WebsiteBox gjennomgang

Websitebox.com anmeldelse


WebsiteBox – er en av de beste byggherrer av fast eiendom nå for tiden. Plattformen ble designet for eiendomsmeglere som leter etter tilstedeværelse på nettet og en sjanse til å få listet sine eiendommer online. Programvaren ble utviklet i 2012 og hadde stor suksess i sin forretningsnisje med tusenvis av eiendomsnettsteder bygget med WebsiteBox over hele USA og Canada.

Plattformen har utviklet seg gjennom årene. I dag leverer den litt mer avanserte funksjoner som inkluderer SEO-innstillinger, tilpasning av nettsteder, hosting, integrasjoner og andre alternativer som kan implementeres uten tekniske ferdigheter. Hvis du bare begynner som en eiendomsmegler, kan dette produktet ordne seg.

Det er på høy tid at vi finner ut om WebsiteBox er verdt å ta hensyn og penger.

Fordeler og ulemper

Plattformen har alt du trenger for å komme i gang som eiendomsmegler. Den er enkel å bruke takket være det integrerte dra-og-slipp nettsted byggherre. Brukere kan velge hvilken som helst av de ferdige maler med nødvendige forhåndsbygde funksjoner. På den annen side er det mangel på tilpasningsalternativer som kan føre til noen ulemper i det lange løp.

Fordeler med nettstedBox:
WebsiteBox Cons:
&# X2714; Brukervennlighet – Ikke-teknikere vil synes det er enkelt å bruke nettstedbyggeren. Redaktøren har en dra-og-slipp-funksjonalitet mens forhåndsdesignede mockups inneholder nødvendige elementer eller seksjoner på siden.
&# X2714; Alt i et – bortsett fra selve nettstedbyggeren, får brukere hosting drevet av Amazon Web Services, integrering av MLS-oppføring, CRM-funksjon og Lead Capture-funksjon
&# X2714; integrasjoner – brukere står fritt til å koble alle større Google-tjenester med et klikk.
&# X2714; Programvareoppgraderinger – programvaren holder tritt med moderne teknologitrender. Utviklere tilbyr regelmessig nye oppdateringer som aktiveres automatisk.
Ingen gratis prøveversjoner – For å begynne å bruke plattformen, må du velge en av de årlige planene. Du kan imidlertid dra nytte av en 30 dagers pengene tilbake-garanti
Begrensede designalternativer – de fleste maler ser like ut med noen få muligheter til å tilpasse eller endre dem.

Føler du deg litt forvirret over nettstedbyggeren? Ikke bekymre deg. Vi vil avklare hvordan det står for deg.

Hva er det godt for?

Programvaren er et godt alternativ for eiendomsmeglere som planlegger å bygge sin tilstedeværelse på nettet fra bakken. WebsiteBox leverer nok funksjonalitet til å la brukere liste over egenskapene sine, samt fremheve porteføljen. Det kommer med støtte for MLS / IDX integrasjoner, en integrert CRM-system, SEO-innstillinger, og noen andre muligheter for å sikre alle grunnleggende funksjoner for eiendomsnettsted.

Hvilke funksjoner skal et eiendomsnettsted ha?

Når du går inn i eiendomsnisje med en helt ny side, må du sørge for at den har følgende:

 • Enkel navigering – Tanken er å gi rask og enkel tilgang til alle sider av besøkende. Alle seksjoner skal være riktig plassert og lett tilgjengelig.
 • Oppføring – det er her MLS / IDX-integrasjon er viktig. Du vil neppe sette pris på å legge til hver nye eiendom manuelt.
 • Eiendomsbilder – bilder av høy kvalitet kan utgjøre en forskjell. Å ha et stilig galleri og eiendomsbilder av forskjellige formater kan fungere også (merknad: eiendomsbildene er ikke under WebsiteBox-kontroll, da det avhenger av agenten som har oppført en bestemt eiendom).
 • Kontaktinfo – gjøre det enkelt for besøkende å kontakte eier av eiendom. Enkle kontaktskjemaer og blokker vil være nyttige.
 • Detaljert søk – integrering av filtre for detaljert informasjon om eiendommen (antall senger, fasiliteter, infrastruktur osv.) vil også forbedre brukerinntrykket.
 • Om Info – Å fortelle noen få ord om deg selv vil øke nettstedets troverdighet.

WebsiteBox har den kraftige funksjonaliteten til å håndtere alle de ovennevnte. La oss komme til selve byggeprosessen.

Brukervennlighet

Her har vi en typisk bygg-og-slipp-nettstedsbygger. Programvaren var designet for å hjelpe både nybegynnere og profesjonelle med å bygge eiendomsnettsteder fra bakken uten programmering eller koding. Ideen er ganske enkel. Du velger en mal med forhåndsinstallerte funksjoner, legger til ditt eget innhold, eiendomsbilder og kontaktinfo. Da trenger du bare å koble til domenet, publisere nettstedet ditt og her er du! Velkommen til Global Web.

