WebsiteBuilder.com anmeldelse

WebsiteBuilder.com anmeldelse


WebsiteBuilder.com – er en populær intelligent webstedsbygger, som leveres med et karakteristisk sæt og designtilpasningsmuligheder, der er nødvendige for at starte og styre desktop- og mobilprojekter. Tjenesten fungerer lige så godt til newbies og webdesignprofæer, der har fundet op til at lancere kvalitetswebsteder uden kodning involveret.

WebsiteBuilder blev grundlagt i 2014 og har udvidet sit funktionssæt til nu at blive en værdig repræsentant for webdesignniche. Platformen giver mulighed for at skabe tiltalende personaliserede designs på den intuitive og enkle måde. Bare besvar et par spørgsmål og se, hvordan systemet genererer et websted til dig, uanset hvilken niche, du er specialiseret i.

Projekt udviklet med WebsiteBuilder ser imponerende ud på alle enheder. De er også superhurtige og SEO-venlige. Det er ikke nødvendigt at besidde kodningsfærdigheder eller teknisk viden for at arbejde med platformen – det er virkelig praktisk, og det giver adgang til flere design-, styrings- og promoveringsværktøjer til at hjælpe med at udvide dit projekt.

Er du interesseret i at finde ud af en komplet og udtømmende gennemgang af WebsiteBuilder? Det er præcis, hvad vi skal gøre med det samme. Bare fortsæt med at læse artiklen for at opdage info om systemet, dets højdepunkter fordele og ulemper og andre vigtige aspekter, der betyder meget, når det kommer til at vælge den bedste webbygningsplatform. Lad os komme i gang nu.

1. Brugervenlighed

Platformen er browserbaseret, hvilket betyder, at den ikke kræver en foreløbig installation. Tilmeldingsprocessen er i stedet enkel og hurtig. Angiv bare dine loginoplysninger for at oprette kontoen og få adgang til betjeningspanelet. Det er her du kan oprette et nyt websted, styre de eksisterende projekter, opgradere til højere konti, forbinde et domæne og gennemse andre tilgængelige funktioner.

WebsiteBuilder er ret nem at bruge på grund af dens intuitive layout og struktur. Når du åbner kontrolpanelet på et websted for at begynde at redigere det, vil du blive tilbudt en detaljeret guide til at hjælpe dig med at komme i gang med lethed. Du kan springe selvstudiet over, hvis du ikke har brug for det, eller hvis du føler, at du vil klare opgaven på egen hånd. Heldigvis er systemet nybegyndervenligt, og det indebærer ikke viden om programmerings- eller designfærdigheder for at skabe et personaliseret projekt. Alt er temmelig ligetil og forståeligt her.

WebsiteBuilder-betjeningspanel

Hvad du har brug for er at vælge det design, der passer til dit specialiseringsområde og begynde at redigere det ved hjælp af de værktøjer, funktioner og elementer, systemet tilbyder. Du kan redigere tekster og billeder, uploade mediefiler, tilføje nye sider og tilpasse dem efter behov. Hvis du føler, at du er nødt til at fortryde de foretagne ændringer, kan du gøre det når som helst og foretage de nødvendige ændringer. Webstedets kontrolpanel gør det muligt at tilføje nye websider, tilpasse designet til hver side, tilføje en webshop og en blog, justere og kontrollere webstedsstatistikker samt styre projektet generelt.

WebsiteBuilder-editor

Der er direkte adgang til “Sektioner” -menuen, der består af et antal elementer. Afsnittene er forud designet, og du kan forhåndsvise flere skabeloner, inden du vælger dit valg. Hvad jeg mest kan lide ved admin-panelet til webstedsbyggeren er, at det kombinerer enkelheden i standardteksteditoren med kraften i professionel webdesignsuite. Når du for eksempel redigerer billeder, kan du spille med egenskaber som opacitet, justering, overlay, kantrundhed, elementhandlinger og opførsel osv..

Ligesom andre websteproducenter til nybegynder, er det sikkerhedskopieret af en drag-and-drop-editor, der gør hele processen med oprettelse af websteder let og sjov. Alt tilgængeligt indhold på hjemmesiden kan tilpasses.

Selvom webstedsbyggeren er let at bruge, kan dens interface virke en smule overvældende for uerfarne brugere. De sektioner eller elementer, du ønsker at tilføje, overlapper nogle gange, hvilket gør det vanskeligt at styre dem. Når du bliver vant til at arbejde med systemet, er dette dog ikke et problem for dig.

