Skjemahåndtering og integrasjon

Å vokse en adresseliste kan være avgjørende for virksomheten din. Du kan trenge spesielle markedsføringsverktøy for e-post som MailChimp, Zapier, etc. De fungerer ikke bare når du sender nyhetsbrev eller personlige tilbud, men også når du samler inn tilbakemeldinger fra kunder. Weblium har dem alle i tillegg til funksjonen som sender inn mottatte data til din Telegram-messenger.

Weblium-integrasjon

White Label Solution

Plattformen introduserer sitt White Label Agency. En god ide for deg som vil dra nytte av Weblium-ressurser og funksjonalitet når du leverer tjenester til kundene. Løsningen vil passe:

 • frilansere som ønsker å lage responsive og oppdaterte nettsteder for sine kunder. Det tar flere timer å komme frem til et klar-til-gå-prosjekt med fjernede Weblium-annonser.
 • Nettstudioer som består av 7-10 personer som bestemte seg for å slå seg sammen og lansere webdesign virksomhet. White Label-løsning gjør det mulig å fullføre opptil 10 forskjellige prosjekter samtidig.
 • Store byråer tilbyr forbedrede samarbeids- og arbeidsflytstyringsverktøy for å jobbe i grupper på flere komplekse prosjekter samtidig.

Løsningen gir tilgang til mer enn 150 plattformmaler med muligheten til å lage nettsteder på merkevarer i løpet av timer.

Design & maler

Weblium har noen flotte og stilige maler. De er lydhøre og kan forhåndsvises fra forskjellige typer mobile enheter inkludert nettbrett og smarttelefon. Tilgjengelige oppsett gjør et godt førsteinntrykk. Alle temaene er tilgjengelige fra redaktøren. De er delt inn i kategorier og kommer med ferdige moduler, sideelementer og blokker. Så du trenger ikke å gjøre mye av tilpasningen.

Weblium design

Systemet bruker også avanserte teknologier for å sikre flotte sider som følger de nyeste designtrendene. Bortsett fra animasjon og visuelle effekter, vil brukerne sette pris på AI-basert designhjelp i tillegg til noen andre gode funksjoner. De inkluderer:

 • AI Design Supervisor&# X2122; – Hovedideen med dette AI-instrumentet er å etablere matchende stil for nettstedet ditt basert på blokker og innhold du legger til. Den vil tilpasse alle områdeseksjoner i henhold til en valgt stil. Det spiller ingen rolle hvilke endringer du gjør, helhetsbildet ser harmonisk og trendy ut.
 • Justerbare blokker – Du er ikke begrenset til en enkelt layout, selv om du bestemmer deg for å velge en brukervennlig mal. Du kan fremdeles tilpasse den med en hvilken som helst justerbar blokk fra listen. Hvert nye element vil automatisk få en matchende stil for å møte nettstedkonseptet ditt.
 • Smart UI-sett – Levert av nettstedbyggeren, Smart UI Kit gjør det enkelt å endre knapper, skjemaer, fargevalg og bakgrunn i en enkelt verktøylinje. Systemet vil oppdage og fremheve mulige feil og feil for å sikre 100% feilfritt innhold som er lett å lese og forstå.
 • Gjør-det-for-meg-funksjon – Wemblium har et eget designstudio for de som ikke ønsker å outsource hele prosessen med bygging av nettsteder. Bare send en forespørsel band får prototypen til et nettsted med tilpasset design, det unike selskapets logo med en personlig leder og koding inkludert. Funksjonen kommer i flere planer avhengig av prosjekttype.
 • Tilpasset kode – En bruker kan legge til en tilpasset kode på nettstedet. Denne funksjonen fungerer bare i en Pro-modus.

Plattformen bruker raskt responsive teknologier for å sikre god ytelse på nettstedet via PC eller bærbare datamaskiner så vel som mobile enheter. Det resulterer i en ganske jevn lasteprosess.

Kundeservice

Du vil neppe trenge hjelp når du bruker Weblium. Hvis det fremdeles er et problem du må løse, tilbyr plattformen flere måter å løse problemet på:

 • Live Support – ta kontakt med selskapets representanter via live chat. Det tar vanligvis støttespesialister 10-15 minutter å svare.
 • Videoopplæringer – Når du først har funnet deg selv på hovedsiden, vil du se videoer med trinn-for-trinn-instruksjon om hvordan du kommer i gang. Brukere trenger ikke å slå det opp i egen seksjon.
 • Blogger og guider – begge kommer som en ekstra kilde til nyttig info.

Den dårlige tingen er at vi faktisk ikke fant kontaktseksjonen så vel som e-post eller telefon for å komme i kontakt på en annen måte.

planer & Priser: Hvor mye koster Weblium?

Til å begynne med ser Weblium ut som en rimelig nettstedbygger med sin nullkostnadsplan og lave priser. Men dette er bare til du dykker dypere inn i tjenestene som tilbys. Først av alt er det tre baseline-pakker som inkluderer:

 • Gratis plan uten kostnad med et tilpasset Weblium-domene og annonser.
 • Pro plan starter på $ 8,25 per måned når de betales årlig. Den inkluderer alle Webliu, funksjoner i tillegg til et gratis 1-års domene.
 • Landing Pro er en levetidsplan som koster $ 196 livstid. Det har ikke et gratis domene mens lagringsområdet er begrenset til 120 MB.

Weblium-priser

Merk: Gratis og Pro-plan har begge ubegrenset lagring.

Men hvis du trenger profesjonell hjelp til å lage profesjonelle destinasjonssider, går prisene opp umiddelbart. Enkel destinasjonsside bygget av profesjonelle Weblium vil koste deg fra $ 124. Hvis du trenger opptil 10 sider, gjør deg klar til å betale 224,20 dollar destinasjonssider vil koste deg 399 dollar.

Weblium-priser

White Label-løsning er også tilgjengelig i tre hovedplaner:

 • Grunnleggende er for frilansere som koster $ 24 per måned.
 • Vekst er designet eller nettstudier som koster $ 49 per måned.
 • Bedriften er for større byråer som koster $ 89 per måned.

Weblium-nettstedeksempler

Nettsted for lite selskap

Nettsted for lite selskap

Eksempel på bedriftsnettsted

Eksempel på bedriftsnettsted

Eksempel på e-handel nettsted

Eksempel på e-handel nettsted

Konklusjon av Weblium Review

Weblium er en rask og rimelig løsning i tilfelle små prosjekter. De kan omfatte blogger, porteføljer, nettsteder for forretningsrepresentasjon, begivenhetskort, osv. Systemet er bra for en-siders produkter som ikke kan lanseres på kort tid. Det er veldig enkelt å bruke sammen med en rekke designfunksjoner for å skape en unik stil for nettstedet ditt.

Imidlertid vil det neppe ordne seg hvis du trenger et mer komplekst nettsted eller prosjekt som vil kreve ytterligere utvidelse i fremtiden. Den har ikke avanserte SEO-innstillinger eller e-handelsfunksjoner. I dette tilfellet bør du bruke tredjepartsløsninger for å koble en nettbutikk til nettstedet ditt.

Prøv Weblium nå

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map