WebStarts-gennemgang

WebStarts – er en komplet webstedsbygger, som er enkel og velstruktureret nok til at imødekomme behovene hos begyndere og professionelle webdesign. Systemet gør det muligt at oprette og administrere websteder af forskellige typer og stilarter, hvilket giver et pænt sæt funktioner og værktøjer, der er nødvendige for at dække den herskende mængde behov for webbygning.


WebStarts er en drag-and-drop-webstedsbygger og giver en ren og glat grænseflade, der forenkler oprettelsen af ​​webstedet, hvilket gør det mere intuitivt og praktisk. Det, der er vigtigt, kræver ikke, at tjenesten kræver kodning kom igang, men dem, der har HTML-viden, kan bruge det til dybere tilpasning af webstedet.

WebStarts leveres med integreret eCommerce-platform, SEO-værktøjer, integration i sociale medier og mobiloptimeringsmuligheder samt blogging og hostingfunktioner. Der er også flere responsive skabeloner tilgængelige i systemsamlingen, der har moderne udseende og kan redigeres med hensyn til dine behov.

Når det gælder en dybere WebStarts-analyse, er vi dog stødt på en række funktioner, der kan udgøre problemer for brugere, der leder efter avancerede webbygningsløsninger. Således giver det mening at gennemgå webstedsbyggeren i detaljer for at finde ud af, om det virkelig kommer op til moderne webdesignkrav og brugerbehov. Det er præcis, hvad vi skal gøre lige nu.

1. Brugervenlighed

Som en drag-and-drop-webstedsbygger er WebStarts ret let at bruge for alle. Udviklerne af systemet havde en klar forståelse af, hvor trættende, udfordrende og tidskrævende processen med at oprette traditionelle websteder er. Ved at passe på brugernes bekvemmelighed prøvede de deres bedste for at gøre systemet intuitivt og praktisk at sejre over sine komplicerede konkurrenter. Dette er nøjagtigt, hvad brugerne værdsætter mest ved WebStarts.

Intet specielt er nødvendigt for at tilmelde dig systemet. Udfyld blot registreringsformularen, angiv dine login- og adgangskodedetaljer og fortsæt til webudviklingsprocessen. Systemet beder om at indsende dit fulde navn, e-mail og adgangskode for at konfigurere kontoen. En anden mulighed er at tilmelde dig dine Facebook-kontodata. I dette tilfælde tager registreringsproceduren omkring et minut – ikke mere.

Webstarts Editor

Vær opmærksom på, at for at begynde at arbejde med WebStarts, bliver du nødt til at bekræfte din konto via den sms, der er sendt til dit telefonnummer, når du har udfyldt den oprindelige formular. Vælg dit opholdsland og aktiver kontoen. Det er faktisk ganske let!

Det er ikke nødvendigt at kende grundlæggende kodning. Som en fuldstændig træk-og-slip-websitebygger gør WebStarts det let at tilpasse udseendet på dit websted blot ved at trække, slippe og flytte elementerne på lærredet. Uanset om du arrangerer indholdsblokke, redigerer billeder, tilføjer blogindlæg eller vedhæfter en brugerdefineret domænenavn – alt sker i funktionen What-You-See-Is-What-You-Get uden kodning involveret.

Webstedets redaktør ser ganske minimalistisk ud og let at navigere. Hvad du har brug for er at vælge det krævede element og placere det yderligere på værktøjslinjen. Det næste trin er at trække og slippe det valgte element til den ønskede position på en webside og ændre størrelsen på det, så det passer til layoutet. Har du planer om at ændre dit websteds design grundlæggende? Gå derefter til funktionen ‘Indsæt kode’ eller ‘Rediger HTML-kode’ for at injicere koden i det specificerede webstedsvindue og nyd resultatet. En vigtig fortjeneste er en mulighed for at få vist en forhåndsvisning af, hvordan dit websted ser ud, efter at du har foretaget ændringerne. Dette giver dig fuld kontrol over webudviklingsprocessen.

2. Funktioner & Fleksibilitet

Når det kommer til de grundlæggende funktioner, er WebStarts som det meste af dens konkurrence – du vælger en forud designet skabelon og tilpasser den ved hjælp af indbyggede redigeringsværktøjer og widgets. Taler om avancerede kapaciteter giver builderen et temmelig flot udvalg af funktioner, med Blogging-system, e-handel og medlemskabsindstillinger blandt lederne. Lad os gennemgå de største højdepunkter i webstedsbyggeren nu for at vide, hvad de kan forvente af det.

