Weglot anmeldelse

Weglot.com anmeldelse


Weglot – er et oversættelses-API udviklet til lokalisering af websteder. Tjenesten blev lanceret som et enkelt kodestykke tilbage i 2016 og er efterhånden vokset til et kraftfuldt og fleksibelt værktøj til at oversætte webstedsindhold til forskellige sprog. Det har også vist sig at være en hurtig måde at oprette flersprogede projekter uden kodning færdigheder. Løsningen leveres med en masse gode funktioner og fungerer godt sammen med alle store websted bygningsplatforme og CMS.

Over 60.000 webstedsejere bruger i øjeblikket løsningen til at lokalisere deres websteder. Værktøjet tilbyder automatiske og manuelle oversættelsesmuligheder afhængigt af brugerens krav med hensyn til sproglige flydende, grammatik, stil osv. Det passer til forskellige typer projekter fra enkle indholdsbaserede og små forretningssteder udviklet med WordPress eller Wix til e-handelsplatforme og digitale butikker oprettet ved hjælp af Shopify, Magento, BigCommerce, og mere. Du kan bruge det med både SaaS- og CMS-webstedets bygningsplatforme.

Har vi virkelig en ultimativ lokaliseringsløsning uden at skulle bruge hundreder af dollars på indhold af høj kvalitet? Lad os se på, hvad Weglot tilbyder med hensyn til fleksibilitet og oversættelsesfunktionalitet.

Fordele og ulemper

Værktøjet tilbyder et sæt gode funktioner ud over en række oversættelsesværktøjer. På den anden side bør du ikke betragte det som en ultimativ lokaliseringsløsning, når den bruges i automatisk tilstand. I dette tilfælde skal brugerne stadig foretage korrektioner. Desuden er nogle af funktionerne kun tilgængelige for premium-brugere.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; Support til 100+ sprog – opret flersprogede projekter på trods af din målgruppeplacering og drage fordel af global opsøgende.
&# X2714; Brugervenlighed – ingen kodningsfærdigheder er nødvendige. Installationen og opsætningen er let og hurtig tak.
&# X2714; 100% kompatibilitet – Weglot fungerer godt med forskellige webstedsbyggere. Du kan bruge det med CMS-platforme som WordPress, Joomla eller Drupal såvel som med SaaS-software som Wix, Squarespace og andre..
&# X2714; Avancerede oversættelsesværktøjer – brugere kan vælge mellem manuel og automatisk oversættelse til hurtig og problemfri lokalisering.
&# X2714; En pool af professionelle oversættere – en god funktion til at spare flere dollars og få flersproget indhold produceret af brugerdefinerede fagfolk.
&# X2714; Flere domæner – funktionen er kun tilgængelig i premiumplaner og giver dig mulighed for at bruge tjenesten til flere websteder på samme tid.
&# X2718; Den automatiske oversættelsesfunktion kræver stadig korrektioner og redigering.
&# X2718; Premium-planer ser for pricy ud.
&# X2718; Startplaner er begrænset til antallet af ord, der skal oversættes.
&# X2718; Oversættelse deaktiveres automatisk i tilfælde af annullering af planen.

Hvad er det godt til?

Weglot er en fantastisk løsning for dem, der ønsker at spare penge og stoppe med at bestille pricy tekster fra modersmål. Det passer til indholdsbaserede websteder, digitale butikker, små virksomhedsprojekter, destinationssider osv. Hvis dit særlige projekt kræver lokalisering, kan Weglot muligvis være det rigtige valg.

Hvorfor lokalisering er vigtig

At have en flersproget webstedsversion leveres med et sæt fordele. De er som følger:

 • Lokaliserede websteder sikrer bredere opsøgende og bedre engagement med brugere fra forskellige lande.
 • Målgruppen er altid opmærksom, da oversatte websteder er lettere for dem at forstå.
 • Oversat indhold resulterer i konkurrencefordele for webstedet i en bestemt sprogzone. Desuden kan du måske sætte pris på højere rækker ud over SEO fordele.
 • Jo lettere dit websted er at forstå, jo højere er konverteringsfrekvensen.

Oversættelses-API åbner nye horisonter og gør dine projekter konkurrencedygtigere.

Installation og opsætning

Mens Weglot oprindeligt er et plugin, skal du have et allerede kørende websted for at bruge det. Som vi har nævnt tidligere, fungerer det godt med alle typer platforme og tilbyder forskellige integrationsmuligheder afhængigt af webstedsbyggeren eller CMS, du bruger.

Kom godt i gang

Tjenesten har en gratis prøveplan. Selvom det ser temmelig begrænset ud med kun op til 2.000 ord og et enkelt domæne der skal oversættes, giver det en klar vision om, hvordan Weglot rent faktisk fungerer. For at få adgang til lokaliseringsværktøjet skal du logge på.

