Webydo anmeldelse

Webydo – er en webstedsbygger, der skiller sig ud fra mængden på grund af dens avancerede funktionalitet, flere designtilpasningsmuligheder og alsidighed af de tilbudte værktøjer. Systemet har udmærket sig som et værktøj, der er tilpasset professionelle webudviklers behov.


Mens den herskende mængde af nichekonkurrenter generelt fungerer godt både for webdesignentusiaster og eksperter, leveres Webydo med det funktionssæt, der hovedsageligt blev oprettet til fagfolk, der har til hensigt at lancere kodefri responsive websteder for deres klienter.

Lanceret i 2013 af Shmulik Grizim og Tzvika Steinmetz, der faktisk havde brug for systemet til deres eget webdesignbehov, og platformen udviklede sig hurtigt til en af ​​nichelederne med hensyn til funktionalitet og fleksibilitet. Webstedsbyggeren dækker en bred vifte af behov for webdesign og leveres med et funktionssæt, der gør det muligt at udføre enhver projekttype uanset kompleksitetsniveauet.

Så hvad gør Webydo unik? Er det velegnet til den almindelige bruger? Den bedste måde at bedømme, om en service passer til dine behov, er at prøve den. Så vær med til at teste Webydo webstedsbygger.

1. Brugervenlighed

I betragtning af nichespecialisering og platformens målgruppe er det umuligt at kalde Webydo a enkel webstedsbygger. Systemets redaktør er så overbelastet med funktioner, sektioner, værktøjer og indstillinger, at en nybegynder let vil gå tabt der. Registrering med tjenesten er dog ret hurtig og praktisk for alle. Angiv blot dine login- og adgangskodedetaljer for at få adgang til betjeningspanelet. Vær opmærksom på, at det bestemt vil tage tid at mestre det, især hvis du er nybegynder.

Webydo betjeningspanel

Ligesom enhver moderne webstedsbygger tilbyder Webydo en intuitiv træk-og-slip-editor. Kombineret med en minimalistisk grænseflade skaber det et hyggeligt, let at navigere webstedets bygningsmiljø. Enhver, der er bekendt med Adobes økosystem finder Webydo intuitiv og velstruktureret, men de, der ikke har nogen erfaring med at arbejde i Photoshop eller InDesign, vil blive overvældet med redaktøren.

Webydo tilbyder mindst fire værktøjslinjer, som hver skjuler flere muligheder, hvilket gør det vanskeligt at forstå, hvor man skal starte. For en nybegynder er der bestemt en stejl indlæringskurve. Builder er nemt opdelt i Dashboard og Design Studio. Sidstnævnte har tre arbejdsformer: Design, indhold og eksempelvisning.

 • Designtilstanden giver dig fuld kontrol over designet: du kan tilføje nye sider, redigere eksisterende, omarrangere objekter på lærredet, redigere tekstformater og mere. Selvom du er en designer, skal du sørge for at se Webydos introduktionsvideo og tage en hurtig interaktiv turné – der sparer dig masser af tid og kræfter, og hjælpe med at få mest muligt ud af platformen.

  For eksempel bemærker du muligvis ikke nogle af de skjulte automatiseringsfunktioner, f.eks Flydende elementgrupper der giver dig mulighed for at ændre størrelse på og flytte grupper af elementer og ændre deres indstillinger; eller Automatiseret Layouts, der lader dig nemt omarrangere layout og sortere elementer i kolonner for flere enhedsstørrelser. Men hvad der er mere interessant er det faktum, at du kan tilpasse dit Studio-miljø: Webydo giver dig mulighed for at organisere kontrolpanelelementer i henhold til dine præferencer.

 • Ved at skifte til indholdet tilstand ser du dit websted som en CMS-bruger: du kan være i stand til at opdatere indhold, men har ingen kontrol over designet. Det er bemærkelsesværdigt, at mens du i designtilstand kan du gøre visse elementer ikke redigerbare af CMS-brugere ved blot at markere det tilsvarende afkrydsningsfelt (se skærmbillede).

