WebsiteBox anmeldelse

Websitebox.com anmeldelse


WebsiteBox – er en af ​​de bedste ejendomsmægler hjemmeside bygherrer dag. Platformen er designet til ejendomsmæglere, der leder efter web-tilstedeværelse og en chance for at få deres egenskaber noteret online. Udviklet i 2012, softwaren havde stor succes i sin forretningsniche med tusinder af ejendomswebsteder bygget med WebsiteBox i hele USA og Canada.

Platformen har udviklet sig gennem årene. I dag leverer det lidt mere avancerede funktioner, der inkluderer SEO-indstillinger, tilpasning af websteder, hosting, integrationer og andre muligheder, der kan implementeres uden tekniske færdigheder. Hvis du lige er startet som ejendomsmægler, fungerer dette produkt muligvis.

Det er på høje tid, at vi finder ud af, om WebsiteBox er værd at være opmærksom og penge.

Fordele og ulemper

Platformen har alt hvad du muligvis har brug for for at komme i gang som ejendomsmægler. Det er let at bruge takket være det integrerede træk-og-slip-websitebygger. Brugere er i stand til at vælge en hvilken som helst af de færdige skabeloner med nødvendige forudbyggede funktioner. På den anden side er der mangel på tilpasningsmuligheder, der kan resultere i nogle ulemper i det lange løb.

WebsiteBox-fordele:
WebsiteBox Ulemper:
&# X2714; Brugervenlighed – Ikke-teknikere finder det let at bruge webstedsbyggeren. Editoren leveres med en træk-og-slip-funktion, mens foruddesignede mockups indeholder nødvendige elementer eller on-sidesektioner.
&# X2714; Alt i en – bortset fra selve webstedsbyggeren, får brugere hosting drevet af Amazon Web Services, integration af MLS-liste, CRM-funktion og Lead Capture-funktion
&# X2714; integrationer – Brugere kan frit forbinde alle større Google-tjenester med et klik.
&# X2714; Opgradering af software – softwaren holder trit med moderne teknologitendenser. Udviklere tilbyder regelmæssigt nye opdateringer, der aktiveres automatisk.
Ingen gratis prøveperiode – For at begynde at bruge platformen, skal du vælge en af ​​de årlige planer. Du kan dog drage fordel af en 30-dages pengene-tilbage-garanti
Begrænsede designindstillinger – de fleste skabeloner ser ens ud med et par muligheder for at tilpasse eller ændre dem.

Føler du dig lidt forvirret over webstedsbyggeren? Vær ikke urolig. Vi vil afklare, hvordan det står for dig.

Hvad er det godt til?

Softwaren er en god mulighed for ejendomsmæglere, der planlægger at opbygge deres web-tilstedeværelse fra jorden. WebsiteBox leverer tilstrækkelig funktionalitet til at lade brugerne liste deres egenskaber samt fremhæve porteføljen. Det kommer med støtte til MLS / IDX-integration, en integreret CRM-system, SEO-indstillinger og nogle andre muligheder for at sikre alle de grundlæggende ejendomswebsidefunktioner.

Hvilke funktioner skal et ejendomssted have?

Når du går ind i fast ejendom niche med en helt ny side, skal du sørge for, at den har følgende:

 • Enkel navigation – Tanken er at give hurtig og enkel adgang til alle sider af dine besøgende ‘interesse. Alle sektioner skal placeres korrekt og let tilgængelige.
 • Notering – det er her MLS / IDX-integration er afgørende. Du vil næppe sætte pris på at tilføje hver nye ejendom manuelt.
 • Ejendomsbilleder – Billeder i høj kvalitet kan gøre en forskel. At have et stilfuldt galleri og ejendomsbilleder af forskellige formater fungerer muligvis også (bemærk: ejendomsbillederne er ikke under WebsiteBox-kontrol, da det afhænger af agenten, der har opført en bestemt ejendom).
 • Kontaktoplysninger – gør det nemt for besøgende at kontakte ejeren af ​​ejendommen. Enkle kontaktformularer og blokke kommer godt med.
 • Detaljeret søgning – integration af filtre til detaljerede ejendomsinfo (antal senge, faciliteter, infrastruktur osv.) vil også forbedre brugerindtrykket.
 • Om Info – at fortælle et par ord om dig selv vil øge webstedets troværdighed.

WebsiteBox har den stærke funktionalitet til at håndtere alle de ovennævnte. Lad os komme til selve byggeprocessen.

Brugervenlighed

Her har vi at gøre med en typisk træk-og-slip-webstedsbygger. Softwaren var designet til at hjælpe både nybegyndere og fagfolk med at bygge ejendomswebsteder fra jorden uden programmering eller kodning. Ideen er temmelig enkel. Du vælger en skabelon med forudinstallerede funktioner, tilføjer dit eget indhold, ejendomsbilleder og kontaktinfo. Så behøver du kun at oprette forbindelse til domænet, offentliggøre dit websted og her er du! Velkommen til Global Web.

