Weblium Review

Weblium-granskning


Weblium – är ett superlätt att använda webbplatsbyggnadsverktyg utformat för att hjälpa människor att bygga webbplatser av hög kvalitet för små företag som huvudsakligen består av en enda sida. Plattformen kommer att vara varor för dig som letar efter färdiga mallar som fungerar lika bra på alla enheter trots OS-typ, bärare eller skärmupplösning. Samtidigt kan Weblium vara en bra lösning för användare som vill bygga och publicera sina webbplatser från grunden på ingen tid alls.

Systemet har en AI Design Supervisor som hjälper dig att hålla jämna steg med en matchande webbstil på alla block förutom en gratis plan. Det kommer att vara bra bara för små och lätta projekt. Weblium erbjuder flera fler betalade planer för dem som är angelägna om att starta små digitala butiker för att sälja produkter online.

När det gäller professionella portföljer, bloggar, visitkort eller webbplatser för småföretag kommer Weblium troligen att fungera. Låt oss titta närmare på funktioner och instrument som den erbjuder.

För-och nackdelar

Weblium är värt att uppmärksamma användare som inte behöver massor av funktioner eller utökad funktionalitet. Även om det ser lite begränsat ut när det gäller flexibilitet och ytterligare förlängning kan det fortfarande ha vissa fördelar.

Fördelar:
Nackdelar:
&# X2714; Snygg design.
&# X2714; Enkel och snabb redigeringsprocess.
&# X2714; Gratis plan och gratisalternativ som SSL, molnvärd och domän.
&# X2714; Professionella mallar med en anpassningsbar design.
&# X2714; AI Design Supervisor.
✘ Bara bra för webbplatser med små och en sida.
✘ Begränsade integrationsfunktioner.
Plans Pricy Web Studio-planer.

Vad är det bra för?

Plattformen tillgodoser både individer och företagares behov. Å ena sidan fungerar det bra för personlig användning när du behöver skapa en snygg portfölj eller representera ditt lilla företag online. Programvaran är också bra för att skapa fängslande målsidor. Systemet har nyligen lagt till några e-handelsfunktioner för att bygga och starta små onlinebutiker.

Som ett resultat kommer Weblium kottar som en flexibel webbplatsbyggare som kan vara ett utmärkt val för företagare, individer, marknadsförare och frilansare som är angelägna om att skapa snygga webbplatser för sina kunder. Webbplatsbyggaren kräver inte speciell teknisk kunskap. Det kommer till exempel att ta en icke-tekniker ungefär en timme att skapa en färdigt målsida.

Så vi kan säga säkert att Weblium kan användas för olika projekt och webbplatstyper medan teknisk feedback inte är nödvändig.

Enkel användning

Du vet redan att Weblium inte kräver teknisk kompetens eller kodning. Dessutom använde den AI-baserad funktionalitet att skapa färdiga webbplatser när du är på språng. Byggprocessen från början tar dig inte mer än 3 timmar antingen väljer du en förkonstruerad mall eller börjar bygga en ny webbplats från grunden.

Weblium-redaktör

Men innan du går in på webbplatsredigeraren måste du fylla i en enkel registrering och svara på flera frågor om det framtida projektet.

Komma igång

Först måste en användare registrera sig. Processen kan slutföras genom att logga in med ett Google- eller Facebook-konto. Ett annat sätt är att ange din e-postadress och lösenord. Den första varianten är snabbare, eftersom du omedelbart kan flytta till webbplatsens byggprocess.

Weblium-registrering

I nästa steg uppmanas en användare att lämna basinformation om projektet. Systemet erbjuder flera typiska alternativ för att identifiera vem du är. Dessa alternativ inkluderar:

 • marknadsförare.
 • Företagsägare.
 • Webbdesigner.
 • Övrig.

Weblium-information om projektet steg 1

Nästa steg är att identifiera om du har minst grundläggande tekniska färdigheter eller om du är en total nybörjare. Om du till exempel är bra på webbdesign och kodning måste du välja “Bygga webbplatser professionellt”. De som har lite kodningskunskaper kommer att uppskatta “Använd WordPress några gånger”. Användare som har noll teknisk kompetens bör välja “Aldrig byggt en webbplats förut”.