  Webydos smarte teksteditor er en særlig omtale værd. Det gør designtilstanden endnu mere effektiv ved at automatisere mange operationer, generere renere kode og spare dig meget tid. Især kan du indstille til at anvende nye ændringer globalt overalt på webstedet. For eksempel kan du ændre alle undertekster på dit websted med et enkelt klik uden at skulle manuelt ændre dem på hver side.

 • Eksempelvisningstilstand giver dig mulighed for at se nøjagtigt, hvordan dit publicerede indhold vil se ud og handle på forskellige enheder. En anden funktion, der er værd at nævne, er vinduet Opdateringer, der dukker op, hver gang du går ind i kontrolpanelet. Det viser dig, hvad der er nyt i Webydo, så du vil aldrig gå glip af en opdatering.

 • Revisionshistorien funktion. Med det kan du nu forhåndsvise ældre versioner af webstedet og gendanne den version, du mest kan lide. Godt arbejde!

Når du fortsætter med at udforske systemet, vil du tydeligt forstå, hvad der adskiller det fra almindelige DIY-webstedbyggere. Tjenestens professionelle fokus spores i webstedets editor og funktionalitet, som bugner af detaljer og elementer. Webydo er ikke en let platform for førstegangs-begyndere, men et praktisk og effektivt værktøj til professionelle webdesign, der ikke ønsker at bryde sig om nuancering af kode redigering.

2. Funktioner & Fleksibilitet

Webydo gør det muligt at oprette pixel-perfekte responsive websteder, der overhovedet ikke indebærer nogen kodebevidsthed, men alligevel ser sofistikeret og funktionsladet ud. Uanset hvilken projekttype du planlægger at starte, konverterer systemet automatisk designet til det avancerede HTML-kodeprojekt, der omfatter avancerede CMS-funktioner. Det er på høje tid at kigge under hætten på webstedsbyggeren for at se, hvad det nøjagtigt har at tilbyde, og hvordan det adskiller sig fra standardsystemer.

 • eCommerce
 • Webydo har stærk in-house e-handelsfunktionalitet. Systemet indeholder alle nødvendige webstore-funktioner og endnu mere. For at aktivere din butik skal du blot klikke på knappen ‘Gem’ i hovedmenuen, så overføres du til butiksgrænsefladen.

  Med en prøvetilstand kan du sælge op til 5 produkter. For at aktivere en komplet funktion af Webydo Store-instrumenter, skal du abonnere på en af ​​de betalte planer. Desuden har Webydo sit eget appmarked, hvorfra du kan installere mange ting, der kan gøre din butik mere attraktiv.

  Derudover samarbejder systemet med Ecwid. Det er således muligt at oprette onlinebutikker via integrationen af ​​Ecwid eCommerce-widget. Ecwid accepterer også en bred vifte af betalingstyper, giver mulighed for at tilføje imponerende produktbeskrivelser og konfigurationer, integrere og administrere medierrige kategorier og kontrollere aktiemulighederne i din webshop.

 • Artikel Oprettelse
 • Webstedsbyggeren gør det muligt at oprette og offentliggøre alle slags artikler, blogindlæg, nyhedsfeeds, produktsamlinger osv. I tilfælde af delt webstedsadministrationsmetode, vil dine medarbejdere uafhængigt kunne opdatere og tilføje nye indlæg lige fra dashboard for CMS uden at påvirke webstedets design. Det, der er vigtigt, vises hvert nyt indlæg i samme format og design som dem, der blev offentliggjort før.

 • Indstillinger for webstedsadministration
 • Webydo handler ikke kun om webstedsudvikling, men det handler også om avanceret indholdsstyring. Når du begynder at arbejde på dit webstedsdesign, opretter systemet automatisk et brugervenligt CMS, der lige kan styres af dig og dine klienter eller teammedlemmer, der har adgang til projektet. Således vil du være i stand til at redigere, slette, ændre og opdatere vores webstedsindhold og endda påpege de elementer i dit projekt, der vil blive yderligere låst fra uautoriseret adgang for den forbedrede projektsikkerhed.