Den dårlige nyhed er, at i modsætning til mange andre populære webstedsbyggere, WebsiteBox tilbyder ikke en gratis prøve- eller demokonto. Der er en 30-dages refusionsgaranti. Du skal dog stadig betale for at få adgang til softwareværktøjerne. Ikke desto mindre ser ideen om at oprette et helt nyt websted på under 60 sekunder meget inspirerende.

Kom godt i gang

For at synge i, skal en bruger først føle sig i nogle grundlæggende info. Systemet beder om at angive navn og efternavn ud over e-mail-adressen. Derefter skal du oprette en adgangskode, acceptere betingelserne og trykke på knappen “Tilmeld”.

WebsiteBox tilmelding

I det næste trin skal du angive virksomhedsinfo inklusive adresse navn, by, telefon, postnummer osv. Det sidste trin er at vælge den skabelon, du kan lide, købe en plan og indtaste instrumentbrættet.

WebsiteBox tilføj firma

Webstedsredigering

Som vi tidligere har sagt, er redigeringsprocessen fokuseret på tilpasning af de eksisterende platforme. WebsiteBox editor giver dig mulighed for at uploade dit head shot, ændre eller tilføje nye billeder containere (det giver adgang til højopløsningsbilleder), tilføje video containere, uploade dine egne billeder / videoer, tilføje containere som pantelommeregner, værdiansættelse af hjemmet, blog, attester , kort, sjove fakta, tæll ned og mange flere. Systemet tilbyder temmelig gode webdesignfunktioner.

Yderligere instrumenter inkluderer Logo Upload-funktion, hvor du også kan tilføje og redigere tilpasset favicon. Én ting ser lidt mærkelig ud, da du bliver nødt til at uploade et separat Header and Footer-logo. Når du har redigeret og gemt logoet, vises det automatisk på siden.

WebsiteBox tilpasning

Tilpasningsprocessen er hovedsageligt afhængig af sideblokke eller såkaldte containere. Platformen tilbyder et udvalg af elementer, der inkluderer liste, gallerier, kort, CTA-blokke, regnemaskiner, FAQ og prissnit, osv. For at tilføje et skal du blot vælge en beholder fra listen i højre sidebjælke og klikke på den. Alt hvad du skal gøre er at ændre indhold, tilføje unikke fotos af ejendom og tilføje fortegnelse (vi viser dig, hvordan du gør dette i funktionsafsnittet).

Forbind domæne

WebsiteBox-brugere har to muligheder. Den første er at forbinde din domæne. Den anden er at købe domænenavnet lige på platformen. Lad os sige, at du allerede har et domæne, du vil oprette forbindelse til webstedet. I dette tilfælde behøver du kun at indtaste et domænesektion i webstedsindstillingerne og vælge “Tilføj eksisterende”.

WebsiteBox-forbindelsesdomæne

Derefter skal du indtaste det i det medfølgende rum. Systemet kontrollerer automatisk, om det er registreret. Hvis alt er i orden, aktiveres indstillingen “Føj til DNS”. Klik på knappen. Når du er færdig med processen, vises navnet i afsnittet Domæne. Her kan du se alle de indstillinger og poster, der kan ændres. Desuden kan du dele det, slette eller tilføje en ny.

Nu kan du gemme ændringer, offentliggøre dit websted og gå live.

Funktioner & Fleksibilitet

Selvom WebsiteBox måske ikke synes at være så rig på funktioner, som brugerne forventer, giver den stadig baselinefunktionalitet til at opbygge og markedsføre klar til at gå ejendomswebsteder. De vigtigste indstillinger er som følger:

Listeindstillinger

Historisk set handler ejendomswebsteder om MLS-notering. Det er her WebsiteBox gør jobbet godt. På den ene side kan du levere fejlfri navigation til dine besøgende. På den anden side leveres systemet med en sømløs MLS / IDX-listeintegration.

WebstedsBox-listeindstillinger

Brugere kan drage fordel af mere end 300 allerede integrerede ejendomme overalt i USA og Canada. Du får et fuldt udstyret fast ejendomskort, der er klar til brug. Desuden kan brugerne tilpasse fortegnelsen ved at tilføje særlige indstillinger.

Du kan sortere egenskaber efter antallet af senge eller bade og efter størrelse. ejendomsmæglere kan markere nogle af egenskaberne med specifikke farver, der definerer dem som aktive, annullerede, afventende osv. Sidst men ikke mindst er automatiske kortvisninger, egenskabssammenligning, sammenligning af kvarterer og mere.

G Suite-integration

Webstedsbyggeren leveres med support til alle større Google-tjenester og -produkter. De inkluderer Google Kalender, Google Drev, Kort og Hangouts.

