Webydo gjennomgang

Webydo – er en nettstedsbygger som skiller seg ut fra mengden på grunn av den avanserte funksjonaliteten, flere designtilpasningsmuligheter og allsidighet av verktøyene som tilbys. Systemet har utmerket seg som et verktøy rettet mot behovene til profesjonelle webutviklere.


Selv om den rådende mengden av nisjekonkurrenter generelt fungerer bra både for webdesignentusiaster og eksperter, kommer Webydo med funksjonssettet som hovedsakelig ble laget for profesjonelle, som har til hensikt å lansere kodefrie responsive nettsteder for sine kunder..

Lansert i 2013 av Shmulik Grizim og Tzvika Steinmetz, som faktisk trengte systemet for sine egne webdesignbehov, og plattformen utviklet seg raskt til en av nisjelederne når det gjelder funksjonalitet og fleksibilitet. Nettstedsbyggeren dekker et bredt utvalg av behov for webdesign og leveres med et finessesett som gjør det mulig å fullføre hvilken som helst prosjekttype, uavhengig av kompleksitetsnivå.

Så hva gjør Webydo unik? Passer det for den vanlige brukeren? Den beste måten å bedømme om en tjeneste passer til dine behov, er å prøve den ut. Så bli med å teste Webydo-byggherre.

1. Brukervennlighet

Med tanke på nisjespesialisering og plattformens målgruppe, er det umulig å kalle Webydo a enkel nettsted byggherre. Systemets redaktør er så overbelastet med funksjoner, seksjoner, verktøy og innstillinger at en nybegynner lett vil gå seg vill der. Registrering med tjenesten er imidlertid ganske rask og praktisk for alle. Bare oppgi innloggings- og passorddetaljer for å få tilgang til dashbordet. Husk at det definitivt vil ta tid å mestre det, spesielt hvis du er nybegynner.

Webydo instrumentbord

Akkurat som enhver moderne nettstedbygger, tilbyr Webydo en intuitiv dra-og-slipp-redigerer. Kombinert med et minimalistisk grensesnitt, skaper det et koselig, lett å navigere bygningsmiljø på nettstedet. Noen som er kjent med Ados økosystem vil finne Webydo intuitiv og godt strukturert, men de som ikke har erfaring med å jobbe i Photoshop eller InDesign vil bli overveldet med redaktøren.

Webydo tilbyr minst fire verktøylinjer som hver skjuler flere alternativer, noe som gjør det vanskelig å forstå hvor du skal begynne. For en nybegynner er det absolutt en bratt læringskurve. Byggherren er praktisk delt inn i Dashboard og Design Studio. Sistnevnte har tre arbeidsmåter: Design, Content and Preview.

 • Design-modus gir deg full kontroll over designet: du kan legge til nye sider, redigere eksisterende, ordne gjenstander på lerretet, redigere tekststiler og mer. Selv om du er en designer, må du sørge for å se Webydos introduksjonsvideo og ta en rask interaktiv omvisning – som vil spare deg for mye tid og krefter, og bidra til å få mest mulig ut av plattformen.

  For eksempel vil du kanskje ikke legge merke til noen av de skjulte automatiseringsfunksjonene, for eksempel Flytende elementgrupper som lar deg endre størrelse på og flytte grupper av elementer, og endre innstillingene deres; eller automatisert Oppsett som lar deg enkelt omorganisere oppsett og sortere elementer i kolonner for flere enhetsstørrelser. Men det som er mer interessant er det faktum at du kan tilpasse Studio-miljøet: Webydo lar deg organisere elementer i kontrollpanelet i henhold til dine preferanser.

 • Ved å bytte til innholdet modus ser du nettstedet ditt som en CMS-bruker: du kan oppdatere innhold, men har ingen kontroll over designet. Det er bemerkelsesverdig at mens du er i designmodus, kan du gjøre visse elementer ikke redigerbare av CMS-brukere bare ved å merke av i den tilsvarende avkrysningsruten (se skjermbilde).

