Wix gjennomgang

Wix – er den mest anerkjente nettstedbyggeren over hele verden. I løpet av de siste årene har vi sett en enorm vekst i Wix; dette var år med utvidelse og vekst for selskapet. Den har introdusert en serie kraftige forretningsadministrasjonsapper, forbedret e-handel, utviklet Mobile Solution og truffet over 147 millioner påmeldinger og 3,5 millioner betalte nettsteder i over 190 land.


Wix har et stort antall funksjoner som gir denne nettstedbyggeren enorme konkurransefortrinn. En av dem er Wix ADI: Artificial Design Intelligence – instrumentet for å lage fantastiske nettsteder automatisk, er tilgjengelig på alle Wix-nettstedsmaler. Prosessen med bygging av nettsteder har aldri vært så enkel – du trenger bare å velge type virksomhet, peke på sosiale profiler og kunstig intelligens vil gjøre resten.

For mange av oss har Wix blitt et synonym for nettstedbygger. Spørsmålet er, er det så bra som det er malt? Vi har satt Wix under mikroskopet: i denne vurderingen vil du finne ut hvordan det er enkelt å bruke Wix, vite om alle dens viktigste funksjoner, muligheter, fordeler og ulemper ved å bruke.

1. Brukervennlighet

Wix er sannsynligvis en av de mest brukervennlige nettstedbyggerne. Den benytter en dra-og-slipp-redigerer som støtter redigering på nettet og gir en total WYSIWYG-opplevelse. Med andre ord lar den deg se nettstedet ditt mens du bygger det, uten å måtte forhåndsvise arbeidet ditt i et nytt vindu.

Wix Standard Editor

Hvordan fungerer Wix?

Wix er en nettstedsbygger som fungerer under SaaS (System As A Service) modell. Det betyr at brukeren kan opprette og administrere nettstedene sine på hvilken som helst stasjonær eller mobil enhet ved å logge seg på Wix-konto. Med mange populære nettstedbyggere kan du bare slippe elementene til bestemte områder / blokker, og jobbe med Wix og du står fritt til å plassere de bokstavelig talt hvor som helst på siden..

Denne tilnærmingen er også kjent som ‘absolutt posisjonering’, og dessverre gjør det det umulig å overføre innholdet ditt til et annet Wix-tema, siden det bokstavelig talt er spredt over hele siden og ikke har noen fast struktur. En slik metode gir brukerne full kreativ frihet, men kan føre til mange problemer i fremtiden.

Kontrollpanelet til Wix er logisk inndelt i to områder: Dashbordet der du kan administrere nettstedets viktigste innstillinger, inkludert kontakter, nyhetsbrev, SEO osv., Og selve redaktøren der du faktisk kan bygge nettstedet ditt i WYSIWYG-modus.

Strimler i full bredde lar deg enkelt strukturere nettstedet ditt i rene, horisontale seksjoner, og for å gjøre livet ditt enklere, gir Wix deg 9 forhåndsinnstilte alternativer: Velkomst forhåndsinnstillinger, forhåndsinnstillinger for tjenester, forhåndsinnstillinger for kunder, forhåndsinnstillinger for team, og forhåndsinnstillinger for kontakt, blant andre.

Med Wix Editor kan du enkelt bruke parallaksrulling til nettstedet ditt – bare slå på Parallax-rulleknappen og forhåndsvis nettstedet ditt for å se denne effekten i aksjon.

Gå til den detaljerte veiledningen for hvordan du bruker Wix.

2. Funksjoner & fleksibilitet

Wix har mye å tilby. Til og med deres helt gratis plan har en ganske avansert liste over inkluderte funksjoner: hundrevis av flotte maler, blogging, et stort utvalg av widgeter og apper osv. Hvis du trenger et enkelt statisk nettsted eller en blogg, vil gratisversjonen av Wix sikkert håndtere det.

Nettstedsbyggeren skiller seg også ut fra mengden på grunn av den avanserte Wix Turbo-funksjonen. Wix Turbo – er samlingen av verktøy og teknologier rettet mot reduksjon av lastetiden for nettstedet ditt.

Et slikt resultat oppnås ved hjelp av implementering av et sett med egenutviklede teknologier som optimaliserer den totale gjengivelsestiden for nettleseren uten å påvirke ytelsen. Besøkende på nettstedet ditt vil bli imponert over hastigheten og kvaliteten på visning av bilder og videoer.

Dette oppnås ved implementering av smart nettstedhurtigbuffer og raskere JavaScript-utførelsestid, avansert CSS for å gi nettstedet ditt piksel-perfekt utseende, global CDN-dekning og tilgjengeligheten til flere datasentre for selskapet rundt om i verden..

Wix ADI og Wix Editor

Hva er Wix Artificial Design Intelligence? – Det er et helt nytt Wix-verktøy som hjelper brukeren med å lage et nettsted, selv uten museklikk. Med andre ord, det er som en trinnvis guide-maskin som prøver å forstå hva slags nettsted (inkludert design og nøkkelelementer) du trenger. La oss dypt oppdage forskjellene mellom disse to alternativene.

ADI eller Editor

Hvordan lage et nettsted med Wix Artificial Design Intelligence:

 • Trinn 1. Etter å ha valgt ‘Start med ADIAlternativet, først må du svare på flere spørsmål om deg selv, din virksomhet eller andre aktiviteter. Da begynner kunstig grensesnitt å søke etter informasjon om deg eller din virksomhet i henhold til gitte data.

  Wix ADI-forslag

 • Steg 2. Hvis profilen din blir presentert, velger du den (eller bare hopper over dette trinnet for å motta et standardnettsted) og gå ved siden av fargeskjemajusteringen:

  Wix ADI-fargeskjema

 • Trinn 3. Dette er det siste trinnet før det nye nettstedet ditt opprettes. Du trenger bare å sitte og se hvordan ADI bygger din hovedside. Og her er resultatet:

  Wix ADI-grensesnitt

Du mottar en komplett side med eksempler på bilder og innhold som kan erstattes til originale. Strukturen til Wix ADI Editor skiller seg fra standardalternativer, og den ble mer intuitiv.

Slik lager du et nettsted med Wix Standard Editor:

 • Trinn 1. Etter å ha valgt ‘Start med EditorAlternativet, alt går som vanlig – plukk opp en mal:

  Velg en mal - Wix Editor

 • Steg 2. Da viser systemet deg standard Editor-skjermbilde der du kan begynne å redigere nettstedet ditt.