Den dårlige nyheten er at i motsetning til mange andre populære nettstedbyggere, WebsiteBox tilbyr ikke en gratis prøve- eller demokonto. Det er en 30-dagers refusjonsgaranti. Du må imidlertid fortsatt betale for å få tilgang til programvareverktøyene. Likevel ser ideen om å lage et helt nytt nettsted på under 60 sekunder veldig inspirerende ut.

Starter

For å synge i, må en bruker føle seg i grunnleggende info først. Systemet ber om å oppgi navn og etternavn i tillegg til e-postadressen. Deretter må du opprette et passord, gå med på vilkårene og trykke på “Registrer deg” -knappen.

WebsiteBox-registrering

I neste trinn må du oppgi firmainformasjon inkludert adresse navn, by, telefon, postnummer osv. Det siste trinnet er å velge malen du liker, kjøpe en plan og gå inn i dashbordet.

WebsiteBox legge til selskap

Nettstedsredigering

Som vi har sagt tidligere, er redigeringsprosessen fokusert rundt tilpasning av de eksisterende plattformene. WebsiteBox editor gjør det mulig å laste opp hodet ditt, endre eller legge til nye bilder containere (det gir tilgang til bilder med høy oppløsning), legge til videokontainere, laste opp dine egne bilder / videoer, legge til containere som pantekalkulator, boligvurdering, blogg, attester , kart, morsomme fakta, tell ned og mange flere. Systemet tilbyr ganske gode nettdesignfunksjoner.

Andre instrumenter inkluderer Logo Upload-funksjon, der du også kan legge til og redigere tilpasset favicon. En ting ser litt rart ut, da du må laste opp en egen Header and Footer-logo. Etter at du har redigert og lagret logoen, vises den automatisk på siden.

WebsiteBox-tilpasning

Tilpasningsprosessen er hovedsakelig avhengig av sideblokker eller såkalte containere. Plattformen tilbyr et utvalg av elementer som inkluderer oppføring, gallerier, kart, CTA-blokker, kalkulatorer, vanlige spørsmål og priser, osv. For å legge til en, velger du bare en beholder fra listen i høyre sidefelt og klikker på den. Alt du trenger å gjøre er å endre innhold, legge til bilder av unike eiendommer og legge til oppføring (Vi viser deg hvordan du gjør dette i funksjonsdelen).

Koble til domene

WebsiteBox-brukere vil ha to alternativer. Den første er å koble til din domene. Den andre er å kjøpe domenenavnet rett på plattformen. La oss si at du allerede har et domene du vil koble til nettstedet. I dette tilfellet trenger du bare å oppgi et domeneseksjon i nettstedinnstillingene og velge “Legg til eksisterende”.

WebsiteBox koble domene

Deretter må du skrive det på det medfølgende rommet. Systemet vil automatisk sjekke om det er registrert. Hvis alt er i orden, vil alternativet “Legg til DNS” være aktivert. Klikk på knappen. Når du har fullført prosessen, vises navnet i Domenedelen. Her kan du se alle innstillinger og poster som kan endres. Dessuten kan du dele den, slette eller legge til en ny.

Nå kan du lagre endringer, publisere nettstedet ditt og gå live.

Funksjoner & fleksibilitet

Selv om WebsiteBox kan se ut til å ikke være så rik på funksjoner som brukerne forventer, gir den fremdeles grunnleggende funksjonalitet for å bygge og markedsføre ferdige nettsteder for eiendommer. De viktigste alternativene er som følger:

Oppføringsalternativer

Historisk sett handler eiendomsnettsteder om MLS-notering. Det er her WebsiteBox gjør jobben bra. På den ene siden kan du levere feilfri navigasjon til de besøkende. På den annen side har systemet en sømløs MLS / IDX-noteringsintegrasjon.

Webstedsboks oppføringsalternativer

Brukere kan dra fordel av mer enn 300 allerede integrerte eiendommer over hele USA og Canada. Du får et fullt utstyrt eiendomskort som er klar til bruk. Dessuten kan brukere tilpasse oppføringen ved å legge til spesielle innstillinger.

Du kan sortere eiendommer etter antall senger eller bad og etter størrelse. eiendomsmeglere kan merke noen av egenskapene med spesifikke farger som definerer dem som aktive, kansellerte, påvente osv. Sist men ikke minst er automatiske kartvisninger, sammenligning av eiendommer, sammenligning av nabolag og mer.

G Suite-integrasjon

Nettstedsbyggeren har støtte for alle viktige Google-tjenester og -produkter. De inkluderer Google Kalender, Google Disk, Kart og Hangouts.