  Webydos smarte tekstredigerer er verdt en spesiell omtale. Det gjør designmodusen enda mer effektiv ved å automatisere mange operasjoner, generere renere kode og spare deg for mye tid. Spesielt kan du stille inn for å bruke nye endringer globalt, over hele nettstedet. For eksempel kan du endre alle undertekster på nettstedet ditt med et enkelt klikk, uten å måtte endre dem manuelt på hver side.

 • Forhåndsvisningsmodus lar deg se nøyaktig hvordan det publiserte innholdet ditt vil se ut og fungere på forskjellige enheter. En annen funksjon som er verdt å nevne er Oppdateringsvinduet som dukker opp hver gang du kommer inn på kontrollpanelet. Den viser deg hva som er nytt i Webydo, så du vil aldri gå glipp av en oppdatering.

 • Revisjonshistorien trekk. Med det kan du nå forhåndsvise eldre versjoner av nettstedet og gjenopprette den versjonen du liker mest. Flott jobb!

Når du fortsetter å utforske systemet, vil du tydelig forstå hva som skiller det fra standard DIY-byggherrer. Tjenestens profesjonelle fokus spores i utformingen og funksjonaliteten til nettstedredigereren, som bugner av detaljer og elementer. Webydo er ikke en lett plattform for nybegynnere, men et hendig og effektivt verktøy for proffs for webdesign, som ikke ønsker å bry seg om nyansering av koder.

2. Funksjoner & fleksibilitet

Webydo lar deg lage pixel-perfekt responsive nettsteder som ikke innebærer noen kodingsbevissthet i det hele tatt, men ser sofistikerte og funksjonsbelastede ut. Uansett hvilken prosjekttype du planlegger å starte, vil systemet automatisk konvertere designen til det avanserte HTML-kodeprosjektet som inkluderer moderne CMS-funksjoner. Det er på høy tid å se under panseret til nettstedbyggeren for å se hva den har å tilby, og hvordan den skiller seg fra standardsystemer.

 • eCommerce
 • Webydo har kraftig e-handelsfunksjonalitet. Systemet inneholder alle nødvendige nettbutikkfunksjoner og enda mer. For å aktivere butikken din, klikker du bare på ‘Lagre’ -knappen på hovedmenyen, så blir du overført til butikkgrensesnittet.

  Med en prøvemodus kan du selge opptil 5 produkter. For å aktivere alle funksjoner i Webydo Store-instrumenter, må du abonnere på en av de betalte planene. Dessuten har Webydo sitt eget appmarked hvor du kan installere mange varer som kan gjøre butikken din mer attraktiv.

  I tillegg samarbeider systemet med Ecwid. Dermed er det mulig å opprette nettbutikker via integrasjonen av Ecwid eCommerce-widgeten. Ecwid aksepterer også et bredt utvalg av betalingstyper, lar deg legge til imponerende produktbeskrivelser og konfigurasjoner, integrere og administrere medierike kategorier og kontrollere aksjeopsjonene i nettbutikken din.

 • Artikkeloppretting
 • Nettstedsbyggeren gjør det mulig å opprette og publisere alle slags artikler, blogginnlegg, nyhetsfeeder, produktsamlinger osv. I tilfelle delt tilnærming til administrasjon av nettsteder, vil dine medarbeidere uavhengig kunne oppdatere og legge til nye innlegg rett fra dashbord for CMS uten å påvirke webdesign. Det som er viktig, vil hvert nye innlegg vises i samme format og design som det som ble publisert før.

 • Alternativer for styring av nettsteder
 • Webydo handler ikke bare om utvikling av nettsteder, men handler også om avansert innholdsstyring. Når du begynner å jobbe med webdesignet ditt, lager systemet automatisk et brukervennlig CMS som likt kan administreres av deg og dine kunder eller teammedlemmer, som har tilgang til prosjektet. Dermed vil du kunne redigere, slette, endre og oppdatere nettstedets innhold og til og med peke ut de elementene i prosjektet ditt som vil være ytterligere låst fra uautorisert tilgang for forbedret prosjektsikkerhet.