Weblium-information om projektet steg 2

Slutligen måste du ange vem du ska bygga webbplatsen i förgrunden. Antingen planerar du att bygga webbplatser för kunder som frilansare eller genom byrån eller bygga en webbplats för personlig användning eller representera verksamheten online.

Weblium-information om projektet steg 3

För att vara ärlig spelar det ingen roll vilka alternativ du väljer under registreringsprocessen. Du kommer att få tillgång till samma redigeringsverktyg och lista med mallar från början. Funktionerna kommer att ändras efter planen du kommer att köpa senare. En kostnadsfri testversion fungerar på samma sätt för alla användare trots deras mål.

Webbplatsredigering

Så nu kan du se listan med mallar. Användare kan börja bygga en webbplats från det tomma. Men om du behöver en webbplats för personlig användning, finns det ingen mening med att slösa tid, eftersom Weblium erbjuder ett varierat urval av layouter. Här kan du hitta responsiva mallar uppdelade i flera kategorier, allt från butiker och portföljer till evenemang och fastighetsmodeller.

Weblium skapar tom webbplats

Varje layout kan förhandsgranskas och anpassas senare under redigeringsprocessen. Välj den du ligger och tryck på “redigera” -knappen för att komma in i webbplatsbyggaren. Weblium är en fullt utrustad dra-och-släpp-programvara. En användare kan välja från ett urval av anpassade block, lägga till dem på sidan, redigera och ordna om. Systemet har en separat funktion för att hantera alla webbplatsblock på en enda skärm. Du är fri att flytta dem vart du än behöver och ändra storlek. Ser mycket lätt ut.

Weblium-förhandsvisning

Om du behöver ett nytt block klickar du på korset. Plattformen kommer att omdirigera dig till sitt modulbibliotek med olika element på sidan. Här har vi några trevliga rubriker, funktionsavsnitt, CTA-block, kontaktformulär, “Om” -moduler, etc. Det finns en separat samling av ytterligare element med belöningar, nedräkningar eller flöden för marknadsföringsbehov (till exempel för en produkts målsida eller specialanpassat erbjudande).

Weblium add block

När du äntligen har satt ihop alla nödvändiga block, kan du redigera och anpassa dem genom att lägga till texten, ändra bilder, ändra storlek och ändra om innehållet. Weblium kommer med ett enkelt verktyg för att hantera webbplatsmenyn. Du kan enkelt lägga till menyalternativ, lägga till ankarlänkar, ändra klickåtgärder och mer. Användare kan välja det objekt de vill dölja eller visa.

Weblium menyredigerare

Den övergripande redigeringsprocessen ser väldigt enkel ut. Den enda nackdelen här är att vissa av funktionerna är tillgängliga på separata skärmar. Det betyder att du måste växla mellan olika fönster varje gång du vill lägga till en ny modul eller ordna den ordentligt i layouten. Å andra sidan, med inline-redigering kan du spara alla ändringar automatiskt utan att behöva publicera alla sidor igen.

Går live

Din webbplats är redo att gå. Det är bara en sak du behöver göra. Gå till webbplatsinställningarna och fyll i allmän information. Användare kan ange webbplatsens titel och beskrivning, ladda upp favicon och ansluta domän. Förresten, plattformen har en 1-års domänfria funktion. Det är emellertid endast tillgängligt i Pro-planen. Vi kommer att beskriva Weblium-prissättningen lite längre. Så håll dig uppdaterad.

Weblium går live

När du har slutfört alla åtgärder, förhandsgranska din webbplats och tryck på “publicera” -knappen.

Funktioner & Flexibilitet

Weblium-användare kommer att kunna prova webbplatsbyggaren i ett testläge. Det finns en gratis plan för att komma igång. Tyvärr ger det inte tillräckligt med funktioner, så du måste oundvikligen byta till en Pro-plan med ett komplett paket med plattformens funktionalitet. Vad får du med en uppgraderad plan?

Bloggfunktion

Att skapa en blogg med Weblium är mycket enkelt. Ställ bara in författarens namn, välj inläggets utkast eller börja skapa en ny artikel från början. Instrumentpanelen visar antalet redan publicerade inlägg liksom mängden redo att använda.