  Wix Editor Interface

Å være den beste AI nettsted byggherre som i dag, Wix ADI er til stor hjelp for de som har et sterkt sosialt regnskap med en rekke offentlige opplysninger som kan samles inn av Wix. Men for de som bare begynner å presentere seg over Internett, ser Standard Editor ut som et bedre alternativ. Hvis du ønsker å utvide nettstedet ditt ytterligere med ting som fora, gjestebøker, medlemssider eller online bestilling, er det alt mulig med Wix takket være Wix App Market.

Gå til Wix ADI vs Wix Editor-sammenligning.

Blogging med Wix

Wix gjør det enkelt å legge til en enkel, men samtidig multifunksjonell blogg på nettstedet ditt. Wixs bloggmotor lar deg:

 • planlegg blogginnleggene dine;
 • legg til en Featured Posts-seksjon og en tag sky;
 • slå på Facebook-kommentarer;
 • bruke pålitelig hosting som systemet tilbyr;
 • opprette en tilpasset strøm.

Blogger lansert med systemet har et rikt funksjonssett, alternativer for sosiale kontoer, fantastiske bloggmaler, enkle administrasjonsverktøy, kommentaralternativer osv..

Wix Blog Editor

Hvis du har rett i ferd med å bygge en blogg med Wix, kan du enten bruke ADI-verktøyet (Artificial Design Intelligence) eller velge “bloggen”Nettstedstype for å tilpasse den videre med hensyn til dine behov. En av de største fordelene med bloggplattformen er dens brukervennlighet og brukervennlighet for alle. Nybegynnere kan velge og tilpasse forhåndsdesignede bloggmaler, mens erfarne nettdesignere i tillegg kan benytte seg av kodedigeringsalternativer for å lage unik bloggdesign.

Dessuten tilbyr Wix avanserte SEO-funksjoner for å øke søkemotorposisjonene til blogginnleggene dine. Du kan dele innleggene i sosiale nettverk, organisere utsendelser, redigere metakoder, justere menneskevennlige nettadresser, integrere Google maps, bruke Google analytics etc. for å markedsføre bloggen din effektivt.

Hvis du har tenkt deg å starte en visuelt tiltalende, funksjonell og kvalitetsblogg uten å investere for mye krefter, tid og penger, er Wix svaret. Overflod av funksjoner og et bredt spekter av verktøy og alternativer gjør nettstedbyggeren til det mest passende valget for bloggprosjektet ditt, uavhengig av dets kompleksitet, stil og emne.

Wix e-handel

Det er bemerkelsesverdig at Wix har sin egen eCommerce-plattform som tilbyr et anstendig sett med tilpassbare alternativer (flere betalingsalternativer, kuponger, skattestyring osv.). Wix eCommerce er hovedsakelig designet for små og mellomstore butikker. Internasjonale butikker med mange produkter har mer sammensatte behov enn Wix kan tilby. Det er også et annet spørsmål du bør vurdere – for å starte en nettbutikk med Wix, trenger du et betalt abonnement. Systemet tilbyr en spesiell e-handelsplan, som gjør det mulig å opprette og administrere en fullverdig nettbutikk, og tilbyr ubegrenset antall produkter.

Wix Store Editor

Blant funksjonene som gjør at eCommerce Wix-motoren skiller seg ut fra mengden, er det fornuftig å nevne dra-og-slipp-redigeringsalternativer for nettsteder, visuelt tiltalende og godt strukturerte produktgallerier, profesjonell nettbutikkadministrasjon, flere betalingsalternativer (inkludert PayPal og offline betalinger), justering av forsendelses- og avgiftsinnstillinger, bonuser og kuponger, mobiloptimalisering, sikker shoppingprosess, 24/7 kundestøtte.

Dessuten tilbyr Wix en ganske fin samling av e-handelsmaler (det er for tiden over 38 av dem her) som gjør det mulig å vise produktene i det mest gunstige lyset. Alle malene er mobiloptimaliserte som standard, noe som betyr at kundene dine vil kunne få tilgang til nettbutikken din og legge inn ordrene sine mens du er på farten.

Wix tillater produktimport / eksport, men du må legge til produkter i CSV-filen veldig oppmerksomt. Samtidig vil du kunne designe og sette opp et unikt utstillingsvindu for å vise frem produktene dine til fordel.

Med Wix eCommerce-motor kan du effektivt snu oppstartideen til den virkelige virksomheten, noe som vil gi deg overskudd og trafikk. Du kan opprette en nettbutikk som vil oppfylle dine individuelle kriterier med noen få klikk. Bare velg en passende e-handelsmal, rediger den, legg til innhold og gjør deg klar til å administrere en profesjonell plattform.

Wix ShoutOut og smarte handlinger

Disse funksjonene lar deg opprette, sende og dele vakkert formatert nyhetsbrev direkte fra Wix-kontrollpanelet. Wix ShoutOut hjelper deg med å lage tilpassede nyhetsbrev som samsvarer med nettstedets stil fra en klar mal ved å gi full tilgang til mediene du allerede har lagret på Wix-nettstedet.

Smart handling-funksjonen hjelper deg å velge utløsere og tilordne automatiske svar til dem. Det fungerer på et enkelt ‘hvis dette så det’ (IFTT) prinsipp. Du kan for eksempel angi at Smart Actions skal invitere nye kunder til å innløse en kupong i nettbutikken din når en ny bruker melder seg på nyhetsbrevet ditt.

Wix Mobile Editor

Wix var blant de første nettstedbyggerne som ga et innebygd mobiloptimaliseringsalternativ. Den innovative Wix Mobile View lar brukere enkelt optimalisere nettstedene sine for mobiler og nettbrett ved hjelp av de samme dra-og-slipp-verktøyene.

Bare bytt til mobilvisningen i kontrollpanelet og finjuster nettstedets design til det ser ut som planlagt. Du kan endre størrelse på, flytte, vise og skjule forskjellige elementer uten å påvirke skrivebordssiden.

Wix Mobile Editor

Et annet nyttig alternativ er Wix Chat for mobil – Denne appen lar nettstedseier svare på besøkende spørsmål fra mobilenheten sin. Det er veldig praktisk, spesielt når nettredaktøren er ute av skrivebordet. På en slik måte blir tiden til å svare på brukernes forespørsler minimal.

Wix App Market

Det er gratis og betalte apper utviklet enten av Wix eller tredjepartsleverandører. App-markedet gjør Wix egnet for å bygge forskjellige typer nettsteder, fra enkle porteføljer til funksjonstunge nettsteder. Noen av de mest populære appene inkluderer: Få abonnenter (et påmeldingsskjema), 123 skjemabygger, Instagram-feed, hendelseskalender og kommentarer, blant andre.