 • Bruker stemmeoppmuntring
 • Webydo-utviklere er oppriktig interessert i brukerens meninger om produktene og funksjonene nettstedbyggeren tilbyr. De oppfordrer hver og en registrert bruker til å stemme og delta på aktier ved å tilby sine forslag, rapportere feil og uttrykke sine meninger / stemme for funksjonene de ønsker å bli lagt til systemet..

 • Avanserte publiseringsalternativer
 • Nettstedsbyggeren tilbyr individuell tilpasset domenetilkobling som leveres med avansert nettstedadministrasjon og verktøy for skyvært. Systemutviklerne har integrert sikre databasesikkerhetstiltak på bedriftsnivå i hele deres vertsnettverk for å forhindre angrep fra hackere og tap av konfidensialitetsdata. På grunn av Google Cloud-partnerskap er Webydo-servere raske, pålitelige og stabile om gangen. Dette får deg til å føle deg trygg med prosjektbeskyttelsen. Med automatisk backupalternativ kan du i tillegg bevare nettstedets data, som er en annen fordel med systemet.

 • Kraftige integrasjoner og legge til oss
 • Bortsett fra Ecwid-plugin-integrasjon, er Webydo også kjent for sine tredjeparts tilleggsprogrammer og widgets du kan bruke for å legge til funksjonalitet til prosjektet ditt. Noen av de mest bemerkelsesverdige av dem inkluderer en søkeboks fra Swiftype, Disqus kommentarer, Olark og Tidio live chats, Wufoo-skjemaer, animerte presentasjoner fra Powtoon, timebestilling fra SimplyBook, diagrammer og grafer fra CompareNinja, besøkende engasjement verktøy fra GetSiteControl, sosiale medier feeds fra Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, Vine og Pinterest, Meerkat live streaming, YouTube og Vimeo gallerier samt Blogging, Form Builder og eCommerce fra POWr.

 • Detaljert kontrollpanel
 • Webydo har et Photoshop-lignende kontrollpanel fullpakket med avanserte verktøy for webdesign som lar deg finjustere nettstedet ditt med pikselnøyaktighet. Så hva slags elementer kan du dra til siden? Webydo inkluderer de fleste konvensjonelle elementer: figurer, bilder, tekst, videoer, Flash-filer, gallerier, menyer og forskjellige widgeter.

  Webydo-redaktør

  Det jeg fant umiddelbart når jeg gjennomgikk Webydo, er deres fokus på responsiv design. Designere kan enkelt administrere alle versjoner av nettstedet deres fra et enkelt dashbord ved å lage brytepunkter for forskjellige skjermer og enheter. Brukere kan gjemme og skjule elementer på siden, tilpasse typografi og navigasjon for å skape forskjellige opplevelser for alle de besøkende.

  Webydo tilpasningsdyktig

 • Tilpasset typografi
 • Mens de fleste nettstedsbyggere begrenser deg til å bruke sine egne fontbiblioteker, lar Webydo brukere enkelt laste opp tilpassede skrifter. I Webydo-studioet, klikk på hvilket som helst tekstelement og velg ‘Legg til skrifter‘I designpanelet. Deretter iAdministrer skriftene dine-Vinduet, klikk på ‘Last opp skriftene dine-Fanen for enkelt å laste opp alle skrifter fra PC-en.

  Dessuten kan du koble til Adobe Typekit-kontoen din for å bruke de lagrede skriftene dine i Webydo Studio. ILegg til skrifter‘, å velge ‘Koble Typekit-skrifter‘Og følg ledetrådene for raskt å legge til API Typekit-tokenet ditt.

 • blogging
 • Webydo har et fullstendig bloggsystem kalt ‘Blogginnholdsmodus’. Ved hjelp av denne funksjonen kan designere lage en mal slik at CMS-brukere kan legge til og publisere nye artikler etter samme designformat. Blogg-funksjonen fungerer også for å lage produktsamlinger, nyhetsfeeder og andre repeterende elementer.

  Webydo-blogging

  Du finner ikke mange apper og widgets i Webydo. I motsetning til Wix eller Jimdo som har hele appmarkeder, er Webydo mer fokusert på utseendet til nettstedet ditt, i stedet for at det fungerer, og tilbyr applikasjoner for e-butikk. Hvis du trenger å sette inn noen egendefinert kode, kan du enten bruke egendefinerte kode-widgeten eller eksportere nettstedets kode og dele den med utviklere hvis det må gjøres alvorlige endringer.

