Webs.com gjennomgang

webs – er en av de eldste byggherrene av DIY-nettsteder, som kan hjelpe deg med å bygge og markedsføre nettstedet ditt for små bedrifter. Dette betyr imidlertid ikke at Webs ikke kan brukes til å lansere personlige nettsteder eller de fra ideelle organisasjoner. Det er bare at verktøysettet til tjenesten, maler og funksjoner det meste er fokusert på å lage nettsteder for gründere.


Plattformen omfatter funksjoner som gjør det mulig å bygge forskjellige prosjekter, bidra til brukervennlighet, brukervennlighet og krever ingen ferdigheter til å bygge å lansere et tiltalende og godt strukturert nettsted. Dette er det som gjør systemet til et verdig valg for nybegynnere og proffs for webdesign, som ikke ønsker å bry seg om de komplekse nyhetsdesignene, men likevel har en intensjon om å få et godt nettsted klart på kort tid.

Webs ble grunnlagt i 2001 og ble opprinnelig brukt til mål for personlige brukere inntil det ble anskaffet av Vistaprint. Siden den gang startet systemet raskt å utvikle seg, og tilbyr et mangfold av funksjoner og verktøy. Det er vanskelig å kalle Webs den mest populære eller funksjonelle SaaS nettstedbyggeren i verden, men det eneste faktum er klart: Antall nettsteder bygget med plattformen har oversteg 55 millioner, noe som absolutt er et av de beste bevisene for systemets styrke, som taler for seg selv. Så la oss rulle opp ermene og bli opptatt med å teste Webs, for å hjelpe deg med å ta en informert beslutning.

1. Brukervennlighet

Webs kan ikke kalles en absolutt brukervennlig nettstedbygger. Det tar tid å bli vant til grensesnittet og dashbordet, som kommer med flere seksjoner, faner og kategorier. Den gode nyheten er at systemet leveres med WYSIWYG nettstedredigerer, som lar deg ta full kontroll over endringene du gjør på hver webside..

Dra-og-slipp-prinsippet bidrar til den intuitive følelsen tjenesten skaper som det er du, som velger de nødvendige elementene og ordner dem på en side. De fleste funksjoner og designelementer (avsnitt, bilder, kolonner, fotogallerier, kontaktskjemaer, knapper og mer) er bevegelige moduler. Bare velg en i den nedre verktøylinjen og dra den til siden. Når du har plassert elementet, dobbeltklikker du på det for å konfigurere de dypere egenskapene.

Webs Editor

Webs-grensesnittet er veldig enkelt å navigere, gledelig og inspirerende: de viktigste fanene og koblingene er alltid til hånden. For brukervennlighet er det delt inn i to områder: Dashbordet og selve byggherren. For å se det fullstendige bildet av hva som skjer med prosjektet ditt, gå til Webs Dashboard. Den inkluderer faner som statistikk (basert på deres interne sporingsverktøy), Webs Premium, domener & E-post, skjemainnleveringer, SEO Booster, mobil, innstillinger og matchende produkter.

Det er også en hendig lokaloppføringsfunksjon som hjelper deg automatisk å sende inn forretningsinformasjonen din til over 100 lokale søkekataloger, inkludert Google og Yahoo.

Webs Dashboard

Det er verdt å nevne at registreringsprosessen er veldig rask og enkel her. Det du må gjøre er å fylle ut feltene, spesifisere e-postadresse, passord og type nettsted du skal utforme. Rett etter det kan du gå videre til malvalget. Du kan velge mellom gratis og premium temaer, kategoriene deres eller til og med bruke søkefilteralternativet for å spesifisere bransjen du er interessert i. Dette kutter også tiden for valg av mal, for ikke å nevne bekvemmelighetsfaktoren.

2. Funksjonssett og fleksibilitet

Når det gjelder funksjonssettet, tilbyr Webs et rikt antall verktøy for å dekke den rådende mengden brukeres behov for webdesign. Uansett hvilken nettstedstype du skal sette opp, finner du designtilpassing, markedsføring og promoteringsfunksjoner og alternativer for å komme i gang og nå de ønskede målene. La oss verve de viktigste høydepunktene i nettstedbyggeren som skiller systemet fra andre populære tjenester og dermed er verdt brukeroppmerksomhet.