 • Hoteller i Wix. Denne appen tilbyr en komplett bestillingsmekanisme utviklet med behovene til hotelleiere i tankene. Det frigjør dem fra å stole på tredjepartsleverandører.
 • Wix restauranter – en applikasjon som gjør det mulig å lage restaurantmenyer og administrere bestillinger. Alt i alt tilbyr Wix et anstendig utvalg av både interne apps og tredjepartsapper som du enkelt kan integrere på nettstedet ditt. Allsidigheten til plattformen gjør den egnet for å bygge forskjellige nettsteder, fra porteføljer og firesiders bedriftssider til små butikker og blogger.
 • Wix Forum. Nylig kunngjorde Wix en helt ny funksjon som gjelder denne nettstedsbyggeren – en mulighet til å legge til forum til nettstedet ditt. Dette alternativet er tilgjengelig ved å installere en spesiell app fra Wix App Market. Forum er åpenbart et nyttig verktøy for ethvert nettsted. Men hvis du installerer det, må du administrere det for å forhindre ubehagelig innhold. For å oppsummere det: forum er en tvilsom funksjon for Wix-baserte nettsteder.
 • Wix Bookings. Widgeten lar deg bestille hotellrom og foreta reservasjoner online på restauranter og kafeer på kort tid. Bare kom til nettstedet og finn det tilsvarende online skjemaet som skal fylles ut for å bli kontaktet videre av nettstedets ledere.
 • Wix Photography. Nettstedsbyggeren lar deg opprette og administrere en profesjonell fotograferingsnettsted ved å integrere Wix Photo Albums og Wix Pro Gallery-widgeter fra App Market.
 • Wix Video. Du kan effektivt vise videofiler og presentasjon på nettstedet ditt via integrasjonen av Wix Video widget. Den lar deg opprette og administrere dine egne videokanaler, legge til videoer og til og med synkronisere kontoen din med populære sosiale mediekanaler.
 • Wix Events. Widgeten er et godt valg for alle som har en ide om å lage en begivenhet på nettet, det være seg en presentasjon, en konsert, en konferanse eller til og med et bryllup. Ta deg tid til å sende invitasjoner til kundene dine, selge billetter, opprette og oppdatere gjestelister osv.
 • Wix Music. For å lansere din egen musikknettsted med widgeten. Den lar deg integrere en lydspiller i prosjektet ditt, legge til og administrere lydfiler i forskjellige populære formater, gjennomgå statistikk, selge sporene osv..

Wix Bookings

Widgeten som er tilgjengelig i Wix App Market, vil være nyttig for restaurant- og hotelleiere, som ønsker å øke kundenes engasjement og tilfredshetsgrad. Det gjør det mulig å bestille klasser, hotellrom og restaurantplasser på forhånd direkte på nettstedet. Det er ikke nødvendig å ringe for å foreta en bestilling i tide – en bruker skal bare nå den tilhørende nettstedsseksjonen for å planlegge ønsket avtale. Dette bemerkelsesverdige sparer krefter og tid.

Wix Bookings

Wix Bookings tillater å akseptere online bestillinger, reservasjoner og ordre 24/7 i live-tid-modus, godta sikre innskudd og betalinger, sende automatiserte e-postpåminnelser til registrerte brukere, som har lagt inn sine bestillinger på nettstedet. Det er også mulig å sette i gang gruppeavtaler, klasser og bestillinger med appen, administrere personalkalendere og synkronisere dem med Google- og Wix-kalendrene dine, lagre og redigere kundedata. Det som er viktig, er det opp til deg å bestemme deg for om du skal bruke en gratis eller betalt Wix Bookings-widget som begge varianter er tilgjengelige her.

Opprett et boooking nettsted i Wix

 Det er gratis

Wix Photography

Wix App Market gir tilgang til to foto-widgeter, som begge vil være et perfekt tillegg til fotograferingsnettstedet. Den første widgeten heter “Wix fotoalbum”. Dette er en slags nødvendighet for hver eneste fotograf, som håper å kunne utvide kundegrunnlaget og presentere fotoporteføljen i det mest gunstige lyset.

Wix Photo Albums gjør det mulig å opprette, redigere og regelmessig oppdatere imponerende frittstående fotonettsteder uten kostnad. Hvert prosjekt kommer med merkevareidentitet og forretningsinformasjon. Det kan enkelt deles på nettet for å berike kundestrømmen og tiltrekke nye kunder. Det du må gjøre er å laste opp bildene dine, velge en layout og gi gratis tilgangsrettigheter for deling til brukerne.

Wix Gallery

Det tar bare et minutt å lage et fotoalbum av høy kvalitet. Det er hundrevis av temaer og oppsett å velge mellom, avhengig av arrangementet du ønsker å presentere. Du kan også opprette delen om utvalgte bilder og la klienter laste ned de beste bildene direkte fra nettstedet.

En annen foto-widget du kan velge og integrere på nettstedet ditt, er “Wix Pro Gallery”. Dette er appen som lar deg lage de mest profesjonelle nettbaserte fotogalleriene, laste opp hundrevis av bilder du ønsker. Det er opp til deg å justere innstillingene for hvert bilde, kontrollere skarphet og kvalitet på bilder samt andre parametere som påvirker bildekvaliteten og skjermfordelene.

Integrert bildebeskyttelsesalternativ gjør det mulig å sikre bildene dine fra uautorisert nedlasting av tredjeparter, slik at de ser bra ut på stasjonære og mobile enheter. Det er opp til deg å tilpasse fotogalleriene dine med fantastiske tekstbokser og automatisk spille av videopresentasjoner for å øke brukerens engasjement og interesse. Sosiale delingsalternativer bidrar til at kundegrunnlaget vokser og lar deg spre porteføljearbeidene dine på nettet med maksimal effektivitet.

Lag et nettsted for fotografering i Wix

 Det er gratis

Wix Video

Wix Video tilbyr et bredt spekter av alternativer og verktøy som hjelper deg med å vise frem videoene dine og vise dem til fordel på nettstedet. Widgeten hjelper deg individuelt å lage videokanaler, laste opp og administrere alle typer videoer, inkludert porteføljearbeid, nettkurs og opplæringsprogrammer, filmer og andre relaterte mediefiler.

Wix Video

Widgeten tillater ikke bare å lage dine egne videokanaler, men gjør det også mulig å laste dem opp fra eksisterende kanaler og ressurser som Vimeo, YouTube eller Facebook, for eksempel. Brukere kan vise frem videoene sine i mobil- og stasjonærmodus, organisere og holde livestreams av høy kvalitet fra sosiale mediekanaler direkte på nettstedet. Hvis du har YouTube-strømmen med dine egne videoer, kan du også bruke den og synkronisere denne feeden med nettstedet for å holde den oppdatert. Widgeten gir også en mulighet til å holde oversikt over videorelatert statistikk på nettstedet ditt for å kunne spore populariteten og brukernes etterspørsel.