 • Forretningsrelaterte alternativer
 • Så langt Webydo først og fremst er beregnet på frilansdesignere og byråer, kommer det med et sett forretningsrelaterte alternativer som ikke er å finne hos andre nettstedbyggere. Disse inkluderer Bill my client og Build your brand options.

  • Fakturaen min klienttjeneste gir designere muligheten til å fakturere kundene sine direkte fra dashbordet. Webydo tar et gebyr på 5% per vellykket transaksjon.
  • Bygg merkevarefunksjonen min lar deg erstatte Webydo-logoer med ditt eget merke, inkludert kundenes påloggingsside og CMS. Denne funksjonen lar designere presentere Webydos grensesnitt som sitt eget. De kan også koble til et tilpasset domene for å publisere prosjektene sine under sitt eget underdomen.
  • Innstilling av Webydo-område

 • SEO
 • Når det gjelder SEO tilbyr Webydo et grunnleggende verktøysett:

  • Først kan brukere spesifisere metakoder (tittel, beskrivelse og nøkkelord) for hver enkelt side.
  • For det andre er det en enkel måte å koble til Google Analytics og Google Search Console.
  • For det tredje kan brukere angi omdirigering av 301 for å trygt migrere sider fra sine gamle nettsteder.
  • Webydo SEO

  Når nettstedet ditt er klart, kan du enten eksportere CSS og HTML-koden eller være vert for nettstedet ditt med Webydo. Siden nylig kan du til og med kjøpe domenenavn direkte gjennom kontrollpanelet.

Muligheter for hvite etiketter

Webydo for byråer

Webydo for byråer

Et av de ubestridelige høydepunktene for nettstedbyggeren er dens separate Webydo for byråers plattform. Dette er en avansert webdesignløsning som lar deg starte og utvide et webdesignbyrå uten tekniske barrierer i det hele tatt. Det er du som har full kreativ kontroll over prosjektet, og det er opp til deg å administrere det med tanke på webdesignbehovene dine.

Blant fordelene du vil benytte deg av, når du arbeider med plattformen, er det i første omgang fornuftig å nevne økte ROI- og SEO-parametere, avansert supportassistanse med dedikert kontospesialist tildelt individuelt til deg, kundefakturering og CMS-alternativer, White Label-merkevarebygging og nettstedskode , kunde malgenerator og andre bemerkelsesverdige privilegier.

Et annet særpreg ved Webydo for Agencies-programmet er det faktum at det åpner for teamsamarbeid. Dette betyr at du og teammedlemmene dine vil kunne jobbe med flere prosjekter om gangen, ved å dele tilgang til nettsteder og administrasjonsrettigheter.

Hvit etikett

Webydo tilbyr high end White Label-funksjonen som lar deg gjøre bruk av det komplette funksjonssettet for tjenesten, ved å bruke den under ditt eget merkenavn. Dette er en fordel i seg selv ettersom nettstedbyggeren absolutt skiller seg ut fra mengden på grunn av dens funksjonalitet og funksjonssett. Det du kan gjøre her er å laste opp firmalogoen din (eller opprette den, hvis du ikke har den ennå), administrere nettstedet fra dashbordet og til og med lage nettsteder for kundene dine. Dessuten vil du kunne fakturere kundene dine her uten å bruke tredjeparts tjenester.

3. Design

Antall temaer:32
Gratis temaer&# X2714; JA
Responsiv utforming&# X2714; JA
Sorter etter bransje:✘ NEI
CSS-kode redigering:&# X2714; JA

Det er tre alternativer når det gjelder design: du kan velge et klart design (disse kan tilpasses helt, ingen bekymringer); starte med en layout som definerer strukturen på ditt fremtidige nettsted; eller start fra bunnen av.