 • Opmuntring til brugerafstemning
 • Webydo-udviklere er oprigtigt interesseret i deres brugerudtalelser om de produkter og funktioner, som webstedsbyggeren tilbyder. De opfordrer hver registreret bruger til at stemme og deltage i aktien ved at tilbyde deres forslag, rapportere fejl og udtrykke deres meninger / stemme for de funktioner, de gerne vil tilføjes til systemet.

 • Avancerede publikationsindstillinger
 • Webstedsbyggeren tilbyder individuel tilpasset domæneforbindelse, der leveres med avanceret webstedsadministration og cloud-værktøjer. Systemudviklerne har integreret sikre databasesikkerhedsforanstaltninger på virksomhedsniveau på tværs af deres hosting-netværk for at forhindre angreb fra hackere og tab af fortrolighedsdata. På grund af Google Cloud-partnerskab er Webydo-servere hurtige, pålidelige og stabile ad gangen. Dette får dig til at føle dig sikker omkring din projektbeskyttelse. Automatisk sikkerhedskopieringsmulighed giver dig desuden mulighed for at bevare dine webstedsdata, hvilket er en anden fordel ved systemet.

 • Kraftfulde integration og tilføjelse
 • Bortset fra Ecwid-plugin-integration er Webydo også kendt for sine tredjeparts tilføjelser og widgets, du kan bruge til at tilføje funktionalitet til dit projekt. Nogle af de mest bemærkelsesværdige af dem inkluderer en søgefelt fra Swiftype, Disqus kommentarer, Olark og Tidio live chats, Wufoo formularer, animerede præsentationer fra Powtoon, aftalebestilling fra SimplyBook, diagrammer og grafer fra CompareNinja, besøgende engagement værktøjer fra GetSiteControl, sociale medier feeds fra Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, Vine og Pinterest, Meerkat live streaming, YouTube og Vimeo gallerier samt Blogging, Form Builder og eCommerce fra POWr.

 • Detaljeret kontrolpanel
 • Webydo har et Photoshop-lignende kontrolpanel pakket med avancerede webdesignværktøjer, der giver dig mulighed for at finjustere dit websted med pixelnøjagtighed. Så hvilken slags elementer kan du trække til siden? Webydo inkluderer de fleste konventionelle elementer: figurer, billeder, tekst, videoer, Flash-filer, gallerier, menuer og forskellige widgets.

  Webydo-redaktør

  Hvad jeg straks fandt, når jeg gennemgik Webydo, er deres fokus på responsivt design. Designere kan let administrere alle versioner af deres websted fra et enkelt dashboard ved at oprette breakpoints til forskellige skærme og enheder. Brugere kan skjule og skjule elementer på siden, tilpasse typografi og navigation for at skabe forskellige oplevelser for alle deres besøgende.

  Webydo tilpasningsevne

 • Brugerdefineret typografi
 • Mens de fleste webstedsbyggere begrænser dig til kun at bruge deres interne fontbiblioteker, giver Webydo brugere nemt mulighed for at uploade tilpassede skrifttyper. I Webydo-studiet skal du klikke på ethvert tekstelement og vælge ‘Tilføj skrifttyper‘I designpanelet. Derefter i ‘Administrer dine skrifttyper‘-Vinduet, klik på’Upload dine skrifttyper‘For nemt at uploade enhver skrifttype fra din pc.

  Desuden kan du oprette forbindelse til din Adobe Typekit-konto for at bruge dine gemte skrifttyper i Webydo Studio. I ‘Tilføj skrifttyper‘, Vælg ‘Tilslut typekit-skrifttyper‘Og følg ledetråden for hurtigt at tilføje dit API Typekit-token.

 • Blogging
 • Webydo har et komplet blogging-system kaldet ‘Blogindholdstilstand’. Ved hjælp af denne funktion kan designere oprette en skabelon, der giver CMS-brugere mulighed for at tilføje og udgive nye artikler efter samme designformat. Blogfunktionen fungerer også til at oprette produktsamlinger, nyhedsfeeds og andre gentagne elementer.