Blogging

WebStarts leveres med integreret Blog Manager, der giver dig mulighed for at tilføje, redigere, formatere og offentliggøre poster. Planlægningsfunktion er også aktiveret her, hvilket er en ubestridelig fordel ved systemet. Det skal dog nævnes, at blogredaktøren ser noget rodet ud på grund af den begrænsede mængde layoutindstillinger.

Tekstformateringsfunktioner er også middelmådige – de tillader kun at justere skrifttyperne, oprette overskrifter og tilføje links. Når vi taler om integrering af mediefiler, er dette lidt kompliceret, hvilket kan være en hindring for publicering af medierrige artikler.

Medlemskabssystem

Du kan oprette områder med kun medlemmer på dit websted og bede dine besøgende tilmelde sig / logge på for at kunne se disse områder. Som administrator kan du godkende nye medlemmer og administrere deres profiler (ændre login, e-mail og adgangskode).

For at aktivere funktionen skal du få adgang til siden Kun medlemmer, hvor du kan give adgang til bestemte webstedsområder til specificerede medlemmer enten i den automatiserede eller manuelle tilstand.

Mobile Editor

Med WebStarts kan du opbygge en mobilwebsted, skønt denne funktion er tilgængelig for Pro Plus- og Business-kontobrugere. For at få adgang til mobileditoren skal du nå hovedredigeringswebstedet for yderligere at finde og aktivere et mobiltelefonikon.

Webstarts Mobile Editor

Editoren konverterer automatisk indholdet, der er sendt til skrivebordsversionen, og justerer det, så det passer perfekt til indstillingerne på din mobile enhed. Vær opmærksom på, at du bliver nødt til at justere nogle af elementerne på egen hånd, men dette er ikke så svært, selv for førstegangsholdere.

Sociale medier og widgetintegration

Dette er en anden vigtig funktion, der er et must-have for ethvert moderne websted. WebStarts giver dig mulighed for at give linkene til dine sociale mediekonti for at holde dig opmærksom på alle websteds- / forretningsopdateringer, begivenheder, nyheder og andre oplysninger, der er tilgængelige der. Ved at tilføje knapper på sociale medier til dit websted lader du også dine besøgende tjekke disse profiler når som helst på dagen.

Ligeledes er det muligt at integrere Instagram-feedet i projektet, så de fotos, du vil offentliggøre der, kunne vises på webstedet. Derudover kan du integrere adskillige widgets på dit websted for at øge dens ydeevne.

Analytics

WebStarts Analytics-værktøjer hjælper dig med at holde styr på dine trafikrelaterede oplysninger. Ved at bruge den integrerede Google Analytics såvel som andre tilgængelige statistikindsamlingsfunktioner kan du finde ud af antallet af brugere, der besøger dit websted i et bestemt tidsinterval, antallet af mennesker, der i øjeblikket gennemser din ressource, deres aktivitet, trafik kilder, søgning forespørgsler og andre vigtige parametre, der har indflydelse på dit websteds ydelse. Webstedsbyggeren leveres desuden en hit counter-app, der viser antallet af brugere, der besøger din side på et givet tidsrum.

Marketingværktøjer

Pro Plus- og forretningsplanabonnenter kan bruge marketingværktøjer, som WebStarts tilbyder, for at få brugerens opmærksomhed og øge kundens engagement. Disse inkluderer gratis annoncer tildelt af Amazon, Bing Ads, Adwords, LinkedIn osv.

Anvendelse af disse værktøjer bidrager til mere effektiv webstedsfremme ved at annoncere din virksomhed på nettet og generere trafik. Derudover tilbyder systemet en e-mail marketing suite, der kun er tilgængelig for Business Plan-brugere.

Søgemaskine optimering

WebStarts leveres med en praktisk SEO-guide, der gør det muligt at optimere dit websted til søgemaskinerne ved at udfylde metatags, uploade webstedsfavicons, opsætte alt tags til billeder, oprette sitemaps osv..

Integreret Photo Editor

Anvendelse af integrerede fotoredigeringsværktøjer gør det muligt at passe billederne på dine websider. For at maksimere resultatet kan du beskære, ændre størrelsen på og anvende forskellige effekter på de valgte billeder. WebStarts tilbyder et pænt udvalg af stock-fotos, der er tilgængelige i billedbiblioteket for den service, du kan vælge og integrere på din hjemmeside.

