WebStarts gjennomgang

WebStarts – er en fullverdig nettstedbygger, som er enkel og godt strukturert nok til å møte behovene til nybegynnere og proffs for webdesign. Systemet gjør det mulig å opprette og administrere nettsteder av forskjellige typer og stiler, og gir et fint sett med funksjoner og verktøy som er nødvendige for å dekke den rådende mengden behov for nettbygging.


WebStarts er en dra-og-slipp-nettstedsbygger, og gir et rent og glatt grensesnitt som forenkler prosessen med å lage nettsteder, noe som gjør det mer intuitivt og praktisk. Det som er viktig, krever ikke tjenesten kodingsferdigheter kom i gang, men de som har HTML-kunnskap, kan bruke den til dypere tilpasning av nettsteder.

WebStarts leveres med integrert e-handelsplattform, SEO-verktøy, integrasjon av sosiale medier og mobiloptimaliseringsalternativer samt blogging og hostingfunksjoner. Det er også flere responsive maler tilgjengelig i systemsamlingen, som har moderne utseende og kan redigeres med hensyn til dine behov.

Når det gjelder dypere WebStarts-analyse har vi imidlertid kommet over en rekke funksjoner som kan utgjøre problemer for brukere som leter etter avanserte nettbyggingsløsninger. Dermed er det fornuftig å gjennomgå nettstedbyggeren i detaljer for å finne ut om det virkelig oppfyller moderne krav til webdesign og brukerbehov. Det er akkurat det vi skal gjøre akkurat nå.

1. Brukervennlighet

Som en dra-og-slipp-nettstedsbygger er WebStarts ganske brukervennlig for alle. Utviklerne av systemet hadde klar forståelse av det faktum hvor kjedelig, utfordrende og tidkrevende prosessen med å lage tradisjonelle nettsteder er. Ved å ta vare på brukernes bekvemmelighet, prøvde de sitt beste for å gjøre systemet intuitivt og praktisk å seire over dets kompliserte konkurrenter. Dette er nøyaktig hva brukerne setter mest pris på ved WebStarts.

Ikke noe spesielt for å registrere deg for systemet. Bare fyll ut registreringsskjemaet, oppgi innloggings- og passorddetaljer og fortsett til webutviklingsprosessen. Systemet vil be om å sende inn ditt fulle navn, e-postadresse og passord for å sette opp kontoen. Et annet alternativ er å registrere deg med dine Facebook-kontodata. I dette tilfellet vil registreringsprosedyren ta rundt et minutt – ikke mer.

Webstarts Editor

Husk at for å begynne å jobbe med WebStarts, må du bekrefte kontoen din via SMS-en som sendes til telefonnummeret ditt etter at du har fylt ut det første skjemaet. Velg hjemland og aktiver kontoen. Det er faktisk ganske enkelt!

Det er ikke nødvendig å vite grunnleggende om koding. Som en fullstendig dra-og-slipp-nettstedsbygger, gjør WebStarts det enkelt å tilpasse utseendet til nettstedet ditt ganske enkelt ved å dra, slippe og flytte elementene på lerretet. Enten du arrangerer innholdsblokker, redigerer bilder, legger til blogginnlegg eller legger ved en tilpasset domenenavn – alt gjøres i What-You-See-Is-What-You-Get-modus, uten koding involvert.

Nettstedets redaktør ser ganske minimalistisk ut og lett å navigere. Det du trenger er å velge det nødvendige elementet og plassere det videre på verktøylinjen. Neste trinn er å dra og slippe det valgte elementet til ønsket posisjon på en webside og endre størrelsen på det for å passe til oppsettet. Har du planer om å endre nettsteddesignet ditt fundamentalt? Gå deretter til funksjonen ‘Sett inn kode’ eller ‘Rediger HTML-kode’ for å injisere koden i det spesifiserte nettstedsvinduet og glede deg over resultatet. En viktig fortjeneste er en mulighet til å forhåndsvise hvordan nettstedet ditt vil se ut etter at du har gjort endringene. Dette gir deg full kontroll over nettutviklingsprosessen.