Det grunnleggende Wix Video-pakken er gratis, men du kan oppgradere til Premium-planen for å benytte deg av de avanserte funksjonene og vise frem videoene dine på en virkelig profesjonell måte.

Lag et videonettsted i Wix

 Det er gratis

Wix restauranter

Wix App Market gir tilgang til widgeter som fungerer utmerket for utvikling av restaurantnettsteder. Dette er Wix-restaurantmenyer og Wix-restaurantbestillinger. Integrering av Wix-restaurantmenyene gjør det mulig å lage og tilpasse imponerende online-menyer som ser bra ut både på stasjonære og mobile enheter. Det er også mulig å integrere widgeten i Foursquare-kontoen din eller Facebook Business Page for å holde kundene dine klar over hva du kan tilby dem.

Wix restauranter

Online-menyer opprettet med Wix Restaurants Menu-appen kan tilpasses fullstendig, og du kan redigere og oppdatere dem hele døgnet selv mens du er på farten. Ved å bruke widgeten vil du kunne presentere online-menyen for målgruppen og markedsføre spesielle retter eller sesongmenyer. Det er veldig praktisk og effektivt for markedsføringen din.

Wix Restaurants Orders er en annen App Market-widget som du kan velge og legge til på restaurantnettstedet. Widgeten tillater å godta bestillinger og justere leveringsinnstillinger direkte på nettstedet uten provisjonsavgift for tjenesten. Brukere kan også betale for bestillingene på nettstedet – systemet kan godta kredittkort og kontanter, mens lojale og vanlige kunder har lov til å bruke ekspressutsjekking.

En annen praktisk funksjon er at kunder kan ødelegge regningene sine når de bestiller gruppe – dette er alternativet de fleste brukere setter pris på. Så snart den nye ordren er lagt inn, får en eiere av nettstedet umiddelbart varsel om den for å kunne reagere i tide. Widgeten gjør det mulig å administrere ordrene selv mens du er på farten fra deres mobile enheter, noe som har en positiv innvirkning på kundegenerering og oppbevaringsgrad.

Lag en restaurantnettsted i Wix

 Det er gratis

Wix Events

Hver gang det er behov for å organisere et arrangement av en kvalitet og promotere det på nettstedet ditt, vil det å bruke Wix events widget definitivt være en god idé. Appen tilbyr et bredt spekter av verktøy og funksjoner du trenger for å legge til og kjører forskjellige typer arrangementer.

Wix Events

Bortsett fra organisering av arrangementer, lar widgetintegrering deg også selge billetter på nettstedet, sende online invitasjoner, samle RSVP-er, lage og administrere gjestelister og hva ikke. Enten du planlegger en konsert, et show, en presentasjon, en konferanse, en fest, et bryllup eller andre arrangementer, vil widgeten være et fantastisk og veldig nyttig tillegg til prosjektet.

Når du bruker widgeten, kan du opprette ubegrenset antall hendelser, sortere dem etter stedsnavn, dato osv. Du kan også integrere videoer, bilder og andre mediefiler, promotere hendelsene via sosiale mediekontoer, spore gjestelisten din på mobil og stasjonære enheter. Flere betalingsmetoder er tillatt her for større brukervennlighet.

Gå til instruksjonene om hvordan du bygger en begivenhetsnettsted.

Opprett en begivenhetsnettsted i Wix

 Det er gratis

Wix Forum

Wix Forum er en flott widget som kan integreres effektivt på nettstedet ditt, hvis det er behov for å opprette et websamfunn. Å starte et forum medWix blir superenkelt på grunn av appen. Forummedlemmene dine vil kunne starte nye samtaler og bli med de eksisterende, laste opp bilder, videoer og andre mediefiler, følge innlegg, legge igjen kommentarer og utføre andre handlinger.

Wix Forum

Det er flere forumoppsett å velge mellom. Du kan velge og tilpasse noen av dem for å gi forumet ditt tiltalende utseende. Widgeten er brukervennlig og intuitiv for hver bruker. Det sikrer sanntids mobilopplevelse og lar deg organisere et perfekt online fellesskap i løpet av få minutter.

Gå til guiden for hvordan du bygger et gratis forumnettsted.

Lag et forumnettsted i Wix

 Det er gratis

Wix Music

Det er ikke lenger noe problem å etablere et musikknettsted for kvalitet. Widgeten lar deg integrere en flott lydspiller på nettstedet ditt uten kostnad. Dette gjør det mulig for musikkinteresserte å lytte, streame og laste ned favorittlåtene deres og til og med kjøpe dem direkte fra nettstedet ditt.

Wix Music

Med Wix Music-appen kan du presentere sporene, albumene og spillelistene dine for målgruppen, laste opp lydfiler i flere formater som WAV, FLAC, ALAC & MP3 og selg sporene i sanntidsmodus. Det er opp til deg å tilpasse spilleren med hensyn til dine behov, slik at den kan samsvare med nettstedets stil og design. For de nettstedseierne som ønsker å spore prosjektprestasjonene, lar widgeten deg finne ut detaljert statistikk om spor popularitet, antall avspillinger, salg, nedlastinger og andre viktige parametere.

Lag et musikknettsted i Wix

 Det er gratis

Wix for designere

Selv om Wix opprinnelig er ment for ikke-teknologier, har den også noen tilbud for nettpersoner. Disse inkluderer Wix Arena og WixEd.

 • Wix Arena er et designersamfunn der Wix-brukere kan få kontakt med profesjonelle designere som kjenner alle inn- og utkastene til Wix-økosystemet. Ved å bli med i Arena som frilansdesigner får du muligheten til å finne nye kunder, få eksklusive godbiter fra Wix inkludert månedlige belønninger og premium support, få første tilgang til nye Wix-funksjoner og mer.
 • WixEd er et utdanningsprogram for Wix-brukere som ønsker å starte sin egen webdesignvirksomhet. Programmet er helt gratis og er åpent for alle – den eneste undervisningen som kreves er talentet og engasjementet ditt.

Corvid av Wix

Corvid by Wix er en avansert åpen utviklingsplattform som brukes til å lage profesjonelle webapplikasjoner. Plattformen krever ingen kunnskap om koding grunnleggende eller tidligere webdesignkompetanse for å lansere kraftige webapper med den. Alle verktøyene blir gitt på ett sted her – bare velg de du trenger for prosjektet ditt og begynn å jobbe med utviklingen.

