Webs.com anmeldelse

webs – er en af ​​de ældste DIY-websitebygere, som kan hjælpe dig med effektivt at opbygge og markedsføre dit websted for små virksomheder. Dette betyder dog ikke, at Webs ikke kan bruges til lancering af personlige websteder eller websider fra non-profit organisationer. Det er bare det, at værktøjssættet for tjenesten, dets skabeloner og funktioner hovedsagelig er fokuseret på oprettelse af websteder for iværksættere.


Platformen omfatter funktioner, der tillader opbygning af forskellige projekter, bidrager til brugervenlighed, bekvemmelighed og kræver ingen færdigheder inden for webbygning at lancere et tiltalende og velstruktureret websted. Det er dette, der gør systemet til et værdigt valg for nybegynderne og webdesignprofæer, der ikke ønsker at bryde sig om de komplekse nuancer i webdesign, men alligevel har til hensigt at få et godt websted klar på mindre end ingen tid.

Grundlagt i 2001 blev Webs oprindeligt brugt til personlige brugers mål, indtil det blev erhvervet af Vistaprint. Siden den tid begyndte systemet hurtigt at udvikle sig og tilbyder en række funktioner og værktøjer. Det er svært at kalde Webs den mest populære eller funktionelle SaaS-webstedsbygger i verden, men den eneste kendsgerning er klar: antallet af websteder, der er bygget med platformen, har oversteget 55 millioner, hvilket bestemt er et af de bedste bevis for systemets styrke, som taler for sig selv. Så lad os rulle ærmerne op og blive travlt med at teste Webs for at hjælpe dig med at tage en informeret beslutning.

1. Brugervenlighed

Webs kan ikke kaldes en absolut brugervenlig webstedsbygger. Det tager tid at vænne sig til dets interface og dashboard, der leveres med flere sektioner, faner og kategorier. Den gode nyhed er, at systemet leveres med WYSIWYG webstededitor, som giver dig mulighed for at tage fuld kontrol over de ændringer, du foretager på hver webside..

Træk-og-slip-princippet bidrager til den intuitive følelse, som tjenesten skaber, som det er dig, der vælger de nødvendige elementer og arrangerer dem på en side. De fleste funktioner og designelementer (afsnit, billeder, kolonner, fotogallerier, kontaktformularer, knapper og mere) er bevægelige moduler. Vælg blot en i den nederste værktøjslinje og træk den til siden. Når du har placeret elementet, skal du dobbeltklikke på det for at konfigurere det dybere egenskaber.

Webs Editor

Webs interface er meget let at navigere, glædeligt og inspirerende: de vigtigste faner og links er altid lige ved hånden. For brugervenlighed er det opdelt i to områder: Dashboard og selve Builder. Gå til dit Webs Dashboard for at se det fulde billede af, hvad der sker med dit projekt. Det inkluderer sådanne faner som Statistik (baseret på deres interne sporingsværktøj), Webs Premium, Domæner & E-mail, formularindgivelser, SEO Booster, mobil, indstillinger og matchende produkter.

Der er også en praktisk lokal fortegnelsesfunktion, der hjælper dig med automatisk at indsende dine forretningsoplysninger til over 100 lokale søgekataloger, herunder Google og Yahoo.

Webs Dashboard

Det er værd at nævne, at tilmeldingsprocessen her er meget hurtig og enkel. Hvad du skal gøre er at udfylde felterne, specificere din e-mail, adgangskode og type websted, du skal designe. Lige efter dette kan du gå videre til skabelonvalget. Du kan vælge mellem gratis og premium temaer, deres kategorier eller endda bruge søgefilterindstillingen til at specificere den branche, du er interesseret i. Dette reducerer også tidspunktet for valg af skabelon, for ikke at nævne bekvemmelighedsfaktoren.

2. Funktionssæt og fleksibilitet

Når det gælder funktionssættet tilbyder Webs et stort antal værktøjer til at dække den herskende mængde brugernes behov for webdesign. Uanset hvilken webstedtype du er ved at oprette, finder du designtilpasning, marketing og promoveringsfunktioner og muligheder for at komme godt i gang og nå de ønskede mål. Lad os liste de vigtigste højdepunkter i webstedsbyggeren, der adskiller systemet fra andre populære tjenester og dermed er værd at være brugerens opmærksomhed.