Webydos malsamling er ikke stor, men den lar deg allikevel se hvordan Webydo nettsteder kan se ut når de blir publisert. For øyeblikket utgjør antall temaer systemet tilbyr for tilpasning 32 design. Alle er gratis og responsive som standard. Malene er imidlertid ikke sortert etter bransje, noe som kan noe komplisere valget av ønsket tema. Når det gjelder prosessen med designredigering, blir du tilbudt flere alternativer og kreativ frihet – systemet har virkelig mye å tilby i så henseende for å la deg lage et virkelig unikt nettsteddesign.

Bortsett fra den omfattende designkolleksjonen, tilbyr nettstedbyggeren et sett designrelaterte alternativer som gjør det mulig å lage og administrere tiltalende prosjekter. Det er på høy tid å verve dem nå.

 • Responsive Breakpoints
 • Med Webydo kan du lage nettsteder med unik design uten koding i det hele tatt. Du kan enkelt administrere alle nettstedversjoner fra det enkle dashbordet ved å lage brytepunkter for forskjellige enheter, skjermstørrelser og oppløsninger.

 • Parallax Scrolling Animator
 • Nettstedsbyggeren tillater å bruke parallax-rulleeffekter på nettstedelementene dine for å gi prosjektet ditt moderne utseende og avansert animert fokus. Du kan berike webdesignen din med unike bevegelsesgrafikkelementer, overganger, stier og hastighet ved bruk av et pixel-perfekt WYSIWYG-grensesnitt.

 • Profesjonelle verktøy for nettdesign
 • Systemet gir tilgang til settet med avanserte verktøy for webdesign som gjør det mulig å lage et hvilket som helst design du trenger med hensyn til nisjespesialisering, mål og krav. Blant verktøyene kan du få tilgang til, bla gjennom og bruke mange gratis åpen kildekode på nettet som er perfekt optimalisert for online bruk, smarte guider og snapping, dra-og-slipp-kontroll for enkel opplasting av nettstedselementer (tekster, mediefiler, online skjemaer, menyer, widgets osv.) samt et kraftig videoverktøy ment for de brukerne som ønsker å laste opp videofiler til prosjektene sine.

4. Kundesupport

Webydo skiller seg ut fra mengden på grunn av flere muligheter for kundestøtte. Systemet kan skryte av et omfattende og brukervennlig samfunn så vel som et profesjonelt støttesenter, som er klare til å hjelpe deg med å løse alle webdesignrelaterte problemer døgnet rundt. Plattformen kommer med live chat-funksjonen som er tilgjengelig på Webydo-kontoen, imponerende Knowledge Base som består av video- og tekstopplæringer.

Hver nybegynner får tilbud om en detaljert guide for hvordan du bruker systemet. Det er også en mulighet for å komme i kontakt med systemstøtteteamet enten via telefon eller ved å fylle ut et tilbakemeldingsskjema som er tilgjengelig i den tilsvarende delen. Som nevnt ovenfor, samhandler nettstedbyggeren med klienter ikke bare via supportsiden, men også gjennom Foreslå en funksjon, Rapporter en feil og stem! Sider. Det er funksjonen som ikke tilbys av andre nettstedsbyggere, og den som gjør Webydo til et kundefokusert system. Så hvis du føler at Webydo mangler et visst alternativ – bare foreslå det. Det fungerer! Forresten, den nevnte parallax-animatoren, den lydhøre redaktøren, white label, tilpassede 404-feilsider med mer ble en gang foreslått funksjoner.

Blant andre kundesupportalternativer som Webydo tilbyr, er det fornuftig å nevne en bred FAQ-seksjon, e-postassistanse, samfunnsforum osv. Alt i alt er Webydo kundesupportsystem veldig kraftig og nyttig som delvis forklares av kompleksiteten i tjenesten og dens faglig fokus.

5. Prispolitikk

PrisalternativKosteFunksjoner
Pro:$ 90 / mo✓ Hosting + CMS;
✓ Opptil 10 nettsteder.
Team:$ 180 / moI tillegg til forrige:
✓ Opptil 30 nettsteder;
✓ Hvit etikett.
Byrå:$ 480 / moI tillegg til forrige:
✓ Dedikert leder;
✓ Tilpasset kode.