2. Funktioner & Fleksibilitet

WebsiteBuilder er en alsidig webstedsbygger til at oprette forskellige websitetstyper: fra enkle brochurelignende virksomhedswebsteder til online-porteføljer og webshops. Det har et imponerende udvalg af indbyggede widgets til at udvide dit websteds funktionalitet: kort, formularer, gallerier, dokumenter, e-handelsudvidelser og mere. Lad os diskutere dens vigtigste højdepunkter nu.

Intelligent Website Builder

Systemet positionerer sig selv som en intelligent webstedsbygger, som automatisk vælger de layouts og elementer, der fungerer bedst for dit meget projekt, afhængigt af dets nichespecialisering. Systemet kan endda vælge de mest passende mediefiler og kan starte indhold for dig. Bare svar på et par spørgsmål, det vil generere, og vent på resultatet. Så snart projektet er klar, er du velkommen til at tilpasse og tilpasse det for at få det ønskede resultat.

Blogging

Webstedsbyggeren tillader at dele dine ideer over hele verden ved at oprette og administrere fuldt udstyrede blogs. Blogtilpasning er let og hurtig. For at starte dit blogprojekt skal du gennemføre et par trin. Gå derfor til afsnittet “Blog”, vælg derefter en passende skabelon, lav en titel til den og indsend en beskrivelse. Sidstnævnte bør ikke være for lang, men det skal afsløre din blog-specialisering og -mål. Sørg for, at det er kortfattet, men informativt, læsbart og let at forstå.

WebsiteBuilder oprette site

Lige efter dette skal du udfylde tagskyen. Det leveres allerede med klargjort indhold. Din opgave er at redigere den med hensyn til dine behov, webstype og specialisering. Til sidst fortsætter du til blogfeedsektionen – tilføj og tilpas dine blogindlæg ved at klikke på felterne og tilføje dit eget indhold. Blogredaktøren er intuitiv og brugervenlig. Du kan redigere permalink her, tilføje dine egne forsidebilleder, fremhæve featured indlæg, fastlægge nye og udføre andre handlinger for at give din blog ekstra eksponering. Alt i alt kommer WebsiteBuilder med værdig bloggefunktion, der appellerer til de fleste systembrugere.

eCommerce

Med WebsiteBuilder kan du tilføje eCommerce-funktionalitet til dit websted for at begynde at sælge fysiske / forretningsmæssige produkter. Dette gør det muligt at etablere pålidelig forretnings tilstedeværelse, tiltrække nye kunder, indeksere din online butik med de førende søgemaskiner, øge dit salg og få prioriteret support. Med dette formål tilbyder webstedsbyggeren en række funktioner, herunder tilføjelse og styring af nye produkter og deres kategorier, leverer produktbeskrivelser og fotos, tilbyder rabatkoder osv..

WebsiteBuilder-e-handel

Alle WebsiteBuilder-butikker er som mobile enheder som standard for at lade kunderne let tjekke hvor som helst og når som helst ved hjælp af de enheder, de har til rådighed. Systemet konfigurerer også automatisk indstillinger for webshop, så brugerne ikke behøver at bekymre sig om valget af betalingsudbydere, forsendelsesmetoder og afgifter. Dette gøres bekvemt i kontrolpanelet på webstedet. Derudover er alle kundernes fortrolige personlige data om betalingsinfo fuldt sikre og beskyttet mod uautoriseret tredjepartsadgang. Integreret analyse er også tilgængelig her for at hjælpe dig med at spore dit websteds ydeevne, ordrer, besøgende, indtægtsinfo osv.

Der er et alvorligt problem her: Hvis du agter at oprette en webshop, skal du opgradere til en af ​​de betalte planer – en gratis plan tilbyder ikke denne mulighed.

Webstedsstatistik

Platformen giver adgang til sektionen Statistik, der er tilgængelig på webstedets kontrolpanel. Det er her du kan finde og gennemgå alle oplysninger om dit websted. Dette inkluderer data om trafikmængde, udsving og placering, som brugerne kommer fra, forladelse af websted, samlet ydeevne, antal besøg i et bestemt tidsinterval og andre vigtige faktorer, der er relateret til din virksomhed.

Brand e-mail

Webstedsbyggeren gør det muligt at få din egen GSuite-e-mail, der vil være tilknyttet dit brand. Derudover vil du være i stand til at bruge andre værktøjer og tjenester, der leveres af GSuite. Disse inkluderer kommunikationsværktøjer (online kalender, Duo-funktion), samarbejds- og opbevaringsværktøjer (Google-dokumenter), diskopbevaring samt styringsværktøjer.