Integration af sociale medier

Med Webs kan du effektivt komme i kontakt med dine besøgende ved at integrere konti på sociale medier på dit websted. Hvad du kan gøre her for at få brugerens opmærksomhed og holde dem underrettet om de kommende nyheder, begivenheder og opdateringer er at tilføje ikoner på sociale medier, dele dit Twitter-feed eller vise Facebook-lignende-boks på hjemmesiden.

Lokale lister

Funktionen gør det nemt at få din virksomhed bemærket af det lokale samfund ved at tilføje den til de lokale oversigtsmapper. Angiv bare forretningsoplysninger, kontaktdata og andre fakta for at gøre dem tilgængelige i søgemaskinens resultater. Alt i alt giver systemet mulighed for at indrullere din virksomhed med over 100 lokale onlinekataloger på mindre end 5 minutter! Det er virkelig imponerende og effektivt!

Webs lister

Video- og fotogallerier

Webstedsbyggeren bringer dit projekt til live og gør det muligt at integrere og administrere markante video- og fotogallerier, der fanger brugerens opmærksomhed. Uanset hvilket mål du har, når du starter et websted, vil tilføjelse af fotos og videoer øge brugerens engagement. Systemet giver også muligheder for billedredigering, så du kan beskære, rotere og ændre størrelsen på de fotos, der er tilføjet, for at skabe et unikt og imponerende galleri deri.

e-handelsmotor

Hvis du har til hensigt at tilføje eCommerce-funktionalitet til din webshop, kan du gøre det ved at bruge den kraftfulde integrerede eCommerce-motor. At etablere og styre en webshop er let med Webs. Du kan tilføje og redigere produkter, billeder, beskrivelser, flere konfigurationer, produktstatus, tildele kategorier til forskellige produkttyper osv.

Brugere af premium-kontoer har adgang til lagersporingssystemet, der hjælper dem med at administrere og kontrollere deres produkter direkte i Webs-kontrolpanelet.

Webs e-handel

Derudover er det muligt at justere betalinger (kun PayPal-betalinger accepteres af systemet lige nu), og forsendelsesmuligheder tager ikke så meget tid, selvom du aldrig har gjort det før. Hvis du integrerer din Webs-butik med Etsy -konto, får du adgang til mere avancerede e-handels- og betalingsmuligheder. En anden positiv nuance er, at Webs ikke opkræver transaktionsgebyrer fra salget foretaget i systemet.

Avanceret webstedsanalyse

Webs leveres med sit eget integrerede Stats webanalyseværktøj. Det giver mulighed for at spore dine webstedsstatistikker, finde ud af mængden og kilderne til trafik, besøgende ‘adfærd, større profitkilder, antal sidevisninger osv..

Nyhedsbrev Værktøj

Værktøjet giver dig mulighed for at sende e-mail-sprængninger til dine webstedsmedlemmer. Premium-abonnenter kan bruge deres HTML-kodningsfærdigheder til de forbedrede indstillinger for billed- og tekstformatering.

Blogging

Hvis du har brug for at tilføje en blog til dit websted, vil det med Webs være kun et spørgsmål om minutter. Det er let ikke kun at konfigurere det, men også at redigere og opdatere indlæg såvel som indstillingerne bagefter. Den eneste ting – du skal først finde, hvor du kan tilføje en blog – den er skjult i fanen appside med menuen tilføjelse af side.

Matchende produkt-funktion

Afhængigt af dit websted specialisering, vil systemet tilbyde dig tilpasset trykt markedsføringsmateriale. De giver dig mulighed for at tilbyde fantastiske tilbud på postkort, visitkort, kalendere og andre populære produkter leveret af Vistaprint, den berømte Webs-partner.