Blandt andre funktioner, der får systemet til at skille sig ud fra mængden, er det fornuftigt at nævne brugerdefinerede formularer, menubygger, lydafspillere, gæstebog, forum, selfie-cam, gratis videohosting og mange flere.

3. e-handelsanmeldelse

Uanset om du agter at sælge fysiske eller digitale produkter online, går du ikke uden at oprette en webshop. WebStarts tilbyder kun denne funktion til brugere af forretningsplanen. ECommerce-systemet giver dig en omfattende mangfoldighed af e-handelsfunktioner, du med succes kan bruge, når du starter og administrerer din webshop. Når du først tilmelder dig systemet, vil du blive omdirigeret til oprettelsestilstand til webshoppen ved at komme til systemets instrumentbræt. Det er her du vil se knappen “Rediger websted”, der lader dig komme i gang med lethed.

Webstarts butikside

Som træk-og-slip-system giver WebStarts dig let mulighed for at vælge og arrangere de krævede elementer til dannelse af instrumentbordets struktur og layout. Hvad du også kan gøre her, er at tilføje og redigere sider, vælge de påkrævede i rullemenuen. Fra instrumentbrættet får du adgang til mangfoldigheden af ​​oprettelse af trin og funktioner til webshop. Det er her du kan ændre produkter, kategorier og ordrer, oprette kuponer, se kundeoplysninger og justere de krævede indstillinger (oprette butiksnavn, tilføje butik e-mail og telefon, uploade logo). Lad os få et overblik over de mest afgørende WebStarts e-handels nuancer nu.

Produktstyring

Med WebStarts kan du tilføje produkter og oprette produktkategorier. Systemet understøtter import / eksport af CSV-produktfiler, som er meget praktisk for brugere, der vil skifte til WebStarts fra en anden tjeneste. Funktionen sparer din indsats og tid på lang sigt. For at præsentere dine varer med fordel tilbyder systemet ikke kun en mulighed for at udarbejde en produktliste, men gør det også muligt at kategorisere produkter efter forskellige parametre, organisere mailout osv..

Webstarts produktstyring

Du kan også vælge at oprette dine egne produkter her – systemet pålægger ingen begrænsninger for antallet af varer, der er tilføjet til produktlisten. Når du opretter et produkt, bliver du nødt til at tilføje dets titel, beskrivelse, uploade fotos eller videoanmeldelser, tildele priser og beslutte, om du vil opkræve skat på det valgte produkt. Derudover kan du vælge en kategori til dit produkt eller oprette en ny, hvis den ikke er opført i kataloget. Det er op til dig at konfigurere forsendelsesoplysninger eller ej.

Endelig kan du tildele alsidige produktvarianter, lagerstyringsværktøjer og opsætte produktvisningsparametre. Hvis du sælger digitale produkter, kan du aktivere indstillingen “Digital levering”, hvor du bliver nødt til at specificere downloadlink, titel, beskrivelse og instruktioner.

Så snart du opretter og uploader alle produkterne, kan du vende tilbage til webstedets betjeningspanel for at kontrollere, hvordan emnerne vises der. Vælg blot Store-sektionen i rullemenuen, og juster skærmindstillingerne. Hvad du kan gøre her, er at ændre antallet af kolonner, rækker og produkter, der præsenteres på en webside, vælge billedskalering og indstillinger for billedformat. Det er også op til dig at aktivere produktsøgning, kategorier og sorteringsindstillinger.

Når du er færdig med produktstyringsprocessen, skal du bare gemme ændringerne som et udkast eller offentliggøre de uploadede produkter på det levende websted. For at være sikker på, at du har gjort alt det rigtige, skal du sætte din webshop i testtilstand igen og kontrollere, hvor godt salgsprocessen er organiseret, og om alle checkout-parametre er korrekt konfigureret. Det er endda muligt at gennemføre en testtransaktion her for at finde ud af det, om du vil modtage en e-mail med ordrebesked for at kunne spore alle dine ordrestatuer til tiden.

betalingsmetoder

For at vælge og indstille betalingsmetoder, skal du vende tilbage til afsnittet “Indstillinger”. Som standard bruger systemet WePay-tjenesten, men det er også muligt at foretage PayPal og Stripe-betalinger her. Indkøbskurven lader dig også acceptere onlinebetalinger og kreditkort. Så snart du opretter og udgiver en webshop, er du klar til at begynde at acceptere betalingerne.