Det er fire betalte opsjoner, hver har en gratis 30-dagers prøveperiode. Men før du mottar prøveperioden, bør du fylle ut kortdataene dine. Det er en vanlig praksis. I løpet av 30 dager prøveperiode kan du avbryte abonnementet når som helst uten noen kostnad.

De betalte versjonene inkluderer Pro ($ 90 / mo), Team ($ 180 / mo) og Byrået ($ 480 / mo). Valget ditt vil hovedsakelig avhenge av hvor mange nettsteder du planlegger å bygge, om du trenger “nettstedeksport” -funksjonen og samarbeidspartnere. Den tredje Webydo-planen (kalt Agency) kommer med følgende tilleggsprogrammer: merket underdomen, profesjonell opplæring, 10 teammedlemmer, klient DIY-veiviser og hva som er mer – dedikert kontosjef. Hvis du trenger mer enn disse planene tilbyr, er det en ‘Enterprise’ løsning. I tillegg kan du få 20% rabatt etter å ha foretatt den engangsavgiften årlig.

Webydo-priser

Det er også rabatterte planer for studenter og bedrifter. Kontakt en av Webydo-ekspertene direkte for å lære mer om rabatter.

6. Fordeler og ulemper

Webydo er en fullverdig nettstedbygger som er rettet mot profesjonelle. Dette betyr at det er litt vanskelig å jobbe med tjenesten for nybegynnere så vel som for brukere, som bare mangler nettdesignkompetanse. Dermed dukker det opp behovet for å spesifisere hele settet med fordeler og ulemper Webydo kommer med for å la brukerne vite nøyaktig hva de kan forvente av systemet.

Pros:
Ulemper:
&# X2714; Rikelig med designtilpasningsfunksjoner;
&# X2714; Blogging og e-handel;
&# X2714; Profesjonell og allsidig kundestøttehjelp;
&# X2714; Responsive maler;
&# X2714; Muligheter for hvite etiketter;
&# X2714; Bruker stemme oppmuntring;
&# X2714; Tallrike integrasjoner og tillegg osv.
✘ Begrenset malvalg;
✘ Dyre abonnementer;
✘ Krever bratt læringskurve for nybegynnere;
✘ “Statisk” nettstedbygger som fokuserer på design mer enn på funksjonalitet osv.

7. Konkurrenter

Selv om Webydo posisjonerer seg som en helt unik tjeneste, har den mange konkurrenter innen nettbyggingsnisje. Vi tester og sammenligner stadig nettstedsbyggers funksjoner for å finne en bedre løsning for brukernes oppgaver. Ta en titt på disse head-to-head Webydo-sammenligningene:

Webydo vsWebflow /Webydo-vs-Wix

Konklusjon

Webydo er et respektabelt navn i markedet for bygging av nettsteder. Systemet har allerede bygget et sterkt brukerfellesskap, som øker med hver måned som går. Det fungerer bra for å bygge nesten alle typer prosjekter, uavhengig av deres kompleksitet. Du kan bruke systemet til å starte og administrere porteføljer, fullverdige butikker og forretningssider.

Plattformen utmerker seg definitivt med funksjonalitet da den kommer med et fantastisk sett med verktøy og alternativer du kan bruke til å designe et personlig eller et forretningsprosjekt. Systemet skiller seg ut fra mengden på grunn av e-handel og bloggfunksjoner, White Label-løsning, Webydo for Agencies-plattform, profesjonelle responsive maler og high end tilpasningsverktøy som er nødvendige for å gi et nettsted personlig design. Gjør deg imidlertid klar til å investere din krefter og tid på å mestre plattformen, da den virkelig har mye å tilby og å lære.

Denne nettstedsbyggeren passer best for webdesignere ettersom grensesnittet og nøkkelfunksjonene er designorienterte. Prisen på Webydo-abonnement henviser også til at vi kan brukes av profesjonelle som driver dusinvis av nettsteder per måned. Alt i alt er Webydo ikke en annen enkel nettstedsbygger, og hvis du planlegger å starte virksomheten din med å lage nettsteder, vil denne tjenesten være veldig nyttig.

Prøv Webydo nå

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map