Wix Corvid

Grensesnittet til appbyggeren er intuitivt og logisk strukturert. Den gir løsninger og retningslinjer for å utføre visse handlinger, kombinasjon av disse resulterer i opprettelsen av et fungerende applikasjon med full funksjonalitet. For eksempel kan du opprette en database med hvilket som helst innhold og ganske enkelt legge den til på en hvilken som helst nettside i stedet for manuell inntasting av innhold. Det er også mulig å lage imponerende webeffekter for å integrere dem videre i prosjektet ditt.

Når det gjelder profesjonelle nettdesignere, har Corvid mye å tilby dem også. Det lar dem øke deres front-end ferdigheter, bruke og endre hundrevis av UI-elementer uten å påvirke kodefleksibiliteten. I tillegg kan du bruke Corvids online IDE eller bestemme deg for å fortsette å jobbe i ditt eget miljø, ved hjelp av kildekontrollverktøyene og koderedigereren du velger. Appene dine blir lagret trygt på en sikker Wix Cloud som leveres med en serverløs Node.js. Dermed lar Wix Corvid API-er deg tilpasse brukeropplevelsen via distribusjonen av topp markedsføringsverktøy som er nødvendig for å overvåke handlingene og oppførselen til appbrukere.

Ascend av Wix: Avansert alt-i-ett-forretningsløsning

Med det avanserte Stig opp av Wix løsning, nå blir forretningsverktøyene dine tilgjengelige på ett sted. Det unike gratis verktøyet som nylig ble introdusert av nettstedbyggeren, består av 20 produkter du effektivt kan bruke for å starte, styre og vokse virksomheten din, bygge kundegrunnlag og markedsføre dine tjenester eller produkter på nettet.

Verktøyet gjør ikke bare alle salgsprosessene maksimalt automatiserte, men forbedrer også SEO-strategien din og hjelper deg med å spore kundeadferd på grunn av implementering av uttømmende og fullstendig dataanalyse. Alle verktøyene som er inkludert i settet er sentraliserte og kan styres fra ett sted bare med ett klikk.

På grunn av Ascend kan du effektivt få kontakt med kunder ved å bruke følgende verktøy:

 • skjemaer – hjelper deg å få kontaktinformasjonen du kan bruke videre til markedsføringsformål (e-post, kundevurderinger, kundeemner osv.);
 • Live chat – gjør det mulig å komme i kontakt med kundene 24/7 i online-modus;
 • Innboks – hjelper deg med å spare tid og krefter ved å holde all innkommende informasjon om kundekommunikasjon tilgjengelig.dette kan være e-post, live chat-diskusjoner, skjemainnleveringer, bestillings- eller bestillingsforespørsler, svar, henvendelser og hva ikke);
 • Kontaktansvarlig – forenkler kontaktadministrasjonsprosessen ved å effektivt organisere kundenes informasjon i separate filer (disse kan omfatte personlig brukerinfo, kontaktdata, notater, filvedlegg, etiketter osv.).

For å optimalisere tiden du og kundene dine bruker på gjensidig kommunikasjon og samhandling, gir Ascend tilgang til listen over funksjoner som gjør det enkelt med dette, nemlig:

 • automations – funksjonen, som gjør alle de gjentatte handlingene og trinnene du gjør automatisert (som å sende “Takk” eller “Velkomst” -meldinger, for eksempel). Funksjonen kan hjelpe deg med å øke trafikken på nettstedet uten å investere for mye tid;
 • fakturaer – lar automatisk generere fakturaene for hver bestilling som gjøres;
 • Pristilbud – lar deg automatisk generere de aksepterte pristilbudene for ikke å kaste bort din innsats og tid;
 • arbeidsflyt – funksjonen, som gjør det mulig å angi prioriteringer for prosjekter eller salgstrakter for å optimalisere arbeidsflytene dine og effektivt samarbeide med teammedlemmene;
 • oppgaver & påminnelser – hjelper deg med å kontrollere oppgavene dine, holde oversikt over påminnelser og kontrollere andre lignende problemer for å overholde fristene.

Virker Ascend-funksjonen et must for deg? Gå deretter til det i nettstedets oversikt i “Kundeansvarlig”Eller“Markedsføringsverktøy”Og aktiver det med noen få klikk.

Wix Hosting

I begynnelsen av utviklingen vert Wix serverne sine i datasentrene i USA, Europa og Australia. Siden 2014 overførte selskapet imidlertid alle plattformene sine til Amazon sky hosting. Dermed spiller det ingen rolle hvilket land en bruker oppretter et nettsted nå – det vil fremdeles være tilgjengelig over hele verden med samme hastighet.

Hver nyopprettede webside lagres automatisk på Wix sky hosting. Dette nettstedet får automatisk en gratis plan, 500 MB diskplass og 1 GB båndbredde. Dette er mer enn nok til å teste alle funksjonene til en nettstedsbygger.

La oss sjekke hvor rask Wix-hosting er, det er hvor raskt nettstedene som er opprettet av vanlige brukere laster inn. Vi kan ikke være enige om det faktum at lastehastigheten ikke bare er praktisk for en bruker, men det er også en av de viktigste faktorene for søkemotorene.

Jeg har opprettet en ny webside med en gratis plan for dette formålet. For å opprettholde den eksperimentelle integriteten, besto dette nettstedet av en tom side bare for å unngå påvirkning av innhold og grafikk på hastighetsresultatene.

Merk: Selv om det ikke er noe innhold på nettstedet, utgjorde størrelsen på den lastede siden 1,3 MB på grunn av tilgjengeligheten av indre systemutvidelser.

Wix Hosting Speed ​​Test (juli 2019)
Test serverplasseringTest nr. 1
Last hastighet
Test nr. 2
Last hastighet
Test nr. 3
Last hastighet
Gjennomsnitt
Last hastighet
Dallas, TX, USA2,27 s2,37 s2,24 s2,29 s
San Jose, CA, USA2,88 s2,97 s2,91 s2,92 s
Melbourne, Australia2,92 s2,92 s2,98 s2,94 s
Stockholm, Sverige1,69 s1,78 s1,62 s1,70 s
Totalt gjennomsnitt2,44 s2,51 s2,44 s2,46 s

Testresultatene demonstrerte at gjennomsnittlig lastetid for et nettsted basert på Wix-vertskapet i USA, Europa og Australia utgjorde rundt 2,46 sekunder (det er raskere enn 55% av resten av nettstedene).

Dette er et ganske fint resultat for en webside opprettet i en nettstedsbygger. Derfor er jeg klar for å si at det ikke er for alle brukerne som fremdeles tror at Wix-hosting kan være treg. Test systemet og sørg for deg selv.