AWS Hosting

Som en alt-i-ett-løsning tilbyr WebsiteBox vertsfasiliteter som allerede er inkludert i planen. Plattformen drives av Amazon Web Services brukt av enorme markedsplasser og eiendomsprosjekter. Tjenesten lover god oppetid og generell ytelse.

Tilpasset CRM

Et flott verktøy for å beholde og administrere alle kontaktene fra ett sted. Det er en samarbeidsfunksjon som lar deg slå sammen kolleger og gi tilgang til teamtilgang til dashbordet. CRM lar deg sende automatiske e-postmeldinger for å pleie lederne dine med daglig, ukentlig eller månedlig frekvens. E-postadressen vil gi lederne en liste over eiendommer basert på deres krav (budsjett, størrelse, n. Senger, etc.) Du kan se at ved å klikke på Kontakter-ikonet på dashbordet og deretter klikke på en av kontaktene dine, velger du Oppføring under Oppdateringsstatus og Velg oppføring for å definere kriteriene. Det er nesten som å ha en drypp e-postkampanje for å holde potensielle kunder oppdatert med de nye egenskapene som treffer markedet som svarer på dine ønsker.

WebsiteBox tilpasset crm

Design & maler

WebsiteBox tilbyr for øyeblikket 20 forskjellige maler. Alle av dem er mobile. Dessuten er de kompatible med Windows og Mac. Du kan se på hvordan de ser ut på den mobile enheten under redigeringsprosessen. Den generelle utformingen er bra, selv om de fleste av layoutene er ganske like.

WebsiteBox maler

En annen ulempe er mangelen på verktøy for webdesign. Brukere kan bare omorganisere noen av blokkene, legge til nye containere og endre noen av tema designinnstillingene.

Kundeservice

Det vi liker med plattformen er kundesupport. Brukere vil kunne kontakte WebsiteBox-representantene direkte via telefon. Det er en enkel kontakt widget som du kan stille spørsmål online.

WebsiteBox kundesupport

Bortsett fra det, er det et enormt videotutorialbibliotek med YouTube-guider om litterære emner. Du lærer hvordan du kommer i gang med forskjellige planer. Video guider fremhever prosessen med redigering av nettsteder, så vel som smalere problemer som å koble til SSL-sertifikater.

En annen måte å få den nødvendige hjelpen er å besøke Support-delen som inneholder dusinvis av diskuterte emner relatert til domeneinnstillinger, nettsteder, påmelding, integrasjoner, lister osv. Det er også en blogg med nyttige artikler og innlegg.

planer & Priser: Hvor mye koster WebsiteBox?

Nettstedsbyggeren tilbyr en årlig basert faktureringsmodell i tillegg til tre av de viktigste planene:

 • Grunnleggende starter kl $ 99 per år med hosting og gratis maler inkludert i prisen.
 • Standardkostnader $ 199 per år inkludert CRM-integrasjon og gratis MLS / IDX-notering.
 • Pluss kostnader koster $ 299 med ytterligere blogging og lead capture-funksjoner.

Brukere kan kreve refusjon i løpet av 30 dager etter bruk. Plussplan lar deg lage opptil 5 destinasjonssider. Websitebox tilbyr også en Office-plan som gjør det mulig for meglere å ha sitt vant nettsted og tilby et nettsted til alle deres agenter (med samme tema, logo og farge, som kontoret). Tjenesten viser for øyeblikket ikke dette på nettstedet deres for tjenestelister, men dette tilbudet kan implementeres når du blir spurt via nettprat.

Ekte nettstedBox nettstedeksempler

Realtors of the Palm Beaches

Realtors of the Palm Beaches

Eiendomsmeglingsfirma

Eiendomsmeglingsfirma

Eiendomsmegler nettsted

Eiendomsmegler nettsted

Home Finding Agency

Home Finding Agency

Lokal eiendomsmegler

Lokal eiendomsmegler

Eiendom Søk nettsted

Eiendom Søk nettsted

Konklusjon av Websitebox gjennomgang

WebsiteBox er en nettstedsbygger for å lage enkle eiendomssider. Det er bra både for eiendomsmeglere som tar sine første skritt i nisjen og ønsker å ha en online representasjon og for fagpersoner på eiendomsmarkedet. Plattformen er veldig enkel å bruke. Den tilbyr alle funksjoner som trengs for å lage et eiendomsnettsted inkludert lister, filtre, tredjepartsintegrasjoner osv.

Imidlertid mangler det absolutt fleksibilitet når det gjelder tilpassing av nettsteder. Prise planer lar deg dessuten administrere et enkelt prosjekt (med destinasjonssider inkludert). Det er her du kanskje vil ha et mer fleksibelt alternativ som WordPress med uendelige muligheter for webdesign eller Wix som den ultimate alt-i-ett-løsning for nettstedsbygging.

Prøv WebsiteBox nå

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map