Weblium-bloggning

Avancerade postinställningar gör det möjligt att redigera SEO-titeln eller ställa in anpassad rubrik. Dessutom kan du ändra inläggets URL, ställa in en förhandsvisningsbild, skriva in inläggsbeskrivning etc. Om du inte vill att sökmotorer ska rangordna det kan du dölja artikeln från sökresultaten med ett klick.

Weblium redigera inlägg

e-handel

Även om Weblium inte erbjuder sin egen e-handelslösning kommer användare fortfarande att ha en chans att bygga digitala butiker och börja sälja produkter online. Det är här tredjepartsintegration kan göra tricket. Tänk på att webbplatsbyggaren har alternativet kodinmatning. Med andra ord kan du klistra in valfri kod som du vill på webbplatsen.

Ett av de enklaste sätten att integrera en redo att använda onlinebutik är att välja Ecwid. ECommerce-plugin är inte bara enkelt att implementera utan låter dig också lägga till upp till 10 produkter, vilket är tillräckligt för att komma igång med en liten onlinebutik. Högt rekommenderad!

Sociala följer

Varje Weblium-mall eller webbplats har en integrerad “Följ oss” -ruta där du kan ange länkar till de anslutna sociala kontona. Allt du behöver är att välja plattformstyp i rullgardinslistan och infoga en länk till den. Rutan med en länk till sociala medier visas automatiskt på din webbplats. Förutom stora sociala nätverk här har vi musik- och videostreamningstjänster, budbärare och andra verktyg. De hjälper dig att hålla besökarna engagerade hela tiden.

Weblium sociala länkar

Analytiska appar

Användare kan övervaka webbplatstrafik och andra viktiga parametrar med hjälp av integrerade analytiska appar. Du kan välja bland alla större spårningsplattformar som har etablerats av Google och Yandex förutom Facebook-pixel (för att spåra engagemang på sociala medier) och andra. För att aktivera tjänsten behöver du bara ange appens ID.

Weblium-analytik

Formhantering och integration

Att växa en adresslista kan vara avgörande för ditt företag. Du kan behöva specialverktyg för e-postmarknadsföring som MailChimp, Zapier, etc. De fungerar bra inte bara när du skickar nyhetsbrev eller personliga erbjudanden utan också när du samlar in kundernas feedback. Weblium har alla utöver den funktion som skickar in mottagen data till din Telegram-messenger.

Weblium-integration

Vit etikettlösning

Plattformen introducerar sin White Label Agency. En bra idé för dig som vill dra nytta av Weblium-resurser och funktionalitet när de levererar tjänster till kunderna. Lösningen passar:

 • frilansare som vill skapa lyhörd och uppdaterad webbplats för sina kunder. Det tar flera timmar att komma fram till ett färdigt projekt med borttagna Weblium-annonser.
 • Webbstudior som består av 7-10 personer som bestämde sig för att slå sig ihop och starta webbdesignverksamhet. White Label-lösning gör det möjligt att slutföra upp till 10 olika projekt samtidigt.
 • Stora byråer erbjuder förbättrade samarbets- och arbetsflödeshanteringsverktyg för att arbeta i grupper på flera komplexa projekt samtidigt.

Lösningen ger tillgång till mer än 150 plattformsmallar med möjlighet att skapa varumärkessidor på timmar.

Design & mallar

Weblium har några snygga och snygga mallar. De är lyhörda och kan förhandsgranskas från olika typer av mobila enheter inklusive surfplattor och smartphones. Tillgängliga layouter gör ett bra första intryck. Alla teman är tillgängliga från redaktören. De är indelade i kategorier och kommer med färdiga moduler, sidelement och block. Så du behöver inte göra mycket av anpassningen.

Weblium design

Systemet använder också avancerad teknik för att säkerställa snygga webbplatser som följer de senaste designtrenderna. Förutom animering och visuella effekter kommer användarna att uppskatta AI-baserad designhjälp utöver några andra fantastiska funktioner. De inkluderar:

 • AI Design Supervisor&# X2122; – Huvudtanken med detta AI-instrument är att etablera matchningsstilen för din webbplats baserat på block och innehåll du lägger till. Det kommer att anpassa alla webbplatsavsnitt enligt en vald stil. Det spelar ingen roll vilka förändringar du gör, hela bilden ser harmonisk och trendig ut.
 • Justerbara block – Du är inte begränsad till en enda layout även om du bestämmer dig för att välja en redo att använda mall. Du kan fortfarande anpassa det med valfritt justerbart block från listan. Varje nytt element får automatiskt en matchande stil för att möta ditt webbplatskoncept.
 • Smart UI-kit – Smart UI Kit, som levereras av webbplatsbyggaren, gör det enkelt att ändra knappar, formulär, färgscheman och bakgrund i ett enda verktygsfält. Systemet kommer att upptäcka och lyfta fram eventuella fel och misstag för att säkerställa 100% felfri innehåll som är lätt att läsa och förstå.
 • Gör-det-för-mig-funktion – Wemblium har en egen designstudio för de som inte vill lägga ut hela processen med webbplatsbyggnad. Skicka bara en begäran bandet får en webbplats prototyp med anpassad design, det unika företagets logotyp med en personlig chef och kodning ingår. Funktionen finns i flera planer beroende på projekttyp.
 • Anpassad kod – En användare kan lägga till en anpassad kod på webbplatsen. Den här funktionen fungerar endast i ett Pro-läge.

Plattformen använder snabbkänsliga teknologier för att säkerställa bra webbplatsprestanda via PC eller bärbara datorer såväl som mobila enheter. Det resulterar i en ganska smidig lastningsprocess.

Kundsupport

Du behöver knappast någon hjälp när du använder Weblium. Om det fortfarande finns ett problem du behöver lösa, erbjuder plattformen flera sätt att lösa problemet:

 • Live Support – kontakta företagets representanter via livechatt. Det tar vanligtvis supportspecialister 10-15 minuter att svara.
 • Videohandledning – När du hittat dig själv på startsidan ser du videor med steg-för-steg-instruktioner om hur du kommer igång. Användare behöver inte slå upp det i det separata avsnittet.
 • Bloggar och guider – båda kommer som en extra källa till användbar information.

Det dåliga är att vi faktiskt inte hittade kontaktsektionen såväl som e-post eller telefon för att komma i kontakt med ett annat sätt.

Plans & Prissättning: Hur mycket kostar Weblium?

Först ser Weblium ut som en prisvärd webbplatsbyggare med sin nollkostnadsplan och låga priser. Men detta är bara tills du dyker djupare in i de tjänster som tillhandahålls. Först och främst finns det tre baslinjepaket som inkluderar:

 • Gratis plan utan kostnad med en anpassad Weblium-domän och annonser.
 • Pro-plan börjar på $ 8,25 per månad när det betalas årligen. Det innehåller alla Webliu, funktioner utöver en gratis 1-årig domän.
 • Landing Pro är en livslängdsplan som kostar $ 196 livslängd. Den har inte en fri domän medan lagringsplatsen är begränsad till 120 MB.

Weblium-prissättning

Notera: Gratis och Pro-plan har båda obegränsad lagring.

Men om du behöver professionell hjälp för att skapa professionella målsidor går priserna direkt upp. En enda målsida byggd av Weblium-proffs kostar dig från 124 $. Om du behöver upp till 10 sidor, gör dig redo att betala $ 224,20 målsidor kosta 399 $.

Weblium-prissättning

White Label-lösning finns också i tre stora planer:

 • Grundläggande är för frilansare som kostar 24 USD per månad.
 • Tillväxt är designad eller webbstudier som kostar 49 dollar per månad.
 • Företag är för större byråer som kostar $ 89 per månad.

Exempel på Weblium-webbplatser

Liten företags webbplats

Liten företags webbplats

Exempel på företagswebbplats

Exempel på företagswebbplats

Exempel på e-handelswebbplats

Exempel på e-handelswebbplats

Slutsats om Weblium Review

Weblium är en snabb och prisvärd lösning vid små projekt. De kan inkludera bloggar, portföljer, webbplatser för företagsrepresentationer, evenemangskort, etc. Systemet är bra för att en sida ska lanseras utan tidpunkt. Det är väldigt lätt att använda med ett gäng designfunktioner för att skapa en unik stil för din webbplats.

Men det kommer knappast att fungera om du behöver en mer komplex webbplats eller projekt som kommer att kräva ytterligare utvidgning i framtiden. Den har inte avancerade SEO-inställningar eller e-handelsfunktioner. I detta fall bör du använda tredjepartslösningar för att ansluta en onlinebutik till din webbplats.

Försök Weblium nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map