  Webydo-blogging

  Du finder ikke mange apps og widgets i Webydo. I modsætning til Wix eller Jimdo, der har hele appmarkeder, er Webydo mere fokuseret på udseendet på dit websted i stedet for dets drift og tilbyder kun applikationer til e-butik. Hvis du har brug for at indsætte en brugerdefineret kode, kan du enten bruge den tilpassede kodewidget eller eksportere dit websteds kode og dele den med udviklere, hvis der er behov for alvorlige ændringer.

 • Forretningsrelaterede indstillinger
 • Så vidt Webydo primært er beregnet til freelance-designere og -agenturer, leveres det med et sæt forretningsrelaterede indstillinger, som ikke findes i andre webstedsbyggere. Disse inkluderer Bill my client og Build your brand-indstillinger.

  • Fakturaen min kundeservice giver designere mulighed for at fakturere deres klienter direkte fra instrumentbrættet. Webydo opkræver et gebyr på 5% pr. Vellykket transaktion.
  • Funktionen Build my brand giver dig mulighed for at udskifte Webydo-logoer med dit eget brand, inklusive dine kunders login-side og CMS. Denne funktion giver designere mulighed for at præsentere Webydos interface som deres egen. De kan også forbinde et brugerdefineret domæne for at offentliggøre deres projekter under deres eget underdomæne.
  • Indstilling af Webydo-websted

 • SEO
 • Med hensyn til SEO tilbyder Webydo et grundlæggende værktøjssæt:

  • Først kan brugere specificere metatags (titel, beskrivelse og nøgleord) for hver enkelt side.
  • For det andet er der en nem måde at forbinde Google Analytics og Google Search Console.
  • For det tredje kan brugerne indstille 301 omdirigering til sikkert at migrere sider fra deres gamle websteder.
  • Webydo SEO

  Når dit websted er klar, kan du enten eksportere dets CSS og HTML-kode eller være vært for dit websted med Webydo. Siden for nylig kan du endda købe domænenavne direkte gennem kontrolpanelet.

White Label muligheder

Webydo for agenturer

Webydo for agenturer

Et af de ubestridelige højdepunkter ved webstedsbyggeren er dens separate Webydo for bureaus platform. Dette er en avanceret webdesignløsning, der giver dig mulighed for start og voks din webdesign bureau uden tekniske barrierer overhovedet. Det er dig, der har fuld kreativ kontrol over projektet, og det er op til dig at styre det med hensyn til dine webdesignbehov.

Blandt de fordele, du vil benytte dig af, når du arbejder med platformen, er det oprindeligt fornuftigt at nævne de øgede ROI- og SEO-parametre, avanceret supporthjælp med dedikeret kontospecialist, der er tildelt individuelt til dig, klientfakturering og CMS-indstillinger, White Label-branding og site code , kundeskabelonegenerator og andre bemærkelsesværdige privilegier.

Et andet særpræg ved Webydo for Agencies-programmet er det faktum, at det giver mulighed for teamsamarbejde. Dette betyder, at du og dine teammedlemmer vil være i stand til at arbejde på flere projekter ad gangen og dele webstedsadgang og styringsrettigheder.

Hvid label

Webydo tilbyder high end White Label-funktionen, der giver dig mulighed for at gøre brug af det komplette funktionssæt for tjenesten ved at bruge den under dit eget mærkenavn. Dette er en fordel i sig selv, da webstedsbyggeren helt klart skiller sig ud fra mængden på grund af dens funktionalitet og funktionssæt. Hvad du kan gøre her er at uploade dit virksomheds logo (eller oprette en, hvis du ikke har den endnu), administrere webstedet fra dashboardet og endda oprette websteder til dine klienter. Derudover kan du fakturere dine kunder her uden at bruge tredjeparts tjenester.

3. Design

Antal temaer:32
Gratis temaer&# X2714; JA
Responsiv design&# X2714; JA
Sorter efter branche:✘ NEJ
CSS-kode redigering:&# X2714; JA

Der er tre muligheder, når det kommer til design: du kan vælge et klart design (disse kan tilpasses fuldstændigt, ingen bekymringer); start med et layout, der definerer strukturen på dit fremtidige websted; eller start fra bunden.