Weglot-registrering

Registreringsprocessen kræver udførelse af flere enkle trin. En bruger bliver bedt om at angive hans eller hendes e-mail og adgangskode. Når du er færdig, sendes et automatisk bekræftelsesbrev til din e-mail. Åbn den, og følg linket for at få adgang til tjenesten.

Weglot slutregistrering

Nu er du fri til at oprette et nyt projekt. Angiv dets navn og vælg webstedets bygningsplatform fra rullelisten. Her har vi alle større CMS- og SaaS-løsninger inklusive WordPress, Magento, BigCommerce, Wix, Squarespace og mange andre. Vælg den, du bruger, og gå videre til næste trin. Husk, at hver platform muligvis kræver forskellige måder at få løsningen integreret på dit særlige websted. Se på nogle eksempler.

Weglot skabelsesprojekt

Eksempel på WordPress-installation

Lad os sige, du har en blog bygget med WordPress. Du vil have det oversat til flere sprog for at bringe mere trafik til indholdet. I dette tilfælde kræver installationsprocessen, at følgende trin udføres:

Trin 1 – Installation af Weglot-plugin

Løsningen har udviklet et tilpasset plugin til WordPress-websteder. Alt hvad du behøver er at få det installeret. Processen er den samme som for alle andre plugins, der bruges til WP-baserede websteder. Når den er aktiveret, vil du se den i administratorpanelet til venstre.

Weglot-plugin-installation

Trin 2 – Opsætning og konfiguration

På dette tidspunkt skal du kopiere API-nøglen fra Weglot-instrumentbrættet og indsætte den på plugin-administraderingspanelet i det angivne rum. Det er også nødvendigt at angive webstedets originalsprog og destinationssprog.

Weglot opsætning og konfiguration

Trin 3 – Få oversat webstedet

Systemet kontrollerer automatisk, om plugin er korrekt installeret og konfigureret. Hvis dette er tilfældet, vises knappen for skift til sprog automatisk på dit websted med alt indhold oversat til destinationssprog.

Den samme metode gælder for andre CMS-platforme. Lad os nu se på, hvordan det fungerer med SaaS-webstedsbyggere.

Eksempel på Wix-installation

Hvis du har et lille forretningssted eller en online butik bygget med Wix, installationsprocessen vil være en smule anderledes, skønt næppe vanskeligere. Det vil tage flere minutter at få dit Wix-sted lokaliseret.

Trin 1 – Vælg sprog

Først og fremmest skal du vælge de originale og oversatte sprog. Hvis du bruger en gratis prøveversion eller en indgangsplan, vil din konto kun være begrænset til et enkelt oversat sprog. De, der higer efter flere muligheder, bør vælge premium-pakker.

Weglot Vælg sprog

Trin 2 – Tilføj Weglot-uddrag

Systemet genererer automatisk et JavaScript-kodestykke. Kopier det og tilføj til dit websted. Genindlæs det for at se sprogkontaktknappen. Klik på ikonet for det oversatte sprog for at se indholdet, der allerede er lokaliseret.

Tilføj Weglot-kodestykke

Som vi tidligere har sagt, er ingen kodnings- eller programmeringsevner nødvendige. Med Weglot får du muligvis oversat dit projekt på få minutter. Det er på høje tid, at vi kiggede nærmere på funktioner leveret af lokaliseringsværktøjet.

Funktioner og integrationer

Weglot er en alt-i-en-løsning, hvor du kun behøver at gennemføre en hurtig installationsproces og udføre den primære opsætning. Når originalsprog og destinationssprog er indstillet, gør systemet automatisk resten. Værktøjet leveres med et sæt ekstra funktioner, der gør webstedet mere brugervenligt og spændende.

Oversættelsesinstrumenter

Bortset fra baseline lokaliseringsfunktionalitet har Weglot yderligere oversættelsesværktøjer. De omfatter:

 • Ordliste – en bruger kan frit tilføje oversættelser og udtryk, der automatisk tilføjes til Weglot-ordbogen. For eksempel kan du beholde din rand eller virksomheds navn, der skal opbevares på originalsproget. Desuden gør funktionen det muligt at markere specifikke ord som funktionen “Oversæt aldrig” eller “Altid oversæt”.
 • Søg og udskift – systemet går automatisk tilbage og registrerer ord eller sætninger, der ikke er oversat eller forkert oversat.

Kontoudashboard

Weglot Konto Dashboard

Systemet giver brugerne mulighed for at spore alle oversættelser fra et enkelt Weglot-instrumentbræt. Det kan bruges til at overblik over indholdet og alle lokaliseringer på samme tid. Vi ser generelt ikke meget brug af det, da instrumentbrættet ikke tillader oprettelse af nye sider, selvom det viser statistikker.