Integrering av sosiale medier

Med Webs kan du effektivt komme i kontakt med de besøkende ved å integrere sosiale mediekontoer på nettstedet ditt. Det du kan gjøre her for å engasjere brukerens oppmerksomhet og holde dem varslet om de kommende nyhetene, hendelsene og oppdateringene, er å legge til sosiale medieikoner, dele Twitter-feeden din eller vise Facebook like-boksen på nettstedet.

Lokale oppføringer

Funksjonen gjør det enkelt å få virksomheten din lagt merke til av lokalsamfunnet ved å legge den til de lokale oppføringskatalogene. Bare oppgi forretningsinformasjon, kontaktdata og andre fakta for å gjøre dem tilgjengelig i resultatene fra søkemotoren. Alt i alt gjør systemet det mulig å verve virksomheten din med over 100 lokale online kataloger på mindre enn 5 minutter! Det er virkelig imponerende og effektivt!

Webs oppføringer

Video- og fotogallerier

Nettstedsbyggeren gir livet ditt prosjekt liv, og gjør det mulig å integrere og administrere slående video- og fotogallerier som fanger brukerens oppmerksomhet. Uansett hvilket mål du har, når du lanserer en webside, vil bilder og videoer øke brukerengasjementet. Systemet gir også bilderedigeringsalternativer, slik at du kan beskjære, rotere og endre størrelse på bildene som er lagt til for å skape et unikt og imponerende galleri i det.

e-handelsmotor

Hvis du har en intensjon om å legge til eCommerce-funksjonalitet i nettbutikken din, kan du gjøre det ved å bruke den kraftige integrerte eCommerce-motoren. Det er enkelt å sette opp og administrere en nettbutikk med Webs. Du kan legge til og redigere produkter, bilder, beskrivelser, flere konfigurasjoner, produktstatus, tilordne kategorier til forskjellige produkttyper osv.

Brukere av premium kontoer har tilgang til lagersporingssystemet som hjelper dem å administrere og kontrollere produktene sine direkte i Webs dashbord.

Webs e-handel

Dessuten er det mulig å justere betalinger (bare PayPal-betalinger aksepteres av systemet akkurat nå), og forsendelsesalternativer tar ikke så mye tid i tillegg, selv om du aldri har gjort det før. Hvis du integrerer Webs-butikken din med Etsy konto, får du tilgang til mer avanserte e-handel og betalingsalternativer. En annen positiv nyanse er at Webs ikke krever noe transaksjonsgebyr fra salget som gjøres i systemet.

Avansert nettstedanalyse

Webs kommer med sitt eget integrerte Stats webanalyseverktøy. Det gjør det mulig å spore nettstedstatistikken din, finne ut mengden og kildene til trafikk, besøkernes oppførsel, store gevinstkilder, antall sidevisninger osv.

Nyhetsbrev Verktøy

Verktøyet lar deg sende e-postblåsinger til nettstedets medlemmer. Premium-abonnenter kan bruke sine HTML-kodingsevner for de forbedrede alternativene for bilde- og tekstformatering.

blogging

Hvis du trenger å legge til en blogg på nettstedet ditt, vil det med Webs være bare noen få minutter. Det er enkelt ikke bare å konfigurere det, men også å redigere og oppdatere innleggene så vel som innstillingene i etterkant. Det eneste – du skal først finne hvor du kan legge til en blogg – den er skjult i appsiden-fanen med siden for å legge til menyen.

Matchende produktfunksjon

Avhengig av nettstedets spesialisering, vil systemet tilby deg tilpasset trykt markedsføringsmateriell. De lar deg tilby gode tilbud på postkort, visittkort, kalendere og andre populære produkter levert av Vistaprint, den anerkjente Webs-partneren.