3. Design

Antall temaer:550
Profesjonelle maler:&# X2714; JA
Gratis temaer:&# X2714; JA
Adaptiv design:&# X2714; JA
Sorter etter bransje:&# X2714; JA
CSS-kode redigering:✘ NEI

Etter vår mening tilbyr Wix noen av de beste malene i markedet. Designerne deres oppdaterer stadig biblioteket. Det er hundrevis av vakre temaer i over sytti bransjekategorier: Forretninger og tjenester, Musikk, Underholdning, Fotografi, Nettbutikk, Personlig og mange flere.

Det er også blanke maler – du kan starte fra bunnen av eller velge en tom layout. For små prosjekter og midlertidige nettsteder tegnet Wix-designere en samling fantastiske en-sides maler.

Fordeler er selvfølgelig aldri hele historien, og du bør vite at det er en betydelig ulempe med alle Wix-maler – Du kan ikke bytte mal midtveis i redigeringsprosessen, så tenk nøye gjennom dette før du bestemmer deg for hvilken mal som er riktig for deg. Dette er sannsynligvis en av de vanlige Wix-klagene.

Wix-maler

Byggherren lar deg ikke bytte mal på grunn av det nevnte redigeringsprinsippet for ‘absolutt posisjonering’. Fordi de gir deg full kontroll over nettstedets utseende, er det ganske enkelt umulig å overføre innstillingene og innholdet til en ny mal. Nettstedsbyggere som tillater å bytte maler bruker ‘boksmodellen’ som lar deg enkelt overføre innholdet ditt fra en mal til en annen.

Du kan også se:
Eksempler på bloggsider drevet av Wix.
Samling av nettbutikker laget med Wix.
Ekte brukers porteføljens nettsteder bygget med Wix.

4. Er Wix SEO-vennlig?

Enten du planlegger å finne ut av det hvordan du bytter fra WordPress til Wix eller bare ønsker å markedsføre nettstedet ditt effektivt på nettet, er kunnskapen om riktig SEO-optimalisering et must. SEO-optimalisering er et komplekst sett med en og intern sidehåndtering. Når det gjelder optimalisering av off-side, spiller det ingen rolle hvilken nettstedsbygger du bruker – alt avhenger av ferdighetene dine.

Men når det gjelder SEO på siden, tillater Wix å realisere det på beste måte blant andre nettstedbyggere. Det er veldig komplisert å skille seg ut fra mengden i så måte. Det eneste aspektet som kan forbedres her er å skape komfortable forhold for å jobbe med SEO-innstillinger. Wix-utviklere har oppnådd gode resultater i denne prosessen.

Wix SEO WIZ

Wix har et veldig nyttig verktøy, som bør appellere til nybegynnere. Dette er SEO Wiz (den er tilgjengelig i “Ledelse” seksjon). Du kan sette opp SEO-parametere her ved å bruke trinnvise instruksjoner for ikke å overse viktige nyanser. Du kan i tillegg installere applikasjoner fra AppMarket for å spore statistikk og forskjellige sammenhengende verktøy for å berike standardfunksjonaliteten til systemet, for eksempel markedsførings- og integrasjonsapper for sosiale nettverk, e-postdistribusjonsinnstillinger, popup-vinduer, tilbakeringingsordre og online konsulentknapper. Vi anbefaler å bruke disse verktøyene når det er nødvendig.

Wix - SEO Wiz

For avanserte brukere holder Wix mesteparten av SEO-siden på egen hånd. Dette er de viktigste SEO-innstillingene til Wix nettstedbygger du kan redigere manuelt:

 • Sidens metatagger (tittel, beskrivelse osv.);
 • Alt Text (må ha for bilder fra nettstedet);
 • Heading tags (H2-H7 gjør det mulig å lage et lesbart og SEO-vennlig innhold);
 • Ankerkoblinger (du kan legge til lenken din dekket av teksten du trenger);
 • Redirecting Tools (301 omdirigeringer mellom domener, plattformer og innenfor Wix);
 • Legg til Google Analytics System;
 • Verifisering av nettsteder (for andre analysesystemer).

For å sikre normal rangering av søkemotorer på websiden, må du først ta vare på å fylle et nettsted med unikt tematisk innhold. Du kan ikke unngå dette i noen nettstedsbygger. Lag listen over nøkkelord for hver side, og legg dem inn i artikkelorganene jevnt for å unngå spamming. Fyll deretter ut metakoder for hver side manuelt. Du kan gjøre det i en tilsvarende menykategori i SEO-delen. Det er vanskelig å blande noe her: hvert menypunkt kommer med tips, og du kan også forhåndsvise hvordan nettstedet ditt vil se ut i resultatene fra søkemotoren. Dette er praktisk og praktisk.

Wix SEO

Så er Wix bra for SEO? – Definitivt ja: på grunn av SEO Wiz, tillater Wix å redigere SEO-innstillinger på en mye større måte, enn andre nettstedbyggere. Forskjellen er at denne prosessen er veldig praktisk her. Du vil være i stand til å legge grunnlaget for prosjektets suksess og glede deg over det tiltalende grensesnittet til systemet. Ikke glem å legge til nettstedet ditt i Google-søkekonsollen etter at den er publisert. Dette vil øke hastigheten på indekseringen.

Du kan også se:
Slik får du Wix-nettstedet ditt godt og rangert på Google.

5. Kundestøtte

Wix tilbyr et veldig brukervennlig grensesnitt, mange retningslys og ledetekster. Hvert redigerbart element i designen inneholder et spørsmålstegn – bare klikk på det for å få mer informasjon og praktiske råd. Lær mens du bygger. Hvis du møter alvorlige problemer som du ikke kan løse uavhengig, kan du alltid gå til deres Støttesenter eller Forum. Mange spørsmål er allerede blitt stilt og besvart der.

Kunnskapsbasen inneholder mange instruksjonsvideoer og trinnvise veiledninger skrevet på enkelt språk. Du kan også kontakte en Wix-ekspert direkte via e-post.

6. Prispolitikk

Wix har separate planer for standard- og forretnings- / e-handelsnettsteder. Det er en gratis plan som aldri går ut, som lar deg teste funksjonssettet for systemet gratis og til og med øve ferdighetene dine, samtidig som du lager enkle prosjekter til personlig bruk. Hvis du imidlertid tar sikte på utvikling av komplekse fullverdige nettsteder, bør du vurdere å oppgradere til et av de betalte abonnementene. Dermed er standard Wix-planer som følger: Combo ($ 13 / mo), Ubegrenset ($ 17 / mo), Pro ($ 22 / mo) og VIP ($ 39 / mo).

pris

Når vi snakker om forretnings- og e-handelsplaner, inkluderer de: Business Basic ($ 23 / mo), Business Unlimited ($ 27 / mo), Business VIP ($ 49 / mo) og Enterprise ($ 500 / mo). Alle Wix-planer inkluderer online betalingsgodkjenningsfunksjon, økt lagringsplass, forskjellige betalingsmetoder, tilpasset domenenavntilkobling, fravær av Wix-annonser og andre viktige funksjoner. Uansett hvilken plan du vil gå for, vil den være 100% provisjonsfri, noe som også betyr mye for bedriftseiere.

pris

Hvis du bruker en betalt tredjepartsapp fra App Market, belastes gebyret på toppen av standard Wix-avgift.