WebsiteBuilder GSuite

Kontakter CRM

Platformen giver dig mulighed for at gemme alle kunde- og partnerkontakter alt sammen ét sted. Hver gang en bruger udfylder en kontaktformular, der er tilgængelig på dit websted eller afgiver en ordre i webshoppen, gemmes kontakterne automatisk og tilføjes til Kontakter CRM. Dette er meget praktisk til yderligere webstedsanalyse og oprettelse af e-mail-marketingkampagner. Manuel upload af indhold er også tilgængelig her – bare tryk på knappen “Tilføj kontakt” for at indsende dine kundedata.

WebsiteBuilder-kontakter CRM

App-marked

WebsiteBuilder giver mulighed for at vælge og integrere widgets og tilføjelser fra det integrerede App Market. Dette giver dig mulighed for at øge din værktøjsydelse og nå størstedelen af ​​webdesignmål. Blandt de tilgængelige apps, der er tilgængelige på markedet, kan du vælge Business, Marketing, Security, widgets for statistiksamling og mere.

WebsiteBuilderApp Market

Logo Maker

Hvis du endnu ikke har et forretningslogo, gør webstedsbyggeren det muligt at oprette det, som vil være unikt og personaliseret. Den integrerede AI-drevne Logo Maker forenkler processen med oprettelse af logoer og gør den sømløs, nem og hurtig. Hvad du har brug for er at indtaste dit mærkenavn og bruge de værktøjer, som systemet tilbyder til at opbygge et genkendeligt forretningslogo, der får din virksomhed til at skille sig ud fra mængden.

WebsiteBuilder Logo Maker

Webstedsbyggeren understøtter ikke en flersproget indstilling og integration af eksterne tjenester som Mailchimp, for eksempel. Du kan dog oprette din egen kontaktformular og føje den til webstedet for at give brugerne mulighed for at komme i kontakt med dig, når det er nødvendigt.

Hvert WebsiteBuilder-com-drevet websted er klar til at være mobil fra starten. Derudover kan brugere genopbygge mobile versioner af deres websteder ved hjælp af de samme brugervenlige værktøjer som bygherren. Ændringer foretaget i mobilvisningen påvirker ikke desktopversionen af ​​dit websted.

3. Design & Skabeloner

Når du bare starter oprettelsen af ​​webstedet, vil systemet tilbyde dig at vælge mellem to webstedsoprettelsesmuligheder – enten Express eller Traditionel. Den første indebærer brug af den automatiske intelligente webstededitor, der vil gøre næsten alt jobbet for dig. Den anden mulighed gør det muligt at bruge den traditionelle træk-og-slip-editor, der fungerer godt for brugere, der ser efter mere detaljerede og dybe designkontrol- og konfigurationsindstillinger.

WebsiteBuilder designkontrol og konfigurationsindstillinger

WebsiteBuilder-skabelonsamling er bestemt værd at være opmærksom. Det møder i øjeblikket hundredvis af designs, som som standard er responsive. Temaerne er nemt opdelt i nichekategorier. Disse inkluderer arkitektur og fast ejendom, restaurant, musik, forretning, bryllup, blog, skønhed og mode, computere og teknologi, livsstil, fotografi, portefølje, hoteller og rejser, professionelle tjenester, forretning og konsulent, byggeri og handel osv. Der er også søgefilterindstillingen tilgængelig i systemet, hvor du kan indtaste den branche, du er interesseret i, og få de relaterede tilbud. Alle skabeloner ser moderne og stilfulde ud, hvilket giver dit websted et helt nyt look.

WebsiteBuilder-skabeloner

Uanset hvilken skabelon du vil gå efter, vil den være 100% tilpasselig – hvordan ethvert design ser ud, når du henter det fra biblioteket, er bare begyndelsen. Der er også gode nyheder for dem, der ved noget eller to om kodning – du kan indsætte din egen HTML i sidefoden og overskriften på dit websted.

Vær opmærksom på, at du ikke kan ændre den skabelon, du oprindeligt har valgt under farten. Ellers går det indhold, du har sendt, tabt, og du bliver nødt til at tilføje det igen. Dette er en alvorlig ulempe, især for begyndere, der ikke er opmærksomme på grundlæggende webdesign og ved et uheld kan tage det forkerte valg. En dejlig funktion er, at skabeloner, som systemet tilbyder, er gratis, og du kan forhåndsvise dem, inden du vælger.