2. Funksjoner & fleksibilitet

Når det gjelder de grunnleggende funksjonene, er WebStarts som det meste av konkurransen – du velger en forhåndsdesignet mal og tilpasser den ved hjelp av innebygde redigeringsverktøy og widgets. Snakker om avanserte funksjoner, gir byggherren et ganske fint utvalg av funksjoner, med Blogging system, e-handel og Medlemskap alternativer er blant lederne. La oss gjennomgå de viktigste høydepunktene til nettstedbyggeren nå for å vite hva du kan forvente av det.

blogging

WebStarts kommer med integrert Blog Manager som lar deg legge til, redigere, formatere og publisere innlegg. Planleggingsfunksjon er også aktivert her, noe som er en ubestridelig fordel med systemet. Det skal nevnes at bloggeredaktøren ser noe rotete ut på grunn av den begrensede mengden layoutalternativer.

Tekstformateringsfunksjonene er også middelmådige – de tillater bare å justere skrifttypene, lage overskrifter og legge til lenker. Når vi snakker om integrering av mediefiler, er dette litt komplisert, noe som kan være til hinder for å publisere medierike artikler.

Medlemssystem

Du kan opprette områder med bare medlemmer på nettstedet ditt og be de besøkende om å registrere seg / logge på for å kunne se disse områdene. Som administrator kan du godkjenne nye medlemmer og administrere profilene deres (endre innlogging, e-postadresse og passord).

For å aktivere funksjonen, bør du få tilgang til Members Only-siden, der du kan gi tilgang til bestemte nettstedområder til spesifiserte medlemmer, enten i automatisert eller manuell modus.

Mobile Editor

Med WebStarts kan du bygge en mobilnettsted, selv om denne funksjonen er tilgjengelig for brukere av Pro Plus- og Business-kontoer. For å få tilgang til mobilredigereren, må du nå hovedredigeringssiden for å finne og aktivere et mobiltelefonikon ytterligere.

Webstarts Mobile Editor

Redaktøren konverterer automatisk innholdet som er sendt til skrivebordsversjonen og justerer det for å passe perfekt til innstillingene på din mobile enhet. Husk at du må justere noen av elementene på egen hånd, men dette er ikke så vanskelig selv for førstegangsfødere.

Sosiale medier og widgetintegrasjon

Dette er en annen viktig funksjon som er et must for alle moderne nettsteder. WebStarts lar deg oppgi koblinger til sosiale mediekontoer for å holde deg oppmerksom på alle nettstedoppdateringer, hendelser, nyheter og annen informasjon som er tilgjengelig der. Ved å legge til sosiale medieknapper på nettstedet ditt, lar du også besøkende sjekke ut disse profilene når som helst på dagen.

På samme måte er det mulig å integrere Instagram-strømmen i prosjektet slik at bildene du vil publisere der, kan vises på nettstedet. Dessuten kan du integrere en rekke widgets på nettstedet ditt for å øke ytelsen.

Analytics

WebStarts Analytics-verktøy hjelper deg å holde rede på trafikkrelatert informasjon. Ved å bruke den integrerte Google Analytics så vel som andre tilgjengelige statistikkinnsamlingsfunksjoner, kan du finne ut hvor mange brukere som besøker nettstedet ditt i løpet av et visst tidsintervall, antall personer som for øyeblikket blar gjennom ressursen deres, deres aktivitet, trafikkilder, søk henvendelser og andre viktige parametere som har innvirkning på nettstedets ytelse. Nettstedsbyggeren kommer i tillegg med en hit counter-app som viser antall brukere som besøker siden din på et gitt tidsrom.

Markedsføringsverktøy

Pro Plus- og forretningsplanabonnenter kan bruke markedsføringsverktøy som WebStarts tilbyr for å øke brukerens oppmerksomhet og øke kundens engasjement. Disse inkluderer gratis annonser gitt av Amazon, Bing Ads, Adwords, LinkedIn osv.

Bruk av disse verktøyene bidrar til mer effektiv markedsføring av nettsteder ved å annonsere virksomheten din på nettet og generere trafikk. I tillegg tilbyr systemet en e-postmarkedsføringsserie som kun er tilgjengelig for forretningsplanbrukere.

Optimalisering av søkemotorer

WebStarts kommer med en praktisk SEO-veiviser, som gjør det mulig å optimalisere nettstedet ditt for søkemotorene ved å fylle ut metakoder, laste opp favorittsteder på nettstedet, sette opp alt-koder for bilder, lage nettstedkart osv..

Integrert Photo Editor

Bruk av integrerte fotoredigeringsverktøy gjør det mulig å passe bildene inn på websidene dine. For å maksimere resultatet, kan du beskjære, endre størrelse på og bruke forskjellige effekter på bildene du ønsker. WebStarts tilbyr et pent utvalg av bilder som er tilgjengelige i Image Library for tjenesten du kan velge og integrere på nettstedet ditt.