SEO-optimering

Weglot oversætter websider i betragtning af Googles søgemaskinepraksis. Som et resultat kan brugere drage fordel af automatiseret flersproget SEO-optimering, der inkluderer aktiveret hreflang til at definere webstedets placering, titler, beskrivelser, metadata osv..

Auto omdirigering

Systemet bruger besøgende ‘browserindstillinger til at definere deres placering. Derefter omdirigeres det automatisk brugere til siden med relevant sprog. Lokalisering gælder ikke kun sider, men også kontaktformularer, e-mail-bekræftelse osv.

Samarbejdsindstillinger

Webstedsejere kan invitere andre teammedlemmer til at arbejde med lokalisering sammen lige fra Weglot-instrumentbrættet.

Skifteknapdesign

Weglot-knapdesign

Mens sprogsknappen automatisk vises, når du har tilsluttet værktøjet, kan du stadig ændre, hvordan det ser ud. Det kan justeres til webstedets hovedtema. Yderligere indstillinger giver dig mulighed for at konfigurere knappen samt aktivere dropdown-menuen for den, ændre flagtyper med mere.

Automatisk vs manuel oversættelse

Weglot blev udviklet for at sikre en problemfri lokalisering af webstedet ved hjælp af automatiske oversættelsesværktøjer. Du får alle dine sider oversat på få minutter. Den automatiske funktion er imidlertid ikke så god, hvis du målretter mod en bestemt eller krævende målgruppe med hensyn til indholdskvalitet. Brugere bliver nødt til at foretage nogle rettelser, især når det kommer til professionelle og nicheorienterede tekster.

I dette tilfælde lyder manuel oversættelse som en bedre mulighed. Weglot introducerer en pool af eksperter, der leverer deres tjenester. De inkluderer hovedsageligt indfødte højttalere med lavere satser sammenlignet med traditionelle freelance markedspladser. Prisen starter på $ 0,08 pr. Ord. Du ser den endelige pris afhængigt af antallet af sider, du har brug for at oversætte. Brugere er gratis for højere lokale fagfolk inden for Weglot-instrumentbrættet.

Kunde support

Supportindstillinger afhænger af den plan, du vælger. Baseline-ressourcer er tilgængelige for enhver bruger. De inkluderer et Hjælp med tutorials og guider, der beskriver måder at komme i gang samt forbinde tjenesten med den webstedsplatform, du bruger. Desuden har vi en blog med nogle praktiske artikler og et typisk e-mail-billetsystem.

Weglot kundesupport

Hvis du haster med at kontakte Weglot-repræsentanter, kan du også gøre det via den officielle Facebook-konto.

Planer & Prissætning: Hvor meget koster Weglot?

Weglot-prisfastsættelse

Som du allerede ved, er der en gratis prøveplan. Det er dog begrænset med kun en oversættelse på op til 2.000 ord. Det er lig med et gennemsnitligt blogindlæg. Så du bliver bestemt nødt til at opgradere din plan for at få webstedet fuldt lokaliseret. Brugere kan vælge mellem 5 tilgængelige planer:

 • Startomkostninger € 9.9 pr. måned for et enkelt domæne og op til 10.000 ord.
 • Forretningsomkostninger € 19 pr. måned med op til 50.000 ord og 3 domæner.
 • Pro omkostninger € 49 pr. måned med 5 sider og 200.000 ord inkluderer.
 • Avancerede omkostninger € 199 pr. måned for 1 million ord og 10 domæner.
 • Enterprise starter kl € 499 afhængigt af dine krav.

Hver plan har også en gratis prøveperiode, mens Business, Pro, Advanced og Enterprise leveres med premium support og Live Chat.

Weglot-refusionspolitik

Abonnenter har en chance for at kræve en fuld refusion inden for 15 dage efter, at planen er købt. For at kvalificere sig til tilbagebetalingen skal de:

 • Send en annulleringsanmodning senest 15 dage efter købet;
 • Kræv kun refusion for et forudgående abonnement. Fornyelser og opgraderinger refunderes ikke.

Hvis du opfylder disse krav, får du dit fund tilbage inden for op til 48 timer.

Weglot anmeldelse Konklusion

Weglot er en SaaS-webstedets lokaliseringsløsning drevet af API. Det kræver ikke kodningsfærdigheder og leverer et sæt oversættelses- og integrationsfunktioner. Det kan være en god løsning for dem, der beskæftiger sig med tekster på indgangs- og mellemniveau, da automatisk oversættelse stadig kræver redigering og korrektion.

Hvis dit projekt hovedsageligt er fokuseret på en bestemt målgruppe, der efterspørger indhold af høj kvalitet med hensyn til grammatik, stil, tegnsætning eller formatering, skal du stadig højere specialister enten fra Weglot-hub eller fra andre markedspladser.

Prøv Weglot gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map