Webstarts betalingsmuligheder

WePay vil sende dig detaljerne i samarbejdet og bede dig om at give dine e-mail- og bankkontooplysninger, så du kunne være i stand til at begynde at acceptere betalingerne. Dette er også stedet, hvor du kan aktivere kommentarer såvel som tillade kunder at logge ind ved kassen og bevare deres forsendelses- og betalingsindstillinger. Bortset fra betalingsmetoder, kan du også opsætte og ændre skatteparametre her ved at vælge mellem stat og land indstillinger her.

Detaljer om tilbagebetaling af transaktion

Hvis du beslutter at vælge PayPal eller Stripe som en betalingstransaktionsmetode, skal du være opmærksom på, hvordan du refunderer dine transaktioner, der er foretaget med hvert af disse systemer. Lad os starte med PayPal nu.

For at overføre penge fra din PayPal-konto skal du bare logge ind og klikke på fanen “Aktivitet”, der findes i menuen øverst på siden. Alle de nylige transaktioner, der er foretaget med din PayPal-konto, vil blive vist her. Vælg den transaktion, du gerne vil tilbagebetale, se detaljerne, rulle ned på siden, find knappen “Udsted refusion” og klik på den for at beslutte det beløb, du gerne vil tilbagebetale (systemet tillader tilbagebetaling både delvis og fuld beløb). Udfør refusionsproceduren. Dine kunder får også e-mail-meddelelsen om den afsluttede refusion. Det er hurtigt og ganske let, og det tager kun et par minutter.

Hvis du beslutter at acceptere betalinger via Stripe-systemet, skal du logge ind på din konto og klikke på fanen “Betalinger”, der findes i venstre sidepanel på betjeningspanelet. Det er her du kan se alle de betalinger, der for nylig er foretaget med systemet. Klik på den refusion, du ønsker at foretage, og vælg årsagen til den i rullemenuen. Klik derefter på knappen “Refund” – det er det! Alle detaljer om transaktionen såvel som selve refusionen sendes til din kundes kort inden for et par dage.

Forsendelsesmuligheder

Når du opretter din webshop, kan du vælge og ændre forsendelsesoplysninger. Ved at vælge UPS-forsendelsesindstillingen, der er aktiveret som standard, beregner systemet automatisk den estimerede vægt af det produkt, der kræver forsendelse såvel som dets destination (du skal specificere postnummeret til dette formål).

Webstarter forsendelsesmuligheder

Bortset fra UPS, kan du også vælge en række forsendelsesmuligheder, herunder skib efter vægt, pris, mængde. Det er muligt at indstille en fast sats eller endda gratis forsendelse her. Dette afhænger af dine behov. Uanset hvilken forsendelsesindstilling du vil gå til, vil systemet tilbyde dig at specificere forsendelsesreglerne og udfylde bestemte kategorier. For at kontrollere de indstillinger, du har foretaget, kan du offentliggøre din webshop i testtilstand for at kontrollere, om du har gjort alt det rigtige. Glem dog ikke at vende tilbage til Live Mode bagefter.

4. Design

Antal temaer:120
Gratis temaer:&# X2714; JA
Responsiv design:&# X2714; JA
Sorter efter branche:&# X2714; JA
CSS-kode redigering:✘ NEJ

WebStarts tilbyder et bibliotek med moderne skabeloner, der reagerer lige fra starten. Designerne kan tilpasses fuldt ud og kan skiftes til og med midtvejs gennem webredigeringsprocessen i nødvendigt tilfælde. Skabelonskifte udløser ikke tabet af indsendt indhold og foretagne redigeringer.

Webstedsbyggeren tilbyder i øjeblikket over 120 kvalitetsskabeloner, der er kategoriseret i flere sektioner, der er nichespecifikke og hører til et bestemt emne. Der er også en søgefilterindstilling her, som giver dig mulighed for at sortere designene efter deres vigtigste parametre for at forenkle valget. Tilgængeligheden af ​​preview-indstillingen giver dig mulighed for at se detaljerne om det tema, du er interesseret i, og øger chancerne for at vælge den rigtige skabelon, som du ikke behøver at ændre bagefter.

Webstartdesign

Kan ikke finde et passende tema? Så er der en mulighed for at vælge en tom skabelon og oprette et websted fra bunden. Heldigvis er designtilpasningsmuligheder temmelig alsidige her. Hvad du kan gøre for at ændre udseendet på dit projekt er at uploade dine egne billeder, vælge farveskema, baggrund, skrifttype og størrelse og nogle andre parametre.