Blant andre funksjoner som gjør at systemet skiller seg ut fra mengden, er det fornuftig å nevne egendefinerte skjemaer, menybygger, lydspillere, gjestebok, forum, selfie cam, gratis videohotell og mange flere.

3. Gjennomgang av e-handel

Enten du har tenkt å selge fysiske eller digitale produkter på nettet, vil du ikke gå uten å opprette en nettbutikk. WebStarts tilbyr denne funksjonen kun til forretningsplanbrukere. ECommerce-systemet gir deg et omfattende mangfold av e-handelsfunksjoner du kan bruke når du lanserer og administrerer nettbutikken din. Når du først registrerer deg for systemet, blir du omdirigert til opprettingsmodus for nettbutikk ved å komme til instrumentbordet på systemet. Det er her du vil se “Edit Site” -knappen som lar deg komme i gang med letthet.

Webstarts butikkside

Som et dra-og-slipp-system, vil WebStarts enkelt lar deg velge og ordne de nødvendige elementene for å danne dashbordets struktur og layout. Det du også kan gjøre her er å legge til og redigere sider, velge de nødvendige fra rullegardinmenyen. Fra dashbordet får du tilgang til mangfoldet av trinn og funksjoner for oppretting av nettbutikker. Det er her du kan endre produkter, kategorier og ordrer, opprette kuponger, se kundeinformasjon og justere de nødvendige innstillingene (opprette butikknavn, legge til butikk-e-post og telefon, laste opp logo). La oss ha en oversikt over de mest avgjørende WebStarts e-handelsnyansene nå.

Produktledelse

Med WebStarts kan du legge til produkter og opprette produktkategorier. Systemet støtter CSV / produktfil-import / eksportfunksjon, som er veldig praktisk for brukere som skal bytte til WebStarts fra en annen tjeneste. Funksjonen sparer innsats og tid på lang sikt. For å presentere varene dine med fordel, gir systemet ikke bare en mulighet til å sette sammen en produktliste, men gjør det også mulig å kategorisere produkter etter forskjellige parametere, organisere utsendelser osv..

Webstarts produktledelse

Du kan også velge å lage dine egne produkter her – systemet pålegger ikke noen begrensninger for antall varer lagt til produktlisten. Når du oppretter et produkt, må du legge til tittelen, beskrivelsen, laste opp bilder eller videoomtaler, tilordne priser og bestemme om du vil belaste skatter på det valgte produktet. Dessuten kan du velge en kategori for produktet ditt eller opprette en ny, hvis den ikke er oppført i katalogen. Det er opp til deg å konfigurere leveringsdetaljer eller ikke.

Til slutt kan du tilordne allsidige produktvarianter, lagerbehandlingsverktøy og sette opp produktvisningsparametere. Hvis du selger digitale produkter, kan du aktivere alternativet “Digital levering”, der du må spesifisere nedlastingslenken, tittelen, beskrivelsen og instruksjonene..

Så snart du oppretter og laster opp alle produktene, kan du komme tilbake til nettstedets oversikt for å sjekke hvordan varene vises der. Bare velg Butikkseksjonen fra nedtrekksmenyen og juster skjermalternativene. Det du kan gjøre her er å endre antall kolonner, rader og produkter som presenteres på en webside, velge bildeskalering og sideforhold. Det er også opp til deg å aktivere produktsøk, kategorier og sorteringsalternativer.

Etter å ha fullført produktstyringsprosessen, lagrer du bare endringene som et utkast eller publiserer de opplastede produktene på nettstedet. For å være sikker på at du har gjort alt riktig, kan du imidlertid sette nettbutikken din i testmodus og sjekke hvor godt salgsprosessen er organisert og om alle kasseparameterne er riktig konfigurert. Det er til og med mulig å fullføre en testtransaksjon her for å finne ut av det, om du vil motta e-postmeldingen om ordrevarsel for å kunne spore alle ordrestatusene dine i tide.

betalingsmetoder

For å velge og sette opp betalingsmetoder, bør du gå tilbake til delen “Innstillinger”. Som standard bruker systemet WePay-tjenesten, men det er også mulig å foreta PayPal og Stripe-betalinger her. Handlekurven lar deg også akseptere online betalinger og kredittkort. Så snart du oppretter og publiserer en nettbutikk, er du klar til å begynne å akseptere betalingene.