4. Kundesupport

WebsiteBuilder har en omfattende videnbase, der består af vejledninger, top 5 ofte stillede spørgsmål, ofte stillede spørgsmål, domæner, fakturering og teknisk support. Du kan også komme i kontakt med deres eksperter via e-mail eller telefonisk. Desuden kommer de fleste elementer i editoren med inline hjælpikoner, der hjælper dig med at lære, mens du bygger. Det er også muligt at komme i kontakt med designere, der arbejder for tjenesten, som vil give dig nyttige webdesigntip eller endda opbygge et websted for dig med hensyn til dine nøjagtige specifikationer og krav.

For nylig er en ny Live Chat-funktion tilføjet til tjenesten. Det er tilgængeligt 24/7 og gør det muligt at komme i kontakt med supportsystemet for at få dine problemer løst med maksimal effektivitet. Hvad du har brug for at gøre brug af tjenesten er at angive dit navn, emnet og beskrivelsen af ​​det problem, der skal håndteres, forklare det i detaljer og vente til systemspecialisterne vil svare på din meddelelse. Generelt tager dette et par minutter. Alt i alt er WebsiteBuilder kundesupport service effektiv og gør det muligt at løse presserende problemer til tiden.

5. Planer & Prisfastsættelse

Alle WebsiteBuilder-projekter er gratis under opførelse og offentliggøres på et underdomæne. Du kan teste funktionerne i webstedsbyggeren og prøve at oprette dit eget websted (eller endda flere af dem) på en gratis startplan uden at skulle betale for tjenesten. En gratis plan tilbyder også gratis hosting. For at forbinde dit eget domænenavn såvel som for at låse flere muligheder op (Support til mobil visning, inkluderet annoncekreditter, større webstedslagring, ubegrænset båndbredde, andet websteds special (50% rabat), premium support, eCommerce-funktion og mere) skal du købe en betalt pakke.

WebsiteBuilder-prispolitik

Betalte planer er som følger:

 • Premium (fra $ 4,40 / måned) – tilbyder gratis domæne, gratis hosting, gratis annoncekreditter, SEO og marketinghjælp, mobile sider;
 • Forretning (fra $ 5,60 / måned) – leverer alle de funktioner, der er implicit af Premium Plan plus prioriteret support;
 • e-handel (fra $ 8 / måned) – tilbyder funktionalitet beskrevet i de to tidligere planer og e-handelsfunktioner, der gør det muligt at starte en online butik.

Når du har valgt en plan, vil du blive tilbudt at give dine kreditkortdata og betalingsoplysninger. Vær opmærksom på, at når du først vælger at registrere et gratis domænenavn hos tjenesten og derefter ønsker at annullere abonnementet, skal du betale et gebyr på $ 15 for at beholde det valgte domæne.

6. Fordele og ulemper

WebsiteBuilder er et system, der leveres med sin liste over fordele og ulemper. Det skaber et indtryk af en fleksibel, solid og funktionsladet webudgivelsesplatform, der fungerer godt til udvikling af forskellige typer projekter. Lad os se på de største fordele og ulemper ved tjenesten nu.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; Nem at bruge intelligent webstedsbygger med gratis responsive skabeloner;
&# X2714; e-handel og blogging;
&# X2714; Logo Maker;
&# X2714; GSuite-adgang og webstedsstatistikker;
&# X2714; Pålidelig kundesupport;
✘ Ingen skabelonskiftmulighed;
✘ En smule forvirrende interface;
✘ Ingen prøve e-handelsfunktion osv.

Konklusion

WebsiteBuilder er en fleksibel og brugervenlig webstedsbygger. Det er funktionalitet nok til at opbygge næsten enhver webstedstype, mens udvalget af skabeloner og designtilpasningsværktøjer opfylder alle forventninger og behov.

Tjenesten kan bruges både af newbies og professionelle webdesign – alle vil finde de nødvendige værktøjer og muligheder her. Hvad der er vigtigt, gør systemet det muligt at oprette, styre og tilpasse en blog med et par klik. Ingen speciel viden og færdigheder er nødvendige for at gøre det, men hvis du er opmærksom på kodningens grundlæggende vil dette være en bonus for dig.

Webstedsbyggeren har en overkommelig prispolitik. Betalte planer afslører masser af muligheder for brugere, der er villige til at give deres websteder ekstra eksponering og få gavn af dem. Det er muligt at lancere en online butik her ved at opgradere til den tilsvarende plan.

Alt i alt har systemet et potentiale til at blive mere populært, hvis dets team fortsat arbejder med produktudviklingen og tilføjer flere unikke funktioner til platformens arsenal. Prøv det selv for at se, hvordan det fungerer og føles, og husk at dele din oplevelse i kommentarerne!

Prøv WebsiteBuilder nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map