SEO Booster

Webs er også opptatt av din anstendige nettstedkampanje. Et kraftig SEO-verktøy som er spesielt utviklet av systemeksperter, hjelper deg med å organisere og optimalisere nettstedets innhold på best mulig måte for å få det til å oppnå høye rangeringer av søkemotorer uten spesielle tekniske ferdigheter. Bare fyll ut metakodene (titler, beskrivelser og nøkkelord) for å øke nettstedets rangering i søkemotorene. Husk at nettadressen til nettstedet automatisk genereres av tjenesten fra navnet på menyelementet.

3. Design

Antall temaer:750
Gratis temaer&# X2714; JA
Responsiv utforming✘ NEI
Sorter etter bransje:&# X2714; JA
CSS-kode redigering:✘ NEI

Design er en av de skuffende funksjonene til nettstedbyggeren. Per i dag tilbyr systemet over 750 temaer, som alle er mobilklare. Uansett det omfattende malutvalget, ser temaene litt utdatert og mangler fleksibilitet når det gjelder tilpasning av dem. Du kan bla gjennom over 20 bransjer for å finne temaet som tilsvarer din nisjespesialisering. Det er også mulig å bruke søkefilteralternativet, der du kan spesifisere bransjen du er interessert i og se på tilgjengelige varianter. Systemet lar deg velge mellom gratis og premium temaer.

Det du bør huske på er at Webs ikke gir HTML / CSS-kodingsfleksibilitet. Som et resultat kan du ikke lage et unikt design, selv om du ønsker det. Dette er en av de viktigste grunnene til at alle web-baserte nettsteder ser ganske like ut.

Blant redigeringene du personlig kan gjøre her, er det fornuftig å nevne en mulighet til å velge et av de tilgjengelige fargeskjemaene, tilpasse bakgrunnsfarge / bilde, skriftstiler på nettstedets kropp, navigasjonslinje og bunntekst, laste opp og redigere bilder, legge til taglines og titler osv. Det er også mulig å lage din egen videokanal og integrere YouTube-videoer relatert til virksomheten din. Brukere får en mulighet til å opprette nettstedstruktur av moduler som er underinndelt i flere kategorier for å gjøre det enkelt å søke. Disse inkluderer Popular, Combo, Structure, Media, Social, Commerce og annet.

Webs maler

Bortsett fra standard tilpasningsparametre for webdesign, lar Webs deg bruke mobilredigeringsversjonen. Du kan velge mellom flere mobile maldesign og til og med tilpasse fargeskjemaet til hver av dem for å få den til å samsvare med den generelle fargepaletten på nettstedet ditt.

4. Kundesupport

Overraskende nok er Webs kundesupport ikke skuffende i det hele tatt – det er alt du trenger for å finne svar på spørsmål eller problemer, uavhengig av dets kompleksitet, designferdigheter eller tid du har til rådighet. Så snart du registrerer deg i systemet, får du tilbud om en omfattende video om hvordan du bruker systemet. Når du fortsetter med webdesignprosessen, kan du imidlertid støte på uventede problemer. Det er her Hjelp-delen som er tilgjengelig i dashbordet, vil være nyttig.

Det første du ser her er den interaktive pop-up NanoRep-baserte chatløsningen med flere svaralternativer. Du vil i første omgang bli tilbudt å skrive inn spørsmålet ditt og vente på det øyeblikkelige svaret fra kundestøtteeksperter. Bortsett fra det vil du kunne se videoopplæringer om hvordan du bruker systemet til fordel. Dette er veldig praktisk når du har problemer, siden det ikke er behov for å hoppe mellom kunnskapsbasen / FAQ / Support Center – du kan løse alle problemene på ett sted. Husk at disse alternativene er tilgjengelige for gratis planbrukere. Premium Plan-abonnenter vil i tillegg få tilgang til support via e-post, live chat og telefonstøtte.

5. Prispolitikk

Webs har en gratis plan, slik at brukere kan opprette et nettsted med opptil 5 sider på systemets underdomener. Utvilsomt kommer en gratis plan med alvorlige begrensninger, men det er fremdeles nok til å utforske tjenesten og teste de viktigste funksjonene. Blant begrensningene du vil møte her er muligheten til å publisere et nettsted på underdomenet, som i tillegg kommer med systemannonsebanneret nederst på siden. e-handelsmotor er ikke tilgjengelig her også.