Webydos skabelonsamling er ikke stor, men alligevel giver den dig mulighed for at se, hvordan Webydo-websteder kan se ud, når de offentliggøres. I øjeblikket udgør antallet af temaer, som systemet tilbyder til tilpasning, 32 designs. Alle af dem er som standard gratis og lydhøre. Skabelonerne sorteres imidlertid ikke efter branche, hvilket kan noget komplicere valget af det krævede tema. Når det kommer til processen med designredigering, tilbydes du flere muligheder og kreativ frihed – systemet er virkelig meget at tilbyde i denne henseende for at lade dig oprette et virkelig unikt websteddesign.

Bortset fra den omfattende designkollektion tilbyder webstedsbyggeren et sæt designrelaterede muligheder, der gør det muligt at oprette og styre tiltalende projekter. Det er på høje tid at tilmelde dem nu.

 • Responsive Breakpoints
 • Webydo giver dig mulighed for at oprette websteder med unikt design uden kodning overhovedet. Du kan nemt administrere alle webstedsversioner fra det enkelte dashboard ved at oprette breakpoints til forskellige enheder, skærmstørrelser og opløsninger.

 • Parallax-rulle-animator
 • Webstedsbyggeren tillader at anvende parallax-rulleeffekter på dine websideselementer for at give dit projekt avanceret look og avanceret animeret fokus. Du kan berige dit websteddesign med unikke bevægelsesgrafikelementer, overgange, stier og hastighed ved hjælp af et pixel-perfekt WYSIWYG-interface.

 • Professionelle webdesignværktøjer
 • Systemet giver adgang til sættet med avancerede webdesignværktøjer, der gør det muligt at skabe ethvert design, du har brug for med hensyn til din nichespecialisering, mål og krav. Blandt værktøjerne kan du få adgang til, gennemse og bruge masser af gratis open source-web-skrifttyper, der er optimeret til online brug, smarte hjælpelinjer og snapping, træk-og-slip-kontrol til let upload af webstedets elementer (tekster, mediefiler, onlineformularer, menuer, widgets osv.) samt et kraftfuldt videoværktøj beregnet til de brugere, der ønsker at uploade videofiler til deres projekter.

4. Kundesupport

Webydo skiller sig ud fra mængden på grund af dens flere muligheder for kundesupport. Systemet kan prale af et omfattende og brugervenligt samfund såvel som et professionelt supportcenter, som er klar til at hjælpe dig med at løse alle webdesignrelaterede problemer døgnet rundt. Platformen leveres med live chat-funktionen tilgængelig på Webydo-kontoen, imponerende Knowledge Base bestående af video- og tekstvejledninger.

Hver nybegynder tilbydes en detaljeret guide til, hvordan man bruger systemet. Der er også en mulighed for at komme i kontakt med systemsupportteamet enten via telefon eller ved at udfylde en feedbackformular, der er tilgængelig i det tilsvarende afsnit. Som nævnt ovenfor interagerer webstedsbyggeren med klienter ikke kun via Support-siden, men også gennem Foreslå en funktion, Rapporter en fejl og stem! Sider. Det er den funktion, der ikke leveres af andre webstedsbyggere, og den der gør Webydo til et kundefokuseret system. Så hvis du føler, at Webydo mangler en bestemt mulighed – bare foreslå det. Det virker! Forresten blev den førnævnte parallax-animator, den lydhøre redaktør, hvid label, brugerdefinerede 404-fejlsider og mere engang foreslået funktioner.

Blandt andre kundesupportindstillinger, som Webydo tilbyder, giver det mening at nævne et bredt FAQ-afsnit, e-mail-hjælp, community-forum osv. Alt i alt er Webydo-kundesupportsystem virkelig virkningsfuldt og nyttigt, hvilket delvist forklares med kompleksiteten af ​​tjenesten og dens professionelt fokus.

5. Prispolitik

PrisindstillingKosteFunktioner
Pro:$ 90 / mo✓ Hosting + CMS;
✓ Op til 10 websteder.
Hold:$ 180 / moI tillæg til tidligere:
✓ Op til 30 websteder;
✓ Hvid etiket.
Bureau:$ 480 / moI tillæg til tidligere:
✓ Dedikeret manager;
✓ Tilpasset kode.