Webstarts betalingsalternativer

WePay vil sende deg detaljene om samarbeidet, og ber deg om å oppgi din e-post- og bankkontoinformasjon slik at du kan begynne å akseptere betalingene. Dette er også stedet, der du kan aktivere kommentarer og tillate kunder å logge inn i kassen og bevare innstillinger for frakt og betaling. Bortsett fra betalingsmetodene, kan du også konfigurere og endre skatteparametere her, velge mellom stat og land alternativer her.

Detaljer om tilbakebetaling av transaksjoner

Hvis du bestemmer deg for å velge PayPal eller Stripe som en betalingstransaksjonsmetode, bør du være klar over hvordan du kan tilbakebetale transaksjonene dine som er gjort med hvert av disse systemene. La oss begynne med PayPal nå.

For å overføre penger fra PayPal-kontoen din er det bare å logge inn og klikke på “Aktivitet” -fanen som du finner i menyen øverst på siden. Alle de nylige transaksjonene som er gjort med PayPal-kontoen din vil bli oppført her. Velg transaksjonen du ønsker å tilbakebetale, se detaljene, bla nedover siden, finn knappen “Utsted refusjonen” og klikk på den for å bestemme summen du vil tilbakebetale (systemet tillater refusjon både delvis og full summer). Fullfør refusjonsprosedyren. Kundene dine vil også få e-postvarslingen om fullført refusjon. Det er raskt og ganske enkelt, og dette tar bare noen minutter.

Hvis du bestemmer deg for å godta betalinger via Stripe-systemet, logger du deg på kontoen din og klikker på fanen “Betalinger” i venstre sidefelt på dashbordet. Det er her du vil se alle betalinger som nylig er gjort med systemet. Klikk på refusjonen du ønsker å gjøre, og velg årsaken til den fra rullegardinmenyen. Klikk deretter på “Tilbakebetaling” -knappen – det er det! Alle detaljene i transaksjonen, så vel som refusjonen, vil bli sendt til kundens kort i løpet av et par dager.

Fraktalternativer

Når du setter opp nettbutikken din, kan du velge og endre forsendelsesdetaljer. Ved å velge UPS-leveringsalternativet som er aktivert som standard, vil systemet automatisk beregne den estimerte vekten på produktet som krever forsendelse så vel som dets destinasjon (du må angi postnummer for dette formålet).

Webstarts forsendelsesalternativer

Bortsett fra UPS, kan du også velge en rekke leveringsalternativer, inkludert skip etter vekt, pris, mengde. Det er mulig å sette opp Flat Rate eller til og med gratis frakt her. Dette avhenger av dine behov. Uansett fraktalternativ du vil gå for, vil systemet tilby deg å spesifisere forsendelsesreglene og fylle ut visse kategorier. For å sjekke innstillingene du har gjort, kan du publisere nettbutikken din i testmodus for å sjekke om du har gjort alt riktig. Ikke glem å komme tilbake til Live Mode etterpå.

4. Design

Antall temaer:120
Gratis temaer:&# X2714; JA
Responsiv utforming:&# X2714; JA
Sorter etter bransje:&# X2714; JA
CSS-kode redigering:✘ NEI

WebStarts tilbyr et bibliotek med moderne maler som er responsive fra starten. Designene er fullstendig tilpassbare og kan byttes til og med midtveis i nettredigeringsprosessen i tilfelle det er nødvendig. Malbryter utløser ikke tapet av innsendt innhold og endringer som er gjort.

Nettstedsbyggeren tilbyr for øyeblikket over 120 kvalitetsmaler, som er kategorisert i flere seksjoner som er nisjespesifikke og tilhører et bestemt emne. Det er også et søkefilteralternativ her, som lar deg sortere designene etter de viktigste parameterne for å forenkle valget. Tilgjengeligheten til forhåndsvisningsalternativet lar deg se detaljene i temaet du er interessert i og øker sjansene for å velge riktig mal du ikke trenger å endre etterpå.

Webstarts-design

Finner ikke et passende tema? Da er det en mulighet til å velge en blank mal og opprette en webside fra bunnen av. Heldigvis er designtilpasningsalternativer ganske allsidige her. Det du kan gjøre for å endre utseendet til prosjektet ditt, er å laste opp dine egne bilder, velge fargeskjema, bakgrunn, skriftstil og størrelse og noen andre parametere.

Du kan også legge til, justere og slette innholdsblokker, nettstedsseksjoner, gallerier, bokser, knapper, skjemaer, lysbildefremvisning og andre elementer som er tilgjengelige på en webside. Business- og Pro Plan-abonnenter kan bruke kodeintegreringsalternativ for å sette inn kodene som vil gi prosjektene deres unik design og overlegen ytelse.