SEO Booster

Webs er også optaget af din anstændige webstedsfremme. Et kraftfuldt SEO-værktøj, der er specielt udviklet af systemeksperterne, hjælper med at organisere og optimere webstedsindholdet på den bedst mulige måde for at gøre det til en høj placering af søgemaskiner uden særlige tekniske færdigheder. Udfyld bare metakoder (titler, beskrivelser og nøgleord) for at øge din webstedsrangering i søgemaskinerne. Vær opmærksom på, at websteds-URL-en automatisk genereres af tjenesten fra navnet på menupunktet.

3. Design

Antal temaer:750
Gratis temaer&# X2714; JA
Responsiv design✘ NEJ
Sorter efter branche:&# X2714; JA
CSS-kode redigering:✘ NEJ

Design er en af ​​de skuffende træk ved webstedsbyggeren. Fra i dag tilbyder systemet over 750 temaer, som alle er klar til mobil. Uanset det omfattende skabelonvalg, ser temaerne en smule forældet ud og mangler fleksibilitet, når det kommer til deres tilpasning. Du kan gennemse over 20 brancher for at finde det tema, der svarer til din nichespecialisering. Det er også muligt at bruge søgefilterindstillingen, hvor du kan specificere den branche, du er interesseret i, og se de tilgængelige varianter. Systemet giver dig mulighed for at vælge mellem gratis og premium temaer.

Hvad du skal huske på er, at Webs ikke giver HTML / CSS-kodningsfleksibilitet. Som et resultat kan du ikke oprette one-of-a-kind design, selvom du ønsker det. Dette er en af ​​de vigtigste årsager til, at alle web-baserede websteder ser stort set de samme.

Blandt de redigeringer, du personligt kan foretage her, er det fornuftigt at nævne en mulighed for at vælge et af de tilgængelige farveskemaer, tilpasse baggrundsfarve / billede, skrifttypestilarter på webstedets krop, navigationslinje og sidefod, uploade og redigere billeder, tilføje taglines og titler osv. Det er også muligt at oprette din egen videokanal og integrere YouTube-videoer relateret til din virksomhed. Brugere får en mulighed for at oprette webstedsstruktur ud af moduler, der er opdelt i flere kategorier for at lette søgningen. Disse inkluderer Popular, Combo, Structure, Media, Social, Commerce og andet.

Webs skabeloner

Bortset fra standardtilpasningsparametre for webstedsdesign giver Web dig mulighed for at gøre brug af den mobile editorversion. Du kan vælge mellem flere mobile skabelon-design og endda tilpasse farveskemaet for hver af dem for at få det til at matche den generelle farvepalet på dit websted.

4. Kundesupport

Overraskende er Webs kundesupport overhovedet ikke skuffende – der er alt hvad du har brug for for at finde svar på dine spørgsmål eller problemer, uanset dens kompleksitet, designfærdigheder eller tid, du har til rådighed. Så snart du tilmelder dig systemet, får du tilbudt en omfattende video om, hvordan du bruger systemet. Når du fortsætter med webdesignprocessen, kan du dog støde på uventede problemer. Det er her Hjælp-afsnittet, der er tilgængeligt i Dashboard, vil være nyttigt.

Den første ting, du ser her, er den interaktive pop-up NanoRep-baserede chatløsning med flere svarmuligheder. Du får oprindeligt tilbud om at skrive dit spørgsmål og vente på det øjeblikkelige svar fra supportteamets eksperter. Bortset fra det, vil du være i stand til at se videotutorials om, hvordan du bruger systemet til fordel. Dette er meget praktisk, når du står over for problemer, da der ikke er behov for at hoppe mellem vidensbasen / FAQ / Support Center – du kan løse alle problemer et sted. Vær opmærksom på, at disse muligheder er tilgængelige for gratis planbrugere. Premium Plan-abonnenter vil desuden få adgang til e-mail support, live chat og telefon support support.

5. Prispolitik

Webs har en gratis plan, der giver brugerne mulighed for at oprette et websted med op til 5 sider på systemets underdomæne. Uden tvivl kommer en gratis plan med alvorlige begrænsninger, men det er stadig nok til at udforske tjenesten og teste dens vigtigste funktionssæt. Blandt de begrænsninger, du vil stå over for her, er muligheden for kun at offentliggøre et websted på underdomænet, som desuden kommer med systemannonce-banneret i bunden af ​​siden. eCommerce-motor er ikke tilgængelig her.