Der er fire betalte optioner, hver leveres med en gratis 30-dages prøveperiode. Men før du modtager din prøveperiode, skal du udfylde dine kortdata. Det er en normal praksis. I 30 dages prøveperiode kan du annullere abonnementet til enhver tid uden gebyr.

De betalte versioner inkluderer Pro ($ 90 / mo), Hold ($ 180 / mo) og Agentur ($ 480 / mo). Dit valg afhænger hovedsageligt af, hvor mange websteder du planlægger at oprette, om du har brug for funktionen ‘webstedeksport’ og samarbejdspartnere. Den tredje Webydo-plan (kaldet Agentur) leveres med følgende tilføjelser: mærket underdomæne, professionel uddannelse, 10 teammedlemmer, klient-DIY-wizard og hvad der er mere – dedikeret kontoadministrator. Hvis du har brug for mere end disse planer tilbyder, er der en ‘Enterprise’ løsning. Derudover kan du få 20% rabat efter at have foretaget en engangs årlig betaling.

Webydo-prissætning

Der er også diskonterede planer for studerende og virksomheder. Kontakt en af ​​Webydo-eksperterne direkte for at lære mere om rabatter.

6. Fordele og ulemper

Webydo er en komplet webstedsbygger, der er rettet mod fagfolk. Dette betyder, at det er lidt vanskeligt at arbejde med tjenesten for førstegangs-brugere såvel som for brugere, der bare mangler webdesignekspertise. Således fremkommer der behovet for at specificere hele sæt fordele og ulemper, som Webydo kommer med for at lade brugerne vide nøjagtigt, hvad de kan forvente af systemet.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; Overflod af designtilpasningsfunktioner;
&# X2714; Blogging og e-handel;
&# X2714; Professionel og alsidig kundesupportassistance;
&# X2714; Responsive skabeloner;
&# X2714; White Label muligheder;
&# X2714; Opmuntring til brugerstemning;
&# X2714; Talrige integrationer og tilføjelser osv.
✘ Begrænset valg af skabelon;
✘ Dyre abonnementer;
✘ Kræver stejl indlæringskurve for nybegynder;
✘ “Statisk” webstedsbygger, der fokuserer mere på design end på funktionalitet osv.

7. Konkurrenter

Selvom Webydo positionerer sig selv som en helt unik service, har den masser af konkurrenter inden for webbygningsniche. Vi tester og sammenligner konstant webstedsbyggeres funktioner for at finde en bedre løsning til brugernes opgaver. Se på disse head-to-head Webydo-sammenligninger:

Webydo vsWebflow /Webydo-vs-Wix

Konklusion

Webydo er et respektabelt navn på webstedets bygningsmarked. Systemet har allerede opbygget et stærkt brugerfællesskab, som fortsætter med at stige med hver måned, der går. Det fungerer godt til at bygge næsten alle typer projekter, uanset deres kompleksitetsniveau. Du kan bruge systemet til at starte og administrere porteføljer, fuldt udstyrede butikker og forretningssteder.

Platformen er bestemt fremragende med funktionalitet, da den kommer med et fantastisk sæt værktøjer og muligheder, du kan bruge til at designe et personligt eller et forretningsprojekt. Systemet skiller sig ud fra mængden på grund af dets e-handels- og bloggingfunktioner, White Label-løsning, Webydo for Agencies-platform, professionelle responsive skabeloner og avancerede tilpasningsværktøjer, der er nødvendige for at give et websted personaliseret design. Vær dog klar til at investere din indsats og tid til at mestre platformen, da den virkelig har meget at tilbyde og lære.

Denne webstedsbygger passer bedst til webdesignere, da dens interface og nøglefunktioner er designerorienterede. Prisen på Webydo-abonnement udelukker også, at vi kan bruges af professionelle, der driver dusinvis af websteder om måneden. Alt i alt er Webydo ikke en anden enkel webstedsbygger, og hvis du planlægger at starte din virksomhed med webstedsfremstilling, ville denne service være meget nyttig.

Prøv Webydo nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map