Alle Wix Premium-planer inkluderer gratis hosting og domenetilkobling, lagring (fra 500 Mb med ‘Connect Domain’ plan til 20 Gb med ‘VIP’ plan), innebygd Google Analytics og Premium Customer Support.

Hvis du ikke er fornøyd med Wix-tjenesten, kan du få tilbakebetaling innen 14 dager etter betalingen. Men det skal bemerkes at nettstedet ditt i dette tilfellet vil bli nedgradert til gratisplanen. Alt innholdet du har publisert vil forbli.

Wix kampanjekoder og rabatter som fungerer

Det er faktisk en sjanse for å spare mer når du bruker Wix, i utgangspunktet ved å bruke promo-koder. Her oppstår imidlertid problemet, mens du knapt vil finne de promo-kodene som faktisk fungerer på nettet. Når du betaler for planen du har valgt, ser du promo-kodefeltet som lar deg få rabatten.

Hvis du er heldig som finner en fungerende promo-kode, vil det være en virkelig overraskelse for alle, fordi disse rabattene ofte tilbys av falske tjenester bare for å tiltrekke brukerne oppmerksomhet. Som et resultat kan du ende opp med å kaste bort tid, krefter og penger på å lete etter slike promo-koder og ikke få noe. Hvis du ikke tror det, bare utfør et Google-søk og sørg for deg selv! Heldigvis er det et bedre alternativ som vil hjelpe deg å spare stort når du bruker Wix-fordelene.

Wix-rabatter: Hvordan spare store

Det er absolutt en god idé å velge Wix for webdesignarbeidene dine, men hvis du virkelig ønsker å spare stort, er det fornuftig å bytte til den betalte planen. Selv om Wix gratis versjon er ganske sjenerøs, er det ikke nok for å lage et profesjonelt nettsted. En av de viktigste faktorene for å bygge et sterkt merke og få virksomheten din til å bli funnet av potensielle kunder, er å ha et tilpasset domenenavn.

Virker kostnadene fremdeles dyre? I så fall, ta deg god tid til å vente på de offisielle rabattene på planen, mens du administrerer innholdet på nettstedet. Fakta er at Wix regelmessig tilbyr rabatter, som noen ganger kan komme opp til 50%. Som regel tilbyr Wix 50% rabatt som virkelig fungerer for Ubegrensede og e-handelsplaner. Med disse rabattene kan du opprette en webside eller e-butikk for $ 6.25 / mo og $ 8.25 / mo henholdsvis.

Wix rabatt

Dette er den mest effektive og hva som virkelig betyr noe, pålitelig og sikker måte å gjøre bruk av Wix-tjenester på. Sjekk ut oppdateringene våre for å få din Wix-rabatt!

7. Fordeler og ulemper

Wix er utvilsomt den topp hakk alt-i-ett-nettstedsbyggeren for førstegangsarbeidere og dyktige webutviklere. Systemet har en imponerende liste over fordeler som bidrar til en vellykket webdesignprosess og flott resultat. Likeledes har det noen få ulemper brukerne bør vite før de går videre til opprettingsprosessen for nettstedet. Her går de.

Pros:
Ulemper:
&# X2714; Enkelt og brukervennlig grensesnitt;
&# X2714; Wix ADI og Standard Wix Editor for å imøtekomme alle behov;
&# X2714; Mobil-klare nisjemaler;
&# X2714; Bredt utvalg av gratis og betalte widgeter tilgjengelig i Wix App Market;
&# X2714; Rimelig prising;
&# X2714; Vanlige rabatter;
&# X2714; Integrerte e-handels- og bloggmotorer;
&# X2714; Wix Turbo;
&# X2714; Stig opp av Wix;
&# X2714; Kvalitet kundesupport;
&# X2714; Corvid av Wix;
&# X2714; Wix SEO WIZ.
✘ Langsom tilkoblingshastighet utløst av flere faktorer;
✘ Fravær av alternativ for malbryter;
✘ Strukturelt komplisert instrumentbord på grunn av overbelastning av widgets;
✘ Noen applikasjoner tilgjengelig i App Market har tvilsom kvalitet og verdi;
✘ Fravær av alternativ for kodedigering.

8. Konkurrenter

Manglende evne til å redigere kode og bytte maler og andre ulemper kan føre deg mot en mer fleksibel nettstedbygger. Hvis du har prøvd Wix og ikke greide det, eller vil ha noe annet, vil du kan ta en titt på Wix-alternativene – de viktigste konkurrentene blant alle nettstedbyggere.

Hvis nevnt ovenfor ikke er nok, her er noen flere alternativer til Wix:

Wix vs uKitWix vs Adobe MuseWix vs SquarespaceWix vs WebydoWix vs WeeblyWix vs JimdoWix vs uCozWix vs Google SitesWix vs WordPressWix vs WebnodeBandzoogle vs WixInstapage vs WixSitebuilder.com vs WixWix vs GoDaddyWix vs MagentoShopify vs WixWix vs webflytWix ADI vs Wix Editor

Er disse bedre enn Wix? Vel, det kommer an på hvor dyptgående du ønsker å tilpasse nettstedet ditt og bytte maler, blant andre aspekter.

9. Wix FAQ

Her samlet vi de mest vanlige spørsmålene om Wix som ofte kan være nyttige for deg:

Spørsmål: Hvem er det for?

Svar: Wix er en fullstendig kodefri nettstedsbygger designet for brukere som ikke er teknologiske. Det visuelle grensesnittet lar brukere opprette og administrere forskjellige nettsteder med nullkodingserfaring.

Wix er et godt alternativ for å lage enkle informative forretningsnettsteder, personlige porteføljer, blogger, sider på én side og også enkle nettbutikker.

Wix har også et tilbud for frilansdesignere. Hvis du har ferdigheter innen webdesign, kan du bli med i Wix Arena for å få annonsert talentet ditt til tusenvis av potensielle kunder, og ønsker å ansette en proff. Ved å bli med på Arena får du noen eksklusive godbiter fra Wix: månedlige belønninger, premium support og muligheten til å få første tilgang til nye Wix-funksjoner, blant andre fordeler.

Spørsmål: Hvordan fungerer Wix?