Forventer du mer avansert funksjonalitet? Da må du oppgradere til et av de betalte abonnementene, som inkluderer:

PrisalternativKosteFunksjoner
Starter:$ 5.99 / mo✓ Ubegrensede sider;
✓ 1 GB lagring.
Forbedret:$ 12.99 / mo✓ 20 nettbutikkprodukter;
✓ Premium-temaer.
Pro:$ 22.99 / mo✓ Innlevering av søkemotorer;
✓ SEO Booster.

Prisene vises med den begrunnelse at du får en 2-årsplan. Webs tilbyr 30-dagers pengene-tilbake-garanti for brukere som ikke er fornøyd med vilkårene, tjenestekvaliteten eller funksjonen i planene som tilbys.

6. Fordeler og ulemper

Webs er en funksjonsrik nettstedbygger, som fungerer best for gründere og eiere av små bedrifter. Det er mye du kan benytte deg av her, men plattformen har også en rekke ulemper som brukere må huske på, som nettopp utforsker tjenesten som et av de potensielle alternativene for webdesign. La oss raskt se gjennom de mest karakteristiske fordeler og fordypninger av systemet nå:

Pros:
Ulemper:
&# X2714; Praktisk WYSIWYG nettstedredigerer;
&# X2714; Hyggelige kundesupportalternativer;
&# X2714; e-handelsmotor;
&# X2714; SEO Optimalisering.
✘ Ingen alternativ for redigering av kode;
✘ middelmådige maler;
✘ Mangel på designtilpasningsfunksjoner.

7. Sammenligning med konkurrenter

Det gir egentlig ikke mening å sammenligne Webs med nisjelederne. Dette skyldes at systemet ser ut til å miste sine konkurranseposisjoner med tiden. La oss imidlertid se på Webs vs Weebly-sammenligning for å finne ut om det er noen aspekter som får tjenesten til å råde over denne populære nettstedbyggeren..

Webs vs Weebly

Egentlig er det eneste blikket på begge nettstedbyggere nok til å forstå forskjellen. Webs mangler definitivt funksjonalitet, designtilpasningsverktøy, integrasjonsalternativer. Dette for ikke å nevne malkvaliteten, selv om antall temaer Webs tilbyr er ganske imponerende. Når det gjelder prispolitikken, henger også Webs noe etter Weebly. Kostnadene for planer og antall er nesten de samme i begge systemer, men Weebly er definitivt også vinneren i dette aspektet.

Bunnlinjen

Brukervennlighet:7/10
Funksjoner:6/10
Design:6/10
Teknisk hjelp:8/10
Priser:7/10
Total poengsum:6.8 / 10

Webs – er en nettstedsbygger, som oppfyller behovene og kravene til småbedriftseiere og gründere som er villige til å etablere pålitelig online tilstedeværelse for selskapene sine. Det er ganske intuitivt for ikke-teknologier, men det mangler flere funksjonelle verktøy som betyr mye for mer avanserte brukere.

La oss innse det: Webs er en blandet veske. Dets brukervennlige, ganske anstendige verktøysett, e-handelsfunksjonalitet og rimelige prispolitikker faller ofre for uskikkelig middelmådige maler og salgsrike popup-vinduer. Selv om det utvilsomt lar deg enkelt bygge et enkelt nettsted, er det falt bak mer moderne tilbud som Wix, uKit og Weebly (selv om det har eksistert lenger enn de fleste av konkurrentene).

Webs er absolutt verdt å teste, hvis du aldri har jobbet med tjenesten, ikke har forestillingene om det grunnleggende og ikke forvente for mye av det. Imidlertid, hvis du virkelig er orientert om å bygge et fullstendig bedriftsnettsted, er det fornuftig å se etter de beste alternativene til denne plattformen.

Prøv Webs nå

 Det er gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map