Forventer du mere avanceret funktionalitet? Så bliver du nødt til at opgradere til en af ​​de betalte abonnementer, der inkluderer:

PrisindstillingKosteFunktioner
Forret:$ 5,99 / mo✓ Ubegrænsede sider;
✓ 1 GB lagring.
Forbedret:$ 12,99 / mo✓ 20 Web Store-produkter;
✓ Premium-temaer.
Pro:$ 22,99 / mo✓ Indsendelse af søgemaskiner;
✓ SEO Booster.

Priserne vises med den begrundelse, at du får en 2-årig plan. Webs tilbyder 30-dages pengene-tilbage-garanti til brugere, der ikke er tilfredse med betingelserne, servicekvaliteten eller funktionssættet i de tilbudte planer.

6. Fordele og ulemper

Webs er en funktionsrig webstedsbygger, der fungerer bedst for iværksættere og ejere af små virksomheder. Der er meget, du kan gøre brug af her, men platformen leveres også med en række ulemper, som brugerne skal huske på, som bare udforsker tjenesten som en af ​​de potentielle webdesignmuligheder. Lad os hurtigt gennemgå systemets mest karakteristiske fordele og nedbrydning nu:

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; Praktisk WYSIWYG webstededitor;
&# X2714; Nice kundesupport muligheder;
&# X2714; e-handelsmotor;
&# X2714; SEO-optimering.
✘ Ingen kode redigeringsmuligheder;
✘ middelmådige skabeloner;
✘ Mangel på designtilpasningsfunktioner.

7. Sammenligning med konkurrenter

Det giver ikke rigtig mening at sammenligne Webs med nicheledere. Dette skyldes, at systemet ser ud til at miste sine konkurrencedygtige positioner med tiden. Lad os dog se på Webs vs Weebly-sammenligning for at finde ud af, om der er nogle aspekter, der får tjenesten til at sejre over denne populære webstedsbygger.

Webs vs Weebly

Faktisk er det eneste blik på begge webstedsbyggerne nok til at forstå forskellen. Webs mangler bestemt ikke funktionalitet, designtilpasningsværktøjer, integrationsmuligheder. Dette er ikke at nævne skabelonkvaliteten, selvom antallet af temaer, Webs tilbyder, er ganske imponerende. Når det kommer til prispolitikken, hænger også Websiden noget bag Weebly. Omkostningerne ved planer og deres antal er næsten de samme i begge systemer, men Weebly er bestemt også vinderen i dette aspekt.

Bundlinie

Brugervenlighed:7/10
Funktioner:6/10
Design:6/10
Teknisk support:8/10
Priser:7/10
Samlet resultat:6.8 / 10

Webs – er en webstedsbygger, der imødekommer behovene og kravene til små virksomhedsejere og iværksættere, der er villige til at etablere pålidelig online tilstedeværelse for deres virksomheder. Det er ganske intuitivt for ikke-teknikere, men det mangler dog flere funktionelle værktøjer, der betyder meget for mere avancerede brugere.

Lad os indse det: Webs er en blandet taske. Dets brugervenlighed, ganske anstændigt værktøjssæt, e-handelsfunktionalitet og overkommelig prispolitik falder ofre for uformet middelmådige skabeloner og salgsmæssige pop-ups. Selvom det utvivlsomt giver dig mulighed for nemt at opbygge et simpelt websted, falder det bag mere moderne tilbud som Wix, UKIT og Weebly (selvom det har eksisteret længere end de fleste af sine konkurrenter).

Webs er bestemt værd at teste, hvis du aldrig har arbejdet med tjenesten, ikke har forestillingerne om dens grundlæggende og forventer ikke for meget af den. Men hvis du virkelig er orienteret om at opbygge et komplet forretningswebsted, er det fornuftigt at se efter de bedste alternativer til denne platform.

Prøv Webs nu

 Det er gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map