Svar: Wix er et skybasert system som gjør det mulig å opprette og administrere et nettsted fra hvilken som helst datamaskin eller mobil enhet. Alle nettstedets data blir lagret på Wix skyservere. Nettstedet ditt er tilgjengelig for redigering og administrering uansett hvilken enhet du bruker for å logge på. Alt du trenger er å registrere deg med systemet og huske at du har logget inn (e-post) og passord..

Spørsmål: Er det gratis?

Svar: Wix har en gratis versjon som aldri utløper. Den kommer med hundrevis av gratis maler, inkludert hosting, mobilvennlig versjon av nettstedet ditt og et grunnleggende funksjonssett. Gratisversjonen av Wix tilbyr nok verktøy til å sette opp og publisere et enkelt nettsted, og den eneste synlige ulempen er manglende evne til å koble til et tilpasset domenenavn og Wix-annonser – alle gratis nettsteder viser et ganske merkbart banner øverst og nederst på side som sier ‘Drevet av Wix’.

Så teknisk sett kan du publisere et nettsted ved hjelp av Wix gratis, men det vil ikke ha et profesjonelt utseende.

Spørsmål: Kan jeg endre Wix-maler?

Svar: Wix tilbyr et imponerende utvalg av maler i over 70 bransjekategorier. De har moderne webdesigntrender og ser bare perfekt ut. Det eneste frustrerende med Wix-maler er at det er umulig å bytte dem. Når du har valgt en mal, kan du ikke gå tilbake til biblioteket og velge en annen. Selv om dette er mulig med Weebly og uKit som bruker ‘boksen’ redigeringsprinsipp, er det umulig med Wix som er avhengig av den ‘absolutte posisjoneringsmodellen’.

Box-modellen plasserer brukernes innhold til bokser eller containere som utgjør en mal, og gjør det dermed mulig å overføre innholdet fra en mal til en annen. Den absolutte posisjoneringstilnærmingen gir brukerne mer frihet og lar dem visuelt gjøre pixel-perfekte endringer og plassere alle sideelementer hvor som helst på lerretet, noe som gjør det umulig å overføre elementene nådig senere.

Viktig notat: Hvis du eier et Wix-nettsted som trenger en total redesign, kan du opprette et nytt nettsted, manuelt flytte innholdet fra det gamle nettstedet til det nye nettstedet ditt og deretter overføre premium-kontoen din til den.

Spørsmål: Er Wix nettsteder mobilvennlige?

Svar: Wix er en mobilvennlig nettstedbygger. Wix-redaktøren har et eget område der du kan justere malen for mobilvisning. Mobil- og desktop-versjonene er designet separat basert på den samme malen; alle endringene dine i Mobile-redigeringsprogrammet påvirker ikke hovedsiden din. Det er imidlertid viktig å nevne at du vil ha et enkelt nettsted, noe som betyr at du ikke trenger å oppdatere begge versjonene av nettstedet. Ved å oppdatere skrivebordssiden din oppdaterer du også mobilutseendet.

Spørsmål: Er Wix SEO-vennlig?

Svar: Hvis du spør meg, er det bra for SEO – det vil jeg si, ja. Wix har et kraftig ‘SEO Wiz’ verktøy som vil guide deg gjennom hele prosessen med riktig SEO-oppsett. Noen brukere klandrer Wix for at den har SEO-problemer, men det virkelige problemet ligger i uriktig grunnleggende forståelse av SEO (hvordan du fyller ut metatags, sider og bildebeskrivelser). Bruken av Wix i form av SEO har ingen forskjeller som bruken av noen annen nettstedsbygger eller CMS.

Spørsmål: Kan jeg redigere Wix-siden min på et kodenivå?

Svar: Nettsteder opprettet med Wix viser ikke kildekoden, så du kan ikke redigere den genererte kilden manuelt. Men du kan bruke Wix Code-grensesnittet til å injisere en ekstra kode eller for å opprette en webapplikasjon.

Spørsmål: Hvorfor nettstedet mitt drevet av Wix er så tregt?

Svar: Wix-nettsteder fungerer ganske raskt som er bevist av forskningen min ovenfor (i delen ‘Wix Hosting’). Lastetilgangsnettstedets webside avhenger av størrelsen. Massevis av bilder (spesielt uoptimert) kan tunge nettsted og redusere lastehastigheten. Så du bør velge et visuelt innhold nøye for nettstedet ditt og optimalisere det før du laster opp det.

Spørsmål: Er Wix bra for netthandel?

Svar: Ja, Wix har en spesialisert e-handelsmodul som lar deg lage en fantastisk nettbutikk. Uansett hvor mange varer du planlegger å selge – 10 eller 1000, handler Wix eCommerce-løsning på en ordentlig måte. Merk at å starte en nettbutikk trenger et betalt abonnement. Det er en spesiell “e-handel” -plan som lar deg administrere butikken din med et ubegrenset antall produkter.

Spørsmål: Hvilken e-handelsplattform bruker Wix?

Svar: Wix bruker ikke tredjeparts e-handelsplattformer. I stedet har den sin egen kraftige e-handelsmotor, som leveres med forskjellige nettbutikkdesigninnstillinger, tilpasningsverktøy, nisjemaler og gjør det mulig å bygge og lansere fullfunksjons mobiloptimaliserte e-handelsnettsteder.

Hvordan legge til kommentarer til Wix-bloggen?

Svar: Det er superenkelt å legge til en kommentarboks i Wix-bloggen. Du kan velge mellom å legge til Facebook-kommentarer, Disqus-kommentarer eller en tredjeparts kommentar-app for å la brukere legge igjen kommentarene sine under hvert blogginnlegg. Sørg for å legge til kommentarfeltet under hver artikkel. Det er det.

Har du noen andre spørsmål om Wix? Send oss ​​en melding via kommentarer eller tilbakemeldingsskjema, så prøver vi å finne et svar angående problemet ditt.

Er Wix bra?

Definitivt ja. Wix er en robust nettstedbygger med et upåklagelig rykte. Beviset er at mer enn 150 millioner brukere har opprettet sine nettsteder med Wix.

De mest positive sidene er et stort malutvalg, brukervennlighet og allsidighet. Du kan opprette et nettsted av alle typer du trenger – fra et lite nettsted på en side til en enorm nettbutikk med tusenvis av daglige besøkende.

Så veier fordeler og ulemper for å bruke denne plattformen, sammenlign Wix med nettstedbyggere, eller bare test plattformen selv for å få en bedre ide om denne nettjenesten. Det kan også være lurt å gjøre det ta en titt på vår diverse samling av Wix-eksempelnettsteder. Vi håper du får glede av å bruke Wix.

Prøv Wix nå

 Det er gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map