5. Kundestøtte

Det er en omfattende kunnskapsbase som gir detaljert informasjon om nettstedbyggeren og generelle nyanser av bruken. De Hjelpeside omfatter en rekke emner med innlegg som takler de viktigste problemene de fleste brukere er interessert i når de arbeider med tjenesten. En egen FAQ-seksjon inneholder de mest utbredte spørsmålene og svarene om systemet.

I tillegg tilbyr WebStarts e-poststøtte og telefonassistanse samt videoopplæringer som gir visuelle retningslinjer for hvordan du skal få mest mulig mens du jobber med nettstedbyggeren. I det nedre høyre hjørnet av nettstedet vil du se “Få ekspertråd” -knappen som gir tilgang til chatvinduet, der du kan skrive inn spørsmålet ditt for å komme i kontakt med kundesupportteamet. Med dette formålet bør du fylle ut feltene på skjemaet og sende det til supportteamet. De svarer vanligvis på henvendelsene i løpet av flere timer. Alternativ for live chat er for øyeblikket ikke tilgjengelig.

6. Prispolitikk

WebStarts har en gratis annonsestøttet versjon som aldri utløper og tre betalte planer: Pro-, Pro Plus- og Business-abonnement, hvis kostnad utgjør $ 9,78, $ 14,32 og $ 39,98 / mo tilsvarende.

 • Gratis plan kommer med visse begrensninger og fungerer bra for bare å teste funksjoner av tjenesten.
 • Pro-plan omfatter integrasjonsalternativer for sosiale medier, fravær av nettstedannonser, kontaktskjemaer og opptil 5 gallerier og lysbildefremvisninger.
 • Pro Plus-plan tilbyr i tillegg SEO-verktøy, ubegrensede gallerier og lysbildefremvisninger, e-post- og telefonsupport, mobilnettstedoptimalisering, medlemsfunksjon og tilpasset HTML-tilgang.
 • Forretningsplan, på sin side inkluderer det ubegrensede antall kontaktskjemaer, e-handelsplattform, lead management, e-postmarkedsføringssuite og andre privilegier. Husk at WebStarts e-handelsfunksjon bare er inkludert i forretningsplanen.

WebStarts tilbyr av og til rabatter og spesielle programmer for brukere som ønsker å registrere seg på systemet eller oppgradere til et av de betalte abonnementene. Disse rabattene gjør det mulig å kutte kostnadene for planene opp til 50%, noe som er mer enn et gunstig tilbud. Hvis du trenger mer avanserte designtilpasningsalternativer og funksjoner, kan du kontakte systemutviklerne angående bedrifts- og forretningsutviklingsløsninger.

7. Fordeler og ulemper

WebStarts er en ganske kontroversiell nettstedbygger, som kommer med en liste over positive og negative funksjoner. Bevissthet om disse nyansene er et must for alle som har bestemt seg for å velge systemet for personlige eller forretningsmessige nettbyggingsbehov. Her går de.

Pros:
Ulemper:
&# X2714; Arkivbilde.
&# X2714; Integreringsalternativer.
&# X2714; Medlemssystem.
&# X2714; e-handel og blogging.
&# X2714; Responsive tilpassbare maler, sortert etter nisje.
✘ Ingen live chat.
✘ Annonsestøttende gratis plan.
✘ Mangel på e-handelsfunksjoner på alle betalte planer.

Konklusjon

WebStarts kommer med en ganske fin intuitiv nettstedredigerer, som appellerer til brukere på grunn av sin enkelhet og bekvemmelighet. Enten du er nybegynner eller proff, vil du enkelt kunne opprette en nettbutikk, en blogg, en portefølje eller et hvilket som helst annet nettsted med systemet.

Malene er ganske moderne og responsive, men de mangler noe dybde og fleksibilitet i tilpasningen. Prosessen med å redigere nettsteder er ganske forståelig og enkel, noe som gjør det mulig å starte et prosjekt i løpet av et par timer. Kundesupport er standard, men det mangler definitivt live chat-verktøyet.

Dermed er WebStarts en fin løsning for utvikling av DIY-nettsteder, men dens funksjoner setter fortsatt mye å være ønsket for profesjonelle nettdesignere. For å få din egen mening om nettstedsbyggeren, kan du teste den. Dette er den helt sikre måten å avgjøre om plattformen kommer opp til webdesignens bestrebelser eller ikke.

Prøv WebStarts nå

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map