Du kan også tilføje, justere og slette indholdsblokke, webstedssektioner, gallerier, bokse, knapper, formularer, lysbilledshows og andre elementer, der er tilgængelige på en webside. Business- og Pro Plan-abonnenter bruger muligvis kodeintegrationsindstilling til at indsætte de koder, der giver deres projekter unikt design og overlegen ydelse.

5. Kundesupport

Der er en omfattende videnbase, der giver detaljerede oplysninger om webstedsbyggeren og generelle nuancer af dens anvendelse. Det Hjælpeside omfatter en række emner med stillinger, der tackle de vigtigste problemer, som de fleste brugere er interesseret i, når de arbejder med tjenesten. Et separat FAQ-afsnit indeholder de mest udbredte spørgsmål og svar om systemet.

Derudover tilbyder WebStarts e-mail-support og telefonassistance samt videotutorials, der giver visuelle retningslinjer for, hvordan man får mest muligt, mens du arbejder med webstedsbyggeren. I det nederste højre hjørne af webstedet ser du knappen “Få ekspertrådgivning”, der giver adgang til chatvinduet, hvor du kan indtaste dit spørgsmål for at komme i kontakt med kundesupportteamet. Med dette formål skal du udfylde felterne på formularen og sende den til supportteamet. De besvarer normalt henvendelserne i flere timer. Indstilling for live chat er i øjeblikket ikke tilgængelig.

6. Prispolitik

WebStarts har en gratis annonce-understøttet version, der aldrig udløber og tre betalte planer: Pro, Pro Plus og Business-abonnementer, hvis omkostninger udgør $ 9,78, $ 14,32 og $ 39,98 / mo svarende.

 • Gratis plan leveres med visse begrænsninger og fungerer kun til test af funktionens sæt for tjenesten.
 • Pro-plan omfatter integrationsmuligheder på sociale medier, fravær af webstedsannoncer, kontaktformularer og op til 5 gallerier og slideshows.
 • Pro Plus-plan tilbyder desuden SEO-værktøjer, ubegrænset gallerier og slideshows, e-mail- og telefonstøtte, mobilwebsiteoptimering, medlemsfunktion og brugerdefineret HTML-adgang.
 • Forretningsplan, på sin side inkluderer det ubegrænsede antal kontaktformularer, e-handelsplatform, lead management, e-mail marketing suite og andre privilegier. Vær opmærksom på, at WebStarts e-handelsfunktion kun er inkluderet i forretningsplanen.

WebStarts tilbyder lejlighedsvis rabatter og specielle programmer til brugere, der ønsker at tilmelde sig systemet eller opgradere til et af dets betalte abonnementer. Disse rabatter gør det muligt at skære ned på omkostningerne til planerne op til 50%, hvilket er mere end et gavnligt tilbud. Hvis du har brug for mere avancerede designtilpasningsmuligheder og -funktioner, kan du kontakte systemudviklerne vedrørende virksomheds- og forretningsudviklingsløsninger.

7. Fordele og ulemper

WebStarts er en ganske kontroversiel webstedsbygger, der leveres med en liste over positive og negative funktioner. Bevidsthed om disse nuancer er et must for alle, der har besluttet at vælge systemet til personlige eller forretningsmæssige webbygningsbehov. Her går de.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; Lagerbillede bibliotek.
&# X2714; Integrationsmuligheder.
&# X2714; Medlemskabssystem.
&# X2714; e-handel og blogging.
&# X2714; Responsive tilpassbare skabeloner, sorteret efter niche.
✘ Ingen live chat.
✘ Annoncestøttende gratis plan.
✘ Mangel på e-handelsfunktioner på alle betalte planer.

Konklusion

WebStarts leveres med en ganske flot intuitiv webstededitor, der appellerer til brugerne på grund af dens enkelhed og bekvemmelighed. Uanset om du er nybegynder eller er professionel, kan du nemt oprette en webshop, en blog, en portefølje eller et andet websted med systemet.

Dens skabeloner er ganske moderne og lydhøre, men de mangler noget dybde og fleksibilitet i tilpasningen. Processen med redigering af websteder er ganske forståelig og let, hvilket tillader kun at starte et projekt på et par timer. Kundesupporttjeneste er standard, men den mangler helt sikkert live chat-værktøjet.

WebStarts er således en dejlig løsning til udvikling af DIY-websteder, men dens funktionssæt lader stadig meget tilbage at ønske for professionelle webdesignere. For at få din egen mening om webstedsbyggeren skal du gå videre til at teste den. Dette er den helt sikre måde at beslutte, om platformen kommer op til dine webdesign bestræbelser eller ej.

Prøv WebStarts nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map