AWS Hosting

Som en alt-i-én-løsning tilbyder WebsiteBox hostingfaciliteter, der allerede er inkluderet i planen. Platformen drives af Amazon Web Services, der bruges af store markedspladser og ejendomsprojekter. Tjenesten lover god oppetid og samlet ydelse.

Brugerdefineret CRM

Et godt værktøj til at bevare og administrere alle kontakter fra ét sted. Der er en samarbejdsfunktion, der lader dig slå dig sammen med kolleger og give adgang til teamadgang til instrumentbrættet. CRM giver mulighed for at sende automatiske e-mails for at pleje dine kundeemner med daglig, ugentlig eller månedlig frekvens. E-mailen giver kundeemnerne en liste over ejendom baseret på deres krav (budget, størrelse, n. Senge osv.) Du kan se, at ved at klikke på ikonet Kontakter på Dashboard og derefter klikke på en af ​​dine kontaktpersoner, skal du vælge Liste under Opdateringsstatus og Select Listing for at definere kriterierne. Det er næsten som at have en drypp e-mail-kampagne for at holde dine kundeemner opdateret med de nye egenskaber, der rammer markedet, der svarer til dine ønsker.

WebsiteBox brugerdefineret crm

Design & Skabeloner

WebsiteBox tilbyder i øjeblikket 20 forskellige skabeloner. Alle af dem er mobile lydhør. Desuden er de kompatible med Windows og Mac. Du kan muligvis se på, hvordan de ser ud på den mobile enhed under redigeringsprocessen. Det overordnede design er godt, selvom de fleste af layouterne er temmelig ens.

WebsiteBox-skabeloner

En anden ulempe er manglen på webdesignværktøjer. Brugere er kun i stand til at omarrangere nogle af blokke, tilføje nye containere samt ændre nogle af temadesignindstillingerne.

Kunde support

Hvad vi kan lide ved platformen er dens kundesupport. Brugere vil være i stand til at kontakte WebsiteBox-repræsentanterne direkte via telefon. Der er en simpel kontakt-widget, hvor du kan stille ethvert spørgsmål online.

WebsiteBox kundesupport

Derudover er der et enormt videotutorialbibliotek med YouTube-guider om litterære emner. Du lærer, hvordan du kommer i gang med forskellige planer. Video guider fremhæver processen med redigering af websteder såvel som snævrere problemer som tilslutning af SSL-certifikater.

En anden måde at få den nødvendige hjælp på er at besøge Support-sektionen med snesevis af diskuterede emner relateret til domæneindstillinger, websteder, tilmelding, integrationer, lister osv. Der er også en blog med nyttige artikler og indlæg.

Planer & Prissætning: Hvor meget koster WebsiteBox?

Webstedsbyggeren tilbyder en årsbaseret faktureringsmodel ud over tre af de største planer:

 • Grundlæggende starter kl $ 99 pr. år med hosting og gratis skabeloner inkluderet i prisen.
 • Standardomkostninger $ 199 pr. år inklusive CRM-integration og gratis MLS / IDX-liste.
 • Plusomkostninger $ 299 med yderligere blogging og lead capture-funktioner.

Brugere kan kræve refusion i løbet af 30 dages brug. Plusplan giver dig mulighed for at oprette op til 5 landingssider. Websitebox tilbyder også en Office-plan, der giver mæglere mulighed for at have deres vandt websted og give et websted til alle deres agenter (med det samme tema, logo og farve som kontoret). Tjenesten viser i øjeblikket ikke dette på deres serviceliste-websted, men dette tilbud kan implementeres, når du spørger via online chat.

Ægte WebsiteBox Webstedeksempler

Mæglere af palmestrande

Mæglere af palmestrande

Ejendomsmægler

Ejendomsmægler

Ejendomsmægler hjemmeside

Ejendomsmægler hjemmeside

Home Finding Agency

Home Finding Agency

Lokal ejendomsmægler

Lokal ejendomsmægler

Websted med ejendomssøgning

Websted med ejendomssøgning

Konklusion af Websitebox-gennemgang

WebsiteBox er en webstedsbygger til at oprette enkle ejendomswebsteder. Det er både godt for ejendomsmæglere, der tager deres første skridt i nichen og ønsker at have en online-repræsentation og for fagfolk på ejendomsmarkedet. Platformen er meget nem at bruge. Den tilbyder alle funktioner, der er nødvendige for at oprette et ejendomswebsted inklusive lister, filtre, tredjepartsintegrationer osv.

Dog mangler det bestemt fleksibilitet med hensyn til tilpasning af webstedet. Desuden giver pricy planer dig mulighed for at administrere et enkelt projekt (med landingssider inkluderet). Det er her, du måske ønsker et mere fleksibelt alternativ som WordPress med uendelige muligheder for webdesign eller Wix som den ultimative alt-i-en-løsning til websidebygning.

Prøv WebsiteBox nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map